Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondom nem errol van szo!!! Csak az is igy nez ki, ilyen szinu! Abba sokkal tobb kilometer van, 130 vagy 150 mar hirtelen en sem tudom
A kormanyt mondom, hogy nem lattam, mivel mar be van boroztetve, es nagyon fincsi fogdosni
Annyi latszik, hogy dohanyos ember hasznalta, ket helyen ki van egetve, meg a bal ajton is latszik, de ennyi nekunk belefer...
Tökmindegy Ahogy beszeltuk, havi 2-300 kmerre kellene. Egyedul attol felek, hogy a kartyas kulcs beszarik...
A Peugeotnal lebszeltek a 307-rol, bar az is kb. Megane szint, de 1. Egy kocsiert nem megyek fel Pestre, mas jot meg nem talaltam most. 2. Ez akkora kamu ez kocsi.... mar levelezgetek igy is ket kamumesterrel, egyik Londobol akarja nekem kuldeni a kocsit, masik Gorogorszagbol...
lorcsi 50eFt-al dragabban van egy 1.5 -os dizeles. Olvastam en is nagyon szep fogyasztasi adatokat. MI tul sokat nem mennenk vele, szaguldozni nem akarunk, es vontatni sem. Te melyiket ajanlanad nekunk? Mert a dizel bar kevesebbet fogyaszt, de ha valami elromlik, az draga mulatsag...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, Fapad, Extra
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest