Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen egeret válasszak?
- SONY LCD és LED TV-k
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az 1.8-as belsejét sem nevezném csirke ólnak.
Egyébként rongyosnak kinézőt is rendbe tudsz rakatni 10 ezerből autó kozmetikában, utána már csak vigyázol rá, viszont a különbözet megmarad alkatrészekre, egy kis hangrendszert is nézhetsz, ülés huzatot...arra is pénz kell, hogy "bele költözz"
De pont a belső külleme az utolsó, amit nézned kell kocsi választásánál, főleg képek alapján.
A stílo egyébként fogyasztás szempontjából is jó választás lehet. De a legegyszerűbb, amit mondtak: próbáld ki őket, ne vásárolj, csak menj el, ülj bele és teszteld meg, akár autó piacon, akár kereskedésben.. -
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #21994 üzenetére
Nekem ezek tetszenek, ami mondjuk nem csirkeól belülről....
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Egy-két hete,amikor benéztem ide,pont vki linkelt egy Bravot-az újat.Na azóta nagyon megtetszett.Olvasgattam már róla teszteket+népítéletet,elég jókat írtak róla.
Innen van vkinek tapasztalata velük?Főleg az 1.4-es motorral szeretekkel. -
Tökmindegy
senior tag
Hol 800 -850 ? 5-600 ért szépek vannak
Nekem régen volt Tipo dízelem,azzal soha semmi baj nem volt pedig használtam vagy 3 évig. Szerintem jók a Fiatok aránylag jól felszerelt vasak és olcsók. Kezdő autónak ideális.
1
2 ha menni is akarsz
Rengeteg van lehet válogatni kedvedre.
Haveromnak nemrég vettünk egyet ,abszolút meg van elégedve vele,jó a futómű,a motor,elektromos ablakok,mitököm,aszongya nem bánta meg. -
_NCT
addikt
Voltam már úgy, h kiválasztottam 1-2 típust, de mindig ért csalódás. Ez volt 1-es fókával, megane-al, ebben az árkategóriában nem volt normális, mind leharcolt bontószökevény volt, amit úgy tekergetett vissza a nepper, mint az anyjába a f*szát.
Szóval ezért tapogatózok más felé most. Clio-t próbáltam ma, annak a váltója nagyon nem tettszik, vagy legalábbis amit próbáltam nem volt olyan precíz váltója mint a fókának pl.
Ezért kérdeztem Mazdát, japán is, felszerelt is, olcsó is. Stilo nekem is tettszik, 2002 körüliek mennek 800-850 körül :S Ez is kicsit túl van árazva, mármint a fiatalabbak....
-
törölt tag
Hogy egy kis támogatást is kapj, a Fiat Stílónak tetszik a külseje és a vezető+ anyós ülésből még az 1.2-es 6 sebességes is kellemesnek tűnt a maga korlátaival együtt (akkor 5 éves volt). Hogy mennyire tartós meg mennyire macerás, aztat már nem tudom, nem nagyon foglalkoztam vele, csak egy órát volt hozzá szerencsém
-
-
-
_NCT
addikt
Fiat Stilo-ról mi a véleményetek? Érdemes foglalkozni vele? (Sorry a sok kérdezősködésért, gyűjtöm az autókat, amiket érdemes lenne(-e) megnéznem)
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Max. 350-400 e a keret (+átírás), két felnőtt, két pici gyerek, naponta 35-40km vegyesen, mit javasoltok?
Legyen Fiat Punto I-es 1.1-es benzines motorral (esetleg egy kicsit leharcolt II-es) vagy Seat Ibiza 1.0i E benzines ?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
bitpork #21979 üzenetére
Kénytelen vagyok, mivel hétvégén nem sok esélyem van alkatrészt beszerezni. Nem beszélve a kevéske időről.
Neduddki: Te most mit nem értesz? Mondom ajánlatot kaptam rá. De 1. nincs szükségem rá 2. Ki mondta, hogy azt venném meg? Mikor ebayről 1/3 áron lenne.
Na most már felejtő...
-
-
-
-
_NCT
addikt
-
-
Manitou
veterán
Na műszaki tegnap letudva, ma meg elintéztem a forgalmicserét, most már helyesen átsorolva a jó környezetvédelmi kategóriába. Műszaki 21 k volt elővizsgával , szerintem korrekt ár
-
-
Kornel
veterán
-
-
Laraxior
titán
* Nem minősül átalakításnak és nem igényel előzetes engedélyezési eljárást, ha az előző
felsorolásban csillaggal megjelölt adatok - a jogszabályban foglalt határértékeken belül - 10 %-nál nem nagyobb mértékben azért változnak meg, mert
- a járműre kiegészítő karosszéria elemet (spoiler, stb) szerelnekKi dönti el ezt a 10%-ot? Mert én vettem toldatot az enyémre, de semmiféle papírt nem kaptam. Az oké, hogy a kipufogókhoz majd adnak, de ehhez akkor nem kell semmi? Mehet rá nyugodtan?
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Laraxior #21940 üzenetére
Hát a KPM-es tuti, hogy ott helyben leszopat, ha meglátja az Iveco csigát a szívódízel kis golfon. Vagy ha messziről kiszúrja a Swiften a coolert a lökös mögött
De amúgy levizsgázik okosba, csak azért egy bukócső, egy rendes sportfutómű, az már nem olyan dolog.
Mod: ismerős is úgy járkál papíron 1.6D a golf, a gyakorlatban 1.9TD kívülről csak hátul a két vaskos cső a feltünő.
-
Szplöttyy
senior tag
Én megnézném, 2okból
1. A km valószínűleg valós, ez már jó pont
2. Mert nagyon tetszenek ezek az Almera-k. De ez mondjuk nem P1, hanem P2, mert az új lámpás már, vagy rosszul tudom?(#21933) TaaT:De ez sem most, az a baj, mostanság már egy jó 1.9TD-t se lehet bepapírozni az 1.6D helyére.
-
-
_NCT
addikt
Ez az auto megerne egy megnezest,vagy ne is faradozzak?
-
neduddki
nagyúr
válasz
Dell XPS #21930 üzenetére
HI!
az enymebol az ngk 25Mm utanjott ki mert kivancsi voltam az densora is, kb mint az uj a kulsonyomoon kivul /csomagtartban megtekintheto:- )/, amit max tudok az az ex-carinankban 50Mm es semmi gond nem volt vele
az alap irridium es platinak alt 60-80Mm-esek, a specialsok 100Mm foleudv
neduddki
mod: #21923 TaaT : ne tetezd eleg ennyio is:- (
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Dell XPS #21930 üzenetére
Az összes suzukiban ilyen van, és 105e ként kell cserélni, de sokszor többet is elmegy. Mármint az új Suzukikba Ignis, és utána.
(#21928) TaaT: Ezt a Borát ismerem, de ez P rendszámos, úgy emlékeztem, ahhoz meg túl sok papír nem kell. Bár én is erősen gondolkozom, hogyha úgy alakul akkor P rendszám lesz. És akkor lehet sötétíteni még a szélvédőt is, meg lehet az utólagos xenon is.
-
Dell XPS
veterán
Segítsetek egy kicsit, milyen gyertya az ami 105e km-t tud??
-
Szplöttyy
senior tag
Jut eszembe, kérdeztem már hasonlót, de;
Itthon mennyire lehetséges engedélyt szerezni, lepapírozni, egy:
-szívó autó turbósítását
-bukócsövet
-4pontos öv+ülés (ehhez elég műbizonylat, nem?)
-nagy fék, hátul is tárcsafékesítés, stb.Szóval?
-
Kornel
veterán
válasz
neduddki #21920 üzenetére
mivel most volt lecserélve, ezért csak következő cserekor (de legfeljebb november végén, amikor már hidegebbek lesznek) váltok 5w30-ra.
viszont az előző témához visszakanyarodva a kipufogóm nekem se fém tiszta, ez jelenthet valami gondot? Gyertya még nem volt cserélve, kiszedjem, megnézni, hogy milyen? Elvileg 105k-nál kell csak cserélni... ha jól meghajtom, esetleg az segít neki? Elvileg sokat ment városban a kocsi, most van benne 60k. -
Tökmindegy
senior tag
válasz
Dell XPS #21908 üzenetére
Jaja. Ebbe úgy beletehénkednék asszem.
De van egy 2.0 es ami ígéretes darab ,egyelőre szimatolok,nem hajt a tatár. De tetszik ez a bódé ,meg most is pug van ,nekem nincs a franciákkal bajom amúgy. -
Dell XPS
veterán
Nem tudom mennyi km van a kocsidban, de én kerülném az öblögetést, ha csak nem indokolt . Belefutottam 1-2 esetbe, amikor jót akartunk (tiszta, szép, meg minden) és utána be-be villan az olajnyomásjelző, úgy hogy egy sűrűbb olajcsere intervallum jobban hozza az eredményt, de lehet hogy nem látom át egészében a dolgot.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Mágus2 #21914 üzenetére
Hmm, érdekes, Suzuki M13A, 78ezer van benne, gyertyát 105nél kell cserélni, viszont az olajat már igencsak kéne cserélni. Eddig teljesen fémtiszta volt belül a kipufogó(opelesek irigykedtek is rám) most picit mintha kormos lenne, mondjuk mentem tartósan 160felett 4edikben, picit kitisztult, de nem olyan szép fémtiszta mint volt.
(#21916) TaaT:Ilyen az olajam nekem is.
(#21917) neduddki:Pedig elvileg 105ezrenként kell cserélni. Legalábbis a könyve szerint. -
neduddki
nagyúr
válasz
Tökmindegy #21901 üzenetére
HI!
koszi, de nem vagyok mester, a Mesterem az a tribomokusok az, de en nem: - )
udv
neduddki
mod: ha jol em,lexem miota lengyelben is keszul castrol olaj, azota nem lehet kiverni az embrek fejebol, hogy a ams szinu kupak/olaj esetleg mas szagu az nem hamisitott es ugyanojjan jo csak mashl keszult:- )
-
Dell XPS
veterán
válasz
Tökmindegy #21903 üzenetére
A benzinesekhez volt szerencsém (2.0), és én meglepődve tapasztaltam hogy nem volt vele gond. Amikor az ismerősöm megvette zokogtam, de ahogy írtam meglepetést okozott, kivétel a fogyasztása. Rendszergazda fizetése elbírta.....
A HDI-től óvakodnék.... V6 os 3.0?? -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Felejtsd el. 150 000km után széthullik ebben a nehéz bódéban.
-
hdman
őstag
válasz
Jól körbelőtted a motorválasztékot
-
Tökmindegy
senior tag
Mr.Grincs miatt kedvet kaptam egy ilyen 407 es hez, van ebből ez az 1.6 HDI. Erről a mociról van tapasztalata valakinek? Ez csak kérdés mert egyébként fosok tőle,igazából inkább egy 1.8 .2.0 benyásat nézegetek,de megakadt a szemem egy V6 os 3.0 en is.
No szóval milyen lehet ez a moci ? -
Tökmindegy
senior tag
Na utánanézettem és neduddki mesternek tökéletesen igazsága vagyon.
Castrol olajnál a magyar oldal egészen másokat ad meg mint a német.
Enyémbe is 10V 40 lett beletéve,mert azt adta ki, a sváb meg 5v40 et ad meg hozzá.
Még jó ,hogy cimbi az eladó srác ,oszt mondtam neki ,hogy izibe adjon csak gariba ebből a jobbacska olijból,meg egy új szűrőtAzt a hét meg a nyócát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Stadler Form Oscar Little Titanium hideg párásító
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest