Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Napfénysüti #20398 üzenetére
Allroaddal
Kinek mi a pici pínz ugyi
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Tökmindegy #20396 üzenetére
Ez így van. A kérdés inkább az lehet hogy melyik autóval kell a legkevesebb kompromisszumot kötnie.
Més que un club!
-
bitpork
nagyúr
válasz Tökmindegy #20396 üzenetére
Nálam köthető hosszú lejáratú kompromisszum picipézé
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tökmindegy
senior tag
válasz #10726912 #20391 üzenetére
De ő azt mondja A3 as tetszik mert méretben az felel meg. Akkor pl lehet nézni a seat Leont is az kb ugyanaz az autó. Gondolom ocsóbb is
Vagy nem is? Mindegy a leon is jó autó Bár nekem nem tetszik a bele.[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz SocketA #20389 üzenetére
Lehet jobb ha megbarátkozol ezzel. Anno mikor én még a vásárlás előtt beültem egy olyanba mint amim lett hát mit ne mondjak én sem voltam elájulva ettől a hót egyszerű műszerfaltől meg a retro középkonzoltól. Aztán csak megszoktam és ma már egészen kedvelem is. Bár a fütéskapcsoló résszel a mai napig nem vagyok kibékülve.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
törölt tag
válasz SocketA #20380 üzenetére
A családokat azért emlegettem, mert azok is potenciális vevők lehetnek. Nem könnyű ma egy kocsit sem eladni. Ráadásul elharapódzott az a tendencia, hogy minél ifibbet és fullosabbat...szerinted miért tartják az idősebb Audik az árukat? (nem, nem a márka név miatt).
ha csak ez az 1-2eFt lenne a kulonbseg a javitasi koltsegek kozott, akkor nem varialnek ennyit, megvennem az elsot, ami tetszene.
Szerinted akkor kemény pénzeket költenek pl az 1.6-os benzines szereltetésére? Mert akit ismerek A4 tulajt, az nem pont a drága szervíz igény miatt vette meg.. Ráadásul a te évi km használatoddal 10 év alatt se kéne költened a híres Audi lengő karokra...
Nehogy kötekedésnek vedd, pusztán érvek-ellenérvek...
De említettem neked azt is, hogy vedd meg a Break-ot. Érvek vannak mellette, teszteld meg, vigyél egy szakit, (vagy vidd el állapot felmérésre), vannak, akik gondtalanul használják a Megane-jukat Mivel kevés Km-re tervezel, így még nagyobb az esély, hogy ti is közéjük fogtok tartozni. -
dJ Peer
aktív tag
Aki kintről hozott be autót, hogy vitte el műszakiztatni?
Az okmányirodában ugyanis nem adnak rá útvonalengedélyt, mivel nincs magyar rendszáma. -
Qru
MODERÁTOR
Kolléga vett most használt 1-es Kókuszt (4 ajtósat). Korrekt, 1,6-os jószág. Klímával vérszegény már kicsit előzésnél kikel kell kapcsolni. A klíma off felér egy lightos nitro fröccsnek. De egyben van és nem hullik szét alattad (ha rendesen karban van tartva).
#nincsbennetarcsi
-
senior tag
A 2-es Focust en imadtam vezetni! Pedig semmi extra nincs benne, de nagyon jol eltalat kocsi. 900-tol mar lattam, de azok nagyon fapadosak, meg a rosszabbik motorral vannak szerelve. En abbol inkabb 1.3-1.5 milla kozott gondolkoznek, de akkor jo par evre le van tudva a kocsi problemaja.
Focus 1-bol HAHU-n van fent egy szep bor belsos, 130LE-s motorral 900eFt kornyeken
Szerk.: bocsika, nem is annyi, csak 700! HAHU
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Munkatársamnak is Focus 2 van, és mégis imádta vezetni, amíg az anyjának az volt. Meglátjuk....Igaz nincs olyan felszereltsége mint egy Megane II-nek, de legalább kevesebb a hibaforrás
SocketA: Focus2-t szeretnék, de sajnos nincs aranyhalam, így csak az egyes fókákat nézem. Abból is a facelift-es verzát.
-
senior tag
giigz: Hat igen, nehez a dontes. Amikor olvastam a totalkart, hogy 600ert lehet jo autot venni, en sem erre szamitottam
lorcsi koszi a tippet, de be fogom vizsgaltatni a hivatalos Renault szervizzel a kocsit! Mar holnap lehetne is vinni!
Tudom, hogy az Audi A4-el Te is jol jarnal, ha en vennem meg, de mondom: egy jo A3-ason meg elgondolkoznek, de ez nekunk nagy meretileg is, motorban is, meg oreg is.
Nem veletlenul nem tudja a forumtars eladni se 900-ert, se 695-ert...!Overdose! "Valami japánt néznék. Civic, Corolla, Almera/Primera, 323, amelyik tetszik." Cicicbol csak regiek fernek bele, nem tetszik mar se kivulrol, se a pluss ules.
Corolla ugyanez. Taxival mentunk ki, egy Almeraval, ha az is borzato volt belulrol. A 323-bol kineztem egy szepet, de ezert nem megyek fel Pestre: [link]Tudom, hogy ezeknek a japan autoknak a motorja elnyuhetetlen, de mi evi 5000km-re tervezunk kb. Ahhoz meg minek?
Tiger.huhhhh: ha csak ez az 1-2eFt lenne a kulonbseg a javitasi koltsegek kozott, akkor nem varialnek ennyit, megvennem az elsot, ami tetszene.
"(ráadásul eladni sem könnyű a kis csomagtér miatt BREAK-ot, családok nem keresik túlzottan)"
A debreceni srac 900eFt-rol kezdte arulni ezt az Audi A4-est, most 700 alatt van, es meg mindig nem tudja eladni... akkor szted en 2-3 ev mulva hogy adjam el?MMA87 Igen, Fiestarol jot olvastam en is, csak nekem olyan pici, meg "tul fekete" Focusbol 1 vagy 2-est akarsz?
[ Szerkesztve ]
-
-
TaaT
nagyúr
válasz tomcsi23 #20366 üzenetére
Meg van melyik ATE betétre gondolsz [Ceramic]
Nem olcsó, és ebben házi tesztben nem szerepelt túl jól... [link]
A gyári betéteket tuti hogy Black Stuff-ra (kevlár aramid adalékos) cserélném le, ha vmi erősebb autóm lenne akkor meg Red Stuff, nem sokkal drágább mint az ATE ceramic
Give them hell Ukraine!
-
latyak17
tag
Voltam újra Walternél, 2 teló benn volt hátsó fék betétek cserélve de a maga a dob még nem volt rajta, és szerintem nem volt légtelenítve se szerelő sehol 1 órát vártam rá sehol sincs elkezdett csöpögni mondom hazajövök, majd ha hnap megyek érte akkor megmondom neki, hogy ez így nem lesz oké, addig nem fizetek amíg nincs helyrerakva, sőt mi több nem is hagyom ott a kocsit... (cukor a tankba:S) .. remélem nem azzal jön, hogy át volt rohadva meg már 20 éves mert arra csak annyit tudok mondani, hogy milyen érdekes, hogy eddig nem volt semmi gond justnow jött elő..
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
törölt tag
válasz SocketA #20363 üzenetére
Hosszbordás szíj készlet 2550-al több a Megane -hoz.(SKF-et néztem mindkettőhöz). Fékbetét 3000-el több a megane-hoz az A4-hez képest. Lengőkar 2000-el több, szintén a Megane2 nyert (első tengelyekhez a legolcsóbbakat néztem).
Méretileg nem sok különbség van köztük,a városi forgalomhoz mindkettő megfelel, az A4 jobban pakolható, szervizelését a kisebb maszek szerelők is megcsinálják a motor egyszerűsége miatt. A Renault-tal a fiatalabb évjáratot, több lufit, de cserébe a DRÁGÁBB alkatrészeket és a meghibásodás terén rosszabb hírű autót kapod (ráadásul eladni sem könnyű a kis csomagtér miatt BREAK-ot, családok nem keresik túlzottan).
De a Te döntésed, én is csak egy vagyok az irkálók között . -
TaaT
nagyúr
válasz Tökmindegy #20370 üzenetére
Az ilyen hirdetéseknek általában van eredetije, ahol rendes piaci áron hirdetik az autót a valódi tulajdonosok...
Haver is nézegetett egy Audi A3-at régebben, a piaci ár feléért volt felrakva, írt az embernek, egy google translate szöveg jött vissza ami akkora zagyvaság volt hogy csak na... a lényeg, előre utalsz 2.000eurót, és ők házhoz viszik a kocsit... a Blikkben tavaly benne volt hogy azért az Audi-ért egy magyar nő elutalta a pénzt, a kocsit azóta is küldik neki
Give them hell Ukraine!
-
zoo8800
veterán
A Pezsót már elvitték. Csapj le erre a jó kis Hondára
rip and tear, until it is done
-
Tökmindegy
senior tag
válasz !Overdose! #20371 üzenetére
Így van mindenki másként áll hozzá,mások a szempontok.
Mondjuk ha van egy kis tapasztalat a hátad mögött nagyon könnyen meg tudod mondani egy járműről mennyi is kb a valós km er benne.
Szoktam javallani ,hogy be kell menni egy szalonba (ha még nem volt új autója az embernek) és menni kell egy próbakört a kiszemelt járművel.
Na persze ez nem egy 15 millás BMW re vonatkozik De egy középkategóriás autónál működik. Bemész mondod,hogy ki szeretnéd próbálni ,mászkálsz vele és ha utána beülsz egy használt darabba ,össze tudod vetni mi mennyire feszes,hogy van kikopva stb.Yushchenko
:XD Na erről le vagyok maradva
zoo8800
Elvitték?))
Én majd két év múlva cserélek otót addig nem nagyon érdekelnek[ Szerkesztve ]
-
Yushchenko
őstag
Egyre több nigériainak van internetje.
Nincs ebbe semmi újdonság, megkapod a kocsit, csak utalj előre 1000-1500 eurot ügyintézésre/ügyvédre stb egy francia üzletembernek, akit Nisham Habunabimunak hívnak és jelenleg Nigériában van kiküldetésen. -
!Overdose!
őstag
válasz Tökmindegy #20369 üzenetére
Nem is állítottam, hogy a Golf megbízhatóbb lenne.
Egyébként én ebbe nem mennék bele újra. Vegyen ilyen autót, ha szeretne, de ez már elég nagy összeg ahhoz, hogy kétszer is megfontolja az ember, hogy milyen autóra költse. Másfelől úgy érzem, hogy nagyobb hangsúlyt fektet az évjáratra és az esztétikai állapotra, mintsem kéne. Egy idősebb, kicsit már kívül-belül megkopott autót sem vetnék el.
Mellesleg én is hasonló összegből fogok most autót venni, de én teljesen más irányból közelítettem meg a kérdést. Nem mondom, hogy nekem van igazam, mindenesetre én jó autót keresek nem pedig fiatalt csili-vilit és papíron keveset futottat.Annak a Cicinek az ára sincs rendben. Hiteles lenne?
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Tökmindegy
senior tag
Egyre több az ilyen hírdetés.
Ez valami újfajta átbaxósdi?
Se rendszám se semmi ,nagyon rövid leírás. Több mint gyanús.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
válasz !Overdose! #20359 üzenetére
A T-nél használják őket céges kocsiknak. A srácok hajtják őket derekasan és nincs velük bajuk.Nem kímélik őket ,és akkor finom voltam. Olyannyira,hogy nem egy saját otónak is olyat vett. 1.5 dízel alig fogyaszt csak a kisebb lóerőset kell venni azt mondják. Van 307 is ott egy raklappal,azzal is inkább futómű problémákra panaszkodnak,ami igaz az igaz koppanósak hátul.
Ezen autókban 200 ezer van általában. Akkor miért is rosszak?
Ja ! Ugyanitt Golf V ösök többet vannak szervizben.[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
-
lorcsi
veterán
válasz SocketA #20363 üzenetére
nekünk nagyon bejött a dízel
de mi elég sokat megyünk éventeazt a sámsoni utat szerintem hagyjátok, végig csak lepukkant szarok vannak
ha helyiek vagytok, megéri szerinem megnézni azt az audit...mert nem kort hanme állapotot vezsel..
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
tomcsi23
veterán
Pf, nem is tom, de nem volt annyira olcsó a többihez képest. Nézz fel pl unixra, van nekik asszem. Viszont egyre több helyről olvasom, hogy bejött. Nincs hangja, kevesebb fékpor, nem fárad el, lehet gyepálni.
Na aztán ha tele lesz retekkel ez a vájat, akkor az hogy tisztul ki? Szvsz inkább csak dizájn ez a fúrt/mart, nem sok gyakorlati haszna van. Kisebb lesz a felület és a betétet is jobban kajálja.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
senior tag
válasz lorcsi #20356 üzenetére
lorcsi: Koszi, de ez majdnem 7 evvel oregebb. Illetve tul nagy is lenne varosi hasznalatra. Es nem vagyok benne biztos, hogy alkatreszarak olcsobbak.. soooot! Amugy Audi A3-at nezegettunk, de 800-ert nem lattam egyetlen egy ertelmeset sem (vagy amit igen, az kamu hirdetes voltak, vagy nem valaszoltak, stb). Ma lattam egyet Pesten, 900ert. Ausztriabol hoztak be, de meg klima sincs benne...
Szerk.: Akkor Te ajanlod van sem? Ha igen, akkor benzin vagy diesel?
!Overdose!: Konkretan mire gondolsz? Amit meg nezegetunk: Audi A3, VW Golf IV, Skoda Fabia (bar abbol ma olyan sz.r allapotu 2007-est lattam, meg rozsdas hatsoajtosat, hogy hagyjuk Oket), esetleg meg VW Polo, de azok is elegge leharcoltak voltak.
Pl ma ezt a Polo III -at neztuk. Hat kozelrol kicsit maskent fest: kivul belul le van kopva, lampak megfakulva, ulesnel a muanyag eltorve, kesztyutarto also reszebol is kiall valami.
Meg lattunk egy 2001-eset, abba 800ert meg az elektromos ablak sem fert bele, es hat az sem volt tokeletes...Te mit ajanlanal?
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz !Overdose! #20359 üzenetére
Az is simán jó... lehet ezt variálni
Milyen EBC betétet használsz?
Give them hell Ukraine!
-
zoo8800
veterán
válasz Tökmindegy #20352 üzenetére
Erre még jön az ÁFA, de még így is olcsó. Szóval, a Pözsót Dacia áron adják
rip and tear, until it is done
-
!Overdose!
őstag
EBC betéthez miért nem EBC tárcsát használsz? Nekem bevált.
SocketA: Tudom többen írják itt a topikban, hogy nincs különösebb nyűg a Megane II-vel, de azért valljuk be az a minimum, hogy vegyes a tapasztalat és akkor még szépen fogalmaztam. Biztos, hogy nem lenne okosabb valami idősebb, de jobb hírű autót venni?
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
tomcsi23
veterán
Van még egy kombó, ami a TemplomosEgérnek begyütt, valami legolcsóbb tárcsa (CAR) + jó ATE (szerintem kerámia) betét. Pedig ő aztán gyilkolja és neki ez vált be az ódira.
Jajj, az ilyen bemart (vagy milyen) tárcsának van valami értelme Nem sok szvsz.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
lorcsi
veterán
válasz SocketA #20350 üzenetére
a kártyakulcs nálunk is vacakol, de nem vészes
farzsebbe nem lehet tenni...vigyázni kell ráde ha már ez a kategória akkor egy kollégáé
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
senior tag
válasz #10726912 #20351 üzenetére
Tul olcsot sem akarok, mert azt is hordhatom szervizbe, utana eladni mar nem lehet, csak a roncstelepnek. Tudom, hogy kisebb auto is eleg lenne varosba egy nonek, pl Toyota Yaris. De ebben ami nagyon tetszik, a 8 legzsak. Inkabb vesszen oda 800eFt-om, de a bnomnek ne legyen baja. Majd akkor par evig megint jar villamossal dolgozni, kesz.
-
Yushchenko
őstag
válasz SocketA #20350 üzenetére
2-300km-re még akkor is hülyeség 800-es autót venni, hogyha egyébként nem első kocsi lenne. Én valamilyen nagyon alap kocsit néznék 400ért max. Arra is kell költeni, átiratással, szervizekkel, első tankolással az is benne lesz 600-ba. Nem kell ide légkondi, meg francia elegancia(elektronika), stb... Felesleges pénzkidobás.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz zoo8800 #20349 üzenetére
Nem tudom,szerintem a pugok olcsók,nézegetem az árakat van szórás ugyanazon évjáraton belül is.És még nem is felszereltség függő. 1.6 ért ezt is megkapod .
Nem tudom mi az oka.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
törölt tag
válasz SocketA #20341 üzenetére
MunezXBK Tényleg. Meg a borostát is lerágtad
Ha ilyet veszel, akkor vagyí szerencséd lesz és nem jön elő hiba, amire költögethetsz nem keveset (erre van esélyed, ha valóban 3-400 km-et mentek vele havonta), vagy bele nyúlsz és elkezdődik a kalamajka.
Aránylag fiatal, kettőtöknek elég.
Ültem benne, utasként nem tett rám rossz hatást (bár a csomagtere talán az egyik legkisebb kategóriájában), csak ebben a kocsiban benne van a lehetőség, hogy pár év múlva így nyilatkozz róla:
Sose volt semmi baja. Csak mikor megállt. Vagy nem ment...
Én előbb vennék 1.6-os A-4-est, szeretem a formáját mai napig, az évszám nem érdekel, ha rendbe van rakva(más jelöltem már le se írom) de ez már szinte fanatizmusnak tűnik, nem mérvadó a többi fórumtárs nyilatkozatait nézve.
Kezdő autónak pedig kb 200.000-ért vennék valamit, nem sajnálnám, ha meghúztam az orrát, vagy megnyomtam az elejét, mert úgy láttam, van még pár centi...a gyakorlatlanságból adódó (akár kisodródás-borulás ) balesetekről meg nem is szólva...nem mindig van ilyen és ne legyen , de elő fordul. -
senior tag
Mondom nem errol van szo!!! Csak az is igy nez ki, ilyen szinu! Abba sokkal tobb kilometer van, 130 vagy 150 mar hirtelen en sem tudom
A kormanyt mondom, hogy nem lattam, mivel mar be van boroztetve, es nagyon fincsi fogdosni Annyi latszik, hogy dohanyos ember hasznalta, ket helyen ki van egetve, meg a bal ajton is latszik, de ennyi nekunk belefer...
Tökmindegy Ahogy beszeltuk, havi 2-300 kmerre kellene. Egyedul attol felek, hogy a kartyas kulcs beszarik...
A Peugeotnal lebszeltek a 307-rol, bar az is kb. Megane szint, de 1. Egy kocsiert nem megyek fel Pestre, mas jot meg nem talaltam most. 2. Ez akkora kamu ez kocsi.... mar levelezgetek igy is ket kamumesterrel, egyik Londobol akarja nekem kuldeni a kocsit, masik Gorogorszagbol...
lorcsi 50eFt-al dragabban van egy 1.5 -os dizeles. Olvastam en is nagyon szep fogyasztasi adatokat. MI tul sokat nem mennenk vele, szaguldozni nem akarunk, es vontatni sem. Te melyiket ajanlanad nekunk? Mert a dizel bar kevesebbet fogyaszt, de ha valami elromlik, az draga mulatsag...
-
zoo8800
veterán
válasz Tökmindegy #20347 üzenetére
Szerintem csak elírták, vagy nem fejezték be a hirdetést, hiszen ki sincs töltve az extralista.
A 875.000 kb. a fele a reális piaci árnak.rip and tear, until it is done
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Tökmindegy #20344 üzenetére
Vagy átbaxás és lehúzás. Bármi lehet.
-
zoo8800
veterán
-
Tökmindegy
senior tag
válasz SocketA #20341 üzenetére
Jó az , ismeretségben van sok és vígan használják őket népitlet ide vagy oda.
És ez?zoo8800
Ezek szerint. Mit lehet tudni meg van e szorulva oszt hirtelen kell a pénz.
vettem én már így kocsit. Ha jó pl ez akkor a nepperek úgyis ráugranak ,valszeg holnap már nem lesz fent ,pár nap múlva meg kissé drágábban[ Szerkesztve ]
-
33as
senior tag
-
senior tag
Voltunk ma végre előben is kocsit nézni. És találtunk valamit, ami előben nagyon megfogott minket:
Igy nez ki, de nem pont errol van szo, amit tud: 1.4-es benzin, 2003/7 evjarat, 8 legzsak, borozott kormany, JVC fejegyseg 4 hangszoroval, klima, el. akblak, tukor, es kulcselkuli inditas.
Nagyon tetszett nekunk, bar meg tesztkort nem mentunk vele. De nagyon jo felszereltsegu, aranylag kicsi, baratnomnek megfelelo meret lenne, elol jo nagy hely van benne, es nagyon megas felszereltsegu... es eppen ettol felek... tul sok az elektronika (pl a kulcs nelkuli inditas..)
Szerintetek 800eFt-ot meger ez a kocsi? Alap varosi hasznalatra jo lenne nekunk? Vagy hagyjuk a francia kocsikat, tenyleg igaz a mondas? Mert nepitelet es autonavigator is ir hideget-meleget.
-
Szplöttyy
senior tag
-
Tökmindegy
senior tag
válasz latyak17 #20336 üzenetére
És? Szóltál neki,hogy hozza rendbe? Nem az a megoldás,hogy ide többet nem viszed( persze az is) de ha kárt tesz az a minimum,hogy helyreállítja.
Satuban mit keres egy teló? amúgy.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
latyak17
tag
Na voltam Walterkénél .... Hát küszöb alatt a nyulványt ahol felemeled kocsit kerékcserénél 2 helyen alvázig behajtotta, illetve míg ottvoltam a satuval végignyúzta a vatta új telót... Na utána nagyon gyorsan elhúzott kajálni ... Ide többet nem viszem inkább mert ilyen minőségbe apámmal elbohóckodunk... De van egy másik srác talomba csak nyaral most...
-
Szplöttyy
senior tag
Mindig vannak fura helyzetek, én például barátnőm faterjának a kocsiját tolattam le. Az enyém jobb elejével az ő bal elejét Mindezt tolatás közben 2km/h- val De ennél sokkal nagyobbat még szerencsére nem hibáztam. Alapvetően én is nőellenes vagyok a közúton, de parkolásközben a legjobb. Mikor ül a passatba, ~4ezret forog az 1.9PD, visít a parkradar, ő pedig masszív 3km/h-val közelít a mögötte álló autóhoz.
Mondjuk én fullasztottam már le 2.0PD-t 50nél. Az is szép volt.
Smoke & Torque
-
Tökmindegy
senior tag
Nem leblokkolt ,hanem nem tudja rendesen vezetni a géperejű járművet. kb 15-16 éves legény fater nagy teljesítményű ráadásul otommata autójával ami még egy gyakorlottabb vezetőt is meglephet ha még nem vezette, egyszerűen kiegyenesítette a kanyart.
Annó 18 évesen a fiam is megmutatta a haveroknak havas úton, a fogarasi tecsónál ,hogyan is kell bevenni derékszögben a kanyart faterja bömösével. Egy lámpaoszlop és a kocsi eleje bánta. Utána felhívott és csak annyit mondott apa baj van
Nem sok híja volt ,hogy agyoncsapjam amikor megláttam a végeredményt Nejem nem győzte tapogatni,no meg nyugtatni engem. De jó lecke volt neki ,azt azért el kell ismernem ,bár elég drága,még jó ,hogy volt Cascom .Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Tökmindegy #20314 üzenetére
Akkor leszel jó sofőr ha már tisztában vagy a saját korlátaiddal. Bizony be kell látnom az idő távlatából,hogy ez így igaz.
Erre nagy+1! Sőt, azt is szoktam mondani, hogy akkor vagy jó sofőr, ha a megszokás helyett mindig az óvatosság és az előre látás dominál. Idegesít, mikor egy nem belátható derékszögű kanyart úgy vesznek be az emberek, hogy a kocsi orra átmegy a másik sávba, csak azért, mert este van, falu van és tegnap se jött semmi
5 éve vezetek, de nem egyszer volt olyan helyzetem, amit utólag átgondolva csak a szerencse miatt éltem túl (előzés, kanyarodás, stb). A szerencse az volt, hogy nem jött semmi ott, akkor. ugyanezen helyen később lassabban, megfontoltan kanyarodtam, nem előztem és jött szembe a jármű.
Azt meg mindenki felejtse el, hogy a nőknek ne legyen jogsija! A nőknek legyen jogsija. S a nők legyenek anti alkeszok (mint pl a párom...Tudom, miről beszélsz Napfénysüti ) -
latyak17
tag
Ez amúgy muter lesz és mikor mondom neki, hogy anya drága a fékgenerál, akkor egyrészt lebasz, hogy ő se szól bele(ja csak 3 percenként) meg, hogyha ő nem csinálhatja így akkor össze fogja törni a kocsit...mondom jólvan ugyh azóta ha kettesnben vagyunk én vezetek..
-
Dare2Live
félisten
haveri körben már hárman is föld alatt vannak mert hülyék voltak, ill egy örül, hogy nem lett béna. Mind férfi.
Ettől még nem sztereotipiázok, a legutobbi esetben ugye a nő nem vett észre mert beszélt/ordított hátul a gyerek vagy t*öm tudja.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
33as
senior tag
Ez kész meg se próbálta bevenni a kanyart.....leblokkolt! Minden autósnak legalább egyszer ki kéne tapasztalnia a kocsija fizikai határait!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Napfénysüti #20320 üzenetére
Ammá biztos,gondolom a hátsó gyűrődő zóna azért kisebb mint az első ,no meg alatta a benya tank( hihetetlen,hogy kigyulladt,bár gondolom szétszakadt, a kiömlő anyag bármitől begyulladhatott) de ha jobban megnézzük aránylag egyben van az utascella.
Mondjuk sok esélye nem volt ,hiszen az a bömbi nem kis darab vas , no meg kérdés mennyi volt köztük a sebesség különbség. Aki hátul ült annak valszeg ki is tört a nyaka. Sajnálatos.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Napfénysüti
nagyúr
Most nézem hogy női sofőrök a téma. Én speciel simán odaengedem páromat. Sőt jobb is ha időnként ő vezet na meg ha megyünk valahova én legalább ihatok picit mert van sofőröm. Mondjuk ezek szerint ő kivétel lehet mert elég normálisan és ésszel vezet. Viszont az is igaz hogy a parkolás neki se az erőssége.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Tökmindegy #20295 üzenetére
Szegény Puntonak csúnya vége lett.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Tökmindegy
senior tag
Na ha már a jogsi.
Látott már valaki közületek ,(hogy is fogalmazzam,hogy ne legyen sértő ? )Roma tanuló vezetőt? Mert ők is tudnak csinálni érdekes dolgokat!Ck.
Szomszédasszonyra pont ráillik amit mondasz. De nem kívánom neked,hogy kipróbáld milyen vadmacska tud lenni Kollegái mesélték,hogy nem egyszerű Vagy volt az őrezednél egy csinibaba csajszi,mit mondjak kellő tisztelettel közeledtek felé a népek.XD Nem is akármiért!
Ja ismerek magyar női pilótát is ,igencsak köztiszteletnek örvend. Mi24 esen!
[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
"azt hiszem KAP adta elő, hogy amikor a nők tolatnak, akkor MINDIG lehalkitják a zenét"
Én is mindig lehalkítom parkolásnál, tolatásnál nem, de nem azért, mert zavar, hanem halljam ha valami/valaki szól, dudál, stb. Mert ugye én is emberből vagyok és hibázhatok és hátha egy külső hatás segít megelőzni mondjuk egy koccanást.
-
Ck.
addikt
Osztom a véleményed, nőknek én is elég magas kritériumokkal adnék csak jogsit... továbbá a rendőr, tűzoltó, katona, pilóta nőktől is fel áll a szőr a hátamon...
Huszonéves egyszálbél ropi lányok pisztollyal a derekukon police felirattal...isten irgalmazzon egy komoly helyzetnél az ott tartózkodóknak.[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
"Tökmindegy és Yushchenko: akkor Ti aztán vonzzátok a hülyéket rendesen..."
Ez nem hülyeség kérdése. Én is okoztam már balesetet saját hibából,igaz nem nagyot de akkor is. Figyelmetlen voltam,elbambultam máshol járt az eszem . Aki közlekedik főleg egy nagyvárosban azzal előfordul. Ha mégis megússza az sokszor a szerencséjén ,avagy az autós társakon múlik ,ha mást mond hazudik vagy ámítja saját magát. Olyan nincs ,hogy mindig 100% os az ember.
-
Tökmindegy
senior tag
"Ez mondjuk kb. én is így csinálhatom, csak én még frissjogsis vagyok, és nem sokat vezettem az órákon kívül... De nyilván azt szeretném, hogy ne így legyen majd, csak hát kellene egy rohadt autó. "
Akkor már értem ama magvas véleményedet: Hiába no a tapasztalat az tapasztalat.
Autó versenyző barátom intelme jut eszembe ,és milyen igaza volt!!
Akkor leszel jó sofőr ha már tisztában vagy a saját korlátaiddal. Bizony be kell látnom az idő távlatából,hogy ez így igaz.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
hdman
őstag
Ő ezt rosszul tanulta meg, vagy igy jön neki reflexből, de hiába szólunk rá, 1-2x helyesen csinálja, aztán megint elfelejti
50-nél megfogja, és berakja az üresbe, aztán úgy kezd el fékezni.
Ez a legnagyobb hülyeség Akkor szerinte mire is van a motorfék?
[rvilike]: sajnos +1
Sopron city :)
-
giigz
veterán
"Ja, és a slusszpoén: ismerős csaj minden egyes fékezésnél kinyomja a kuplungot is, akkor is ha 90ről 87re lassit"
Ez mondjuk kb. én is így csinálhatom, csak én még frissjogsis vagyok, és nem sokat vezettem az órákon kívül... De nyilván azt szeretném, hogy ne így legyen majd, csak hát kellene egy rohadt autó.
Viszont ami érdekes, hogy egy ismerősöm, aki már kb. 1 M km-t vezetett, ha megyünk városban 50-nel, és pirosra vált a lámpa egy kicsit messzebb, akkor nem azt csinálja, hogy felemeli a lábát, és gurulunk motorfékkel, aztán majd amikor 1.000 alá csökken a furdulat, vagy valami ilyesmi, benyomja a kuplungot, hanem már kb. 50-nél megfogja, és berakja az üresbe, aztán úgy kezd el fékezni...
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Yushchenko #20306 üzenetére
Ami tény! Ahogy a mobiltelefont ,úgy az ajakrúzst ,púdert ,tükröt ,körömlakkot is be kellene tiltani autóban. Ja meg a fésűt ,hajkefét! Vagyis a használatukat. Büntetni kéne érte . A nőknél ezt én is el ismerem)
-
hdman
őstag
válasz #10726912 #20304 üzenetére
Ha már női vezetés: még jómultkor volt egy showder klub, azt hiszem KAP adta elő, hogy amikor a nők tolatnak, akkor MINDIG lehalkitják a zenét
Hát ezen besirtam, mert ez tényleg igy van
Ja, és a slusszpoén: ismerős csaj minden egyes fékezésnél kinyomja a kuplungot is, akkor is ha 90ről 87re lassit
Tökmindegy és Yushchenko: akkor Ti aztán vonzzátok a hülyéket rendesen...
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
Yushchenko
őstag
válasz Tökmindegy #20305 üzenetére
Belém ugyanott a szentendrei úton jött belém egy hülye nő néhány hete. Utána pár nappal a körúton egy másik nekem koccant. Férfi még nem ment belém, de egyébként sokkal több férfi vezet, mint nő, így nagyobb is az esélye, hogy neked jöjjön.
Egyébként nem akarom védeni a férfiakat, van aki nagyon hülye (öreg bmw a leálló sávban előzött pl valamelyik nap kb 200-al... félelmetes volt). -
Tökmindegy
senior tag
Végül is minden krapek sumi és isten csakis a férfiak kedvéért teremtette az autót,régebben a szekeret meg a lovat is
Azon nők akik rendszeresen vezetnek és nem csak ünnepnap engedi a volánhoz a férje amikor is éppen ittak egy két pohárral ,szerintem semmivel sem rosszabbak.
Én azt látom,hogy a fiatalabb korosztályba tartozó krapekok veszélyesebbek,na meg a hétvégén (gazdasági okok miatt ) a kocsit elővevő családapák .,nagypapák.
Engem több mint 25 év alatt kb 10 x zúztak be és mind férfi volt. Volt olyan ,hogy békásmegyernél a szentendrei úton piros lámpánál álltam és a krapek fék nélkül megkínált hátulról.40 es arc volt ,de hasonlókat tudnék még mondani. A legutóbb is egy ficak zúzott belém pedig az teherautóval volt ,ergo ez a munkája. Kanyarodtam be egy telepre mögöttem 3 autó,ez meg úgy gondolta viccből állnak meg és elkezdte csőgázzal előzni a sort és jóóól oldalba kapott. Osztán még szerinte én voltam a hibás.
Női vezetővel még nem volt afférom.
Ja de! Nemrég it a XVII ben a keresztúri útnál vasúti átjáró miatt van egy elsőbbség adás tábla. Álok és dudálnak mint a veszedelem. Egy nő volt. Nem értettem.
Megint dudál. Kiszálltam odaballagtam és mutatom a táblát! Zavart mosoly.) szabadkozás. Mondja nem idevalósi. Mondom azért nem árt ám figyelni. DE! Sok krapek is figyelmen kívűl hagyja ugyanezen táblát![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sok nő mellett ültem már, de vagy nincs rendszeres-logikus kocsi kezelésük-kanyar előtti lassítási szokásuk-azaz: vezetési stílusuk, vagy pedig folyamatosan beszélnek telefonba, hátra forognak, ha gyerek szól-rí-nyafog, rágyújtanak, zenét kapcsolgatnak, mindezt úgy, hogy nem az utat, forgalmat figyelik. Az előzésről már nem is szólok... Inkább kullognak az IFA-bármi mögött, de még le se maradnak tőle, hogy legyen hely annak, aki őket akarja előzni.
Férfi vezetőkben is van olyan, akit kilőnék a holdra, de a nők között még nem találtam olyat, aki ne idegesített volna valamivel a vezetési stílust illetően.[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Ezt pl. tegnap rakták fel YT-ra, BMW + vezetni nem tudó fiatal srác. Itt a videó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest