Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomcsi23
veterán
válasz hobizoli #19795 üzenetére
2009. október 1-től az egyedi rendszámok (4+2 ill. 5+1) ára 435.000 Ft, az egyéni rendszámok (3+3) ára 112.450 Ft.
ON: mi a különbség az egyes HAHU-s hirdetések között, hogy egyiknél simán meg lehet nézni a HD képeket, a másiknál meg sms-t kér
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
hobizoli
nagyúr
3 betu 3 szam egyedi rendszam az telleg sokba kerul, vagy csak 4-2, 5-1 a brutal?
több drón kell ;P
-
mycso
veterán
válasz !Overdose! #19789 üzenetére
De, pontosan az a jellemző, hogy a benzinesekkel semmi vagy csak minimális (egyszeri ráfordítást igénylő pl. trafók) problémák vannak, a dieselek, meg nem problémásabbak, mint a hasonló kategória dieselei.
Mondom ezt a családban lévő 2000. 1.6 16v, baráti körben lévő 1.4 16v (99 és 2001), a saját 2006 1.5dci (106) és a céges 3db 2006 1.5dci (106) és 2005-ös 1.5dci (86) ismeretében.Nem veszem a szívemre, csak amikor valaki hülyeségeket ír, azt megpróbálom korrigálni.
Az, hogy probléma mentes lenne, nem is állítottam sehol, olyan autó talán nincs is, de a pénztemető, meg az a frappáns "azért kerül annyiba, amennyibe" mondat, azért még viccnek is rossz.Bár lehet nekünk/nekem ezekkel pont szerencsém/csénk volt (mind a 7-el)...
Ezek az "azt hallottam, hogy.." dolgok, meg általában...mind1.[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
dJ Peer
aktív tag
Útvonalengedélyért kell fizetni, ha el akarom vinni műszakira?
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
szerintetek ez az autó milyen így képről? Meg úgy általában? Tudom,tudom...6 henger alatt nem BMW a BMW...ezt hagyjuk.
-
bitpork
nagyúr
válasz Tökmindegy #19785 üzenetére
Hát az van...éppen a második csőtörés a nyaralónál Mármint idén.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
válasz Tökmindegy #19782 üzenetére
Jah, heti 50k, eddig És még sok hét kell
-
mycso
veterán
válasz !Overdose! #19774 üzenetére
Gondolom rengeteg megane fordult meg a kezeid között...
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
TaaT
nagyúr
válasz Tökmindegy #19768 üzenetére
"Nem attól függ hogy miben üldögélsz."
való igaz... de azért levontam a konzekvenciákat...
SocketA: sztem sem érdemes 1milliónál többet kiadni egy autóért, ha a tulajdonos célja az A - B - A útvonal kulturált teljesítése ahol A= otthon B= munkahely, nyaralás, stb...
Jay Leno mondta: a legtöbb embernek a kocsi egy mosógép... működjön és kész!
Give them hell Ukraine!
-
Tökmindegy
senior tag
válasz SocketA #19769 üzenetére
Én ezt nem tudhatom. 206 os nem volt nekem,de hajtottam párszor,na az egyszerű mint a barlangrajz, a 307 es azért egy szép autó belülről is.No meg tágas. Én is olvastam minden félét ,de ismerősöknek volt és azt mondták nekik jó. Mivel az élet úgy hozta ,hogy limitálva állt rendelkezésemre pénz és kellett az autó így megragadtam ennél. Volt egy V ös golf is amire szemet vetettem de az 500 al többe fájt volna és semmivel sem volt jobb.
Én meg vagyok elégedve vele,nálam semmi probléma nem volt és mint mondottam szerintem nem is lesz. Ha lenne ne félj már nem állna a ház előtt.Én a népítéletre meg hasonlókra nem adok ,amikor olvasgatom jókat derülök. Olvastam annó olyanokat pl az E46 osról hogy sikítottam Sok az idióta, szamarat sem adnék a kezükbe nem autót.
Persze minden szériában ,autó márkában lehetnek hibák,ott volt a szomszéd 5 ös bömöse zsír új ,fél év alatt többet volt szervizben mint otthon. El is adta. De mégse mondjuk a bömbiről,hogy szarlatyak17
No most ABS már minden járműben van Már a 6-7 évesekben.
Az igazi változás ott van,ha veszel egy A6, vagy egy jó kis Bömöst esetleg hasonló kategóriájú vasat ami vezet helyetted,meg a segged is kinyalja. Na de azok nem ezen árkategóriában léteznek. Az annó 10 -15 millás vasakat megveszed 2-3 milláért ,nagyon jók még mindig,de ha költeni kell rájuk az is más kategória.Nem megvenni nehéz ezeket mint tudjuk.[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
_NCT
addikt
válasz !Overdose! #19774 üzenetére
Mondjuk nepitelet.hu + fórumok.
Update: igen, biztosan van olyan is, főleg az elektromos hibák miatt, de pl munkatársam faterja 6 éve használja, nem volt vele a szervizeken kívül nagyobb baja. Neki pont hogy nem volt semmilyen franszöá betegség.
Amúgy neked volt szerencséd ilyen autóhoz?
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
Ezekről te hol olvastál jót?
Mod: Nem kicsit lehetnek elfogultak... Ez egy pénztemető.
Más: Azt ne felejtsétek el, hogy a piac néhány kivételtől eltekintve jól áraz. Tehát, ha egy típus 10 évesen kerül annyiba, mint egy másik típus 5-6 évesen, annak oka van.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
latyak17
tag
Igazából azt kell eldönteni, hogy egy 5-6-7-8 éves "fapados" kocsit vesz, vagy mondjuk 12 éves jól felszerelt kocsit... a fapados kocsinak is van előnye nyilván az, hogy ami nincs az nem romlik el, de mindez teljesen átfogalmazódik benned mikor télen ABS nélkül kevés rutinnal haladsz, és fékezni kell... hát akkor inkább ABS-el mennék... a másik, hogy egy 12 éves kocsiból is ki lehet fogni éppúgy egy rosszat mint a 6 évesből ehhez kell a szerencse is...
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
_NCT
addikt
-
Winner_hun
titán
-
MunezXBK
nagyúr
Nekem nem mindegy, hogy miben ülök. És nem azért, hogy a szomszédok irigykedjenek, hanem mert nekem ìgy tetszik.
Cipőből sem makkosat veszek, fehér térdzoknival...
-
senior tag
Na, sracok, ne balhezzatok!
En is azon a velemenyen vagyok, hogy egy regebbi, dragabb auto akar jobb is lehet, mint egy ujabb, hiszen (elvileg) jobb minosegu alkatreszekbol van osszerakva.
Nem veletlenul van, hogy egy 2007-es Skoda Fabiat annyiert adnak, mint egy 2000-es VW Golf IV-et... szerintem! Nagy esellyel a Golf tuleli a Fabiat, es kozben tobb extrat, kenyelmet nyujt utasainak... gondolom enTökmindegy: Nekem kis kedvencem a 206-os Peugeot, amikor nezegettem, lattam, hogy ebbe az arba akar kaphatok 307-et, de aztan egy Peugeot szervizben dolgozo ismerosom beszelt le rola. Utana olvastam (nepitelet, autonavigator, stb) tenyleg nagyon sok helyen szidjak ezeket a kocsikat, foleg elektromos gondokat irnak. Es sztem nem veletlen, hogy egy arban vannak a 206-osokkal, vagy akar a sokkal regebbi 406-osokkal.
Szoval en mar nem is nezegetem oket, pedig alapvetoen tetszenek...Szerk.: " Aki 800 ezerért akar autót venni azt szerintem nem veti fel a pénz "
En pl. azert szanok ennyit a vasarlasra, mert elso auto lesz, utcan fog allni, es ket naponta 10 km-t fog megtenni. Most ezert minek vegyek tobb millas kocsit? Annyival kevesebbet fogyaszt, vagy annyivel kisebb a szerviz koltsege? Mert akkor veszek egy uj Ford Focust, ha Te azt allitod, hogy egy hasznalt Golfra is ennyit fogok kolteni osszesen...[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
Mert a IV es golf az a pálya mi?
Ugyan már
Ha leírom az ezelőtti járgányomat ami sokkal sokkal komolyabb volt akkor elfogadod az okosságomat? Nem attól függ hogy miben üldögélsz.
Vannak prioritások az életben ezt szem előtt kell tartani szerintem. Jelenleg nekem nem az autó az első ,így pont mindegy miben ülök,csak az számít ,kúlturált ,megbízható legyen. Szóval ne cseszegessük egymást szvsz. Aki 800 ezerért akar autót venni azt szerintem nem veti fel a pénz ,és ezért bátorkodtam szerintem jó tanáccsal szolgálni. De végül is nekem Tökmindegy ki mit vesz ,ettől én nem fogok rosszabbul aludni.
Ha neked más a véleményed leírod én megértem oszt ennyi. Na béke.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
TaaT
nagyúr
válasz Tökmindegy #19766 üzenetére
"Akkor meg mit érdeklődsz?"
kíváncsi voltam miben ülsz ha ilyen nagy okosságokat írsz, de kár volt..
Give them hell Ukraine!
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Balupapa #19764 üzenetére
Nem csak nem értettem hogy jött ez az amúgy neked milyen van ide
Gondoltam akkor részletesen beszámolok ha már érdeklődik
Na meg aztán azzal nem dicsekszik az ember egy 20 éves ámde gyönyörű vas
Szerintem 300 nál többért el sem tudnám adni,egy bicikliért többet kérnek manapság.TaaT
Akkor meg mit érdeklődsz?
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
TaaT
nagyúr
válasz Tökmindegy #19760 üzenetére
"IV eset meg vegyen az aki szponzorálni akarja a szerelőket."
én tudom mennyit költöttem 6év alatt a négyesgolfomra...
"Ha érdekel csinálok róla fotót"
szerk.: annyira azért nem érdekel
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Balupapa
senior tag
-
-v-
addikt
(1-es fokak pl. hajlamosak rohadni...)
Egyebkent maximalisan egyetertek, amit evek sajat tapasztalata igazol, azon nem valtoztat az ember, mert minek, bejon, mindegy ki mit mond.mod: ok ennyi, tobbet nem irok telorol, mert minden 2x megy el :S
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
(1-es fokak pl. hajlamosak rohadni...)
Egyebkent maximalisan egyetertek, amit evek sajat tapasztalata igazol, azon nem valtoztat az ember, mert minek, bejon, mindegy ki mit mond. -
Tökmindegy
senior tag
Ja! Meg egy közel 200 lovas calibra (csak úgy) meg egy Fiat Kisteher mert melózni is kell.
A fiatról semmi rosszat nem tudok amúgy mondani ,szerintem korrekt autók abba már van vagy 300 ezer de elvisz mindenhová.És csak az ülés van megkopva!Az is már vagy 11 éves jövőre le is cserélem.Alant linkeltem pl.
Én ha mostt kevés pénzem lenne nem is gondolkoznék sokat ,ha rendben van vele minden.[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
A mai autók már nem korhadnak ,legalábbis 10-12 éves korig én nem nagyon láttam ilyetén hibákat. Na jó ha valaki akváriumban tartja az más
De érvek és ellenérvek mindig akadnak ,ahogy pozitív és negatív példák is ,mindenkinek más a fontos én ezt tiszteletben tartom.
Tapasztalatom szerint a legköltséghatékonyabb megoldás a gondtalan autózásra az amit én preferálok,nekem legalábbis ezidáig bejött az évek során. Persze másnak mások a szempontjai igényei ,tapasztalatai,stb. Én pl nem preferálok márkákat ,gyártókat ,volt már egy raklap autóm kis ,közép és igazán komoly vasak és soha egyikkel sem volt nagy bajom talán csak a fiatalabb éveimben közel 30 évvel ezelőtt ,no de az érthetőDe akkor a cimbikkel mindig megoldottuk okosba a felmerülő problemákatTaaT
Ki beszél itt a golfról?V ös golfot másfél alatt aránylag normálisat nem kapsz.
IV eset meg vegyen az aki szponzorálni akarja a szerelőket.
Nekem most egy 307 es van kb másfél éve hajtom még 2 évet nálam lesz és csere.
Soha semmi baja nem volt és úgy néz ki ,hogy nem is lesz. Pedig francia! most 6.5 éves.67 ezer van benne 17 et én raktam bele.Vettem 1.2 ért . Ha érdekel csinálok róla fotót és pisloghatsz. Ezeddig két olajcsere,meg egy garnitúra fékcsere volt a költségem erősen 30 ezer alatt. Most fogok vezérlést cseréltetni na az egy 40 es lesz.
És ezt bármikor eladom úgy ,hogy meg se kell hirdetnem![ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz Tökmindegy #19753 üzenetére
"veszel egy12-13 éves valamit ami nagy eséllyel rendszeres látogatója lesz a helyi autószerelő mesternek"
hát ez így ebben a formában egy jó nagy baromság...
"vagy veszel ugyanennyi pénzből egy 6-7 éves járgányt"
négyesgolf áráért ötösgolfot? hallgatlak...
amúgy neked milyen autód van?
Give them hell Ukraine!
-
-v-
addikt
válasz Tökmindegy #19756 üzenetére
Szerintem az evjarat csak annyiban, hogy xy evtol volt facelift es onnantol mar nincs 1-2 tipushiba, ezert azt erdemes venni. Ha nem rohad sehol, akkor mind1 mikori.
Hat igen, 10+ eves autobol keves a vegig vezetett szervizkonyves, szervizszamakkal igazolhato eloeletu, nem torott auto.. azert letezik Meg attol mert nem igazolhato, meg az szamit, mas kerdes h zsakbamacska.
Mellesleg a km is olyan, 10x elobb vennek megy egy jo allapotu, ismert eloeletu 250e km-es autot, mint vmi kicsit is gyanus visszatekert 100e-reset....mod: elnezest megint a duplicate post-okert, nem tudom miert csinalja ezt telorol
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
A (valos) km meg az eloelet/szevizmult stb. ami szamit, nem az evjarat...
-
-v-
addikt
A (valos) km meg az eloelet/szevizmult stb. ami szamit, nem az evjarat...
-
Tökmindegy
senior tag
válasz SocketA #19749 üzenetére
Azt kell eldöntened,hogy a szívedre hallgatsz ,és veszel egy12-13 éves valamit ami nagy eséllyel rendszeres látogatója lesz a helyi autószerelő mesternek (jelzem ez a népgazdaság szempontjából igencsak hasznos!!) avagy veszel ugyanennyi pénzből egy 6-7 éves járgányt ami ha megkímélt akkor a kötelező kb 100 ezer hufnágel ráköltése után,úgymint vezérlés,fékek,szűrők ,olaj ,esetleg gömbfej cseréje, jó eséllyel elballag veled 3-4 évig úgy ,hogy hogy az éves olaj és szűrő cserékkel megúszod .Na meg néha fékbetét. Utána még mindig eladhatod 2-30000 el olcsóbban és vehetsz megint egy gondtalan fiatalabb gépsárkányt némi gyűjtögetett készpénz hozzáadásával.
Mert azt nekem ne mondja senki,hogy jobb vétel egy 12 éves vas egy 6-7 évesnél.
Az + 5 év használat!
De te dolgod ez csak az én álláspontom
Én jobban szeretem a gépet a parkolóban menetkészen látni,mint a szervízben látogatniFúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
hdman
őstag
Ezt jól megszopta: [link]
Persze, akinek a cége évente más néven fut, az mwgérdemli
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
TaaT
nagyúr
válasz SocketA #19749 üzenetére
"a linkelt Alfanal mennyi lehetett megcsinaltatni azt a belsot?"
2db első ülés minőségi bőrözése nálunk a helyi mesternél alsóhangon 100.000ft...
négyesgolfoknál az alábbi ülések vannak (elsősorban az ülés formákra gondolok, a kárpitozás változhat): alap sport kis recaro nagy recaro König
Give them hell Ukraine!
-
senior tag
válasz Laraxior #19743 üzenetére
Laraxior: En ugy alltam hozza, hogy ket naponta azt a 10 km-t, amit bnom menne vele csak kibirja, de sajnos tobb ilyen csunya esetet hallottam, mint amit Te is mondtal. Engem az fogott meg, hogy ennyi penzert, fincsi pihe-puha ulesbe tehetem a popimat
Taat: Hat mondjuk a linkelt Alfanal mennyi lehetett megcsinaltatni azt a belsot? Amugy nem felten borre gondolok, hanem mondjuk a Stiloba attenni valami jobb kocsi uleseit, meg a karpitot athuzatni valami igenyesebbre...
latyak17: Debreceni vagyok, eddig ez az egyik legjobb debreceni Golf. Ez a kocsi teljesen rendben van, bar a szine nem tetszik, meg km nincs feltuntetve (tudom, nem ez szamit).
Egy picit lehetne fiatalabb, igy egy szinten van jelenleg ezzel: Audi A3
De a Golfhoz gondolom tobb es olcsobb alaktresz all rendelkezesre, mint az Audihoz. -
Laraxior
titán
-
senior tag
válasz Balupapa #19735 üzenetére
Koszi Neked es bitpork -nak is!
Amugy nekem az egesz autovasarlas innen indult:
Alfa 145 TuningMeglattam, nagyon megtetszett, hogy 500eFt-ert ilyen szep kulseju es belseju kocsit lehet venni. Csak aztan mindenki lebeszelt az Alfarol...
Mennyi lenne egy pl. Stilot (vagy Golfot, A3-at) belulrol kicsit jobb karpitokkal, ulesekkel ellatni?
-
bitpork
nagyúr
+1 golf. És 3 ajtósat soha! Parkolóban nem lehet rendesen kinyitni.
-
senior tag
válasz Tökmindegy #19729 üzenetére
TaaT: koszi!
Nem igazan ismerem a Stilokat, felek Toluk. En is talaltam parat, ami tetszik:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/stilo/fiat_stilo_1.6_dynamic_17-es_alufelnik.digitklima-5991598 - kivul szep, de belul az a karpit a sirba viszhttp://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=274846 - ez kivul nagyon szep, belulrol nincs kep.
Ha fiatal autoban gondolkozok, akkor lehet marad a Skoda Fabia. Abbol 800eFt-bol mar 2007-est is lattam De eleg fapados. En inkabb hiszek, egy regebbi, de dragabb, jobban felszerelt kocsiban. De mondom, nem ertek hozza, ezert kerem a tanacsotokat, velemenyeteket!
-
neduddki
nagyúr
válasz Tökmindegy #19726 üzenetére
HI!
ok, hogy nem midnenaposak, de a leglaposabb korbejarasra se tucc 100%ra menni, mert ennel alaposabban max. ha ha magannyomozot fogacc es fizecc /de ez ugye mennyire eltszeru?/ es ezt nem az ujsag irta, hogy okoritofulposon torent, hanem a kolleganom apjaval esett meg godollon
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Tökmindegy
senior tag
válasz SocketA #19727 üzenetére
Tessék Ez sem csúnya pl és milyen jó kis darab
Ja és 2005 ös!!! Én mindig a korát nézem elsők között egy autónak. Ez még 10 év alatt van![ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Tökmindegy #19726 üzenetére
Irtam is, hogy az Astra belso sem tetszik. Nekem valamiert a Golf belseje sokkal jobban tetszik, jobb a kormany meg a sebvalto fogasa. Egyszeruen jobb benyomast kelt. Nem tudom megmagyarazni
Szerk.: De a nagyobb problema, hogy picik
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz SocketA #19721 üzenetére
Mért? A IV es golfról vagy a Opel Astráról a minőség mint fogalom beugrik ha a belső teret nézed?) Olcsó műanyag mindnek a beltere ,max egyik másik esztétikusabban van megcsinálva,de hogy kopog az tuti Astra bele olyan mint egy koporsó szvsz
A minőség érzete az már más kategóriánál kezdődik szerintem,az pediglen drága avagy öreg járművet jelent)
A francia sem rosszabb egyébként mint a többi,ámde ha minőségi anyagokkal akarsz találkozni nézegess a japán márkák felé.neduddki
Na persze vannak ilyen bűnszervezetek ,ez is olyan hogy mit tud tenni az ember ellene. Nagyonalakban semmit ,de talán nem ezen példák a mindennaposak.
Mondjuk én ütném a kereskedőt pár napig intenzíven ,asszem nem lenne problemám a pénzem visszakapásával.[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz Tökmindegy #19698 üzenetére
HI!
fojjtatom, a rendorseg is masfel evig nyomozott az ugyben, aszem 10 honapig volt bunjelraktarban az ignis /fu benotte szegeny autot/
szoval, a bizomanyso ertekesitesre vette at az oto, a tutaj tudta nelkul atvandorolt a kereskedo nevere kifizetve minden biztositas rendezve, teljesen legelinak tunt minden, /az regi tutaj elenben semmi ertesitest nem kapott arrol, hogy mar nincs a neven a papirok szerint/, a lekert papirok szerint minden ok, hivataslos uton, ugyved is utannanezett ill. az oreg regi kapcsolatai is, az auto megvette az uj tutaj, a penz ellneben soha nem kerult az eladohoz /mod: eredti tulajhoz/, kolleganiom apjanal honapokig volt a mire a rendorseg lefoglalta, a regi tutaj kapta vissza es ki tudtak egyezni, hogy felarban odadja az oregnek, akereskedo neven semmi nem volt, buntetoeljaras volt/van folyamtban ellenene, a karosultak aladok-vevok pedig polgeri pers uton keresik a soha meg nem levo penzuket, aszem egyertelmu mas is benne volt az ugyben, amugy eg jol porgo godolloi kereskedes voltudv
neduddki
mod: tomcsi23: assetom miko lattam utoljara a kocsit:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
hdman
őstag
válasz latyak17 #19723 üzenetére
Áá, faxom, mobilról vagyok, hiába forgatom el a képet, nem menti el a módositást. Mind1, akit érdekel, majd elforgatja
Igen, meg volt közben Golf V GTI, meg R32 is, sőt van valami nagyon tuning dizel VW pickupja is. A múltkor előttem ment, nyomott egy kövér gázt, hát komolyan mondom majdnem bekapcsoltam az ablaktörlőt, mert szart se láttam abban a koromfelhőben
Sopron city :)
-
latyak17
tag
am ezelőtt a non-stop előtt néha olyan verdák vannak főleg ami van a tulajnáak .. csak csorog a nyálam néha volt régen az a sárga lámpás superb istenem de szép volt, most meg a zöldfelni scirocco .. tud élni a csávesz
-
senior tag
válasz Tökmindegy #19713 üzenetére
Clioval annyi bajom van, hogy pici es francia. Meg hogy belul eleg muanyag. Stilobol lattam egy igenyes optikai tuningos valtozatot, de valahogy errol a kocsirol sem a minoseg szo jut az eszembe... kivulrol nem rossz, belulrol olyan semmilyen...
MMA87: Igen, ez jo kis auto, meg anno ilyenen tanultam vezetni. Meloba jarni boven eleg lenne, de neha jol jonne egy picivel nagyobb, ezert neztem inkabb a nagytestveret, a Golfot.
-
latyak17
tag
Az a szerencséd a váltó nem sokáig bírja a kuplung nélküli váltást
anyámat sírba vittem mindig amikor valami építő jellegűt mondtam tehát ha együtt utazunk én vezetek Golfomra meg neis nézzen a 60ról kuplunkfékkel való 0ra fékezés nem nyerő....
mondjuk a mi koncsinkat egy plébánostól vettük sok extra nincs de látszik, hogy nagyon vigyáztak rá, csak márkaszervízbe hordták és 75ezer volt benne azóta 2 év telt el és 82 van venne, de még mindig nagyon jó kis vas
[ Szerkesztve ]
-
dJ Peer
aktív tag
-
latyak17
tag
válasz dJ Peer #19703 üzenetére
Jólesszez 1.4 meg pont azért jó, mert eszedbe se jut gyorsulni, ergó nem is olyan egyszerű fára csavarodni
MMA87: polo-t csak dicsérni tudom 2 éve van meg nekünk, és egy tolatáslámpa relén kívül.. meg jó pár izzón kívül semmi extra nem volt, mondjuk 1.4-el nem lesz soha egy aszfaltharcos, de az 1.2-es cliokat amik hasonló évjáratúak simán verik ha arról van szó
ja de láttam linkeltél, NE VEGYÉL + AJTÓST, MÉG HA CSAK KETTEN IS VAGYTOK én gyűlölöm, a nagy ajtót, és hogy hátra senkit se lehet beültetni, mert nagyon kényelmetlen
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz SocketA #19709 üzenetére
Esetleg renault clio.Vagy most megköveznek de pl a Fiat Stilo Cliom nem volt soha de sok ismerősöm neje azzal futkározik,panaszt még nem hallottam róla. A stilo meg szerintem jó kis vas ocsó is mert fiat,oszt van benne minden . Nem egy romlós fajta az sem .De ezek csak tippek ,hogy bővítsem a választékot
-
Qru
MODERÁTOR
Kellett a belépő motor. Poloba még elmegy az 1,4 -es de Golfba haramatos.
To all:
Ismerős keres 3-4 milla között erős de kicsi méretű autót. Lehet 3 ajtós, fronthajtásos (vagy összekerekes) legyen, ne legyen dízel se automata váltós és ne robbanjon le minden sarkon. Kb ennyi elvárás van.
Most A3 1,8-2,0 TFSI-ket nézeget (pl ezt de gyanúsan olcsó és kevesett futott), de szóbajöhet más is. Ötletek?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
TaaT
nagyúr
hülyeség volt négyesgolfba 1.4-et rakni
MunezXBK: havernak olyan van, jo kis moci
SocketA: négyesgolf részéhez tudok hozzászólni, 1.4-et el kell felejteni... min 1.6, abból a 8V-nek olcsóbb a kötelező szervize, bovdenes gázpedál (jobb az elektromosnál), automata szintén felejtős...
Give them hell Ukraine!
-
senior tag
Sziasztok!
Mivel kevés szabadidőnk van mostanában úgy gondoltuk, hogy vennénk egy kis kocsit, hogy egy kicsit mobilisabbak lehessünk. Igazábol semmire nem használnánk a kocsit, eddig is meg voltunk nélküle, de havi 1-2x kellene kb 40 km-es távra, hogy ne kellejen a vonatra várni. Meg ha már vennénk egyet, akkor bnőm járna vele dolgozni (5 km a melóhely).Tehát igazából valami kis kocsi kellene, de jó lenne, ha néha 4-5 ember is elféne benne, meg mondjuk sielni/nyaralni el tudnánk vele menni.
Mivel semmire nem kell, a pénzügyi keret kb. 6-800eFt. Illetve itt jegyezném meg, hogy bnőm járna vele főleg, akinek nem sok rutinja van Szóval első kocsi...
Amiket én néztem eddig:
- VW Golf IV - ebből igaz, hogy csak 1.6-ot érdemes venni, mert a kicsi (1.4) gyenge és sokat fogyaszt?
- Mazda 323 - külsőre nem tetszik, de állítólag megbízható. Alkatrészek drágák hozzá?
- Audi A3 - itt félek a szervízköltségektől, de ez néz ki a legjobbnak
- Opel Astra F - belső nem tetszik, de ez is népautó
illetve talán még a Ford Fiesta... de sztem az már pici lenne.Ti milyen kocsit ajánlanátok? Esetleg tudtok jó állapotú eladó autót ilyen paraméterekkel? Vagy jó autókereskedést?
-
bitpork
nagyúr
válasz N-vidi-A #19699 üzenetére
Nana! Ez nem olyan h meg tudtok egyezni egy szervizben, hanem egy pali az eladótól tegye szabaddá magát 2-3 órára, és együtt elmentek az általad kiválasztott, és nem megmondott szervizbe! NEhogy ott véletlenül legyen egy jobb barátja mint neked....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest