Hirdetés
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
-
85662 - 85601
85662 - 85601 85600 - 85501 85500 - 85401 85400 - 85301 85300 - 85201 85200 - 85101 85100 - 85001 85000 - 84901 84900 - 84801 84800 - 84701 84700 - 84601 84600 - 84501 84500 - 84401 84400 - 84301 84300 - 84201 84200 - 84101 84100 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-06-01 15:33 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stomi61
tag
Köszönöm!
A sas leszállt. Eddig még egy sem maradt fent.
-
South Velen
addikt
-
South Velen
addikt
Szerintem ugyanabból a lengyel/német/francia/spanyol raktárakból küldik ki a különböző eladók...
Nem tudom hogy csinálják, gondolom vannak ilyen speckó Alis raktárak ahová átviszik HK-ból tömegesen a cuccot. Maguk a termékek mindig rendben voltak, de ez a sok store úgy vettem észre közös raktáron osztozik sokszor és általában 1-2 év után megszűnnek...
Maga a szállítási mód mindegy, általában a DHL-Magyar posta az útvonal, ami eleve egy kicsit hektikus, de eddig nekem megjött minden - problémám egyedül most van a francia GLS-sel. (amit egyébként németországi raktárasnak hirdettek meg btw)
-
Churpik
aktív tag
-
jojoando
senior tag
-
Sonja
nagyúr
A kártyának engedélyezni kell az online és külföldi használatot is, elegendő pénz és tranzakció mennyiség legyen, az árfolyamnak a Rafi kártyás deviza elszámolási árfolyamával számolt összegnek kell lenni és van egy kártya ellenőrzás 1 USD tranzakció és van azután a fizetési tranzakció tehát 2 és néha beugorhat a fizetési jóváhagyás a banktól annak ellenére hogy ez külföldi vásárlás vagy pont azért. Az én bankomnál meg a kártyatípusától függően szólni kell ha külföldi terhelés várható, főleg ha a kártya előtte sokat volt használva Mo-on, mert nem tudhatják hogy én akarok-e külföldi fizetést eszközölni.
Köszönöm a választ!

-
V/
Topikgazda
Igen,
de a csomag fizikai helye és az hogy a szállítási mozzanat mikor van bejegyezve eltérő is lehet, még nem könyvelték a szállító konténer megérkezését. Június 1-én indult, a 15 napon belül kézbesítés valószínű, nem igazán kell ezeknél túl agyalni a dolgokat -
V/
Topikgazda
-
Postas99
őstag

Számoljak még arra, hogy ez megérkezik vagy valamelyik köcsög lenyúlta az egészet?
-
stomi61
tag
Szia!
Biztos, hogy repülős csomag? Nem látok "awaiting flight" sort se. Véletlenül nincs benne akku vagy folyadék? Bár mondjuk azok inkább MPL-esek szoktak lenni itthon.
Tv-be való ledsorok.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
stomi61
tag
-
South Velen
addikt
Én is ezt vettem észre.
Konkrétan Honor Magic8 Pro-ra pályázom, az összes EU raktáras eladónál drágább lett, naponta pakoltak rá jó pár eurót. Mind Summer Sale keretes.
-
Tasunkó
őstag
Gyári adat alapján 65-95 kg közt ideális, a keménységet az alján imbusszal lehet állítani, de elvileg lehet hozzá külön rugókat venni a nagyobb biciklis boltokba és akkor lehet kisebb vagy nagyobb súly is, de ennek nem néztem utána mennyibe kerül, azt se hogy kell kicserélni, nekem a gyári remélhetőleg tökéletes lesz a 78 kilomhoz.
A Tkstar -hoz pedig még annyit, hogy az online funkciókhoz kell mobil internetes sim, sima hely lekérdezés megy sms-el is, de online nyomkövetés valós időbe, appon stb ezekhez már kell a net. Én ez miatt majdnem nem vettem meg, nem akartam még 1 drága net előfizetést 1 lámpához... de aztán ismi szólt, nem reklám! A telekomnál van 990Ft-ért olyan sim amihez jár 2GB net és nem jár le 1 hónap alatt, tovább lehet vinni ha marad rajta, akár 1 évig is görgethető az adat keret, szóval ez tökéletes, sokkal több is mint amit ez a cucc fogyaszthat 1 év alatt, 1000Ft-ból megvan az éves működés, viszont valószínű nagyon gyakran kell töltögetni az akkut, még nem üzemeltem be szóval nem tudom. De nem lennék meglepődve ha pár naponta kéne
köszi, ezt jó tudni. Az a nyeregcső nagyon tetszik. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Oké, értem. A gond az hogy forintban van fizetve az amit EUR-ban lenne célszerű. Így már behozod a képletbe az AliExpress deviza váltását, ami naponta akár többször is változik.
Ahogy írod ez volt
06.05.-én HUF 54,109.53
majd
06.07.06:49-kor HUF 67,7O3.27
és most
06.07 10:57-kor HUF 63,943.54Ez most 179.9 € ami piaci árfolyamon 63 915 Ft
Ha trükköznek az szabálysértő.
Azért szoktunk az akció indulásakor vásárolni, nem kosárba rakni, hogy ne fogyjon el a termék, ne fogyjon el a kupon, ne romoljon a deviza árfolyam és így ezzel a tapasztalattal kiegészítve, hogy ne emeljék az árat.
És nem javaslom a forintosítást.
Most az AliExpress árfolyam akkor ennél a terméknél
HUF 63,943.54
Az $199.23 = 320,95 Ft (308,3 Ft a piaci)
Az €179.9 = 355,44 Ft (355,28 Ft a piaci)OK, de ~13000 forint nem lehet árfolyam különbözet, alig egy hét leforgása alatt. Annyira azért nem ingadozik a forint, ez cirka ~25% lenne, szóval egyértelmű, hogy ügyeskednek.
Amúgy én nem akarok venni, tavaly már vettem belőle kettőt ~40000 forintért, már csak megszokásból figyelem az árát.
-
Nwis86
aktív tag
Gyári adat alapján 65-95 kg közt ideális, a keménységet az alján imbusszal lehet állítani, de elvileg lehet hozzá külön rugókat venni a nagyobb biciklis boltokba és akkor lehet kisebb vagy nagyobb súly is, de ennek nem néztem utána mennyibe kerül, azt se hogy kell kicserélni, nekem a gyári remélhetőleg tökéletes lesz a 78 kilomhoz.
A Tkstar -hoz pedig még annyit, hogy az online funkciókhoz kell mobil internetes sim, sima hely lekérdezés megy sms-el is, de online nyomkövetés valós időbe, appon stb ezekhez már kell a net. Én ez miatt majdnem nem vettem meg, nem akartam még 1 drága net előfizetést 1 lámpához... de aztán ismi szólt, nem reklám! A telekomnál van 990Ft-ért olyan sim amihez jár 2GB net és nem jár le 1 hónap alatt, tovább lehet vinni ha marad rajta, akár 1 évig is görgethető az adat keret, szóval ez tökéletes, sokkal több is mint amit ez a cucc fogyaszthat 1 év alatt, 1000Ft-ból megvan az éves működés, viszont valószínű nagyon gyakran kell töltögetni az akkut, még nem üzemeltem be szóval nem tudom. De nem lennék meglepődve ha pár naponta kéne
-
Tasunkó
őstag
Riasztóból én ezt vettem 1 éve, coin akcióba 1500 ft-ért, elemes de én még a gyári elemekkel használom, olyan hangja van hogy 1 utcával arrébb is hallani
Bár szerintem ha valaki el akarja lopni akkor pont nem fogja érdekelni, letépi 1 mozdulattal és megy... én 2 gyorskötözővel raktam fel a nyeregnél a váz alá. Ha megmozdul a bicikli kicsit megszólal, ha újra megmozdul akkor folyamatosan üvölt... Én főleg arra használom hogy járok hegyekbe túrázni, biciklit lent szoktam hagyni, vagy ameddig tudok menni, aztán gyalogolok feljebb sziklás részre, de gombászni is járok, akkor pláne sokat gyalogolok sűrű erdőbe és nem látom hol hagytam a bicikli, volt hogy fél órát keresgéltem mert 100 méterrel arrébb jöttem vissza, azt hittem már ellopták... első sorba pont ez miatt vettem ezt a riasztót, így ha nem találom a bringát akkor megnyomom a gombot és csipog, hang alapján már könnyen megtalálom. De van westbike rendes láncos záram is, meg olyan u lakatom amit már tényleg nem egyszerű elvágni se, vagy 40 cuccot tuti vettem, mindenféle szerszámot, e-bike láncot, táskákat, mobil tartot, visszapillantó tükröt, ezt imádom e nélkül már nem is tudnék főúton biciklizni, mindenkinek tudom ajánlani
bár ezt is fele ennyiért vettem mint a mostani ára, elektromos pumpa is mindig a táskába van, valami 6000ft volt 2+ éve, autó gumit is szoktam vele pumpálni
fasza lámpákat és komplett ebike átalakító szettet 150 ezerért akku + 500W közép motor. GPS alapú sim kártyás mobil appos nyomkövetőm is van aliról, hátsó lámpába van építve, Tkstar TK906 fele árba mint nálunk, de ez 1 éve bontatlan, ahogy amúgy sok minden, mindig veszek valamit aztán a felét még ki se próbáltam
Most tart felém 1 SR Suntour NCX rugós nyeregcső 16 ezerért, nálunk 35
Ha jön majd a +1000Ft-os vám, még úgy is bőven megéri majd aliról rendelni... csak a nagyon apróságok esetén lesz szívás, de rengeteg dolog sokkal olcsóbb.Egy ismerősömnek pont jó lesz ez a Tkastar nyomkövető infó, ezt kérdezte, de nem ismerem ezt a területet. A Suntour rugós nyereg is érdekes, ez kisebb súlyú embereknek, pl. nőknek is jó lehet, vagy nagyobb súlynál reagál jobban , nem tudod véletlenül?
-
V/
Topikgazda
Amíg megy a promóció addig nem lehet változtatni az árakon, ahogy meg lett hirdetve azon az áron kell adni.
Pedig eléggé úgy néz ki, hogy azért közben is változnak az árak, nem is kicsit.
GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) home and office router
2026-06-05-15-47 illetve 2026-06-07-06-49 állapotok.
És csak mellékesként OFF-ban, nem sokkal korábban, még a jelenlegi akció előtt.
Oké, értem. A gond az hogy forintban van fizetve az amit EUR-ban lenne célszerű. Így már behozod a képletbe az AliExpress deviza váltását, ami naponta akár többször is változik.
Ahogy írod ez volt
06.05.-én HUF 54,109.53
majd
06.07.06:49-kor HUF 67,7O3.27
és most
06.07 10:57-kor HUF 63,943.54Ez most 179.9 € ami piaci árfolyamon 63 915 Ft
Ha trükköznek az szabálysértő.
Azért szoktunk az akció indulásakor vásárolni, nem kosárba rakni, hogy ne fogyjon el a termék, ne fogyjon el a kupon, ne romoljon a deviza árfolyam és így ezzel a tapasztalattal kiegészítve, hogy ne emeljék az árat.
És nem javaslom a forintosítást.
Most az AliExpress árfolyam akkor ennél a terméknél
HUF 63,943.54
Az $199.23 = 320,95 Ft (308,3 Ft a piaci)
Az €179.9 = 355,44 Ft (355,28 Ft a piaci) -
Nwis86
aktív tag
Biciklivel kapcsolatban szinte mindent onnan érdemes venni, mert nálunk is ugyanazt kapod. Pedált vettem 3 csapágyasat 18 euróért, de már nem él a linkje. Az 1 csapágyasakat 11 euró körül taláni. Előtte tájékozódtam, hogy nálunk a bizonytalan nem feltüntetett csapágyas, ami lehetogy 1, megy 35-50 euróért.
Úgy könnyen kiválszthatod hogy sokan rendeltek, a fékbetétet úgy választottam valami Bucklos 3000 review-al. Van kerámia, gyanta és fém összetételű, a kerámia a legdrágább. Nekem előtte gyantás volt, azért vettem most is, de vettem egy pár kerámiásat is.
Ez a [pumpám] van, ezzel már évek óta pumpálom mások kerekeit is, mert az itteni áruházakban felárazott kínai bóvli pumpáik addig jók, amíg nem kell használni. Van ennél persze profibb az alin, de drágább.
Kulacsot és tartót sajnos nálunk vettem még. Ezekből kiválaszthatod forma alapján. Kulacsot fogok az aliról, mert azért vettem itthon hogy ne legyen mérgező műanyag úgymond, de olyan totál kínait küldtek, hogy ezt marhára nem vizsgálja be senki, pont olyan random szerintem.
Most ezt az [EDC fogót] vettem, nagyon pici de aranyárban van és nem túl meggyőző külsőre, viszont ez a fogásmód praktikusabb mint a kombináltfogók. Küllőfeszítésmérőt, küllőbehúzót, [lánckiszedőt] idén nekem is, és egy barátomnak is elszakadt a lánc. Azelőtt viszont soha. Másodszorra már volt felszerelésem. [lácszemeket] érdemes vinni, ha elszakad lehet össze tudod rakni velük hazáig.
Javítani is tudom, azzal kapcsolatban meg kiváltképp érvényes hogy itt is ugyanazt árulják. Árban általában jobb, de van aminél közelít az ár, viszont Kínában esélyesebb hogy ugyanazért az árért jobb minőséget adnak. Láncfesszességmérőt.
Az algoritmus dobja fel általában, onnan értesülök mik léteznek a témában, felszereléseknél gyakrabban veszek szerszámokat. [Riasztót] ajánlott valaki. Az a baj hogy tölteni kell és elfelejtem. Fogantyúk, ott ha jobb az már drágább, kérdés hogy nálunk mennyi, ugyanaz a minőség. Telefontartók biciklire Kínában vannak drágábban, de masszívabbak, valószínű ott érdemes keresni ha jót akarsz.
Táskákat vettem még kormányra, vázra, de azok már pláne így hogy a Westbike meg hasonló nevekkel felbrandelik, közelít a decathlonos árakhoz. De még mindig itt van, hogy elég nagy választék és alaposan ki tudom választani.Riasztóból én ezt vettem 1 éve, coin akcióba 1500 ft-ért, elemes de én még a gyári elemekkel használom, olyan hangja van hogy 1 utcával arrébb is hallani
Bár szerintem ha valaki el akarja lopni akkor pont nem fogja érdekelni, letépi 1 mozdulattal és megy... én 2 gyorskötözővel raktam fel a nyeregnél a váz alá. Ha megmozdul a bicikli kicsit megszólal, ha újra megmozdul akkor folyamatosan üvölt... Én főleg arra használom hogy járok hegyekbe túrázni, biciklit lent szoktam hagyni, vagy ameddig tudok menni, aztán gyalogolok feljebb sziklás részre, de gombászni is járok, akkor pláne sokat gyalogolok sűrű erdőbe és nem látom hol hagytam a bicikli, volt hogy fél órát keresgéltem mert 100 méterrel arrébb jöttem vissza, azt hittem már ellopták... első sorba pont ez miatt vettem ezt a riasztót, így ha nem találom a bringát akkor megnyomom a gombot és csipog, hang alapján már könnyen megtalálom. De van westbike rendes láncos záram is, meg olyan u lakatom amit már tényleg nem egyszerű elvágni se, vagy 40 cuccot tuti vettem, mindenféle szerszámot, e-bike láncot, táskákat, mobil tartot, visszapillantó tükröt, ezt imádom e nélkül már nem is tudnék főúton biciklizni, mindenkinek tudom ajánlani
bár ezt is fele ennyiért vettem mint a mostani ára, elektromos pumpa is mindig a táskába van, valami 6000ft volt 2+ éve, autó gumit is szoktam vele pumpálni
fasza lámpákat és komplett ebike átalakító szettet 150 ezerért akku + 500W közép motor. GPS alapú sim kártyás mobil appos nyomkövetőm is van aliról, hátsó lámpába van építve, Tkstar TK906 fele árba mint nálunk, de ez 1 éve bontatlan, ahogy amúgy sok minden, mindig veszek valamit aztán a felét még ki se próbáltam
Most tart felém 1 SR Suntour NCX rugós nyeregcső 16 ezerért, nálunk 35
Ha jön majd a +1000Ft-os vám, még úgy is bőven megéri majd aliról rendelni... csak a nagyon apróságok esetén lesz szívás, de rengeteg dolog sokkal olcsóbb. -
Tasunkó
őstag
milyen cuccokat érdemes konkrétan bicajhoz rendelni? fékbetétet még nem vettem, de jó ötlet, ha jó a minőség. villogókat szoktam venni, rejtett csengőt (nagyon ajánlom, ha nem vettél még). nagyon jók vannak, nagyon jó áron, de kellene kulacstartó, kulacs, bármi, amit érdemes. tudnál linkeket adni?
Biciklivel kapcsolatban szinte mindent onnan érdemes venni, mert nálunk is ugyanazt kapod. Pedált vettem 3 csapágyasat 18 euróért, de már nem él a linkje. Az 1 csapágyasakat 11 euró körül taláni. Előtte tájékozódtam, hogy nálunk a bizonytalan nem feltüntetett csapágyas, ami lehetogy 1, megy 35-50 euróért.
Úgy könnyen kiválszthatod hogy sokan rendeltek, a fékbetétet úgy választottam valami Bucklos 3000 review-al. Van kerámia, gyanta és fém összetételű, a kerámia a legdrágább. Nekem előtte gyantás volt, azért vettem most is, de vettem egy pár kerámiásat is.
Ez a [pumpám] van, ezzel már évek óta pumpálom mások kerekeit is, mert az itteni áruházakban felárazott kínai bóvli pumpáik addig jók, amíg nem kell használni. Van ennél persze profibb az alin, de drágább.
Kulacsot és tartót sajnos nálunk vettem még. Ezekből kiválaszthatod forma alapján. Kulacsot fogok az aliról, mert azért vettem itthon hogy ne legyen mérgező műanyag úgymond, de olyan totál kínait küldtek, hogy ezt marhára nem vizsgálja be senki, pont olyan random szerintem.
Most ezt az [EDC fogót] vettem, nagyon pici de aranyárban van és nem túl meggyőző külsőre, viszont ez a fogásmód praktikusabb mint a kombináltfogók. Küllőfeszítésmérőt, küllőbehúzót, [lánckiszedőt] idén nekem is, és egy barátomnak is elszakadt a lánc. Azelőtt viszont soha. Másodszorra már volt felszerelésem. [lácszemeket] érdemes vinni, ha elszakad lehet össze tudod rakni velük hazáig.
Javítani is tudom, azzal kapcsolatban meg kiváltképp érvényes hogy itt is ugyanazt árulják. Árban általában jobb, de van aminél közelít az ár, viszont Kínában esélyesebb hogy ugyanazért az árért jobb minőséget adnak. Láncfesszességmérőt.
Az algoritmus dobja fel általában, onnan értesülök mik léteznek a témában, felszereléseknél gyakrabban veszek szerszámokat. [Riasztót] ajánlott valaki. Az a baj hogy tölteni kell és elfelejtem. Fogantyúk, ott ha jobb az már drágább, kérdés hogy nálunk mennyi, ugyanaz a minőség. Telefontartók biciklire Kínában vannak drágábban, de masszívabbak, valószínű ott érdemes keresni ha jót akarsz.
Táskákat vettem még kormányra, vázra, de azok már pláne így hogy a Westbike meg hasonló nevekkel felbrandelik, közelít a decathlonos árakhoz. De még mindig itt van, hogy elég nagy választék és alaposan ki tudom választani. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Amíg megy a promóció addig nem lehet változtatni az árakon, ahogy meg lett hirdetve azon az áron kell adni.
És a ma reggeli ~60000 után, most 2 órával később, megint ~53000 forint.
-
benfolds
őstag
A kínaiak sem fognak röhögni, ha eltűnnek a néhány dolláros rendelések. Most rendeltem bringába fékbetétet, ami nálunk 4x-es áron megy, és elég sok értelmes dolog volt a pár dolláros kategóriában is.
Felületnek is nagyon pöpec az ali, már azt is onnan rendeltem aminél árkülönbség sincs , mert nincs ilyen EU-s platform ahol bármit meg lehetne találni, 1 helyen, és pláne igyekezne valami szállítás logisztikával a szállítás árát mérsékelni, akár úgy is hogy tovább tartana. A hosszabb szállítási idő, mindig azt jelenti hogy Kínából rendelik és áycsomagolják.milyen cuccokat érdemes konkrétan bicajhoz rendelni? fékbetétet még nem vettem, de jó ötlet, ha jó a minőség. villogókat szoktam venni, rejtett csengőt (nagyon ajánlom, ha nem vettél még). nagyon jók vannak, nagyon jó áron, de kellene kulacstartó, kulacs, bármi, amit érdemes. tudnál linkeket adni?
-
Tasunkó
őstag
A kínaiak sem fognak röhögni, ha eltűnnek a néhány dolláros rendelések. Most rendeltem bringába fékbetétet, ami nálunk 4x-es áron megy, és elég sok értelmes dolog volt a pár dolláros kategóriában is.
Felületnek is nagyon pöpec az ali, már azt is onnan rendeltem aminél árkülönbség sincs , mert nincs ilyen EU-s platform ahol bármit meg lehetne találni, 1 helyen, és pláne igyekezne valami szállítás logisztikával a szállítás árát mérsékelni, akár úgy is hogy tovább tartana. A hosszabb szállítási idő, mindig azt jelenti hogy Kínából rendelik és áycsomagolják. -
vandor01
senior tag
szoval rakoskadhatjuk ide meg oda
varhatunk 1-2 napot
gyujtogethetjuk a coinokat cuponokata vegen csak ok jarnak jobban
a jovohonaptol meg az EU rohoog a vegen rajtunk
-
Nwis86
aktív tag
Én régóta figyelem hogy változik az ár a különböző eventek alatt, 11.11, Cyber monday, Summer sale stb stb. Rendszeresen belefutottam abba hogy össze válogattam az éjjel termékeket a kosárba, nem rendelem meg, hogy majd még másnap nézek még dolgokat, megkérdezem családtagokat nekik kell-e valami stb, aztán ránéztem másnap délután, hogy akkor nézelődők még, és a kosaram tartalma már sokkal drágább volt mint előző nap éjjel... volt hogy 10+ ezer forinttal,
ilyenkor általában hagytam az egészet és nem rendeltem semmit. De volt hogy eltelt pár nap és újra olcsó lett.Aztán idővel rájöttem, hogy az én esetembe többnyire mi okozza a hatalmas ár ingadozásokat, a coin kedvezmény. Mert van hogy az ilyen promóciók alatt az első pár napba adnak 5-60%-ot is, aztán utána 0-3% -ot, bár kis szerencsével az event alatt valamikor újra adnak rá nagy %-ot. De sok termék esetén az első pár napba meg kell venni a dolgokat ha egyszerre akarom és nem 30 csomagba
meg hát egyszere vásárlás esetén rá jönnek a további kupon kódos kedvezmények is, x összeg feletti ár kedvezmények.
Most 3.-án rendeltem 9 cuccot, már a fele drágább, van köztük 1 samsung S21 ultra akku, egész pontosan ez a Nohon itt a listába az utolsó a 21 ultra. 3400Ft ért vettem, másnap 3200 lett volna
most pedig 5153 Ft. De az alap ár ugyanaz, viszont a coin kedvezmény jelenleg 2%, én mikor vettem 40 valahány % volt, másnap meg mégtöbb. Szóval ezzel variálnak nem a rendes árral. Bár én már direkt keresem a nagy coin %-os termékeket, így ha az a egyik napról a másikra eltűnik, akkor nálam durván jelentkezik az ár különbség. Egyszerűbb dolgoknál pl szerintem egész jó minőségű Essager usb kábelnél volt már 70% coin kedvezményem is, vagy anyám 40 ezres hallókészülékén 30% az 12 000Ft 1napig élt, aztán ha ilyenek vannak a kosárba és ezt elveszik pár nap után, akkor máris ugrik az ár.A másik pedig amit itt már más is írt, 1 eladónál többször is fent van ugyanaz a termék, különböző árakon, az olcsó elfogy aztán utána csak a drága marad és azt találja meg ha rányomok hogy keressen hasonlót. Bár ebben az esetben nem konkrétan ugyanaz a termék lesz drágább, hanem elfogy az adott termék és a másik ugyanolyan már drágább. Ilyenből pl jártam úgy hogy adott boltba F1 lego utánzat autó 12 000Ft volt az éjjel, másnapra elfogyott, néztem másikat de legolcsóbban már csak 16 000 ért találta meg és ugyanannál a boltnál ahol az olcsó volt... ez a előző promóció alatt volt, nem emlékszem már mi volt a neve.
Szóval én az ilyen eventek alatt már nem válogatok napokig, mert régen mindig megszívtam valamivel, vagy elfogyott, vagy a coin kedvezmény tűnt el.Kíváncsiságból újra bepakoltam a kosárba azt a 9 terméket amit 3.-án, vagyis 4 napja megrendeltem 21 276 Ft-ért, a már megrendelt termékek adatlapjáról raktam újra kosárba, szóval pontosan ugyanazok ugyanattól az eladótól, most 29 130 Ft lenne és ugyanazokat a kuponokat alkalmazza mint az előző rendelésnél ali coupon cod - 2000Ft, bulk discount - 939Ft mégis jelenleg 7854 Ft drágább lenne ez a rendelés.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Amíg megy a promóció addig nem lehet változtatni az árakon, ahogy meg lett hirdetve azon az áron kell adni. Ha vége van akkor bármi történhet, de nem hiszem hogy olcsóbban fogják adni, vagy ugye nem lesz rajta az AliExpress által finanszírozott kedvezmény és akkor is emelkedni fog. Ott is vannak egyébként áremelő tényezők mint minden piacgazdaságban.
-
Nwis86
aktív tag
Én régóta figyelem hogy változik az ár a különböző eventek alatt, 11.11, Cyber monday, Summer sale stb stb. Rendszeresen belefutottam abba hogy össze válogattam az éjjel termékeket a kosárba, nem rendelem meg, hogy majd még másnap nézek még dolgokat, megkérdezem családtagokat nekik kell-e valami stb, aztán ránéztem másnap délután, hogy akkor nézelődők még, és a kosaram tartalma már sokkal drágább volt mint előző nap éjjel... volt hogy 10+ ezer forinttal,
ilyenkor általában hagytam az egészet és nem rendeltem semmit. De volt hogy eltelt pár nap és újra olcsó lett.Aztán idővel rájöttem, hogy az én esetembe többnyire mi okozza a hatalmas ár ingadozásokat, a coin kedvezmény. Mert van hogy az ilyen promóciók alatt az első pár napba adnak 5-60%-ot is, aztán utána 0-3% -ot, bár kis szerencsével az event alatt valamikor újra adnak rá nagy %-ot. De sok termék esetén az első pár napba meg kell venni a dolgokat ha egyszerre akarom és nem 30 csomagba
meg hát egyszere vásárlás esetén rá jönnek a további kupon kódos kedvezmények is, x összeg feletti ár kedvezmények.
Most 3.-án rendeltem 9 cuccot, már a fele drágább, van köztük 1 samsung S21 ultra akku, egész pontosan ez a Nohon itt a listába az utolsó a 21 ultra. 3400Ft ért vettem, másnap 3200 lett volna
most pedig 5153 Ft. De az alap ár ugyanaz, viszont a coin kedvezmény jelenleg 2%, én mikor vettem 40 valahány % volt, másnap meg mégtöbb. Szóval ezzel variálnak nem a rendes árral. Bár én már direkt keresem a nagy coin %-os termékeket, így ha az a egyik napról a másikra eltűnik, akkor nálam durván jelentkezik az ár különbség. Egyszerűbb dolgoknál pl szerintem egész jó minőségű Essager usb kábelnél volt már 70% coin kedvezményem is, vagy anyám 40 ezres hallókészülékén 30% az 12 000Ft 1napig élt, aztán ha ilyenek vannak a kosárba és ezt elveszik pár nap után, akkor máris ugrik az ár.A másik pedig amit itt már más is írt, 1 eladónál többször is fent van ugyanaz a termék, különböző árakon, az olcsó elfogy aztán utána csak a drága marad és azt találja meg ha rányomok hogy keressen hasonlót. Bár ebben az esetben nem konkrétan ugyanaz a termék lesz drágább, hanem elfogy az adott termék és a másik ugyanolyan már drágább. Ilyenből pl jártam úgy hogy adott boltba F1 lego utánzat autó 12 000Ft volt az éjjel, másnapra elfogyott, néztem másikat de legolcsóbban már csak 16 000 ért találta meg és ugyanannál a boltnál ahol az olcsó volt... ez a előző promóció alatt volt, nem emlékszem már mi volt a neve.
Szóval én az ilyen eventek alatt már nem válogatok napokig, mert régen mindig megszívtam valamivel, vagy elfogyott, vagy a coin kedvezmény tűnt el. -
ginola
addikt
utolso 3sor.....
megveszed kifizeted.... varod hogy elpostazza!
- lejar az ido es nem postazza mert ki tudja?
ekkor visszakapod a piized de lejart az akcio kedvezmenyt bukod
- 1x csak radir uzenetet kuld az Ali feluleten....
hogy fizess meg par dollart mert kell a postara?
nos vagy fizetsz azt varaod hogy postazza vagy nem fizetsz aztan vagy kuldi vagy nem kuldi vagy torlod a rendelest azt megveszed mashol....barmi elofordulhat......
figyelni kell nezegetni kell... rugalmasnak kell lenni etc etc
ugyanugy amint elpostazza es kapsz TN-t figyelni kovetni kell mikor hozza a futar a postas etc kepben kell lenni! mert esetleg egyeztetni kell a szallitoval a szomszeddal?
etcAhogy írod. Köszi a hozzászólásod.
-
vandor01
senior tag
utolso 3sor.....
megveszed kifizeted.... varod hogy elpostazza!
- lejar az ido es nem postazza mert ki tudja?
ekkor visszakapod a piized de lejart az akcio kedvezmenyt bukod
- 1x csak radir uzenetet kuld az Ali feluleten....
hogy fizess meg par dollart mert kell a postara?
nos vagy fizetsz azt varaod hogy postazza vagy nem fizetsz aztan vagy kuldi vagy nem kuldi vagy torlod a rendelest azt megveszed mashol....barmi elofordulhat......
figyelni kell nezegetni kell... rugalmasnak kell lenni etc etc
ugyanugy amint elpostazza es kapsz TN-t figyelni kovetni kell mikor hozza a futar a postas etc kepben kell lenni! mert esetleg egyeztetni kell a szallitoval a szomszeddal?
etc -
ginola
addikt
azt tudjak csinalni vagy amit tapasztaltam.... ugyanaz az eloadonal ugyanaz a termek 2x van felrakva ket kulonbozo arral.... valoszinuleg igy tudnak arat modositani ha az eloszor felvitt termek ara mar nem valtoztathato akkor felviszik megint altalaban a masodik az kicsivel occobb lehet, hogy vigyek a nepek! Es lehet hogy nem is lesz eleg mennyisegben vegig az akcio soran 1x elfogy es akkor mar kenytelen megvenni a vevo az eloxor felvittet dragabban....
de nem kellene ezen kiakadni.... business as usual
keresgelni kell masik eladot....
berakni a kosarba aztan naponta tobbx felnezni
es lehet 1x csak AI eled dobja occobban masik eladotol...
barmi elofordulhat... akciosan bezsakolod...
azt a vegen nem postazza a pized visszakapod az akciotol cupontol viszlat
vagy par nap utan radir fizess meg egy kis piiizt mert nem eleg a postara....
etc etc etc.. izgi bizgiValóban így van, ugyanattól az eladótól volt két különböző áron, monst mindkettő lényegesen drágább, mint volt.
Az utolsó 3 sorod nem igazán érthető. -
vandor01
senior tag
azt tudjak csinalni vagy amit tapasztaltam.... ugyanaz az eloadonal ugyanaz a termek 2x van felrakva ket kulonbozo arral.... valoszinuleg igy tudnak arat modositani ha az eloszor felvitt termek ara mar nem valtoztathato akkor felviszik megint altalaban a masodik az kicsivel occobb lehet, hogy vigyek a nepek! Es lehet hogy nem is lesz eleg mennyisegben vegig az akcio soran 1x elfogy es akkor mar kenytelen megvenni a vevo az eloxor felvittet dragabban....
de nem kellene ezen kiakadni.... business as usual
keresgelni kell masik eladot....
berakni a kosarba aztan naponta tobbx felnezni
es lehet 1x csak AI eled dobja occobban masik eladotol...
barmi elofordulhat... akciosan bezsakolod...
azt a vegen nem postazza a pized visszakapod az akciotol cupontol viszlat
vagy par nap utan radir fizess meg egy kis piiizt mert nem eleg a postara....
etc etc etc.. izgi bizgi -
V/
Topikgazda
Valami félre van azonosítva, ezt tényleg nem engedi meg az AliExpress rendszere és az AliExpress sem veszi le ez idő alatt a támogatást ami növelné az árat.
Nálam semminek nem változott az ára. Ez gyakorlatilag 1-én 0:00-tól indult és 10-én 23:59-ig tart.
A 70 € az nagy eltérés egyébként is -
ginola
addikt
Amíg megy a promóció addig nem lehet változtatni az árakon, ahogy meg lett hirdetve azon az áron kell adni. Ha vége van akkor bármi történhet, de nem hiszem hogy olcsóbban fogják adni, vagy ugye nem lesz rajta az AliExpress által finanszírozott kedvezmény és akkor is emelkedni fog. Ott is vannak egyébként áremelő tényezők mint minden piacgazdaságban.
"Amíg megy a promóció addig nem lehet változtatni az árakon"
Pedig a kinézett portéka 2 napja 70 Euróval volt olcsóbb ugyanazon a helyen, mint most. Summer saleses. -
V/
Topikgazda
-
ginola
addikt
A kezdeti summer sale óta a kinézett portékék ára jelentősen drágult, ez vissza szokott menni az akció lejárta előtt a kezdetihez közeli árra, mik a tapasztalatok?
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Segítsetek már nekem. Barátom kártyájával akartam volna fizetni, de a megrendelés után jött a telefonjára az SMS (3x is), hogy nem sikerült levonni a 23USD-t és, hogy a "Kártya státusza: Nem engedélyezett tranzakció" (tehát a kártya adatokat jól adtam meg). Ez pontosan mit jelent?
Külön engelyézni kell a külföldi vásárlást vele, vagy mi? Raiffeisen a bank és sárga VISA kártya. 
A kártyának engedélyezni kell az online és külföldi használatot is, elegendő pénz és tranzakció mennyiség legyen, az árfolyamnak a Rafi kártyás deviza elszámolási árfolyamával számolt összegnek kell lenni és van egy kártya ellenőrzás 1 USD tranzakció és van azután a fizetési tranzakció tehát 2 és néha beugorhat a fizetési jóváhagyás a banktól annak ellenére hogy ez külföldi vásárlás vagy pont azért. Az én bankomnál meg a kártyatípusától függően szólni kell ha külföldi terhelés várható, főleg ha a kártya előtte sokat volt használva Mo-on, mert nem tudhatják hogy én akarok-e külföldi fizetést eszközölni.
-
mzso
veterán
-
Tangkuban
csendes tag
Ahogy V/ írta, Kínán belül néha megreptetik egyik hubból a másikba, akkor van ilyen, a vámolást csak akkor végzik el, mikor elhagyja az országot.
postalninja -
mzso
veterán
-
mzso
veterán
-
Tangkuban
csendes tag
-
V/
Topikgazda
-
Sonja
nagyúr
Segítsetek már nekem. Barátom kártyájával akartam volna fizetni, de a megrendelés után jött a telefonjára az SMS (3x is), hogy nem sikerült levonni a 23USD-t és, hogy a "Kártya státusza: Nem engedélyezett tranzakció" (tehát a kártya adatokat jól adtam meg). Ez pontosan mit jelent?
Külön engelyézni kell a külföldi vásárlást vele, vagy mi? Raiffeisen a bank és sárga VISA kártya. 
-
Tangkuban
csendes tag
-
V/
Topikgazda
-
mzso
veterán
Ilyennél már kezdhetek aggódni?

Egyszer már elhagyta a kiinduló országot, de utána megint export vámon van. Ráadásul ez is már 4 napja.
-
batagy
őstag
1. Úgy tűnik június 1-től. Ahogy itt írták itt is hogy annyival jobb hogy már előre megadhatod ha más hova kéred a kézbesítést, igaz azt nem tudhatod az mikor lesz, de majd jön az eddig megszokott értesítő is.
2. Nincs közük egymáshoz hiszen eltérő a szállítási mód mindkettőnél. Egyiket az Express One, a másikat meg a Magyar Posta kézbesíti.Ha van több rendelésed akkor a rá kell kattintani a Track order gombra, mert az eredetileg adott logisztikai azonosítóhoz hozzá lett rendelve egy szállítási, nyomkövetési azonosító
Estimated delivery date: Jun 13, 2026
Tracking number: AP00821928222484
És ez meg a tényleges

Köszönöm!
1) Akkor ez szuper fejlesztés.
2) Akkor nem tudom milyen rendelés az ECSCC, mert olyanom nincs.
Meglátjuk. Köszi! -
V/
Topikgazda
Sziasztok!
Kettő kérdésem van.
1)
Korábban az ExpressOne amikor megkapta az Aliexpress csomagot, küldtek egy "Küldemény feldolgozása megkezdődött" tárgyú emailt, és abban értesítettek, hogy fizikálisan érkeztették a csomagot, és általában másnapra jelezték a kézbesítést.Most a legutóbbi rendelésem (mely június 2-án történt), és június 5-én jött email az ExpressOne-tól "Előzetes értesítés csomag érkezéséről" tárggyal, melyben jelzik, hogy az Aliexpress 1 darab csomagból álló küldemény feladását jelezte feléjük, és a küldemény átadása futárszolgálatuk részére még nem történt meg. Ennek van egy EO-s nyomkövető száma, amely megfelel az ALI-n kiírt követő számnak.
Mióta van ilyen típusú értesítés, hogy a feladást is jelzik?
2)
Másnap, azaz június 6-án kaptam egy emailt a "European Chinese Supply Chain Zrt." no-reply@ecsc-logistics.com -tól , melyben közlik, hogy a ECSCCA00635XXXXX számú küldeményének adatai megérkeztek logisztikai rendszerükbe.Én nem látok semmilyen ECSCC nyomkövető számot az Aliexpress rendeléseim között, csak a fenti EO számot. Mi közöm nekem az ECSC-hez?
Az EO-s és ECSC-s nyomkövetés között semmilyen relációt nem látok, hogyan kapcsolódik ez össze?1. Úgy tűnik június 1-től. Ahogy itt írták itt is hogy annyival jobb hogy már előre megadhatod ha más hova kéred a kézbesítést, igaz azt nem tudhatod az mikor lesz, de majd jön az eddig megszokott értesítő is.
2. Nincs közük egymáshoz hiszen eltérő a szállítási mód mindkettőnél. Egyiket az Express One, a másikat meg a Magyar Posta kézbesíti.Ha van több rendelésed akkor a rá kell kattintani a Track order gombra, mert az eredetileg adott logisztikai azonosítóhoz hozzá lett rendelve egy szállítási, nyomkövetési azonosító
Estimated delivery date: Jun 13, 2026
Tracking number: AP00821928222484
És ez meg a tényleges

-
batagy
őstag
Sziasztok!
Kettő kérdésem van.
1)
Korábban az ExpressOne amikor megkapta az Aliexpress csomagot, küldtek egy "Küldemény feldolgozása megkezdődött" tárgyú emailt, és abban értesítettek, hogy fizikálisan érkeztették a csomagot, és általában másnapra jelezték a kézbesítést.Most a legutóbbi rendelésem (mely június 2-án történt), és június 5-én jött email az ExpressOne-tól "Előzetes értesítés csomag érkezéséről" tárggyal, melyben jelzik, hogy az Aliexpress 1 darab csomagból álló küldemény feladását jelezte feléjük, és a küldemény átadása futárszolgálatuk részére még nem történt meg. Ennek van egy EO-s nyomkövető száma, amely megfelel az ALI-n kiírt követő számnak.
Mióta van ilyen típusú értesítés, hogy a feladást is jelzik?
2)
Másnap, azaz június 6-án kaptam egy emailt a "European Chinese Supply Chain Zrt." no-reply@ecsc-logistics.com -tól , melyben közlik, hogy a ECSCCA00635XXXXX számú küldeményének adatai megérkeztek logisztikai rendszerükbe.Én nem látok semmilyen ECSCC nyomkövető számot az Aliexpress rendeléseim között, csak a fenti EO számot. Mi közöm nekem az ECSC-hez?
Az EO-s és ECSC-s nyomkövetés között semmilyen relációt nem látok, hogyan kapcsolódik ez össze? -
benfolds
őstag
Márpedig az én érdekemet ez kifejezetten szolgálja, mert dolgoztam gyártásban. Így közelebb kerül a pénzem a gyártáshoz, és nagyobb esély van rá, hogy az kapja meg, aki megdolgozott érte. Ha ezek a folyamatok dominálnának, nekem is lenne esélyem többet keresni egy igazságosabb leosztásban, mint az általad favorizált parazita termékelőállító rendszerben, ahol pozíciók alapján dől el, ki fölözi le a hasznot az áruból. Neofeudális gazdasági modell, csak kampányolj neki.
A dolog olyan szempontból valóban igazságosabb, hogy végül is a kínaiak a nyugat kapzsisága, gőgje és rövidlátósága miatt megérdemlik, hogy mindenkit kikerülve, közvetlenül lehúzzák az utolsó eurócentet is európáról. A topik témával kapcsolatos hozzászólásai is ezt igazolják. Hajrá.
Részemről innentől offolom a témát. -
vandor01
senior tag
sajnos ez ilyen mufaj sok szarfaszu banda porgeti a businest az Alin.......
en junius 1 en rendeltem 3db vmi-t... a cimbinek ajanlottam Ő is rendelt 1db-ot 3th-an...
neki mar postara adtak mar a repteren van... az enyem?
tegnap 5-en ramirt az elado hogy fizessek meg 1dollart aztan postazza...
gyorsan kiperkaltam csak jojjon a dragasag
nos meg mindig nem postazta....
hetfon reggel nem lesz postazva?
akkor torles megrendelem mastol ugyanannyiert....
irnam itt mit kene csinalniuk de inkabb csonbe maradok
de azert korbenyalazhatjak....
-
blueye
veterán
Majdnem, summer sale van, gondolom rengeteg a rendelés, igaz nekem 5-ből 3 már elindult.
-
prsq
aktív tag
Mi a frász van Alin, ünnep?
Négy napja, 2-án reggel rendeltem (5 dolgot), mindegyik "to ship" státuszban van azóta is. Mikor indítják már végre? (Az egyikhez vennék tartozékot, de nem vagyok hajlandó, míg el nem indul, mert önmagában nem tudok vele mit kezdeni.)
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Srácok, ez nem egy világgazdasági topik, maradjunk legyetek szívesek az AliExpress tapasztalatoknál! Köszi!
-
blueye
veterán
Tudom már unalmas a téma, de mi van ezzel a július 1-gyel? Most indul akkor az új rendszer vagy még nem?
-
Tasunkó
őstag
mindenki szeret olcsón vásárolni, én is. csak azt kellene megérteni, hogy ami most van, az nem csak az európai kereskedők érdekét nem szolgálja, hanem hosszú távon a te érdekedet, mint mezei európai "fogyasztóét"' sem. de még egyszer mondom, azzal is tisztában van mindenki, hogy önmagában ettől sem az európai gumikacsa, sem az elektromos autó nem lesz versenyképesebb a kínaival szemben.
Márpedig az én érdekemet ez kifejezetten szolgálja, mert dolgoztam gyártásban. Így közelebb kerül a pénzem a gyártáshoz, és nagyobb esély van rá, hogy az kapja meg, aki megdolgozott érte. Ha ezek a folyamatok dominálnának, nekem is lenne esélyem többet keresni egy igazságosabb leosztásban, mint az általad favorizált parazita termékelőállító rendszerben, ahol pozíciók alapján dől el, ki fölözi le a hasznot az áruból. Neofeudális gazdasági modell, csak kampányolj neki.
-
dredjudge84
őstag
Tudom már unalmas a téma, de mi van ezzel a július 1-gyel? Most indul akkor az új rendszer vagy még nem?
-
jojoando
senior tag
mindenki szeret olcsón vásárolni, én is. csak azt kellene megérteni, hogy ami most van, az nem csak az európai kereskedők érdekét nem szolgálja, hanem hosszú távon a te érdekedet, mint mezei európai "fogyasztóét"' sem. de még egyszer mondom, azzal is tisztában van mindenki, hogy önmagában ettől sem az európai gumikacsa, sem az elektromos autó nem lesz versenyképesebb a kínaival szemben.
Kissé régebben, mikor még az itthoni gyárak készítették a portékákat , sokkal jobb minőséget képviseltek, minden téren, persze akkor volt mezőgazdaság és volt miből minőséget gyártani, jelenleg a műanyag hódít, hiába a minősége silányabb. Egy Pécsi kesztyű, vagy bőr derékszíj évtizedekig minőségi, de ez értendő a ruházatra is amik sokáig bírták. Jelenleg pl vettem kínából gumis lepedőt, naponta hengerelem le róla a porát annyira dobja magából, még egybe van, régen a posztót nem lehetett elkoptatni...
Új hozzászólás Aktív témák
-
85662 - 85601
85662 - 85601 85600 - 85501 85500 - 85401 85400 - 85301 85300 - 85201 85200 - 85101 85100 - 85001 85000 - 84901 84900 - 84801 84800 - 84701 84700 - 84601 84600 - 84501 84500 - 84401 84400 - 84301 84300 - 84201 84200 - 84101 84100 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Asus ROG Strix SCAR 17 (2023) G733PZ-LL023W
- LG UltraGear 32GQ600-B 32 colos, ívelt kijelző QHD (2560 1440) felbontás 180Hz képfrissítés 1ms
- Gamer Pc! I7-12700KF/RTX 3080 10GB/1TB Nvme SSD/Fury RGB RAM 16GB 3200Mhz +LG 32'180Hz ívelt monitor
- Raidmax Coba Power 1000W Gold Plus 80+
- Intel gamer konfig szinte új.
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Apple iPad Pro 12.9 (6. generáció) Wi-Fi 128GB Szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro Lite 16 NL16-71G notebook - Ultra 5 210H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
de a csomag fizikai helye és az hogy a szállítási mozzanat mikor van bejegyezve eltérő is lehet, még nem könyvelték a szállító konténer megérkezését. Június 1-én indult, a 15 napon belül kézbesítés valószínű, nem igazán kell ezeknél túl agyalni a dolgokat

Bár szerintem ha valaki el akarja lopni akkor pont nem fogja érdekelni, letépi 1 mozdulattal és megy... én 2 gyorskötözővel raktam fel a nyeregnél a váz alá. Ha megmozdul a bicikli kicsit megszólal, ha újra megmozdul akkor folyamatosan üvölt... Én főleg arra használom hogy járok hegyekbe túrázni, biciklit lent szoktam hagyni, vagy ameddig tudok menni, aztán gyalogolok feljebb sziklás részre, de gombászni is járok, akkor pláne sokat gyalogolok sűrű erdőbe és nem látom hol hagytam a bicikli, volt hogy fél órát keresgéltem mert 100 méterrel arrébb jöttem vissza, azt hittem már ellopták... első sorba pont ez miatt vettem ezt a riasztót, így ha nem találom a bringát akkor megnyomom a gombot és csipog, hang alapján már könnyen megtalálom. De van westbike rendes láncos záram is, meg olyan u