- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Általában egy GLS címkét küldenek, azt ráteszed a csomagodra és leadod egy GLS csomagponton, vagy címre hívod a futárt az ügyfélszolgálaton keresztül vagy (én ugyan nem javaslom) feladod egy olyan GLS automatában aminek a rekeszei közül valamelyikbe befér és elfogadja a címke kódot, erre nem mindegyiknél van lehetőség.
-
lacoka55
tag
Volt egy akkus vásárlásom írtam visszajelzést rövid mondatok egymás alá
az egyikben benne volt Youtube Liitokala VTC5A test és tettem még bele 2 képet is
az értékelésnél a szöveg nem volt benne csak a 2 kép miért ?
lenne még egy Alibaba vásárlással kapcsolatos kérdésem te szakértesz hozzá
mehet ide is vagy magánba ? Kössz -
Ka999
tag
Én is eltérő információkat látok az alkalmazásban. Van, ahol 3 returnt, máshol 5-öt ír. Reméltem hátha valakinek van valós tapasztalata.
De majd akkor én rápróbálok a 4. visszaküldésére ebben a hónapban. -
válasz
shokobanana #81283 üzenetére
Meg lehet reklamálni hogy az eladó nem fizeti ki és adnak valamilyen kompenzációt, de tényleg az lenen a korrekt ha fizetné. Amit írtam új elvárást a kínai online kereskedőknél az meg úgy van elképzelve hogy csak visszaküldés esetén adnak vissza pénzt de arra a kínai állam nem adott iránymutatást hogy ki finanszírozza.
-
válasz
shokobanana #81281 üzenetére
Nemrég lett csökkentve, mert az online kereskedőknek meg azt írta elő a kínai kormány hogy ezt ne biztosítsák, de itt csak kevesebb lett. Nem mindig vezetik át azonnal a leírásokban.
Tudtommal ez van a szerződési feltételeknél már:
3.2 Please note a Participating Buyer can only benefit from the Return Shipping Service for maximum three times per month. In the event that a Participating Buyer returns more than three times in one-month period, the Participating Buyer can still request other returns but the return shipping costs for the exceeding part shall be borne by the Participating Buyer.De legfeljebb nem küldenek címkét a 4.-nél vagy mégis.
-
Az más, annál külön futnak a free return-ok, persze ha egyik sem kell akkor célszerű együtt visszaküldeni, mert azért ezt valakinek fizetnie kell. De ezt az eladóval is le kell beszélni, mert akkor csak az egyikhez kell küldeni a címkét annak ellenére hogy mindkét tételnél kell kezdeményezni.
-
Havi 3. Ezenfelül ha több tétel lett vásárolva attól az eladótól és egyszerre lett küldve akkor mindent vissza kell küldeni, ha külön-külön küldözgetnék vissza akkor már lehet nem ingyenes a visszaküldés. Úgy kell érteni hogy vásárlás össz tétele egyben free return annál az eladónál.
-
Ka999
tag
Havonta hány rendelést lehet ingyen visszaküldeni, amikre vonatkozik a free return?
-
efemm
tag
Elő szokott fordulni, hogy a "Shipped by global sellers" termékeknél a szállítási költség valami akció miatt a töredékére esik vissza, vagy éppen a termék Choice-os, Bundle-os lesz, mondjuk a 100EUR árkategóriában?
-
efemm
tag
válasz
laleeee #81269 üzenetére
Ránézésre rendben lehet. Mondjuk pont hifi kábelekből inkább olyat választanák, amiről van bőven értékelés, fogsz találni ilyeneket. Tegnap nézegettem pl. nordost másolatokat hangfalkábelből, aminek az ár/érték arányáról jó véleménnyel voltak a vásárlók, sőt még olyan értékelőt is találhatsz, aki az eredeti kábellel hasonlította össze a saját rendszerében.
-
laleeee
őstag
[link] mennyire kamu ez a store ? 8 értékelése van 🤔
-
válasz
jojoando #81264 üzenetére
Melyik kód? És termék link. A kettő nem zárja ki egymást, inkább elfogyott a beváltási lehetőség vagy arra a termékre nem vehető igénybe. De én csak 29$-3 $ kódot látok indulóként, van ami forintra állítva nem megy.
USD 3.00 off USD 29.00+ orders: APSS03
Get US $3 off Orders over US $29 with Code AESS03
US $3 off $29 code: majus3
US $3 OFF orders US $29+ Code: 29SS03 -
jojoando
aktív tag
Szeretnék aránylag jó drónt venni úgy 15eFt körül, ami sima felhasználásra megfelelő volna, és a kamerái is valós 4K felbontásúak, viszont sok az új árus nagy ajánlásokkal és kevés véleménnyel nem tudok jót találni, aki esetleg jót talált küldje el privátba. Nagyon köszönöm!
Illetve annyi kérdés, ha ingyen Choice a küldés, akkor az akciós kód nem érvényes? Bemásoltam, de nem fogadta el a 12 eFt feletti vásárlásnál. -
ViZion
félisten
válasz
shokobanana #81262 üzenetére
Igen, ez egy jó taktika, nekem is pihennek dolgok a kosárban. Sokszor az Ali is íÁrja, h kedvezőbb lett az ára.
Ahogy tapasztaltam, a buy now adja a legnagyobb kedvezményt, de ahhoz mást nem tudok rendelni, kb. a "villám ár" megfelelője. A 31-34k körül listázott mosogatótálcát 21k-ért vettem buy now-al, de semmit nem engedett mellé rakni (terméket se, kupont se).Most még NVME SSD-re pályázok, pár típus kedvencekben, kosárban... meglátjuk mennyit puhítok rajtuk 1-2 hét alatt.
-
shokobanana
csendes tag
válasz
shokobanana #81261 üzenetére
Itt is van. Egy 1,19 USD kupon volt mellé, 6 USD meg coin. Böngészőből meg 11 USD felett van. Még azt vettem észre, hogy mivel a coin kedvezmények napról napra személyre szabottan változnak, ha egy terméket buy now-val elindítottam, de végül kiléptem, nem ugrottam rá, előfordult többször, hogy 1-2 napon belül jelentősen megemelte a coin kedvezményt.
-
shokobanana
csendes tag
Nagyon ritkán tudok akkora coin kedvezményt érvényesíteni böngészőben, mint appban. Tegnapi vásárlás, appban -50% coin kedvezmény. Web -2% coin, buy now esetén is. Vásárláskor mindkettőt levonta (meg még volt kupon is), viszont a részletezőben az 50% kedvezmény Ali kuponként szerepel. Az a gyanúm, a szokásos pár százalékos coin beszámításokat a kereskedők adják, az appban található nagy kedvezményeket viszont az Ali.
-
Az egyik képen 2000-en vették meg, a másikon meg 5000-en, ez nem tűnik azonos eladónak. A Reddites meg azonos eladót emlegetett, no mindegy.
Én azt látom inkább hogy ha az adott terméknél a Buy now van választva akkor jön a 62% coins kedvezmény, míg ha Add to cart és azután fizetés akkor meg a minimum coins kedvezmény ezzel ösztönözve van a vásárló az azonnali megvételre. Szóval előfordulhat hogy az bot az azonnali fizetéses verziót adja ki, de akkor viszont tévedtem, ez nem illegális, csak a hozzáférést rövidíti meg. -
válasz
kormi0312 #81257 üzenetére
Ha megnézed a képeket akkor ugyanazon termékre, ugyanazon eladónál miként lehet eltérő érme kedvezmény? Én ezt a részét nem értem. Amit Ka999 írt szerintem másik dolog. A keresés segítése az nem illegális.
Egyébként meg a készítő ezt írta: Those are links that AliExpress hides from you to get you to pay more bucks. With the bot you can save some legit $$$.
AZ AliExpress elrejti ezeket a kedvezményesebb linkeket....... Én ezt úgy értelmezem hogy az AliExpress nem hozza nyilvánosságra valamilyen okból, így ezt a nem ismert okot kerüli meg a bot.
De esetleg tévedek abban hogy ez illegális dolog. -
kormi0312
senior tag
-
Ka999
tag
Kíváncsiságból megnéztem én is mit csinál egy ilyen bot. Úgy látom ez arra való, ha valaki a főképernyőn keres egy terméket, akkor ahhoz kidobja a közvetlen linket a Coins menühöz. De ugyanaz a termék elérhető a Coins menü alatt is, ugyanakkora kedvezménnyel, mintha egyből onnan kerestem volna.
Tehát ez tényleg azoknak lehet hasznos, akik eddig nem használták az érméiket semmire, vagy csak arra az 2-3% Coins kedvezményre, amit a Coins menün kívül is megkap mindenki. De ha ugyanaz a termék más eladónál is megtalálható még magasabb Coins kedvezménnyel, azt nem dobja ki. Szerintem ez nem csalás, csak segít megtalálni a terméket a Coins menü alatt, amit egyébként is meg lehet találni kis időráfordítással és kereséssel. -
válasz
kormi0312 #81254 üzenetére
Abból gondolom hogy az AliExpress felajánl 6 érmét 0,06 USD beszámítási értéket amit hivatalos ajánlatnak vehetünk.
Ezután a bot ugyanerre elővarázsol 468 érmét 4,63 USD értékben. Gyakorlatilag valaki meg van károsítva 4,57 USD-vel, mert ennyivel kevesebbet kap az adott termékért.
Ezen felül a felhasználói szerződés is tiltja az adott kedvezmények vásárló általi felülírását.Az amit írsz furcsaságot nem egészen stimmel, régebben csak a mobil app-ban lehetett érméket felhasználni hogy ezzel a mobil app használatára csábítsák a felhasználókat, amikor a böngészőben is elérhetővé tették akkor is megmaradt az a gondolat hogy inkább a mobil app legyen használva és így nem mindig azonos mértékben számolták be.
Az hogy a böngészőben kevesebb van mint a mobil app-on az nem hiba, hanem koncepció.
Ha te ezt a bot-ot a böngészőben használod hogy elérd azt a kedvezményt ami a mobil app-on van erre a termékre az még nem hiba javítás, mert eltérő lehet a kedvezmény, ha pedig a mobil app-on megadott kedvezményt akarod növelni az meg a csalás, mert nem a böngészős verzióhoz igazítod hozzá.Néhány tételt megnéztem, egyezik az érme beszámítás mértéke ugyanazon terméknél akár mobil app, akár a böngésző a fizetési felület. (mindkettőn be voltam lépve a fiókomba). Ha pedig a böngészőben kevesebb az érme beszámítás akkor a mobil app-on fizetem, nem kell hozzá semmi Telegram bot.
-
kormi0312
senior tag
Köszönöm szépen a választ.
Miért gondolod hogy ez csalás lenne? Magam is belefutottam olyan furcsaságba, hogy ugyanaz a termék telefonról nézve 40% coin discount-ot mutatott, tableten nézve pedig 75%.
A fentebb említett lehetőség szerintem ezt orvosolja hogy mindkét eszköz ugyanazt a kedvezményt mutassa.Valaki tapasztalt már ilyet rajtam kívül?
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
szeretném kérdezni, hogy ki milyen "coin bot"-ot használ (telegram vagy egyéb), ami hatékonyan tudja maximalizálni a lehetséges kedvezményt egy adott termékre?
( [link] ) ilyesmire gondoltam, de ez nálam nem úgy működik mint a leírásban.
köszi előre is!
-
ViZion
félisten
válasz
dethroner #81250 üzenetére
jobb alul account, majd középen a bundle deals alatt play and earn.
Go Go match-al a legkönnyebb gyémántokat behúzni, meg a többin az alap napi küldikkel.
Viszont ez idő, 2-3 hetit elnyomtam ma... ~70k gyémánt és csak ~4 ezer Ft kedvezmény lett.Kupont adhatnak shopok is, ami fontos, azt érdemes lehet követni.
Accontodnál is nézd meg, korábbi vásárlásra is lehet adtak vmit, bár az csak rövid ideig él. -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Én már belegabalyodtam a boltok összehasonlításába
[link] Ebből a termékből (Color Name: AHD1080P-175deg) mennyire lehet lekuponozni az árat, bármelyik másik eladótól is jöhet ha jobb árat tudna -
vandor01
senior tag
válasz
Intruder2k5 #81241 üzenetére
multimeterben jo az USB toltesu lipo aksi oda OK!
de pl TAViranyitoba foleg dron, modell auto repulo hajo etc?
nem nyero az USB-s cerka lipok mert ha beesik a feszko akar csak 1db cerkaba akkor azaz aksi egy pillanat alatt lekapcsol nullara! es a maradek aksik nem adnak annyi delejt hogy visszahozd a modelled!
mig a sima nimh igaz csak 1.2V de ha esik azt lassan teszi es nem esik be a feszko hirtelen 1 sec allatt nullara!
nem lesz feszkovan ido meg visszakavirnyalni a modellel!
-
Wolfram
aktív tag
Meggondolták magukat:
edition.cnn.com/2025/05/12/business/us-china-trade-deal-announcement-intl-hnk 🤷♂️
145% -> 30%-ra csökkent.
Ennyit a vám cirkuszról. 🙄 -
válasz
jojoando #81242 üzenetére
Nézd, a "hagyományos" Ni-MH 9V-os akkuk 200-250mAh-t tudnak, szóval ehhez képest ha csak a felét tudja annak ami rá van írva, már jó vagyok, de ha nem, 432Ft akkor sem fog a földhöz vágni, egy gombóc fagyi ára se. Majd ha megjött, lemérem hány mAh-t vesz fel.
-
jojoando
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #81241 üzenetére
Az USB-s aksikat nem igazán dicsérik, kevesebb helyen van az aksi, gyengébb a teljesítménye.
Liitokala aksikat veszek mindig úgy, ( Sanyo, Panasonic Eneloop minőséghez közeli) hogy a paraméterek közt a súly nagyon fontos tényező,
írhatnak rá 10000mA teljesítményt is ha fele a súlya.
De ahogy a fotót nézem eleve alapjaiban 6x 1.5V cellás a sima elem elrendezése, ez ugye aksi és még az USB is , Te tudod. -
válasz
jojoando #81240 üzenetére
Igen, én is 5727Ft-ért vettem meg, a fentebbi képen meg nyilván valami bug okozhatta a közel 65 millió forintos árat, de ezek szerint nem ment át senkinek. Na mindegy...
Ja meg ha már akksi, akkor vettem 2 darab 9V / 1100mAh-s USB-C töltésű akkut is jó árban, jó lesz majd a multiméterekbe. Ehhez az árhoz persze új AliExpress account kellett, a régivel valami ~3500Ft körül lett volna a két darab.
-
-
barry26
csendes tag
Sziasztok,
Az lehet hogy beragadt ez a csomagom?
158271900425056703609028
Egy ideje nem mozdult
-
internetezoo
senior tag
válasz
Intruder2k5 #81237 üzenetére
Lidl is árul. De a Tescoban is van és Euronics.
-
Akkutöltőt valaki jó áron?
[kép]
-
stomi61
tag
Sziasztok!
Még ilyet nem láttam.
Ma jött egy csomagom, három tétel összecsomagolva.
Megvolt minden, de mikor le akartam igazolni az Ali oldalán, az egyik tétel eltűnt a rendelések közül és azóta sincs ott.
Szerencsére küldtek e-mailt, hogy kézbesítve lett és azt a linket megnyitva, le tudtam igazolni.
Biztos valami félrement. -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Van pár gyémántom és be szeretném váltani ...
ha a piros kuponra váltom be pl. ($4 orders $30+) akkor a AESS03 kóddal ugye nem lehet kombinálni?
ha viszont a zöldre váltom be pl. ($3) akkor a AESS03 kuponnal lehet kombinálni?Előre is köszi a helpet
-
Synaptic
senior tag
Nekem lassan tele lesz a bögyöröm az Alival. 3 hónapja próbálok venni a rigemkez egy pedál készletet . Az első kettő esetében a fizetést követően jött egy-egy üzenet az eladótól , hogy így-meg úgy nagyon sajnálja de valami hiba csúszott a megrendelésbe és ha mégegyszer kifizetem az árát akkor istenbiza feladja a csomagot. Ezeket hála még tudtam cancel -elni és 1-2 napon belül vissza is kaptam a pénzt. A mostani rendeléssel úgy állok hogy ma letelik le az érkezési határidő és a kapott GLS -es számon kívül / persze ez sehol nem nyilvántartott/ nincs semmi infóm /Lengyelből jönne a csomag/ . Az eladó nem válaszol . Ilyenkor mit kellene csinálnom ?
-
AliExpress májusi akciók!
Érvényes: 2025. május 12. és 18. között
https://s.click.aliexpress.com/e/_oChHLEn
US $3 off $29 code: AESS03
US $6 off $49 code: AESS06
US $10 off $79 code: AESS10
US $20 off $159 code: AESS20
US $30 off $239 code: AESS30
US $40 off $349 code: AESS40
US $50 off $459 code: AESS5
US $3 off $29 code: majus3
US $6 off $49 code: majus6
US $10 off $79 code: majus10
US $20 off $159 code: majus20
US $30 off $239 code: majus30
US $40 off $349 code: majus40
US $50 off $459 code: majus50 -
jojoando
aktív tag
-
yogibear
addikt
válasz
jojoando #81225 üzenetére
Carrier note: Package arrived at facility of the local delivery company2025-05-09 10:29:34 GMT+2
Ez még nem a DPD, csaxólok...
És ha a DPD pénteken 10:29 előtt elhozta tőlük az előre jelzett csomagokat, akkor a köv munkanapon mennek újakért... ezért is... általában reggel/hajnalban hozzák el, amit lehet, majd szortírozzák, bevételezik a központ depóban, stb... onnan megy a kiszállító depóba éjjel vmikor... és másnap szállítják ki...Awaiting for transit to final delivery office
Ő lesz majd a DPD központi depó, várhatóan ma valamikor és onnan majd a helyi depó másnapra... akkor lesz a DPD-nél is követhető... -
stomi61
tag
válasz
jojoando #81225 üzenetére
Nálam is ez van.
Van egy EO-s is úton, kíváncsi leszek, hogy az mennyi idő alatt megy át?
Ott ki fog derülni, hogy a Cainiao, vagy a DPD a hunyó a késésért.
Ma kapok meg (DPD) egy 24 napja úton lévő csomagot, ami 2 hete Magyarországon dekkol.
Persze mindegy, úgysincs ráhatásunk ezekre a dolgokra. -
jojoando
aktív tag
Csütörtökön korán reggel átment a vámon "May 08, 2025, 04:15CainiaoImport customs clearance complete"
Utolsó bejegyzés : "Várakozás a végső kézbesítő irodába történő szállításra.
A csomag megérkezett a helyi kézbesítő cég telephelyére".
Ami nem igaz, a kézbesítő cégnél nincs. -
jojoando
aktív tag
Már megint a fartő vakargatás a vám után [link] 8. óta nem képesek átadni a DPD-nek, nem érthető megint!
-
ViZion
félisten
Megvan a második kacat a locsolósból.
Megváltoztatták az öntözést, elengedtem, nyűg lett igazán. Az ajándékok meg a hulladék kategória. Meredt a Go-go match, ott legalább gyémántot ad, az OK és nem is macera összeszedni. A többiből a napi minimumot csinálom, ha van kedvem, így is több a bigyó, mint amit el tudok herdálni.V/: Hétfőn indul megint vmi akció, azt megvárom és kiderül, h a zöld kupon jó-e bundle-ra... ha nem, akkor van pár apróság a másikban is, csak a bundle lenne a fontos, mert kellenek a bigyuszkák a hobbi projectjeimhez (pár ESP32 és alkatrészek, modulok).
-
Xes
csendes tag
Sziasztok, erről a trackingről tud valaki valamit, hogy ki hozza? Nem hallottam még róla semmit....
ZC(11db szám utána) -
shokobanana
csendes tag
Most kaptam először termékvisszahívás értesítőt az Alitól. Egy 2 éve kacatosból vásárolt pici mérlegre, a nehézfémtartalom miatt. Mivel gyakorlatilag full műanyag, az ezüst festékre tudok gondolni. Dörgedelmesen kérik, hogy ne használjam tovább. Meg indítsak refundot. Ez utóbbit megtettem, de az évi 2-3 alkalmi használattól, mivel nyalogatni nem szoktam, nem tekintek el
-
AliExpress májusi akciók!
Érvényes: 2025. május 12. és 18. között
Kuponok: https://s.click.aliexpress.com/e/_oChHLEn
US $3 off $29 code: AESS03
US $6 off $49 code: AESS06
US $10 off $79 code: AESS10
US $20 off $159 code: AESS20
US $30 off $239 code: AESS30
US $40 off $349 code: AESS40
US $50 off $459 code: AESS5 -
ViZion
félisten
Sziasztok!
A Play & Earn zöld kuponokat a bundle deals-re is lehet használni?
Tele vagyok gyémántokkal... Bár a többséggel nem éri meg bajlódni, de azért hamar összejön pár kuponra való, csak nem tudom, h mire használhatóak azok. -
dredjudge84
őstag
Nekem olyan volt hogy kapott egy dpd számot a csomag még amikor Kínában volt, majd 2 nappal később EO lett belőle. Pedig már a dpd appban is látszódott a szám.
-
mexel
veterán
Sziasztok. Megint úgy jártam egy termékkel, hogy a tarckingje megállt több mint egy hónapja és onnan semmi.
Március 17-án vásároltam, már régen itt kellene lenni, de a tracking március 27 óta csak annyit mutat:
"Your package has arrived at the local delivery center and will be on its way to you soon.Mar 27, 15:06 (GMT+2)"
Egyszer írtam az eladónak hogy kérem vissza a pénzt vagy küldje újra de szokásos stílus: majd megjön.
Estimated delivery date: Apr 13, 2025 -ra van írva
Refundot indítani nem tudok, sőt ahogy látom semmit sem csinálni.
Tudok ezzel kezdeni valamit ha nem jön meg, vagy simán elfelejthetem? -
chubii
senior tag
Tudom senkin sem segít amit írok, de én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Rekordidőket futnak a csomagok. Tracking nélküli posta (Svédországból), trackinges posta (Németországból), Alis choice rendelés (DPD) mindhárom 8 napon belül a kezemben volt rendeléstől számítva.. és ebben volt 1-2 nap csúszás is a május 1 miatt. Vasárnapi choice rendelés is ma ért az országba, bár még simán késhet.
Érdekes ez a nagy kontraszt. -
djsunstealer
aktív tag
A "DPD-s felfordulást" meg tudom erősíteni, ahogyan irtátok. Mostanában se előértesítés, sőt tegnap kézbesítésnapi értesítés sem volt (E-mail). Hívott a futár, hogy mindjárt jön. Reméljük hamarosan rendeződnek a dolgok...
-
vandor01
senior tag
válasz
Donki Hóte #81194 üzenetére
nos kulfoldon is docog a kiszallitas a belga posta ucsorog a kinai dragasagokon amit atvetel utan 1-2 nap kiszallitanak na most nemelyik mar 2 hete var kiszallitasra
csak par példa [link] [link]itt is voltak unnepek.... no es kemeny az orszagot lebenito sztrajkok...
akkor meg all minden ha a szakszerveztek osszeallanak? 1-2 nap leallhat az elet!
blokkoljak a logisztikai kozpontokat ugy hogy a varosba nem jutnak be a szallitok
az uzletek 3 nap alatt kiurulnek.... nem hiaba mondja az EU a 72 oras tulelo csomagot
be vannak tojva hogy a zemberek kimennek az utcara tiltakozni
ha olyant csinal az EU ami nem tetszik nekik
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest