- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
válasz
Synthwave #15254 üzenetére
Én se emlékeztem úgyhogy meg kellett néznem, darabig pakolásztam, mire előkerült. Emígyen volna fekete, viszont eladni nem nagyon adnám el, nincs értelme, mert potom összeget ér, annyiért meg inkább a szekrény
.
@Enton, volt nekik fekete, fehér, zöld, piros, kék. Fura, hogy nem a kéket vettem anno
.
-
Enton
addikt
válasz
gaben22 #15250 üzenetére
Ühh, de szép piros. Most már nem sürgős nekem se, csinálják egy évig ha kell, van választék mostanság. Amit sajnálok illetve nagyon kéne az, egy arbiter x godzilla piros/kék fej:
De ez még januári téma és sikeresen nem is tudtam róla.
most mennyivel jobb egy üvegpad
Amondó lennék így, hogy régit nem próbáltam még, hogy sok a fajta/féle, bevonatos, halkabb, hangosabb, felületkezelt, lassabb, gyorsabb bár eddig lassú üveget sem láttam, bár a xraypad obsi piros control talpak még úton vannak az még okozhat meglepetést lassú/lassabb tempóban.
-
gaben22
senior tag
Köszi a linkeket ill. a gyűjteményed is klafa. Igazából pont kapóra jött volna Glsswrks, új "fejlesztés" (meg a többi marketing...), 5 éve vettem egy Skypad 2.0-t (kb. 1 percet használam, azóta szekrényben pihen
), kíváncsi lettem volna/vagyok ahhoz képest most mennyivel jobb egy üvegpad. Amúgy pár órája preorder Kanami SAI II, én nem a designért veszek egérpadot, de ez most pont nem tetszik. Maxgamingen egyébként még nincs fenn. Utóbbi 5 évben üvegpad kínálat elég komolyat lépett előre
.
-
Enton
addikt
válasz
gaben22 #15248 üzenetére
Varmilo jön 16-án, vagy van még Harut lock on, vagy tentax cataclysm ha nagyon csak nézegetni kell.
Meg a tekkusai singularity még jóáron és ha egyszer meghozzák/kapják, ez is ki tudja mikor.
Egy ilyet sikerült összecsalnom hirtelen:
-
gaben22
senior tag
Azóta sajna még jobban ráléptek a fékre, jelenleg valamikor idénre mondja a főnök az új Glsswrks Polarity-t. Most épp rámjött, hogy kéne még egy egérpad a szekrénybe, májusi megjelenéssel rá is mentem volna, de így mire megjelenik már el is felejtettem, hogy egyáltalán léteznek
.
-
Nobbigstein
tag
Rendeltem mindkettőből, meglátjuk milyen lesz.
Itt van az akció linkje, a bepipálható kuponnal 35% lejön a 40-44€ közötti árból (német címre szállítással néztem, de ha jól látom magyar címre is csak minimálisan több az alap ár, 43-47€, plusz ha van szállítási költség, amit nem tudok).
-
válasz
Nobbigstein #15245 üzenetére
A focus kontrol pad a dash2 pedig speed. Nekem utóbbiból van egy XL-es, imádom, rohadt jó cucc. Az artisan raiden mid ami előtte volt sztem annál is simán jobb.
10k-ért hol látsz te ilyet? -
Nobbigstein
tag
Sziasztok!
Már jó pár éves Goliathus Speed Terra S pad helyett szeretnék új padot venni, jól gondolom hogy a Fnatic MAX Focus3 és Dash2 közül előbbi van közelebb hozzá sebességben? Láttam Mephike tesztjét, és most kuponnal 10k körül meg lehetne venni amazonon. Köszi! -
Enton
addikt
válasz
gaben22 #15243 üzenetére
Reddit-es tag, még a minapi posztjánál kérdeztem a infinyty tora harut hogy alakul érzésre, erre ma meg bedobta ezt a collectiont. Eddig nálam 3 üveg landolt, meg kettő fizetve egy meg kosárban várja a polcrakerülést.
Kissebb vagyonokat el lehet szórni itt is igen, bár én speed pártiként szeretem is őket nagyon, 2-3 hete nem volt már szövet pad az egér alatt. És gyorsan skate témában is kb kigyűjtögettem a jó/ajánlott darabokat, mostmár vígan elegerészek jópár évig se kellene ilyenekre már költenem. -
psztrkrsztn
kezdő
Hello,
lenne egy hülye kérdésem:Vettem egy ilyen padot:
https://afterhours.hu/products/atk-sky-gaming-egerpad?variant=50006579151189Hogyan tisztítható? Esetleg mosógépben mosható?
Köszi a segítséget
-
Enton
addikt
Az aktuális hypvonat:
-
válasz
ridiculous #15238 üzenetére
Vagy ha valami gyorsat szeretnél amin tényleg könnyen mozog az egér, tartós és könnyű tisztítani is ja és nem utolsó sorban jól is néz ki akkor Fantech Strikepad
.
-
Enton
addikt
válasz
ridiculous #15238 üzenetére
Akcióban mennek 6500-7000 környékén, afther hours nál is 8000 az akciós, ha lenne, de a nagy gazdasági repülőrajt már 1500 ft-ot drágított rajta.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Mephike #15237 üzenetére
ATK Sky L Gaming Egérpad 490 x 420mm - Narancssárga Narancssárga 6 550 Ft
Nem igazán értem, valahol a nagyot XL - nek írják máshol meg L - nek.
A hivatalos oldalon meg Large meg Small van.
A bestmarkt - on meg csak a nagy van L meg XL néven 20mm eltéréssel.. wtf
A hivatalos oldalán ezek a méretek vannak:
Dimensions: 490 x 400 x 4mm / 360 x 300 x 4mm
Szerintem is a kicsi lehet a 6550FT - os és itt valami elírás történt.. -
Mephike
őstag
válasz
ridiculous #15236 üzenetére
Az árban eltérés két dolog miatt van.
1. Méret: L (360mm, 300mm) és XL (490mm, 420mm)
2. Minőség: sima vagy Pro
Szóval ez alapján neked kell eldönteni, hogy melyik jön be. -
Mephike
őstag
válasz
ridiculous #15234 üzenetére
-
ridiculous
aktív tag
válasz
ridiculous #15232 üzenetére
Esetleg a nemrég említett ATK 99G Carbon XL Xsoft vagy az FGG MADLIONS Zeus megfelelő lehet számomra?
-
ridiculous
aktív tag
1. Mennyi a keret?
~10.000FT
2. Használtpiac / külföldi rendelés szóba jöhet?
- Igen.
3. Mekkora hely van az asztalodon, milyen érzékenységgel játszol?
- 800x30cm (de hamarosan a 30 is inkább 40 lesz)
- 800dpi
4. Milyen egérrel fogod használni?
- VXE R1 PRO MAX
5. Van-e valami konkrét preferenciád?
- Kompetitív lövöldéhez használnám, könnyen mozogjon rajta az egér. -
joysefke
veterán
Sziasztok!
Vettem egy 39g-os MCHOSE L7 Pro egeret: https://www.mchose.store/products/mchose-l7-series-ultra-lightweight-wireless-gaming-mouse?variant=49313644740903
Most ehhez vennék egérpadot a jelenlegi elöregedett QcK helyére.
Koca játékos vagyok, de szeretném, ha viszonylagos minőségérzete lenne.1. Mennyi a keret?
Nem tudom, legyen mondjuk 15E, de ez rugalmas.2. Használtpiac / külföldi rendelés szóba jöhet?
Használt nem, külföldi rendelés igen.3. Mekkora hely van az asztalodon, milyen érzékenységgel játszol?
Legyen mondjuk 35x40cm
érzékenységet nem tudom régen játszottam, szerintem egy olyan 15cm kellhet a 360°-hoz, de ne ehhez igazítsuk az egérpadot.4. Milyen egérrel fogod használni?
Lásd fent.5. Van-e valami konkrét preferenciád?
szövet, legyen minőségérzete, legyen viszonylag strapabíró (tartson ki egy-két évet) és könnyen csússzon rajta az egér. -
Megvan az egérpad 0 Ft-ból:
-
Enton
addikt
Hoppácska, hoppácska:
Úgy fest maxgaming is bevásárolt a founders edition-ből és lesz jóáras, glswwrks minőségi olcsó üveg 490x420mm, 60-darab rémlik, hogy vagy a körül csinált ebből, olyan 15-20db-nál többet nem mondanék hogy lesz, így aki ilyet szeretne az bőszen figyelje az oldalt.
Amcsi rendeléseket május előtt feladja azt írta, ez május eleje mire oda/ide megérkezik.
Elvileg lesz majd következő széria is de az talán már drágábban lesz 10-20 usdvel. -
Enton
addikt
válasz
FireKeeper #15221 üzenetére
Egy jó egészséges hét nap szokott nekik kelleni, eddig 5 csomagból az egyik 5 nap alatt itt volt csütörtöki délután/esti rendelés kedden délben kihozták.
Nálad/nálatok volt valamikor is? De amúgy igencsak nem buget kategóriában futnak és annyira nem is nagy számok sajnos, legalábbis nagyon ritkán bukkannak fel redditen is keresősben is és összehasonlításba is.
-
4nick8
őstag
válasz
FireKeeper #15221 üzenetére
Eladhatatlan itthon. Ne is keress.
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
X-raypad padokat itthoni webshopban kapni valahol pár napos átfutással? jövő héten lesz egy kollégám búcsúztatója és addig kéne meghozni. Maxgamingről vajon megjön annyi idő alatt?
esetleg más brandtől keresnék igényes sakura-cherry blossom-mt fuji témájú padot szintén jövő hetes beérkezéssel. aprón látom hogy van egy fenn, de ajándékba lenne így csak újat szeretnék. ehhez hasonló kéne:
-
FattyDove
őstag
Melyik kemény(!) egérpad ajánlott mostanában? Most egy 28x34 centis logitech van, csak elkezdett leválni a teteje így 5-6 év után
Ha kicsit nagyobb, az nem gond, de ne asztal méretű legyen
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
GoodSpeed #15216 üzenetére
"Az üveg az a hátamba is állhat ha törik az ágyon"
Edzett üveg, nem ablak.Jó fémpad az elmúlt 20 évben egy volt, a Razer eXactMat, és vagy 15 éve nem kapni. Talán még a SteelSeries SX, ami dettó, de amúgy is inkább a Razer.
"Erről mi a véleményed?"
Ágyra szövet/bármi nem merev eléggé okafogyott. Mondjuk alapvetően ágyon gépezni is, hacsak nem vagy ágyhoz kötve. De akkor is jobb lesz egy kis reggelizőasztal-szerű cucc, amit az öledbe tudsz rakni a perifériáknak.
Lehet, hogy igazából nem is kell semmi.
-
Enton
addikt
válasz
GoodSpeed #15216 üzenetére
Van még egy egész jó áras hardpad, ami nálam is landolt nemrég:
Wraith blade y
Az x mint látható már szövetpad, meg olyanom nincs.
De ez a Y egy nagyon kellemes speedpad, lehet vele ilyen hullámhanggenerátorozni is.
Egyetlen hibája, hogy simán asztallapon(fényes lakkos) nálam elcsúszkál, deskmat kell alá, hogy a helyén maradjon.
Esetleg vannak még bevonatos padok is, azok olyan sem nem szövetek, sem nem keménypadok, mégis mindkettő jó tulajdonságaival bírnak: Strikepad(better than a glaspad?), vgn b f1 -
válasz
Synthwave #15215 üzenetére
Az üveg az a hátamba is állhat ha törik az ágyon
Egy hatalmas ágyam van, az egyik felén az eszközök aludtak a másikon meg én
Szóval akkor már inkább fém, de most olvastam, hogy valaki ilyet használ:
Endgame gear MPC450
Ez mondjuk nem is fém, de talán mégis jó lenne a szövet is- Erről mi a véleményed? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
GoodSpeed #15214 üzenetére
Hát, normál esetben üveget mondanék, de az több szempontból is kompromisszumos. Az első ilyen az ár, mert a hazai piacon kb. 40-től vannak ezek újonnan.
Külföldi rendelésnél szóba jöhet olcsóbban is (30 tájéka, vagy ha találsz a kisebb Varmilóból, akkor egy 20-as, ami igen korrekt), vagy ugye ott van még az apró is.
Mivel rendeltetésszerű használat esetén – pár bevonatos modelltől eltekintve – egyáltalán nem degradálódik, nem kéne elvetni a használtpiacot sem.
-
Helló,
Keychron M6-hoz keresnék lehetőleg szilárd egér padot, ha jó nagy az egyáltalán nem gond, mert ágyban tervezem használni elsődlegesen.
Csak újban gondolkodom. Mit ajánlanátok? -
Enton
addikt
Testing, testing...
Uncle panada Blue glasspad.Sajnos az ígért hangtalanság itt sem jött össze, persze ez nagyon függ a skate-től is. Egy sokoldalúbb üvegpad(képen látható skate-ekkel, amit a liqquidg kollégától be is szerezhettek) mint a már meglévő oni 2.0, attól egy lépcsővel talán lassabb is, de gyári nagy gyári ptfe talppal rendesen control van, de sajnos a hangja is annak a legrosszabb.
Valami bevonat vagy minimális érdes felülete mintha lenne, egy sokoldalú üvegpadnak mondanám, nem mellesleg árban 75 eur-ért egész baráti is.
Aki nem hipersebes üveget keresne, nem csillagászati árakon és megbékél az animelányokkal is, annak szívesen tudom ajánlani a kéket. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Arphox #15211 üzenetére
Ez a kettő a biztonságos választás olyannak, akinek még nem volt Artisanja. Szerintem első körben kezdj a Zeróval (ez is gyorsabb, mint egy QcK), aztán ha gyorsabb kell (és nem zavar az erősebben textúrázott felület), akkor váltasz Hienre, a Zerót meg eladod beszerzési áron.
-
Arphox
tag
válasz
Synthwave #15139 üzenetére
Most látom, hogy akkor még Te is írtál nekem, köszönöm szépen!
Fontolgatom, amit írsz, tudnál/tudnátok segíteni abban, hogy az alábbi 3 pad gyorsaságban hogyan viszonyul egymáshoz és mennyire vannak közel?
- Lamzu Energon Pro (ezt próbálom most) (XSOFT)
- Artisan Zero SOFT
- Artisan Hien SOFTTúl nagy ez az Energon Pro és szerintem nekem a QcK után túl csúszós is, szóval ez valószínűleg megy vissza és lesz helyette egy Zero vagy Hien a kollégától.
-
Enton
addikt
válasz
Synthwave #15209 üzenetére
Most ez 05.16, de mindenki gyártási problémákkal küzd ahogy látni ha egér, ha egérpad. Idővel lesznek azok is szerintem.
De eleve furán működik a webshopjuk főleg az új termékek listázásánál szeretnek napok/hetek múlva felbukkani a listában visszadátumozva.
Múlt héten vagy 4-5 napig lapozni nem engedett(2-3 böngészőn is néztem ami nem chromium) csak az első oldalt mindenből, szerencsére a szűrés és rendezés működött. -
Enton
addikt
Glassworks polarity update:
Röviden: az első gyártási kísérleten nem ment át a titkos recept, megpróbálják újra, majd egyszer kész lesz.Meg Varmilio xl(400x500) glass padok a maxgaming-nál, 05.16tól:
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Nameg ezzel a heti 6 órával, amiket játszunk, értelme se lenne, az arra se elég, hogy egy alsó-közepes szintet fenntartson az ember egy q3 szintű játékban."
Gyakorlásnál a minőség sokkal többet számít, mint a mennyiség."Tökéletes az ilyen 40 közeli vén, filthy casual fingoknak, mint mi vagyunk."
Én azért nem kazuárosodtam el teljesen. A kompetitív Quake Live feszkója nem hiányzik (elvárások mindkét irányban, meg a (melo)dráma), plusz a kezem sem bírja már a régi sensit (43,5 cm/180° + accel, szóval akár 10 cm-en is tudsz fordulni 180°-ot, a rántás sebességétől függ, és lineárisan skálázódik), de klasszik Doomban azért high skill puttyogás megy (slaughter, speedrun, ilyesmi).
-
laskr99
addikt
válasz
Synthwave #15204 üzenetére
Nem fér el, ahányszor linkeltétek néztem. M méret lenne mindenképp ami a max. Konkrétan ahogy most lemértem, a mostani M padnak a szélénél van 2cm helyem és kifújt. Felfelé még lenne kb 10cm helyem. Balról az asztal széle, jobbról a monitor talpa (V alak) fogja közre. Monitor másik oldalától meg van egy 10cm helyem, de oda sozktam pakolni alapból, meg így áll pont középen a cucc az asztalon szembe velem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tudományos Pandémia Klub
- Google Chrome
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Egyedi ékszerdobozka
- Intel Core i7-13700K Processzor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest