Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
latyak17
tag
válasz MunezXBK #19045 üzenetére
Azt du veszem, vagy pedig jövő hét hétfőn minden nemmegy egyszerre mára a teljes fék generál van betervezve, az jövő heti program lesz
Ja igen, ez csak a mai napra megvásárolt alkatrészek listája, az összeshez nemtudom menni hely kéne
[ Szerkesztve ]
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
latyak17
tag
4 fékbetét előre
4hátra
2 tárcsa
fékolaj
levegőszűrő
4 gyertya
____________+
25000,-METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
tomcsi23
veterán
-
bobsys
veterán
Osszeirtam mi lett cserelve az 1998-as pulsaromon masfel ev es 40 000 km alatt
December 2011bontott motor
huto
szelepfedelek
kuplung kit
olajcsereNovember 2011
olajcsere
hatso fekekAugust 2011
4 uj gumi
hatos lengescsillaptokJuly 2011
olajcsere
elso fekek cserejeMay 2011
altalanos szerviz
Osszesen ugy 4000 AUD
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
latyak17
tag
Am fékolajból mennyi kell egy teljes rendszer cseréjéhez?
-
zoo8800
veterán
Én megúszom 6500-ból a két betétet.
zeno70
Ha nem igazán ismerjük a típust, akkor milyen véleményt mondjunk róla...?
Nekem nem tetszik. -> Ezzel nem vagy kisegítve.A "Milyen autót vegyek?" topiknév pedig már elég régóta fals, a "Nagy autós topik" lenne a megfelelő.
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
zeno70
tag
Dehogy serulok. De ugy latom, nem jott at a mondanivalom. Ha egy Hondas topicban erdeklodok, akkor mennyire lesznek az adott userek "fuggetlen" szakik? Pont azert batorkodtam itt, mert velelmeztem, hogy mas jarganyokhoz merten fogjak minositeni...mint ahogy mar masok altal ugyanezt megkerdezve, maskor ezerszer elofordult, mas tipusu szgk-al.
Sebaj - most a detektorokra van raizgulva a nagyerdemu. Majd felteszem maskor...vagy mashol.
Szep estet!Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
8th
addikt
válasz SyntaxeError #19018 üzenetére
Tuti megoldás az ha betartja az ember a mindenkori sebességkorlátozásokat. Én sajna jobbat nem tudok.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
SyntaxeError
tag
válasz SyntaxeError #19012 üzenetére
Illetve a tuti megoldás:
És ezzel nem a 300 ezer forintos BMW-s hülye gyerekeknek akarok tippeket adni, meg a "driftes" hülyéknek, hanem azoknak akik a korrupt rendszer ellen vannak.
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
hdman
őstag
válasz latyak17 #19009 üzenetére
Szerintem Golfhoz tuti van raktáron:
Bárdi a lackner utcában a shell mögött
Start autó a fapiac utcában
Unix a győri uton a tecsonál.Telefonálj, vagy menj be.
8th: amig ki van adva a büntetésre vonatkozó napi limit addig ez a genya sunyulós rejtőzködős 30-as táblás megoldás lesz. Sajnos Igy könnyebb hozni a normát. Én sem a sebességmérés ellen vagyok, csinálják csak, szűrjék a sok barmot. Mondom ezt ugy, hogy én is szeretek tempósan (de ésszel és felelősségteljesen) haladni, 10 éve van jogsim, és csak egyszer fizettem.
SyntaxeError: szerintem ennek lassan vége lesz... Nemrég folyamatosan állt a bál ezügyben.
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
8th
addikt
válasz zeno70 #19010 üzenetére
Be ne sérülj már... Az gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy a fent ajánlott két helyen sokkal hozzáértőbb userektől kapnál tanácsot mint ebben a topikban ugye? Nem csak a PH!-ból áll a világ.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
törölt tag
válasz latyak17 #19009 üzenetére
Én az AUDI 80-amhoz 11000-ért szoktam venni a 4 pár fékbetétet. Az A-4-esé olcsóbb egy ezressel, de azt itt-ott faragni kéne, azt mg inkább nem vállaltam be Szerintem, ha 20-ért veszed, akkor nem a leggagyibbak közül választasz....pl most utoljára 2300-ért vettem a golf 1-es első fékbetétjeit az audiba hátra, full azonos a méret és fele annyiba sem kerül...
Legjobb lenne, ha megvennéd a legolcsóbbat, aztán vezeted a kocsit és megtapasztalod, hogy mennyire tartós a te vezetési stílusodban.
Inkább cseréld le a vezérmű szíjjat, amit megspórolsz a fékbetéten, abból kijön a szíj ára.
Itt is körbe nézhetsz, de ha nem akarsz neten vásárolni, kérdezd meg az ismerőseid, szomszédokat, akik régi tulajok, segíteni fognak[ Szerkesztve ]
-
latyak17
tag
esetleg Sopronba hol lehet találni?
-
zeno70
tag
válasz !Overdose! #18992 üzenetére
Koszi! Azt hittem, a Hondakrol is lehet itt beszelni, nemcsak WV, Oudi, BMW, stb - rol.
Akkor megyek mashova. A honda topicban majd megkerdezem, hogy milyen autot vegyek, valszeg Hondat es nem pl Passatot fognak mondani (ezert itt kerdeztem, hogy ne ez legyen).Tovabbi jo offolast.
Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
8th
addikt
Ez sem zavar mert aki nem megy mint a barom az fizessen. Én néha még röhögök is magamban amikor látok egy-egy madarat ezerrel belerongyolni egy trafiba. DE. Ők ott akadályozzák buszra fel-leszállást, a gyalogos forgalmat is - fele kocsi a buszmegálló betonján fele a gyalogos járdán - és eleve rohadtul balesetveszélyes amit művelnek mert minden hülye kétlábbal ráugrik a fékre amikor észreveszi a rejtőzködő rendőrautót. De, hogy akkor már minek fékez nem tudom, már régen késő. Ott még laza 80-al jönnek befelé az autók mert a drága közútkezelő vagy ha nem ők akkor az akinek ez a dolga lenne bassza lenyírni a sövényt és az 50-es táblákból nem látszik semmi még csak az oszlopa sem! Na ott satuzzon valaki egyet. A hátulról jövő kapásból fossá törné. A legvisszataszítóbb az egészben az, hogy ha számon kérik őket miért bujkálnak, azonnal a közlekedés biztonságára hivatkoznak. Ilyet nyilatkozott az egyik agyonoskolázott fő-fő főrendőr elvtárs a tv-ben: "ha messziről látható, hogy sebességmérés folyik az autósok lelassítanak". Nee, tényleg? Ez a cél bazdmeg! Teljesen nyilvánvaló, hogy tesznek ők magasról a közlekedés biztonságára. Ez csak a szokásos pénzbehajtásról szól, semmi másról.
Az ilyennek szülessen legalább három gyönyörűséges szép, okos, makk egészséges gyereke - de mindhárom a saját anyjától!!
mod:
a piros körnél szoktak elbújni
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
-
latyak17
tag
Srácok 20 ezer, 4 db fékbetétér (tárcsafékhez) nem drága vagy épp túl olcsó?
-
8th
addikt
M5 bevezető > Nagykőrösi úton buszsávon keresztülvágva forgalommal szemben felállni a buszmegálló padkára a sövény mögé mérés céljából ér?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest