Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuka20
senior tag
Üdv!
Töltött már fel valaki 1 milliót vagy annál többet OTP-ről Revolutra? Von(t) le az otp?
-
Nasuto
tag
A Megtakarítási számla Forinthoz van. A Rugalmas Pénzpiaci Alapok meg Euro (1,94%), USD (3,36%) és GBP (3,65%) - Metal csomagban applikációban nézve. Ultra csomagban pár százalékkal többet fizet. Font Standard csomagnál 2,9%, Plusnál 3,08%, Premiumnál meg szintén 3,65%-ot fizet az oldal szerint, de az szerintem elírás, mert a Metalra meg 3,9%-ot ír.
-
Ka_
csendes tag
válasz
benfolds
üzenetére
Meghívásos/jutalékos dolgokat a Revolut appon belül lehet megnézni regisztráció után, a bal felső sarokban a profilra nyomva megjelenik a meghívás gomb, illetve lejjebb az appon belüli üzeneteknél is szokott értesíteni, ha jár jutalék a meghívásért. De ehhez, mint írtam is, bizonyos feltételeket kell időben teljesíteni a meghívott félnek, melynek része a fizikai kártya megrendelése is. Legalábbis eddig így volt, nyilván a jövőben változhatnak a dolgok.
Én csak "filléres" értékű dolgokat vásároltam Alin, amit HUF-ban fizettem. Nagyobb összegnél nyilván érdemesebb lehet a Revoluton USD-ra váltani és az Alin közvetlenül USD-ben fizetni.
-
zseko
veterán
Nézem hogy van olyan hogy Megtakarítási Számla, meg Rugalmas Pénzpiaci Alapok. Ezek bármilyen pénznemben működnek? Van rajta 310 fontom, nem használom, áttenném akkor abba, tökmindegy mennyit kamatozik, az még mindig több ,mint hogy az elmúlt 8 évben csak úgy ott volt a Revolutban.
-
Ka_
csendes tag
válasz
benfolds
üzenetére
Az Ali az egyik legnagyobb e-kereskedelemi cég, szóval valószínűleg eléggé biztonságos, de egyébként a Revolut app-ban van "Safe pocket", illetve különféle zsebek, ahova elrakhatod a pénzt, és a "fő egyenlegen" pedig lehet hagyni egy kisebb összeget vagy épp annyit, amennyit el akartok költeni, ha nagyon óvatosak akartok lenni.
-
benfolds
őstag
Nagyon köszi, hogy időt szánsz a válaszokra.

Alinál vajon érdemes elmenteni a (virtuális vagy fizikai - de ilyen szempontból ugyanaz, gondolom) kártyaadatokat gyors vásárlás érdekében, vagy inkább bepötyögni mindig, vagy egyszer használatos virtuális számlát létrehozni?
A hétvégi Ali vásárlás akkor ezek szerint költséggel jár?
Miért jó a revolutnak, hogy használom a kártyát Ft-Ft alapon ingyenesen? Jutalékot kapnak attól, akinél vásárolok? Ti hogy vásároltok Alin hétvégén? Előtte pénzváltás dollárra?
-
Ka_
csendes tag
Lehet, hogy az utalást is elfogadják, de ugyan ki a franc akar nemzetközi átutalást csinálni, ha egyszer a kártyás feltöltés ingyenes. Magyar számlaszám más téma persze, de az még nincs sajnos, így nyilván ez most nem opció.
szerk: és ja, egyébént belföldön a bankon kívül sem ingyenes az utalás, valószínűleg a Revonál is lesz valamennyi költsége, még ha olcsóbb is lesz a többinél. -
sifarr
senior tag
válasz
Friczy
üzenetére
... így akár a leendő magyar számlaszám mellett is olcsóbb lehet a kártyás töltés.
Ha meglesz a magyar számlaszám, akkor - nagy valószínűséggel - megszüntetik a kártyás feltöltés ingyenességét. Ezzel is lehet/fogják ösztönözni, hogy a Revo az ügyfelek főszámlája legyen, arra utaltassa a jövedelmét. -
4Grider
félisten
Nem tudom elképzelni, hogy a Revolut fogja majd fizetni helyettünk az 50000 Ft feletti átutalások összegének 0.45%-át (utalásonként maximum 20000 Ft-ot). Ahhoz hogya revo költségben nullára jöjjön ki, egy standard csomagosnak iszonyat pénzt kell ahhoz bankkártyáról elvásárolnia, hogy visszajöjjön a tranzakciós költség.
-
8
őstag
"fizikai kártya csak abban az esetben kellhet, ha esetleg a későbbiekben bankautomatából szeretne pénzt felvenni, mert a legtöbb ATM nem NFC-s tudomásom szerint "
virtuális revolut kártyával nincs mód pénzt felvenni
gyakran előkerül a téma
+
" a megívott pénzt tölt fel a Revolut számlájára (ehhez kell ugye bankkártya)"Nem kell hozzá bankkártya. Például utalni is lehet bankszámláról, persze ez nemzetközi utalás lesz drága költséggel. A magyar revolut számlaszámmal viszont ez a kényelmetlenség is eltűnik majd (valamikor).
a félinformációk mekkája a topik
-
Ka_
csendes tag
válasz
benfolds
üzenetére
Nem muszáj társítani hozzá saját bankkártyát. Regisztráció után lesz egy ingyenes virtuális kártya, ami használható internetes vásárlásra és fizikai üzletekben is, okostelefonnal vagy okosórával (NFC képes eszköz kell ilyen esetben). Ha van NFC-s okoseszköz, akkor fizikai kártya csak abban az esetben kellhet, ha esetleg a későbbiekben bankautomatából szeretne pénzt felvenni, mert a legtöbb ATM nem NFC-s tudomásom szerint (gondolom a jövőben majd azok lesznek). De mivel csak netes vásárlásra és csomagautomatához kell neki, így nem szükséges fizikai kártyát rendelni.
A virtuális kártya és az NFC-s fizetés (Google Pay vagy Apple Pay esetén például, amikhez a Revolut virutális kártyát is hozzá lehet adni) alapvetően biztonságosabb mint a fizikai kártyával történő fizetés. Továbbá a Revolut appon belül a virtuális kártya is tiltható, új készíthető, sőt, egyszer használatos virtuális kártya is van benne (ami minden használat után újragenerálódik), ha nagyon kétes helyről rendelnétek.

Telefon elvesztése, ellopása más téma, de alapvetően a telefonhoz és a Revolut apphoz is kötelező a PIN kód vagy biometrikus azonosítás (ujjlenyomat, arcfelismerő), a Revolut ezek nélkül nem is működik biztonsági okokból. Tehát elvesztés/lopás esetén nem férhetnek hozzá a pénzhez, ha nem tudják a pin kódokat (Revolut esetében ez 6 jegyű).
A #55319vnorbi által javasolt revolut.me linken én még nem kértem pénzt, de ha magadnak nem akarsz Revolutot regelni, akkor megpróbálhatjátok ezt a módszert is. Anyukád regisztrál, majd a leírás alapján a Fizetések - Hivatkozás (Payments - Link) menüpont alapján ott lehet kiválasztani, hogy pénzt kér, ez adni fog egy revolut.me/felhasználónév linket illetve QR kódot amin keresztül a bizonyos limikekkel lehet pénzt küldeni neki. Te pedig a link vagy QR kód segítségével böngészőn keresztül intézed a pénzküldést.
-
benfolds
őstag
bocsi, értem ezt a kétreges dolgot, világos, hogy egyszerűbb lenne, de ha mondjuk egy reg lenne:
a regisztrációkor muszáj társítanod egy saját otp-s bankkártyát a revoluthoz? tehát olyan nincs, hogy regelsz és kapásból mástól kapod már az első feltöltést, ráadásul nem is revoluton keresztül, hanem otp-s kártyával. ha ez így mégis járható, akkor ahogy vnorbi írta, költségmentesen tud valaki más erre a revolut számlára utalni otp számláról fizetési linken keresztül heti 250 fontig? vnorbi azt írta, hogy ez külföldi online vásárlásnak számítana a küldőnek (vagyis ingyenes pl otp esetében).
a fizikai revolut kártyának milyen előnyei vannak a virtuálishoz képest? van, ahol csak fizikait lehet használni? alapvetően csak külföldi és hazai netes vásárlás menne a revolutról, amihez elég a virtuális is. néha foxpost fizetés automatánál (nem tudom, hogy ott muszáj-e fizikai kártyával fizetni vagy lehet nfc-n keresztül, revoluttal). mondjuk egy nfc-s telefonnal teljesen ki lehet váltani a fizikai kártyát? vagy univerzálisabb, biztonságosabb a fizikai? (standard csomag lenne). csak azért kérdezem, mert nem tudom, hogy megéri-e kérni a fizikai kártyát. telefon elvesztése, ellopása, google fiók feltörése (a google payhez rendelt revolut miatt érdekes lehet). tudom, ez külön téma, de ezekkel sem vagyok tisztában.ha revolutról utalsz magyar bankszámlaszámra, annak milyen költsége van standard csomagnál?
"Hétvégi külföldi vásárlásnak van felára, előtte (hétköznap) ajánlott pénzt váltani.
Aliexpress-en az USD az alapértelmezett pénznem."
akkor ezt úgy kell érteni, hogy pl. alin a hétvégi vásárlás feláras? -
-
pictigjis
őstag
revolutról utalt már valaki dollárt magyar dolláros számlára? a 3,02 dolláros díjat írja az app, az érdekelne, hogy levelező banki levonás van-e
-
Ka_
csendes tag
válasz
benfolds
üzenetére
A meghívós dolog nem szükséges, külön-külön egymástól függetlenül is regisztrálhattok. Telefonszám és telefon kell, amin van rendesen működő kamera, mert igazolványt kell fotózni és selfie videót is kell készíteni a regisztráció során.
Meghívás esetén szokott járni jutalom pénz, amit a meghívó fél kap, ha a meghívott fél teljesít bizonyos feltételeket bizonyos határideig (konkrétumok a Revolut appon belül láthatók, regisztráció után. Pénz nem mindig jár a meghívásért, de elég gyakori). Feltételek általában
- a megívott pénzt tölt fel a Revolut számlájára (ehhez kell ugye bankkártya)
- a meghívott fél rendel fizikai Revolut kártyát (kettőezer párszáz Ft kb.)
- a meghívott fél 3 db vásárlást csinál egyenként legalább 1250 Ft értékbenEsetemben ezek voltak a feltételek, idővel változhatnak, mindig a Revolut appon belül látod a feltételeket.
Tehát elvileg fordítva is működhet: Anyukád regisztrál, ha aktív neki a meghívási jutalom, akkor meghív téged, te teljesíted a feltételeket (fizikai kártya rendelés, vásárlások) és akkor ő cserébe kap pénzt (kb. 15 000 - 22 000 Ft szokott lenni).
Ha nem akarsz ezzel a meghívósdival és jutalék teljesítéssel bíbelődni, és ha nincs szükséged fizikai kártyára, akkor simán regisztrálhattok külön-külön is (a virtuális kártya ingyenes és azonnal használható lesz), feltöltöd a te Revolut számládat az OTP kártyáddal, majd Revoluton belül ingyen, kb. 1-2 másodperc alatt át tudsz küldeni neki pénzt bármikor. Vica-versa működik a Revoluton belüli pénzküldés, sőt, bárkinek lehet pénzt küldeni, aki Revolut felhasználó (telefonszám vagy @ -jellel kezdődő revolut tag alapján is).
-
.LnB
titán
válasz
Yellow73_a
üzenetére
De a Kids kártya nem csak forint alapú?
-
Yellow73_a
tag
Korábban kellett volna lépned, és igényelni a gyereknek saját revolut számlát kártyával (bár nem tudom, hány éves, hogy lehet-e egyáltalán gyereknek). Mert van egy ajánló program. Időszaktól függően 10-25 eFt-ot lehet keresni azzal, hogyha meghívsz egy embert, aki nyit számlát, azonosítja magát, igényel fizikai kártyát, feltölt legalább 4000 Ft-ot, és vásárol legalább kétszer minimum 1000-1000 Ft értékben, mindezt egy-két héten belül.
Amikor én nyitottam Revo számlát, meghívtam a családtagjaimat, akkor éppen 15eFt bónuszt kaptam új tagonként.Ami pedig a jelenlegi szitut illeti. Ne csak forinttal töltsd fel a kártyát, hanem váltsatok át valamennyit fontra is, így elkerülhető, hogy hétvégén fizessen a forint számláról fontban, ugyanis a hétvégi váltásnak plusz díja van.
A Revolut úgy működik, hogy először az olyan pénznemű "zsebből" fogja teljesíteni a fizetést, amilyen devizában fizetsz. Tehát ha fontban fizetsz, azt a font alszámláról fizeted, egészen addig, amíg van font a számlán. Amikor elfogy a font, akkor automatikus forintról váltással fog fizetni. Ha ez a konverziós feizetés hétvégére esik, annak van némi extra költsége (talán 1,5%, de nem vagyok benne biztos) -
benfolds
őstag
Köszi szépen! És egyébként fordítva is működne, hogy ő regisztrál revolutra és hív meg engem? (Csak elméletben kérdezem, értem, hogy úgy egyszerűbb, ahogy írtad.) Vagy a reghez hozzá kellene rendelnie egy bankszámlaszámot, ami ugye neki nincs? Vagy ugyanaz a kettő, mert a meghívás az, ami oda-vissza "legalizálja" a kapcsolatot és mindegy, hogy ki kit hív meg? Tehát regel bankszámlaszám nélkül, meghív engem, én is regelek, és néha küldök pénzt revoluton keresztül. Ha ez működik, akkor először nekem is ugyanúgy az OTP-s számlámról a revolutra kell tenni a pénzt, ugye? És revoluton belül vica versa küldhetünk pénzt egymásnak bármikor? Csak elméleti kérdés, még egyszer mondom, értem, hogy úgy egyszerűbb, ahogy írtad.
-
A Kids kártya tökéletes, hiszen az a gyermeked nevére szól.
Lebukni úgy tud más kártyájával, hogy kérik a személyijét a fizetésnél, amit joga van ellenőrizni a kereskedőnek, ha gyanú merül fel benne, hogy a kártya nem azé, aki használni akarja.A Kids kártyával amúgy csak forint számla lehetséges, szóval ne küldj a gyerek számlájára más valutát, mert a Revolut automatikusan forintra váltaná, majd fizetésnél vissza fontra (Angliában), így dupla veszteség lenne utána.
Ez a számla a gyerek nevén van, független a tiedtől, így mindenképpen kell rá pénzt küldened, hogy tudjon vele vásárolni. Ezt a Revolut appon belül tudod megtenni úgy, hogy a saját Revolut számládról küldöd át a pénzt.
A Revolut Kids app legyen feltelepítve a gyereknek is a mobilján. -
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
Friczy
üzenetére
Először is köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet. Ezt nem tudtam. És nem is gondoltam volna, hogy gáz. (Már használta külföldön egyébként)
Hogy bukna le? Ha most az én Revolut-ommal csinálok neki egy Kids kártyát, az megoldaná ezt a problémát nem? Kérek fizikai kártyát (azt hiszem csak az van.) Azt jó lenne ha március 22-ig ki is postáznák, és akkor arra utalnám át a költőpénzét.#55328vacs
Igazából nem tudom pontosan, hogy mi lenne a jó. Én úgy terveztem, hogy OTP-ről utalok forintot, a Revolute-ban meg átállítom fontra. -
Ha jól értelmezem, ha te otp-ről euro-t utalsz a gyerek revo számlájára, akkor működik (forinttal nem), illetve külföldön, fizikai elfogadóhelyen kezdeményezett vásárlásokra érvényes.
Olvasd el a feltételeket.Friczy-nek igaza van, talán Apple pay Google Pay lehet a megoldás virtuális kártyával használva.
-
.LnB
titán
"Ha Te az otp-nél bekapcsoltad az Árfolyam+ lehetőséget, akkor ez jobban vált, mint a revo."
Ohh, hát ez pont nekem is hasznos infó, mert én is OTP-ről akarok átutalni forintot a gyereknek a Revolut kártyára, hogy azt viszi ki Angliába. Sőt, még a megtakarított pénzét is be akarom tenni az OTP-s számlára az automatánál. Gondolom OTP-s automatánál nem tudok rögtön a Revolut kártyára pénzt befizetni ugye?
-
válasz
benfolds
üzenetére
Ahogy írták, hivatalosan csak saját kártyával szabad pénzt feltölteni.
Nyiss magadnak és anyukádnak is ingyenes számlát és Te mindig ingyen tudsz pénzt küldeni neki.
Fizikai kártyát nem kötelező kérni, mert a virtuális kártya is használható apple Pay vagy Google Pay-el, így telefonnal lehet fizetni bárhol!
Nem célszerű revo számlára utaltatni, mert nemzetközi utalásnak számít és magas költségei lesznek.Ha Te az otp-nél bekapcsoltad az Árfolyam+ lehetőséget, akkor ez jobban vált, mint a revo.
De én a revo-t használom, mert az én K&H bankomnál nincs hasonló lehetőség.Hétvégi külföldi vásárlásnak van felára, előtte (hétköznap) ajánlott pénzt váltani.
Aliexpress-en az USD az alapértelmezett pénznem. -
vnorbi
aktív tag
Nagyságrendileg heti 100 ezer forintot bárki kártyájáról szabályos fogadni, csak webes küldés kell, nem appon belül elmenteni más személy kártyáját.
https://help.revolut.com/hu-HU/help/transfers/payment-links/revolut-me-link/
-
.LnB
titán
Sziasztok. Teljesen laikus vagyok, full általános kérdésem lenne. Szerintem nem is lesz gond a megválaszolásával, én is csak biztosítékként kérdezek rá.
Pár hónapja csináltam Revolut kártyát, meg is jött. Azért kellett, mert a fiam megy ki Angliába az iskolával. Rá lesz pakolva egy rakás pénz neki huf-ban. Akkor ő ezt kint minden probléma nélkül tudja majd Angliában (fontban) használni ugye? Nem kell állítgatni semmit az appban mondjuk vagy ilyesmi? És egyébként kártyás vásárlásnál milyen sűrűn kér pin-kódot a kártya?! Tudja, azzal se lesz gond, de ez véletlenszerű egyébként?
(Én az EU-ban eddig mindig az OTP-s kártyámat használtam.)
-
Ka_
csendes tag
válasz
benfolds
üzenetére
A legegyszerűbb és szabályos út: te is csinálj Revolutot (standard, ingyenes), majd hívd meg anyukádat a Revolut appon belül és csinálj neki is külön Revolut regisztrációt. Te a saját OTP-s kártyáddal pénzt töltesz fel a Revolut számládra (kártyás vásárlásnak minősül) majd azt Revoluton belül egy pillanat alatt, ingyen át tudod küldeni neki.
Mert a szabályzat szerint a bankkártyáddal csak saját Revolut számlát tölthetsz fel, másét nem. Egy-egy alkalommal, kisebb összeg esetén saját tapasztalat alapján ugyan nem szankcionálnak, de rendszeres töltögetés esetén a fiók/regisztráció felfüggesztésével járhat, ezért nem érdemes kockáztatni.
A Revolutot elfogadják itthon és külföldön is, mert sima Mastercard vagy Visa kártya lesz. Fizikai kártya , virtuális és egyszer használatos (eldobhatós és újragenerálódós) is a része a szolgáltatásnak. Lehet fizetni vele bárhol, fizikai boltban, Foxpost automata, akármi. NFC-s telefonnal/karórával is működik, mint bármilyen másik kártya.
"- ha mondjuk eladna valamit anyám, és megadja valakinek a revolutos számlaszámot, hogy arra utaljon, akkor nem lesz bizalmatlan a vevő amiatt, hogy litván számlaszámot adott meg?"
Nem a bizalmatlanság a probléma, hanem hogy nemzetközi átutalásnak számít és magas az utalás költsége. De a pletykák szerint hamarosan (talán pár hónapon belül) lesz magyar számlaszám a Revoluton, tehát normál, belföldi utalásként küldhető majd rá pénz.
"- ha átmész ausztriába vásárolni, akkor jobban megéri revoluttal fizetni, amin forint van, vagy jobb előtte itthon, pénzváltónál eurót venni?"
Revoluton belül jobb árfolyamon váltható általában.
-
benfolds
őstag
elolvastam. akkor írok konkrétabb kérdéseket:
- mindenhol elfogadják a revolutot magyarországon, ahol magyar bankkártyát elfogadnak?
- ha mondjuk eladna valamit anyám, és megadja valakinek a revolutos számlaszámot, hogy arra utaljon, akkor nem lesz bizalmatlan a vevő amiatt, hogy litván számlaszámot adott meg?
- ha átmész ausztriába vásárolni, akkor jobban megéri revoluttal fizetni, amin forint van, vagy jobb előtte itthon, pénzváltónál eurót venni?
- ez a zárolás érdekes kérdés: ha nem csak én teszek pénzt a számlára, hanem néha húgom, néha nővérem, néha nagybátyám, akkor az már "gyanús"? ebből az egyik lehet euróban jönnne. lehet, hogy egy hónapig nincs pénzmozgás, lehet, hogy egy nap több is.
- ha a szokásos kínai webshopokban vásárol az ember, akkor mire érdemes a webshopban a pénznemet állítani? vagy nincs sok jelentősége?
- hogy keresnek rajtam pénzt, ha se az online fizetésnek, se (akció esetén) a kártyának nincs díja (tényleg, van erre valami kupon?). ez lehet, hogy egy kicsit "magyaros" kérdés volt.
lesz a számlán 100-200 ezer ft kb. -
blt-blog
junior tag
válasz
pictigjis
üzenetére
A terheles egy olyan orszagban tortent, ami szinten dollart hasznal, csak masmilyet. Szoval helyi dollarrol tortent konverzio usa dollarra amivel terhelte az usd szamlamat. Helyi dollar szamlat sem a revolut sem semmilyen mas neo vagy klasszikus bank nem tamogat (nyilvan a helyi bankokat leszamitva), igy a konverzio nem kikerulheto. Mindenesetre szerintem elso ranezesre mokas.
-
benfolds
őstag
sziasztok! elnézést a tök alap kérdésért, sajnos nincs időm
és kedvemelmélyedni a témában. anyámnak kellene valami, amivel hazai és külföldi (temu, ali) webshopokban tudna vásárolni, ne mindig nekem kelljen szólnia. bankkártyája nincs, mert nem akarok havi x ft-ot kiadni erre, utálom azt a lehúzást, ami a magyarországi bankoknál megy.
arra azért vettem a fáradságot, hogy átfussam a csomagokat. a standard, ingyenes változat jó lenne erre a célra? mármint költségek nélkül, biztonságosan lehet vásárolni neten revolut standarddal? úgy gondoltam, hogy néha küldök rá neki pénzt az otp-s kártyámról, aztán ennyi. egyébként otp-ről utalni revoltra mennyire költséges? egy olyan bónusz se lenne rossz, hogy foxpost automatánál fizetni tudjon vele. de ha ez nem fér bele az ingyenes verzióba, akkor túléljük csippantás nélkül. köszi. -
psion2101
tag
Sziasztok!
Eddig mindig az magyar országi devizaszámlamról töltöttem pénzt.De ma bármit csinálok azt irja,hogy nem minden adatot fogadd el a bankom.De ha átállitom forintosra a magyarszámlámat és forintot töltök fel a forintos zsebbe az megy.Valami ötlet mi lehet a gond?Évek óta soha nem volt ilyen gondom -
TrollBalint
addikt
Revolut oldalán ott a válasz:
Milyen összegben történik a terhelés?
Első a terhelés pénzneme, utána a főszámlád pénzneme (HUF), majd a legmagasabb egyenleggel rendelkező aktív pénznem. (de a linken részletesebben leírják) -
BVmot
újonc
Sziasztok!
Ha van pl 3 zsebem (HUF/EUR/USD), a HUF-on 1.000 ft van, az EUR-on 100 EUR, az USD-n 300 USD, és vásárolok 3.000 ft-ért, akkor melyik zsebet terheli?
-
pictigjis
őstag
válasz
Yellow73_a
üzenetére
a cofiidisnél ennél furcsább dolgok is történtek már, ha megesküsznek rá, hogy nem náluk van a hiba, jó eséllyel akkor is náluk van. rendszeresen voltak ilyen elutasításokra példák a múltban
a revolutnál van egyébként feltöltési limit, ez nem publikus, mert userenként változik. nálam ez hét vagy nyolc számjegyű lehet forintban, euróban legalábbis öt számjegyű feltöltésem többször is volt már. ehhez képest a pár százezer huf láthatatlan összeg
#55302 a cofidis 2026-ban még mindig nem támogatja a gpayt/apple payt...
-
Surci1
tag
válasz
Yellow73_a
üzenetére
Én is jártam már így többször is az elmúlt 5 évben. Először azt hittem, hogy a kártya online limit alacsony, de nem volt az. A K&H app-ban jóváhagytam a tranzakciót, a revo ennek ellenére elutasította.
Legutóbb kb 1,5 hónapja csinálta. Akkor is ( mint mindig) betéti kártya feltöltést választottam a revo app-on belül, de elutasításra került. Aztán gpay-t feltöltést próbáltam a revo app-ban és azzal egyből sikerült. -
Kasya
nagyúr
válasz
Yellow73_a
üzenetére
A Revonal nincs ilyen limit. Esetleg probaltad GPay-en keresztul?
-
Yellow73_a
tag
Sziasztok,
Revo feltöltésnek van valamilyen összeg korlátja?
Próbáltam Cofidis kártyáról feltölteni
- először 400.000 Ft-ot, azt írta, hogy a bankom elutasította szokatlan tranzakció miatt
- másodszor 350.000 Ft-ot simán fel tudtam tölteni
- a sikeres 350k feltöltés után még 279.804 Ft-ot próbáltam feltölteni, megint elutasította.
Mindig azt írja, hogy a bankom utasította el, amit nem hiszek, mert ennél magasabb összegű kártyás vásárlásaim is voltak (~700 k Államkincstári vásárlás) és azok gond nélkül mentek. Nem a Revo fogja meg ezeket a feltöltéseket?
Ráadásul amikor a Cofdis alkalmazásban jóváhagyom a tranzakciót, akkor ott azt írja, hogy rendben, ami szintén arra utal, hogy a Revolut nem engedi
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Formula-1
- iPhone-t használók OFF topikja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Battlefield 6
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dayton Audio ND91-8 3,5"-os szélessávú hangszórók
- PS4 FAT 12.02 GoldHen
- Szép HP 15,6"FullHD,11.generációs Intel GOLD 7705(4X3,5Ghz)UHD VGA,8-16GB RAM,512GB SSD,Jó akku
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 m430 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD,jó akku,szép áll.
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 5700XT 8GB, R5 2600, 16GB RAM,SSD) Beszámítás! Posta ok (14)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest