Hirdetés
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Unod a kompakt klaviatúrákat? Akkor talán neked szól ez a modern Zboard iteráció
- Bedöntheti a processzorpiacot az ügynökalapú AI
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt a nagy hőmérsékletpara, ami a VGA-gyártókat is összezavarja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
56942 - 56801
56942 - 56801 56800 - 56701 56700 - 56601 56600 - 56501 56500 - 56401 56400 - 56301 56300 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 55901 55900 - 55801 55800 - 55701 55700 - 55601 55600 - 55501 55500 - 55401 55400 - 55301 55300 - 55201 55200 - 55101 55100 - 55001 55000 - 54901 54900 - 54801 54800 - 54701 54700 - 54601 54600 - 54501 54500 - 54401 54400 - 54301 54300 - 54201 54200 - 54101 54100 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ka_
tag
Amikor regisztráltam pár napja a számlát nem kértem fizikai kártyát. Viszont gondoltam még is jó lenne és megrendeltem. Most a virtuális kártyát használom órával. Így is teljesül a három vásárlás ami a "regisztráció befejezéséhez" kell (app-ban írja)? A meghívott is használja majd a virtuális kártyát vagy rögtön fel tudja venni telefonba a fizikai kártyát még a megérkezés előtt?
Ha te simán regisztráltál és nem más hívott meg téged, akkor neked nem kell ezeket a feltételeket teljesítened, tehát nem kell 3x vásárolnod stb. Ha téged is meghívtak, akkor neked is teljesítened kell időben a feltételeket (fizikai kártya rendelés, 3x vásárlás, stb.), hogy megkapja a pénzt az, aki téged meghívott. A lényeg az, hogy a meghívó fél akkor kapja meg a pénzt, ha a meghívott fél teljesíti a kritériumokat. A fizikai kártyát majd akkor kell az App-ban aktiválni, ha megérkezett. A virtuális kártya tökéletesen használható telefonnal/órával.
-
pdr755
aktív tag
Üdv!
Most hogy be lett üzemelve teljesen a magyarorszagi fioktelep , lehet már fizetési kérelmet beadni Rev. számla terhére? (Azaz hogy a R legyen a fogadó fél) -
< CyberBob >
őstag
Nincs minimum összeg, és neked nem szükséges a fizikai kártya. A meghívottnak kell teljesítenie a feltételeket (mindet) a határidőn belül (nyilván akkora összeg kell, amiből tud 3x vásárolni. A vásárláshoz pedig azonnal használható a virtuális kártya, nem kell megvárni a fiizikait). Ha ő teljesíti ezeket, akkor te kapod utána pénzt (konkrét időre nem emlékszem, de kb. 1 napon belül).
Amikor regisztráltam pár napja a számlát nem kértem fizikai kártyát. Viszont gondoltam még is jó lenne és megrendeltem. Most a virtuális kártyát használom órával. Így is teljesül a három vásárlás ami a "regisztráció befejezéséhez" kell (app-ban írja)? A meghívott is használja majd a virtuális kártyát vagy rögtön fel tudja venni telefonba a fizikai kártyát még a megérkezés előtt?
-
csibe1
veterán
Köszönöm.
A feltételek le vannak írva a meghívásra kapott üzenetnél, az appban.

Olvasd el, teljesen egyértelmű minden.
Általában 3 darab minimum 1250 forintos vásárlás kell.
Aliexpress is jó, és nem kell, hogy a kártyatulajdonos nevén legyen az alis account.
Nálunk is így lett megoldva.
Fizikai kártya kellett a meghívottnak, ha jól emlékszem. -
< CyberBob >
őstag
Nincs minimum összeg, és neked nem szükséges a fizikai kártya. A meghívottnak kell teljesítenie a feltételeket (mindet) a határidőn belül (nyilván akkora összeg kell, amiből tud 3x vásárolni. A vásárláshoz pedig azonnal használható a virtuális kártya, nem kell megvárni a fiizikait). Ha ő teljesíti ezeket, akkor te kapod utána pénzt (konkrét időre nem emlékszem, de kb. 1 napon belül).
Köszönöm.
-
Ka_
tag
Sziasztok!
Regisztráltam számlát. Ha meg akarok hívni valakit nekem és a meghívottnak is kell fizikai kártya? Elég három pár ezer forintos vásárlás mindkét számlán? Van minimum összeg aminek a számlán kell lennie (egyenlőre nem erre megy a fizu)? Mennyi idő múlva utalják a meghívásért az összeget?
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Regisztráltam számlát. Ha meg akarok hívni valakit nekem és a meghívottnak is kell fizikai kártya? Elég három pár ezer forintos vásárlás mindkét számlán? Van minimum összeg aminek a számlán kell lennie (egyenlőre nem erre megy a fizu)? Mennyi idő múlva utalják a meghívásért az összeget?
-
zsola400
senior tag
Be kellett nekem is fotoznom lakcímkártyát és személyit, plusz fej forgatás.
Lakcímkártya csak másodjára lett jó, de az ékezet miatt az Ö helyett OE -re módosult a nevemben a betű. Az rendben lesz úgy vajon? Rákattintottam hogy középen, kérdezte helyes-e, de ott is OE volt.
Gondolom hiába fotózom be nekik ismét, akkor is OE lesz.
Nem lesz gond, havernak kb. 5 éve a regisztráció óta ugyanez van ö és ü helyett.
-
Benhill
őstag
Be kellett nekem is fotoznom lakcímkártyát és személyit, plusz fej forgatás.
Lakcímkártya csak másodjára lett jó, de az ékezet miatt az Ö helyett OE -re módosult a nevemben a betű. Az rendben lesz úgy vajon? Rákattintottam hogy középen, kérdezte helyes-e, de ott is OE volt.
Gondolom hiába fotózom be nekik ismét, akkor is OE lesz.
-
pdr755
aktív tag
Jó akkor megprobalom én is amikor a downgrade-t elindítottam azt írta ki hogy azonnal törlődik a premium csomagom, úgyhogy július végén megprobalom újra (1-én terhelődik a következő havi díj).
-
csibe1
veterán
Vért izzadtam, de sikerült.
A lényeg: az üfsz nem jól tudja.
A fehér gombot meg kell nyomni, és utána "kapja el" a képet, ha jó. Előtte semmit nem csinál az app.Ha nem sikerül a kép a fehér gomb lenyomása után sem, nekem az segített, ha kinyomtam (standby) a telefont, majd vissza, erre azzal jött az app, hogy a fotó elkészítése nem sikerült, próbáljam újra. (Enélkül sosem írja ki, ott állhatok órákat, várva rá.)
(Miután befotóztam egy óra alatt
, 3 percre rá elfogadták
.)"A lényeg: az üfsz nem jól tudja."
Szerencse, hogy van...

-
prsq
aktív tag
A gyerek Kids&Teens számlájához kért tőlem igazolványokat a Revolut.
A befotózásnál nem enged tovább, hiába várok, nem rögzít magától, alul van egy fehér gomb, ha megnyomom, csak eltűnik a gomb, azon kívül nem történik semmi.
Ügyfélszolgálattal beszéltem, el kéne kapnia magától is a személyi képét, amikor éles, de ha nem, a gombbal is lehetne.
Frissítettem az appon, a hiba ugyanúgy megmaradt.
Az üfsz töröltetett velem cache-t és a kameraengedélyekre nézetett rá, nincs hiba.
Szóval nem tudom beküldeni a kért adatokat, mert valami bug van az appban. Még jó hogy csak január a határidő. Járt már így valaki?
Vért izzadtam, de sikerült.
A lényeg: az üfsz nem jól tudja.
A fehér gombot meg kell nyomni, és utána "kapja el" a képet, ha jó. Előtte semmit nem csinál az app.Ha nem sikerül a kép a fehér gomb lenyomása után sem, nekem az segített, ha kinyomtam (standby) a telefont, majd vissza, erre azzal jött az app, hogy a fotó elkészítése nem sikerült, próbáljam újra. (Enélkül sosem írja ki, ott állhatok órákat, várva rá.)
(Miután befotóztam egy óra alatt
, 3 percre rá elfogadták
.) -
pn4hvq
senior tag
A befotózásnál nem enged tovább, hiába várok, nem rögzít magától, alul van egy fehér gomb, ha megnyomom, csak eltűnik a gomb, azon kívül nem történik semmi.
Ügyfélszolgálattal beszéltem, el kéne kapnia magától is a személyi képét, amikor éles, de ha nem, a gombbal is lehetne.
Az üfsz töröltetett velem cache-t és a kameraengedélyekre nézetett rá, nincs hiba.
Szóval nem tudom beküldeni a kért adatokat, mert valami bug van az appban. Még jó hogy csak január a határidő. Járt már így valaki?
Én tegnap délután fotóztam a gyerek kártyáit, valamikor éjjel elfogadták. Semmi probléma nem volt, minden hibátlanul ment.
Nem vagy előrébb az én tapasztalatommal, de nem mindenkit érintő a téged érintő probléma -
prsq
aktív tag
-
ÁrPi2
senior tag
Én ilyesféle cipőben jártam, az első Premium fizetős hónapom elindult, 3000 forint terhelődött. Ebben a hóban downgradeltem vissza Standard ra, és egyelőre semmi kötbér félét nem látok.
-
pdr755
aktív tag
én olyat kaptam, aminél nem volt kötbér. két hónap ingyen, számlázás meg akkor történik, ha a próbaidőszak végéig nem mondom le. de lemondtam. mások ajánlatával ellentétben nekem most a metalra is pont ugyanilyet dobtak, két hónapig teljesen ingyen, számlázás meg a harmadik hónaptól (ha addig nem mondom le - le fogom)
Én nem mondtam le a 2. hónap végén, lehet hogy ez a fő különbség.
-
pictigjis
őstag
én olyat kaptam, aminél nem volt kötbér. két hónap ingyen, számlázás meg akkor történik, ha a próbaidőszak végéig nem mondom le. de lemondtam. mások ajánlatával ellentétben nekem most a metalra is pont ugyanilyet dobtak, két hónapig teljesen ingyen, számlázás meg a harmadik hónaptól (ha addig nem mondom le - le fogom)
-
pdr755
aktív tag
Én is kaptam ilyet (mmint a premiumragondolok). Te még az ingyenes időszakon belül mondtad le? Vagy utána még fizetted 4 hónapig hogy ne kelljen kötbért fizetni?
(Elvileg ha 6 hónapon belül mondod le akkor kell) -
Moleman
addikt
-
pictigjis
őstag
nemrég volt ajándék két hónap prémiumom, kb. másfél hete mondtam le. most kaptam ugyanolyan feltételekkel metalt. hát, ők tudják, így legalább megoldódott magától az euróutalási költségproblémám

-
blt-blog
tag
Már én is látom. Talán azért nem látszott a végén mert 30 óra volt vissza. De figyelmesen néztem, és most elsőre láttam hogy oda van írva. Nyilván tévedek és nem láttam, nem vitázni akarok. De azt tartom, hogy egy baromság így, a promóció lejárta egy dolog, a teljesítés legyen más. Akkor van olyan a végén hogy teljesíthetetlen. Folyamatosan vannak ajánlók, akkor miért nem csúszik át a másikba? Mindegy, köszi.
Sztem az ügyfélszolgálatot nem érdekli"De azt tartom, hogy egy baromság így, a promóció lejárta egy dolog, a teljesítés legyen más"
Ez is egy nezopont es a kurrens helyzetedbol kiindulva ertem, miert gondolod igy. De van a masik nezopont is. Szerintem azert jo, hogy igy van meghirdetve az ajanlas, mert:1) ahogy valaki mas is irta, mindegyik feltetel kb fel ora alatt teljesitheto, ha valaki nagyon akarja. Regisztralas - par perc, penz toltes a szamlara - ez a regisztracio soran meg is tortenik ugy remlik, tehat kb ugyanakkor ez is keszen van, 3 vasarlas - mivel a virtualis kartya azonnal rendelkezesre all, rogton a regisztracio utan vasarolhatsz is vele online, mondjuk feltoltod a telefonod egyenleget haromszor online vagy valami, illetve kartya rendeles - azonnal meg tudod rendelni (nem megerkeznie kell a kartyanak, csak megrendelni).
2) szerintem sokkal kovethetobb az olyan feltetelrendszer, ahol van x dolog felsorolva amit teljesiteni kell es van egy datum hozza. En azokat a promociokat nem szeretem, ahol egy szamlat meg kell nyitnod X ideig, majd utana Y ideig kell valami dolgokat igenyelned hozza, vegul Z ideig tovabbi feltetelek vannak (Z honapig erkezzen ra valami, vagy Z honapig K alkalommal vasarolni kell L osszegben, stb). Ezek szerintem sokkal kovethetetlenebbek, mint az, hogy itt egy lista, van rajta 4 dolog, legyenek kesz eddig a datumig.
-
mexel
veterán
Már én is látom. Talán azért nem látszott a végén mert 30 óra volt vissza. De figyelmesen néztem, és most elsőre láttam hogy oda van írva. Nyilván tévedek és nem láttam, nem vitázni akarok. De azt tartom, hogy egy baromság így, a promóció lejárta egy dolog, a teljesítés legyen más. Akkor van olyan a végén hogy teljesíthetetlen. Folyamatosan vannak ajánlók, akkor miért nem csúszik át a másikba? Mindegy, köszi.
Sztem az ügyfélszolgálatot nem érdekli -
8
őstag
A revolut úgy érzem megszívatott. Ügyfélajánlást csináltam, 20 ezret adott volna. 30 óra volt még, meg is nyitottuk. A barátom 2 nap alatt elvásárolta a 3x 1250 et. Erre most nézem, azt írja a vásárlással kifutottunk az időből? Ezt higy gondolják? Sehol nincs leírva hogy addig kell levásárolni amíg a promó tart. Lehet reklamálni? Ez kiba nagy szívatás, megutáltam egy perc alatt
írj az ügyfélszolgálatnak, ha a robot nem segít, akkor kérj live agent-et
jóvá fogják írni -
sambenez
addikt
-
blt-blog
tag
-
nfsu17
veterán
Szó szerint írom, mert másik topikban egyszer kikaptam, hogy képre nem tudnak később keresni:
"A barátaidnak eddig kell elvégezniük az alábbi lépéseket: 4.aug..
.....
3 alkalommal, vásárlásonként legalább 1,250 HUF értékben kell vásárolniuk
....."Többi feltételt nem írtam most le.
Sztem azért ez elég egzakt
-----------------------------------------------------Chiller
Nem kell már. Nekem elméletileg már jó. Ha nem, majd azt jelzem
-
Chiller
őstag
Nekem végül úgy néz ki sikerült az
aná..s átvizsgálásadatok beküldése/elfogadása.
Mikor elsőre nem fogadta el a lakcímkártyát, kérte másodszorra is (csak azt), beküldtem, majd elült a fenekén. Semmi visszajelzés nem jött, hogy most mi lesz.
1 nap eltelt, semmi, majd ránézve az appra, még mindig ott virít, hogy adatok beküldése.
Hádemondom már beküldtem.
Na rákatt és igazából már nem akarta újra, csak összegezte, hogy név, lakcím, stb, okézzam le.
De ezt nem tudta volna mondjuk valami más szöveggel (nem szó szerint ugyanazzal, mint az első értesítéskor) kiírni? Mondjuk: "nézd át a beküldött adataid, hogy helyesek-e", vagy bánomisén.Szóval 1 nap eltelt, jött email, hogy OK, appból eltűnt az üzenet.
Hogy miért kéri ezeket?
Őszintén, én ezen nem lepődtem meg, vagyis ezen ennyit nem rágódtam.
Ugye eddig Mo-n kívüli szabályozásnak kellett megfelelniük, nekik annyi adat ezek szerint elég volt.
Most a Mo-i szabályozás mindent IS kér és bekérik.
Én ezen annyira nem lepődtem meg.
(aztán ha nem ez az indok, akkor lehet nekem esni, de sztem írták is:
"Nyilvántartásunk szerint további információkat kell megadnod, hogy eleget tudjunk tenni a helyi szabályozási követelményeknek.")
A furcsa (de nem lehetetlen) az lett volna, ha semmi nem változik náluk/nálunk és mégis kérnék....a mindent IS.Parkolás app:
Én a kezdetek óta a Simple appot használom.
Igen, most jól kijátszották ezt a "nincs kényelmi díj, de azért van is, ha úgy akarod", ez rettentő undorító, de nekem elég a "beírom a kódot és így ingyenes" módszer, szóval én most ezért nem fogok váltani.
De a PARKL appról jókat hallottam, azt később lehet kipróbálom.Nem volt eddig türelmem hozzá. Ma délelőtt megint nekifutottam, szokásos fotó, küldés.
10-20 perccel később jött az elfogadó email. (megint)De most már nem bízom benne, majd talán ha egy hét múlva is oké lesz... majd írok

-
mexel
veterán
-
sambenez
addikt
20 perc alatt is meg lehet csinálni.
Nem hinni kell hanem figyelni. Az appban látható mi a határidő, ennél többet mit tehetnének, hogy észrevedd a feltételeket? -
nfsu17
veterán
Nem az utolsó órában adják...mikor kapod, van vagy 20-21 napod erre a pár lépésre...vagyis nem neked.
Elég jó magyarral leírják, hogy "eddig az időpontig kell teljesítened az alábbi lépéseket": aug. 4. (nálam most ez áll). -
mexel
veterán
Ez egy ordenáré f@szság szerintem, azt hittem apromócióra van annyi idő. Azt nem láttam meddig kell teljesíteni, csak azt meddig lehet kódot küldeni. Az utolsó pár órában akkor miért adják, lehetetlen megcsinálni
-
sambenez
addikt
A revolut úgy érzem megszívatott. Ügyfélajánlást csináltam, 20 ezret adott volna. 30 óra volt még, meg is nyitottuk. A barátom 2 nap alatt elvásárolta a 3x 1250 et. Erre most nézem, azt írja a vásárlással kifutottunk az időből? Ezt higy gondolják? Sehol nincs leírva hogy addig kell levásárolni amíg a promó tart. Lehet reklamálni? Ez kiba nagy szívatás, megutáltam egy perc alatt
Ezért nem indítunk ajánlást ilyen röviddel a promó vége előtt. Meg kell várni ilyenkor hogy lejárjon és kezdődjön egy új.
-
Ka_
tag
Promó ideje alatt minden feltételnek teljesülnie kell, a vásárlásnak is. Amúgy a promó oldal tetején írja, hogy "eddig kell elvégezni..." blabla. Sajnos ez ilyen.
-
Oliverda
félisten
Pedig elég világosan írják, hogy a határidőig kell teljesíteni az összes feltételt. Még nyomos is lehet követni a folyamatot:

-
mexel
veterán
-
tobias40
veterán
Nektek is újra bekértek minden információt? (Személyi, lakcím, szelfi, ja és már nem is fotók, hanem pár másodperces videók, a szelfinél a fejet kellett forgatni jobbra, balra,...).
Mindent is megadtam (csak, h nem még a seggembe nem világítottak be), mindent IS elfogadtam, majd most várom, hogy megflelek-e....
De ezt miért most? Illetve újra... Regisztrációkor, még anno, nagyjából ezeken keresztül mentünk (csak akkor még talán nem ennyire cizelláltan és fotók készültek, nem videók...)Nálam is ma kérték be uenezeket az adatokat...
-
ACE-
addikt
-
Oliverda
félisten
-
Ka_
tag
Hozzánk is érkezett ilyen értesítés. Nem tudom, mi a büdös f..nak kell állandóan nyaggatni az embereket, ha már egyszer végigmentek ezeken. Ráadásul már magyar számlaszám van, hazai fiókteleppel, hazai szabályozással. Ha más banknak nem kell nyaggatni az ügyfeleket, akkor jó lenne már a nekik is befejezni ezt.
Adatbeküldés/azonosítás téma: Lehetőség van DÁP-pal is azonosítani, na mondom, jó, az a legegyszerűbb. DÁP-azonosítás sikeres, kiírja, hogy ha valami kellene, majd értesíteni fognak. A főképernyőről nem tűnt el az "azonosítás szükséges" nyaggató üzenet. Rányomok, erre kell neki igazolvány, szelfi és lakcímkártya is
Akkor mi a búbánatos F-ra jó a DÁP azonosítás, ami egyébként egy hiteles és hivatalos azonosítási mód?
Jó, mehet az igazolvány fotó, igazolvány NFC beolvasás, szelfi, segglyukellenőrzés, de még arra is kíváncsiak, hogy mennyit tervezek költeni, közszereplő vagyok-e, hogy hívják a szomszéd néni unokáját és stb. Holott ezeket már mind bekérték regisztrációkor. Kabaré. -
pontyos
senior tag
-
nfsu17
veterán
Nekem végül úgy néz ki sikerült az
aná..s átvizsgálásadatok beküldése/elfogadása.
Mikor elsőre nem fogadta el a lakcímkártyát, kérte másodszorra is (csak azt), beküldtem, majd elült a fenekén. Semmi visszajelzés nem jött, hogy most mi lesz.
1 nap eltelt, semmi, majd ránézve az appra, még mindig ott virít, hogy adatok beküldése.
Hádemondom már beküldtem.
Na rákatt és igazából már nem akarta újra, csak összegezte, hogy név, lakcím, stb, okézzam le.
De ezt nem tudta volna mondjuk valami más szöveggel (nem szó szerint ugyanazzal, mint az első értesítéskor) kiírni? Mondjuk: "nézd át a beküldött adataid, hogy helyesek-e", vagy bánomisén.Szóval 1 nap eltelt, jött email, hogy OK, appból eltűnt az üzenet.
Hogy miért kéri ezeket?
Őszintén, én ezen nem lepődtem meg, vagyis ezen ennyit nem rágódtam.
Ugye eddig Mo-n kívüli szabályozásnak kellett megfelelniük, nekik annyi adat ezek szerint elég volt.
Most a Mo-i szabályozás mindent IS kér és bekérik.
Én ezen annyira nem lepődtem meg.
(aztán ha nem ez az indok, akkor lehet nekem esni, de sztem írták is:
"Nyilvántartásunk szerint további információkat kell megadnod, hogy eleget tudjunk tenni a helyi szabályozási követelményeknek.")
A furcsa (de nem lehetetlen) az lett volna, ha semmi nem változik náluk/nálunk és mégis kérnék....a mindent IS.Parkolás app:
Én a kezdetek óta a Simple appot használom.
Igen, most jól kijátszották ezt a "nincs kényelmi díj, de azért van is, ha úgy akarod", ez rettentő undorító, de nekem elég a "beírom a kódot és így ingyenes" módszer, szóval én most ezért nem fogok váltani.
De a PARKL appról jókat hallottam, azt később lehet kipróbálom. -
TrollBalint
addikt
Sziasztok!
Pakoláshoz milyen alkalmazást használtok?
Tettem egy próbát a Voxpay-jel... Az hagyján, hogy parkolás indításkor beterheli a létező legnagyobb összeget (6 óra X 800 Ft = 4800 Ft és valamiért két részletben; 2 X 2400 Ft), de pár nap után, szerintem nem így kéne kinéznie az egyenlegemnek a Revoban;Várják még, sztornózni fogják a másik 2400-at is vagy keresnem kell valakiket már ez ügyben?
Ha igen - és ez nem egyértelmű számomra - Revolut vagy Voxpay a ludas?
Köszönöm!

EasyParkot használok én is, igaz, mintha lenne plusz díj, de úgy néztem, még 2-3 éve, hogy középárfolyamon vált, ha külföldön parkolsz.
És működik Android Autoval is. (gondolom akkor Carplay-jel is) -
8
őstag
PARKL app is ugyanez
csak annyit terhelnek be a parkolás végén, amennyi a tényleges összeg, gps zónatérkép, nincs kényelmi díj és nincs előzetes zárolás sem, sok garázs és privát parkoló is van automatikus sorompónyitással (meg sem kell nyitni az appot, odaállsz a sorompó elé és nyílik, kifelé ugyanez, és csak az értesítést kapod hogy mennyi volt a költség), kiváló gyors ügyfélszolgálat
(püben tudok adni 500Ft-os kupont) -
Moleman
addikt
Hozzánk is érkezett ilyen értesítés. Nem tudom, mi a büdös f..nak kell állandóan nyaggatni az embereket, ha már egyszer végigmentek ezeken. Ráadásul már magyar számlaszám van, hazai fiókteleppel, hazai szabályozással. Ha más banknak nem kell nyaggatni az ügyfeleket, akkor jó lenne már a nekik is befejezni ezt.
Nekem ilyen nyaggatás nem jött, cserébe minden "új" qvik utalásnál szelfit kell csinálnom neki, pedig régen felvett számlaszámok, amikre évek óta rendszeresen utalok nagy összegeket.
-
Ka_
tag
Nektek is újra bekértek minden információt? (Személyi, lakcím, szelfi, ja és már nem is fotók, hanem pár másodperces videók, a szelfinél a fejet kellett forgatni jobbra, balra,...).
Mindent is megadtam (csak, h nem még a seggembe nem világítottak be), mindent IS elfogadtam, majd most várom, hogy megflelek-e....
De ezt miért most? Illetve újra... Regisztrációkor, még anno, nagyjából ezeken keresztül mentünk (csak akkor még talán nem ennyire cizelláltan és fotók készültek, nem videók...)Hozzánk is érkezett ilyen értesítés. Nem tudom, mi a büdös f..nak kell állandóan nyaggatni az embereket, ha már egyszer végigmentek ezeken. Ráadásul már magyar számlaszám van, hazai fiókteleppel, hazai szabályozással. Ha más banknak nem kell nyaggatni az ügyfeleket, akkor jó lenne már a nekik is befejezni ezt.
-
zsola400
senior tag
Mobiliti (MVM alkalmazása)
Elsősorban elektromos autó töltőhöz, de tud parkolást is.
Csak annyit terhel a számlára, ami a tényleges parkolás, nem zárol előre.
Revolut virtuális kártyával használom, jól működik.Amire figyelj, hogy ne legyenek rejtett pluszköltségek*, mint a T-nél, vagy a Simple esetén.
Telekom alkalmazásban és SMS-sel is +99 Ft-ot számol fel, Parkolás-Extra szolgáltatások címszóval, és nem is tudsz máshogy parkolni.
A Simple pedig 69 Ft-ot kér a GPS alapú szolgáltatásokért, pl automatikus zóna kitöltés.
Szerencsére ott tudsz e nélkül a díj nélkül parkolni, de kézzel kell beírni a zónát.Rajtuk kívül nem tudok mást, hogy a kivezetett kényelmi díjat visszacsempészték volna, de résen kell lenni.
+1 Mobiliti MVM app, évek óta használom csak a parkolás részét és nincs + kényelmi díj a GPS alapú zóna meghatározáshoz, pontos, Revolut virtuális kártyával használom én is.
-
Chiller
őstag
De ezt miért most? Illetve újra... Regisztrációkor, még anno, nagyjából ezeken keresztül mentünk (csak akkor még talán nem ennyire cizelláltan és fotók készültek, nem videók...)Pár nappal/hozzászólással korábban énekeltem/énekeltük meg a felmenőiket:
-
axlfsi
veterán
De ezt miért most? Illetve újra... Regisztrációkor, még anno, nagyjából ezeken keresztül mentünk (csak akkor még talán nem ennyire cizelláltan és fotók készültek, nem videók...) -
Oliverda
félisten
Melyik csomagban?
Az alapcsomagban 50 000 forintig vagy annak megfelelő devizáig ingyenes. Revoluton belül összeghatártól függetlenül ingyenes még legalább az év végéig.A 100%-os ideiglenes kedvezmény 2026. december 31. napjáig érvényes és visszavonásig automatikusan meghosszabbodik, kivéve, ha legalább 2 (két) hónappal korábban az ellenkezőjéről értesítjük Önt. Az ideiglenes kedvezmény meghosszabbítása esetén az ideiglenes kedvezmény megszűnéséről legalább 2 (két) hónappal a megszűnés előtt értesítjük Önt.
-
bigdady
nagyúr
-
pontyos
senior tag
-
Braddock
támogató
-
Kasya
nagyúr
-
SafE84
tag
Sziasztok!
Tettem egy próbát a Voxpay-jel... Az hagyján, hogy parkolás indításkor beterheli a létező legnagyobb összeget (6 óra X 800 Ft = 4800 Ft és valamiért két részletben; 2 X 2400 Ft), de pár nap után, szerintem nem így kéne kinéznie az egyenlegemnek a Revoban;Várják még, sztornózni fogják a másik 2400-at is vagy keresnem kell valakiket már ez ügyben?
Köszönöm!

Én szimplán elküldöm sms-ben a rendszámot. Szerintem ez a legegyszerűbb.
Így persze a telefon számlára terhelődik a parkolás. -
pontyos
senior tag
-
Oliverda
félisten
-
Moleman
addikt
Csúcs!! Köszi!
Már csak egy kérdés, nagyon sokan főleg külföldön használják az Euró váltás miatt, de nekem van elég jó árfolyamom a banknál, és egy alkalommal mikor kint vagyunk kb 1500- 2000 Euró környékén költünk, egy évben 3-5 alkalommal, így is megéri?
Szóval kb 7,5 - 10ezer Euró esetén mennyi lehet a Revolut előnye? Megéri?
Köszönöm szépen!Valószínűleg nem éri meg, már évek óta elég rossz árfolyamon vált a Revolut. Az Erste/Gránit sokkal kedvezőbb.
-
pontyos
senior tag
Csúcs!! Köszi!
Már csak egy kérdés, nagyon sokan főleg külföldön használják az Euró váltás miatt, de nekem van elég jó árfolyamom a banknál, és egy alkalommal mikor kint vagyunk kb 1500- 2000 Euró környékén költünk, egy évben 3-5 alkalommal, így is megéri?
Szóval kb 7,5 - 10ezer Euró esetén mennyi lehet a Revolut előnye? Megéri?
Köszönöm szépen! -
vacs
veterán
Működik, ha a K&H kártyád hozzá van adva a Google Pay/Wallethez, majd belépsz a Revolut appba és a + gombra kattinva beírod a feltölteni kívánt összeget és itt a Google Pay-t választod.
-
pontyos
senior tag
Szia! Köszönöm!
Google Pay ha hozzá van rendelve az alkalmazásban, elvileg csak pár gombnyomás lenne. Ez működik ha a K&H kártyám Goggle Pay jel össze van kötve? -
Faby
senior tag
Sziasztok!
Köszönöm!

Mobiliti (MVM alkalmazása)
Elsősorban elektromos autó töltőhöz, de tud parkolást is.
Csak annyit terhel a számlára, ami a tényleges parkolás, nem zárol előre.
Revolut virtuális kártyával használom, jól működik.Amire figyelj, hogy ne legyenek rejtett pluszköltségek*, mint a T-nél, vagy a Simple esetén.
Telekom alkalmazásban és SMS-sel is +99 Ft-ot számol fel, Parkolás-Extra szolgáltatások címszóval, és nem is tudsz máshogy parkolni.
A Simple pedig 69 Ft-ot kér a GPS alapú szolgáltatásokért, pl automatikus zóna kitöltés.
Szerencsére ott tudsz e nélkül a díj nélkül parkolni, de kézzel kell beírni a zónát.Rajtuk kívül nem tudok mást, hogy a kivezetett kényelmi díjat visszacsempészték volna, de résen kell lenni.
-
ACE-
addikt
Én maradok a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. saját appjánál. Mindig is a legolcsóbb volt a kényelmi díj, most meg ugye nincs is. A többi appban a legtöbben meg bevezetik, hogy még arra is kérnek plusz lóvét hogy egy térképen válaszd ki a zónát. Nekem ez bejött.
[link]
Ez ugyan egyenleggel működik, de nálam be van állítva hogy ha 1000 alá megy, akkor 1000 Ft-ot rátölt, akár parkolás közben is, ha fogyóban van. -
Ka_
tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket! Meg fogom nézni őket,... Már csak az a kérdés, hogy kit keressek ez ügyben Voxpay vagy Revolut, hogy egyik tétel még nem lett sztornózva (gyanítom Voxpay, hiszen ahogy sztornózva lett már az egyik 2400, úgy a másikat is mellett volna, miután beterhelték a tényleges - 1867 Ft - összeget (?)).
A Voxpay terhelt/sztornózott, nekik fizettél, így értelemszerűen náluk érdemes érdeklődni. Ha náluk stimmel a dolog és igazolni tudják, mennyit vontak le, akkor utána lehet a Revonál érdeklődni.
-
axlfsi
veterán
Köszönöm mindenkinek a tippeket! Meg fogom nézni őket,... Már csak az a kérdés, hogy kit keressek ez ügyben Voxpay vagy Revolut, hogy egyik tétel még nem lett sztornózva (gyanítom Voxpay, hiszen ahogy sztornózva lett már az egyik 2400, úgy a másikat is mellett volna, miután beterhelték a tényleges - 1867 Ft - összeget (?)).
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Köszönöm!

Nem tudom melyik szolgáltatónál vagy, de a Yettel appban van saját Mobilparkolás menü (ami tökéletesen működik, pár naponta használom), T-nél is, feltételezem az One-nál is.
-
vacs
veterán
Sziasztok!
Köszönöm!

Parkolásra:
Parkl
Mol Move (igen, tud parkolást)
Barion
Easypark
Cristo
Illetve melyik magyar banknál vagy? pl K&H és Erste is tud parkolást.A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. speciel tök korrekten összefoglalja a dolgokat.
https://nemzetimobilfizetes.gov.hu/viszonteladok-szolgaltatasonkent/ -
kp78
veterán
Sziasztok!
Köszönöm!

Én ezt használom ismerősi ajánlásra. EasyPark >> [link]
Revolut virtuális kártyát betettem hozzá, és működik.
Külföldön is használható, ami jó, mivel egyre több helyen szűnnek meg az parkolóautomaták. -
pictigjis
őstag
Sziasztok!
Köszönöm!

netrisk appja sem rossz parkolásra. ha jól emlékszem, annyit terhel be, amennyit te beállítasz, de ez csak zárolás, szóval ha hamarabb leállítod, könyvelni már csak a tényleges összeget fogják
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
Köszönöm!

A Simple app nálam jól működött, mást nem próbáltam.
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Köszönöm!

-
Braddock
támogató
-
8
őstag
tedd el nyugodtan biztonságos helyre befagyasztva (az appban, ne mélyhűtőbe
)
jól jöhet még -
Braddock
támogató
-
kp78
veterán
-
Braddock
támogató
Metal számlára váltottam + kártya.
A Standard-hoz kapott kártyám maradt és aktív még.
Ez ilyenkor hogy működik, fagyasszam le?
Vagy jó lesz az még, ha a Metal kártyám mondjuk elveszik? -
nfsu17
veterán
Na ez már tiszta kabaré. Elfogadta, kiszedte az adatokat is rendesen, amit visszaigazoltam, végigmentem, ÁSZF-es kérdés is megvolt, azt mondta minden ok. Megjött a T&Cs visszaigazoló email. (tartalmazza a lakcímemet is, helyesen)
Erre most 20 perccel később küldenek megint egy emailt, hogy nem jó a hitelesítés, és kéri a lakcímkártyát megint.

Majd mondd el mi lett végül, addig nem állok neki megint
-
Surci1
tag
-
pontyos
senior tag
Ha arra gondolsz, hogy lehet-e rakni pénzt google pay-el a revo appban a számládra, akkor igen lehet. Standard csomagom van és csak g pay-el lehet feltölteni, más módon nem. Ez nem utalásnak hanem vásárlásnak számít a feltöltésre használt kártyádnál, ezért ez ingyenes. Utalás az más történet.
Revo számládra lehet utalni eurót ill. ha euró kell akkor a revon lévő forintodból ott is tudsz váltani magadnak eurót. Persze ennek is vannak korlátai, díjai attól függ milyen csomagod van a revonál.
Nem kell fizikai kártya, elég a virtuális, én azt beraktam a g pay alá és úgy fizetek nfc-vel a boltban. Vagy internetes vásárlásnál használom. Virtuális kártyával azonban nem tudsz automatából készpénzt felvenni. Ha kell fizikai, akkor fizetsz érte és küldenek egyet.
Nem bántásból, de javaslom olvasgass utána a neten, sok helyen írnak ezekről az alap dolgokról sokkal részletesebben mint én. Akár itt a fórumon is kulcsszavakra rákeresve, sok infót szedtem össze, igaz több órát töltöttem itt el olvasgatással. Ráadásul amit most írtam nem is részletes, teljes körű válasz a feltett kérdéseidre.Köszi, igen erre gondoltam, megkaptam a válaszokat - most is a K&H app + Wallet - NFC van
zsola400 köszi! -
zsola400
senior tag
Sziasztok Abban az esetben ha a banki appom össze van kötve a Google Pay el, a revolut számlát pedig szintén engedélyezem, akkor akár úgy is lehet átutalni?
Valahogy appon belül?
Illetve, hogy a legegyszerűbb Eurót elhelyezni? Illetve kell a fizikai kártya, vagy teló nfc vel ez is működik?
Köszi a válaszokat, még csak most kezdem majd az ismerkedést. Még telepíteni nem kezdem, most nézegettem az appról összefoglalót, de erre nem találtam választ.Google Pay, már Wallet név alatt fut, közvetlenül nem lehet vele utalni nem arra való. A Wallet-be a kártyát (ez lehet fzikai és virtuális is) kell beregisztrálni és ezután lehet vele telón nfc-vel fizetni. Utalást appon belül lehet indítani egymás között akiknek szintén van Revolutja vagy külső magyar vagy nemzetközi számlaszáma de itt 50e. ft. feletti része 0.45% tranzakciós adó jön rá pluszba.
-
Surci1
tag
Sziasztok Abban az esetben ha a banki appom össze van kötve a Google Pay el, a revolut számlát pedig szintén engedélyezem, akkor akár úgy is lehet átutalni?
Valahogy appon belül?
Illetve, hogy a legegyszerűbb Eurót elhelyezni? Illetve kell a fizikai kártya, vagy teló nfc vel ez is működik?
Köszi a válaszokat, még csak most kezdem majd az ismerkedést. Még telepíteni nem kezdem, most nézegettem az appról összefoglalót, de erre nem találtam választ.Ha arra gondolsz, hogy lehet-e rakni pénzt google pay-el a revo appban a számládra, akkor igen lehet. Standard csomagom van és csak g pay-el lehet feltölteni, más módon nem. Ez nem utalásnak hanem vásárlásnak számít a feltöltésre használt kártyádnál, ezért ez ingyenes. Utalás az más történet.
Revo számládra lehet utalni eurót ill. ha euró kell akkor a revon lévő forintodból ott is tudsz váltani magadnak eurót. Persze ennek is vannak korlátai, díjai attól függ milyen csomagod van a revonál.
Nem kell fizikai kártya, elég a virtuális, én azt beraktam a g pay alá és úgy fizetek nfc-vel a boltban. Vagy internetes vásárlásnál használom. Virtuális kártyával azonban nem tudsz automatából készpénzt felvenni. Ha kell fizikai, akkor fizetsz érte és küldenek egyet.
Nem bántásból, de javaslom olvasgass utána a neten, sok helyen írnak ezekről az alap dolgokról sokkal részletesebben mint én. Akár itt a fórumon is kulcsszavakra rákeresve, sok infót szedtem össze, igaz több órát töltöttem itt el olvasgatással. Ráadásul amit most írtam nem is részletes, teljes körű válasz a feltett kérdéseidre. -
Chiller
őstag
Na ez már tiszta kabaré. Elfogadta, kiszedte az adatokat is rendesen, amit visszaigazoltam, végigmentem, ÁSZF-es kérdés is megvolt, azt mondta minden ok. Megjött a T&Cs visszaigazoló email. (tartalmazza a lakcímemet is, helyesen)
Erre most 20 perccel később küldenek megint egy emailt, hogy nem jó a hitelesítés, és kéri a lakcímkártyát megint.

-
pontyos
senior tag
Valahogy appon belül?
Köszi a válaszokat, még csak most kezdem majd az ismerkedést. Még telepíteni nem kezdem, most nézegettem az appról összefoglalót, de erre nem találtam választ. -
Chiller
őstag
Ez szuper, de ez nekem hogy segít?

Kb. 4 éve van revolutom, tényleg félévente mindent bekérnek újból... Eddig is rohadtul idegesített, de eddig kb. 1 perc alatt végigment rendesen a dolog, így leszartam.És tényleg ilyen utolsó accként használom, tehát kb. összesen nem volt 2-3M HuF mozgás érték.
Ha most azért ezek után egy rendes ügyintézővel lennék szembe, hát kapná a magáét....
Ma reggel újra nekifutottam, érdekes módon most elsőre elfogadta. Valami rendszerhiba lehetett tegnap.
-
nfsu17
veterán
Na, ma reggel óta nem sikerül elfogadtatni a lakcímkártyát. Már vagy 10x beküldtem, semmi. Eleve rohadt "vicces", mert hol azt írja, fotózzam le az _első oldalt_, majd a másodikat _nem kéri_, hol azt írja, fotózzam le azt az oldalt amin az adatok vannak, de akkor se fogadja el.
Már kértem segítséget, de nem kaptam
Arra is csak a fotózás jön be.Eleve nekem túl sűrű ez az adatbekérés (és nem értem minek a lakcím amúgy is), nekem kb. félévente szokták kérni. Azért nem szoktam ilyen sűrűn átoperálni magam.... Meg a papírok is általában 10 évig azért jók szoktak lenni. Azt se értem minek 3x-os hitelesítés (kártya, app, stb), mikor egy random bankkártya is csak egy pin kódot kér... Nem szoktam lelockolni a telefonom, mert hülyeségnek tartom, az én telefonom, én használom.
Na mindegy, majd holnap újra próbálkozom. Ez csak ilyen tartalék számla/kártya. Bár premium csomagba vagyok. Remélem ha nem jutok dűlőre, én azért meg tudom szüntetni...

+1
Tegnap kérte öreganyám fogsorának gyártóját is. Én majdnem inkább töröltem a .',?,,ba a programot, de próbáljuk meg.
Végigment a folyamat, kettő perc múlva 'sikertelen azonosítás'.
Adjam meg megint a 20+ éves lakcímkártyát, ami amúgy tényleg nem fotópapír minőségű már. Feltöltöttem.
Azóta kuss van.
De az appban még könyörgnek ugyan úgy az adatokért.
Én várok...és szerintem le is szedem ezt a kevés pénzt és búcsút intünk.
Nekem már semmi előnye nincs más bankhoz képest.
Óra, mobil megy már a többivel is. Más nekem nem kell. -
fil
őstag
Sziasztok!
Most, hogy a Revolut is teljesen magyar Bank lett, gondolom az államkincstárnál vezetett számlámról gond nélkül ki tudom utalni az eladott állampapírom összegét.
Kérdés: ha eurós állampapírt adok el, akkor az eurót fogja utalni a kincstár és az euróban jelenik meg a Revolut számlámon? (tehát nem váltja át mindenképp forintra, akkor is, ha én nem akarom)Ezt eddig is lehetett.
-
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
Most, hogy a Revolut is teljesen magyar Bank lett, gondolom az államkincstárnál vezetett számlámról gond nélkül ki tudom utalni az eladott állampapírom összegét.
Kérdés: ha eurós állampapírt adok el, akkor az eurót fogja utalni a kincstár és az euróban jelenik meg a Revolut számlámon? (tehát nem váltja át mindenképp forintra, akkor is, ha én nem akarom) -
Surci1
tag
A standardnál a HUF megtak. 1,25-ről 2,5-re emelkedett. Az USD 3-ról 0,9-re csökken szept. 15-tel.
-
Chiller
őstag
Ez szuper, de ez nekem hogy segít?

Kb. 4 éve van revolutom, tényleg félévente mindent bekérnek újból... Eddig is rohadtul idegesített, de eddig kb. 1 perc alatt végigment rendesen a dolog, így leszartam.És tényleg ilyen utolsó accként használom, tehát kb. összesen nem volt 2-3M HuF mozgás érték.
Ha most azért ezek után egy rendes ügyintézővel lennék szembe, hát kapná a magáét....
-
kuyarashi
őstag
Megtakarítási számla 4.25% hozamról, 3.25%-ra megy le.
-
Oliverda
félisten
Na, ma reggel óta nem sikerül elfogadtatni a lakcímkártyát. Már vagy 10x beküldtem, semmi. Eleve rohadt "vicces", mert hol azt írja, fotózzam le az _első oldalt_, majd a másodikat _nem kéri_, hol azt írja, fotózzam le azt az oldalt amin az adatok vannak, de akkor se fogadja el.
Arra is csak a fotózás jön be.Eleve nekem túl sűrű ez az adatbekérés (és nem értem minek a lakcím amúgy is), nekem kb. félévente szokták kérni. Azért nem szoktam ilyen sűrűn átoperálni magam.... Meg a papírok is általában 10 évig azért jók szoktak lenni. Azt se értem minek 3x-os hitelesítés (kártya, app, stb), mikor egy random bankkártya is csak egy pin kódot kér... Nem szoktam lelockolni a telefonom, mert hülyeségnek tartom, az én telefonom, én használom.
Na mindegy, majd holnap újra próbálkozom. Ez csak ilyen tartalék számla/kártya. Bár premium csomagba vagyok. Remélem ha nem jutok dűlőre, én azért meg tudom szüntetni...

Tőlem sosem kértek még lakcímkártyát a lassan 9 év alatt. Közüzemi számla vagy másik banktól származó számlakivonat is meg szokott felelni.
-
Chiller
őstag

-
teptep
őstag
-
nonsen5e
veterán
Nincs. Egyedül élek, külföldön. De onnantól kezdve, hogy a weboldaluk explicit leírja, hogy amennyiben nincs telefonod a support@-ra írhatsz fiókot megszüntetni..
Lesz tényleges fiók is? Legutoljára azt olvastam, hogy van magyar telephely, de nincs olyan hely ahova fizikailag be lehet menni.
Oliverda:
Ezt most nem értem mire mondod.
Én kezdeményeztem az email váltást a revolut.com-on található support@revolut.com címmel. Hivatalos mindkettő.Az anonymous cuccot ID verifikációval bár emailben írták (ugyanez az önellentmondás megtalálható a https://www.revolut.com/contact-us/ oldalon is), de mivel nincs appom arra sincs lehetőségem, így meg sem adtam semmit.
-
Oliverda
félisten
Legrosszabb support amivel valaha találkoztam. Épp ezért nem is használom, és maradok permanensen tradicionális bankoknál - ott legalább ha bemegyek a bankfiókba akkor hús-vér emberrel tudok beszélni, problémát megoldani és eszkalálni.
Pár éve használtam pár hónapig, de mivel különben sem volt revolutra szükségem, gondoltam most megszüntetem a fiókot, mivel meguntam, hogy havonta küldik a spammet, hogy verifikáljam magam, korlátozzák a fiókom, blah, blah...
Appon kívül kb. semmit nem lehet intézni. Nekem meg nem működik az app a telefonomon. A weboldalukon szerepel egy kitétel, hogy a support@revolut.com-on is lehet kérvényezni a fiók törlését, erre már a 30. emailnél járok velük, és már a sokadig supportos manussal beszélek akinek több a szeme mint az agysejtje.
20 email után volt egy ember aki kérte a procedúrának megfelelően a verifikációs adatokat, majd eltűnt. Órákkal később egy tök más ürge írt, hogy töltsem le az appot.
Eddig 8x írtam le, hogy nincs revolut futtatására alkalmas eszközöm, de csak folytatják...
Gyöngyszemek:
"I understand you can not download our application. Please try to download our application and try logging in."
"...upload a selfie/ID and retrieve login information or enter anonymous chat..."
Melyik EU-s vagy Litván hivatalt kell CC-znem, hogy végre dűlőre jussak és be tudjam zárni ezt a sz4rt?
Veled aztán jól kibabrált, aki a nevedben beregisztrált.
-
zsola400
senior tag
-
Benhill
őstag
Nekem miért nincs ilyen qvik menüpontom mint a páromnak is van?
Mindkettő standard csomag, magyar számlaszámmal, naprakész frissítéssel.Nekem tegnap nem volt qvik, most viszont ránéztem amikor láttam a kommented, és most már nekem is van ilyen pont.
Gondolom majd idővel mindenkinek hozzáadják.
-
zsola400
senior tag
Legrosszabb support amivel valaha találkoztam. Épp ezért nem is használom, és maradok permanensen tradicionális bankoknál - ott legalább ha bemegyek a bankfiókba akkor hús-vér emberrel tudok beszélni, problémát megoldani és eszkalálni.
Pár éve használtam pár hónapig, de mivel különben sem volt revolutra szükségem, gondoltam most megszüntetem a fiókot, mivel meguntam, hogy havonta küldik a spammet, hogy verifikáljam magam, korlátozzák a fiókom, blah, blah...
Appon kívül kb. semmit nem lehet intézni. Nekem meg nem működik az app a telefonomon. A weboldalukon szerepel egy kitétel, hogy a support@revolut.com-on is lehet kérvényezni a fiók törlését, erre már a 30. emailnél járok velük, és már a sokadig supportos manussal beszélek akinek több a szeme mint az agysejtje.
20 email után volt egy ember aki kérte a procedúrának megfelelően a verifikációs adatokat, majd eltűnt. Órákkal később egy tök más ürge írt, hogy töltsem le az appot.
Eddig 8x írtam le, hogy nincs revolut futtatására alkalmas eszközöm, de csak folytatják...
Gyöngyszemek:
"I understand you can not download our application. Please try to download our application and try logging in."
"...upload a selfie/ID and retrieve login information or enter anonymous chat..."
Melyik EU-s vagy Litván hivatalt kell CC-znem, hogy végre dűlőre jussak és be tudjam zárni ezt a sz4rt?
Nincs a családban, ismerősnek egy telefon, tablet amit kölcsön kérsz, feltelepíted az appot, beazonosítod magad, belépsz és lezárod a számládar. Egyébként most, hogy már van magyar számlaszám van/lesz fiókja is Budapesten.
-
kress
aktív tag
140 EUR-t nem tudsz qvik-el utalni, ergo lesz rajta tranzakciós díj. Korábban az állam nem tudta a tranzakciós díjat beszedni a revoluttól, mert litván bankszámlák voltak, arra nem tehetett adót. Most már be tudja, ha pedig a revo olyan hülye, hogy nem teszi rá az 50000 Ft alatti EUR utalásokra a tranzakciós díjat és ilyen utalásokkal játszotok, akkor néhány hónapon belül várható lesz egy ÁSZF változás a revo-nál.
az 50e alattiakon nincs tranzakcios dij, hogy tennek ra?
-
nonsen5e
veterán
Gyöngyszemek:
-
trouble
senior tag
Mindkettő standard csomag, magyar számlaszámmal, naprakész frissítéssel.Ez volt nekem is, de egyszercsak eltünt(sőt kértem is be pénzt, és működött), itt az oldalon meg nem akarták elhinni!

-
4Grider
félisten
Befektetési célra nyugodtan mehet 50 ezer forintnyi darabokban, akkor ingyen van. 10 ezer eurónként kb 70 db 140 eurós utalás.

Én biztosan így fogom csinálni, nem nagy macera. Újraküldés, újraküldés, újraküldés.
#56810 mzso
Ugyanúgy, mint eddig, évek óta. Az állam beszedte a Revoluttól a tranzakciós illetéket, de ők nem terhelték tovább ránk mostanáig. És az ígéretük alapján még most se kéne, ha nincs mindenki migrálva.140 EUR-t nem tudsz qvik-el utalni, ergo lesz rajta tranzakciós díj. Korábban az állam nem tudta a tranzakciós díjat beszedni a revoluttól, mert litván bankszámlák voltak, arra nem tehetett adót. Most már be tudja, ha pedig a revo olyan hülye, hogy nem teszi rá az 50000 Ft alatti EUR utalásokra a tranzakciós díjat és ilyen utalásokkal játszotok, akkor néhány hónapon belül várható lesz egy ÁSZF változás a revo-nál.
-
teptep
őstag
Mindkettő standard csomag, magyar számlaszámmal, naprakész frissítéssel. -
kapasz
tag
-
Genesist
tag
Befektetési célra nyugodtan mehet 50 ezer forintnyi darabokban, akkor ingyen van. 10 ezer eurónként kb 70 db 140 eurós utalás.

Én biztosan így fogom csinálni, nem nagy macera. Újraküldés, újraküldés, újraküldés.
#56810 mzso
Ugyanúgy, mint eddig, évek óta. Az állam beszedte a Revoluttól a tranzakciós illetéket, de ők nem terhelték tovább ránk mostanáig. És az ígéretük alapján még most se kéne, ha nincs mindenki migrálva.Csak nehogy az algoritmus ledobja az ékszíjat és zárolja a pénzt.
-
Moleman
addikt

#56810 mzso
Ugyanúgy, mint eddig, évek óta. Az állam beszedte a Revoluttól a tranzakciós illetéket, de ők nem terhelték tovább ránk mostanáig. És az ígéretük alapján még most se kéne, ha nincs mindenki migrálva. -
zerodot
aktív tag
-
Genesist
tag
Az euró ingyenes vagy nagyon kedvező utalásának innentől milyen alternatívája van? Befektetési célból mennének nagyobb összegű euró utalások.
-
Oliverda
félisten
Megette a fene, ha már az MC saját checkere sem frissül rendesen.
-
axioma
veterán
az allam beszedi a cegtol, bar ok kell kiszamoljak es kuldjek de erted, aztan ok vagy tovabbterhelik, vagy nem (nekem normal magyar bank nem szamolja fel, es havidijam sincs, csak beerkezom)
-
zerodot
aktív tag
-
sambenez
addikt
-
Oliverda
félisten
-
Krethx
senior tag
-
sambenez
addikt
-
mzso
veterán
-
Krethx
senior tag
-
sambenez
addikt
-
pictigjis
őstag
-
Oliverda
félisten
A Gránitnak mennyi ATM-je van?
Szívesen.
-
ACE-
addikt
A Revolut esetében tudsz utalást indítani a Qvik partnernek úgyis, hogy a partner nem küld külön kérelmet. Bár Qvik partnert csak másodlagos azonosítóval tudsz hozzáadni, de ha már az adott partner számlájára indítottál klasszikus utalást, akkor megjelenik a Qvik partnerek között és lehet utalni.
Na ezaz... De az államilag ingyenessé tett Qvik lényege az, hogy ott a célszámláról kell küldeni a fizetési kérést... máshogy nem is működhet.
https://www.otpbank.hu/portal/hu/qvik-fizetes
Itt mondjuk (OTP) felül szarul van írva, de alul már jól írják.
Nem a kereskedő felé megy a kérelem, hanem a vásárló felé. -
xrvman
őstag
Vagy megtakarítások vagy fektess be bármilyen költségel jött egy üzenet, rámentem, olvastam, aztán nem mentem tovább, miivel nem akartam, nem is néztem tovább.
Volt olyan hogy adjak meg valamit, (asszem hogy mit dolgozok) nem volt szándékomban és nem is adtam meg egyelőre semmilyen adatot és vissza gombbal visszamentem az üzenetekhez és olvastam tovább másikat.
Most meg azzal traktál, hogy "fejezzem be a regisztrációt" ám nem írja mit (de)... üzeneten belül "számla létrehozása" gomb lehetőség van, és .... "hogy ténylegesen beléphess a befektetések világába."
Ez most mi a csuda? Olyan gombot bizti nem láttam, hogy valaminek a regisztráció elkezdése vagy bármi.
Ha nem szeretnék tovább menni, van e valami teendőm, vagy egy idő után abbahagyja? Mert nem látok erről semi konkrétumot. -
ACE-
addikt
1. Ez nem jogszabály, hanem egy MNB "állásfoglalás"
2. A Revolut ennek a létrehozásakor még kanyarban sem volt Magyarországon.
3. Az ebben közölt információ eleve nem is értelmezhető a Revolut-ra, mert a Revolut-nak nincsenek automatái...De azért kösz a kioktatást...
-
sambenez
addikt
-
Oliverda
félisten
-
sambenez
addikt
a revolut amugy evek ota magyar kartyat ad a magyar ugyfeleknek
Biztos vagy te ebben? Mert 2 napja érkezett a kártya és mégsem magyar. -
Genesist
tag
A Revolut esetében tudsz utalást indítani a Qvik partnernek úgyis, hogy a partner nem küld külön kérelmet. Bár Qvik partnert csak másodlagos azonosítóval tudsz hozzáadni, de ha már az adott partner számlájára indítottál klasszikus utalást, akkor megjelenik a Qvik partnerek között és lehet utalni.
-
pictigjis
őstag
Szóval akkor magyarországi kártyára nem vonhat le az ATM üzemeltetője pénzt legyen az bármelyik hazai banktól? (Csak saját bankom, idegen ATM használat címén, mert miért ne...)
Legalább mutatják, hogy mennyibe fáj, hogy ha van extra díj?Amúgy a régi kártyám az gondolom nem lesz magyar, ha a számla már magyar lett?
biztosan nem vonhat le. garantáltan nem véletlen, hogy az erste gyorsan be is fejezte a revolut-kartyak utani dijszedest
a revolut amugy evek ota magyar kartyat ad a magyar ugyfeleknek, szinte biztosan a tied is az
-
Oliverda
félisten
Ennek senki nem nézett utána, simán lehet hogy csak azokra a bankokra vonatkozik, akik meg lettek szólítva, hogy X db ATM-et kell üzemeltetniük, és lehet ekkor még a Revolut tervbe sem volt véve... Az is lehet hogy addig amig a Revolut nem szerel fel X db ATM-et, addig Revolut kártyára kivethet az ATM üzemeltetője díjat.
Esetleg utána is nézhetnél ahelyett, hogy találgatsz. Pláne, ha már egyszer valaki vette a fáradtságot, és megmutatta neked a vonatkozó MNB-s cikket: [link]
-
csibe1
veterán
Ennek senki nem nézett utána, simán lehet hogy csak azokra a bankokra vonatkozik, akik meg lettek szólítva, hogy X db ATM-et kell üzemeltetniük, és lehet ekkor még a Revolut tervbe sem volt véve... Az is lehet hogy addig amig a Revolut nem szerel fel X db ATM-et, addig Revolut kártyára kivethet az ATM üzemeltetője díjat.
Ahogy látom sok minden lehet, de semmi sem biztos.
Elég elcseszett ez az átállás... -
ACE-
addikt
Szóval akkor magyarországi kártyára nem vonhat le az ATM üzemeltetője pénzt legyen az bármelyik hazai banktól? (Csak saját bankom, idegen ATM használat címén, mert miért ne...)
Legalább mutatják, hogy mennyibe fáj, hogy ha van extra díj?Amúgy a régi kártyám az gondolom nem lesz magyar, ha a számla már magyar lett?
-
ACE-
addikt
-
mzso
veterán
de nem kell konkrétan hivatkozni a jogszabályt, az mnb ismeri, mik a készpénzfelvétel szabályai. szimplán tegyél panaszt az otp ellen, hogy eszközhasználati díjat kér magyar felügyelet alatt álló bank magyar bin-es kártyájának használata esetén, ami ezerszázalékosan jogellenes. biztos, hogy az mnb rá fog nézni ezekre a bejelentésekre, én bírságot is kértem az otp-re
-
mzso
veterán
Az hogy lehet?

Azt hazudták, hogy addig nem érvényesítik a tranzakciós díjat, amíg nem migráltak át mindenkit, viszont nálam már legalább 2 hete fizetős a normál utalás.A qvik utalás amúgy nálam változatlan, minden partnerként felvett magyar bankszámla továbbra is ott van a qvik listában, és díjmentesen tudok nekik utalni.
Az meg hogy lenne? Az a 0,45% 50k felett az egy adó, nem? Ha magyar a számla akkor azt be kell szedni.
-
mzso
veterán
Akkor úgy tűnik még korai azon gondolkodni, hogy fő/egyetlen bankszámlának Revolutot használjon az ember.
Amúgy mi a Swift utalás?
-
csibe1
veterán
Az hogy lehet?

Azt hazudták, hogy addig nem érvényesítik a tranzakciós díjat, amíg nem migráltak át mindenkit, viszont nálam már legalább 2 hete fizetős a normál utalás.A qvik utalás amúgy nálam változatlan, minden partnerként felvett magyar bankszámla továbbra is ott van a qvik listában, és díjmentesen tudok nekik utalni.
Nem bug, feature, anomália vagy Amália a rendszerben. Ez jobb, mint a Mátrix!

Azért vannak itt érdekes dolgok a topikot olvasva, mint minden nagyobb váltásnál bármelyik rendszerben.
-
Moleman
addikt
Az hogy lehet?

-
ACE-
addikt
Nekem meg az a bajom hogy még magyar bankszámlám sincs... de várható volt hogy ez a QVIK utalás nem fog menni, mert nem így kéne működnie...
-
kress
aktív tag
-
kress
aktív tag
-
István89
tag
56801 sopruk
Nálam már az elejétől kezdve sem volt ilyen. Amikor itt mások írták, hogy náluk működik ez a funkció, azt hittem várni kell még.Nálam csak akkor jelenik meg a küldési lehetőség, ha telefonszámot, e-mail címet vagy adóazonosítót veszek fel. Ha bankszámlaszámot adok hozzá – akár újra meg újra –, a Qvik rész alatt nem jelenik meg a küldési lehetőség, csak akkor, ha a sima bankszámlaszámos utalást választom.
-
sopruk
senior tag
Nálatok is eltűnt a Qvik utalás lehetősége?
Továbbra is ott vannak a Qvik partnerek, de rákattintva nem lehet indítani utalást...
Akinek korábban utaltam Qvik-en keresztül, ott sem lehet újat kezdeményezni...
Új hozzászólás Aktív témák
-
56942 - 56801
56942 - 56801 56800 - 56701 56700 - 56601 56600 - 56501 56500 - 56401 56400 - 56301 56300 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 55901 55900 - 55801 55800 - 55701 55700 - 55601 55600 - 55501 55500 - 55401 55400 - 55301 55300 - 55201 55200 - 55101 55100 - 55001 55000 - 54901 54900 - 54801 54800 - 54701 54700 - 54601 54600 - 54501 54500 - 54401 54400 - 54301 54300 - 54201 54200 - 54101 54100 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- iPhone topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Unod a kompakt klaviatúrákat? Akkor talán neked szól ez a modern Zboard iteráció
- Szijjártó Péter a BYD-hoz igazolt
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi TV Box S 3rd Gen
- Steam Deck OLED 512 GB + kinai dock
- Amazfit T-Rex 3 PRO (48mm) - karcmentes - ajándék szíj
- A CSÚCSRAGADOZÓ! Razer Blade 16 Ryzen AI 9 HX370 64GB 2x2TB RTX 5090 QHD+ 240Hz OLED - 2 év gar!
- Precision 5690 27% 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar

, 3 percre rá elfogadták
.)

Akkor mi a búbánatos F-ra jó a DÁP azonosítás, ami egyébként egy hiteles és hivatalos azonosítási mód?

basszus.. valóban
)