Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Hali! Normál, megmaradó virtuális kártyával fizet valaki elő Deezer Premium-ra? Sehogy nem tudom vele megetetni egyik virtuális Revolut kártyámat...
Most PayPal-t állítottam be végül, de a kártya jobb lenne. -
hzsolee
őstag
Sziasztok!
Ha lejár a személyi igazolvány gondolom azt jelezni kell nekik, az új adatokat meg kell adni. Ez pontosan hogyan zajlik? Nehézség a dologban, hogy angol tudás 0... -
lumpy92
aktív tag
Hali! Másnál is vacakol a revo? Sajat egyenlegemhez nem tudok pénzt hozzáadni OTPs kártyámról. Penz van rajta és napi limitet is felemeltem az otps kártyán. Revolut azt írja, hogy valami hiba történt próbáljam kesőbb újra. 11:40 óta többször próbáltam.
-
-
attiati
veterán
válasz
axioma #52042 üzenetére
Lehet el van ütve.
Vagy azért ugyanaz a kettő, mert a kedvezményes "középárfolyamos" váltást mutatja.Középárfolyam igazából nem létezik a bankközi piacon (szóval az excel táblám fejléce sem jó).
Alapértelmezetten a bid árat mutatja a chart (ami az ügyfél eladási ára, tehát az alacsonyabb).Az erste 402,79-t kínál, pedig abban az időpillanatban 402,25 körül volt a bid ár.
De ha nagyon szigorúak akarunk lenni, akkor olyan sem létezik, hogy mennyi egy deviza ára az adott pillanatban, mert nincs központi pool, mint a tőzsdén.
A devizapiacon minden bank egyedileg dönti el, hogy milyen árat jegyez és abban már benne van a spreadje is. -
junkhead
aktív tag
válasz
FireFox1996 #52045 üzenetére
Repjegyet csak légitársaság oldalán foglalj, ha késik, törlik stb..
Tavaly szállás mellé ajánlott autóbérlést a booking jó áron, nyilván az autókölcsönző pont lexarta, életem legdrágább autója lett, booking visszaadta az általa beszedett díjat hosszú és nehéz ügyintézés eredményeként. -
4Grider
nagyúr
Nyilván az egyszeri fizetésre alkalmas virtuális kártyákkal keverem az állandó fizetésre alkalmas virtuális kártyákat. Mert ugye az egyszerivel tuti te fizetsz, a virtuális állandóról viszont legalább egyszer lenyúlhatnak. Tény, hogy ezután gyorsan meg lehet tőlük szabadulni, majd újat kérni.
-
vacs
veterán
Ha még itt vagy és olvasod, akkor mondd meg neki, hogy a fizikai kártyát NE adja meg sehol, semmilyen weboldalon, de én még Google Pay-be se tettem bele!
Helyette hozzon létre az appban virtuális kártyát (akár többet is) és ezeket használja netes oldalakon!
Én Google Pay-el is virtuális kártyát használok!
Ha így tett volna, akkor most nem kéne új fizikai kártyát kérnie. -
válasz
FireFox1996 #52045 üzenetére
Hétköznap válts, akkor jobb az árfolyam. Amúgy még az sem biztos, hogy az a skyscanner.hu forintban fog vonni pénzt, lehet, hogy csak abban jelzi. Sok webshop csinálja ezt. De utóbbinak semmi köze a Revoluthoz, neked kell kiderítened.
Közben megnyitottam az oldalt, és alul lehet változtatni a pénznemet. Megnézted?
mod: most nézem, a skyscanner-en nem is lehet vásárolni, az csak továbbít olyan oldalarta, ahol lehet...
[ Szerkesztve ]
-
FireFox1996
őstag
Vennék repcsijegyet, de csak ft-tal hajlandó fogadni (skyscanner.hu-ról indulva, itt EUR-ban látom az árakat, de tovább lépve már ft-ban mutatja a fizetéskor
, kivéve ha booking-com-on rendelek, ott meg drágább is a jegy), nekem meg csak eur-m van.
Kérdés: Ilyenkor hátérben milyen árfolyammal vált eur-ről huf-ra a revolut. Mert próbából eur-ról átváltok huf-ra, elég kezdvezőtlen váltással dolgozik
(több ezer eur-ról van szó, ezért nem kis pénzről lenne szó ha ilyen árfolyammal vált át)
-
-
Janou
őstag
Sziasztok
Lenne egy érdekes kérdésem. Egyik ismerősöm valószínűleg egy kamu weboldalon megadta a Revolut fizikai bankkártyájának az adatait.... Ilyenkor mit tud tenni?
Én javasoltam neki, hogy nyomjon rá a Befagyasztásra, bár igazából nem tudom pontosan ez mit csinál. -
attiati
veterán
-
Plero
aktív tag
Revolutról utalnék Euro-t német bankszámlára. Ennek vannak költségei? Természetesen Euro is van a Revoluton.
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Egy nagyobb összeget tervezek beutalni Revolutra, hogy majd azt tovább utaljam brókerhez. Az applikációban nem találtam, hogy hol tudnék "üzenetet" írni a Revolutnak, hogy ne akadjon fenn biztonsági ellenőrzésen?
-
Blaymoira
csendes tag
Valaki tapasztalta már, hogy ha céges kártyával top-upolsz számlát, akkor mennyi díjat vonnak?
Én próbáltam egyszer 10 EUR-ral de arra nem vontak semmit. A kártya Wise business accountos. Legközelebb valószínűleg egy nagyobb összeggel próbálom, csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.
-
trouble
senior tag
Hali! Telefont váltottam, és most nem enged pénzt feltölteni!
Ez a hibaüzenet:
Elutasítva- A 3DS ellenőrzés során probléma lépett fel.
Ha a Gpay feltöltést választom, és ott kijelölöm ue. kártyát, simám megy minden, feltölt.
Régi (még nem resetelt )telefonnal ue. kártya még berögzítve ott simán megy a pénz feltöltés. Mi lehet a hiba oka, köszönöm! -
attiati
veterán
Valóban szerencsétlen és az is, hogy pont egy olyan időszakban tesztelték, amikor volt 1 Ft elmozdulás az árfolyamban.
De kb 5 perc melóval megnézhető, hogy mennyi volt az adott pillanatban a bankközi közép árfolyam és ahhoz képest nézni, hogy az adott banki ajánlat mennyi spread-et tartalmaz.
-
mexel
veterán
Sziasztok! Revolutnál lehet fizetési kérelmet küldeni pl otp számlára? Nem a fizetési hivatkozás érdekel ami kártyával fizethető, hanem az hol meg kell adni a számlaszámot és az illető kapja. Nem találom sehol, pedig küldtem már ilyet sztem
-
Fifi
őstag
válasz
freelancer68 #52013 üzenetére
Átfutottam. Újdonság nem volt benne, aki követi az itteni fórumokat.
Tévedést tartalmaz és szerintem vicc, hogy nem tudták azonos időpillanatban (percen belül legalább) lekérni az árfolyamokat, így az összehasonlítás 3-6 perc eltéréssel történt.
-
freelancer68
tag
-
pictigjis
senior tag
válasz
Oliverda #52009 üzenetére
erősen ideje volt már valami hasonló kedvezménynek a fizetős ügyfelek számára...
amúgy én külföldi vásárolgatásokra is a trading 212 kártyát fogom használni. a múltkor csináltam a tesztet, hogy forint manuális átváltása esetén kb. +0,7 huf-fal lehet számolni eurónál. automata konverziónál (eurós vásárlásnál) viszont ennél is kisebb volt a marzs, kb. +0,3 huf a középhez képest, és hétvégén sincs felár. a revolut árfolyama annyira versenyképtelen már, hogy ezzel az újítással is nehéz lesz visszajönni. (tudom, sokan amúgy észre se vették, hogy sokkal rosszabb lett a váltás...)
-
Oliverda
félisten
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok!
Több, mint valószínű, hogy volt ilyen téma azonban megkérdezném, hogy paysafecardról lehetséges-e Revolutra átrakni a pénzt? S ha igen, hogyan?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Ps5 Slim lemezes 1TB/2TB extrákkal
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- ACER UltraBook,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz)8-16GB RAM,SSD,szép
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 8250u(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD
- Ultrakönnyű Toshiba UltraBook core i5 (4x28Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,256GB SSD,jó akku