Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Akkor azt hiszem ott volt a válasz, Revolut Pro kell hozzá.
"A Revolut Pro esetében engedélyezheted a Tap to Pay funkciót az iPhone készülékeden, amely lehetővé teszi, hogy személyesen fogadj pénzt az iPhone-odon hardverek vagy fizetőterminálok használata nélkül.
Az iPhone-okon a Tap to Pay jelenleg a következő országokban érhető el: Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Hollandia, Ausztria, Írország."Tap to Pay on iPhone
1,7% minden kártyatípus esetében (belföldi személyes, üzleti és nemzetközi) -
teptep
senior tag
Amikor a SAJÁT kártyádról fel akarod tölteni az egyenleged, akkor a kártyaszámot beírhatod kézzel, vagy beolvashatod kamerával vagy NFC-vel. De ezt csak a saját kártyádra használhatod. Tehát általános terminálként (amikor sorban egymás után több kártyáról veszel le pénzt) nem használhatod, mert azt a pénzmosást figyelő algoritmus meg fogja akasztani.
-
atala
addikt
Nem rég az Apple lehetővé tette, hogy a telefont bankkártya terminálként lehessen használni. Elvileg a Revolut ezt tudja is, de én nem találok ilyen lehetőséget.
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Olyan automata létezik, amelyik angol fontot ad ki?
Eurósat sokat írtatok, hátha van ilyen is.
Köszönöm előre is. -
zsola400
aktív tag
válasz
szita.erno #52418 üzenetére
Nem lépted át a havi váltási keretet és azért számolt +díjat?
-
zerodot
aktív tag
Ezt honnan veszed?
Magyar idő szerint péntek 22:00 és vasárnap 23:00 között van hétvégi felár:
Weekend mark up fees
All customers, regardless of their plan, will be charged a 1% fee on all exchanges made on the weekend between 5pm Eastern Standard Time (EST) Friday and 6pm EST Sunday. -
válasz
szita.erno #52418 üzenetére
Nem. Péntek 17:00-tól, vasárnap 17:00-ig van.
-
szita.erno
aktív tag
Pénteken 17:00.kor akartam Forintot váltani Euróra, de a hétvégi árfolyamon akarta váltani!! 😡 Én úgy tudtam az szombat 00:00.tól van.
Vagy még sem? -
mzso
veterán
A revolutnak lehet visszajelzést küldeni, hibákról, problémákról?
-
-
Orgi
addikt
válasz
zoltannagy #52408 üzenetére
Nálam pl nem lett, elhajtott a support is, ugyanilyen esetben. Én kaptam a meghívót, azzal regisztráltam életemben először, mégsem jelentem meg a küldőnél és hiába teljesítettem minden feltételt, a support elhajtott.
-
8
senior tag
válasz
zoltannagy #52406 üzenetére
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Az lehet, hogy valamiért nem látom akit meghívtam, de 100%, hogy regisztrált a linkemmel?
Biztos azon regizett már csak a vásárlás maradt neki csak így lehet hogy a meghívásést sem kapom meg a 20.000 Ft-ot vagy ez elő szokott fordulni?
Az első meghívottamat láttam és azt is, hogy hol jár a folyamatban, de most semmit sem -
mzso
veterán
Megint próbáltam rendelni a DM-en. De megint szanaszét szopatott.
Először a revolut hadoválta, hogy "elutasíva, mert csak egyszer lehet használni az egyszer használatost", hiába generáltam újat. Is majd a DM-en jött üzenet, hogy ezzel most nem tudom befejezni a rendelést, de ezzel már a sima webkártyára is... (Kifogytam az egyszer használatosokból) -
Kasya
nagyúr
válasz
TrollBalint #52402 üzenetére
Március 14-én vasaroltam legutoljara, előtte '24 novemberében, gond nelkul ment. Most visszaneztem az elozmenyeket, mindegyiket egyszerhasznalatossal fizettem.
Szerintem arányaiban többet vasarlok Amazon.de-rol, mint Alirol. PP-vel meg csak az F&F fizeteseket intezem, amire pont semmi vedelmet nem ad
-
Kasya
nagyúr
válasz
Moleman #52398 üzenetére
Ja, akkor még én is hasznaltam és Ebay-en tenyleg szukseges volt. De Alin van olyan opcio, hogy a rendelt termek nem jott meg, vagy serulten. Jo tudni, hogy ezek szerint ez se mindig megoldas... Nekem itt eddig mindig jott visszaterites, igy privát vasarlasokon kivul mar nem hasznalom a PP-t.
Alin nekem az egyszerhasznalatos kartya a megoldas. -
Moleman
addikt
Extra vevővédelem, ha az eladó nem hajlandó reagálni egy panaszra, a PP-hoz még lehet menni sírni.
10+ éve az ebayen sokszor volt rá szükség.
Amúgy Alin eddig én is PP nélkül fizettem, de pont most volt egy problémás rendelésem, kíváncsi leszek a kimenetelére. Lehet nem árt legközelebb közbeiktatni a PP-t is.
-
mexel
veterán
Sziasztok. Kis gondom akadt a revoluttal.
Van virtuális kártyám külön Paypalhoz, ezzel fizetek alin.
A napokban igen sok kisebb - nagyobb vásárlásom volt. Ebból volt pár ami nem teljesült az alinál valami hiba miatt és visszaküldték a pénzt. Kb 4 vag 5 ilyen tétel volt.
A Paypalban látszanak is.
A revolutviszont csak 1 db-ot jelzett hogy visszatérítés hamarosan, kb az egyik legkisebb összeget. Az ma teljesült is, de a többiről semmi de semmi infó, pedig a Paypal szerint már visszaküldték a kártyára.
A revolutban semmi sincs az előzményekben sem erről, az összeg sincs a számlán. Hogyan vagy hol lehet ezt megkérdezni, megreklamálni? Eddig ilyen nem volt, minden pontosan érkezett. Ez kicsit megingatja a bizalmamat így a revolutban ha csak így elvesznek valahol tételek. -
Noxy
veterán
válasz
Major Lion #52394 üzenetére
iPhone-n elerheto a Medical Id-d,
Igen ott van, csak sokan nem foglalkoznak vele.
Meg lehet adni hogy milyen allergiád van, terhesség, milyen, gyógyszereket szedsz, orvosi kezelés igénylő állapotok stb.., kit kell értesíteni vészhelyzet esetén. -
mrots
junior tag
válasz
Paxker315 #52306 üzenetére
Opcio lehet olyan kepernyozar hasznalata, ami alatt a hatterkepen olvashatoak a kozeli hozzatartozok nevei es telefonszamai. Regebben, olyan 15 eve amikor meg nyomogombos telefonok voltak es nem igazan volt kepernyozar (mert kepernyo se nagyon volt es appok sem voltak amikel dolgokat lehetett csinalni) a mentok a telefonokban az "ICE' (In Case of Emergency) kontaktot kerestek, nekem akkor volt ICE1 ICE2 stb kontaktom amilyen sorrendben oket akartam, hogy hivjak. Szerencsere sosem volt ra szukseg. Egyszer pedig talaltam egy telefont (szinten nyomogombos korszakban) es fel tudtam hivni rola egy 'Apa' nevu kontaktot es megmondtam neki hogy a fia elvesztett telefonjat talaltam meg es jojjon erte.
Lenyeg a lenyeg: a biztonsag fenntartasa mellett is lehetseges a mentoknek informaciot kozolni, peldaul a zarolt kepernyon olvashato ICE kontaktok elerhetosegevel.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Másnál is volt már olyan ,hogy meghívott valakit és nem látja? Mármint nem tudod követni az alkalmazásban? Aki meghívott engem, annak is ilyen problémája van, és most egy kollégámat meghívtam és őt sem látom. -
Sziasztok. A Revolut számlámról köztes lépés mentesen, azonnal tudok utalni a Lightyear számlámra?
-
gabor1974
tag
Helló.. Fő kártyához gyerekszámlánra kapja a gyerek a zsebpénzét hetente.
Most szerettem volna átvezetni plusszban pénzt de nem találom a lehetőséget. Sőt igazából azt sem találom hogy a kártya adafokon kívül a rajta levő összeget lássam. De a mai zsebpénze is átvezetődött. Amikor ezt hú de jól beállítottam akkor minden piszok egyszerű volt. Nahh m1 ebben kérnék segítséget. Köszi előre is.
-
bigdady
nagyúr
Erste hitelkártyáról feltölteni ingyenes?
-
zsola400
aktív tag
válasz
tomboy0013 #52371 üzenetére
Akkor töröld azt a kártyát, valami félrement ott, kérjél másikat helyette.
-
zsola400
aktív tag
válasz
tomboy0013 #52367 üzenetére
Az nem lehet, hogy közel volt a kártya lejárti ideje és azért nem engedte?
-
Noxy
veterán
válasz
tomboy0013 #52367 üzenetére
Sztm meg tök felesleges fizikai kártyát h..adni a Wallet-hez.
Egy dologra jó amit a virtuális nem tud. KP felvenni az ATM-ből. -
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #52366 üzenetére
Chat-eltem az ügyfélszolgálattal, sehogy nem tudták megoldani ők sem a gondot, így a végeredmény annyi lett hogy létrehoztam egy új virtuális kártyát és azt adtam hozzá a Wallet-hez.
-
tomboy0013
veterán
válasz
gyalu 1 #52365 üzenetére
Töröltem a Google fiókomból a Revolut kártyát (nem csak a Wallet app-ból) és töröltem a Revolut app adatait is. Most már felvillan az engedély kérés. De hiába írja a Revolut app, hogy hitelesítve, továbbra is ugyanezt a képet dobja be a Wallet amit ide becsatoltam. Amúgy az app-ban a kartyambál nem jelenik meg az "Add to G Pay" felirat sem. A fiókból való kártya törlés után sem.
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
tomboy0013 #52364 üzenetére
Megnyitod a kártyát, alól van olyan, hogy "add to G pay"
-
zsola400
aktív tag
válasz
tomboy0013 #52362 üzenetére
Próbáltad a Revolutból indítani a kártya hozzáadást? Esetleg töröld a Revolut app adatait is.
-
tomboy0013
veterán
Sziasztok,
Töröltem a Play Szolgáltatások adatait a telefonomon és azóta a Revolut kártyámat nem tudom beállítani a fizetéshez.
A mellékelt képen látható mi történik. Ha az üzenetet bezárom, nem jelenik meg kiválasztható opció és így nem tudok a folyamatban tovább lépni. A Revolut app-ban nem találok semmit amit el kellene fogadni vagy aminek köze lehetne ehhez.
Chat GPT nem adott értelmes javaslatot a problémára.
Az android-os órámon viszont be tudtam állítani a fizetést, ott megy a dolog, a telón viszont nem. Valakinek van ötlete a megoldásra?
-
.-..-.
junior tag
válasz
sopruk #52357 üzenetére
Közben felraktam az appot és fura módon csak arcképes azonosítást kért, a régi 4-számjegyes kódot 6-számjegyre kellett változtatni, illetve csak ellenőriznem kellett a meglévő adataimat (telefon, cím, stb).
Bekérte még a munkakörömet és hogy milyen céllal használom.
Azt hittem fel kell töltenem a személyimet is.Igen, látom van is egy virtuális kártyám alapból és ott van az egyszer használatos ikonja.
Nem tudtam, hogy "sima" virtuálisból is lehet több, ezt majd megnézem később akkor.A "bankkártyás rátöltés" azt jelenti, hogy mondjuk a Revolut QR kódomat beolvasom a bankom saját app-jával és így küldök rá pénzt?
Szeretném valahogy kipróbálni most (hétvége/ünnepnap) kis összeggel, hogy miként tudok pénzt tenni rá. -
sopruk
senior tag
válasz
.-..-. #52356 üzenetére
Igen létezik az egyszer használatos, meg a sima virtuális kártya is, amiből több is lehet és fagyasztani is tudod őket külön külön.
Utalni nem érdemes rá, mert külföldi utalásnak számít és nagyon drága
Viszont bankkártyával ingyenesen tudsz rá tölteni pénzt, mint egy sima online vásárlás...
Utána akár (vásárlás során) automatikusan váltja át a megfelelő devizába
Hétvégén van egy kis felár, olyankor érdemes előre váltani hétközben... -
.-..-.
junior tag
Sziasztok.
Elméletileg van Revolut számlám, de ~2éve nem léptem be.
A 2024-es évben is küldtek értesítőt, hogy azonosítsam magam, de nem tettem meg.
(Valamiért nem fogadta el és nem vacakoltam vele tovább)
Illetve most is küldtek üzenetet, így került elő újra a Revolut-téma a családban.Mivel nemigen használtam semmire (anno Crypto be-kifizetésre csak, amivel éppen nullszaldósan sikerült kiszállnom), nem nagyon ismerem a szolgáltatást.
Most amiért esetleg használnám, az "egyszerhasználatos" virtuális kártya szolgáltatás lenne.Jók az ismereteim ezügyben? Létezik ez a szolgáltatás?
Ha most azonosítom magam mondjuk személyivel és aktív lesz a fiókom, akkor havonta tudok utalni a Revolut számlámra pénzt (forintot), amit virtuális kártyák segítségével elvásárolhatok (USD, EUR)? -
sarkanyolo2
őstag
Nagyon baba, VISA van belőle, akkor a házinak mondható OTP-nél free.Köszi srácok!
-
válasz
sarkanyolo2 #52352 üzenetére
Nem, a Revolut Visára nincs plusz költség az Ersténél, csak a Revolut Mastercardnál van.
-
Gabás
addikt
válasz
sarkanyolo2 #52352 üzenetére
OTP, MHB, Rafi...
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
[ Kártyás készpénzfelvétel plusz költségek ]
Visszaolvasva a fórumban láttam, hogy az Erste fixen plusz költséget ró fel a Revolutos kártyával való készpénzfelvételnél, hiába a 75000 forintos ingyenes KP felvét.
Tudtok esetleg olyan bankot, aki nem számít fel egyéb költséget ezen összegig? -
dptrsk
addikt
-
Moleman
addikt
Szerintem szabályos, csak a saját számládra történő visszautalást (loopingot) nem szeretik.
Én pontosan így szoktam elkerülni a loopingot, feltöltöm a saját Revolutomat, átküldöm a feleségem Revolutjára, és ő utalja vissza az én folyószámlámra.Nem szoktunk napokat várni sem, azonnal elutalja. Ha napokat-heteket vársz, akkor már a saját számládra történő visszautalás miatt sem szólnak.
De amúgy ha csak az utalási költség elkerülése a cél, fizetési kérelemmel meg tudjátok oldani ingyen - kivéve persze, ha a CIB ragaszkodik hozzá, hogy rendes bejövő utalás legyen.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Ha minden hónapban a saját Revolut fiókomból utalok a feleségem CIB számlájára, az aszf szerint szabályos?
(5 évig minden hónapban így lenne)
Feltöltöm minden hónapban az egyenlegem (ha kevesebb van rajta) és pár nap múlva tovább utalom, de ha ajánlott akkor pár hétig tudom pihentetni is. -
Moleman
addikt
Update OTP ügyben: most töltöttem fel MC dombor hitelkártyával 999.000 forintot, elsőre sikerült, nem volt semmi gond. A nem dombor MC betétivel több mint 2 hete nem próbáltam, lehet hogy már azzal is menne.
-
válasz
vegyszer #52339 üzenetére
Minden beleszámít, amikor pénzt kell váltani. Tehát ha euróban veszel valamit úgy, hogy nincs elég euró a számládon, akkor ott is váltani fog a Revolut a forint számládról (ráadásul a teljes összeget onnan fogja vonni, ha akár csak 1 euróval is kevesebb van az eurós számládon).
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Az a kérdés, hogy a kedvező árazású deviza váltás (standard csomag, 350000Ft/hónap limit) az csak arra vonatkozik, hogy az egyenlegen lévő Ft-ból pl €-ra váltok pénzt?
De ha a terhelés eleve 1000€, akkor az nem számít ebbe bele?
Jellemzően nem költök egyben ennyit, de sógiasszonyom (UK-ból) akar nagyobb kereszt pénznemes fizetést eszközölni.
Az esküvőjét szervezi, és Ft-ban kell utalnia, de itt-ott tudna kártyával fizetni. -
Mateosz
aktív tag
Nálam is gond volt a pénz feltöltéssel (nagyobb összeggel).
Már leírtam az OTP-s topicban, hogy mi történt itt és itt:
https://mobilarena.hu/tema/otp-s_kerdes/hsz_19393-19393.html
https://mobilarena.hu/tema/otp-s_kerdes/hsz_19559-19559.html -
válasz
szabop27 #52336 üzenetére
Az ingyenes accounttal havi 75000 forint erejéig tudsz pénzt felvenni ingyen (ill néhány banknál külföldön is), és ez lehet euróban is, bizonyos ATM-ekből. De mivel ez még 200 euró sincs, semmit sem érsz vele. Nem hiszem, hogy a Revolut tud a kp-ban segíteni neked. Még a metal plan is csak havi 300 ezer forintot enged ingyen felvenni, és az is nagyon messze van attól az összegtől, ami neked kell.
Mod: az Ultra plannel akár 2000 eurót is felvehetnél ingyen, de az majdnem 20 ezer forint havonta (de ehhez is 2 hónap kellene neked), és ha lemondod pár hónapon belül, kifizettetik veled a költségeket, vagyis nem jársz jól.
-
szabop27
tag
Sziasztok,
Ausztriában kell 3500€-t készpénzben kifizetnem. Kérdés, hogy tudom ez a legjobban megoldani? Itthon ingyen tudok forintot felvenni, ezt viszont ha jól tudom, sokba kerül átváltani. Tudok itthon/kint revolutrol ennél olcsóbban EUR-t kivenni? Más best practice esetleg? -
wolfman
veterán
Sziasztok!
Revoluttal fizetési kérelmet lehet küldeni számlaszámra, hogy egyből a másik fél applikációban tudja mindezt jóváhagyni vagy csak linkekkel, lehet szarakodni netes felületes kártyaadat megadással?
-
TrollBalint
addikt
nem tudom milyen ez a "másik telefon", de ha egy régebbi Android van rajta, könnyen lehet, hogy az a gondja. El tudom képzelni, hogy olyan peches vagy, hogy van egy olyan telefon + Android kombód, amin a Revolut éppen nem működik megfelelően valamiért.
Én adnék még egy esélyt, egy harmadik telefonnal is, lehetőleg amin Android 15 van. -
nggabi
félisten
az nem a kp felvételi limit?
Hétköznapokon a Premium, Metal és Ultra csomagokban korlátlanul lehet plusz díj nélkül devizát váltani. Ha ingyenes Standard csomagban vagy, akkor hónapfordulóként 350 000 ft-ig vagy ezzel megegyező deviza értékig tudsz díj nélkül váltani, efelett 1 %-os díja van hétköznaponként a váltásnak.
-
Ka_
csendes tag
Látom az olvasásértés nem az erősséged. Másik telefonon is próbáltam működő kamerával és nem tud azonosítani. Mindig visszadob elejére, és újra kérni a selfie-t is, amit már azelőtt többször is elfogadott, hiszen többször is tovább engedett igazolványt fotózni. És még csak egy indokot (konkrét hibaüzenet) sem ír, hogy MIÉRT nem sikerült az azonosítás. Fintech cég...
#52325 esbii22: "Mindenki másnál jól működik". Akik a support oldalakon meg a redditen és hasonlóan helyeken írnak, azok pedig mind hazudnak. Akkor most már legalább tudod, hogy nem mindenkinek működik.
De rendben, ennyi, én is lezártnak tekintem a témát. Felesleges tovább rágni. Most már tudom, hogy itt mindenkinek működik, úgyhogy nyilvánvalóan én vagyok a hülye.
-
válasz
szita.erno #52327 üzenetére
75 ezer forintig ingyenes, a felett ki fogja írni az extra költséget.
-
szita.erno
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Standard csomaggal tudok 150.ezret Amerikai Dollára váltani?
Vagy van plus költsége? -
Srácok elég volt, nem kéne belerúgni másokba.
-
mrots
junior tag
Agyalunk az asszonnyal nagyobb penzvaltason. Granit / OTP kiesik mert havi <1M a limit amire vonatkozik a kedvezmenyes ar. Van rafi szamla, asszony most nyitott hozza deviza accountot. Ha jol ertem a trukk az, hogy mig pl a granitbol az atvaltott zset ki kell utaljam (nem usd, nem eur a cel deviza) aminek koltsege van, a rafinal a bankkartyat hozza lehet rendelni a deviza szamlahoz es kolteni vele, tehat peldaul revolutra feltolteni.
Megneztunk ma egy probat. Rafinal 29.3M forintert adtak volna 61697 fontot. ugyanebben a pillanatban revoluton adtak volna ugyanennyi forintert 61769 fontot, azaz durvan 73 fonttal tobbet.
Mindket osszeg elvileg mindne koltseg levonasa utan van, ha van koltseg.
Mostanaban a csapbol is az folyik, hogy a revout milyen rosszul valt. Miert ad megis jobb arat?
-
vmarci21
tag
PayPal-nál alapból limitált a fiók, ha a limit fölött akarsz egy évben pénzt fogadni / küldeni, akkor vissza kell igazolni azt egy másik, neveden lévő bankszámlával, ami abban az országban kell bejegyezve legyen, amelyik ország állampolgára vagy.
Tehát gyakorlatilag ők arra építenek, hogy a magyar bank megcsinálja helyettük az átvilágítást, ők pedig meg csak ellenőrzik, hogy van-e érvényes magyar bankszámlád.Revolut viszont teljes értékű bank, nem szükséges hozzá hogy létezzen másik banknál is számlád.
-
jalos
tag
Elmúlt 1-2 évben, revoluton túl (mert az már régebbi) 1 crypto, 2 bank, 2 befektetési szolgáltató, 1 személyi, sőt 1 alipay arcképes authentikáción is átestem így. Azt hiszem a crypto szolgáltató biztosította hogy PC-n is folytathatom ha akarom, a bank meg fordítva (neki nem volt jó a PC-s kamera).
És nem iPhone! Biztos velem van a baj.
De ha ellopnák a pénzedet, akkor meg szemét bank, miért nem tett mindent ellene! -
Ka_
csendes tag
Csak a userek adják a userbázist, ami nélkül kitörölhetik. Tele a support oldaluk kamera és/vagy azonosítási problémákkal. De nem baj, a lényeg, hogy iPhone-ról tökéletes.
A kamera (a másik telón, amiről próbálom) működik, éles a kép, van fókusz, keretben van, és nem fogadja el. Innentől kezdve nem tudom, hogy nekem mit kellene tennem az ügy érdekében. Tudom, vegyek ájfónt.
Mindegy, ez van.
-
esbii22
őstag
Utóbbi időben 3 regisztrációt is végigvittem a családban, egyik sem tartott 3 percnél tovább (mindegyik iPhone-on). Sose volt homályos a fotó, nem tudom droidon is így van-e, de iOS-en csak a keretbe illesztettem az igazolványokat, és beszkennelte még csak gombot se kellett nyomni.
A minek kell PIN kód/ ujjlenyomat/ FaceID a telefonra részre inkább nem is válaszolok.
-
Ka_
csendes tag
Érdekes, a PayPal meg kb. bármi más szolgáltató elfogadja, ha feltöltöm a doksit. Meg nem szopatnak azzal, hogy századszor is selfie-t kérnek, miután már elfogadták és továbbengedtek, ugyanabban az időben, ugyanarról a telóról. Mindegy. Az, hogy 2025-ben ott tartunk, hogy nem lehet egyszerűen megoldani egy ilyen fél perces dolgot, az szánalom. Évekkel ezelőtt, mikor regisztráltam, akkor gyorsabban és egyszerűbben ment. Ezek szerint azóta valahogy visszafele fejlődött az azonosítási algoritmusuk.
-
warcat
veterán
Adócsalás, pénzmosás, Ahmed küldi Abdulnak a dzsihádmoneyt robbantgatásra, az ez ellen szóló jogszabályoknak meg kell felelniük különben jön a százmilliós bírság, működési engedély felülvizsgálata stb stb
Normál telómmal hogy-hogynem 5 perc volt megerősíteni a lejárt sz. ig.-t
-
Ka_
csendes tag
Igazolvánnyal kellene azonosítanom magam, de a telóm kamerája nem működik. Írtam a supportnak, Galigupta szerint használjak másik telót. Köszi. Dokumentumot feltölteni nem lehet, mert az már túl sci-fi. Kamerát váltani (előlapi - hátlapi) nem lehet, mert az már biztos túl nagy feature, biztos nem volt pénzük leprogramozni.
Oké, családtag telóját elkérem, selfi azonosítás kell, 10 perces szarakodás után elfogadja, jöhet az igazolvány. Igazolvány előlap fotó, szarakodás, homályos, éles, homályos.... Oké, első oldalt elfogadja, jöhet a hátoldal. Újabb szarakodás, aztán pár próba után elfogadja, aztán várjak az azonosításra. Pár perc múlva írja az app, hogy nem tudnak azonosítani. Újabb selfie (mikor már korábban elfogadta!), újabb szarakodás, igazolvány, de többszöri szarakodás után sem sikerül megfelelően fotózni és/vagy elfogadnia. Aztán jöhet megint azt elejéről: selfie... Fél óra alatt nem sikerült átjutni rajta. Na itt befejeztem ezzel a hulladékkal való harcolást. Arról nem is beszélve, hogy rám kényszeríti, hogy a telefonon állítsak be PIN kódot vagy bármi mást, miközben az appon belül van pin kód stb. Imádom, hogy mindenkit teljesen gyökérnek néznek és mindenkit mindig meg akarnak védeni.
-
axioma
veterán
válasz
Paxker315 #52306 üzenetére
be tudod allitani hogy kit ertesitsenek veszhelyzetben [ICE - in case of emergency], regi teloknal ICE 1-2-3 mondtak h vedd fel a szamokat, ma mar android address book - organize - emergency contacts, akkor hivhatoak feloldas nelkul [emergency -szambill felett emergency info, elhuzod, elobb az egeszsegugyi adataidat sorolja [azt is toltsd ki], alatta a kijelolt kontaktok listaja es lehet hivni
-
Paxker315
addikt
Érdekes amúgy, hogy egy másik telón, amit kizárólag itthon használok, sim-kártya nélkül, továbbra is működik képernyőzár nélkül.
Kicsit személyes is, miért szeretném ezt a zárat végleg feloldani: nemrég baleseteztem és teljesen eszméletvesztetten sérültem meg. Mikor a mentőben magamhoz tértem, a mentőtiszt mondta, hogy a családot már tájékoztatták, mert a telefonomról tudták hívni őket, így pár órán belül már ott voltak a kórházban mellettem. Ha képernyőzár van, akkor ez is esélytelen lett volna. Ezért van bennem egyfajta viszolygás attól, hogy képernyőzárat használjak.
-
Paxker315
addikt
válasz
tobias40 #52301 üzenetére
Ez az android telefon képernyő zárja. Revora eddig simán a hat számjegyű pinkoddal léptem be, de tegnap óta nem enged be ha nem állítok be telon képernyőzárat.
Azért probléma, mert nagyon utálom. Úgyis kér a revolut pint, azt használtam eddig, de most miért akar még ramsozni Androidos képernyőzárat is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külpolitika
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- PH!-s punk topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest