Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- RAM topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Oliverda #53016 üzenetére
Nem világos, hogy ha nincs jelenleg ingyenes utalása, azért miért is következik egyenesen az, hogy balek. Lehet olyan pl. hitele, amit x banknál vett fel egyéb okok miatt egyfajta számlacsomaggal és ahhoz nem járt az ingyenes utalás. Azért tarson fenn egy pl. CIB Eco-t (majd az ingyenesség lejárta után másikat), hátha 5-10 évente egy alkalommal egy autóvásárlásnál ingyenes lesz az utalás?
-
zerodot
aktív tag
válasz
Oliverda #53012 üzenetére
Pedig jogos a kérdése, mert ha a magyar bankból nem ingyenesen utal, akkor nem tud ingyen pénzt rakni a T212-re. Ergó bele kell számolni a banki utalási költséget is és úgy összehasonlítani a Revolut díjaival (Premium díj, plusz a Revo vs. T212 közti árfolyamkülönbségből adódó költség).
-
atala
addikt
Amikor valaki küld nekem pénzt közvetlenül a Revolutról, kiírja a rendszer, hogy imerem-e a személyt. A letiltás az ok, de mi a különbség, ha rányomom, hogy ismerem-e az illetőt, vagy ha egyáltalán nem csinálok semmit?
-
Oliverda
félisten
válasz
zerodot #53007 üzenetére
Vagy inkább regisztráljon Trading 212-ra, ahol elő sem kell fizetni, hogy jobb árfolyamon váltson, miközben a kártyás töltögetés kisördöge sem kísért, ugyanis lehet rá magyar bankból utalni (gyűjtőszámlára). Utána virtuális kártyával áttölthető Revolutra a már átváltott eurót és ugyanúgy ingyen tovább utalhatja.
-
zerodot
aktív tag
válasz
sagesz93 #53005 üzenetére
Az EUR utalás ingyenes Revolutról, összegtől függetlenül.
1 havi premium igazából nincs, mert a havi előfizetés is valójában éves, és ha korábban lemondod, akkor 2 havidíjnyi kötbért kell fizetni. Szóval 1 hónapon belüli lemondásnál 3 hónapnyi díjat fizetsz, persze még azzal is jobban jössz ki, mint az 1% fx díjjal.
Ha pedig 14 napon belül mondod le, akkor visszakapod a havidíjat, de elvileg felszámolhatják a használt szolgáltatások árát (vagyis az 1%-ot).
-
sagesz93
addikt
válasz
Oliverda #53004 üzenetére
Igen, ebben az MBH bank kifejezetten gázos, 5 milliós dolgom volt már, bankban nem kaptam engedélyt
telefonos ügyfélszolgálaton kaptam egy 48 vagy 72 órás feloldást a limitre, úgy tudtam megoldani.
Ha van valakinek ekkora összegre jó megoldása szívesen fogadom, gondolom a magyar bankon keresztül eurót utalni a legdrágább megoldás? Revolut tényleg ingyenes ekkora összegnél is?
amit látok mèg, hogy a standard csomagnál 1% a váltási díj, ekkora összegnél nem kevés. A premiumnál úgy látom ez is ingyenes korlátlan összegig, akkor erre az alkalomra lehet megéri a 3000 forintos havidíjat.
bigdady: köszi a tippet. -
sagesz93
addikt
Sziasztok
Külföldi autóvásárláshoz kellene utalnom ~20 ezer eurót(Ausztriába). Van a revolutomon kb 3 ezer eur, ehhez tennék még hozzá, és utalnék onnan. Ez járható út, nem problémáznak revoluton ekkora összegekkel? Magyar bankomról feltölteném a forintot, revoluton belül váltanék és úgy indítanám az eurós utalást.
Van ebben bárhol bármilyen buktató? Revolutos számlám standard, nem fizetős csomag. -
vacs
veterán
Üdv.
Ha rendszeres havi utalást állítok be kincstári babakötvény számlára az működik, kincstár elfogadja, próbálta valaki? -
-
defaultdict
újonc
Múlt hét pénteken indított HUF átutalás Revolutról IBKR-re meglepően gyorsan átment, 2 óra alatt. Ez általában 1 munkanap szokott lenni, de legutóbb pl. 3 munkanap volt. Remélem, hogy marad ez a gyorsaság.
Más kérdés, hogy az IBKR csak ma délelőtt tette elérhetővé. -
blt-blog
kezdő
válasz
Oliverda #52989 üzenetére
"Egy rakás légitársaságnál be lehet váltani."
Bar ez technikailag igaz, sot, mar volt bonusz is a bevaltashoz, ugyanakkor meg az olcsobb fizetos csomagokan is szanalmas az elerheto visszaterites. Egy kutyakozonseges ingyenes hitelkartyaval is megvan az 1% visszaterites, az eves dijjal rendelkezo kartyaknal pedig 1.5% az alap. A pontokat / merfoldeket pedig jol bevaltva igazabol 3-5x erteket lehet elerni, ha az ember ugyesen foglalja a repjegyet.
Ezzel szemben a revpontoknal egy atlagos atvaltasnal 0.25% a premium csomagban, 0.5% a metal csomagban es csak az ultra csomagban eri el az 1%-ot.
A kihivasok teljesiteseert kapott bonuszok bezsakolasan kivul a matek sehogy sem jon ki, nem erdemes a kolteseket masonnan revolutra csak ezert atiranyitani.
Raadasul a partnerek listajara semmi garancia nincs. Elkepzelheto, hogy egy szimpi bevaltohelyet szem elott tartva az ember gyur egy pontegyenleg eleresere, mire pedig osszegyulik, a partner akar ki is kerulhet a listabol.
-
Jarod1
veterán
válasz
heurisztika1 #52991 üzenetére
nem kért mostanában azonosítást?
-
Kriptót érdemes standard csomagban váltani? Vagy eleve röhelyes a kérdés a költségek miatt?
-
heurisztika1
csendes tag
Üdv! Nem tudom feltölteni a revolut számlámat! Mindig azt írja hogy túlléptem a feltöltési limitet! amit persze sehol sem lehet állítani! A minimummal próbálom /4000 Ft./ A saját bankom engedélyezi!
-
z0d1AK
nagyúr
Befutott a Revolut Boltok Magyarországra. Persze nincs árrésstop.
-
Oliverda
félisten
Euróról beszéltem, és annál a devizánál továbbra is áll, amit leírtam. Ezeket pár perce készítettem:
Nagyjából 700k forint környékén kerülnek egálba, addig a Wise ad jobb árfolyamot. Azt érdemes szem előtt tartani, hogy a Wise ehhez nem kér előfizetést, miközben a Revolutnál az ingyenes csomagban havi 1000 euróig lehet további felár nélkül váltani.
Egyébként pedig továbbra is a Wise-hoz hasonlóan ugyancsak havidíj-mentes Trading 212 a legjobb alternatíva nagyobb összegű váltásokhoz (is):
-
mrots
junior tag
válasz
pictigjis #52972 üzenetére
Ezzel kezdtem. A bank nem tudott versenykepes ajanlatot adni, mivel a valtas csak egy tetel, de utana meg ki is kell juttatni a bankbol a penzt, aminek eleg borsos ara van. Leszamitva azt, ha valakihez egyben erkezik meg a zse es egy lepesben konvertal es kiutal, akkor letudhatja a dolgot egyszeri utalasi koltseggel az en bankomnal, ahol csak utalni tudok, mert csak eur es usd bankkartyat tudok igenyelni.
Tekintettel arra, hogy a penzek nem egyszerre jottek be - PMAP lejaratok, ugye - viszont parkoltatni sem akartam kamatozas nelkul, hanem kulfoldi szamlara akartam juttatni, hogy ott kamatozzon, igy vagy osszevartam volna minden tetelt, ami alatt honapokig ulok a penzen, vagy tobbszor kifizetem az utalasi koltsegeket, amik borsosak es osszeadodtak volna.
Ugyhoggy tudom, nagyon menon hangzik, de a fapados revolut volt a legjobb megoldas, hacsak nem akartam volna masik magyar bankhoz menni, aprobetut bongeszni, felteteleket teljesiteni es ugy altalaban kitalalni, hogy mikepp lehet minel kisebb jarulekos koltsegekkel meguszni az egeszet.
-
mrots
junior tag
-
marci92hun
csendes tag
válasz
Dolcevita27 #47113 üzenetére
Szia!
Ennek az ügynek mi lett a vége ha szabad érdeklődnöm?
Én ugyanígy jártam, erre a számlaszámra utaltam véletlenül vissza egy összeget. Most kértem a bankomnál tételvisszahívást.
Egyékbként az ügyintéző le ellenőrizte. Elméletileg egy magánszemély tulajdonában lévő számlaszám.
Én pedig annyit tudtam le ellenőrizni, hogy Erste bankos.
Bizakodom, hogy sikerül vissza intézniük a pénzt!
KÖszönöm a válaszod! -
válasz
Luissimo #52977 üzenetére
Ha a saját Revolut számládról van szó, akkor bankkártyás feltöltéssel (ehhez persze kell bankkártyának kötve lennie az eurós számlához). E mellett még sima utalással lehet, de az drága. Ha nem a saját Revolut számládról van szó, akkor saját Revolutra tölts fel bankkártyával, aztán onnan ingyen átküldöd a másikra.
-
Luissimo
veterán
Hello,
MBH , devizaszámlárol hogyan tudok Revolut alapszámlára 1000 Eurot küldeni, minél egyszerübben és olcsóbban?Köszi,
Lui -
vmarci21
tag
Nem lehet készpénzt befizetni
Amúgy lehet, ha benne vagy a véletlenszerűen kiválasztott felhasználók csoportjába, akik számára elérhető ez:A készpénzbefizetések esetében 2,5%-os díjat számítunk fel. A befizethető összegre a következő limitek vonatkoznak:
290 000 Ft/befizetés
290 000 Ft/naptári hó
1 900 000 Ft/naptári évhttps://help.revolut.com/hu-HU/help/adding-money/cash-deposits/
-
Szépen zuhannak lefelé a rugalmas pénzügyi alapok százalékai. Minden valuta csökken?
-
pictigjis
őstag
ha kilenc szamjegyu osszeget valtottal, akkor egyreszt eleg nagy jatekos vagy, masreszt az eddig sem volt titok, hogy ahogy no az osszeg, ugy lesz egyre jobb a revolut arfolyama. csakhogy ez rajtad kivul eleg keves usernel latszik, mert a hetkoznapi kisebb-par szazezres osszegeknel a legdragabb
kilenc szamjegyhez be se kellett volna vonni a revolutot, a sajat magyar bankodtol is kaptal volna kozephez kozeli egyedi arfolyamot a treasury osztalytol
-
z0d1AK
nagyúr
Úgy tűnik, tranzakciós illetékfizetésre tolnál a Revolut felhasználók közötti pénzküldést, de még a PayPalt is egy törvénymódosítási javaslat szerint.
-
Oliverda
félisten
Premium csomagom van nekem is, és ennek ellenére gyengék az árfolyamok. Nem tudom, pontosan hogyan hasonlítottad össze a Wise-zal, de nálam pár hete és most is több eurót adna x forintért, mint a Revolut.
Március elején 4100 forintért a következő eurós összegeket kínáltál a lenti szolgáltatók:
Revolut: 10,20
Wise: 10,22
Zen: 10,24
T212: 10,25Úgy rémlik, a Revolut sávos árfolyamot alkalmaz, ami valahol 1 millió forint környékén kezd versenyképes lenni, ekkora összeget (pláne egyben) viszont szerintem ritkán váltanak magánszemélyek.
-
mrots
junior tag
válasz
Oliverda #52951 üzenetére
"Már vége a beetetés időszakának, a devizaváltás sem éri meg a Revolutnál jó ideje."
Lehet, hogy az ingyenes szamlanal nem, de a premiumnal igen. Naponta hasonlitom ossze a Wise, Granit, Raiffeisen, Revolut arfolyamokat. Wise messze a legrosszabb, a Granit tunik a legjobbnak, de egyreszt csak addig, amig belefersz a havi 650k -ba, felette mar nagyon rossz, valamint ha bele is fersz, amennyiben EUR/USD -tol eltero devizara valtasz, akkor a bankbol kijuttatas nagyon koltseges amit ha beleszamolok az arfolyamba, akkor rossz lesz. EUR/USD eseten kartyaval lehet ingyen vasarolni azaz kijuttatni a penzt a bankbol, de ezek csak mostanaig voltak ingyenesek (hacsak meg nem hosszabbitottak az akciot) es az eves dij is lerontja a valtasi arfolyamot. Raiffeisen es a Revolut fej-fej mellett, talan 0.5 - 1 forinttal jobb a Revolut. Ha beleszamitom a Revolut eves dijat (amiert premium csomagba kerul az ember) akkor a Raiffeisen jobb arfolyamot ad, de itt is felmerulnek rejtett koltsegek a penz bankbol kijuttatasa soran. Vagy az utalas kerul penzbe, vagy a bankkartya masik devizaszamlahoz rendelese kerul penzbe, valahanyszor modositani akarja az ember.Par honap leforgasa alatt nyomtam at kilenc szamjegyu osszeget devizavaltason (koszi, PMAP!), az interactive brokers a legjobb, rogton utana a revolut jott, azert, mert amugy a revolut premium csomagban olyan jarulekos szolgaltatasokat adnak ingyen, (vpn, kajarendeles, ujsag elofizetes) amikert amugy fizettem, de most egy evig nem kell fizetni erte, tehat igazabol a revolut premium eves koltseget a szolgaltatasok visszahoztak. Az interactive brokers meg ha csak devizakonverziora hasznalod oket, lekorlatozzak a szamladat, szoval ez az ut csak egyszer hasznalhato.
-
Cs.Tibor
kezdő
- Én a Gránit Banknál váltok, havi 650.000-Ft-ig tényleges középárfolyamon lehet váltani az appban. (Hétköznap 9-16 óráig).
- Nekem kellemes meglepetés a bank, az app, különösen az azonnali devizaváltás átlátható grafikus felülete.
- Ajánlással+szelfis nyitással 40e+10eFt jóváírást kapsz.
- Választhatsz a bankolási szokásaidhoz passzoló feltételek nélkül, vagy feltételekkel ingyenes (Forint) bankszámlát. (Ft bankkártya fizetős, de max. 3-4eFt/év az alap MC).
- Euró devizaszámla 05.31.-ig ingyenes, utána ha nem hosszabítják az akciót 0,5 €/hó.
- A 06.03.-ig igényelt devizakártya az első 2 évben ingyenes!! -
Helios
tag
válasz
Krethx #52962 üzenetére
Azért azt vegyük figyelembe a cikk kapcsán, hogy nincs dátum hozzá, illetve az első végén van 2018-ra utaló mondat, ami már elég rég volt. Ez persze nem von le a cikk tartalmából.
Az utóbbi évek trendje alapján (NAV mindenbe IS bele akar látni) gyanítom, hogy 7 év alatt sokkal szigorúbb lett a helyzet. Pl: ugyan a cikkben szereplő linknek már csak archív verziója érhető el, de elvileg frissített adatokkal, ami alapján ma már kb. 105 országgal van adatcsere. (Míg a cikk megszületésének idején csak 63-al volt.)
-
vacs
veterán
K&H-nál nincs lehetőség "kedvezményes" euro/usd váltásra, a Revolut is egyre rosszabb árfolyamon vált (de még mindig jobban mint a K&H), van bármi egyéb lehetőség?
Tudtok ajánlani valamit? -
Krethx
aktív tag
-
Jarod1
veterán
Egy ismerősöm, gondolkodik Revon-n de van olyan heppje hogy kézpénzt lehet e befizetni
a számlára..,nem nagy összeget csak 50 e ft körülit,,valamint végrehajtó zárolhat-e a számlán? -
válasz
alex devil #52953 üzenetére
Az Erste jó, de persze kell lennie forint meg deviza számlának is, és max 500 ezer forintig kedvezményes havonta (750 ezer prémium ügyfeleknek).
-
Moleman
addikt
válasz
alex devil #52953 üzenetére
A Gránit és az Erste elég jó (a Gránit hangyányival jobban vált), de egyre több magyar banknál van ilyen lehetőség.
-
DrKapocs
őstag
Pofátlanul drágán vált kriptót a Revolut. Régen vettem 25-ért BTC, próbaképpen náluk. Most 24096 Ft lenne (pedig dollárban olcsóbban vettem, persze bekerülésnél is szépen levont már akkor is) és ezért adna 22759-et. Miközben eladási díjra 999 Ft-ot ír. Érdekesen számolnak... régen sem volt olcsó náluk a kripto adás-vétel, de most konkrétan kisebb csoda kell a nullszaldó eléréséhez is. Tudom, ne náluk vegyek, de régebben itt próbáltam ki. És akkor még nem volt ennyire drága náluk. Durva.
-
zsamiatt
őstag
válasz
nggabi #52947 üzenetére
mondjuk az über az pont nem jó példa volt szerintem.
Egyébként meg kel az euro többek között ezért is. De majd 40 év múlva
Annyiból a bankok jogosan reklamálnak, hogy van aki ki tud bújni bizonyos adók elől az verseny előnybe kerül. De továbbra se a bankoknál van a probléma.... -
DRB
senior tag
Igen, úgy van ahogy írod, én is küzdöttem ma megint vele, de most nem vártam meg, hogy korlátozzon újra egy napra. Böngészővel beléptem(korlátozott hozzáféréssel, kb. öt percenként kidobált, stb., de az ügyfélszolgálatot elértem szerencsére), aztán rögtön ügyfélszolgálat, kértem élő ügynököt vagy mi a fenének nevezik, némi üzenetváltás után kért képet papírlalappal, felirattal, úgy ahogy tegnap elött is, na bázzeeg, megint kezdődik a buli, de rögtön az első képet elfogadták(valahogy már nem is volt gond, hogy régi az android), és utána azonnal be is tudtam lépni a telómról is, úgyhogy most már okés minden, egyelőre.
-
Oliverda
félisten
válasz
Willhunting #52942 üzenetére
Árfolyamban nincs eltérés.
-
Willhunting
aktív tag
Sziasztok,
Standard és prémium csomagok között van valuta vételnél árfolyam különbség? Vagy a méltányos használati limitet leszámítva nincs eltérés? -
nicu71
addikt
Sziasztok,most olvastam hogy baj lehet a Revolut számlatulajdonosok adóbevallásával amennyiben befektetnek.Tavaly próbaképpen a Robo-tanácsadó nevű Revolut szolgaltatás segítségével egy 200 euros befektetést eszközöltem,ami eddig csak veszteséget termelt ,pár filléres osztalék is mintha lett volna.Kell ezügyben a NAV felé valamit intéznem?
-
DRB
senior tag
Minden segítség jól jön, kicsi, nagy, sok, kevés, bármi, szal köszi.
Egyébként amit írtál az megvolt, mármint az újraindítás, de semmi nem jött be, volt Revolut app uninstall, utána nyilván visszatelepítés, de cache törlés, az app alapba állítása, kameralencse védőüvegének a megpucolása(nem mintha koszos vagy homályos lett volna), szóval tényleg minden. Nem tudok mi mást csinálni, mint megvárni amit 8 kolléga javasolt, aztán meglátjuk. De nekem kezd az a gyanúm lenni, hogy az eredi szelfikép nem jó, ami a számlanyitáskor készült, lehet elmozdultam vagy elfordultam, nem tudom, de ha jól sejtem ahhoz hasonlítja azokat amiket csináltam mielőtt letiltott, vagy ma du. amiket küldtem az „ügynök”-nek, és ha az eredetit elbénáztam, akkor ugye nem olyan mint amiket utána küldtem, csak hát azt nem értem miért fogadta el, ha nem jól volt fényképezve, ménem szólt, hogy ez nem az igazi more. Bár ez csak feltételezés, nem láttam azt a képet, az nincs a telómon. Na majd holnap kiderül, megpróbálok belépni, aztán lesz ami lesz. Vagy hátha valakinek támad egy korszakalkotó ötlete, és megoldja vele a problémámat.
-
DRB
senior tag
Ha hülyén is fogalmaztam, azért meg lehet érteni miket kaparászok ide, de ne haragudj, kész vagyok agyilag, lelkileg, mindenileg, ha valakinek(most épp neked), kissé idegből írnék vagy bántóan, akkor azt nem gondolom komolyan csak... mindegy még ez revolut is szivat, pedig van bajom elég.
-
DRB
senior tag
Semmilyen más Revolut számlára nem léptem be, meg nem Revolut számlára sem, csak a sajátomra. Légyszi olvasd már el amit írtam, ott van minden, ezzel regeltem, ezzel chateltem, mindent ezzel csináltam.
Én kijelentkezem, szokás vagy sem, de ennek semmi köze az egészhez, ettől még el kéne fogadnija a szelfimet, ami pont olyan volt mit amit korábban már elfogadott. -
Erről a telefonról semmilyen számlához sem léptem be még soha
Tehát ezelőtt ezzel a Revolut fiókkal ezen a telefonon nem voltál bejelentkezve? Akkor miből gondolod, hogy működne egyáltalán? Az egy dolog, hogy az Android verzió nem akadály (bár épp nemrég voltak változtatások, ami többeknek okozott problémát itt a topikban) de lehet gond, ha rootolva van a telefon, vagy nem gyári rendszer fut rajta, esetleg kevés a RAM...
Banális kérdés, de volt az a készülék újraindítva mostanában? Néha jönnek hozzám kollégák, hogy segítsek, mert valami nem jó a telefonnal, aztán kiderül, hogy két hónapja nem volt újraindítva... Újraindítja, aztán rögtön működik minden
A kilépessel mi a gond?
Tényleg nem értem, hogy ha még nem voltál bejelentkezve, hogy léptél ki és honnan. 😅 Ha telefonon, akkor nem értem, miért kell kijelentkezni az appból, nem szokás.
-
DRB
senior tag
Be voltam lépve, ki is léptemm előtte már, az sem volt gond, csak véletlenül az utolsó kilépesnél töröltem az eszközt a fiókomból, én bénáztam el ez igaz, de ettől még nem kéne hogy így megszivasson. Egyébként rosszul fogalmaztam, nem Revolut számlám van másik(nem a nevemen) hanem bankszámlám van másik. Erről a telefonról semmilyen számlához sem léptem be még soha, meg általában sehova soha, most ez a revolut kellett volna, de lehet hogy elengedem.
Megcsináltam minden amit írsz, kivéve a várakozást, de akkor úgy teszek, hátha bejön. -
8
senior tag
az újonnan létrehozott számlámat rögtön korlátozzák. Van másik, de ez most már a saját számlám lenne
Tehát eddig más számláját használtad a telefonon?
Akkor lehet, hogy azért nem enged belépni az új számládra - csak a live agentnek ezt nem köti az orrára a rendszer.
Kapcsold ki az appra a backupot, töröld a backupból, töröld az app adatait, utána meg az appot, és pihentesd 1-2 napig, majd telepítsd és próbáld újra. -
DRB
senior tag
A kilépessel mi a gond? ű
Az appnak nyilván kell egy minimum android verzió ami megfelel az elvárásoknak, ennek megfelelt. Kép tök jó, oké nem 200 megapixel vagy mitom én 50, de amikor regeltem minden képet elfogadott, akkor nem volt baj velük, sem az adroiddal, mutatta a fiókomban az eszközt ott írta az android verziót, nem írta hogy nem jó. Persze ha kezembe kerül egy újabb, megpróbálom azzal, de ez nem fogja megoldani a problémát, szinte biztos. Hibátlan képet csináltam magamról és nem jó nekik, ellenőriztem monitoron, nagyítottam összevissza... áhh mindegy csak idegelem magam.
Azért köszi a tanácsot, ha meg kicsit paprikásnak tűnik a hangulatom ne vedd magadra, egyéb oka van, írtam.
-
DRB
senior tag
Sziasztok!
Van egy „kis” gondom a Revoluttal. Nem tudok bejelentkezni, véletlenül, amikor kiléptem, rányomtam, hogy felejtse el az eszközt amivel be voltam lépve(ez a telefonom volt), kicsit megakad az érintőképernyő és ahogy ráböködtem kétszer-háromszor véletlenül oda is böktem, hogy felejtse el. Láttam, hogy átment a csúzka, de mire újra odanyomtam volna, hogy ne felejtse el, már ki is lépett. Azóta belépésnél kéri, hogy küldjek szelfit, ok semmi gond küldök, de csak az appban tudok csinálni, ilyen ovális izében kell(ene) lenni az arcomnak, de ezzel tök idiótán csinálja, sehogy nem akar jó lenni, és nem is fogadja el amit csinálok(de az is lehet, hogy amit a számlanyitáskor csináltam az nem jó, és azért nem fogadja el, mitom én elmozdultam vagy akármi, igaz akkor nem reklamált ne jó valami). Próbálkozok bőszen, na egyszercsak közölte, hogy „Az igazoltatás sikertelen volt sajnáljuk, de most nem sikerült ellenőriznünk a személyazonosságodat. Kérjük, kezdd újra ennyi időn belül: 23 óra, vagy vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati munkatársunkkal.” Hát ez fasza, az újonnan létrehozott számlámat rögtön korlátozzák. Van másik, de ez most már a saját számlám lenne, mondjuk pénz még nincs rajta, úgyhogy nagy baj azért nincsen. Most du. megpróbáltam megint, tudtam, hogy nem telt még le az idő, de nem is azért próbáltam, hanem azért, hogy csevegésbe, vagy mibe be tudjak lépni. Meg is volt, kértem élő ügynököt(live agent) végig mentünk az azonosításomon, küldtem képet(papír lap felirattal a pofám alatt ahogy fogom, kb. mint amikor rabosítanak) meg amit csak akart, el is fogadta, minden ok, chat vége. Rögtön próbáltam is belépni, erre dettó ugyan az a szöveg, mint amit bemásoltam fentebb(csak az idő lett kevesebb, akkor épp 12 óra). Újra chat, persze nem tudtam visszamenni abba beszélgetésbe amiben mindent megoldottunk, pedig azt írta mielőtt befejeztük, hogy visszafogok tudni, írtam, is hogy jövök ha még sem sikerül belépni. Az új chatnál ugyan az mint az elsőnél, adatok, kép papírlappal/felirattal, de mostmár nem volt jó, azért merthogy régi verzió az android a telómon(oké tényleg régi, nade hagyjuk már ezt, jó képet csinál és az appnak is megfelel az android verzió). Bakker, kép pont olyan mint az elsőnél, tökéletesen olvasható minden, az igazolványomról készült is rendben van, ugyan az a telefon amivel regisztráltam, vagy az első chatnél csináltam a képeket, de másodszor már nem jó.
Na ilyenkor mi van?Bocsi a regény miatt, csak azt akartam, hogy lássátok, próbáltam megoldani, de elakadtam itt. Eléggé rossz passzban vagyok(alig pár napja veszítettem el a kiskutyámat, emiatt vagyok eléggé kikészülve, és ezzel nagyon óvatosan fogalmaztam), felkapom a vizet a legkisebb probléma miatt, az agyam sem vág úgy ahogy kéne, stb. Biztos van valami más megoldás is, csak én nem látom, és gondoltam ti hátha tudtok valamit mondani, mit tegyek.
Előre is köszönöm az infókat!
-
Sz_Imre
senior tag
Revolutra is rálát a NAV, érdemes minden jövedelmet bevallani.
(igaz, én nem használom, csak megosztottam) -
pictigjis
őstag
válasz
Oliverda #52924 üzenetére
egyebkent tenyleg be kene tiltani. foleg azert, mert azt a zen sem tudja blokkolni, hogy a terminal feldobja a valasztasi lehetoseget, a dcc control csak blokkolja a fizetest, ha a user (vagy ezek szerint a penztaros) nem a helyi penznemet valasztja ki. az egyik leggusztustalanabb lehuzas a penzugyi szektorban
-
tomka
csendes tag
Sziasztok!
Nekem most inaktív lett az OTP-s mastercard és CIB visa bankkártyás feltöltés.
Nálatok működik? Egyedi probléma? Vagy központi korlátozás lett?
Köszönöm -
8
senior tag
bankkártyától független, hiszen ez a fizetési művelet előtt történik
atm-nél is előfordulhat kp felvételnél
Sőt, velem többször megtörtént, hogy az eladó előre benyomta nekem a forintot és úgy adta oda a terminált (gondolom így elengedik nekik a költségeket vagy még plusz jutalékot is kapnak). Úgyhogy ha forintot látsz kiírva akkor utasítsd vissza, mondd hogy helyi pénznemben fizetsz.
-
Serpiko
addikt
Vásárlási előzményt elrejtettem véletlenül, most vissza akarom állítani. Nem találom hogy lehet visszaállítani? Mi a megoldás? Arra a tételre lenne szükségem...
-
pdr755
aktív tag
-
atala
addikt
Köszi.
Érdekes, eddigi külföldi fizetéseim során soha nem kérdezte meg tőlem a terminál, hogy milyen pénznemben akarok fizetni, mindig a helyi pénznemben történt a tranzakció.
Mondjuk eddig mindig Unicredites fizikai kártyát használtam. Az idén fogok Revolutot használni először. -
Gabás
addikt
Ha külföldön vagyok, és fizetek a virtuális kártyával, forint számláról, Apple pay-en keresztül, és hétvége van, akkor is van átváltási díj?
Igen
Vagy váltsak be hétköznap valamennyit, csatoljak hozzá egy kártyát, és azzal fizessek a hétvégén?
Ajánlott
Vagy ez annyira elenyésző összeg, hogy ne foglalkozzak ezzel a nyaralás alatt?
Attól függ, mennyit költesz -
atala
addikt
Nyári nyaralás.
Ha külföldön vagyok, és fizetek a virtuális kártyával, forint számláról, Apple pay-en keresztül, és hétvége van, akkor is van átváltási díj?
Vagy váltsak be hétköznap valamennyit, csatoljak hozzá egy kártyát, és azzal fizessek a hétvégén?
Vagy ez annyira elenyésző összeg, hogy ne foglalkozzak ezzel a nyaralás alatt? -
beers
addikt
Revolur junior használható EU-n belül ugye?
Köszönöm! -
xrvman
őstag
válasz
xrvman #52899 üzenetére
Akinek iPhone-ja van, annak csak a telefon általi arc feloldás FaceID után lehet, vagy telefon általi jelkódos feloldás után is lehetne fizetni? Elvileg ezidáig csak jelkódos feloldással oldotta fel a telefonját. FaceID - nem használta.
Lehet, az a másik kártya, fizikai kártya volt... gondolom én. De majd rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest