- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Végre feketében pózol a Noctua legkomolyabb 120 mm-es ventilátora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
56036 - 55901
56036 - 55901 55900 - 55801 55800 - 55701 55700 - 55601 55600 - 55501 55500 - 55401 55400 - 55301 55300 - 55201 55200 - 55101 55100 - 55001 55000 - 54901 54900 - 54801 54800 - 54701 54700 - 54601 54600 - 54501 54500 - 54401 54400 - 54301 54300 - 54201 54200 - 54101 54100 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
spst
csendes tag
Én is megkaptam az átutalási díjakra vonatkozó tájékoztatást.
Jelenleg Standard csomagom van, de gondolkodok azon, hogy előfizetek a Prémiumra. Az előfizetés havi 3.000 Ft (jelenleg) és havi 1.000.000 Ft utalásig nem kell megfizetni a 0,45%-os átutalási díjat.
Úgy számolom, hogy az átutalási díj 1.000.000 esetén havonta kb. 4.500 Ft, míg a Prémium csomag havi díja ennél kevesebb. Jól okoskodok, hogy ez már csak emiatt is megérheti? Persze csak ha van havonta ekkora összeg utalandó...
Ha csak havi néhány százezer utalandó van, beleértve a csoportos beszedéseket is, akkor miért érheti meg?
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
-
Angie™
addikt
Hàt elkezdődött

Változások az átutalási díjakban
Szia, !
A számládat hamarosan áthelyezzük a magyarországi fióktelepünkhöz (Revolut Bank UAB Magyarországi Fióktelepe).
A számlád áthelyezése után a számládhoz kapcsolódó díjak részben megváltozhatnak.
Mi változik?
Az általános szerződési feltételeinkkel és a magyar banki szabályozással összhangban a számladíjakat részben módosítjuk, hogy tükrözzék a helyi magyarországi szolgáltatási költségeket. Ez azt jelenti, hogy:
Standard és Plus: 0,45%-os átutalási díj vonatkozik minden 50 000 Ft-ot meghaladó átutalásra;
Premium és Metal: az ügyfelek havi 1 000 000 Ft összegű kerettel rendelkeznek, amelynek erejéig a díj nem kerül felszámításra (a keret a tranzakcióik 50 000 Ft-ot meghaladó részére vonatkozik);
Ultra: az ügyfelek teljesen mentesülnek ezen díj alól;
ezen átutalási díjak felső határa 20 000 Ft;
ezek az átutalási díjak nem vonatkoznak más Revolut-számlákra történő átutalásokra;
az új díjak legkorábban az e-mail beérkezésétől számítva 15 nap múlva lépnek hatályba, de a te számlád esetében előfordulhat, hogy csak később kerülnek alkalmazásra;
a módosított díjak csak a számlád magyarországi fióktelephez történő áthelyezése után lépnek érvénybe.
A változások részleteiért és a hivatalos tájékoztatókért látogass el a változásokról szóló hirdetmény oldalunkra.
A csomagodban foglalt keretek továbbra is érvényesek.
Mit tehetek, ha nem értek egyet a változásokkal?
Ha nem értesz egyet ezekkel a közelgő díjmódosításokkal, díjmentesen lezárhatod a Revolut-számládat, de sajnálnánk, ha így döntenél.
Ha nem zárod le a számládat, úgy vesszük, hogy elfogadtad a változásokat.
Hol kérhetsz segítséget?
Ha kérdésed van, bármikor felveheted velünk a kapcsolatot az alkalmazáson belüli csevegésen keresztül.
— A Revolut csapataInnetől kezdve, hogy versenyképesek maradjanak nálunk, fel kell venniük a versenyt a számlanyitási bónuszok tekintetében is.
-
Kasya
nagyúr
Hàt elkezdődött

Szia, !
A számládat hamarosan áthelyezzük a magyarországi fióktelepünkhöz (Revolut Bank UAB Magyarországi Fióktelepe).
A számlád áthelyezése után a számládhoz kapcsolódó díjak részben megváltozhatnak.
Mi változik?
Az általános szerződési feltételeinkkel és a magyar banki szabályozással összhangban a számladíjakat részben módosítjuk, hogy tükrözzék a helyi magyarországi szolgáltatási költségeket. Ez azt jelenti, hogy:
Standard és Plus: 0,45%-os átutalási díj vonatkozik minden 50 000 Ft-ot meghaladó átutalásra;
Premium és Metal: az ügyfelek havi 1 000 000 Ft összegű kerettel rendelkeznek, amelynek erejéig a díj nem kerül felszámításra (a keret a tranzakcióik 50 000 Ft-ot meghaladó részére vonatkozik);
ezek az átutalási díjak nem vonatkoznak más Revolut-számlákra történő átutalásokra;
az új díjak legkorábban az e-mail beérkezésétől számítva 15 nap múlva lépnek hatályba, de a te számlád esetében előfordulhat, hogy csak később kerülnek alkalmazásra;
a módosított díjak csak a számlád magyarországi fióktelephez történő áthelyezése után lépnek érvénybe.
A változások részleteiért és a hivatalos tájékoztatókért látogass el a változásokról szóló hirdetmény oldalunkra.
Ha nem értesz egyet ezekkel a közelgő díjmódosításokkal, díjmentesen lezárhatod a Revolut-számládat, de sajnálnánk, ha így döntenél.
Hol kérhetsz segítséget?
Ha kérdésed van, bármikor felveheted velünk a kapcsolatot az alkalmazáson belüli csevegésen keresztül.
— A Revolut csapataMegismeteltek az egy honapos levelet. Lenyegeben kaprunk meg 2 het "haladekot".
-
bigdady
nagyúr
Hàt elkezdődött

Szia, !
Mi változik?
Hol kérhetsz segítséget?
— A Revolut csapata -
kress
aktív tag
arra azért figyelj, hogy a revolut litván, így bár 15% ot vonnak, csak 10% ot tudsz meguszni a magyar oldalból bevallásnál
-
bigdady
nagyúr
Revolut utasbiztosítás csak akkor el ha a utazást(repülőt) is revoluttal fizettem ÉS a szállást is?
-
citkar
addikt
Szerintem tévedsz, hisz van megoldás rá, mind Revolut, mind más bankkártyával le lehet venni Eurót ott, ahol kérte. Teljesen felesleges ezért külföldre menni. Nyilván ha valaki akar, menjen el oda, ahova akar, de ha valaki más konkrétan megnevezi, hogy ő Budapesten keres rá lehetőséget, fel sem merül benned, hogy először felvázold a budapesti lehetőségeket? Végül is minek válaszoljunk a kérdésére.
-
pdr755
aktív tag
A magyar adot jelenleg nem vonja le, csak a litvánt. Ezt amugy irja is, ha a kis kerdojelre rakattintasz.
Adobevallasa manualisan tortenik, amivel neked kell szorakozni.Varhatoan a napokban elkezdodik a magyar szamlaszamra valo migralas. Ha jol tudom, utana mar a magyar adot fogja levonni és onnantol nem kell kulon figyelni.
Erre van valahol leírás hogy mennyire nehéz a litván adót vissza igényelni?
A bevallás nem baj mert Trading 212-nél is szoktam így bevallani kamatadót de itt nem vontak le semmilyen adót előre (kivéve ciprusi adóalanyoknál). -
Helga0203
tag
Én követtem az előadásod és szerintem is butaságokat írtál!

Kérdeztek valamit, amire nincs egyértelmú megoldás, amit a kérdező szeretne.
Erre valaki ír egy alternatívát és Te ezt lehurrogod... grat. -
bigdady
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
A magyar adot jelenleg nem vonja le, csak a litvánt. Ezt amugy irja is, ha a kis kerdojelre rakattintasz.
Adobevallasa manualisan tortenik, amivel neked kell szorakozni.Varhatoan a napokban elkezdodik a magyar szamlaszamra valo migralas. Ha jol tudom, utana mar a magyar adot fogja levonni és onnantol nem kell kulon figyelni.
-
azbest
félisten
Elárulta a Revolut új magyarországi vezetője, mire készül itthon a neobank
Hamarosan megtörténik a magyar ügyfelek áthelyezése a Revolut magyarországi fióktelepéhez - árulta el lapunknak Petrás Gábor, a Revolut magyarországi vezetője. A szakember azt is elmondta, jön a magyar nyelvű ügyfélszolgálat, csatlakoznak az Azonnali Fizetési Rendszerhez, bevezetik a qvik és a fizetési kérelem funkciókat. A kriptoszolgáltatás újraindításáról, a tranzakciós illeték, a bankadó és az extraporfitadó befizetéséről és a fióktelep körüli változásokról is kérdeztük a Revolut magyar country managerét.
nagyjából átfutva amúgy nem mond kb semmi konkrétumot vagy újdonságot. Az érdekesebb kérdésekre kb az a válasza csak, hogy betatanak mindenütt minden jogszabályt.
Az értesítést pedig megkapta mindenki két hónappal ezelőtt.
-
pdr755
aktív tag
-
Polarstar
nagyúr
Van forintos TBSZ Revolut számla? Hihetetlen!
-
pdr755
aktív tag
Én a forint megtakarítási számláról érdeklődnék amit a revolut kínál. Na most nekem azt írja hogy 15 százalék adót levonnak a kamatbol.
Ez már a magyar adó és ezen felül csak 13 százalék szociális hozzájárulási adót kell fizetni vagy hogy van?
Adobevallasa hogy zajlik ezeknek? -
Renwick
őstag
Eddig kb. mindenhol Revolut lakossági számlák migrálásáról van/volt szó a magyar fiókba - csak én maradtam le róla, vagy tényleg nincs tervben a Revolut Business céges számlák átmozgatása?
-
freelancer68
tag
Elárulta a Revolut új magyarországi vezetője, mire készül itthon a neobank
Hamarosan megtörténik a magyar ügyfelek áthelyezése a Revolut magyarországi fióktelepéhez - árulta el lapunknak Petrás Gábor, a Revolut magyarországi vezetője. A szakember azt is elmondta, jön a magyar nyelvű ügyfélszolgálat, csatlakoznak az Azonnali Fizetési Rendszerhez, bevezetik a qvik és a fizetési kérelem funkciókat. A kriptoszolgáltatás újraindításáról, a tranzakciós illeték, a bankadó és az extraporfitadó befizetéséről és a fióktelep körüli változásokról is kérdeztük a Revolut magyar country managerét.
-
mentor_4
csendes tag
-
Winne
nagyúr
Köszi
Akkor már csak annyi a kérdésem, hogy magyar ibannal menni fog a csoportos és ha igen, akkor annak lesz díja?

-
Kasya
nagyúr
-
citkar
addikt
Üzenetet nem tudom küld-e, de feltételzem jelzi majd. "Sajnos" onanntól a magyar törvények vonatkoznak majd rá és a kötelező díjakat fizetni kell igen.
-
Winne
nagyúr
Urak ha magyar lesz a számlaszámom (az IBAN-om) arról kapok majd külön vmi levelet vagy üzenetet?
Automatán be fog állni onnantól az 50e Ft feletti tranzakciós díjas utalás?
-
citkar
addikt
-
citkar
addikt
Megis... Szoval magadnak mondasz ellent...
Es hagyd meg neki a jogot, h a bablevesrol is halljon, mert inkabb azt foz akkor... Mert nem biztos, h ilyen beszukult agyu...Én csak udvariasan válaszolok a hozzám szólóknak, túl sokat képzelsz bele. Egyél kis bablevest, finom...azt se értem mivel vontam meg a jogot tőle, hogy bablevesről halljon, de sejtem, te ezt is megmagyarazod majd

-
remetelvtars
junior tag
Megis... Szoval magadnak mondasz ellent...
Es hagyd meg neki a jogot, h a bablevesrol is halljon, mert inkabb azt foz akkor... Mert nem biztos, h ilyen beszukult agyu... -
Tsebacsi
nagyúr
-
blt-blog
junior tag
Szerintem a priority pass csak t1-en mukodik, t2-n voltam lounge-ban: amex platinum illetve silver LH statusz is beenged, de guest-et nem vihetsz (golddal vihetsz 1 vendeget).
-
Kasya
nagyúr
Ha jol latom, a Revo appban csak a T1-es lounge-ba lehet jegyet venni.
Tehat Revotol fuggetlenul... nem sok opcio van T2-n. Lufthansa talan? Ott Economy jeggyel 50 eur arat latok. Szvsz. annyit nem ér. -
Tsebacsi
nagyúr
Helló,
volt már valaki revoluttal a müncheni T2-es terminálon valamelyik lounge-ban? Megéri egyáltalán? 4 óránk van szabad és kérdés mit kezdjünk vele... Prémium előfizetésem van.
Köszönöm!
-
citkar
addikt
Hiaba ismetelgeted magadat, nem lesz igazad...
Nem szükséges ismételgetnem magam, ha bablevest ajánlasz neki az is nagyon finom, csak nem azt kereste, ennyike.
-
remetelvtars
junior tag
-
citkar
addikt
Magyarul: csak azert, mert neked nem tetszik ez a lehetoseg, masnak se aruljuk el???, mert meg odamenne o is kirandulni, es kozben... Ekkora baromsagot... Micsoda eszement emberek vannak...
Magyarul: ha valaki Budapesten keres valamit, olyan ésszerűtlen, ha abban városban, legalább abban az országban ajánlanak neki lehetőséget? Micsoda emberek vannak.
-
remetelvtars
junior tag
Én is ismerek valakit, aki patikábóé Szlovákiában vált ki receptet, ha egyéb okból arra jár, de ez irreleváns,. Több érintettnek jeleztem pl ezt a lehetőséget (pedig nem ragaszkodtak Budapesthez), de az emberek kis része jár át ilyen-olyan okból és a döntő többségnek ez nem éri meg, csak egy kis rétegnek.
Magyarul: csak azert, mert neked nem tetszik ez a lehetoseg, masnak se aruljuk el???, mert meg odamenne o is kirandulni, es kozben... Ekkora baromsagot... Micsoda eszement emberek vannak...
-
mastodon
aktív tag
Hol van valami segítség adóbevalláshoz? Van dollár és Ft alapú kamat meg némi osztalékbevétel, Osztalék egyezményes országból és Osztalék nem-egyezményes országból is. Claude.ai egész jól megcsinálta a számolást, de még mindig jelez hibát az eszja.
-
citkar
addikt
-
Big_Boss
senior tag
-
ACE-
addikt
-
Big_Boss
senior tag
-
ACE-
addikt
Én is ismerek valakit, aki patikábóé Szlovákiában vált ki receptet, ha egyéb okból arra jár, de ez irreleváns,. Több érintettnek jeleztem pl ezt a lehetőséget (pedig nem ragaszkodtak Budapesthez), de az emberek kis része jár át ilyen-olyan okból és a döntő többségnek ez nem éri meg, csak egy kis rétegnek.
Szlovákiában vált ki MAGYAR orvos által felírt engedélyköteles RECEPTET?!
-
citkar
addikt
"de az ország nagy része nem jár át havi szinten Szlovákiába"
Mi se jartunk bp-rol azert, hogy penzt vegyunk fel (igaz, akkor meg nem volt revolut, viszont volt szlovak bankszamlam), ellenben par havonta siman osszehoztunk egy day tripet, valahol a hatar kozeleben kirandulassal, ebeddel a szlovak oldalon es ott volt atm is.
-
blt-blog
junior tag
Szlovákiába pénzt levenni csak egy kis rétegnek megfelelő. Budapestről sincs sok kedvem átmenni, hogy havi 75 ezer Forintnak megfelelő Eurot levehessek egyéb költségek nélkül...ha nem számoljuk az időt, a benzin árát stb költséget. Aki a határ mellett lakik, vagy egyéb okból átmegy jó, de az ország nagy része nem jár át havi szinten Szlovákiába. Budapesten keresett megoldást, nem sok értelme volt neki Szlovákiát ajánlani.
"de az ország nagy része nem jár át havi szinten Szlovákiába"
Mi se jartunk bp-rol azert, hogy penzt vegyunk fel (igaz, akkor meg nem volt revolut, viszont volt szlovak bankszamlam), ellenben par havonta siman osszehoztunk egy day tripet, valahol a hatar kozeleben kirandulassal, ebeddel a szlovak oldalon es ott volt atm is.
-
citkar
addikt
-
mentor_4
csendes tag
Azt javasolt figyelembe venni, hogy ha van Euród a Revoluton, tudtommal azzal próbálja meg fizetni és akkor aktuálisan nincs váltás. Nem tudom beállítható-e, hogy meg se próbáljon Eurót fizetni az Euro számláról, hanem a Forintot váltsa át egy kártyás fizetésnél (ha van is ilyen funkció, nem hallottam róla).
imádom ezeket a "tudtommal", "én úgy tudom" meg "állítólag" beírásokat a sok fals infóval
-
Kasya
nagyúr
Ugyanazt írja a web is (esetleg nem frissít mindig másodpercre pontosan), mint az app, csak a megfelelő irányt kell nézni mindkét helyen, ahogy vnorbi is írta feljebb.
Persze ettől függetlenül az app a tutibb, mert ott rögtön látod az esetleges plusz díjakat is pl. az ingyenes limit túllépése vagy hétvége stb miatt.Jogos, az iranyt nem figyeltem a weboldalon.
-
zerodot
aktív tag
Ugyanazt írja a web is (esetleg nem frissít mindig másodpercre pontosan), mint az app, csak a megfelelő irányt kell nézni mindkét helyen, ahogy vnorbi is írta feljebb.
Persze ettől függetlenül az app a tutibb, mert ott rögtön látod az esetleges plusz díjakat is pl. az ingyenes limit túllépése vagy hétvége stb miatt. -
zerodot
aktív tag
Azt javasolt figyelembe venni, hogy ha van Euród a Revoluton, tudtommal azzal próbálja meg fizetni és akkor aktuálisan nincs váltás. Nem tudom beállítható-e, hogy meg se próbáljon Eurót fizetni az Euro számláról, hanem a Forintot váltsa át egy kártyás fizetésnél (ha van is ilyen funkció, nem hallottam róla).
Minden kártyánál beállítható, hogy melyik számláról költsön. Alapból az van beállítva, hogy az összes folyószámláról költhessen. Kézzel át lehet állítani egy konkrét pénznemű számlára, de akár egy zsebre vagy kriptóra is.
-
citkar
addikt
Sziasztok! Ez mérvadó
Ha pl most átmegyek horvátba tankolni akkor ennyibe számolja nekem a Revo 
-
vnorbi
aktív tag
A lényeg, hogy jó irányt nézz, mert amit linkeltél, az a fordított irány, amikor euród van, és forintért vásárolnál belőle. Ha az appban is fordítva nézed, akkor nem leszel beljebb.
Ez az, amikor forintod van, és euróra váltod:
https://www.revolut.com/hu-HU/currency-converter/convert-huf-to-eur-exchange-rate/
-
citkar
addikt
-
remetelvtars
junior tag
U, bakker, akkor osszekevertem, es a CSOB volt az eleve nem ingyenes? A VUBra kesobb irta vki, h fizetos lett, miutan en meg sikeresen vettem fel. Meg kene nezni a viberben... Meg le kene ellenorizni, de most legutobb csak vasaroltam.
-
vacs
veterán
Engedd meg, hogy a kérdező döntse el, hogy neki megéri-e kiugrani Szlovákiába.
Azt már tudjuk, hogy neked nem. -
citkar
addikt
Hát, nem túl ésszerű, ha valaki Budapesten keres váltóhelyet, 5-10, esetleg 30 percen belül, ehelyett Szlovákiát javasolni, mert ott kerékpározni, vagy vásárolni is lehet. Nem mondom, hogy nincs rá példa, de Budapestről én sem oda járok Euróért.
-
chungee
addikt
-
Kasya
nagyúr
-
chungee
addikt
Sziasztok! Ez mérvadó
-
remetelvtars
junior tag
A VUB nem volt ingyenes. Most az lenne?
https://prohardver.hu/tema/revolut/hsz_55938-55938.html
-
avl
senior tag
Szlovákiába pénzt levenni csak egy kis rétegnek megfelelő. Budapestről sincs sok kedvem átmenni, hogy havi 75 ezer Forintnak megfelelő Eurot levehessek egyéb költségek nélkül...ha nem számoljuk az időt, a benzin árát stb költséget. Aki a határ mellett lakik, vagy egyéb okból átmegy jó, de az ország nagy része nem jár át havi szinten Szlovákiába. Budapesten keresett megoldást, nem sok értelme volt neki Szlovákiát ajánlani.
kis tulzassal: soha semmit nem érdemes 1 okból, inkabb "multifunkcios", itt egy "multifunkcios" körben, azaz nem csak a penzfelvetelert, hanem kirandulas Esztergomba, parkanyi bevasarlas amit ott érdemes, biciklitura, akármi
-
zerodot
aktív tag
-
citkar
addikt
-
bigdady
nagyúr
-
zerodot
aktív tag
-
bigdady
nagyúr
-
Troy.
addikt
-
vacs
veterán
-
citkar
addikt
Ha van OTP-s kártyád, lehet arról érdemesebb levenni 300 Eurot egy OTP-s automatánál egy összegben. Nem néztem mostanság a költségeket, de Revolutrol az OTP számol fel költséget és Revolutrol lehet csak 100 Eurot tudsz egyszerre felvenni (Kálvin téren így volt), így már nem lesz olcsó (ugyanaz az OTP automata OTP kártyáról simán kiadott több Eurot is egyszerre).
-
st6969
őstag
Sziasztok,
Olvasom itt (és kaptam tájékoztatót is), hogy magyar számlaszámot fogunk kapni, lesz tranzakciós díj is, stb.
Én elsősorban deviza váltásra és az eldobható kártyával való webes vásárlásokra használom, meg Revolut felhasználók közötti pénz küldésre/fogadásra.
A deviza váltásra már van kedvezőbb alternatíva (Gránit bank pl.), ingyenes eldobható kártya máshol is van, a pénz küldés-fogadás itt elég egyszerű, ezért szeretem, de ha lesz díja, akkor a minden banknál elérhető fizetési kérelemre fogok váltani.
Mi az, ami miatt megéri maradni, illetve, mi az, ami miatt érdekes lehet a mostanában számlát nyitni akaró új ügyfeleknek?zsola400 Pár éve Curve mögé rakott Revolut virtuális kártyával vettem le ~400€-t ingyenesen OTP € automatából. NFC-s fizetés miatt használtam a Curve-öt, amikor még más lehetőség nem volt Raiffeisen ügyfélként, de aztán jött a Revo, most meg már a Rafinál is van Google Pay, szóval nem tudom, mi újság Curve-éknél...
-
zsola400
senior tag
OTP € ATM tudnál felvenni de ennek +díja van és a Revolut is díjat számol fel 75e ft. feletti készpénz felvételre. Marad a pénzváltó, itt a Correct Change ajánlják a kedvező árfolyam miatt.
-
Troy.
addikt
Sziasztok,
Kb. 300 € készpénzt, Budapesten hogy lehet a legköltséghatékonyabban felvenni?
-
Mercutio_
félisten
Vagy az Ai téved/hallucinál

Tudom némileg offtopic, de létezik most olyan EU-ban bejegyzett és megfelelő hátterű/tőkéjű neobank mint a Revo, hasonlóan kedvező feltételekkel (ki-/beutalás/feltöltés/deviza váltás/stb.?

-
xy.zsolt
őstag
-
Thusor
őstag
Mint a legtöbb kérdésre, erre is megvan a válasz a hivatalos Revolut weboldalon:
"The option to request money from non-Revolut customers isn't available in the US."
https://help.revolut.com/en-US/help/transfers/outbound-transfers/how-to-send-money-to-another-bank/what-recipient-account-details-do-i-need/what-if-i-don-t-know-the-recipient-s-account-details/Köszönöm szépen a választ. Arra nem gondoltam, hogy a Revolut support oldalán attól függően, hogy milyen lokalizációra állítom az oldalt más-más választ ad. Én itt néztem ugyanezt, itt nem írja, hogy US esetében nincs pénzkérési lehetőség nem Revolut regizstrációval rendelkezőktől: [link]
-
xy.zsolt
őstag
Nincs Revolut-előfizetésem és nem is szeretnék regisztrálni rá. A revolut.me/@revtag oldalon megkeresve csakis Revoluttal küldés funkció van, míg egy írországi ismerősömnek ugyanezen az oldalon vannak Revolut, banki utalás, bankkártyás fizetés és Apple Pay fizetési funkciók is. Elképzelhető, hogy az USA-regisztráció lesz a gond. Ezt nem tudom ellenőrizni. Nincs másik USA-regisztrációs ismerősöm.
En ugy tudom az USA lakcimes regisztracio mar megszunt a revonal....ami nagy kar.
-
8
őstag
Mint a legtöbb kérdésre, erre is megvan a válasz a hivatalos Revolut weboldalon:
"The option to request money from non-Revolut customers isn't available in the US."
https://help.revolut.com/en-US/help/transfers/outbound-transfers/how-to-send-money-to-another-bank/what-recipient-account-details-do-i-need/what-if-i-don-t-know-the-recipient-s-account-details/ -
Thusor
őstag
Nincs Revolut-előfizetésem és nem is szeretnék regisztrálni rá. A revolut.me/@revtag oldalon megkeresve csakis Revoluttal küldés funkció van, míg egy írországi ismerősömnek ugyanezen az oldalon vannak Revolut, banki utalás, bankkártyás fizetés és Apple Pay fizetési funkciók is. Elképzelhető, hogy az USA-regisztráció lesz a gond. Ezt nem tudom ellenőrizni. Nincs másik USA-regisztrációs ismerősöm.
-
zsola400
senior tag
Az lehet, hogy USA regisztrációval ez a funkció nem elérhető. Neked van Revolutod? Ha van akkor tudsz neki küldeni @revtag, név stb. megkeresed az ismerősődet és ingyen tudod utalni.
-
Thusor
őstag
USA-ban élő ismerősömnek szeretnék pénzt küldeni bankkártyás fizetéssel a revolut.me linken keresztül. De neki a Revolut appban, amikor linket generál, csak olyan opció van, hogy ő küld pénzt, nincs olyan, hogy meghatározott összeget kér a linken keresztül. Mi lehet a gond?
-
bigdady
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
-
Nikaré
őstag
-
kress
aktív tag
-
tototos
addikt
Sziasztok!
EUR utalás(IBAN számra) esetén mennyi most a díj? 0.45% vagy még ingyenes?
-
Kasya
nagyúr
-
mentor_4
csendes tag
-
avl
senior tag
es vajon IBKR hogyan valt ?
-
vacs
veterán
-
Kasya
nagyúr
Ezt irta:
...OTPs számlámról átutalok annyi Ft-ot a revora...
Az Arfolyam+ itt nem jott szoba. -
Moleman
addikt
Az Árfolyam+ nem működik kártyás feltöltéssel, csak utalással.
(Én sem tömném az OTP vagy a Revolut zsebét árfolyamnyereség reményében, a díjak jó eséllyel elviszik a potenciális hasznot.)
-
Kasya
nagyúr
A Revo jelenleg 2 ft-tal valt rosszabbul az arfolyamhoz képest.
E pillanatban tozsde: 355.42, Revo: 357.46.Inkább arra figyeljen, hogy ne utaljon, hanem legyen kartyas feltoltes.
Illetve arra, hogy arfolyamnyeresegre jatszani nem feltetlen kifizetodo. -
Pacee87
aktív tag
-
nggabi
félisten
Árfolyam+? Ha van persze. + az utalás díja jön rá, smartban pl 0,35%. Még mindig jobb 2Fttal mint a revo váltása.
-
Orgi
addikt
Nem lenne több értelme diszkont kincstárjegyet venned az Államkincstár ingyenes Webkincstárában?
-
Pacee87
aktív tag
Sziasztok! Annak a jelenlegi árfolyamok mellett lenne értelme, hogy az OTPs számlámról átutalok annyi Ft-ot a revora, hogy azt ott mondjuk átváltsam kb 1000€ra? Momentán nincs rá szükségem, pusztán egy kis árfolyamnyereséget szeretnék behúzni.
-
tobias40
veterán
Az osszeg arfolyamto fugg, legutobb meg 190et vettem ki. Most tobbre fussa.
Van par, ami ingyenes. Ha jol emlekszem, eddig a CSOBbol es a 365bol vettem ki, de majd megprobalom elokeresni.
De ingyenes volt. Tatra es a Prima is, csak messzebb voltak.
Nem ingyenes a Sparkasse es a VUB.
Talan nem valtoztak meg az ingyenesek, szoval figyelj a kiirasokra. Ja, es magyarul is beszelnek az automatak. A e65 tokjo szovegeket irt ki.Köszi neked is és a többieknek is a segítséget!
-
remetelvtars
junior tag
Az osszeg arfolyamto fugg, legutobb meg 190et vettem ki. Most tobbre fussa.
Van par, ami ingyenes. Ha jol emlekszem, eddig a CSOBbol es a 365bol vettem ki, de majd megprobalom elokeresni.
De ingyenes volt. Tatra es a Prima is, csak messzebb voltak.
Nem ingyenes a Sparkasse es a VUB.
Talan nem valtoztak meg az ingyenesek, szoval figyelj a kiirasokra. Ja, es magyarul is beszelnek az automatak. A e65 tokjo szovegeket irt ki. -
Moleman
addikt
-
tobias40
veterán
Atmesz Parkanyba/Komaromba, es ott mar fel tudsz venni a revorol.
Ott ez ingyenes?Ha igen mekkora összegig?
köszi ollie neked is!
-
ollie
MODERÁTOR
1. Tudsz magyar eurós számláról kártyával feltölteni eurót a Revolutra, már csináltam ilyet.
2. Tudsz utalni (rendes utalás) eurót (vagy forintot) magyar számlára a Revolutról. Már csináltam ilyet. -
remetelvtars
junior tag
-
bigdady
nagyúr
Pont ugyanaz. bankkártya bankkártya. Semmi értelme átrakni
-
tobias40
veterán
Akkor marad a revon.

Egyébbként az Este-t is tudom hasonlóan használni mint a revót,pl. külföldi nyaraláskor,elfogadják legalábbannyi helyen mint a revót?
Eddig revo-t használtam,most lett Erste is még nincs tapasztatom róla.
-
bigdady
nagyúr
Ingyen tudsz utalni eurót Erstebe Revolut rol euró számlára is.
De minek rakod ide oda?
Ingyen nem lehet felvenni sehogy. -
tobias40
veterán
-
bigdady
nagyúr
Kártya devizanemét euróra kell állítani georgeban és mehet fel revora. Majd vissza forint
-
tobias40
veterán
Erste George appban levő deviza számlámról tudok revolutra feltölteni eurót úgy mint amikor a magy ft-s számlámról töltök fel a revora?
A kártyát még nem aktiváltam be a George appban,de ez nem akadály... -
natë
nagyúr
2-3 nap is lehet, nem? Nem írta?
Nem, semmit. Annyi van odaírva, hogy akár 30 perc.
-
MasterMark
titán
-
natë
nagyúr
Sziasztok,
Revo-ról utaltam OTP-s VISA kártyára. Completed lett a tranzakció, de még mindig nem kaptam meg. 24 óra telt el...Buktam?

Ügyfszolg nem tudott/akart segíteni. -
ClioRS
őstag
Kösz, még soha nem használtam ezt a chates ügyfélszolgálatot, egész jól működik, legalábbis remélem úgy lesz ahogy írja
Azt mondta nincs kártyadíj, standard szállítás 2367,99 Ft, Express pedig 7900.99, ezt kell kifizetni és aktív marad a kártya ha lemondom. Úgyhogy szerintem megrendelem, aztán meglátjuk. -
mentor_4
csendes tag
-
ClioRS
őstag
Alacsonyabb szintre váltás esetén felmerülő díjak
Ha a promóció, a próbaidőszak vagy a 14 napos türelmi időszak lejárta előtt (amelyik később van) alacsonyabb szintű csomagra váltasz, a csomagváltás azonnal megtörténik, és mi a befizetett összeg teljes egészét visszatérítjük, a következők kivételével:
a megrendelt, csomaghoz tartozó kártya díja
a használt csomagelőnyök esetében felszámított díjEzt nem is olvastam, csak a promóciós részeleteket meg az általános szerződési feltételeket. Ez megint mást ír kicsit mint a többi, úgyhogy ezzel nem lettem előrébb
@pdr755
Köszi! -
pdr755
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni. Kaptam 2 hónap prémium ingyenes időszakot és megtetszett az egyik ingyenes prémium kártya. Alapvetően nincs szükségem rá, de ha nem nagy pénz lehet rendelek. Azt írják ha a 2 hónapon belül mondom le akkor kell kézbesítési díjat fizetni. A megrendelésnél azt írja, hogy akár 7288,99 Ft díjat is felszámolhatnak. Ez azt jelenti annyit fognak, vagy miért akár ennyi lehet?
Gondolom ha megrendelem, lemondom 2 hónapon belül, levonják a kézbesítési díjat, de a kártyát nem inaktiválják ugye? Az csak a 14 napon belüli elállásnál van? Ennyit ír a promóció részleteinél:
Az "akár" az angol "up to" fordítása ami itt maximum felső korlátot jelent.
Másfelől a 7290 forint gyanúsan 20 eurónak felel meg (365x20) ami pedig korábban annak volt a díja ha UPS/DHL/stb futárpostás kézbesítést kértél a kártyára.
Szerintem a sima kézbesítés ennél kevesebb, amikor legutóbb kellett nekem új kártyát kérni (ingyenes csomaghoz) akkor valami 1400 forintot számítottak fel. -
8
őstag
Segítséget szeretnék kérni. Kaptam 2 hónap prémium ingyenes időszakot és megtetszett az egyik ingyenes prémium kártya. Alapvetően nincs szükségem rá, de ha nem nagy pénz lehet rendelek. Azt írják ha a 2 hónapon belül mondom le akkor kell kézbesítési díjat fizetni. A megrendelésnél azt írja, hogy akár 7288,99 Ft díjat is felszámolhatnak. Ez azt jelenti annyit fognak, vagy miért akár ennyi lehet?
Gondolom ha megrendelem, lemondom 2 hónapon belül, levonják a kézbesítési díjat, de a kártyát nem inaktiválják ugye? Az csak a 14 napon belüli elállásnál van? Ennyit ír a promóció részleteinél:
Alacsonyabb szintre váltás esetén felmerülő díjak
Ha a promóció, a próbaidőszak vagy a 14 napos türelmi időszak lejárta előtt (amelyik később van) alacsonyabb szintű csomagra váltasz, a csomagváltás azonnal megtörténik, és mi a befizetett összeg teljes egészét visszatérítjük, a következők kivételével:
a megrendelt, csomaghoz tartozó kártya díja
a használt csomagelőnyök esetében felszámított díj -
ClioRS
őstag
-
chungee
addikt
Az egy másik MT mint a zöld?
Egy személyről van szó
-
MasterMark
titán
-
chungee
addikt
-
Moleman
addikt
+1.
A Revolut mellett én is használok 4 további magyar bankszámlát, mind ingyenes (legfeljebb kártyadíj van), mind másra jó. Pedig a fizetésem évek óta Revolutra jön. -
fil
őstag
Nyilván nem mindent lehet. Albérlet megegyezés kérdése, közművek csoportos beszedés...
Amit nem lehet azt nem a Revoluttal kell intézni. Van több magyar ,ingyenes bankszámla ahol ingyenes az utalás. Olyan szerintem soha nem lesz, hogy egy bankszámla mindenben tökéletes. -
bigdady
nagyúr
-
fil
őstag
-
bigdady
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
Szerintem meg senkinek sem magyar.
Viszont fizut eddig is fogadhattal rajta, ha a munkaltato nem problemazott a külföldi utalas dijan.
De amint magyar lesz, ezen már nem akadhatnak fent. -
chungee
addikt
Estét!
Kérdésem az lenne, hogy Akinek a Revo számlája "magyar lett". Az tud már fogadni fizut pl
-
stuka20
senior tag
-
csibe1
veterán
Sziasztok!
Revolut kartyával OTP autómatából lehet penzt kivenni? Ha igen akkor milyen költsége van? (Valahol olvastam hogy 2000ft..... ez igaz?)Igaz. Ha jól emlékszem 150-et enged+2 ezer; aztán jöhet a többi+2ezer.
200-at vettem le, így jött össze. -
zerodot
aktív tag
Sziasztok!
Revolut kartyával OTP autómatából lehet penzt kivenni? Ha igen akkor milyen költsége van? (Valahol olvastam hogy 2000ft..... ez igaz?)OTP és Erste felszámol díjat, a többi elvileg nem. (Erste talán csak MC-ra, Visára nem.)
-
norrberth
addikt
Sziasztok!
Revolut kartyával OTP autómatából lehet penzt kivenni? Ha igen akkor milyen költsége van? (Valahol olvastam hogy 2000ft..... ez igaz?)Hamarosan reméljük nem lesz díja
-
Viktor77
titán
Sziasztok!
Revolut kartyával OTP autómatából lehet penzt kivenni? Ha igen akkor milyen költsége van? (Valahol olvastam hogy 2000ft..... ez igaz?)Sajnos igaz.
-
Csokissüti
tag
Sziasztok!
Revolut kartyával OTP autómatából lehet penzt kivenni? Ha igen akkor milyen költsége van? (Valahol olvastam hogy 2000ft..... ez igaz?) -
Viktor77
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
56036 - 55901
56036 - 55901 55900 - 55801 55800 - 55701 55700 - 55601 55600 - 55501 55500 - 55401 55400 - 55301 55300 - 55201 55200 - 55101 55100 - 55001 55000 - 54901 54900 - 54801 54800 - 54701 54700 - 54601 54600 - 54501 54500 - 54401 54400 - 54301 54300 - 54201 54200 - 54101 54100 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Yettel topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Arc Raiders
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DDR4 memóriák eladóak
- Hihetetlen Gaming PC brutális specifikációkkal! A dán Topdata.dk IT-cég által összerakva
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 320Gb (3k) +1Tb (15k) van 1db SSHD is (15k)
- Lenovo P16s gen2 16" //Core i7 1360P // Nvidia RTX A500 4GB GDDR6 // 16Gb /512GB SSD/ gyári garancia
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB 3200Mhz vagy 2 x 16GB 2666Mhz - több db elérhető
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Nikon Coolpix P1100 Digitális fényképezőgép SOK EXTRÁVAL garanciával, hibátlan működés
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)