-
PROHARDVER!
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A készpénzfelvétellel kapcsolatosan 3 ingyenes feltétel jut eszembe:
1) A Revolut a saját szabályzatában meghatározottak szerint nem számít fel díjat az ATM készpénzfelvétel után. Például Magyarországi címmel regisztrált Standard csomag esetén 75e Ft/hó, 5 alkalom/hó. A Német regisztrációra vonatkozó feltételeket nem ismerem.
2) Az ATM berendezés felszámít-e eszközhasználati díjat külföldi kártya esetén? OTP: igen, Erste: tapasztalatok szerint Revolut MC kártyára igen, Revolut Visa kártyára nem. A többi banknál még nem hallottam az eszközhasználati díj bevezetéséről.
3) A kormány által biztosított ingyenes készpénzfelvétel. Ez hazai számlához és nyilatkozathoz kötött, tehát a német kártyára nem érvényes. -
Jabby
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Tudtommal az ingyenes kézpénzfelvétel használatáról nyilatkozni kell a számlavezető bank felé.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Nèmet Revolut kártyával lehet Magyarországon ingyenesen pènzt felvenni?
Vagy egyszerűen csak Revolut kártyával... -
csibe1
veterán
A meghíváskor a postaköltség is beleszámít a három 1250 Ft-os vásárlásba, ha a rendelt cucc értéke magában kevesebb, mint 1250Ft?
Gondolom igen, de inkább megkérdezem.

-
chungee
addikt
Köszönöm a megerősítést. Bárcsak ott lennék, hogy milliókat utalhassak
Életem legnagyobb összegű utalása 425k, kaució volt. Vígan elleszek 50k-s tételekben. A kötelező havi kiadás ami utalással rendezem az Albérlet+rezsi = 3 x 50k + 45k. A maradék költéseim az mind kártyás vásárlással történik -
Ka_
csendes tag
-
chungee
addikt
Sziasztok! Kaptam email-t, hogy honosítják a Revo számlámat magyarra. Ez milyen hátrány vagy előnnyel jár

Amit ki tudtam bogózni, hogy belföldi külső bankra (nem Revo) való HUF utalása díj köteles lesz 50.000ft-tól. Az alatt pedig ingyenes. Ki tudom azt játszani, hogy 3x49.999-ként utalom egy 150k-s tételt akkor nincs díj, vagy korlátozva van, hogy havonta csak 1x50k ingyenes

Illetve a fizumat majd kérhetem Revo számlára, akkor feleslegesnek tartom a jelenlegi Erste számla, amit megszüntetném
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, hihetetlen. Kedden délben 100km volt. Most 337.
Elképesztő! Bár van egy ötletem hogy honnan jött...
-
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok! Ez némileg offtopic, viszont mivel a Revolut közösség fb csoportban nagyon sokat segített, így itt is megosztanám
Egy különleges kihívásra vállalkoztam! Március 29-én 29 kört fogok futni az Omszki-tó körül, ez kerek 50 kilométer. Ennek keretein belül minden kilométert "eladok", amivel a 14 éves, leukémiás Elizabet gyógykezelését lehet támogatni a Leukémiás Gyermekekért Alapítványon keresztül. Hatalmas eredmény, hogy a komment írására már 205 kilométert "eladtam", ezzel pedig már 615 ezer forint támogatás jött össze Elizabet megsegítésére. A kampány nem áll meg vasárnap a célvonalnál, március végéig lehetőség van hozzájárulni. 1 km 3000 forint, amit az alapítvány oldalán kártyával, átutalással lehet rendezni. Hatalmas segítség lenne Elizabetnek és a családjának, ha még 128 km-t eladnék a hátralévő napokban.
Amennyiben szeretnél hozzájárulni Elizabet gyógyulásához, ezen a linken teheted meg: https://leukemiasgyermekekert.hu/50km-Elizabetert Köszönöm neked!
-
Friczy
senior tag
-
Ka_
csendes tag
Nálam most 25k, de 5 nap múlva lejár, és persze ehhez meghívott félnek kell rendelnie fizikai kártyát + 3x kell vásárolni és pénzt feltölteni ezalatt az idő alatt. Felezem a jutalmat ha valaki teljesíti a feltételeket
-
benfolds
őstag
Milyen promóció van most meghívásnál, meg tudja nézni nekem valaki?
-
8
őstag
válasz
laca96
üzenetére
revolut support mit mondott a kérdéseidre?
Vagy a hivatalos revolut faq?
mert én úgy érzem, hogy 20 milkánál egy fogalomzavaros helyzetleírás alapján eme fórumos fotelszakértők félinformációira kizárólagosan hagyatkozni balgaság
-
laca96
csendes tag
....Bocsánat!
Változott a helyzet.
A rokonom az egyéb banki számláj van az euró!
1/ " simán utalja a Revolut IBAn bankszámlámra.
2/ én küldök kérést és ő az átulást nem közvetlen végezné hanem a banki kártyájáról, ahol jelenleg az euró van.
A teljesítési lehetőségnél van néhány ikon, többek között a bank ! és azt kell választja, beírja a bankkártyája megfelelő adatait , akkor onnan teljesül közvetlen az átutalás.
A fentebb, általam írtakat meg tudjátok-e erősíteni, illet a 2 módszer közül ( ha lehetséges) melyik az ajánlott?
Köszönöm a segítő válaszokat! -
TrollBalint
addikt
válasz
laca96
üzenetére
Mivel Te Revolut felhasználótól kapod, így nálad nem fogják nézni miért meg hogyan kaptad. Aki küldi, annál viszont igen, de mint mondtad, tudja igazolni. Ha nem sürgős az utalás, akkor utalja el, aztán majd kiderül, hogy megfogják-e, vagy sem. Ha nem sürgős a pénz, akkor szétbonthatja éppenséggel több utalásra, de ha rövid időn belül küldi el, szerintem megintcsak bejelez a Revolutnál. De ezt igazából a Revolut tudja és titokként kezeli, hogy nézik.
Te szempontodból annyi a lényeg, ha egybe utalja, egybe kapod meg, ha darabokban, akkor kisebb részletekben. De amúgy semmi vonzata vagy következménye nincsen. -
laca96
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném, ha rokonom a Revolut kártyájáról átutalna a revolut kártyámra Eurót."
" relatív" nagyobbb összegről lenne szó ( kb 20 millió körül, Ft.-ban számolva )
Szerencsés-e , ha ezt egy utalással próbálja teljesíteni, vagy bontsa szét kb 4 részletbe?
Van-e anyagi és biztoságtechnikai vonzata a szétbontásnak.
Úgy rémlik , hogy " nagyobb" összeg esetén a bank vizsgálhatja a pénz eredetét.
Aki küldi, természetesen ezt minden kétséget kizáróan banki papírokkal tudja igazolni.
Én, aki akapom van jelentősége a több részletben történő utalásnak?
Köszönöm a segítő válaszokat ! -
"nemrég láttam egy videót, amiben elmondják, hogy a neve egészen megtévesztő, mert valójában egy kínai cégről van szó, és igazából minden érzékeny adatot kiszolgáltat nekik, aki használja."
És ha láttál egy ilyen videót, akkor annak a tartalmát rögtön tényként kell kezelni?
ChatGPT:
"A NordVPN mögött a Nord Security áll, amely egy litván gyökerű (Európához kötődő) vállalat. A cég központja jelenleg nem Kínában van, és a szolgáltatás nem kínai tulajdonú."Gemini:
"A rövid válasz az, hogy nincs. A NordVPN nem kínai cég, nincsenek kínai tulajdonosai, és az adatszolgáltatása sem kapcsolódik a kínai államhoz." -
axioma
veterán
IB-re usd utalast magankent kell-e, es milyen cimet kell megadni? Schwab-nal mind3 kitoltheto volt, bank (JPMorgen) szamla (IB), vegso tulaj (en), itt nem latom. ABA / ACH routinggal kuldenem nyilvan.
-
PROHARDVER!
Maradjatok a topik témájánál. Köszönjük.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Grande Ale
üzenetére
Apple
-
Krethx
aktív tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Most néztem meg és Android-on még nincs. (Legalábbis nálam.)
Amúgy én Passkeys-t részesítem mindenhol előnyben. Mivel van egy Publikus kulcs és egy Private kulcs + egy Biometrikus azonosító. A Privát (kulcs) és a Biometrikus azonosító csak nálunk van. DÁP és egyéb belépési azonosítást én nem használok ilyen helyeken.
-
csibe1
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
"más kérdés, hogy ez a hitelesítési mód a Revolutba épített gyors és fájdalommentes biometrikus azonosítás mellett túl sok valós ügyfélelőnyt nem hordoz magában."
Ennek mi az értelme?

Ahogy a cikkben is írják, nincs semmi előnye.Van kód, elfogadja az ujjlenyomatot, ennyi bőven elég szerintem.Minek kellene a DÁP? Állambácsi jobban lássa mit csinálok a Revolut számlámon?

-
Krethx
aktív tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Profile picture - Security - Sign-in and passcode - Sign in with DÁP
Profilkép – Biztonság – Bejelentkezés és jelszó – Bejelentkezés a DÁP-on keresztül
-
válasz
Grande Ale
üzenetére
Most léptem be, de ilyen nálam még nincs. Gyanítom, hogy ez akkor lesz csak, ha a magyar számla képzés számodra is kész. Ha ez meg van, gondolatom szerint azonnali frissítést és újraindítást fog kérni a mobil.
Május végéig ígérték a lépcsős végrehajtást. Szóval csak nyugi. -
Grande Ale
őstag
Ez van már nálatok? Én nem látom az appban.
[link] -
válasz
tobias40
üzenetére
Csak mert youtube-erek is orrba szájba reklámozzák, meg csomó helyen hallom, hogy ilyen meg olyan biztonságot nyújt, aztán nemrég láttam egy videót, amiben elmondják, hogy a neve egészen megtévesztő, mert valójában egy kínai cégről van szó, és igazából minden érzékeny adatot kiszolgáltat nekik, aki használja. A biztonság csak illúzió. Gondoltam szólok. 🙃
-
namenlos
tag
válasz
tobias40
üzenetére
Volt egy éves Rev Premiumom, nemrég járt le. A Perpexlity Pro hiányát nem érzem. Mire használnád? Keresni talál jobb vele a neten, állítólag "valós időben" is keres, de ennek ellenére a nap végi 17 órás tőzsdezárásról fogalma sem volt még este 22-kor. Plusz a magyar nyelvet is olyan robotosan használta, hogy nekem nem jött be. (Kitartottam a ChatGPT és a Gemini mellett.)
NordVPN-t viszont használom, mert bár lejárt a Revolut előfizetés, azt még nem vették el, sőt az VPN account 2027-ig írja az előfizetést. Szóval, ha ez megmarad, csak Perpexlity miatt nem fogok ismét Premiumot venni. De ha más appot is ki tudsz használni, akkor megéri az évi 30 ezret.
-
tobias40
veterán
-
Moleman
addikt
Most ránéztem a bankmotitoros leírásra, csak az Erstéhez írja, hogy jövedelemnek kell lennie (az én Erste számlám pont nem bankmonitoros).
Az OTP-nél rákérdeztem pár éve, az ügyintéző azt mondta, hogy ez rendben van így. Reméljük később se mennek utána.
A többieknél bármilyen jóváírás megfelelő. -
tobias40
veterán
Néztem a Pro előfizuban van Perplexity pro előfizetés meg nordvpn standard ,így már nem is annyira drága ha egy évre kifizetem a 40.000-et.
A többi előny mellett ez a két program is meg ér ennyit sztem.
Mondjuk a Nordvpn standard nem nagy szám gondolom,de hátha van vkinek itt tapasztalata erről a két programról.(szívesen fogadom a tapasztalatokat
)Jelenleg ingyenes csomagban vagyok de mivel amúgy is gondolkodtam a Perplexity pro előfizetésén,most lehet bejátszom ezt.(kár hogy korábban nem figyeltem erre
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Életem legnagyobb összegű utalása 425k, kaució volt. Vígan elleszek 50k-s tételekben. A kötelező havi kiadás ami utalással rendezem az Albérlet+rezsi = 3 x 50k + 45k. A maradék költéseim az mind kártyás vásárlással történik