Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- OLED TV topic
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ASRock lapok általában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
veterán
válasz
Csokissüti
üzenetére
Igaz. Ha jól emlékszem 150-et enged+2 ezer; aztán jöhet a többi+2ezer.
200-at vettem le, így jött össze. -
zerodot
aktív tag
válasz
Csokissüti
üzenetére
OTP és Erste felszámol díjat, a többi elvileg nem. (Erste talán csak MC-ra, Visára nem.)
-
norrberth
addikt
válasz
Csokissüti
üzenetére
Hamarosan reméljük nem lesz díja
-
Viktor77
titán
válasz
Csokissüti
üzenetére
Sajnos igaz.
-
válasz
Csokissüti
üzenetére
Topik kereső: OTP ATM
És dobja is pl ezt a hozzászólást: #54871 -
Csokissüti
tag
Sziasztok!
Revolut kartyával OTP autómatából lehet penzt kivenni? Ha igen akkor milyen költsége van? (Valahol olvastam hogy 2000ft..... ez igaz?) -
Viktor77
titán
Valakinek szeretnék kártyaszámra utalni.
Beleköt a tranzakciós limitbe, ami magasabb mint amit utalni szeretnék. Hiába állítok napi/tranzakciósat.
Saját bankkártyára ("rendes" bank) viszont tudok utalni. -
csibe1
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ne aggódj, a hétvégén én is így jártam; elcsesztem vele némi időt mire összejött.

-
bigdady
nagyúr
válasz
Yellow73_a
üzenetére
Most jön az illeték revolutra így már fizetned kell majd a cibre utalásért 0,45%-ot
-
Moleman
addikt
válasz
Yellow73_a
üzenetére
Ez így működik, én is pontosan így csináltam, mikor CIB ECO számlám volt.
Az utalási összeghatár szerintem felhasználásfüggő, ha megszokják, hogy utalgatsz, nem fognak zargatni. Én már régóta használom, minden hónapban sokmilliót utalok Revolutról, sose kértek semmilyen igazolást.
-
Yellow73_a
tag
A Revolut mennyire figyeli a nagyobb összegű utalásokat, és mi az az összeghatár, ami felett már figyelik?
Két hete volt egy 1M körüli utalásom Revolutról, azt megelőzően Cofidis HK-val töltöttem fel a Revolutot.
Az utaláskor egyből kért bizonylatot. A számlát beküldtem, pár órán belül jóváhagyták az utalást.
Most kötöttem egy 0 Ft-os CIB ECO bankszámlát, amire a mindenkori minimálbérnek megfelelő utalás kell, hogy érkezzen. hogy ne legyen díj. Ezt úgy szeretném megoldani, hogy Cofidis HK -> Revolut -> CIB számla. Ez így járható út szerintetek, ha nem azonnal utalom tovább Revolutról, hanem pár nap késéssel? Nem fognak belekötni? Ha ez esetleg red flag, akkor kijátszható azzal, hogy minden hónapban más összegeket utalnék, meg más összegeket töltenék fel Revolutra?
A CIB ECO számlátát egyébként két okból kötöttem. A legfontosabb volt a tetszőleges összegek ingyenes utalása. Vagyis hogy mikor lesz egy-egy nagyobb kiadásom (pl most a fűtéskorszerűsítésem, majd lesz a napenergiatároló programnál is nagyobb kifizetés, illetve egy éven belül kocsit is szeretnénk cserélni), ahhoz az Államkincstárból kiutalok egy nagyobb összeget, és a CIB számláról utalnám tovább az eladóknak. Nem mellesleg kaptam 30eFt jóváírást is. -
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ott a valuta figyelő lista.
Azon belül kijelölöd mi az indító és mi a figyeledő. Szépen fognak majd diagramosan változni a számok.
Hogy azzal mit kezdesz, az már a te dolgod lesz.
-
Orgi
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szerintem teljesen logikátlanul az "áthelyezés" alatt.
-
Valószínűleg én vagyok a béna, de nem találom az appban az átváltás lehetőséget
Mindig egy átváltó jön fel, ami az árfolyamokat mutatja
Hol keressem a devizák közötti átváltást?
-
pdr755
aktív tag
Közép távon simán lehetséges hogy megszüntetik főleg a lakossági részét, mivel valahol azt olvastam hogy a tr illeték bevétel kevesebb mint 15 százaléka jön a lakosságtól.
Szóval a lakossági rész megszüntetése akkora bevételkiesést sem okozna. Idén nem lesz szerintem (köszi marcika a jó költségvetési helyzetért) de 27-28-ban simán. -
trouble
senior tag
Pont az eddig leírtak miatt meg fogom szüntetni a rugalmas pénzpiaci alapokban tartott letétemet, semmi értelme, gyakorlatilag 0% kamat.
Elég ha kiveszem a pénzt és ezzel vége, vagy valami mást is kell csinálni a megszüntetéshez?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
axioma
üzenetére
"Faternak azért lényeges ez mert ha minden jól megy akkor jövőre külföldre költöznek így kell nekik olyan számla amin nincs számlavezetési díj, se kártyadíj mind pl a revo Standard csomagja"
Ezt olvasom, és akkor szerintem javasolható
: Nyissanak illetve regisztráljanak a célországban, ott talán nincs tr.ado!
(És talán 50e HUF érték felett utalasi ktg)Lehetséges-e amúgy hogy mp-ék kivezetik a tr.adót Magyarországon is mint régi más, ágazatikülönadókat? (Vagy hozzá sem nyúlnak, jóvanazúgy?)
-
freeapro
senior tag
válasz
bigdady
üzenetére
Lehet, de állampapírban a Forint hozam eddig mindig verte az Eurós hozamokat.
2-3 éve kaptam eurót egy ügylet miatt, és választhattam, hogy forint vagy euró. Természetesen eurót választottam. Ez valahol 405-410-es árfolyamon volt. A PEMÁP szerintem összesen egyszer fizetett jól, míg a PMÁP 2 év alatt fizetett 35%-ot. Most meg 360 az euró. Netto veszteség volt abban tartani a pénzem. -
Igen röhelyes a rugalmas pénzpiaci alapok kamata. Egy deviza árfolyam emelkedés is nagyobb hozamú mint egy teljes évi bruttó kamat.
-
freeapro
senior tag
Kivettem a kicstárból az Eurós megtakarításom, és revoltra utaltam.
Gondoltam előfizetek valami nagyobb csomagra, és akkor le tudom kötni magasabb hozamra.
Meglepődve tapasztaltam, hogy csal Forint és Dollár lekötések árfolyamait látom. Létezik, hogy Eurót nem lehet lekötni? -
-
xtend
senior tag
válasz
bigdady
üzenetére
Nem, mivel nincs magyarországi fióktelepe mint a Revolut-nak van. Amint átállnak a HU-ra LT-ről elvileg azonnal lehet majd a MÁK-nál beírni nyugdíj utalásra, mivel minden feltételnek megfelel (magyar fióktelep, MNB felügyelet, giro rendszer tagság).
Faternak azért lényeges ez mert ha minden jól megy akkor jövőre külföldre költöznek így kell nekik olyan számla amin nincs számlavezetési díj, se kártyadíj mind pl a revo Standard csomagja, mivel csak azért kell hogy a nyugdíj rá tudjon érkezni illetve kedvezményesen tudjanak eurót váltani és kártyás fizetéseket/vásárlásokat végrehajtani. -
xrvman
őstag
Lenne egy észrevételem. Régebben a Revolut, Mastercardot adott nekem, most már Visa kártya van. Feleségemnek még most is Mastercardokat ad, pl. új virtuális kártya esetén.
Miért és hogyan is van ez? -
8
őstag
“Töltsd fel Revolut és Wise egyenleged készpénzzel – egyszerűen az Exclusive Change-nél!”
https://exclusive.hu/revolut-wise-feltoltes/ -
arkades
senior tag
Az biztos, hogy jön
-
xtend
senior tag
Köszi mindenkinek az infókat
Akkor várunk.... -
xtend
senior tag
Sziasztok!
3 hét és többszöri üzenetváltás után sikerült a regisztráció...na de LT a magyar számlaszámom....miért nem HU? Kérni kell ezt is hogy átváltsák? -
szasanyi
félisten
HUF és EURO díjmentesen mozgatható revolut kártyát (előfizetők) között? Rég volt ilyen, nem tudom ez (is) változott-e...
-
zseko
veterán
Az hogy van hogy 361.37-re írja az eurót, de ha át akarok váltani a magyar zsebből az eurós zsebbe akkor 363,45? (visszafele meg 359.47) Eddig úgy tudtam középárfolyamon vált, ez gyakorlatilag nem olcsóbb mint az MNB mai árfolyama, de nagyon régen váltottam már rajta pénzt, így már arra sem emlékszem mi-hogy-merre.
Más, gyerekfiókot csak szülő tud csinálni? Mondom mire bgondolok, tesómék gyereke megy ki romániába a sulival - 14 éves lesz idén - gondoltam Revóra pár eurót rakni. Feltételezem nem fog működni így, na meg ha még működne is, be kéne állítani az NFC-s fizetést is mellé a telefonnal.
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
Új regisztráció esetén jár 1 hónap premium. (ez nem tudom így volt-e régen).
Ha elfogadom a prémium opciót, akkor tudok fizikai kártyát (Premium) rendelni?
Ha letelt az 1 hónap és nem kívánok premium tag maradni, akkor a kártya ugyanúgy használhtó marad? -
Szibilla
aktív tag
válasz
axlfsi
üzenetére
Nekem már lejárt az 1 év Perplexity Pro, ha jól emlékszem kódot lehetett igényelni a Revo appon belül, amit a Perplexity-nél bemásoltam és kész is volt.
Magánvéleményem szerint hülyébb, mint a ChatGPT, de így kapcsolt szolgáltatásként jó volt. Havi 9-et biztos nem adnék érte.
-
tobias40
veterán
-
axlfsi
veterán
válasz
tobias40
üzenetére
Szia!
Végül váltottál?
Én is szeretnék egy Perplexity Pro-t, de 9k felett van /hó, míg ezt egy 3000 Ft-os Revoluttal megkapom (igaz, csak egy évre, de egy év nagyon sok idő és simán addigra alakulhat úgy az AI piac, hogy olcsóbb lesz addigra vagy eleve másik sokkal jobb lesz).
Hogy működik pontosan a Revolut Premiumra váltás után, a különböző ajándék szolgáltatások használata? Ugyanazt az emailt kell használni regnél, ami a Revo-s, vagy mindegyikhez 1-1 kódot kapok?
Köszi előre is!

-
Kasya
nagyúr
válasz
Peter.70
üzenetére
Raifnal is megy a pontgyujtes a vasarlasok utan (hk), pedig semmi ertelme. Azt se lehet kikapcsolni.
A Revos legalabb (nekem) evente egyszer jol jon, mikor EU-n kivuli SIM kartyat veszek.
Ha nem kell, valtsd be Alza, Emag, stb ajandekkartyara es dobd be a "Kupon" topicba. Segitesz és örömöt is okozol masnak vele. -
tobias40
veterán
Jól tudom hogy már nem lehet ingyenesen eurót felvenni itthon Otp automatából?(esetleg külföldön lehet? )
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Revpontok gyűjtését hogy lehet kikapcsolni?
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Akkor ne regisztrálj
Ha van okostelefonod, netán egy tableted, akkor ez nem kéne, hogy gondot okozzon igazából.
-
teptep
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
De utalásokat, fizetéseket nem tudsz kezdeményezni a webes felületen!
-
teptep
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
https://app.revolut.com/
De a mobil app szükséges a webes bejelentkezéshez. Amúgy minimális lehetőségekkel: számlatörténet, számláid közötti áthelyezés, számlakivonat, számlaadatok, bankkártya adatok, befagyasztás, megszűntetés, ... továbbá:
Csalás bejelentése
Jelezd, ha gyanús tranzakciókat vagy tevékenységet észlelsz.
Elvesztett eszköz
Jelentsd, ha ellopják vagy elveszíted a készülékedet.
Készülékek
Itt kezelheted azokat az eszközöket, amelyeken bejelentkeztél.
Hozzáférési kulcsok
Kezeld a jelszó nélküli bejelentkezéseket. -
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Böngészőből próbáltál már belépni?
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Revolutnak van számítógépen böngészőben használható weboldala utalásra, fizetésre, beállításokhoz stb?
Vagy csak a mobilos app létezik. -
citkar
addikt
Sziasztok!
Aktuálisan hogy változott az Euro elvétel Revolutról. OTP-ről vettem darabonként kroábban, de már számol fel költséget. 800-1000 Euro levételére mi lehet a legolcsóbb megoldás? Felemrült bennem, hogy OTP-s kártyával nem feltétlen drágább, ha egy összegben veszem, állítólag ott van egy felső limit és nem tűnt drágának.
-
Tamy
őstag
válasz
zsola400
üzenetére
Eltelt pár hónap, ezalatt volt néhány (kb. havi 2-3) pénz feltöltés, de nálam továbbra sem jelenik meg a rendszeres feltöltés ikonja. Mindegy, valószínűleg elengedem, jól vált a bankom, nekem csak a rendszeres euró utaláshoz kellett volna a Revolut, de inkább beállítom netbankba.
-
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, ha a számlaadatoknál a HUF számlánál még litván számlaszám szerepel, akkor még ingyen tudom utalni bármennyit?
-
bigdady
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Utalásnál bizony úgy van

-
bigdady
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Egy két nap? Normal bank 90 nap. Szóval magyar giro szám esetén ez már nem fog menni max Revolut tag esetén csak
-
fil
őstag
Görögországban (Athén) van olyan bank amelyiknél díjmentesen lehet pénzt felvenni? Egyáltalán kell, mennyire lehet meglenni kp nélkül? Az elmúlt 10 évben akárhova mentem nem nagyon kellet kp., de Görögországban még nem voltam, így nincs tapasztalat.
-
válasz
bigdady
üzenetére
Hát tudnék mesélni durvább storyt a bírósággal és a fizetési meghagyásokkal kapcsolatban , de az nem a Revolut témaköre.
Itt valószínűleg több dolgot is néztek, usert szerintem megkeresték, lehet volt másik bejelentés is.
Azt az ígéretet kaptam ,hogy ma feladja. Én szkeptikus vagyok, mert akkor még mindig nem értem , hogy kerültem tiltólistára, azt mondá nem volt nála telefon .. mégse merült le...
Lehet lesz telefon, lehet happy end is... De már elengedtem.Nem ehhez az ügymenethez vagyok szokva. És megértem ha történik valami és kapok jelzést ..de nem kaptam 1 hetig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Samsung kuponkunyeráló
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest