Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SyntaxeError
tag
Erről vélemény? Igaz hogy az s80asok turbo motorja költséges lehet?
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
SyntaxeError
tag
válasz hobizoli #35200 üzenetére
hujesg???
Jaaa értem, a fényképezés természetesen nem azért érdekes mert az autót lefényképezik, hanem mert a trélert is rendszámmal és innen kezdve meg is van a tettes...
De nem akarok itt semmi komolyabba belekezdeni, nem ez a megfelelő totyik erre.
Hujeseg LoL
-
SyntaxeError
tag
-
SyntaxeError
tag
Akkor hazudnak:
Az elmúlt 8 év és 8 ezer autó bizonyította, hogy a Pajzs Technológiával felszerelt gépjárművek közül egyet sem tudtak ellopni!▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
SyntaxeError
tag
Istenem köszönöm mára a téli gumikat...
-
SyntaxeError
tag
Szegényt itt kinevetitek mikor ő csak egy egyszerű kérdést tett fel.
Mondjuk nekem is csinál furcsa dolgokat télen a kocsi.
Egyik nap is tekertem a nagy fekete karikát balra és a nagy doboz amiben ültem is elkezdet balra menni... érdekes.▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
SyntaxeError
tag
Az elképesztő számomra az hogy csak most esett le valakinek hogy: Jééé ezek milliárdos vagyont harácsoltak össze...
Nekem meg ugrik az 5 éves autóm ha 1 hét késéssel fizetem be a törlesztőjét.Szvsz nem a dzsipok hibája ez, ők csak kihasználták a "helyzetet"
-
SyntaxeError
tag
A vicc az az egészben hogy szídjuk mint a bokrot a rendőröket, pedig parancsot teljesítenek és kb egy szavuk nem lehet hogy aznap éppen mit csináljanak.
És szégyennek érezné ha valaki az lenne, holott természetesen nem az.Szvsz mindenre fel lehet készülni (blokkoló detektor vagy józan ésszel), érdekes hogy pl az osztrákok a 300 lóerős BMWvel is betartják a sebesség határokat, nálunk meg a kis stiftekkel is csak repülnek a csekkek...
-
SyntaxeError
tag
válasz Integra #34529 üzenetére
Látom kiverte a biztosítékot szegény e39 530d.
Annyira szeretem mikor egy tíz éves vagy idősebb autót az akkori új árához hasonlít valaki! Értelme nulla.
Az aktuális piaci árát kell nézni, és nem ez a keserű a szőlő feeling hogy leélt fostalicska meg árvízkáros külföldről behozott pénztemető (elenyésző részük biztos ilyen de ez maximum 15%).
Szervizelés pedig szakosodott mestereknél a wallisos rablóvezér ár töredékéért megoldható, szakszerű szerszámokkal garival.
Szvsz az e39 az utolsó igazi BMW de SOHA az életbe nem vennék dízel BMW-t (amit spórolsz az üzemanyagon azt a szerviznél ott hagyod beduplázva) kerreg bődös stb.
ui: úgy csináltok mintha BŰNT követne el aki 10éves BMWben ül és le kéne lőni hogy milyen retardált hogy ilyet hajt, elképesztő
-
SyntaxeError
tag
Szeretnék én is érdemben hozzászólni a témához: Broáááffff
A kérdésemre továbbra is várnék árajánlatokat a BMW-vel kapcsolatban mert egy ismerősöm eladáson gondolkodik de csak ha jó áron megvalósítható.
-
SyntaxeError
tag
Nincs semmi értelme, de ez is egy "szép" magyar szokás.
Uraim egy valamit ne felejtsünk csak el: az nem hibázik aki nem csinál semmit.
Amúgy hogy a topic lényegét is vigyük tovább mi a reális értéke egy 2004 BMW 525i 60ezer kilóméterrel extra megkímélt fekete bézs bőrős szépségnek most?
-
SyntaxeError
tag
-
SyntaxeError
tag
Pl ez a Shadowline nagyon szééép, de az ára sajnos nem opcionális.
-
SyntaxeError
tag
Kicsit a BMW felé fordul a mérleg, de abból szerintem igazán jó az 523i vagy 528i.
Ráérek még mert eddig csak a zseton fele van meg, de nyárra kell egy szép feket lehetőleg világos bőrős elfogadható darab (nem csodákat várok de sztétikus legyen naaa)
-
SyntaxeError
tag
Értem értem, ezért is írtam hogy van egy nagyobb összeg magára a vásárlásra és egy kisebb a + költségekre, hétvégi autónak kell, tehát a benzin költséget nem is említeném városbe esténként nulla forgalomban ide oda menni vele.
Biztosan a két modell közül lesz az egyik a kérdés inkább abban bontakozhat ki hogy milyen felszereltség és motor lesz.
e39 6 hengerese legendás + a beltér szerintem tökéletes, w210 külsőre nekem szebb de kevés a karbantartott modell és a rozsdásodás probléma lehet.
Röviden ennyit informálódtam eddig.
-
SyntaxeError
tag
Nyár végére szeretnék magamnak venni egy használt kis értékű (max 700ezrem lesz rá + 150 átírás leszervízelés stb) régi benzinfalót 2. autónak!
2 jelölt van, E Merci és BMW 5-ös csak benzines minimum 6 henger.
Talán ilyen e420 vagy esetleg 540i
Ki melyik típust pártolná és miért? Esetleg személyes tapasztalat?
-
SyntaxeError
tag
-
SyntaxeError
tag
Csak gondolj bele:
Vegyünk egy hétköznapi hús vér embert aki kb 35 éves dolgozik és van családja.
Egy átlag ember keres 120ezret havonta amiből kb 15-20ezer marad jó esetben "általános autós költségekre".Jó esetben van egy 800ezret érő átlagos autója (direkt nem mondok márkát) amit elad és gondolkodik hogy mit vegyen meg.
A számítógépén a telefonján és a gyerek szobályában is ott a sport autó terepjáró képe amiket szeret.
Soha de soha nem fog tudni megvenni egy 20 milliós luxus autót és ezt tudja is.
Most miért zavar hogy összeszedi a bátorságát behazudja magának hogy "nem lesz baja", rendesen utána olvas informálódik, és megvesz egy 15 éves 1 millás luxusautót.
Használja, retteg hogy beszarik benne valami és ha beüt a krakk vagy kiélte magát (általában ez max fél év) eladja, és esetleg bukik rajta 200ezret, vagy netán keres vele 100ezret.Nem kell lebeszélni senkit semmiről azért mert szerinted esetleg nem logikus a választása, nem gépek és elmezők vagyunk, hanem EMBEREK.
"Ismerek olyan kisebbségi w140 tulajt akinél az autó szönyegen áll a garázsba annyira tiszteli és előbb venne bele alkatrészt ha kéne mint a gyerekének kaját."
-
SyntaxeError
tag
válasz middleaged #33231 üzenetére
Én tökre örülök neki hogy 200 300 ezerért jó kis kocsikat lehet venni, azért az 2 havi fizetés ami nem olyan vészes dolog. Tiszta kánaán
-
SyntaxeError
tag
válasz bitpork #33179 üzenetére
Sajnos ez a lottóval is felér.
Audi Mercedes BMW VW Jaguar Land Rover Jeep Lincoln Porsche Lexus, nincs tuti megbízható nem ráköltős darab, de szerintem még Suzukiban sincs.Lehet szakszerű átvizsgálással orvosolni a dolgot de az sem egyszerű és olcsó dolog.
Szerencse kitartás és szakértelem kell. A többi izlés és pénz kérdése...
-
SyntaxeError
tag
Esetleg ha szereted a kifinomult dolgokat egy ilyen nagy Cica???
-
SyntaxeError
tag
válasz Laraxior #23587 üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem ezért érdemes dolgozni, hogy legyen egy ilyen autód.
Biztos rettegés lenne minden gázadás (mi szarik be rajta, a mellettem telefonáló szőke anyuka a Qashqaiban nehogy rám húzzon) és fájna még a kopó alkatrészek cseréje is, de akkor is: Élet stílus lenne a javából!
-
SyntaxeError
tag
válasz Integra #23410 üzenetére
Most ezt úgy írtad mintha én akarnék ilyen autót venni
Elhiszem hogy értesz hozzá, pont ezért nem értem amit írsz. Ki beszél itt 16 milliós Audiról 3 millióért?
Van egy ilyen "varázskönyv" hogy eurotax! Az se véletlenül van a világon és a biztostok se poénból lapozgatják.
Most akkor itt csak új autót szabad venni, vagy 7 8 éves Audikról szeretnél lebeszélni mindenkit? Biztos az én hibám de nem értem...
-
SyntaxeError
tag
válasz Tökmindegy #23406 üzenetére
Szerintem mindenki tisztában van vele hogy egy Audi, más költségeken mozog mint egy Opel.
De akkor is egy német autóhoz sokkal olcsóbban lehet alkatrész venni mint mondjuk egy japóhoz.
-
SyntaxeError
tag
válasz Integra #23398 üzenetére
"3 milláért milyen állapotú a6-ot kapsz már"
Könyörgök úgy beszéltek mintha itt mindenki Bank tulajdonos lenne és csak új autókat lehetne vásárolni. Már miért ne lehetne jó állapotút A6-ot venni 3 millióért (1-ért is lehet csak nem 7 éveset)?
Nincs olyan ember aki ne vinné el bevizsgáltatni, ahol biztosan megmondják ha komolyabb, költségesebb javítást igényel.Túl sok Autókereskedők részt néztek ahol Edd bácsi mindent megcsinál fillérekből, Mike Brewer pedig megvesz akármit 2 perc átnézés után...
-
SyntaxeError
tag
válasz Bdanyy #22389 üzenetére
De most komolyan, 1 milláért nem érdemes prémium márkát venni? Ő arra gondolt 700-800-ért valami a felsoroltak közül és 2 kiló megmarad szervizelésre, persze nem csili vili autót szeretne amibe levegőt tankol és minden ajtónyitásra kiad a műszerfal 20ezer forintot.
Nem, közel se. Csak a kötelező szervizeken kívül nagyobb hiba költség ne legyen.Ez tényleg Lehetetlen ebben az ár kategóriában?
-
SyntaxeError
tag
Jó hogy a totyik címe Milyen autót vegyek? erre mindennel foglalkozik mindenki, csak a feltett kérdésekkel nem
Na de nem baj, jó kis időtöltés ez is.
-
SyntaxeError
tag
Nagybátyám gyógyszere elgurult és 1 milla környékén szeretne prémium autót venni.
Eddig 5ös BMW (523-528), Audi A6(2,4-2,8), vagy E Mercedest(23--320) szeretne mindenképp benzinest, bőrőst, olyan állapotban hogy szervizelni ne sokat kelljen.
Nem is patika állapotban de esztétikus, nem 600ezer kilométereseket visszapörgetve 150re.Próbálom lebeszélni de kevés sikerrel, van esélye szerintetek?
-
SyntaxeError
tag
A poén hogy akkor ferraris korszaka volt...
-
SyntaxeError
tag
válasz SyntaxeError #19012 üzenetére
Illetve a tuti megoldás:
És ezzel nem a 300 ezer forintos BMW-s hülye gyerekeknek akarok tippeket adni, meg a "driftes" hülyéknek, hanem azoknak akik a korrupt rendszer ellen vannak.
-
SyntaxeError
tag
Kicsit OFF de megkérdezem: A fagyállós hűtőfolyadékot nyárra nem kell lecserélni komplett?
-
SyntaxeError
tag
válasz MunezXBK #18146 üzenetére
Ez nem lehet kérdés hogy a bőrt ápolni kell-e.
MINDENKÉPPEN! És az se mindegy hogy mivel, főleg ha nem fekete a bőr, mert akkor még olyan színű ápoló is kell.
Mindenki akinek bőrös a kárpit melegen ajánlom hogy évente minimum 1x alaposan kenje át.
Nincs csúnyább mint egy kiszáradt elkopott bőrkárpit.▄▀▄ Az Apple egy életérzés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest