- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmepocok
tag
Ez az indusztriális dizájn nekem tetszik.
Ha van eszük, akkor az egész portfóliójuk kompatibilis lesz a ugyanazokkal a kiegészítő tokokkal és még kitalálnak néhány félét.
Egyébként 60-ért teljesen korrekt a telefon, bár egy normálisabb kijelzőt megbírt volna. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
dredjudge84
őstag
Mi ez az 50-60k ár kategória? Annyiért nincs is használható mobil újonnan. Pár évvel le vagy maradva az árak terén Dani!
-
vence
aktív tag
A valaki tiszta Androidot szeretne, akkor is van pár alternatíva.
Szerintem még 60k környéken sem túl versenyképes,
mert hasonló speccel (de 120 Hz-es kijelzővel) még kapható a
moto G34 5G - 8 GB-os verzió ... 45 eFt az allegro-n.De 65k körül a moto G 54 Power 8 - 256 GB-os is elérhető még ugyanott, ami már FHD kijelzős.
€ 200 környékén pedig már ott van egy másik Fusion, ami teljesen más kategória (144 Hz OLED, 7s Snapi, 68W PD, IP68 stb. )
És minden itt említett modell eSIM-eket is fogad.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
LurkerSheik #17 üzenetére
Jó lenne mindenkinek, csak hát nem látom sok esélyét.
-
Drukkolok az hmd-nek hogy kiforrja magát az arculat a portfólió és legyen kurrens konkurencia európából!
-
A legolcsóbb újonan kapható szerintem iPhone a SE 2022
De Samsungból is elég sok olcsóbb cucc 4 évet kap, az se 400 ezer.
A security patchelésnek pedig nem 2, hanem 4-6 évig alapnak kéne lennie, ugyanis ilyen időtávon használják az emberek az alsókategóriás telefonokat is. Nekem meg különösebb elvárásom nem is szokott lenni egy telefon felé, csak ez. -
Noukoum
veterán
Ők biztosan adnak neked 6 évet, ha kifizeted.
szerk:
Itt van a telefon amiről beszéltél, a legolcsóbb iPhone 300-450 ezer.Maradj a használtnál, csak akkor nem kell ilyen stílusban hozzászólni. Egy értelmes világban persze.
-
-
hdavid1
tag
Milyen jó a videóstabilizáció. Kínai olcsó telefonok megirigyelhetnék.
-
Dehogy irreális. A gugli 6 évig támogat Android főverziókat. Az Apple is 6 évet ad majdnem mindenre. Ha van rá szándék, meg lehet csinálni.
Hogy gyors-e, az kevésbé fontos, legalábbis nekem.Elég sokáig használtam Lineage-el mindenféle Samsungot, ha nem is gyorsan, de pl. egy A5 2017 is elketyeg Android 14-gyel.
-
-
60k? Annyit lehet én is adnék érte, ha kap 4-5 év support. Pláne hogy szerelni is könnyű (már nem mintha a 2017 utáni Samsungokat nem lenne könnyű szerelni).
@KROK640 : Hát ja, 2 év support sovány. Esetleg ha lesz rá Lineage hosszabb távon, akkor OK.
-
KROK640
nagyúr
Pont a lényeg maradt le, mégpedig az, hogy akkor ezek a modulok mennyiért, milyenek?
Alkatrészeket hogy lehet cserélgetni? Ezektől lehetne igazán hosszú életű ez a telefon. Na meg mondjuk az 1,5-2 éves szoftver támogatás sem hangzik soknakfélek végül azon a ponton lesz elavultatva. És akkor hiába a cserélhető alkatrészek, meg a modulok, kuka az egész
Legjobb az lenne, ha mikor vannak modulok, akkor jönne ehhez a teszthez egy kiegészítés.
-
Vtwo
senior tag
Nem látom kinek szól ez a kétpálcikás, túlárazott telefon és nem igazán értem mit akar a HMD elérni.Mert pl. ezzel bevételt és piaci növekedést sokat nem fog.
-
ddaydome
senior tag
Azért a Samsung a16-on egy OneUI több, mint vicc. Szerintem nem jobb kategórián belül a SAmsung, ugyanis a napi használatban az életed is elmegy mellette, olyan dög lassú lehet.
Nem azt mondom, hogy ez egy Ferrari lesz, de a tiszta rendszer sokat segít, hosszabb távon is. Ha meg utánad dobják majd 45-ért, akkor azért az elég vonzó lehet sokaknak. -
janeszgol
félisten
A kamera nappal fotóban (12 mpx és 108 mpx) és videóban tök jó. Az esim plusz pont. A többi szóra sem érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Több személyisége van a HMD Fusionnek, amiket külön a megvásárolható modulokkal lehet előhozni.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest