- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
Bocs ha kicsit off leszek, van olyan köztetek akinek a Deck OLED kijelzője bántja a szemét de mondjuk van OLED-es iPad Pro-ja és azzal pedig semmi baja?
-
tl-x
addikt
válasz
UberMutant #11696 üzenetére
Sikerült, az volt a baj, hogy 60hz-en volt a kijelzőm.
-
tl-x
addikt
válasz
UberMutant #11696 üzenetére
Megpróbálom de ha nem megy lehet PS5-re veszem meg és akkor Portálon is tudom nyomni. Bár videó alapján olyan mint ami OLED Decken mutatna jól.
-
tl-x
addikt
válasz
UberMutant #11694 üzenetére
Köszi, nekem csak fekete képernyő. Lehet az volt a baj, hogy az sd kártyára telepítettem?
-
agaron
tag
A full game-ben eljutottam a menuig, mindjart megnezem a demo-t is. De itt panaszkodott mas is a demora.
Szerk: a demo is elindult. Azt nem tudom, hogy ilyenkor ha felrak valamit 1 game-hez (valami DirectX, stb... modult) akkor az globalis, vagy csak adott game-re vonatkozik, mert ha globalis, lehet a full game tett fel valamit, amit a demo nem. Nem tudom.
-
tl-x
addikt
Ezt sikerült már valakinek elindítania Deck-en? [link]
Letöltöttem a demot de csak fekete képernyő jött be semmi más. Proton experimental-al is próbáltam. -
-
-
Shade45
senior tag
válasz
KISDUCK #11679 üzenetére
Youtube-on és Reddit-en találsz ezzel kapcsolatban bőven infót.
Ami viszont a Steam felé billenti a mérleg nyelvét, az az előre letöltött shader cache-ek. Az epic-es verziónál ezeket real-time kell számolnia az APU-nak, így mikro-akadások előfordulhatnak, szemben a Steam változattal.
-
válasz
Scarletiel #11678 üzenetére
Jó tipp csak ehhez meg kéne vennem őket, hogy kipróbáljam.
Azért érdeklődtem, mert hátha már valaki körbejárta ezt a kérdést.
Konkrétan az érdekel, hogy van-e teljesítmény beli különbség, mert az se mindegy hogy ugyan azért grafikáért és fps-ért mennyi marad az aksiban. -
Mekkora teljesítmény különbség lehet ha egy játékot pl.: epic gamesről vagy steamről futtatok? Rengeteg játékom van epicen az ingyen osztogatás miatt és ha nincs difi akkor nem venném meg újra az érdekes címeket.
-
Ez a játékvezérlő beállítás igen kellemes. Borderlandsba át is raktam a sprintet és az ütést 2 hátsó gombra.
Feltettem az xcom első részét is, de valamiért alapból nem ismerte fel a "gamepadot" be kellett kapcsolnom az egeret meg hátra bal klikket rakni, úgy tudtam csak a beállításokban átváltani xbox360 vezérlőre és úgy már a menűben működött a vezérlő, bár még nem játszottam vele, csak megnéztem hogy elindul-e.
Később még adok egy esélyt a world of tanksnak is, mert az alap irányítás nekem használhatatlan. -
-
nincsnév007
addikt
valakinek meg itt az ac2? most akciós steamen és gondoltam akkor kijátszom de sajnos controllerel nem működik, maga a gépen müködik de sajnos billentyűzetnek érzékeli és hát így elég rossz az irányítás :/
-
A gép hátulján lévő gombokat hogy lehet bevetni? Borderlands 1-nél próbálkoztam velük, de gamepad controllnál nem ismerte fel őket, bill. egér beallításnál szintén nem.
-
Scarletiel
senior tag
Nekem nincs gondom vele. 4-es wifi jel a szomszéd szobában is és a stream PS-ről sem akad vagy szemcsésedik.
-
-
kzolee216
senior tag
Wifi jelerősség mindenkinek gyatra? Ha telefonnal 15 métert tudok ballagni szakadás nélkül, addig a steam deck-el 7,5-et. Kb fele olyan erős, mint amúgy egy átlagos eszközben. Valami megoldás erre?
-
helltp
aktív tag
válasz
chris0000 #11661 üzenetére
Köszi a tippet, sajnos ahogy nézem ez ránk nem vonatkozik. Azzal kezdődik hogy
HA ÖN EURÓPAI UNIÓS TAGÁLLAMBAN, [...] ÉLŐ FOGYASZTÓ, EZ A KORLÁTOZOTT GARANCIA ÉS MEGÁLLAPODÁS ÖNRE NEM VONATKOZIK. EHELYETT ÖNT A HARDVER VÁSÁRLÁSÁNAK JOGHATÓSÁGA SZERINT BIZTOSÍTOTT JOGSZABÁLYI SZAVATOSSÁG VAGY GARANCIÁK ILLETIK MEG.
Mindenesetre az biztató hogy azt írják a gari átruházható, ha van valakinek személyes tapasztalata szívesen meghallgatnám.
-
chris0000
őstag
-
helltp
aktív tag
Sziasztok,
Aprón vadászok épp oled steam decket, rákerestem itt a fórumon hogy az aprózottaknál hogy megy a gari. A leírásban az van hogy steamen le tudok adni kérelmet, itt a fórumon meg írták páran hogy elég ismerni hogy milyen felhasználóról mikor vették.
Ha jól értem akkor garizáshoz a steam acchoz nem fog kelleni hozzáférés nekem, elég ha tudom hogy melyik az?
Bármi más jótanács vásárlás előtt?
Köszi! -
-
ripla
addikt
válasz
nincsnév007 #11653 üzenetére
Egyszer próbáltam ki Decken az Euro Truck Simulator 2-t... borzasztó volt. Mármint irányításra. Úgyhogy ahhoz inkább vettem egy kormányt pedálokkal, azzal tökéletes.
-
consono
nagyúr
válasz
nincsnév007 #11653 üzenetére
Jó, de ez a te döntésed is, a Car Mexhanic Simulator pl. van PS5-re is, azon is játszhatnád. Van akinek jobban bejön a hand held gaming, másnak kevésbé.
-
nincsnév007
addikt
erről azért a játékok is tehetnek, mikor megvettem a ps4-et több hónapon keresztül vártam hogy mindig haza érjek és játszhassak
ps5-nél ez már el múlott. steam decknél ez azért megvan van hogy ets2-vel nem játszok 1 hónapig utána megint alig bírom abba hagyni, car mechanic simulatorral 1 éve nem játszottam de most megint játszok vele. ps5-n csak a fortnite megy, ha azzal nem játszanák akkor tényleg sajnos nincs mire bekapcsoljam. :/
-
tl-x
addikt
Sokan írtátok, hogy háton fekve játszotok, ezt hogy kell elképzelni? Mert ha a fejetek felett tartjátok a Deck-et az baromi kényelmetlen lehet.
-
chris0000
őstag
hi. nekem is van gamer laptop, ps5, mégis rendszeresen használom a decket, mert a 15"-os laptop is már nagy, nagyon sok indie játékhoz, és csúnya rajta (nekem).
+ extra, h oled, ami miatt baromi jól néznek ki a játékok.
+ az összes extra dolog az lcd-shez képest, mai miatt jobb egy oled verzió.
(persze ez pénz kérdése is, mert sajnos nem olcsó egy 1TB oled verzió. 270e) -
VoltanIgor
aktív tag
Igen, abszolút preferencia kérdése, én sem viszem általában sehová, de az indie cuccokat egyre inkább ezen tolom, amióta megvan. Helyén kell kezelni, ezzel nem fogod játszani a nagy AAA címeket az elmúlt 1-2 évből, nem arra való. Hozzá kell tennem, hogy pl. egy Cyberpunkból is ki lehet hozni teljesen vállalható kinézetet, jó, stabil FPS-sel. Eleve egy ilyen pici kijelzőn egy 30 fps is sokkal kevésbé zavaró, mint monitoron, vagy tévén.
Viszont számomra a handheld élmény abszolút eladja, valahányszor kezembe veszem, kicsit úgy érzem magam, mint egy gyerek, aki kapott egy kis játékidőt lecke után
Az Oled kijelző pedig gyönyörű.
Nem az a cucc, amit napi szinten viszel a bkv-n, de pl. időnként járok üzleti utakra, és olyankor nagyon jó, és otthon is zseniális kanapézni vele. Én monitoros csávó vagyok, a gép előtt szoktam ülni, ha játszok, PS5-tel is, nekem nem fles tv előtt játszani, ezzel viszont egész más élmény, csak a helyén kell kezelni. Egyik legjobb tech vételem eddig ever.
Ja, hozzátenném, hogy ha van az egész mögött egy combosabb Steam könyvtár, akkor végképp zseniális, mert régebbi dolgokat előkaparva egészen új élmént ad, backlog pótlásra is tökéletes.
-
Én most a héten vettem át a gépet. Laptopom van mellette, de az se egy erőmű, i5-7300hq és 1060 maxq van benne. Azzal beszéltem magam rá a vásárlásra, hogy bringázás után fájós lábakkal jó lesz ágyban játszani, plusz ha nyáron megyek nagyobb távot bringával és haza látogatok, akkor lesz nálam egy mini pc. Gamepaddal az elmúlt időszakban csak mortal kombatot játszottam szóval szoknom kell, mert ügyetlen vagyok és ami kellemetlen hogy fekve játszva zsibbadnak a kis ujjaim. Nem szándékozok elállni a vásárlastól, mert már tavaly óta gondolkodtam handheld pc-n és szánok rá időt hogy megszokjam vele a játékot. Maga a gép kellemes meglepetés de itt-ott kell kompromisszum teljesítményben, a horizon zero dawn rosszabbul megy mint vártam, bár epices verzió, de még a beállításokkal kisérleteznem kell. A kijelző maga szép és ami fut natív felbontáson felskálázás nélkül az szépen néz ki. A days gone-t csak futólag néztem meg, de az jó rajt.
-
nincsnév007
addikt
én se utazok semmit és úgy van deck, billentyűzet monitor és kész is lett a számítógépem
és mellette egy ps5 meg egy series s van. Én pl pc ex címeket játszom, mint pl az ets2. plusz a hordozhatóság mellett azért nem muszáj mindig utazni házon belül, vagy kint az udvaron is nagyon jó
-
ripla
addikt
Csak az újdonság érzésére vágyik, ami elmúlik majd amikor megszerzi. Sajnos azt kell mondjam, az utóbbi időben nekem is egyre több ideig van a tokjában, most pl. ott tartok, hogy 1 hónapja nem játszottam vele. Kb. 2 hete elővettem hogy frissítsem rajta a rendszert, de máshoz nem volt kedvem így ki is kapcsoltam. Azóta is csak porosodik...
-
tl-x
addikt
Ha már gondolkozol rajta azt jeleni, hogy beférközött a gondolat a fejedbe, hogy vágysz egy ilyen cucra és ész érvekkel úgyse tudod magad lebeszélni róla (saját tapasztalat). Szóval valószínú megveszed, boldog leszel tőle, eleinte nemfogod olyan sokat használni a többi gamer cuccod, de ez majd késöbb változni fog, de akkor már nem akarsz majd megválni tőle.
-
Scarletiel
senior tag
Szia,
Ezt igazából szerintem neked kell mérlegelni, hogy mennyire szereted a handheld dolgokat illetve mennyire látod benne a lehetőséget, hogy használnád-e a nagy gép mellett.
Ha egy kis bátorítás kell, akkor az én személyes tapasztalatom le tudom ide írni egy kisebb regény formájában.
Egy pár hete jött meg a Deck OLED, eddig nagyon tetszik. Én is hasonló cipőben jártam mint te, hogy kételkedtem, lesz-e létjogosultsága a nagy gép mellett, főleg úgy, hogy van egy Switch Lite-om is. Hát lett.
A nagy gépet alig használom, mert kényelmesebb háton fekbe kézből játszani. Az OLED kijelző nagyon szép és számomra kényelmesebb a feliratokat Deck-en olvasni mintha konzolon játszanék és 4 méterről nézném a 65 colos tv-t.
Számomra kényelmes kézben tartani a gépet is. A touchpadtől remegtem a legjobban, hogy mekkora rossz lesz, de a legnagyobb találmány rajta esküszöm
Helyén kell amúgy kezelni, mert ha natívan szeretnél rajta játszani, akkor inkább indie vagy kevésbé gépigényes régebbi (5-7 éves) játékokra van kitalálva, úgy többnyire tudja is a 60 fps-t, meg a magasabb minőség beállításokat. Jelenlegi címek közül is megbírkózik többel is de vagy 30 vagy 45 fps-el és low beállításokkal. Érdemes nézni videókat youtube-on mielőtt vásárolsz, vagy a ProtonDB oldalon csekkolni.
Van lehetőség, hogy streamelsz PC-ről vagy PS-ről is rá, nem is nehéz ezeket beállítani és én lepődtem meg a legjobban mennyire nincs érezhető lag játékok alatt. Hozzáteszem nálunk gigabites internet jön be földszintre, az van Wifi Mesh-el felküldbve, majd onnan szórva Wifivel a jel PC-re, PS-re és Deck-re is. Nagyjából így a gigás netből lesz 400-500Mbits-es. Gyönyörűen futottak a játékok, csak ne tölts közbe semmit, mert arra viszont érzékeny.
Az akku idő rendben van, nagyobb játék vagy 60fps mellett olyan 2 és fél órát tud, ha kompromisszumosan is tudsz játszani akkor kitolható 3-3 és fél-re. Ha pedig valami kis indie cím, akkor akár 5-6 órát is elvan a gép egy töltéssel.
A Decky loader-t nagyon javaslom, rendgeteg customizációs lehetőség van benne, teljesen magadra szabhatod a gépet általa.
Ahogy te is írtad, nem nagyon vinnéd magaddal, szerintem egy ekkora handheld nem is arra van optimalizálva, hogy BKV, MÁV közben csapassa az ember, habár lehet vele csak szerintem nem túl komfortos és elég figyelemfelkeltő ha érted mire gondolok. Viszont itthon nagyon jó vele feküdni és úgy játszani, backlogot takarítani vagy az én esetemben új accountot csinálni és bevásárolni 20 játékot, mert ákcijós és jujjdejó lesz Deck-en
De nem kell ennyire elvetemültnek lenned
Szerintem ha hasonló a meglátásod, nem fogsz benne csalódni. Nekem annyira megtetszett, hogy PC-n a Windows-t is dobtam egy Linux Bazzite distro-ra teljesen. -
hunym
csendes újonc
Sziasztok! A véleményetekre lennék kiváncsi, hogy ti mit csinálnátok a helyemben.
Gondolkozok egy OLED-es deck vásárlásán, viszont visszahúz az, hogy nem utazok sokat (kivéve majd most nyáron), itthon pedig van egy erős gamergép és gamer laptop. Ezáltal én úgy gondolom, hogy nem sokat lenne elővéve a kicsike.
Na most azt is olvastam hogy sokan vannak itt a fórumon is olyanok, akik annak ellenére hogy van szintén erős számítógépük, inkább a deckkel játszanak felfeküdve az ágyra vagy a kanapén. Ti szerintetek?
Tisztában vagyok a 14 napos elállással is, csak nem tudom, hogy ez mennyire lenne "szabályos" ebben az esetben. Vélemények? -
Úgy néz ki hogy a gépem 110%-ban kihasználja a ramot.
-
-
Köszi a tippet, pont most raktam fel a nonsteam launchert, telepítettem epicet, gogot és ubit, bár most még csak epicet indítottam el. Elindítottam az epicet és utána halál volt, nem igazán működött semmilyen gomb vagy touchpad, de egér és billentyűzettel be tudtam jelentkezni nagy nehezen (még a bill is angol kiosztáson volt, nem találtam meg a @-ot se, kicsit szenvedős volt átállítani a kiosztást).
Próbaképpen a vampire survivorst tettem fel, de érdekes, bár nem meglepő, hogy epicet indítom manuálisan és onnét tudom csak a játékot indítani, annak ellenére hogy a játék is kap gyorsindítót a steam launcherben. Az normális hogy ezeknél a nem steam launchereknél csak az érintő kijelzőt tudom használni? Játékban már működött a deck minden kezelőszerve.
Most telepítem epicről a Horizon Zero Dawn-t, kiváncsi vagyok hogy fog futni. -
Köszönöm az ajánlásokat mindenkinek, a Victor Vrant feltettem whislistre és majd ha olcsóbb lesz kipróbálom. A Grim dawn alapjáték meg van, azt majd próbálgatom, a Van Helsing-re nekem steam unsuportedet ír, biztos jól megy az decken? GOG-on meg van a teljes csomag, ha megéri vele maszatolni akkor kipróbálom majd.
-
ripla
addikt
válasz
KISDUCK #11627 üzenetére
A Steam keresőjébe beírod hogy "hack n slash", aposztróf sem kell, a szűrőknél meg van olyan opció hogy "Szűkítés Steam Deck kompatibilitásra", ott van 2 alopció, "Ellenőrzött" és "Játszható", azokat kipipálod és alul megnyomod hogy "Eredmények mutatása".
Magyar és angol nyelvű szűréssel 72 találatot fog kiadni. Válogass kedvedre.
Persze mindent berak aminek ez a neve, oldalnézetes ugrabugrát is, úgyhogy mondok négyet én is.
Grim Dawn, Last Epoch, Path of Exile 1-2. -
válasz
Scarletiel #11628 üzenetére
Az első rész meg van, de inkább hagyomanyos hack n slash érdekelne nem rouge like/lite.
-
Tudtok valami jó izometrikus hack n slasht ami hasonló mint a diablo/titan quest és deck verified?
-
válasz
cami][us #11624 üzenetére
Az biztos. Tegnap elég ideges voltam, érdeklődtem a steam-en is a várható kiszállításról, de ott csak egy sablonos szöveget kaptam, hogy a "türelem tornaterem".
Most telepítgetek, meg próbálgatom a gépet, de meg kell hagyni szép az oled, Tiny tina még lowon is tetszik. Nagyon szoknom kell még a "gamepad"-ot, nem baj majd előbb utóbb belejövök. -
-
-
Egy hete rendeltem a decket és hozzá a dockot, a dock ma megérkezett, de a deck nem. Visszanéztem az emaileket, amiket küldött a steam és mindkettő külön tracking numbert kapott és a deck még transitban van. -.-
Ha a steam oldalára megyek ott nincs külön szedve a 2 tárgy és csak annyit ír, hogy kiszállítva nekem. Emailből megnyitva a kódot gls oldala még transitot ír....
Kicsi kínaiak meg tudják csinálni hogy amit alin összevásárolok több helyről egybe csomagolva küldik... -
30z.Samu
félisten
válasz
nincsnév007 #11603 üzenetére
Ja azt nem írtad.
120Hz-s monitoron belőttem a 40fps lock-ot. Teljesen jó volt.
-
tl-x
addikt
válasz
UberMutant #11617 üzenetére
Jópofa cucc! Esetleg vehetsz hozzá valamilyen magsafe asztali tartót [link] és akkor jobban elvan a Deck mellett.
-
UberMutant
őstag
sziasztok,
vettem egy Colorii m2 2230 ssd házat. Aliexpress 10 nap alatt itt volt, extra költség nélkül, express one hozta.Ez a cucc nagyon jópofa:
3 usb-c portja van. Töltőt csatlakoztatva áttölt a deckre (PD töltés), és még marad 1 szabad port.
Mágneses is ennek hasznát nem látom egyelőre, de kapsz egy mágneskarikát, aminek az egyik fele öntapadó.
Adnak hozzá hővezető lapkát , mivel a fém ház maga a hűtőborda.némileg drága 12ezer forint körül.
windows futtatásra is kiváló. ha valaki fejleszti a belső ssd-t akkor a régit ilyenben hasznosíthatja. pláne mivel garihoz kell a régi drive, ha jól emlékszem.
windows telepítés során 45 fokig ment a benne lévő WD ssd-m.
-
kovsol
titán
Steam deckre az egyik legkönnyebb pedig felrakni a fóliát, mert konkrétan hagytak helyet a fóliának, és ha felrakom akkor lesz pont síkban a kijelző a gép műanyag részével. Nem úgy mint pl egy tableten.
#11607kzolee216 ez akkor szokott megtörténni ha az egyik saroknál utólag megpróbálod felvenni, és vissza rakni, mert mondjuk elcsúsztál, alá ment valami, és akkor kicsit felfelé görbül már, igy nem fekszik fel, vagy annál a saroknál fogtad amikor helyzeted fel, és nem voltál elég finom vele.
-
kzolee216
senior tag
Valakinek sikerült a GTA V-re rávarázsolni a magyarítást? Rockstar launcherem van, mode activatort is sikerült rátennem, magyarítást feltettem, de valamiért a játék indítása után nem aktív.
-
kzolee216
senior tag
Ti használtok fóliát a decketeken? Ha igen, akkor melyiket? Nekem a Hofi nem tapadt fel teljesen, így cserélhetem hamarosan...
-
Scarletiel
senior tag
válasz
nincsnév007 #11605 üzenetére
Igen a gaming módot amivel alapból bebootol és tudsz játékokba lépni onnan. Bocsi nem vágom még, hogy mit hogy kell nevezni
Sajnos asztali módban is ledobál.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Scarletiel #11604 üzenetére
nálam a steam menüben is jó. esetleg próbáld meg azt hogy át lépsz asztali módba és ott is be kapcsolod a bt-t.
vagy a steam menü alatt a gaming módot érted? -
Scarletiel
senior tag
Arra még mindig nincs normális megoldás, hogy a bluetooth fülesek Steam menüben ne kapcsoljanak le meg fel egyfolytában? Játék alatt szerencsére továbbra is normális minden, csak Steam menü alatt dobja random a connectiont minden percben kb 4-5 alkalommal.
-
nincsnév007
addikt
válasz
kovsol #11601 üzenetére
azt tudom, mindig úgy szoktam nézni, csak én monitoron játszom és úgy voltam kíváncsi hogy azon hogy fut.
chris0000: még semmilyennel, de a gép.monster oldalán fent deepl fordítással.
[Red Dead Redemption 2 magyarítás]
csak ez rar-ban van feltöltve. -
chris0000
őstag
válasz
nincsnév007 #11595 üzenetére
melyik magyarítással használod, adsz egy linket, thx?
-
kovsol
titán
válasz
nincsnév007 #11595 üzenetére
Youtube beírsz bármilyen játék címe, és mögé steam deck már jön is fel a tucat videó, hogy miként fut a gépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest