-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
nincsnév007 #11776 üzenetére
Az "decken remek" biléta szerintem vakoknak van, vagy olyanoknak akik még nem használtak PC-t .
Mondjuk sokan vannak, redditen szoktam olvasni hogy "amazing on deck", aztán alul közli valaki hogy 25-re droppol. Én mondjuk elég sok pikszisből kiestem Deck-en, mert engem a fix 30 is zavar.
De az RDR1-et bátran veheted.
-
tl-x
addikt
Ezt már probálta valaki? [link] Lehettényleg megoldja a szem érzékenységet és a fejfájást?
-
nincsnév007
addikt
válasz
xandrush0831 #11774 üzenetére
na az jó, mert tervezem beszerezni majd akcióban. most a hogwarts legacyvel játszom de sajnos ahhoz képest hogy decken remek, eléggé be tud droppolni. Mondjuk az vicces hogy egy 15 éves rdr1 többe kerül mint egy 2 éves hogwarts akcióban
-
tl-x
addikt
válasz
nincsnév007 #11772 üzenetére
Pwm vibrálást nem javították?
iPhone-ál van rá trükk hátha valakinek jól jön: fel kell venni a fényerőt max-ra úgy szinte semmi varbálás nincs és kisegítő lehetőségekben fehérpontot le kell csökkenteni kb 85-90%-ra. így nem olyan erős a fényerő viszont nem vibrál. -
xandrush0831
aktív tag
válasz
nincsnév007 #11773 üzenetére
Igen. Kompromisszumokkal még FullHD-ban is fix 60fps, FSR Quality-n.
-
nincsnév007
addikt
válasz
xandrush0831 #11769 üzenetére
Rdr1 jól fut a decken ?
-
nincsnév007
addikt
elég komoly frissítés jött. De azt hogy jatek módban javítsák a Bluetoothot az nem megy nekik
-
consono
nagyúr
válasz
xandrush0831 #11769 üzenetére
Ráadásul mintha lenne valami Decky plugin a színek piszkálására, ha telítettebbeket szeretnél
-
xandrush0831
aktív tag
Nekem is a pendrive lett végül a megoldás, köszönöm a tippeket.
Amúgy... Amennyire féltem a Switch OLED-ről Deck LCD-re váltástól a kijelző miatt, annyira nem kellett volna. Videókban sokkal drasztikusabb volt a diffi. Biztos egyéni preferencia kérdése is, de nekem van amikor jobban adja. Persze látom a fekete hiányát, de azt hittem sokkal jobban flat színek lesznek majd, meg fele akkora fényerő.
-
Lmh
őstag
Én azt hiszem mindent is próbáltam de csak a pendrive-os pakolgatás működik nekem
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
rumkola #11765 üzenetére
Igen, hozzá van. Ezért fura hogy nem fogadja el. Sem email címmel, sem felhasználónévvel. Ahogy az is fura, hogy kéri egyáltalán a Deck, miközben kikapcsoltam a Windowsban.
consono: hétvégén ránézek erre az scp/stfp-re, köszi.
kovsol: a végső megoldás lehet hogy az lesz. -
rumkola
nagyúr
válasz
xandrush0831 #11763 üzenetére
hozzá van csatolva a microsoft fiók a windowshoz amit használsz?
-
kovsol
titán
válasz
xandrush0831 #11761 üzenetére
Pendrive.
-
rumkola
nagyúr
válasz
xandrush0831 #11761 üzenetére
Microsoft fiókod adatait add meg.
-
xandrush0831
aktív tag
Ki mivel szokott PC-ről fájlokat átvinni a Deckre?
Warpinator/Winpinator: a gép látta a Decket, a Deck nem látta a gépet.
DeckMTP: nem működik friss firmwaren.
Windows helyi hálózati megosztás: látja a Deck a mappát, de nem férek hozzá mert Win bejelentkező adatokat kér, amit nem fogad el. Ha beállítom Windowsban hogy ne kérje ezeket, akkor is kéri... -
lipothp
tag
Sziasztok!
Szeretném elindítani a GTA San Andreast a Steam Deckemen.
Nos, igazából sikerül is, de van egy kis bökkenő.
Rockstar Launcheres verzióban van meg a játék, és szeretnék magyarítást használni hozzá. (ott el is indul)
De a Launcher amint megnyitom visszacseréli a nyelvi fájlt az eredetire....
Próbáltam írásvédetté tenni a nyelvi fájlt, úgy meg update hibával nem tudom indítani a játékot.
Offline módban sem indul, mert érzi, hogy a fájl le lett cserélve.Próbáltam simán a San Andreas exe fájlját hozzáadni a Stemhez, de úgy nem indul.
Szedtem le crack-et, úgy sem indul.Jó, akkor beszereztem a játékot virgáboltból, mondom akkor feltelepítem azt, úgy csak elindul.
Hát nem.
Igazából rámegyek, hogy play, tölt egy darabig, majd mintha mi sem történt volna újra ott a zöld play gomb. Meg se próbál indulni a játék.A régi, eredeti San Andreast szeretném indítani.
Mi lehet a baj? Tudnátok segíteni?
Köszönöm!
-
xandrush0831
aktív tag
Van valami, amivel Win PC-n meg nem talalkoztam, aztan lehet a tudasom hianyos.
60fps lockban droppol a GTA 58-ra, es egy pillanatra megakad. Mondom oke nem gond, akkor legyen 50 lock. Akkor meg 48-ra droppol. Mondom jooo, akkor legyen 40. Akkor meg 36-ra droppol. Mivel csak kocsiban jelentkezik ha gyorsan megyek, ezert gondolom az adat streaming nem eleg gyors. De miert tud mindig kevesebbet, ha lejjebb megyek?
Ezzel lehet kezdeni valamit? -
Lmh
őstag
Van arra beállítási lehetőség, hogy az asztali mód induljon el alapértelmezettként?
-
xandrush0831
aktív tag
Azzal tudok valamit csinálni, hogy ne villogjon a kijelző ha visszaveszem a felbontást 720p-re? Steames GTA5, borderless windowed módban, mert csak úgy jegyezte meg a beállításaimat.
-
xandrush0831
aktív tag
Na belehúztak a srácok, éjjel 1-kor ért Alsónémedibe, reggel 10-kor már kopogott vele a futár Tatabányán.
Egyelőre annyi időm volt hogy nyomtam egy 5 perces GTA 5 session-t. Ez valami brutál jó cucc bakker. Kényelmes, minőségi érzés. Az LCD azt hittem rossz élmény lesz az OLED Switch után. Hát, semmi bajom nincs vele. Persze látom a különbséget, de ilyen hordozható motyóba ez is több mint elég.
Vártam a kifújt levegő szagát, na hát az nekem nem jön be. -
-
tl-x
addikt
Tényleg ilyen rossz a helyzet? [link]
-
-
xandrush0831
aktív tag
Nem tudom, rendeltem már sokszor cuccokat amikre vágytam, de ennyiszer szerintem még nem frissítgettem trackinget.
13.-án este 8-kor hagyta el a németországi csomagközpontot. Pedal to the metal, kedves sofőrbácsi. -
tl-x
addikt
Leültem a gép elé és még el se indult a játék már jött a fejfájás szédelgés. Sajnos lehet le kell cserélnem (ez nem hirdetés!) .Van olyan gép alternatíva ami nem "túl dárga" (200k körül) és nem fog fájni tőle a szemem/fejem? LCD-s Decket nem szeretnék.
-
Heroes of Might and Magic 5-t próbálta már valaki? GOG-os verzió van meg, yt videó alapján próbáltam proton experimentallal is, de játszhatatlan. Elindul a játék, de a menüben meg vagyok lőve, sehogy sem tudok rákattintani a menü elemekre, de még csak azt az effektet se csinálja meg amikor ráhúzom az egeret a szövegre.
-
-
Gondolkodom oled cserén. Aki hasonlón átesett milyen gyorsan lehet eladni egy első szériás gépet?
-
-
Voltam
csendes tag
Steames verzió jatszhatatlanul laggol és mintha a gep altatása utan a vezerlőket sem ismerné fel..Pedig szeretnem jatszani decken.Offline… egy ilyen játékot az ubi miért nem kezel?
Valakinek valami otlet aki esetleg játszotta?Koszi
-
válasz
KISDUCK #11729 üzenetére
Később ránézek, hogy nekem hogy megy a FC5 decken (online/offline), de nekem az ubis verzió van, nem steames.
A játékkal amúgy annyi gond van, hogy tettek bele mikro tranzakciót és amikor megnyitsz egy fegyverszekrényt addig csak töltő képernyő van amíg nem tud csatlakozni a szerverhez. -
-
Voltam
csendes tag
Sziasztok!
Far cry 5 steaman van meg de az ubisoft launcher offline nem akar indulni...
Netet már áttúrtam
Lehetséges hogy offline út közben is játszak a játékkal?
Köszönöm. -
válasz
xandrush0831 #11722 üzenetére
Április 2.-án délután adtam le a rendelést, a dokkoló 9.-én jött meg a Deck pedig 10.-én.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Scarletiel #11724 üzenetére
de még mennyire
nálam így megy kb 2 éve
de ez a hordozhatóság ez mindent pénzt megért.
-
Scarletiel
senior tag
Lehalt a tápegységem tegnap. Nagyon cool, hogy desktop mód is tudom használni a deck-et.
-
kzolee216
senior tag
válasz
xandrush0831 #11722 üzenetére
Üdv a klubban
Inkább 5-7 nappal számolj.
-
xandrush0831
aktív tag
Annyira beszívott a Switch a handheldbe, hogy rendeltem ma egy Decket.
Steames vásárlásnál valós a 3-7 nap?
-
30z.Samu
félisten
Nekem tegnap nem frissített, nem is jelezte hogy lenne. Gondoltam tolom tovább a Detroit Become Human-t. Hát ez a szinkron mocskos qrva jó lett! Annyira minőségi, hogy el se hiszem néha. Tök természetesnek tűnik, mintha mindig is lett volna hozzá vagy ha egy filmet néznék. Jól el lett találva minden.
-
30z.Samu
félisten
Csak Nálam boot-ol kicsit lassabban a gép, mint előtte? Utána működik normálisan, csak lassabban boot-ol be.
-
válasz
consono #11700 üzenetére
Nem csak a PWM frekvencia számít, hanem hogy a fényerő "tüskék" milyen magasak. Ha megnézed az iPad Pro 2024-et, akkor látod, hogy a tüskék "simábbak", alacsonyabbak, azaz a hiába alacsonyabb a frekvencia, a vibrálás lehet kevésbé zavaró. Nyilván jobb lenne, ha lenne jobb mérés az iPad Próról, de ha a notebookchecken összehasonlítod a kettőt, akkor is látható a különbség. Az utolsó kép az iPad Pro 2024.
-
nincsnév007
addikt
valaki próbálta már a clair obscur expedition 33 játékot? nagyon piszkálja a fantáziám főleg ha sikerülne rá rakni a magyar feliratot
-
tl-x
addikt
válasz
consono #11709 üzenetére
Nem fogok iPad Pro-t venni, baromi drága, nagyon vékony és nem kockáztatom meg, hogy esetleg azt se bírja a szemem. Valószínű egy IPS paneles iPad lesz belőle, egy Air mondjuk. A Deckre meg még keresem a megoldást. Ajánlották rá külföldi fórumon a betekintésgátlós fóliát.
-
-
paulka
tag
válasz
consono #11700 üzenetére
Már hogyne volna, számtalan ember jelezte ezt, még itt a fórumban is. Kifejezetten rossz az Oled kijelzője ebből a szempontból.
@tl-x: Volt egy SteamOS update még a múltban, ami hozott valami beállítást a settingsben, ami csökkenti a jelenséget, illetve vannak rá praktikák, hogyan lehet picit mitáglni a dolgot (nem emlékszem már rá, de ott a google, vagy más itt beböki majd).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Parkside szerszám kibeszélő
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Könyvajánló
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest