- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Computex 2026: nehéz volt visszahozni a Ryzen 7 5800X3D-t
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen széket vegyek?
-
12985 - 12901
12985 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-11-17 13:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voltam
csendes tag
Van konkret allis link?Koszonom
-
UberMutant
őstag
de feléért , harmadáért megkapod ugyanezt alin is.
-
Voltam
csendes tag
Honnan vegyek lcd deck akkut?valaki foglalkozik vele?Debrecenben esetleg?
Néztem allin de nem tudom mennyire megbízható -
cami][us
őstag
Copiumnak ez is elmegy.
-
consono
nagyúr
Nem vicceltem. Csak én nem vagyok ennyire radikális, mint te, kiöregedtem már belőle. Egyszerű ráverni az elmúlt 5-10 év minden hülyeségét az AI-ra, de ez ennél sokkal, sokkal bonyolultabb, meg nem is annyira ide tartozik, mint inkább a politika topicba....
-
ripla
addikt
-
consono
nagyúr
A Valve továbbra sem elsővonalas hardvergyártó, mint pl. az Asus. Nem védem őket, de azért ezt vegyük figyelembe. Ha nem akarják veszteséggel árulni, akkor emelniük kell, gondolom nem akarják a továbbiakban lenyelni az árkülönbözetet. A játékosokért vannak, de ez nem jelenti azt, hogy szeretetszolgálatot kell játszaniuk.
Továbbra is a bőrkabátos patkány és a többi AI cégvezető az elsőszámú közellenség, miattuk tartunk itt.Szükség is van ellenségképre

-
ripla
addikt
De a Valve is hibás, mert irreális árat tettek most a Deckre. Már gyakorlatilag a legdrágább handheld lett ezzel az áremeléssel a legolcsóbból. Ebben az árkategóriában akkor a ROG Xbox Ally X már jobban megéri a 24GB RAM-jával, újabb APU, nagyobb felbontású kijelző...
(Amúgy meg az áremelésről is van egy véleményem, nem az AI a hibás, hanem a greedy Hynix, a Samsung meg a többi gyártó, akik borzalmas extraprofitot realizálnak. Ők emelték az árat, nem a vevők...)
A Valve továbbra sem elsővonalas hardvergyártó, mint pl. az Asus. Nem védem őket, de azért ezt vegyük figyelembe. Ha nem akarják veszteséggel árulni, akkor emelniük kell, gondolom nem akarják a továbbiakban lenyelni az árkülönbözetet. A játékosokért vannak, de ez nem jelenti azt, hogy szeretetszolgálatot kell játszaniuk.
Továbbra is a bőrkabátos patkány és a többi AI cégvezető az elsőszámú közellenség, miattuk tartunk itt. -
cami][us
őstag
De a Valve is hibás, mert irreális árat tettek most a Deckre. Már gyakorlatilag a legdrágább handheld lett ezzel az áremeléssel a legolcsóbból. Ebben az árkategóriában akkor a ROG Xbox Ally X már jobban megéri a 24GB RAM-jával, újabb APU, nagyobb felbontású kijelző...
(Amúgy meg az áremelésről is van egy véleményem, nem az AI a hibás, hanem a greedy Hynix, a Samsung meg a többi gyártó, akik borzalmas extraprofitot realizálnak. Ők emelték az árat, nem a vevők...)
Ahhoz képest a kisebb megint elfogyott.
-
KISDUCK
addikt
Eléggé undorító, hogy a gamerek hátán kapaszkodtak fel aztán a nagyobb lóvéért az első lehetőségnél lemondtak a játékosokról, ugye ott volt a bányász láz most meg ez...
consono:
Szerintem ebben ott van az is, hogy későn kötöttek újból szerződést ram-ra és ssd-re és már nem kaptak olyan áron, hogy olcsóbb legyen ennél a deck, meghát még a 2 másik kiadásra váró termék között is el kell osztani a mennyiséget. Az asus, meg jóval nagyobb hadrver gyártó szóval biztos, hogy nagyobb tételben foglaltak mindkettőből és olcsóbban is. -
consono
nagyúr
-
ripla
addikt
De azt tudjátok, hogy nem a Valve a hibás ezért, ők csak igazodnak a piachoz. Köszönjétek elsősorban a bőrkabátos patkánynak, meg a többi nyomoréknak, akik pörgetik az "AI a jövő, csak erre van szükséged!" bullshitet.
Durranhatna már az a bizonyos lufi, most már tényleg nagy a baj. -
KISDUCK
addikt
-
hunym
tag
volt új készlet, elfogytak szintén mind. azt nem tudom mennyi db, de volt.
-
consono
nagyúr
Ennyit szerintem már nem ér a Deck, SSD meg RAM árak ide, vagy oda. De ha innen indulunk ki, akkor simán lesz a Steam Machine 1200-1500 dollár/euro...
-
-Nándesz-
tag
Szerintem nem is gondolja komolyan a Valve, hogy ennyiért árulják majd a steamdeck-et (ezért is out of stock), inkább tényleg csak megágyaznak a Steam Machine árának...plusz jól felverik a használt deck-ek árát.
-
Wlac
Ármester
Ha ennyit kérnek el egy régi hardverért, bele se merek gondolni, hogy mennyi lesz a Machine...
-
xandrush0831
senior tag
Hhháát, szerintem ez ennyi pénzért nagyjából finito.
-
ripla
addikt
-
KISDUCK
addikt
200-at pontosan.
Steam :: Steam Hardware :: A Steam Deck újra készleten van, frissített árakkal"Maga a Steam Deck nem változott, ezek az új árak az alkatrészárak és más globális logisztikai kihívások jelenlegi állapotát tükrözik az iparág egészére nézve. "
Szép lassan csak bedől a hardverpiac, lehet majd megköszönni az AI adatközpontok tulajdonosainak...
569 és 679 euró volt, szóval pontosan 210 és 240 eurót emeltek.
-
cami][us
őstag
-
ripla
addikt
200-at pontosan.
Steam :: Steam Hardware :: A Steam Deck újra készleten van, frissített árakkal"Maga a Steam Deck nem változott, ezek az új árak az alkatrészárak és más globális logisztikai kihívások jelenlegi állapotát tükrözik az iparág egészére nézve. "
Szép lassan csak bedől a hardverpiac, lehet majd megköszönni az AI adatközpontok tulajdonosainak...
-
KISDUCK
addikt
-
kovsol
titán
Én inkább beújitottam az LCD deck mellé egy Xbox Ally X. Ha ilyen drága lesz a végén még el tudom adni a decket is használtan. Eddig kb inkább meg se próbáltam meghirdetni, mert kutyának nem kellene úgyse egy LCD deck.
-
consono
nagyúr
-
hunym
tag
-
consono
nagyúr
-
KISDUCK
addikt
Amúgy steamen hogy hogy nincs már semmilyen steam deck ? Készülnek a machinra vagy a ram miatt ?
Deck tuti hogy nand hiány miatt nincs, de ami jobban meglepett hogy a dokkoló már év elején elfogyott.
-
cami][us
őstag
Amúgy steamen hogy hogy nincs már semmilyen steam deck ? Készülnek a machinra vagy a ram miatt ?
Talán inkább a ram miatt. Áremelés mellett biztos lenne, de egy normális cég nem kér többet egy zen 2-es konfigért.
-
nincsnév007
addikt
-
KISDUCK
addikt
Kifutottam az szerkesztési időből. Visszaírt egy ott dolgozó, leadták az irodába.
Örülök hogy meg lett, ilyen ínséges időkben még pótolni is nehéz lenne, he elveszne.
-
consono
nagyúr
Kifutottam az szerkesztési időből. Visszaírt egy ott dolgozó, leadták az irodába.
Szuper hír
Szerencsés vagy! -
xandrush0831
senior tag
Reggel otthagytam a Deckem a COOP-ban, amikor helyet csináltam a bevásárlásnak a táskámban.
Persze pont munkaszüneti nap előtt.
Ha esetleg nem adták le, de kamera alatt van, foglalkozik ilyenekkel a rendőrség?
Egyelőre azért bízok benne hogy leadták, egy 2400 fős faluról van szó.Kifutottam az szerkesztési időből. Visszaírt egy ott dolgozó, leadták az irodába.
-
xandrush0831
senior tag
Reggel otthagytam a Deckem a COOP-ban, amikor helyet csináltam a bevásárlásnak a táskámban.
Ha esetleg nem adták le, de kamera alatt van, foglalkozik ilyenekkel a rendőrség?
Egyelőre azért bízok benne hogy leadták, egy 2400 fős faluról van szó. -
xandrush0831
senior tag
-
yodee_
őstag
Amúgy tényleg nagyon egyben van. Legutóbb 20 éve játszottam LAN-ban a számtech teremben. Akkor, 14 évesen még nem értékeltem ennyire mint most.
Ezen a héten ebbe 8 órát raktam, az új Forzába meg 2 órát...
Az irányítással mókoltál valamit?
-
xandrush0831
senior tag
-
yodee_
őstag
Nekem megvan az 1 és a 2 is
Nagyon jók
-
xandrush0831
senior tag
tutorial jöhet is
[link]
Én ezt követtem. Abandonware, úgyhogy a legjobb tudomásom szerint legális az egész. (Pénzért nem is tudtam megvenni.)
Most Wanted-et is megpróbáltam ugyanezzel a metódussal, az is hasít.
-
KISDUCK
addikt
Hú, ne is mond.
Nem is mondhatnám, hogy régi szépidők, mert mindig van valami, de amikor egy update kinyírta a hdr-t és nem lehetett sehogy javítani csak újratelepítéssel az élmény volt. Meg amikor pl.: fortnite mükődésképtelen lett egyik napról a másikra és valami windows host fileba kellett beírni valamit, hogy újra elinduljon. Ezekre csak egy idézettel tudok reagálni a John Malkovich által megformált Dr. Adrian Mallardtól: "Fuck Microsoft!".
[link]
Nagy kár, hogy nem adnak ki az embededd winhez hasonló csak biztonsági frissítést kapó puritán windowst az átlagember számára. -
patex1983
őstag
-
lipothp
tag
Sziasztok
Nézelődök a kézikonzolok világában. Sosem volt még. Hardveraprótól sem zárkózom el. Érdekelne hogyan működik a garanciáztatás. A valvenak csak a gép sorozatszámát kell megadni? Vagy accounthoz kell kötni a gépet? Az gond ha nincs meg a vásárláatól szóló visszaigazoló? Ha csak a sorozatszám kell akkor amikor átveszem az eladótól letudom ellenőrizni valahol hogy a gépre van e még gari?
Köszönöm a választ
Én írtam a Steam supportnak, és megmondták mennyi garancia van még rá. Később szükségem is volt a garanciára, mindenféle kérdés nélkül tudtam intézni. Semmi papírt nem kértek, csak a gépet. Vitték/hozták.
-
lnk
aktív tag
Sziasztok
Nézelődök a kézikonzolok világában. Sosem volt még. Hardveraprótól sem zárkózom el. Érdekelne hogyan működik a garanciáztatás. A valvenak csak a gép sorozatszámát kell megadni? Vagy accounthoz kell kötni a gépet? Az gond ha nincs meg a vásárláatól szóló visszaigazoló? Ha csak a sorozatszám kell akkor amikor átveszem az eladótól letudom ellenőrizni valahol hogy a gépre van e még gari?
Köszönöm a választ
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Windows 11-et telepítettem az LCD-s deck-emre, és az elején minden tökéletesen működött....
XBOX kezdőképernyőt használok, onnan indítom a Steam appot, ami konkrétan ugyan olyan mintha a Steam OS lenne a gépen. Mármint kinézetre.
Onnan indítom a gyári játékokat, illetve a nem Steam-en telepített játékokat is hozzáadom a Steam könyvtárhoz, és azokat is onnan tudom indítani.Viszont az utóbbi időben, nem érzékeli a touchpad-ot, és a gombokat, csak akkor ha a Steam fut, mármint az van megnyitva.
Egy kivétel van a windows asztali mód. Ha ott elég ha a háttérben fut a steam, akkor a windowson belül tudom használni az "egeret"....
Sehol máshol.
Nincsen semmi olyan telepítve ami bezavarna, csak a Steam meg a játékok.
Egy ideig működött, aztán már nem megy....
Mi lehet a megoldás?
Köszönöm!
Üdv a windows világában
Ami pillanatnyilag működik annak örülni kell... Sajnos lapotpokon is tapasztalom... -
lipothp
tag
Sziasztok!
Windows 11-et telepítettem az LCD-s deck-emre, és az elején minden tökéletesen működött....
XBOX kezdőképernyőt használok, onnan indítom a Steam appot, ami konkrétan ugyan olyan mintha a Steam OS lenne a gépen. Mármint kinézetre.
Onnan indítom a gyári játékokat, illetve a nem Steam-en telepített játékokat is hozzáadom a Steam könyvtárhoz, és azokat is onnan tudom indítani.Viszont az utóbbi időben, nem érzékeli a touchpad-ot, és a gombokat, csak akkor ha a Steam fut, mármint az van megnyitva.
Egy kivétel van a windows asztali mód. Ha ott elég ha a háttérben fut a steam, akkor a windowson belül tudom használni az "egeret"....
Sehol máshol.
Nincsen semmi olyan telepítve ami bezavarna, csak a Steam meg a játékok.
Egy ideig működött, aztán már nem megy....
Mi lehet a megoldás?
Köszönöm!
-
Lmh
őstag
A steamem angol, játéknak amúgy nincs magyar nyelve eredetileg.
Amúgy valamikor régen lehet raktam a deckre manuálisan magyarítást.
Azóta letöröltem a játékot és most újra telepítettem, lehet azt a magyarítást húzta be valahogy. Mindegy... -
Cucuska2
Topikgazda
Az az érdekes, hogy fogalmam sincs, hogy decken miért magyar xD
Mert felmegyek steamre, ott sem mutatja, hogy bármilyen workshop dologra fel lennék iratkozva.
PC-n larian luncherben ennyi az egész:
a settingsben csak language választó van.
Játékon belül pedig ennyi van, de üres az egész és ugyanez van decken is csak magyarul
:
A Steamed nyelve magyar, a játék magyarra van állítva a Steam beállításaiban?
-
Lmh
őstag
Az az érdekes, hogy fogalmam sincs, hogy decken miért magyar xD
Mert felmegyek steamre, ott sem mutatja, hogy bármilyen workshop dologra fel lennék iratkozva.
PC-n larian luncherben ennyi az egész:
a settingsben csak language választó van.
Játékon belül pedig ennyi van, de üres az egész és ugyanez van decken is csak magyarul
:
-
KISDUCK
addikt
Bocsi, nem steam deck kérdés, de fogalmam sincs hol tehetném fel.
Szóval megvan eredetiben a Divinity Original Sin 2, steamen. + subscribe-olva vagyok steamen a magyarításra. Decken letöltöm, elindítom és magyarul megy is szépen, azonnal elindul steamről.
Viszont amikor PC-ről indítom, ott felugrik még a Lariannak ez a lunchere és onnan kell elindítani és ott se híre se hamva a magyarításnak.
Hogy tudom pc-ről is automatikusan steamről indítani hogy működjön a magyarítás?
Előre is köszi a tippeket!
Launcherben nincs mod manager? Pl.: XCOM2-nél a launcherben van és ott kell engedélyezni hogy mit töltsön be.
-
Lmh
őstag
Bocsi, nem steam deck kérdés, de fogalmam sincs hol tehetném fel.
Szóval megvan eredetiben a Divinity Original Sin 2, steamen. + subscribe-olva vagyok steamen a magyarításra. Decken letöltöm, elindítom és magyarul megy is szépen, azonnal elindul steamről.
Viszont amikor PC-ről indítom, ott felugrik még a Lariannak ez a lunchere és onnan kell elindítani és ott se híre se hamva a magyarításnak.
Hogy tudom pc-ről is automatikusan steamről indítani hogy működjön a magyarítás?
Előre is köszi a tippeket!
-
kriszpontaz
veterán
Sziasztok!
Mi(k) az ajánlott power bank(ok)? Nem szeretnék batár nagyot, az ilyen 165-200W anker és ugreen példányokat elvetettem. Esetleg egy Baseus 20000 mAh 65W jó lehet? Van valakinek tapasztalata esetleg vele?
Köszi!Nekem Baseus van, a 65W-os. Tökéletesen teszi a dolgát, Amcsi repülő úton használtam a Deck-el.
-
hunym
tag
Sziasztok!
Mi(k) az ajánlott power bank(ok)? Nem szeretnék batár nagyot, az ilyen 165-200W anker és ugreen példányokat elvetettem. Esetleg egy Baseus 20000 mAh 65W jó lehet? Van valakinek tapasztalata esetleg vele?
Köszi!tudjon 45 wattot és minél nagyobb legyen benne az akksi, a többi tetszéstől meg ártól függ
-
UberMutant
őstag
Sziasztok!
Köszi!mivel a steam deck legfeljebb 45Wot vesz fel, nagyjából mindegy mennyivel tud többet leadni a powerbank. válassz olyat, ami tetszik.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Köszi! -
consono
nagyúr
Időnként használom dokkolva a decket és chromeban a youtube videólejátszás artifaktos. Először erőltettem egy kiterjesztéssel hogy más kodeket használjon, az nem jött be. Később leírás alapján kikapcsoltam a hardveres videó gyorsítást. Lap frissítés nem volt elég hozzá, de legközelebb amikor újraindítottam a decket már eltűntek a képi hibák, lehet hogy a chrome újraindítás is elég lett volna.
Én is jártam így, igaz Edge-el, de az majdnem ugyan az. Nekem is csak a hardveres gyorsítás kikapcsolása segített...
-
KISDUCK
addikt
Időnként használom dokkolva a decket és chromeban a youtube videólejátszás artifaktos. Először erőltettem egy kiterjesztéssel hogy más kodeket használjon, az nem jött be. Később leírás alapján kikapcsoltam a hardveres videó gyorsítást. Lap frissítés nem volt elég hozzá, de legközelebb amikor újraindítottam a decket már eltűntek a képi hibák, lehet hogy a chrome újraindítás is elég lett volna.
-
ripla
addikt
-
KISDUCK
addikt
-
ripla
addikt
Thx az infót, láttam másik topikban is, behúztam, mondom belenézek, de ez beteg. Amikor boncolásnál kiszedem a hullából a húst és bevillan, hogy szendvics készítés elérhető az sírás. Nagy ötlet lett volna a kiadótól, ha halloweenkor adták volna ingyé, akkor a hangulat jobban behúzná az embereket.
A második része sem lesz egyszerű.

-
KISDUCK
addikt
Thx az infót, láttam másik topikban is, behúztam, mondom belenézek, de ez beteg. Amikor boncolásnál kiszedem a hullából a húst és bevillan, hogy szendvics készítés elérhető az sírás. Nagy ötlet lett volna a kiadótól, ha halloweenkor adták volna ingyé, akkor a hangulat jobban behúzná az embereket.
-
cami][us
őstag
-
chris0000
őstag
ha nem lenne még meg!

-
ripla
addikt
A legszebb eddigi Assassin's játék, de sajnos ugyanolyan unalmas mint úgy általában az Ubi legtöbb játéka. Az utolsó 6-6 és fél óránál már elnyomtam minden párbeszédet, csak legyen már vége.
-
bojan
tag
Hátha valakinek hasznos infó. Elkezdtem játszani Assasins Creed Shadows-val és nagyon jól fut LCD decken(30 fps), és nem is néz ki rosszul. Első pár óra alapján eddig sokkal jobb játék mint amire a felzúdulás alapján számítottam. Sale idején mindenképpen érdemes rá lecsapni.
-
cami][us
őstag
-
xandrush0831
senior tag
Sokan használnak hozzá Lossless scalinget.
Lossless Scaling a Steamen+1 az LS-re. Mondjuk én No Man's Sky-hoz használom, de nagyon bejön.
Igaz csodákra nem képes, a Hogwartsból például részegség-szimulátort varázsolt mire elérte a 60-at, annyi artifact volt a képen.
-
yodee_
őstag
Lossless Scaling a SteamenEzt a videót néztem és semmi extrát nem véltem felfedezni.
-
Jámbor Imre
tag
Lossless Scaling a Steamen -
yodee_
őstag
Sziasztok! Érdeklőndék, hogy játszik e valaki a Cronos-sal, ha igen akkor milyen teljesítményt sikerült kicsikarni a gépből? Nekem nem nagyon akarja a stabil 30 fps-t sem hozni, nem hogy 40-50-60-at very low-ban sem.
-
kovsol
titán
-
KISDUCK
addikt
Tegnap vettem észre, hogy játék frissítésnél a microsd-re ír adatot nagy mennyiségben a deck, ki lehet ezt valahogy iktatni? Természetesen az ssd az alapértelmezett letöltésre.
-
xandrush0831
senior tag
A Wine 11 elég nagy teljesítményugrást ígér. Forrás [link]

-
Voltam
csendes tag
Sziasztok
Steames world war z steam decken nem menti el a fejlődésem.Mindig engedelyezni kell az online részt.Proton verziokat mar próbáltam.Kinek mi volt a megoldás? -
pethYeti
addikt
-
eje75
újonc
-
eje75
újonc
-
pethYeti
addikt
Sziasztok! Elnézést, ha erre már volt válasz, de nem olvastam át az egész fórumot, van egy nem oled-es deckem, de 1 éve nem volt bekapcsolva, teljesen lemerült, és most nem tudom feltölteni, csak töltőröl megy, ha lehúzom azonnal leáll, a battery health 100% de 0%-on áll, és not charging-et ír ki... ahogy látom elég gyakori gond, már mindent próbáltam (alapállapotba állítottam, 8-10 órát hagytam kikapcsolva a töltőn stb.) de semmi nem segített... van valakinek valami ötlete mit lehetne még próbálni az akku csere előtt?
Próbáld meg ezt: [link] Berakod Battery Storage módba ha nincs abban. Kikapcsolva hagyod 10 percig töltés nélkül.
Utána rádugod és bekapcsolod.
Hátha ez segít.
-
eje75
újonc
Sziasztok! Elnézést, ha erre már volt válasz, de nem olvastam át az egész fórumot, van egy nem oled-es deckem, de 1 éve nem volt bekapcsolva, teljesen lemerült, és most nem tudom feltölteni, csak töltőröl megy, ha lehúzom azonnal leáll, a battery health 100% de 0%-on áll, és not charging-et ír ki... ahogy látom elég gyakori gond, már mindent próbáltam (alapállapotba állítottam, 8-10 órát hagytam kikapcsolva a töltőn stb.) de semmi nem segített... van valakinek valami ötlete mit lehetne még próbálni az akku csere előtt?
-
cami][us
őstag
Sziasztok!
Kis szentségtörést hajtottam végre, némi teszt céllal.
Feltettem windows 11-et a deck-re, mert ez az xbox-os felület, kombinálva a steam appal elég jó. És sokkal könnyebben mennek a játék moddolások, magyarítások, stb....Viszont, miért van az, hogy általában csak 2. indításra indul el a windows? Elsőnél fekete a kép. Elindul a háttérvilágítás, de fekete a kép.
Kikapcs, bekapcs és jó is.Másik problémám pedig, hogy alvó módnál, és hibernációnál is ugyan ez a probléma, sőt mind a két módnál random, magától felébred a gép.
ezekre van esetleg megoldás?
És még egy bónusz kérdés: steam nélkül, megoldható valahogyan az, hogy a kontrollert xbox kontrollernek érzékelje? Tehát ha bejelentkező képernyőn is be tudjam írni a kódomat a kontrollerrel? És ha elindítom a steam-ot, akkor ne kavarjon be az xbox kontroller emuláció.
Köszönöm!
Vicces mert pont idén jön a natív Vortex linuxra, nem mintha eddig ne lett volna egyszerű felrakni.
-
consono
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
12985 - 12901
12985 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- fullbox! magyar MSI THIN 16R8 - 15.6"iPS 144Hz, RTX 2050, i5, 16G / 500SSD erős akku +SZLA +GARANCIA
- Dell latitude 5440 i5
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -75% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Dell Latitude E5470, 14" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Samsung Galaxy S23 128GB Cream (Karcmentes) 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 AMD Ryzen 4680U 16GB 512GB 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

: