Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
maggi1886076 #123892 üzenetére
No para, már olvad a hó.
lenko: Volt fekete autóm több is. Utáltam is azt a színt, kb 2 naponta vihettem volna mosatni.
A szimpla por is meglátszott rajta.
-
lenko
aktív tag
válasz
runner 125 #123893 üzenetére
Azért ez nem igaz, hogy esélytelen. Tény, hogy több törődést igényel, a mostani autóm is gyöngyházfekete. Most kapott polírt, mint az új most. Továbbá évi 2 alkalommal kemény gépi wax(kemény viasz) Lurdy házban. EZ-Wash-ban. Csak én mosom le szivaccsal, vagy mosatom, de gépi kizárt. Előző nekem is ezüst volt, azzal is ugyanígy bántam. Karban tartva szerintem a legszebb a fekete, de kinek mi...
Egyébként a lexusra én is írtam a gyöngyházfehéret, az is jól all neki. -
runner 125
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
maggi1886076 #123890 üzenetére
Pont ezt? Na majd írd le milyen!
mod:
runner: Ha külföldi az se gáz. Legyen rendben ez az egy számít.
-
-
runner 125
nagyúr
Annak alaposan utána kell járni, h valóban hazai-e. Itthon piszok ritka ebből a kézi váltós. Eddig kizárólag importot találtam kézivel. De ha rendben van ennyiért elég korrekt vétel.
Valamikor a jövőben egy ilyen nekem is ott van a listámon, csak kicsit fiatalabb, kevesebbet futott és lehetőleg F-Sport kivitel. -
8th
addikt
válasz
alázógyík #123879 üzenetére
Nézőpont kérdése mert 3-4kilóért közlekedőedénynek papír swift vagy bkv helyett tényleg hibátlan. Régi swift árszinten mozog hozzá az új alkatrész bontókban is hegyekben áll hozzá minden, és a régi stiftnél azért egy sokkal élhetőbb autószerűbb autó. Egy 90lovas full fapad tekerős ablakos tdi kombit bármikor bevállalnék ütni vágni rohangálni. De az a használt autók fehér hollója, egyszerűen nincs. Akinek van az meg hülye lesz eladni. Meg is értem. Az az autó örök mint a nyomorúság és sokkal kevésbé rohad mint az ötajtós verziók.
-
Voltam bent fordnál, kértem ajánlatot új fókára 1.5 TDCi 120LE titanium, nagynavi, 1-2 apróság, és 6.2-t mondott. Egészen meglepődtem, az majd 2 milkával olcsóbb, mint a konfigurátorban a neten. Adnak ezek engedményt rendesen
-
8th
addikt
válasz
!Overdose! #123875 üzenetére
Most miért? Tök jó rohangálós olcsó autó a hármas golf csak nem öt kilóért és nem benzines motorral.
-
rwin5
őstag
KIA rio 1.25 cvvt motorjáról valami negatív dolog? Kerülendő, vagy semmi ilyen dolog nincs róla?
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #123875 üzenetére
A 3F és a dízel után kell valami változatosság
-
!Overdose!
őstag
Most tényleg 3-as Golfokról megy a vita?
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
lenko #123856 üzenetére
a VR6-n 280 van elol
2.0GT es GTI van 280 vagy 256-s hutott, de a 115lovasnal van 256-s nem_hutott is akarhatul meg 226-s sima egy ~1200kg-s 150lovas GTI-n
... hat nemtom
az 1.6GT meg 239 sima vagy 256 hutott/nem_hutott elol, de kb motorkodfuggetlenul, ami eppen volt a polcon, a Bardi oldala irja ugyanarra a motorkodra mindkettot ugyanazon evjaratokra
-
TaaT
nagyúr
Nem emlékszem hogy 2x raktam volna be
De simán elbaltázhattam, csinálok még egy próbát
[link]
-
lenko
aktív tag
Azért a gti nem hiszem, hogy átlag 7-7,5ből elketyeg, mint az 1.6 GT.
A 2.0 8v-re egy litert rá lehet számolni.
16v-re meg 1,5-t is.1.6 GT ugyanaz mint a GTI fék és motor kivételével, ülés is(kivéve a limitált nagy recaro). 256 van elől utóbbin 280-bár a 2.0 8v-re nem merék megesküdni.
Olaszból hozottakat kell nézni, ami az enyém volt rejtély, de mai napig nem rohad, még hólyag sincs rajta.
-
-
nesa
veterán
Voltam ma muszakin es azt mondtak jogszabaly valtozas van es nincs se kornyezetvedelmi matrica se muszaki ervenyesseg plakett
-
TaaT
nagyúr
-
Integrale
veterán
válasz
tboy93 #123842 üzenetére
Jó, de az egy Honda.
Mágus2: Egy utcával feljebb van 5 Civic 5/6 gen.Ebből egy már ki van lakatolva, de nem volt alja, van egy hatchback azon csak kicsi pörsenés van, egy szedán aminek szó szerint semmi küszöb egyik oldalon sem és két szép kupé, ebből csak egyet kellett pár ezresből rendbe rakni sárvédő tájékán.
-
Integrale
veterán
30 éve is világítottak a gombok, és nem így voltak megoldva mint a VW-nél abban az időszakban.
KaiotEch: Rövidtávra ne vegyél Alfát, be sem melegszik ennyi idő alatt, a vezérlésmódosítót letérdelteti. De egyébként egyik motornak sem tesz jót, 5-10e km -ként olajcserével talán javul a helyzet.
-
-
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
rbalint88 #123827 üzenetére
2 dolgot megfogadtam, amit betartok: Audit és dízelt soha többet. Naponta 2x2km-t megyek kb. Erre a dízel hót fölösleges, nomeg a 3.2-es benzines is.
Most volt nálam egy spider, nagyon tetszett, de több sebből vérzett, erősen kellett volna rákölteni és hiába 1.8 Twin Spark volt kb 12L-t bekajált.
-
-
rbalint88
addikt
válasz
KaiotEch #123820 üzenetére
A kisebb benzinesek tenyleg sokat esznek es tenyleg tobb torodest igenyel az atlagautonal. Alkatresz semmivel nem dragabb es semmivel nem nehezebb beszerezni hozza a cuccokat. Legfeljebb jobban kell keresni, de az internet es a posta koraban ez nem hiszem, hogy akkora drama lenne. Foleg, hogy ez csak az extrabb alkatreszekre vonatkozik, kopo-fogyobol minden van azonnalra kb.
A V6 egy nagyon stabil, problemamentes motor, a fogyasztasa is jo a kobcentihez, teljesitmenyhez kepest. De ha zavar a fogyasztas, akkor 1.9jtd 16v vagy 2.4 jtd a baratod, nagyon stabil common railes motorok, kettostomegu se veszes aron van, de nem hullik gyakran. Turbo meg mindenhez ugyanannyi, ha hozza kell nyulni. Audi utan nem lesz huzos aron semmi hozza. Ha meg nem akarsz foglalkozni az autoval, akkor 2003-tol gyartott Accord a 2.4 mocival. Csak az inkabb 2M, mint masfel. -
lenko
aktív tag
-
hobizoli
nagyúr
válasz
m3tr0 #123812 üzenetére
ja mert 5-s Passat tobblengokaros futomuve az aztan sokkal-sokkal olcsobb gyaribol, nem? vagy a Hondak hasonlo DW futomuve sem all meg sokkal kevesebbol a gyari(!) minoseget nezve
nem egy McPherson arszint egyik sem, de nem is "azt" nyujtjakutangyartottakat bovlikat most hagyjuk
-
-
lsc
nagyúr
Használt passat teszt, érdekes hogy majdnem mindegyik változattal komoly gondok vannak. Azért az a fehér műanyagból gyártott majd feketére festett szellőző ott van szeren
.
-
m3tr0
őstag
válasz
rbalint88 #123807 üzenetére
Ahogy nézem Alfához azért elég drága az alkatrész,persze szigorúan a mostani autómhoz mérten.
Eddig valahogy nem láttam az Alfákat,de most,hogy itt is többen szóba hozták őket megtetszett.
Mondjuk még a Civic előtt is néztem a 147-eket mert úgy volt,hogy esetleg azt veszek,de lebeszéltek róla.
Sőt most jut eszembe,hogy az első autóm is majdnem egy Alfa lett.(145) De aztán vettem helyette egy rom kettes Golfot. -
rbalint88
addikt
válasz
m3tr0 #123799 üzenetére
5vw, 1bmw es egy toyota utan vettem az alfat, elhiheted, hogy 10+ evesen sokkal tobbet szamit a megfelelo karbantartas, mint az alapkonstrukcio. A japan auto is ugyanugy elkopik, elrohad ennyi eves korara, csak az picit tovabb tartja magat, de akkor az egesz rendszer osszeomlik es gyakorlatilag veheted megaz egesz autot ujra. A tobbi meg gyakoribb kisebb rakolteseket igenyel.
Lenko: hagyjuk mar ezt a g3 az isten dumat. Jo auto, de kozelsem vilagmegvaltas. Es olyan felszereltsegu es motorut, amirol beszelunk, csak fossa hajtva kapni 500-ert. Egy jo g3 meg mindig majdnem egy milla, egy felujitott vr6 meg ketto...
-
lenko
aktív tag
válasz
Integrale #123805 üzenetére
Ültetéssel, pedig szerintem jó kis auto, gyári futómű túl lágy, és billeg kanyarba, persze nem nyugdíjas kanyarodással, na mind1 csak egy opció a sok közül, ennyiért én biztos nem vennék mást.
A focust személyesen nem ismerem, de nem 1 ismerőstől hallottam, hogy zabálja az olajat, meg van elektromos bajuk azért bőven. A régi golfomba van most kb 250e km, ismerem akinél van. Egyedül az ablakmechanika ment benne tönkre 2ajtónál(12e ft), ezt leszámítva csak kötelező szervíz, és csak menni kell vele. -
lenko
aktív tag
válasz
!Overdose! #123777 üzenetére
1 személlyel meglepően jól megy, mert könnyű az auto, annyira nem kell lebecsülni.
140nél a pályán még simán gyorsult Miskolc-Bp. között a legnagyobb emelkedőn, de nyilván nem versenyautó, egy átlag embernek bőven elég, nekem nem volt ezért váltottam majd 2x erősebbre. -
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest