- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
Na jó, de akkor az emuláció viszi el a processzoridő egy részét. Mondjuk a DirectX emuláció megvalósítására kíváncsi vagyok.
-
Lalikiraly
addikt
futtató környezetbe... van rá több program is.
-
Hieronymus
veterán
A processzor M4, hogy raksz rá Windowst?
-
Lalikiraly
addikt
-
KISDUCK
addikt
-
Lalikiraly
addikt
Nevasz lesz asztali változat? Ne szivass már. Abba a pillanatba megrendelem, ahogy csak lehet. A TV alá jobb nem kell. Anyám borogass.
-
Hieronymus
veterán
Nagyjából. Csak átfutottam a cikket, Annyi maradt meg bennem, hogy két változatban várható.
-
Luck Dragon
támogató
Erről nem is halottam , ez olyan lesz mint a mini ?
-
Hieronymus
veterán
-
domos
senior tag
A szűk egy év nagyon más mint a pár hónap

-
Hieronymus
veterán
Szűk egy év múlva jön ki a következő változat.
Azt már ma is tudjuk, hogy hogy az idei kiadott telefon processzort fogja megkapni.Ha valakinek még nem jött le. A Neo, az előző év telefon CPU - GPU kombinációját kapja meg. A memóriából sem lesz egyszerű 12GB-nál kevesebbet rátenni az alaplapra.
Mindent tudunk a Neo2 képességeiről. -
domos
senior tag
Erre azért még biztos várni kell, mert sok Neo tulaj lesz morci ha pár hónap múlva kijön a frissített változat.
-
Alex91
félisten
-
Oldman2
nagyúr
-
Alex91
félisten
Kicsereli a CPU-t 12 GB RAM-mal, SSD 256 GB-rol fog indulni, nem lesz hattervilagitas. (Minek
Anelkul is veszik...) Jo esetben ara marad ugyanennnyi, vagy a RAM para miatt emelnek rajta egy kicsit (30-50 dollar, mondjuk). (Nalunk kerdeses lehet az ar ugye az arfolyam miatt is...) Ennyi...Mondjuk azt is el tudom kepzelni, hogy az alap csak 8 GB-ot kap, ha va ilyen "selejt" is cpu-bol, esetleg csak sima A19-et tesz bele, es a dragabb kap 12 GB-ot, es esetleg csak annak noveli az arat...
-
KISDUCK
addikt
-
DEJVID
őstag
Oké, hogy 4k 60hz ezt én is megtaláltam. Engem az érdekelne, hogy qhd-n tovább megy-e, mint 60hz
-
Luck Dragon
támogató
-
DEJVID
őstag
Azt lehet tudni, hogy a mostani hogy bánik a külső monitorokkal? qhd 120hz megy neki?
-
totron
addikt
Há' ott a 2 domborulat, F és J. Ha egyhuzamban gépelek teljesen jó vakon, sebesen, typo nincs, az elején kell csak pozicionálni. Ha viszont sokszor kell megkezdeni kisebb etapokat, hülyét kapok. Világítás nincs (cserébe marha jó a bill). Ne is legyen, egyedül az XPS-eknél nem lóg ki a fotonláb a billentyűk alól. Minden más szivárog. A legújabb nemNeo modellek lehet, hogy rácáfolnak már erre.
-
KISDUCK
addikt
Megér annyit simán az, persze vannak olyan hardcore gépirók akiknek még a gravírozás se kell a gombokra nem hogy a vilagítás.
-
Luck Dragon
támogató
-
KISDUCK
addikt
Jó dolog az, de az szerintem egy 20-assal simán megdobná az árat. Most kíváncsiágból felnéztem a framework oldalára, az rgb billentyűzet 18,700 Forinttal több mint a sima. Máshol nem tudom hol lehetne hasonló dolgot megnézni, de ha másban nem is a framework árban legalább tud versenyezni a mac-ekkel.
A koncepciójuk tök jó, csak sajnos nem pénztárca barát. -
Luck Dragon
támogató
-
szabonagyur
félisten
A Neo beugró széria, sosem lesz/lehet egy Air ellenfele. Ugyanez megvan e "e" iPhone esetében. Tökéletes beugró, ár is mutatja, de ennyi.
A Neo tökéletesen lehozza azt ami kellhet ha valaki Macbookot akar újonnan és a keret fix. Ha több a keret tud fentebb menni bármikor.
-
Hieronymus
veterán
-
KISDUCK
addikt
Ja értem, nem külön neo 2-höz rendelték, hanem a soc-hoz, azt majd kiderül, mennyiből építenek laptopot.
-
Hieronymus
veterán
Ha olyan szerződést kötöttek, hogy a neo 2-t még lefedi a normál ár nand terén, akkor elég jó dealt kötött az apple.
Nem két év a szerződés.
Mivel a csipeket már tavaly megrendelték és részben már telefonokba is beépíttették, az idén derül ki mennyi marad jövőre, a második sorozathoz. Ez úgy két év hogy a fele már eltelt.A következő évi chip megrendeléseken is már túl kell lenniük. Sőt. Gyártásban is kell lenniük, ha készterméket akar az Apple bemutatni jövőre.
Ezért volt egy kicsit újságírói túltolás a több évre előre szerződéses gyártás kapacitás lekötés hangsúlyozása.
-
KISDUCK
addikt
Lehet, hogy pesszimista vagyok de nem hiszem, hogy mostanság normalizálódnak az árak, főleg úgy hogy jönnek a hírek hogy 3 évre szerződnek a gyártók minimum meg ilyenek, meg ott van a kartelezés és a meseterségesen emelt árak.
A samsung is rekord negyedévet zárt, rákapnak ezek a vaskos profit ízére. Eddig minden kategóriában minden gyártó mindent eljátszott csak hogy árat emelhessenek.
Ha jól emlékszem, nem rég az egyik xiaomis főmufti sírt weibon, hogy a nand válság ennyivel meg annyival emeli az árakat nekik.#6 Luck Dragon:
persze szabad, én is álmodozok egy baráti árú Steam Machine-ról.
Legalább a kontrollert kiadhatnák.
#8 Hieronymus:
Ha "kapudrognak" szánják akkor megérheti lemondani akár a komolyabb profitról is.
"hogy mennyi eladatlan chip/alaplap marad az idei sorozatból"
Lehet hogy rosszul emlékszek, de a neo esetében az a18pro az nem hibás volt kevesebb valamilyen grafikai egységgel?
Ha olyan szerződést kötöttek, hogy a neo 2-t még lefedi a normál ár nand terén, akkor elég jó dealt kötött az apple. -
Hieronymus
veterán
Ezek már meglévő szerződéses megrendelések. A partner már részben leszállította és le fogja szállítani. Az árrobbanás a Neo3 bemutatásakor lesz valószínű.
A Neo 2 esetében az árat inkább az befolyásolja, hogy mennyi eladatlan chip/alaplap marad az idei sorozatból. Ha sok, akkor marad "olcsó" ha nem, akkor emelkedik az ár.
Én azt látom, ez egy stratégia termék. Az oktatási intézményeken keresztül kötni a felhasználókat, a céghez. Nem csak az ár számít a jövő építésekor.
Könnyen lehet, a királyomnak sem lesz visszaútja a Windowshoz. -
Lalikiraly
addikt
Én azt mondom, hogy egy kötelező csontot fognak dobni az embereknek amiért váltanak.
Az egyik az ujjlenyomat olvasó és az alap 512 SSD
A másik lehet a ram.
Ez biztosan hozhatja az újabb vásárlásokat. Ezt az alma bőven fel fogja mérni ötszázszor, hogy mire csurog jobban a nyál... -
Luck Dragon
támogató
-
Lalikiraly
addikt
Na várjál, a nand válság is olyan mint a videókártya válság... Majd kipukkad és kész. Amúgy meg ne féltsd őket kérlek. Az alap gépen is van tisztességes hasznuk. Különben miből élnének. Sok dologba nem értem az embereket.
Pl az autó alkatrészeken tudjátok mi menyiségű haszon van Sokkal több mint gondolná az ember. Ha nem érné meg senki nem gyártana... -
KISDUCK
addikt
Még álomnak is túlzás arra számítani hogy az apple ebben a nand válságban lemondana a profitjáról azért, hogy 4gb-tal több ramot adhasson a vásárlónak.
-
Hieronymus
veterán
Annyival lesz gyorsabb, amennyiért nem lesz érdemes váltani.
A specifikációban kiindulási alap az új iPhone.Megnéztem a Neot, aztán Airt vettem akciósan kicsit drágábban.
-
Lalikiraly
addikt
Ez így van!!!
Ha azt a kettőt meglépik akkor nem hogy best buy hanem ultra best buy gép lenne...Ami még lehet apróság a center stage kamera...
-
Luck Dragon
támogató
Ebből számomra leginkább a háttérvilágítás és a 12 GB memória az, amire azt mondanám, hogy változatlan áron kifejezetten jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 11 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 17 Pro 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana 15 B14WEK-234 GAMER notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion Pro 5 GAMER notebook - R9 8945HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Anelkul is veszik...) Jo esetben ara marad ugyanennnyi, vagy a RAM para miatt emelnek rajta egy kicsit (30-50 dollar, mondjuk). (Nalunk kerdeses lehet az ar ugye az arfolyam miatt is...) Ennyi...