- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Lalikiraly
üzenetére
A Neo beugró széria, sosem lesz/lehet egy Air ellenfele. Ugyanez megvan e "e" iPhone esetében. Tökéletes beugró, ár is mutatja, de ennyi.
A Neo tökéletesen lehozza azt ami kellhet ha valaki Macbookot akar újonnan és a keret fix. Ha több a keret tud fentebb menni bármikor.
-
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ja értem, nem külön neo 2-höz rendelték, hanem a soc-hoz, azt majd kiderül, mennyiből építenek laptopot.
-
Ha olyan szerződést kötöttek, hogy a neo 2-t még lefedi a normál ár nand terén, akkor elég jó dealt kötött az apple.
Nem két év a szerződés.
Mivel a csipeket már tavaly megrendelték és részben már telefonokba is beépíttették, az idén derül ki mennyi marad jövőre, a második sorozathoz. Ez úgy két év hogy a fele már eltelt.A következő évi chip megrendeléseken is már túl kell lenniük. Sőt. Gyártásban is kell lenniük, ha készterméket akar az Apple bemutatni jövőre.
Ezért volt egy kicsit újságírói túltolás a több évre előre szerződéses gyártás kapacitás lekötés hangsúlyozása.
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Lehet, hogy pesszimista vagyok de nem hiszem, hogy mostanság normalizálódnak az árak, főleg úgy hogy jönnek a hírek hogy 3 évre szerződnek a gyártók minimum meg ilyenek, meg ott van a kartelezés és a meseterségesen emelt árak.
A samsung is rekord negyedévet zárt, rákapnak ezek a vaskos profit ízére. Eddig minden kategóriában minden gyártó mindent eljátszott csak hogy árat emelhessenek.
Ha jól emlékszem, nem rég az egyik xiaomis főmufti sírt weibon, hogy a nand válság ennyivel meg annyival emeli az árakat nekik.#6 Luck Dragon:
persze szabad, én is álmodozok egy baráti árú Steam Machine-ról.
Legalább a kontrollert kiadhatnák.
#8 Hieronymus:
Ha "kapudrognak" szánják akkor megérheti lemondani akár a komolyabb profitról is.
"hogy mennyi eladatlan chip/alaplap marad az idei sorozatból"
Lehet hogy rosszul emlékszek, de a neo esetében az a18pro az nem hibás volt kevesebb valamilyen grafikai egységgel?
Ha olyan szerződést kötöttek, hogy a neo 2-t még lefedi a normál ár nand terén, akkor elég jó dealt kötött az apple. -
Ezek már meglévő szerződéses megrendelések. A partner már részben leszállította és le fogja szállítani. Az árrobbanás a Neo3 bemutatásakor lesz valószínű.
A Neo 2 esetében az árat inkább az befolyásolja, hogy mennyi eladatlan chip/alaplap marad az idei sorozatból. Ha sok, akkor marad "olcsó" ha nem, akkor emelkedik az ár.
Én azt látom, ez egy stratégia termék. Az oktatási intézményeken keresztül kötni a felhasználókat, a céghez. Nem csak az ár számít a jövő építésekor.
Könnyen lehet, a királyomnak sem lesz visszaútja a Windowshoz. -
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Én azt mondom, hogy egy kötelező csontot fognak dobni az embereknek amiért váltanak.
Az egyik az ujjlenyomat olvasó és az alap 512 SSD
A másik lehet a ram.
Ez biztosan hozhatja az újabb vásárlásokat. Ezt az alma bőven fel fogja mérni ötszázszor, hogy mire csurog jobban a nyál... -
-
Na várjál, a nand válság is olyan mint a videókártya válság... Majd kipukkad és kész. Amúgy meg ne féltsd őket kérlek. Az alap gépen is van tisztességes hasznuk. Különben miből élnének. Sok dologba nem értem az embereket.
Pl az autó alkatrészeken tudjátok mi menyiségű haszon van Sokkal több mint gondolná az ember. Ha nem érné meg senki nem gyártana... -
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Még álomnak is túlzás arra számítani hogy az apple ebben a nand válságban lemondana a profitjáról azért, hogy 4gb-tal több ramot adhasson a vásárlónak.
-
Annyival lesz gyorsabb, amennyiért nem lesz érdemes váltani.
A specifikációban kiindulási alap az új iPhone.Megnéztem a Neot, aztán Airt vettem akciósan kicsit drágábban.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ez így van!!!
Ha azt a kettőt meglépik akkor nem hogy best buy hanem ultra best buy gép lenne...Ami még lehet apróság a center stage kamera...
-
Ebből számomra leginkább a háttérvilágítás és a 12 GB memória az, amire azt mondanám, hogy változatlan áron kifejezetten jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest