- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPC
tag
válasz
Feribacsi555 #7975 üzenetére
Értettem, köszönöm a választ. Live-al meg mit mondtam próbáljátok meg a barátok számát a legalacsonyabban tartani és csak a hosttol elfogadni a meghívást. Nekem azóta jól működik.
-
HPC
tag
válasz
werszomjas #7972 üzenetére
Az új ligát kifejtenéd egy kicsit bővebben? Főleg az érdekelne h még mindig hamachin akartok e játszani. Anno azért hagytam fel a gocompete ligával mert a live már stabil egy jó ideje (ha nincs a barátok száma 70 felett és csak a hosttol fogadod el az invitetot akkor tuti) + volt vele pár problémám is. Szívesen játszanék újra magyarokkal.
-
HPC
tag
válasz
werszomjas #7846 üzenetére
Racedepartment. Van liga is fun liga (2011-es autóteljesítménnyel és mindig a pontvezető kapja a legrosszabb kocsit) és esti klub versenyek (bárki csinálhat).
-
HPC
tag
A napokban elindult a gyanúsítgatás Racedepartmenten ezért úgy döntöttem, hogy töltök fel gyorsköröket. A héten Silverstone lesz így ez az első. Itt megnézhetitek. Nem vagyok Vixen vagy Motion de remélem jó lett.
-
HPC
tag
válasz
Steady74 #7673 üzenetére
Az elmúlt 3 esős versenyemnél ebbe az inter/wet-be keveredtem bele.
Kanadában az egyik verseny heavy rainnel indult majd light rain lett utána el is áll illetve 5 perc hiányzott még hozzá amikor kijöttem a boxba interért de aki mögöttem jött wettel ledolgozta 3 kör alatt a 10mp-s előnyömet.
Monzában meg pont ezt próbáltam ki h light rainre felraktam a wetet. 2 kör múlva ki is kellett jönnöm. Én úgy vettem észre h az eső sokkal bonyolultabb lett 2010 óta.
Azt figyeltem meg h mindig másképp változik az időjárás nincs olyan séma mint az előző játéknál. Itt Spaban pl iszonyat hirtelen szakadt le az ég. -
HPC
tag
Nemrég volt egy versenyem Racedepartment-en Spa-ban. Az első kör durva volt.
Videó itt.
-
HPC
tag
Javuló tendenciát mutat a live. (kop-kop...) Az elmúlt pár napban talán egy disconnectet kaptam azt is egyből bejelentkezés után. Be tudtam fejezni egy 50% és egy 75% futamot is.
Mintha gyorsabb is lenne a live azóta. Lehet az is közre játszik h a felére redukáltam a baráti listámat.
-
HPC
tag
Én írtam is ide szerintem tegyük meg minél többen csak h érezzék a probléma súlyát.
-
HPC
tag
Majd egy hónap után a CM veszi a fáradtságot h ránézzen a disconnectekre. Hát nem kedvesek?
Bővebben itt.
-
HPC
tag
Sajnos nem tudok ma menni de kíváncsi leszek h mi lesz a mai hamachi teszten mert azt hallottam h az is dobál. Remélem minden rendben lesz és végre jöhet a kidobálás nélküli időszak megint.
-
HPC
tag
Basszus igazatok van.
Teljesen kiment a fejemből
-
HPC
tag
válasz
hermanyi #7441 üzenetére
Ne tedd! Most töltöttem le. A helyzet az h még a bétáért is fizetni kell. Meg kell venned a játékot még a bétához is. Ami a legkomolyabb h normál áron (43.99 USD) csak egy évig használhatod majd utána megint fizetni kell érte. Van lifetime is aminél ilyen nincs az már 84,99 USD. Vicc
Ennyiért inkább dobáljon lefele a live.
-
HPC
tag
Tudom h OFF de nem rég volt róla szó. Kijött az rFactor 2.
-
HPC
tag
válasz
willike71 #7410 üzenetére
Itt voltam a fórumon minden nap mert amikor a gocompete oldal elindult úgy volt h ez a "hivatalos" fórum legalábbis az 50%-osnál így volt. Egy hete te írtad h a 75-ösök menjenek át oda, igaz.
Az ottani egy hetes fórumon van a csütörtöki kezdés amit hárman meg is beszéltetek ez igaz. Arra viszont tisztán emlékszem h heti 1 futam volt kiírva és most meg kettő van viszont sem az itteni sem az ottani fórumban nem látom ennek semmi nyomát.
A gyakorló futamra ha itthon leszek és ráérek mindenképpen megyek, köszönöm. -
HPC
tag
Javítsatok ki ha tévedek de a 75%-os assist off liga kezdése nem Január 8. lett volna? Ez a csütörtökök elég érdekes lesz mivel minden jó buli csütörtökönként van...
A másik amit észre vettem h most már itt is heti 2 verseny leszPedig direkt azért jelentkeztem ide mert csak heti 1 volt kiírva...
-
HPC
tag
Boldog új évet mindenkinek!
-
HPC
tag
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
HPC
tag
válasz
--Lorant-- #7196 üzenetére
Ma viszonylag sokat játszottam és nem dobott le pedig nem csináltam meg ezt amit linkeltél. Lehet h csak simán javult a helyzet.
-
HPC
tag
Ilyet se pipáltam még. Rájöttem h ez a játék tud még meglepetéseket okozni
Szitu a következő: bejött a safety car, persze h pont abban a körben áll ki amikor én mennék kereket cserélni. Safety car elindul a boxban természetesen gyök 2-vel én direkt nem a seggében megyek utána de ez sem segített. Amint a gép átvette az irányítást a boxban utolértem és bumm neki mire a "jutalmam" fekete zászló lett.
-
HPC
tag
válasz
werszomjas #7119 üzenetére
Ez a 3 körös bajnokság érdekesnek hangzik ilyet még nem csináltam úgy h beneveznék.
-
HPC
tag
Itt van az a 10 kör amit sikerült felvennem az off ligáról.
-
HPC
tag
H nyelne bantunéger f*szt amelyik nem tudja megcsinálni ezt a FO$ live-ot már.
Időmérő utolsó körében amikor már letelt az idő disconnect. Aztán visszahívtak de már nem tudtam beállni a játékba ezt sem értem mert még nem indult el szerintem a számlálás sem. Spectből felvettem az első 10 kört (nem lett valami profi de pár csata benne van nemsoká feldobom
) mire jött az újabb disconnect.
-
HPC
tag
válasz
Motion_Blur #7047 üzenetére
Aztapi..
Én meg örültem a kis 1.14.5-ömnek.
-
HPC
tag
Kezd elegem lenni ebből a sz*rból már.
Nekem itt volt a futam vége. Mindenkit dobált kifele a live köztük engem is aztán még ez is... a napokban úgy is azon gondolkodtam h valami komolyabb játékot kéne keresni mert ez nem állapot. Az egyetlen dolog ami visszatart az F1 iránti szeretetem.
-
HPC
tag
Itt a videó a rajtról és az első kör. A verseny többi részében nem történt semmi.
Motion remélem felvetted a csatátokat.(Vixent már kérdeztem ő sajnos nem)
-
HPC
tag
Köszi a versenyt srácok.
Motion, Vixen grat, megint iszonyatosan tempót diktáltatok.
-
HPC
tag
Köszi mindenkinek a mai futamot, grat a pódiumon végzetteknek. Van még mit szoknom fékezés téren.
szerk: nézzétek meg a 2 liga nyertese között az időkülönbséget. Még egy ilyen technikás pályán is milyen kicsi a különbség...
-
HPC
tag
válasz
werszomjas #6522 üzenetére
Azt hittem h a PH-s ligára utalsz de így már minden világos.
Nagylelkű ajánlat tőled de ha a Meki a kedvenced nem akarjuk elvenni. Ha nem a kedvenced és nem ragaszkodsz hozzá annyira akkor köszönjük szépen. -
HPC
tag
válasz
werszomjas #6507 üzenetére
Werszomjas te nem az én csapattársam vagy McLarennél
Csak azért kérdem mert direkt azért akarunk a Ferrarihoz (ami elvileg üres) menni Vixennel h együtt tudjunk lenni de így lehetünk a Mekinél is ketten. Számomra követhetetlen már az egész.
-
HPC
tag
válasz
Feribacsi555 #6490 üzenetére
Köszönjük!
-
HPC
tag
Köszönöm a válaszokat Steady74 és ftomi74
-
HPC
tag
G27 tulajokat kérdezem: nálatok is késik a kormányom a ledsor? Ha a motor mix2-ön van a kormányon már villognak a ledek közben a játékban akkor éri el a piros részt.
-
HPC
tag
válasz
Motion_Blur #6362 üzenetére
Köszi. Nyugodtan. Húzós volt végül az Iponból lett rendelve 83-ért.
-
HPC
tag
Srácok holnap megyek a G27-ért úgy h a vasárnapi futamon már 2 McLaren lesz jelen.
-
HPC
tag
Srácok a kormányom lefele váltója besz*rt így nem tudok a liga futamra menni ma.
Perpillanat úgy néz ki h jövőhéten már tudok lenni de ez sok dolog függvénye úgy h nem akarom elkiabálni.
-
HPC
tag
válasz
MC HOBO #5929 üzenetére
Nekem még az előző időm van itt. Ez a csütörtöki próba futam eredménye.
-
HPC
tag
Videó a mai futamról. Vagy én akartam túlságosan felvenni a harcot a TC-vel vagy a Force India iszonyatosan alulkormányzott.
-
HPC
tag
Köszi srácok.
A mai futamot is felvettem mindjárt feltöltöm.
-
HPC
tag
Srácok lesz még kocsiválasztós futam? Mert igen csak szeretnék javítani a múltkori áthajtásos büntetéssel futott időmön.
-
HPC
tag
Jah egy Mekire vagy Ferkára írjál be Hobo. Köszi
-
HPC
tag
válasz
MC HOBO #5683 üzenetére
Azt mondtad h az assist - non assist szét lesz szedve.
Már most az elején szólok h szerintem inkább azt csináld h lemented a futam(ok) eredményeit és amikor megvan h ki hol indul sorban választhat mindenki mert ebből így hatalmas kavalkád lesz és szerintem úgy egyszerűbb is.
szerk: vagy külön autóválasztós futamokat tartani a 2 csoportnak persze ahhoz minél előbb el kéne dönteni h ki hol akar indulni. Nem a dolgodat akarom megnehezíteni csak segíteni akarok. -
HPC
tag
-
HPC
tag
Köszi srácok adta!
A 2. v 3. körben durván levágtam a harmadik szektorban a sikánt amiért egy áthajtásos volt a jutalmam de ezen felül nyomtam ami a csövön kifért.
Mindjárt fel is töltöm.
-
HPC
tag
Hát azt hiszem akkor ennyit a mai Racedepartmentes spanyol futamról hisz ha össznépi próba liga futam lesz a kocsikért akkor ott a helyem!
-
HPC
tag
Srácok köszi a Silverstone-t. Guru keményen mentél respect.
Kigyorsításokon sokat adtál. TC v csak én bénáztam?
-
HPC
tag
Update a patch állapotával kapcsolatban. A lényeg a szövegből h már kész. El lett küldve a Sonynak és Microsoftnak.
-
HPC
tag
Patch után a liga engem is érdekel ha segítségek nélküli része is lesz.
-
HPC
tag
Most hívtak az 576-ból h át tudom már venni a gamet mert előrendeltem csak online még nem lehet vele játszani csak 23-ától. Indulok is!
-
HPC
tag
Ez igen! Nem hittem volna h benne lesz!
Le a kalappal a CM fejlesztői előtt!
-
HPC
tag
Itt a második dev diary!
-
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07 #187 üzenetére
Rolly itt van ez a videó. 16 és 36 mpnél látni a zászlós embereket a pálya szélén!
Sajnos a kör fordulatszám mérő nem is lesz benne a játékban.
Viszont az új cockpit nézet nagyon jól néz ki! Nem a realitásáról lesz híres de jól használható. Ha ilyen lesz én tuti áttérek erre mert nagyon hangulatos! -
HPC
tag
Egy újabb gameplay videó. Ez úttal montreal. Tényleg kicserélték a kers színét pirosra mert az nyert a facebookos szavazáson!
-
HPC
tag
Egy ideig csak carrier móddal játszottam és egy jó ideje már csak multizom. Az online futamok (pláne ha liga) sokkal izgalmasabbak mint az AI ellen játszani. Ezekből a futamokból abszolút nem hiányzik a safety car (nekem legalábbis). Lassan menni a biztonsági autó mögött mindenki tud azon nem múlik semmi. A való életben is törekednek arra h ha megoldható ne keljen behozni a safety cart. Azt az energiát amit beleölnek abba h leszimulálják a biztonsági autót inkább fordítsák pl. jobb optimalizációra vagy még élethűbb fizikára. A másik dolog h ezen akármennyit is dolgoznak soha sem lesz tökéletes.
-
HPC
tag
Nah igen ezek azok a nehézségek amiért még nincs safety car a játékban legalábbis én úgy tudtam. Amennyi energiát ebbe bele kell fektetniük azt simán fordíthatnák másra. Nem értem a hivatalos fórumon is miért vannak úgy oda a safety car-ért. Én versenyezni akarok nem gumit melegíteni 100-as tempóval.
-
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07 #132 üzenetére
Majd kiderül. Én csak az interjúból idéztem.
Maga a beállítási lehetőségek ugyanazok azt láttam egy videóban de ne feledkezz meg a kers és a drs mellett a pirelli gumikról és a teljesen átírt felfüggesztésről. Valami olyat is rebesgettek h idén nagyobb lesz a különbség a különböző autók között is. Már kíváncsian várom a játékot.
-
HPC
tag
Amiket eddig láttam videók közül ez a legjobb szerintem.
-
HPC
tag
Amíg eljön a beígért tömérdek kép már kiszivárgott azért pár többet között az új HUD-ról is. Szerintem tetszetős. Ott van a KERS-et jelölő elem és a DRS is. Ami viszont felette van az "információs rész" nah annak meg különösen örülök. Végre tisztábban látni az üzemanyagszintet és azt is h hányadik helyre jönnél vissza egy boxkiállás után (?).
-
HPC
tag
válasz
JoceeHunt #84 üzenetére
Ízlés kérdése. A 10-es képe számomra olyan volt mintha "kimosták" volna. Fakók a színek. Panaszkodtak is miatta a hivatalos fórumon sokan és gondolom ezért változtatták meg a készítők.
Szerintem a játék után nem sokkal jönnek majd a lighting modok is és biztos lesz olyan ami a 10-esre fog hasonlítani.szerk.: közben a hivatalos fórumon ezt találtam, Steve Hood írta:
"Kind of, but what I actually said was the game colours haven't changed since the dev diary but that the dev diary (the one that was released) was overbright and washed out." -
HPC
tag
Az irányítás részéhez még annyit h a 11-ben elvileg ha hibázol meglehet fogni rendesen a kocsit ellenkormányzással nem pedig mint a 10-ben h csak simán a fékbe taposol és visszaáll egyenesbe. Talán mintha ezt látnám a videón is 1 percnél ami biztató!
-
HPC
tag
És itt az első dev diary!
-
HPC
tag
Steve Hood szerint mindjárt érkeznek a gameplay videók legalábbis ezt írta twitteren. A másik amiről még nem esett szó és nagyon tetszik már így látatlanban is, hogy az F1 2011-ben segítségek nélkül gyorsabb lehet az ember. Szerintem jó ha a készítők ezzel "jutalmazzák" azokat akik minden segítség nélkül játszanak.
-
HPC
tag
Wow micsoda infók! Nagyon ígéretesnek hangzik pláne a carrier coop.
Csapattársamat keresem a Ferrariba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vicces videók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest