Hirdetés
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- Képen feszít az Amazon szörnyen gyors Gravitonja
- 240 Hz-et ígérő, ultraszéles okosmonitor jött az LG gondozásában
- Egy kis ráncfelvarrást kaptak a Gigabyte AERO X16 sorozatú noteszgépei
- Kiegészítette a korábbi Arc meghajtóját az Intel
- Fujifilm X
- Meghozta a Windows 11 programgyorsítóját a Microsoft
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Vezetékes FEJhallgatók
- Még két évnyi memóriaparát jósol az AMD globális alelnöke
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- Milyen TV-t vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
-
Becksman
őstag
Hogyan lehet külön hátteret állítani zarkepernyőre??? Bosszantó egy képet beállítok akkor mindkettőre akarja állítani..
Valaki help please... -
Dzsano
tag
Ezzel a tokkal a töltést is jól veszi? Vettem vagy 3 félét már, de a fémgyűrű kb. 1 cm-rel lentebb van mint a készülék tekercse. Eddig a Nillkin tokom jó ebből a szempontból, odafigyeltek erre..
Szia! én 3 db tokot vettem a TEMU-tól, mert először aranybarna készülékre vágytam. 2 db átlátszó tokot, és egy zöld színeset. Sajnos a ONE-nál csak fekete volt, így a zöld színű, arany keretű TEMU-s tokot tettem fel, nagyon szép és elegáns. Minden pontos, és működik rajta, töltés, stb. A régi POCO X3 NFC telefonomhoz is vettem már a TEMU-tól, mindegyik teljesen jó illeszkedő és használható volt. Amúgy imádom az új telefont (T15pro 12/512-es), mert csodálatos fotókat készít; most voltam Lillafüreden a kastélyszállóban, csináltam vagy 200 képet és videót. A hangja talán lehetne jobb is, a POCO nagyobbat szólt, bár ez is érthető és teljesen tiszta az átvitel. (persze lehet hangosítani is rajta még)
-
ToBeY
nagyúr
-
Karavik
veterán
-
beny003
csendes tag
De, be vagyok regisztrálva a Xiaomi Community-n keresztül a béta programba.
-
toto0569
addikt
Nem vagyok béta programban.
Egyesült Államok ,tegnap jött rá. -
Karavik
veterán
Ebben az esetben szerintem csak azért nem kaptad még meg a 304-et, mert nem jelentkeztél a beta programba, amivel a korai stabil ROM frissítésekhez (Mi Pilot kiadásokhoz) jogosultságot szerezhetsz. Így csak a publikus kiadás fázisban fogod megkapni a 304-et pár nap/hét múlva.
-
Becksman
őstag
-
rebla
senior tag
-
beny003
csendes tag
-
Karavik
veterán
-
zsolt501
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
-
Becksman
őstag
-
bubus66
nagyúr
-
beny003
csendes tag
-
Becksman
őstag
Akit érdekel a .304 Update is van! Júniusi biztonsági.. Ausztria a régió és feldobja.
-
0xmilan
addikt
Nem, sajnos. Fontosabb felevente kiadni ugyanazt a telefont minimalis modositassal, mint rendbetenni a szoftvert.
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudom, hogy a 13T Pro-n milyen volt, de itt osszel sokaknak beragadt egy verzio, amit fel evig nem lehetett frissiteni...
Regio allitgatassal kell hekkelni es meg akkor se garantalt, hogy mukodik.
Most peldaul lenne egy elerheto frissites, amit nekem magatol nem lat, es ugy se mukodik, hogy kezzel letoltom a zip-et es odaadom neki, hogy ezt hasznald.iPhone-rol visszaterve eleg kiabrandito volt, hogy ilyen alapveto dolgok meg mindig nem mukodnek megbizhatoan.
Ugyanez volt a helyzet 13t pro-n nagyjából.Ha beragadt egy verzió nagyon sokáig azon is ragadt az ember.Lehetett "mókolni" regio valtogatással ami működött vagy nem.
Azt gondoltam ezt a "betegséget" már maga mögött hagyta a xiaomi az újabb telefonjainál. -
Degeczi
nagyúr
-
0xmilan
addikt
Nem tudom, hogy a 13T Pro-n milyen volt, de itt osszel sokaknak beragadt egy verzio, amit fel evig nem lehetett frissiteni...
Regio allitgatassal kell hekkelni es meg akkor se garantalt, hogy mukodik.
Most peldaul lenne egy elerheto frissites, amit nekem magatol nem lat, es ugy se mukodik, hogy kezzel letoltom a zip-et es odaadom neki, hogy ezt hasznald.iPhone-rol visszaterve eleg kiabrandito volt, hogy ilyen alapveto dolgok meg mindig nem mukodnek megbizhatoan.
-
ToBeY
nagyúr
A xiaomi frissítés rendszere meg mindig annyira gáz,mint anno 13t pro-n volt?
Vagy már javítottak rajta valamicskét? -
FoLey-v
addikt
-
Bozek
nagyúr
Én Áprilisban vettem 220.000 forintért a MediaMatkt-ból az 512Gb-os verziót. Iphone 16 Pro-rol váltottam.
Saját vélemény:
- Kijelzője körbe hugyozza az Iphone 16 Pro kijelzőjét. Beteg egy valami és nagyon fényes.
- Féltem ettől a reklámos dologtól, de lehet nekem van szerencsém vagy nem tudom de nekem soha semmilyen reklám nem ugrik fel sehonnan.
- Akkumulátor?? Ugyan kérlek azt a szart naponta 2x töltöttem, ezt is de 30-36p alatt maxra lehet tölteni. És azért jóval tovább bírja.
- Amikor én vettem 5000 forint különbség volt a 256GB és az 512GB között.
- Talán a magsafe-t hiányolom de ez a tok segített és ez habár "TEMU" tok valami nagyon minőségi. telefontok: xiaomi 15t pro/15t/14t pro/14t szintetikus bőr - Temu Hungary
- Hangja nincs olyan jó mint az Iphone-nak de ehhez ott a fülhallgató vagy BT sound.
- Valamiért a festét a telefonon nagyon bírja. Poros környezetben dolgozok, és "allergiás" vagyok ha a telefonom megkarcolódik. Ezen ennyi idő után semmi
Remélem tudtam segíteni!Az a Magsafe tényleg 15W-ot tud? Én reggelente felteszem a telefonom (14T Pro) töltére, amíg elkészülök, addig fel is tölti a 120 W-os töltő.
-
rebla
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
-
FoLey-v
addikt
-
Jámbor Imre
tag
Ezzel a tokkal a töltést is jól veszi? Vettem vagy 3 félét már, de a fémgyűrű kb. 1 cm-rel lentebb van mint a készülék tekercse. Eddig a Nillkin tokom jó ebből a szempontból, odafigyeltek erre..
Igen, hibátlan

-
zsolt501
nagyúr
Bizony elég vastagon lett beárazva az a plusz, tudom ott vannak az ajándékok, de azért ne az ajándék legyen már döntő egy készülék vásárlásakor.
-
ToBeY
nagyúr
Én is nézegettem a 17T pro vásárlás előtt, de nekem nem ér meg 100-130k felárat a nagyobb akkumulátor, meg kB 10% teljesítmény növekedés.
De ezt minindekinek magának kell mérlegelni nyilván -
rebla
senior tag
nem csak akkutéren fejlődött... A proci is gyorsabb a kijelző is jobb De nekem tökéletes a 15t pro anyi felárat nem ér meg nekem. Igazábol évente lehetne cserélni
-
szilvaspet
tag
Én Áprilisban vettem 220.000 forintért a MediaMatkt-ból az 512Gb-os verziót. Iphone 16 Pro-rol váltottam.
Saját vélemény:
- Kijelzője körbe hugyozza az Iphone 16 Pro kijelzőjét. Beteg egy valami és nagyon fényes.
- Féltem ettől a reklámos dologtól, de lehet nekem van szerencsém vagy nem tudom de nekem soha semmilyen reklám nem ugrik fel sehonnan.
- Akkumulátor?? Ugyan kérlek azt a szart naponta 2x töltöttem, ezt is de 30-36p alatt maxra lehet tölteni. És azért jóval tovább bírja.
- Talán a magsafe-t hiányolom de ez a tok segített és ez habár "TEMU" tok valami nagyon minőségi. telefontok: xiaomi 15t pro/15t/14t pro/14t szintetikus bőr - Temu Hungary
- Hangja nincs olyan jó mint az Iphone-nak de ehhez ott a fülhallgató vagy BT sound.
- Valamiért a festét a telefonon nagyon bírja. Poros környezetben dolgozok, és "allergiás" vagyok ha a telefonom megkarcolódik. Ezen ennyi idő után semmi
Remélem tudtam segíteni!Ezzel a tokkal a töltést is jól veszi? Vettem vagy 3 félét már, de a fémgyűrű kb. 1 cm-rel lentebb van mint a készülék tekercse. Eddig a Nillkin tokom jó ebből a szempontból, odafigyeltek erre..
-
Jámbor Imre
tag
Sziasztok, vannak itt ex iphoneosok? Ki hogy van megelégedve a készülékkel? 16 pro-ról jönnék. Mindenki más, pár kérdésben tudnátok segíteni?
- Mennyire melegszik a készülék így a kinti nagy melegekben? Leveszi ilyenkor jóformán nullára a fényerőt?
- üzemidővel mennyire vagytok megelégedve?
- rendszer mennyire fluid? iOS26 nagyon nem volt
Saját vélemény:
Remélem tudtam segíteni! -
Masato
tag
-
rebla
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
-
F_Zolee
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Na,srácok mától beléptem a "klubba" egy 15T Pro-val.
-
Bozek
nagyúr
Agyrém ez az infraport. Mármint leginkább a szoftver része... Gondoltam benyomom az ősrégi céges Vortex légkondit, akkor konstatáltam, hogy ami van hozzá kis kézi távirányító, abban az elem kidobta magából a savat, és teljesen szétmarta a panelt... Mondom semmi baj, van infra ezen a xiaomi csúcskészüléken. Aha. működik is, de minden gombnyomást duplának érzékel (otthon is kipróbáltam az OLED LG-tvn) így amikor bekapcsol, egyből kikapcsolja... Azért elég bullsh!t. Ezt vaj mikor fogják javítani?
Nézd meg az Universal TV Remote for All TV-t. Az LG TV-vel van amúgy a probléma, nekem is duplán érzékelt a gyári, de ez a program működik rendesen.
Légkondihoz nem tudok mit mondani, nincs a közelben infrás.
-
rebla
senior tag
Ez évek óta ilyen, sajnos.

Esetleg küldj visszajelzést.Nekem a redmi note 12 pro 5g működött több klímával is rendben, ezen még ki se próbáltam.... Na majd este
. -
rebla
senior tag
Agyrém ez az infraport. Mármint leginkább a szoftver része... Gondoltam benyomom az ősrégi céges Vortex légkondit, akkor konstatáltam, hogy ami van hozzá kis kézi távirányító, abban az elem kidobta magából a savat, és teljesen szétmarta a panelt... Mondom semmi baj, van infra ezen a xiaomi csúcskészüléken. Aha. működik is, de minden gombnyomást duplának érzékel (otthon is kipróbáltam az OLED LG-tvn) így amikor bekapcsol, egyből kikapcsolja... Azért elég bullsh!t. Ezt vaj mikor fogják javítani?
Próbálj meg egy gyorsítótár törlést vagy teljes adat törlést a távirányító proginál hátha ... A teljes adat törlésnél ugranak a beállított eszközök.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Ez évek óta ilyen, sajnos.

Esetleg küldj visszajelzést. -
Fitzgerald
veterán
Olyat hogy a zsebemben így felmelegedett volna nem tapasztaltam még, bár nem nehéz elképzelni hogy a kánikulában megtörténhet, ha hosszabb ideig vagy napon.
Az órám 15-20 perc után pl. már úgy is nyekereg hogy forró hogy be sincs kapcsolva a kijelző, csak ha megnyomom az egyik gombot. -
g4mer
senior tag
Tűző napon eléggé fel tud melegedni. A fényerő nálam automatán van, a láthatóság miatt erős napfényben ugye maxra tolja, de annyira még nem sikerült felmelegednie, hogy emiatt elkezdje lejjebb venni. Viszont ha nagyon meleg a telefon, a képfrissítési frekit lejjebb veszi, és nyilván visszaskálázza a CPU-t is, ezt már tapasztaltam. Ilyenkor van akadás is, de ha nem használod hosszabb ideig dögmelegben, tűző napon, akkor teljesen fluid a rendszer. Üzemidő szerintem okés, hogy ki mennyire lesz megelégedve vele, az usecase függő.
Nálam nem produkál ilyesmit az infra, mondjuk csak egyetlen eszközzel használom (Edifier R2750DB hangfal).
Nekem iphone-nál van ez a problémám, hogy tűzforró lesz kint, és a fényerőt is brutál szinten leveszi emellé. De kb csak már attól melegszik, hogy a zsebemben van. Ilyet tapasztalsz esetleg?
BloodRay : köszi, megnyugtató.
-
Fitzgerald
veterán
Sziasztok, vannak itt ex iphoneosok? Ki hogy van megelégedve a készülékkel? 16 pro-ról jönnék. Mindenki más, pár kérdésben tudnátok segíteni?
- Mennyire melegszik a készülék így a kinti nagy melegekben? Leveszi ilyenkor jóformán nullára a fényerőt?
Tűző napon eléggé fel tud melegedni. A fényerő nálam automatán van, a láthatóság miatt erős napfényben ugye maxra tolja, de annyira még nem sikerült felmelegednie, hogy emiatt elkezdje lejjebb venni. Viszont ha nagyon meleg a telefon, a képfrissítési frekit lejjebb veszi, és nyilván visszaskálázza a CPU-t is, ezt már tapasztaltam. Ilyenkor van akadás is, de ha nem használod hosszabb ideig dögmelegben, tűző napon, akkor teljesen fluid a rendszer. Üzemidő szerintem okés, hogy ki mennyire lesz megelégedve vele, az usecase függő.
Nálam nem produkál ilyesmit az infra, mondjuk csak egyetlen eszközzel használom (Edifier R2750DB hangfal).
-
BloodRay
veterán
Szia!
Én iPhone 14 pro-ról váltottam erre és egyáltalán nem bántam meg.
Üzemidő jelentősen jobb, nálam nem melegszik a készülék durván és a fényerő is bőven elég szokott lenni. Strandon is OK volt. A rendszer bőven van olyan fluid mint az iOS, egyedüli negatívum nálam a rengeteg baromság amit lemásoltak az almáról (gondolok itt pl értesítési panel és vezérlő panel szétválasztására...).
Egy szó mint száz, én egyáltalán nem bántam meg a cserét. -
zombei
senior tag
Ez valami egyedi gond lesz, vagy készülék specifikus. Nekem amikor kellett működött rendesen, vagy csak néhány gomb, és nem minden funkció.
-
intuicio
aktív tag
-
g4mer
senior tag
-
Fitzgerald
veterán
"a multimédia a fő szempont, és manapság olyan 3-4 évente történik olyan szintű előrelépés az általam preferált katergóriában"
Erre azért kíváncsi lennék, hogy a multimédia terén milyen változás volt az elmúlt 3-4 évben.
Videó terén a legújabb talán az AV1, de már az is 7 éves, a VP9 13, a HEVC pedig 12 éves. Audióban a használt veszteséges formátumok közül az Opus 13, az EAC3 12, a Vorbis 26, az AAC 29 éves, a veszteségmenteseknél pedig a FLAC már 24 éves, a HD-AAC meg 17.
Ha meg a fotózási és videózási képességekre gondolsz, akkor talán a 8K, ami újabb a telefonokban, bár azt már a 14T Pro is tudta. A 4K 120 fps is új a 15T Pro-ban, de a 60 fps is megfelelő, felesleges a nagyobb. A 960 fps-t meg 720p-ben már egy 2014-es Xperia Z1 Compact is tudta, igaz, ahhoz szoftveres módosítás kellett.
Fotózásnál meg az 50 Mpx-es kamera miatt még egy 4K képet (~9 Mpx) is 5x-ös nagyítással ki tudsz vágni, az a 14T Pro-nál (2,6x optikai zoom) is 13x-os nagyítás. Tény, hogy a 15T Pro esetében ez 25x-ös, de ritka az olyan élethelyzet, ahol ezt használni kell. Max. ha madarakat, állatokat fotózol és nem tudsz közelebb menni. De ahhoz meg akinek ez a munkája, nem telefont használ.
Általános képminőségbeli ugrásra gondolok. Az hogy milyen tech van egy-egy készülékben az egy dolog; sokszor látunk olyat pl., hogy ugyanazon szenzorral szerelt készülékek teljesen más minőségű képet/videót lőnek. A 14T Pro és a 15T Pro főkamerája között is elég nagy különbség van, pedig ha jól emlékszem ugyanazt a főkamerát használják. Van egy rakás összehasonlító videó YouTube-on. Illetve nekem a telefotó kamera kifejezetten fontos, emiatt is döntöttem a 15T Pro mellett végül, mert ebben a szegmensben nem volt másik mobil 5x teleoptikával. Most már ugye ott a 17T széria is, de kb. ennyi.
-
bubus66
nagyúr
Szia! Igen, ez nekem is furcsa.
-
Degeczi
nagyúr
"a multimédia a fő szempont, és manapság olyan 3-4 évente történik olyan szintű előrelépés az általam preferált katergóriában"
Erre azért kíváncsi lennék, hogy a multimédia terén milyen változás volt az elmúlt 3-4 évben.
Videó terén a legújabb talán az AV1, de már az is 7 éves, a VP9 13, a HEVC pedig 12 éves. Audióban a használt veszteséges formátumok közül az Opus 13, az EAC3 12, a Vorbis 26, az AAC 29 éves, a veszteségmenteseknél pedig a FLAC már 24 éves, a HD-AAC meg 17.
Ha meg a fotózási és videózási képességekre gondolsz, akkor talán a 8K, ami újabb a telefonokban, bár azt már a 14T Pro is tudta. A 4K 120 fps is új a 15T Pro-ban, de a 60 fps is megfelelő, felesleges a nagyobb. A 960 fps-t meg 720p-ben már egy 2014-es Xperia Z1 Compact is tudta, igaz, ahhoz szoftveres módosítás kellett.
Fotózásnál meg az 50 Mpx-es kamera miatt még egy 4K képet (~9 Mpx) is 5x-ös nagyítással ki tudsz vágni, az a 14T Pro-nál (2,6x optikai zoom) is 13x-os nagyítás. Tény, hogy a 15T Pro esetében ez 25x-ös, de ritka az olyan élethelyzet, ahol ezt használni kell. Max. ha madarakat, állatokat fotózol és nem tudsz közelebb menni. De ahhoz meg akinek ez a munkája, nem telefont használ.
Fotózásban a szenzor méret növekedés ami jelentős fejlődés (persze nem az egyel korábbi szériához képest, hanem mondjuk 4-5 évvel ezelőtthöz viszonyítva) ennek pedig az is örül, akinek van komoly fotós felszerelése, hiszen azt nem viszi folyton magával, míg a telefont igen.
-
rebla
senior tag
"Lecserélik mert jön az új / fiatalabb..."
Vagy, mert már egyszer cseréltettél akkut benne, s a csereakku sem bírt 1 évnél többet...
Realme GT 5G-ről jöttem vissza a Xiaomi-hoz.
Előtte Poco F1-em volt...Poco-nál a rendszer állandó fagyásait és a random újraindulásokat untam meg (hiába lett szűzzé tév a rendszer többször is). Az akkut ebben nem cseréltem emiatt, de az is 30-40 %-ot bír már csak az új korához képest....
A realme-nél a fentebbi volt a csere ok. A 2. év vége felé adta meg magát a gyári. Nem kímélem az akkut, a készülék van értem, használom, töltöm, használom töltés közben is...
Ráadásul a realme csere akksija durva púposodással adta egyik napról a másikra a tudtomra, hogy nem akarunk tovább kooperálni... Még simán lehetetett volna benne 1-2 év, mire azt mondom, hogy már teljesen elavult számomra is.
Így jókor jött a "porszívó ügynökös" ajánlat a T15 Pro-val...
Kíváncsi leszek mennyit fog bírni ennek az akkuja, illetve az op-rendszere a (z remélhetőleg) évek során...
Redmi note 12 pro aksija már 2 év után napi 2x töltés, remélem ez jobban bírja majd...Bár ott a " megjött a hyperOS" miatt kezdett brutálisan merülni...
-
sebijani1982
senior tag
"Lecserélik mert jön az új / fiatalabb..."
Vagy, mert már egyszer cseréltettél akkut benne, s a csereakku sem bírt 1 évnél többet...
Realme GT 5G-ről jöttem vissza a Xiaomi-hoz.
Előtte Poco F1-em volt...Poco-nál a rendszer állandó fagyásait és a random újraindulásokat untam meg (hiába lett szűzzé tév a rendszer többször is). Az akkut ebben nem cseréltem emiatt, de az is 30-40 %-ot bír már csak az új korához képest....
A realme-nél a fentebbi volt a csere ok. A 2. év vége felé adta meg magát a gyári. Nem kímélem az akkut, a készülék van értem, használom, töltöm, használom töltés közben is...
Ráadásul a realme csere akksija durva púposodással adta egyik napról a másikra a tudtomra, hogy nem akarunk tovább kooperálni... Még simán lehetetett volna benne 1-2 év, mire azt mondom, hogy már teljesen elavult számomra is.
Így jókor jött a "porszívó ügynökös" ajánlat a T15 Pro-val...
Kíváncsi leszek mennyit fog bírni ennek az akkuja, illetve az op-rendszere a (z remélhetőleg) évek során...
-
Bozek
nagyúr
Ki miért cserél. Nálam a multimédia a fő szempont, és manapság olyan 3-4 évente történik olyan szintű előrelépés az általam preferált katergóriában, amiért érdemes lehet cserélni. A Galaxy S9+-t 5.5 évig használtam 2018 tavaszától, mert nagyon sokáig lefedte az igényeimet ha fotózásról vagy videózásról volt szó. Csak ugye 5 évvel későbbre a tisztességesebb középkategóriás telefonok is elverték fotózásban, videózásban mondjuk még akkor is kompetens volt. A formájára, igényes kivitelezésére, ergonómiájára nem tudtam ráunni, még annyi idővel később is egy kecses, kézbe simuló, minőségi eszköz volt. A Samsung előtt maximum évente cserélgettem én is, de akkoriban még megvolt az a fajta érdeklődés is bennem, ami ma már nincsen.
A 15T Pro nálam kicsit kilóg a sorból, mert kifejezetten az 5x teleobjektív miatt vettem, és a szintén nagyon kompetens Honor 200 Pro-t váltotta, ami multimédiában csak a 2.5x tele miatt maradt el tőle."a multimédia a fő szempont, és manapság olyan 3-4 évente történik olyan szintű előrelépés az általam preferált katergóriában"
-
Fitzgerald
veterán
Ki miért cserél. Nálam a multimédia a fő szempont, és manapság olyan 3-4 évente történik olyan szintű előrelépés az általam preferált katergóriában, amiért érdemes lehet cserélni. A Galaxy S9+-t 5.5 évig használtam 2018 tavaszától, mert nagyon sokáig lefedte az igényeimet ha fotózásról vagy videózásról volt szó. Csak ugye 5 évvel későbbre a tisztességesebb középkategóriás telefonok is elverték fotózásban, videózásban mondjuk még akkor is kompetens volt. A formájára, igényes kivitelezésére, ergonómiájára nem tudtam ráunni, még annyi idővel később is egy kecses, kézbe simuló, minőségi eszköz volt. A Samsung előtt maximum évente cserélgettem én is, de akkoriban még megvolt az a fajta érdeklődés is bennem, ami ma már nincsen.
A 15T Pro nálam kicsit kilóg a sorból, mert kifejezetten az 5x teleobjektív miatt vettem, és a szintén nagyon kompetens Honor 200 Pro-t váltotta, ami multimédiában csak a 2.5x tele miatt maradt el tőle. -
Toth_Jani
őstag
De ha egy darab frissítést sem kapnánk, akkor is 10 évig simán lehetne használni ezt a mobilt. Viszont 2-3 év múlva sokan úgyis lecserélik egy "fiatalabbra", mert a régit már unjuk.
-
rebla
senior tag
Majd megszokod
itt legalább vannak érdemi frissítések, nem úgy mind a céges offos samu telefonon ... -
ciros
csendes tag
én most 15T-n rákerestem a frissítésre, egyből beadta
magyar régió -
pataig
tag
Köszönöm!
Bevallom ez nekem nagyon furi, mert volt már néhány készülékem, de ilyet más gyártóknál nem tapasztaltam. Az nyilván reális, hogy nem kapja meg mindenki egyszerre, de az, hogy van aki már lassan 2 hónapja megkapta, s gondolom sok embernél még meg sem jelenik... -
bubus66
nagyúr
Sziasztok!
Jelenleg 3.0.13.0. WOSEUXM van az én telefonomon, s nem ad fel frissítési lehetőséget.
A kérdésem az lenne, hogy egyrészt érdemes-e régió váltással próbálkozni, vagy várjak még? (lehet nem egyszerre kapja mindenki a frissítést).
Egyébként Media Markt-os vásárlás volt idén márciusban.Szia! Nekem is így volt átállítottama régiót Svájcra, egyből be adta a frissítés. 3.0.302.0.
-
Becksman
őstag
-
rebla
senior tag
-
Becksman
őstag
Közben rájöttem mi a gond.. Gyorselèrèsi kártyáknak kell az adatait törölni és vissza is jött a keresett widget...
-
Karavik
veterán
-
beny003
csendes tag
-
rebla
senior tag
-
pataig
tag
Sziasztok!
Jelenleg 3.0.13.0. WOSEUXM van az én telefonomon, s nem ad fel frissítési lehetőséget.
A kérdésem az lenne, hogy egyrészt érdemes-e régió váltással próbálkozni, vagy várjak még? (lehet nem egyszerre kapja mindenki a frissítést).
Egyébként Media Markt-os vásárlás volt idén márciusban. -
Becksman
őstag
Mostmár nekem is behozta, de nem találom a fentebb említett widgetet
... Komolyan factoryzni kell nekem hogy újra meglegyen? Eszem megáll... Valami macskás meg virágos illetve analóg órákat ad be.. -
Toth_Jani
őstag
-
F_Zolee
nagyúr
-
Becksman
őstag
Ha nem ragaszkodsz a gyári óra widgethez, ajánlom a Transparent clock and weather-t. Az ingyenes verzió is rengetegféleképpen beállítható, és nagyon sokféle widget van hozzá. 10+ éve használom.

Hát a gyarit szeretném de nem értem miért áll az egész rendszer ott meg..
-
Fitzgerald
veterán
Ha nem ragaszkodsz a gyári óra widgethez, ajánlom a Transparent clock and weather-t. Az ingyenes verzió is rengetegféleképpen beállítható, és nagyon sokféle widget van hozzá. 10+ éve használom.

-
rebla
senior tag
Akkumulátor kalibráció miatt van A telefonnak időről időre fel kell töltődnie 100%-ra, hogy pontosan meg tudja határozni a valós kapacitását. Ha mindig leállna 80%-nál, a rendszer egy idő után tévesen jelezné ki a töltöttséget, és a telefon hirtelen kikapcsolhatna akár 15-20%-os jelzésnél is.
-
FingR86
őstag
Nálam mostanában többször is olyat csinált, hogy hiába van bekapcsolva az akku kímélő mód (80%), akkor is simán túl megy a 80%-on 😅
-
rebla
senior tag
-
F_Zolee
nagyúr
-
szabeska
addikt
-
Becksman
őstag
-
rebla
senior tag
-
Becksman
őstag
Valaki tudja a felső óra widget hogy hozható vissza mert eltávolítottam és szeretném visszatenni... Sehol se találom..
-
rebla
senior tag
Ezt azért nem értem,hogy olyat lehet beállítani a telfonon pl. váltakozó háttérképek hogy nem kell hozzá jelszó újjlenyomat stb... most leteszem a telefonom meloba azt ha valaki poénkodni szeretne átállítja váltakozó háttérképre... Adatvédelmi szemponból sem értem.
-
rebla
senior tag
Állítólag régió váltással kiküszöbelhető. De annyit nem ér....
Új-zélandra állítva az az ablak jön be amiről betettél képet... Ezek szerint nem lehet kikapcsolni ezt a xart -
zsolt501
nagyúr
Pontosan, le is szettem az appot, mondjuk ez helyére jött a másik, de ezen már túl tudom tenni magam, már nem agresszíven kuncsorog hogy kapcsoljam már be, de ettől is megszabadítanám.
-
rebla
senior tag
-
F_Zolee
nagyúr
-
rebla
senior tag
-
rebla
senior tag
Szia!
Ezen túlvoltam, a csúsztasson jobbra a képernyőzáron is ki volt kapcsolva, de ugyan úgy hozta hogy már pedig én engedjem neki, csak tudod mikor sokadik alkalomra is ezt hozza fel akkor már nem túl vidám az ember, tartok attól hogy ez valami bug lehet, ennek nagyon nem így kéne működnie szerintem, remélem ezt azért egyszer majd javítják vagy átgondolják.
szia!
"csúsztasson jobbra a képernyőzáron is ki volt kapcsolva"
Ezt hol lehet kikapcsolni hogy jobbrahúzáskor semmi ne történjen? -
zsolt501
nagyúr
Szia!
Ezen túlvoltam, a csúsztasson jobbra a képernyőzáron is ki volt kapcsolva, de ugyan úgy hozta hogy már pedig én engedjem neki, csak tudod mikor sokadik alkalomra is ezt hozza fel akkor már nem túl vidám az ember, tartok attól hogy ez valami bug lehet, ennek nagyon nem így kéne működnie szerintem, remélem ezt azért egyszer majd javítják vagy átgondolják.
-
Karavik
veterán
Új Google play rendszer frissítés jelent meg
-
Karavik
veterán
-
Toth_Jani
őstag
-
beny003
csendes tag
-
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
Köszi eltávolítottam, de hogy ne legyen unalmas a dolog erre meg ezt hozta be, de ezt hol lehet kikapcsolni... ma az agyamra megy ez...

Próbáltam AI-val is kideríteni de nem sikerült.
-
beny003
csendes tag
De kemény, a normál app listán nem is szerepel (nyilván nem véletlenül). De megtaláltam, töröltem, eltűnt. Köszi!
Nem system app.
Igen, egy kicsit el van dugva.
Az alkalmazások menüben, a jobb felső sarokban a 3 kis pöttyre kell bökni és az összes alkalmazás megjelenítése opció.
-
beny003
csendes tag
-
Fitzgerald
veterán
-
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
Wallpaper carouselt nekem sem sikerül kiiktatnom, és már a Poco telefonjaimon is rohadt idegesítő volt. Egy véletlen jobbrahúzást követő véletlen tapintással be lehet kapcsolni, jó lenne ha ez teljesen kiiktatható lenne.
Pontosan, ez így eléggé bosszantó és haszontalan, ennek nem szabadna így működnie.
-
beny003
csendes tag
-
Fitzgerald
veterán
Wallpaper carouselt nekem sem sikerül kiiktatnom, és már a Poco telefonjaimon is rohadt idegesítő volt. Egy véletlen jobbrahúzást követő véletlen tapintással be lehet kapcsolni, jó lenne ha ez teljesen kiiktatható lenne.
-
zsolt501
nagyúr
Ugyan ez van nálam is, állandóan rá akar venni hogy kapcsoljam már be, hiába kapcsoltam ki, ez állandóan azt szeretné hogy mégis csak kapcsoljam vissza, ez nem kicsit bosszantó, ez nagyon nem normális, ezt túltolja a a fejlesztő ha ilyet engednek az meg elég baj.
Amúgy hiába van kikapcsolva a jobbra húzás képernyőzáron akkor is hozza az ötleteit, hogy én mégis csak kapcsoljam már be...
Csak hogy érthető legyen, ki van kapcsolva és továbbra is tolja hogy legyek már szíves és kapcsoljam már be, mert hát ez nekem milyen csúdi jó lesz...

-
F_Zolee
nagyúr
Kiváncsi vagyok, hogy hol állíthattam be ezt, mert a menüben most is percekig tartott mire megtaláltam és kikapcsoltam. A téma hónapok óta ugyanaz, úgyhogy tényleg nem tudom hol mehettem be az erdőbe, de elfogadom, hogy így volt. Esetleg van ötlet?
Ha változtatsz háttérképet akkor szokta feldobni.
-
zsolt501
nagyúr
Rendben, ezt elfogadom. De miért, hol, mikor tesz fel ilyen kérdést? Nekem csak ezzel van gondom, hogy erőlteti rám a dolgokat.
Ugyan ez van nálam is, állandóan rá akar venni hogy kapcsoljam már be, hiába kapcsoltam ki, ez állandóan azt szeretné hogy mégis csak kapcsoljam vissza, ez nem kicsit bosszantó, ez nagyon nem normális, ezt túltolja a a fejlesztő ha ilyet engednek az meg elég baj.
Amúgy hiába van kikapcsolva a jobbra húzás képernyőzáron akkor is hozza az ötleteit, hogy én mégis csak kapcsoljam már be...
-
PRDZsolesz
aktív tag
-
Karavik
veterán
Kezdem amúgy érteni, hogy miért nem volt sokáig Xiaomi telefonom. Imádom, szeretem, gyors és a kamera is szuper, de...Kapok egy frissítést, és utána miért kapcsol be a képernyőzáron a "váltakozó háttérképek"? Elképesztő egy tákolás ezeknek a szoftvere. Tudom, ha Samsungos lenne nem ennyibe kerülne.
Frissítés nem kapcsolja be biztosan, hanem egy felugró ablakban felett kérdés, amit az ember óvatlanul elfogad
-
PRDZsolesz
aktív tag
Kiváncsi vagyok, hogy hol állíthattam be ezt, mert a menüben most is percekig tartott mire megtaláltam és kikapcsoltam. A téma hónapok óta ugyanaz, úgyhogy tényleg nem tudom hol mehettem be az erdőbe, de elfogadom, hogy így volt. Esetleg van ötlet?
-
F_Zolee
nagyúr
Kezdem amúgy érteni, hogy miért nem volt sokáig Xiaomi telefonom. Imádom, szeretem, gyors és a kamera is szuper, de...Kapok egy frissítést, és utána miért kapcsol be a képernyőzáron a "váltakozó háttérképek"? Elképesztő egy tákolás ezeknek a szoftvere. Tudom, ha Samsungos lenne nem ennyibe kerülne.
Csak akkor kapcsol be ha te beállítod. Ilyen egyszerű.
Csak bevisz az erdőbe amikor elfogadod a kérést, mert többször nekem is utólag esett le, hogy arról van szó. -
PRDZsolesz
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
Ha mélyebben megkapargatjuk a dolgot valójában a szoftverben driver szintűek a különbségek jobbára, néhány apróbb szoftveres különbséggel, ami igazán nem nem olyan különbségek már amit a 15tpro ne tudna lekezelni, szóval ha a driver különbséget kiveszed a képletből már a szoftver lazán elfutna a 15Tpron is, csak hát lehet a vevőket hülyíteni, hogy hány új funkciót is hoz az új teló...
Ha 17Tpro szoftverébe bekerülne a 15T pro drivere az lazán elfutna rajta, csak hát ilyen irányú akarat sose lesz.Alapvetően mindenhol driver szintűek a különbségek. Egyik cég sem fejleszt többféle rendszert a telefonjaira. Azok az említett szoftveres különbségek is inkább a hardver miatt vannak, nem pedig azért, mert ezzel a vevőket hülyítik. Van olyan is, de ott az új szoftverbe bekerül valami, amit frissítés hiányában nem kap meg a régi telefon. De itt nem ez a helyzet.
-
Babss
tag
Valaki jelezze majd ha a stabil frissítési csoport is megkapja mert én addig nem merek frissíteni. Ugye én is beregadt 3.0.9.0-ás voltam, aztán a végén kiderül hogy ez a verzió is valami vakvágány...
-
zsolt501
nagyúr
Ha mélyebben megkapargatjuk a dolgot valójában a szoftverben driver szintűek a különbségek jobbára, néhány apróbb szoftveres különbséggel, ami igazán nem nem olyan különbségek már amit a 15tpro ne tudna lekezelni, szóval ha a driver különbséget kiveszed a képletből már a szoftver lazán elfutna a 15Tpron is, csak hát lehet a vevőket hülyíteni, hogy hány új funkciót is hoz az új teló...
Ha 17Tpro szoftverébe bekerülne a 15T pro drivere az lazán elfutna rajta, csak hát ilyen irányú akarat sose lesz. -
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
A 15T Pro 8 hónapos, és az aksi kivételével kb. semmiben nem marad el a 17T Pro-tól, szerintem itt más lesz a helyzet, mint a 14T Pro esetében. Főleg mivel még kapható, és olcsóbb is mint a 17T Pro.
A 14T Pro se nagyon maradt el a 15T Pro-tól. De mégse lehet mindkettőre ugyanazt a szoftvert feltenni, ahogy a 15T Pro-ra se azt, amit a 17T Pro-ra.
A CPU és a GPU is más és más a három telefonban, márpedg talán az a két lefontosabb komponens.
-
Fitzgerald
veterán
A 15T Pro 8 hónapos, és az aksi kivételével kb. semmiben nem marad el a 17T Pro-tól, szerintem itt más lesz a helyzet, mint a 14T Pro esetében. Főleg mivel még kapható, és olcsóbb is mint a 17T Pro.
-
Karavik
veterán
Őszintén szólva nekem azért kicsit fáj, hogy a 3.0.9.0-sok beelőztek ROM frissítésben 😜
-
rebla
senior tag
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
Az meglehet, de én 15T Pro EU/EEA kiadáson belül értettem, mert eddig ketté volt szakadva a tábor 3.0.9.0 ROM frissítésűtek és a többiek
-
FingR86
őstag
Beragadt 3.0.9-rol manuálisan frissítve 302-re. Most svajci regioval azonnal dobta a frissítést.
-
Bozek
nagyúr
3.0.302.0 ROM a közös pont, mert ezt mindenki megkapta, az is, aki a 3.0.9.0 ROM-on volt előtte, csak épp fél évet kellett várni rá. Többieknek pedig (beleértve engem is) közben jött átlagosan havonta a ROM frissítés egészen a 3.0.302.0-ig.
Kíváncsi leszek vajon ezután mi lesz, mert úgy látszik innentől megint külön utakon kapjuk a frissítéseket....
"Kíváncsi leszek vajon ezután mi lesz"
Semmi. Mostantól a 17T szériára koncentrálnak. A 14T Pro se kapott túl sok frissítést, mióta kijött a 15T széria, szóval tippem szerint most ugyanez lesz itt is.
-
Karavik
veterán
3.0.302.0 ROM a közös pont, mert ezt mindenki megkapta, az is, aki a 3.0.9.0 ROM-on volt előtte, csak épp fél évet kellett várni rá. Többieknek pedig (beleértve engem is) közben jött átlagosan havonta a ROM frissítés egészen a 3.0.302.0-ig.
Kíváncsi leszek vajon ezután mi lesz, mert úgy látszik innentől megint külön utakon kapjuk a frissítéseket....
-
FoLey-v
addikt
Érdekes nekem 3.0.302.0 áprilisi frissítés volt előtte. Most a 3.0.303.0 frissítést kaptam meg. Előtte meg 3.0.9.0 volt sokáig beragadt frissítés.
-
Karavik
veterán
Jött egy frissítés!Ezt a frissítést csak a 3.0.9.0 ragadtak kapják meg, akik korábban itt ragadtak sokáig. Ez eltérő frissítési csatorna
Nem kell régiót váltani ehhez. Magyar régión megkapják
-
BloodRay
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Hosszabb bemutatót kapott az új Fable
- Fujifilm X
- Meghozta a Windows 11 programgyorsítóját a Microsoft
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kedvenc zene a mai napra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro Natural Titanium 128GB Független + Ajándék Pitaka tok
- Honor magic 8 lite 8/512GB dual sim fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S25 ultra 512GB titánium szürke (Titanium Gray)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Valaki help please...

w