Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MC HOBO

aktív tag

Mi van itt, te jó ég.... :F

Srácok! Én azért kezdtem ide ligát szervezni, mert úgy láttam, ez egy érett, összeszokott és toleráns társaság. Ennek a liga dolognak (egyelőre) semmi tétje nincs, akkor sincs semmi, ha megnyered és akkor sem, ha az utolsó leszel... Nem kerül be a hírekbe, nem jár érte életjáradék és nem lesz senki "celeb"... :( Attól, hogy egymást marjátok, nem lesz senki előrébb, vagy hátrébb... Nem is szeretném, ha ezzel telne minden futam utáni 1-2 óra, hogy egymást gyalázzátok, sértegetitek. Igenis el kell fogadni, hogy vannak erősebb és gyengébb játékosok! És a hangsúly a "játékos" szón van, mert ugye ez egy játék, amit már én is sokszor megkaptam itt a fórumon, mikor anyázva szidtam a CM-et... Egyértelmű volt, már azelőtt, hogy elkezdtük volna ezt az egészet, hogy nem lesz zökkenőmentes, de bíztam abban, hogy mindenki civilizált módon oldja meg a súrlódásokat, nem ilyen alpári stílusban!

Kérlek Benneteket, hogy viselkedjetek a PH!-hoz illően, ne szemeteljük tele ezt a jó kis fórumot egymás gyalázásával!!!

Megértéseteket és szíves együttműködéseteket előre is KÖSZÖNÖM!!! :R

Új hozzászólás Aktív témák