Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
csgeri80 #6316 üzenetére
Nekem nincs vele problémám kb 10-15 FPS el lassabban megy a játék ha rögzítem ,és nekem is ugyanarra a meghajtóra ment ahol a gamma van SSD-n csak a rendszer és a fontosabb progik .
A bika gép meg értékelés függő
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jim te meg ne sértődj be, én neked adok igazat figyeljen az aki tempóval jön fölég ha látja ,hogy az előtte levő hibázott és fűről tér vissza igenis lassítson míg a másik nem nyeri vissza az uralmát a kocsija felett , ha lekörözés akkor úgyis félre fog állni az első adódó alkalommal
Igaz,hogy nem egy ligában indulunk de maradj és játssz érezd jól magad ,hisz erről kellene szólnia a játéknak .
Ha meg valaki véresen komolyan veszi és kiakad egy apró hiba miatt az menjen el hangyát számolni . -
Steady74
addikt
válasz
csgeri80 #6316 üzenetére
Jaja, az lesz a gond. A vinyók (SATA2) kb 3 MB/sec-cel tudnak egyszerre írni és olvasni, de rendesen össze tud akadni. Próbáld ki, hogy egy másik vinyóra rögzítesz.
Nincs esetleg TV kamera mód vagy ilyesmi mod? Azért kérdezem, mert ha lenne, akkor esetleg bevállalnám, hogy nem indulok, csak felveszem a futamokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Python programozás
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest