Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
csgeri80 #6316 üzenetére
Nekem nincs vele problémám kb 10-15 FPS el lassabban megy a játék ha rögzítem ,és nekem is ugyanarra a meghajtóra ment ahol a gamma van SSD-n csak a rendszer és a fontosabb progik .
A bika gép meg értékelés függő
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jim te meg ne sértődj be, én neked adok igazat figyeljen az aki tempóval jön fölég ha látja ,hogy az előtte levő hibázott és fűről tér vissza igenis lassítson míg a másik nem nyeri vissza az uralmát a kocsija felett , ha lekörözés akkor úgyis félre fog állni az első adódó alkalommal
Igaz,hogy nem egy ligában indulunk de maradj és játssz érezd jól magad ,hisz erről kellene szólnia a játéknak .
Ha meg valaki véresen komolyan veszi és kiakad egy apró hiba miatt az menjen el hangyát számolni . -
Steady74
addikt
válasz
csgeri80 #6316 üzenetére
Jaja, az lesz a gond. A vinyók (SATA2) kb 3 MB/sec-cel tudnak egyszerre írni és olvasni, de rendesen össze tud akadni. Próbáld ki, hogy egy másik vinyóra rögzítesz.
Nincs esetleg TV kamera mód vagy ilyesmi mod? Azért kérdezem, mert ha lenne, akkor esetleg bevállalnám, hogy nem indulok, csak felveszem a futamokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest