- Ahogy ígérték, úgy lett: itt az első Noctua vízhűtés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urzu_7
aktív tag
Mindenféle gacha játékban elutasítom és visszatartónak tartom a co-op/pvp only eventeket legyen bármennyire és része a játéknak.
Közben megjött geforce now-ba is RT-vel meg kemény 30fps-sel, szóval kell a framegen
-
Renok
senior tag
Ez az autós PVP event a legalja mindennek:
1. Minden 4. meccs disconnect.
2. A kocsi mindenben is elakad.
3. Néha akkor is sérül az autó, ha nincs ellenfél a közelben.
4. Laggol az egész, az ellenfél néha teleportál.
5. Legalább 18x le kéne tolni ezt a borzalmat, hogy minden jutalmat ki lehessen venni a shopból.Minderre rájön az autók amúgy is "mesés" irányítása..
Ennél már csak a Bagel event az elcseszettebb, de ez legalább nem emészt fel ennyi időt..Van még hova fejlődni eventek terén, az fix.
-
consono
nagyúr
-
Urzu_7
aktív tag
-
Cassi
őstag
1.1! Porsche esett már valakinek? Én eddig egy Tomato gliderrel lettem gazdagabb.
-
Roland861010
veterán
-
Renok
senior tag
Hát erre nem mondok inkább semmit...
Egy vicc amúgy ilyen téren a játék!
55 pullnal vagyok glider és skin de maga Hotori sehol.55 pullból meglett a skin?! Az hatalmas mázli, irigyellek!
Max. 90-ből meglesz Hotori is, szerintem ez teljes rendben van. -
Roland861010
veterán
Hát erre nem mondok inkább semmit...
Egy vicc amúgy ilyen téren a játék!
55 pullnal vagyok glider és skin de maga Hotori sehol. -
consono
nagyúr
-
Renok
senior tag
Nekem 70 pullból lett meg Hotori, viszont az utolsó 10 pullból 3x is kiesett, még mindig alig hiszem el!

-
consono
nagyúr
Én nagyon lassan haladok a játékkal, nincs sok időm rá, de ma reggel 23 pullból kiesett Hotori
Ennek azért örültem.
Jöhetne majd Akane is játszható karakterként... -
Roland861010
veterán
Jöhet a holnapi frissítés!
-
Cassi
őstag
Szerdán reggel jön egy frissítés, Hotori lesz az új S-es karakter.
-
Roland861010
veterán
Mit kaptak?
Igazából semmit
-
Roland861010
veterán
Redditen valaki megosztotta hogy kipróbálta global szerveren is, majd kiderül. Azt tudjuk, hogy elvették az ilyen módon megszerzett cuccot plusz a pénzzel vásárolt energiát sem adják vissza. Eddig úgy tűnik lesz kompenzálás azoknak akik nem csaltak, Kínai szerveren már elvileg megkapták a többiek.
Mit kaptak?
-
Renok
senior tag
Kíváncsi leszek Európába es CN-en kívül mekkora játékos létszám használta ki a nyúl üreg "csalást"!?
És milyen következményei lesznek rájuk nézve! Én meg ezzel kapcsolatban nem láttam bejegyzést csak CN oldalon!Milyen csalás?
-
Cassi
őstag
Kód: NTE429vtuber (30 ezer fons + beetle coin)
-
Urzu_7
aktív tag
Kíváncsi leszek Európába es CN-en kívül mekkora játékos létszám használta ki a nyúl üreg "csalást"!?
És milyen következményei lesznek rájuk nézve! Én meg ezzel kapcsolatban nem láttam bejegyzést csak CN oldalon!Redditen valaki megosztotta hogy kipróbálta global szerveren is, majd kiderül. Azt tudjuk, hogy elvették az ilyen módon megszerzett cuccot plusz a pénzzel vásárolt energiát sem adják vissza. Eddig úgy tűnik lesz kompenzálás azoknak akik nem csaltak, Kínai szerveren már elvileg megkapták a többiek.
-
Roland861010
veterán
És milyen következményei lesznek rájuk nézve! Én meg ezzel kapcsolatban nem láttam bejegyzést csak CN oldalon! -
Roland861010
veterán
Ti ezzel próbálkoztok?
-
Roland861010
veterán
A karakter szintek ott vannak 1 db 40-es van köztük a többi mind 50-es !
Skillek fegyverek maxosak!
Mindegyik fegyver a megfelelő a karakternek!
A kockák is maxosak de nem a legjobbak! -
Renok
senior tag
Na akkor ez is meg van!
Gratu!
Hányas kari és fegyver szinten tudtad lenyomni?A végére már 2 fullos csapat kellett? Én az első pályán, ahol már 2 csapat kell, nem tudok átjutni, mert még nem mindenki lvl 50-es 2 teljes csapatra, még csak ma értem el ezt a szintet.
-
Roland861010
veterán
Na akkor ez is meg van!
-
Roland861010
veterán
Jó hát a Genshin nem jó viszonyítási alap.
Az bárhonnan nézem elégé le van maradva szinte mindenben a többi open world gacha-khoz képest. Nincs semmi ami rá tudna venni arra, hogy folytassam. Az NTE sokkal jobb szerintem.Nekem a main gacha a Wuwa, de a harcot leszámítva teljesen más a két játék. De a karakter kidolgozottságban, grafikában, meg animációkban most talán a legjobb a már megjelent gacha-k közül. Csak legyen hozzá megfelelő vasa az embernek... De persze nem fair összehasonlítani egy 1.0-ás megjelenéssel, ha lesz sok bevétel az NTE is fejlődni fog minden téren.
Legyen így!
-
PaulMP
tag
Hát mondjuk abban egyetértünk, hogy a versenyzés tényleg nem az erőssége, reméljük javítanak rajta.
Azért is játszom belső nézetben mert csak úgy irányítható az autó anélkül, hogy a kamerához kelljen nyúlni.Nekem a Genshin után felüdülés, most azt akarják majd tuningolni a 7.0-val de így sem jó az optimalizálása.
Ez sokkal szebben és jobban fut nálam!
A HSR sem rossz de az meg valahogy a mai napig nem fogott meg.Itt nekem a hiány az a küldetések mennyisége igazából még lassan haladva is pár nap alatt ki lehet vinni az összes mellek küldetéssel.
Jó hát a Genshin nem jó viszonyítási alap.
Az bárhonnan nézem elégé le van maradva szinte mindenben a többi open world gacha-khoz képest. Nincs semmi ami rá tudna venni arra, hogy folytassam. Az NTE sokkal jobb szerintem.Nekem a main gacha a Wuwa, de a harcot leszámítva teljesen más a két játék. De a karakter kidolgozottságban, grafikában, meg animációkban most talán a legjobb a már megjelent gacha-k közül. Csak legyen hozzá megfelelő vasa az embernek... De persze nem fair összehasonlítani egy 1.0-ás megjelenéssel, ha lesz sok bevétel az NTE is fejlődni fog minden téren.
-
Roland861010
veterán
Nem azt mondtam hogy nem megfelelő, hanem hogy nem kiemelkedő. Maxon HDR-moddal játszok, és sok helyen szép, de az is látszik, hogy nagyon egyszerűek a geometriák, a karakterek kidolgozottsága is csak egy erős közepes. A VFX-ek viszont tényleg ötletesek meg jók.
Nem maxoltam még mindent, de az elfoglaltságok kidolgozottsága semmi extra, gacha mércével okés, de kb ennyi. A versenyzés sehogy se jó, rettentő béna, lehet az én elvárásaim magasak, az autóversenyzés a fő "profilom", de egy átlag GTA szintet illene megütni azért.Hát mondjuk abban egyetértünk, hogy a versenyzés tényleg nem az erőssége, reméljük javítanak rajta.
Azért is játszom belső nézetben mert csak úgy irányítható az autó anélkül, hogy a kamerához kelljen nyúlni.Nekem a Genshin után felüdülés, most azt akarják majd tuningolni a 7.0-val de így sem jó az optimalizálása.
Ez sokkal szebben és jobban fut nálam!
A HSR sem rossz de az meg valahogy a mai napig nem fogott meg.Itt nekem a hiány az a küldetések mennyisége igazából még lassan haladva is pár nap alatt ki lehet vinni az összes mellek küldetéssel.
-
PaulMP
tag
Hát nem értek mindenben egyet veled!
De ugye nem vagyunk egyformák!A grafika nem megfelelő, na ez valami elég fura gondolat!
Maxoltál minden elfoglaltságot?
Bank? Horgászat? Versenyezni csakis belső nézetben szabad!
Ami tényleg jó az a harc .
Viszont nekem nincs meg minden S tier karakter.Nem azt mondtam hogy nem megfelelő, hanem hogy nem kiemelkedő. Maxon HDR-moddal játszok, és sok helyen szép, de az is látszik, hogy nagyon egyszerűek a geometriák, a karakterek kidolgozottsága is csak egy erős közepes. A VFX-ek viszont tényleg ötletesek meg jók.
Nem maxoltam még mindent, de az elfoglaltságok kidolgozottsága semmi extra, gacha mércével okés, de kb ennyi. A versenyzés sehogy se jó, rettentő béna, lehet az én elvárásaim magasak, az autóversenyzés a fő "profilom", de egy átlag GTA szintet illene megütni azért. -
Roland861010
veterán
Szerény véleményem cirka ~1 hét után.
A történetet meg úgy a karakterek viselkedését stb. nem nagyon tudom értékelni, nem az én stílusom, nekem nem jön be. Igaz az első pár küldetés után kicsit jobb lesz a helyzet, de a lényegen nem változtat, egyik leggyengébb része nálam a játéknak. Vicces, mert pl a Persona szériát, amire nagyon hasonlít, meg amúgy kimondottam szeretem,- A karakterek kinézetre közepesek, nem igazán van kiemelkedően jó, vagy jól kidolgozott karakter, viszont az animációk, effektek szépek, főleg a harc, ez azért kárpótol.
- A harcrendszer kimondottan tetszik, jól lehet kombózni, látványos, kellően tud nehéz is lenni, de könnyen tanulható és átlátható, nekem ez a része tetszik a legjobban a játéknak.
- A nyitott világ meg a grafika nem kiemelkedő, de tud nagyon szép lenni, el lehet lenni a felfedezéssel.
- A mini játékok, mellék tevékenységek hozzák az átlag gacha szintet, elég bénák, de ideig óráig el lehet szórakozni velük.
- A vezetés ami miatt igazából kipróbáltam a játékot az egyik leggyengébb része a játéknak, kritikán aluli az autók fizikája meg az egész versenyzés, nagy csalódás, nem tudom mit vártam igazából, de nem ezt.
A harc miatt erősen gondolkozok azon, hogy folytassam, szerencsém volt, sikerült minden karaktert kihúzni, ami most elérhető, így ki tudtam rendesen próbálni őket. Dee nehezen veszem rá magam, hogy megcsináljam a napi dolgokat, szóval meglátom még, de az tuti, hogy van potenciál a játékban, és ha ügyesen csinálják 1 éven belül kiemelkedő gacha lehet belőle.Hát nem értek mindenben egyet veled!
De ugye nem vagyunk egyformák!A grafika nem megfelelő, na ez valami elég fura gondolat!
Maxoltál minden elfoglaltságot?
Bank? Horgászat? Versenyezni csakis belső nézetben szabad!
Ami tényleg jó az a harc .
Viszont nekem nincs meg minden S tier karakter. -
PaulMP
tag
Szerény véleményem cirka ~1 hét után.
A történetet meg úgy a karakterek viselkedését stb. nem nagyon tudom értékelni, nem az én stílusom, nekem nem jön be. Igaz az első pár küldetés után kicsit jobb lesz a helyzet, de a lényegen nem változtat, egyik leggyengébb része nálam a játéknak. Vicces, mert pl a Persona szériát, amire nagyon hasonlít, meg amúgy kimondottam szeretem,- A karakterek kinézetre közepesek, nem igazán van kiemelkedően jó, vagy jól kidolgozott karakter, viszont az animációk, effektek szépek, főleg a harc, ez azért kárpótol.
- A harcrendszer kimondottan tetszik, jól lehet kombózni, látványos, kellően tud nehéz is lenni, de könnyen tanulható és átlátható, nekem ez a része tetszik a legjobban a játéknak.
- A nyitott világ meg a grafika nem kiemelkedő, de tud nagyon szép lenni, el lehet lenni a felfedezéssel.
- A mini játékok, mellék tevékenységek hozzák az átlag gacha szintet, elég bénák, de ideig óráig el lehet szórakozni velük.
- A vezetés ami miatt igazából kipróbáltam a játékot az egyik leggyengébb része a játéknak, kritikán aluli az autók fizikája meg az egész versenyzés, nagy csalódás, nem tudom mit vártam igazából, de nem ezt.
A harc miatt erősen gondolkozok azon, hogy folytassam, szerencsém volt, sikerült minden karaktert kihúzni, ami most elérhető, így ki tudtam rendesen próbálni őket. Dee nehezen veszem rá magam, hogy megcsináljam a napi dolgokat, szóval meglátom még, de az tuti, hogy van potenciál a játékban, és ha ügyesen csinálják 1 éven belül kiemelkedő gacha lehet belőle. -
Roland861010
veterán
-
consono
nagyúr
Anomáliákat tudod farmolni de ugye ahhoz egy idő után hogy újra töltsd pénz kell!
Mivel nem igazán adja a játék az újratöltö itemet!
Ha végtelen pénzed van szerintem 1 óra alatt maxolhato lenne.De abban mi a játék?
-
Roland861010
veterán
-
consono
nagyúr
Már vannak 60-as szinten is.
Semmi más csak pénz kérdése!Én f2p vagyok
De nem csak pénz kérdés, időé is... -
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
Az elején nyomtam meg! Azóta csak lassan haladok.
Ugyan ott vagyok mint Genshinbe.
Legalább 8 karakterrel kell foglalkozni és itt is vannak karika akik minden csapatban jól teljesítenek!A szellem vasútnál eddig 6os szintig mentem 18 csillaggal de vannak külföldi fórumon akik végig vitték 50-es karikkal de fogalmam sincs hogyan...
-
consono
nagyúr
NTE: Az első hét mérlege – Így pörgetem a launch óta 🚀
Alig pár napja, április 29-én startolt el a Neverness to Everness, de nálam már most bepörgött a végjáték hangulat. Sikerült ráfüggnöm a rendszer mélységeire, és bár nem kevés órát tettem bele a nyitás óta, a számok és a csapat szinergiája végre kezd összeállni.
⚔️ A "No-Sleep" Team: Lakshana & Anima fókusz
Hunter Level 31-en a legnagyobb kihívás a Console-ok és az Arc-ok összehangolása volt. Nálam a Nanally és Hathor duó viszi a prímet:
Hathor & Nanally (The Damage): Hathor-nál a Street Boxer szettet használom a Crit Rate boost miatt (kell a 11.60% extra), Nanally-nál pedig a Fireflies and the Forest megy a Crit DMG stackelésre. Aki most kezdi: ne csak az ATK-t nézzétek, a Console bónuszok (mint az Epic 2-es Anima/Lakshana DMG +10%) hozzák meg az igazi áttörést. A "Full S-Tier" setup: Sikerült mindenkinél behúzni az S-Tier (Mixing T1) Arc-okat. Nanally-n a Ready-Ready, Hathor-on a Raging Flames pörög – utóbbinál a 16.80% fix Crit DMG hatalmasat dob a burst sebzésen. Emira (A kulcs): Őt a Lost Radiance Console-lal használom. Miért? Mert az Ultimate utáni 25% DEF ignore (védelem áttörés) a csapatnak egyszerűen kötelező a nehezebb bossoknál. 🏙️ Üzlet a harc után: Cafe by Origen (Level 18)
Ami a legdurvább: alig egy hét alatt sikerült a menedzsmentet 18-as szintre húzni.
Már 4 helyszínen (Bluebeard Road, Fiscus, Davidia, Moomin Street) fut az üzlet, óránként közel 900-as profittal. Pro tipp: Ha gyorsan akartok fejlődni, a Matcha Latte és a Pork Cutlet a legjobb választás. Én már a Level 25-öt és a Hankaku Streetet célzom, ott nyílik meg igazán a város. Megérte a grind?
Abszolút. Az NTE-ben az a legjobb, hogy a harc és a városmenedzsment nem külön életet él, hanem kiegészíti egymást. Ha szereted, ha egy játékban van tartalom és mélység a látvány mellett, tegyél vele egy próbát – de vigyázz, mert beszippant, ahogy nálam is tette!
Ti hogy álltok az első hét után? Sikerült már valakinek 40 fölé vinni a Crit Rate-et Nanally-nál anélkül, hogy a DMG kárára menne?
Szerinted ez így jobban visszaadja a "megjelenés óta nem álltam meg" életérzést?
Én Nanally-ra nem is húztam, nem tetszik a karakter
De amúgy is kismiska vagyok hozzád képest, napi 1-2 órával lassan halad az ember 
-
Roland861010
veterán
NTE: Az első hét mérlege – Így pörgetem a launch óta 🚀
Alig pár napja, április 29-én startolt el a Neverness to Everness, de nálam már most bepörgött a végjáték hangulat. Sikerült ráfüggnöm a rendszer mélységeire, és bár nem kevés órát tettem bele a nyitás óta, a számok és a csapat szinergiája végre kezd összeállni.
⚔️ A "No-Sleep" Team: Lakshana & Anima fókusz
Hunter Level 31-en a legnagyobb kihívás a Console-ok és az Arc-ok összehangolása volt. Nálam a Nanally és Hathor duó viszi a prímet:
Hathor & Nanally (The Damage): Hathor-nál a Street Boxer szettet használom a Crit Rate boost miatt (kell a 11.60% extra), Nanally-nál pedig a Fireflies and the Forest megy a Crit DMG stackelésre. Aki most kezdi: ne csak az ATK-t nézzétek, a Console bónuszok (mint az Epic 2-es Anima/Lakshana DMG +10%) hozzák meg az igazi áttörést. A "Full S-Tier" setup: Sikerült mindenkinél behúzni az S-Tier (Mixing T1) Arc-okat. Nanally-n a Ready-Ready, Hathor-on a Raging Flames pörög – utóbbinál a 16.80% fix Crit DMG hatalmasat dob a burst sebzésen. Emira (A kulcs): Őt a Lost Radiance Console-lal használom. Miért? Mert az Ultimate utáni 25% DEF ignore (védelem áttörés) a csapatnak egyszerűen kötelező a nehezebb bossoknál. 🏙️ Üzlet a harc után: Cafe by Origen (Level 18)
Ami a legdurvább: alig egy hét alatt sikerült a menedzsmentet 18-as szintre húzni.
Már 4 helyszínen (Bluebeard Road, Fiscus, Davidia, Moomin Street) fut az üzlet, óránként közel 900-as profittal. Pro tipp: Ha gyorsan akartok fejlődni, a Matcha Latte és a Pork Cutlet a legjobb választás. Én már a Level 25-öt és a Hankaku Streetet célzom, ott nyílik meg igazán a város. Megérte a grind?
Abszolút. Az NTE-ben az a legjobb, hogy a harc és a városmenedzsment nem külön életet él, hanem kiegészíti egymást. Ha szereted, ha egy játékban van tartalom és mélység a látvány mellett, tegyél vele egy próbát – de vigyázz, mert beszippant, ahogy nálam is tette!
Ti hogy álltok az első hét után? Sikerült már valakinek 40 fölé vinni a Crit Rate-et Nanally-nál anélkül, hogy a DMG kárára menne?
Szerinted ez így jobban visszaadja a "megjelenés óta nem álltam meg" életérzést?
-
Urzu_7
aktív tag
Én nem tartok sehol, túl sok a felfedeznivaló és mindenhova gyalog megyek.
-
Roland861010
veterán
Ki hogy zárta az első hetet?
Tudom vannak itt is bálnák de én ezt anyagi ráfordítás nélkül tettem össze!Ja es egy pro tip, versenyezni csakis belső nézetben, es nem lesz kamera gond !
-
Renok
senior tag
Ti hol tartotok?
21-es Hunter level. WuWa új patch is van (és 2. évforduló), Diablo 4, meg Invincible VS.

Amúgy NTE-ben épp azzal küzdök, hogyan költsek el még 160 city staminát ma nap végéig, mert holnap fullra tölt az energy. Vmi ötlet, hogyan lehet ennyit gyorsan elverni?
-
Roland861010
veterán
Ti hol tartotok?
-
Roland861010
veterán
Jó hát kellet rá várni de hazajött!
-
Cassi
őstag
Nekem is meg van de nincs így berendezeve!
A hol tartasz Hunter szintben?Az ágyat a bútorboltban vettem, más tárgyak commissonökből jönnek.
> A hol tartasz Hunter szintben?
Csak 16, rengeteg dolgot lehet csinálni, rémes time sinknek néz ki. Minden játékban van horgászás, itt kihagyhatták volna, de beletették, hogy minden is legyen benne. -
Roland861010
veterán
-
Cassi
őstag
Az első lakás
-
Citrone39
tag
Ez a Taygedo még Paimonnál is idegesítőbb!
Az legalább értelmes mondatokban tudott beszélni, de itt nem tudom ki szerint volt aranyos dolog betenni ezt a TV fejű kutyát.Sajnos a történet később se lett érdekes, itt a main story bír akkora feszültséggel, mint más játékokban az átlag side quest. A szereplők között sincs kiemelkedő személyiség, nem tudom, hogy kire kellene később wishelnem (amit én minden gacha játékban szimpátia alapján döntök el).
További szívfájdalmam, hogy ez a játék is mostohán bánik az AMD kártyásokkal. Az FSR4 nem támogatott, és még a ray tracing is Nvidia specifikus (holott ebben az RX 9000 már eléggé jó).
Vezetni viszont szórakoztató dolog benne, az alatta szóló zenék is tetszettek. Az is jópofa benne, hogy el tudod hívni a karaktereket mindenféle szabadidős tevékenységre (már akinek szimpatikus valamelyik).
Majd talán az Ananta jobban bejön, de mivel az is eléggé hasonlít erre, ezért már azt is kevésbé várom.
-
Urzu_7
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Urzu_7
aktív tag
Tippeljetek milyen zenét kapcsoltam be hozzá
-
Renok
senior tag
Igen, messze a harc a legerősebb része a játéknak. Szerencsére az első 10 dobásból meglett a banner kari, és ennek már az animációi is nagyon jók. Wuwa-hoz képest jóval egyszerűbb a combat, de nem bánom, ez pont jó így az elején.
Tetszik amúgy a gacha rendszer is, eddig legalábbis. Első adag dobásokból lett 4 S kari, úgy hogy még nem értem el az 50 dobást ami a garantált választható karit adja!
Nem semmi mázli, gratu!
Nekem 30 pull után még nem esett ki, de itt legalább nincs 50/50 rendszer. -
PaulMP
tag
Én szeretem, de nem gacha-ban. De mondjuk nekem nagyon nem tesznek ezek a különböző állat farkú meg fülű karakterek, főleg ezért is hagytam abba. Az NTE-ben is a macska farok/fül is ilyen határeset, remélem itt nem lesznek cápa karakterek meg hasonlók...
-
PaulMP
tag
Igen, messze a harc a legerősebb része a játéknak. Szerencsére az első 10 dobásból meglett a banner kari, és ennek már az animációi is nagyon jók. Wuwa-hoz képest jóval egyszerűbb a combat, de nem bánom, ez pont jó így az elején.
Tetszik amúgy a gacha rendszer is, eddig legalábbis. Első adag dobásokból lett 4 S kari, úgy hogy még nem értem el az 50 dobást ami a garantált választható karit adja!
-
consono
nagyúr
Same. Én nagyon szeretném az Endfieldet, de nem birtam, nem bírom a bázis managementet. Ha ki lehetne hagyni azt a részt és mindent csak megvenni, akkor nem hagytam volna abba a játékot...
-
Daelion
őstag
-
kilua
őstag
Eddig nagyrészt nekem is nagyon bejött, jó lesz ez a star rail mellett. (Többre nincs is időm)
-
Renok
senior tag
Érdemes kipróbálni és végigtolni az összes combat tutorialt, elég kemény element kombók vannak a játékban, nagyon tetszik, hogy miket ki lehet hozni kölönböző karik kombójából.
És itt már nem kell olyaan sokáig ütni az ellent, szerintem rendesen gearelve nem lesz ezzel gond ezek alapján.
-
Citrone39
tag
Egy rövid próba alapján a story nem tűnik az erősségének. Alig bírta fenntartani a figyelmemet a bevezető rész (aminek minden játékban a legjobbnak kellene lennie). A városban élettelenek az NPC-k, és az animációk is szegényesek. A harcrendszer nem tűnik rossznak (már amennyit láttam belőle).
Egyelőre még noszogatnom kell magamat rá, hogy jobban kiismerjem, de eddig biztosan nem fogja átvenni az Arknights Endfield helyét nálam. -
Cassi
őstag
-
PaulMP
tag
Mondjuk az nagyon nem szimpi, hogy a elő regisztrációs event-ben hiába szerezted meg a cuccokat, ha nem küldted el a karakterednek "időben", azaz tegnapig, akkor buktad az egészet... Más játékoknál még 1-2 hétig volt időd "claim"-elni a dolgokat...
-
Renok
senior tag
Hehe, én is tolom a D4 kieget, meg a Wuwát minden nap, ahova holnap jön az új patch meg az anniv. eventek is, plusz holnap jelenik meg az Invincible VS játék is, amit tuti megveszek, mert a béta nagyon jó volt, úgyhogy azt se tudom mit toljak hirtelen.
Eddig kb. másfél órát toltam az NTE-t, nekem nagyon bejön, a harc WuWa light, a grafika és a város nagyon adja, nekem a karakterekben csak ezek a fülek és farkak zavarnak továbbra is. A harc sokkal jobb, mint a ZZZ-ben volt, igaz ott csak az 1.0-át toltam, aztán ment a levesbe nálam.
És itt még a cukiskodás is rendben van nekem, sőt, legalább 3x nagyon felröhögtem a poénokon is!
A mozgás a Wuwa-hoz képest limitált (nincs parkour, falon futás, a dupla ugrás is elég nehézkes), nem tudom ez később jobb lesz-e. -
PaulMP
tag
Én azóta már töröltem is, ez a ZZZ féle bal egeret nyomogató végteleségig ütök mindenkit nem az én világom.
Hack and slash és hack and slash között is van különbség.
A régi Devil May Cry-ok amik szintén hack and slash-ek mérföldekkel élvezhetőbbek voltak mint ezek a mai "hack and slash"-nek csúfolt valamik ahol a karaktereket iszonyat gyengének érezni.Stellar Blade is egy kiváló hack and slash volt meg a NieR: Automata is.
Az Endfield még szerintem pont a határ mivel egy jó csapat esetén 2 skill nyomás akár több ellenséggel is végez.
Egy boss-nál elnézem ha sokáig kell gyepálni, de hogy az átlag mobokat is ütöd ütöd aztán alig megy a HP.
Küldjön sokat kevés HP-val ne 3db-ot boss szintű HP-val.Minden maxon RT-vel tud szép is lenni NÉHOL azt el kell ismerni.
Nekem a cukiskodással nincs bajom, nagy animés vagyok, engem legfőképpen a harc rendszer vagy a grafika tud eltántorítani egy játéktól.
Nálam is nagyon fontos a harcrendszer. A legtöbb gacha féle harcrendszer sajnos nem túl izgalmas hosszútávon.
Jó hát egy DMC-vel nem lehet összehasonlítani semmit, a DMC5 a legjobb classic H&S.
Talán csak a Nier Automata tudta felvenni vele a verseny-t, de az is inkább csak azért mert mai napig abban a legjobbak animációk. (Igen igen a Stellar Blade is jó volt!)A Wuwa az egyetlen olyan gacha, ami le tud kötni mai napig. 100%-ban skill alapú a harc, mindig van mit tanulni, és van sikerélmény. Nameg rendkívül látványos is.
-
Daelion
őstag
Én szerintem majd a hétvégén ránézek mert most semmi időm sincs erre.. 'Mind 2 gachámba update van illetve D4 kieget is játszom
..'
Annyira nem tervezem ténylegesen játszani vele de 1 próbát akarok adni neki mint úgy általában szoktam. -
NvidiaRTX
őstag
Játszottam vele egy-két órát reggel eddig, meg beállításokat teszteltem. Az eleje egész jól indult, de aztán hamar átment ebbe az erősen vicceskedő, cukiskodó stílusba ami nekem nem jön be annyira.
A harc eddig okés, kinézetre se vészes, bár azért látszik, hogy itt-ott nincs annyira kidolgozva, a ray-tracing-el jók a fények, az animációk közepesek.
Ha nagyon össze kell hasonlítani más gacha-val akkor a harcrendszer egy lebutított Wuwa, ami egyáltalán nem rossz, de nem is kiemelkedő.
A karakterek kinézete meg a stílus miatt szerintem nem fogom sokáig játszani, van talán 1 max 2 karakter ami úgy tetszik. Majd este folytatom, aztán meglátjuk, remélem tud kellemes csalódást okozni.
Én azóta már töröltem is, ez a ZZZ féle bal egeret nyomogató végteleségig ütök mindenkit nem az én világom.
Hack and slash és hack and slash között is van különbség.
A régi Devil May Cry-ok amik szintén hack and slash-ek mérföldekkel élvezhetőbbek voltak mint ezek a mai "hack and slash"-nek csúfolt valamik ahol a karaktereket iszonyat gyengének érezni.Stellar Blade is egy kiváló hack and slash volt meg a NieR: Automata is.
Az Endfield még szerintem pont a határ mivel egy jó csapat esetén 2 skill nyomás akár több ellenséggel is végez.
Egy boss-nál elnézem ha sokáig kell gyepálni, de hogy az átlag mobokat is ütöd ütöd aztán alig megy a HP.
Küldjön sokat kevés HP-val ne 3db-ot boss szintű HP-val.Minden maxon RT-vel tud szép is lenni NÉHOL azt el kell ismerni.
Nekem a cukiskodással nincs bajom, nagy animés vagyok, engem legfőképpen a harc rendszer vagy a grafika tud eltántorítani egy játéktól.
-
PaulMP
tag
Játszottam vele egy-két órát reggel eddig, meg beállításokat teszteltem. Az eleje egész jól indult, de aztán hamar átment ebbe az erősen vicceskedő, cukiskodó stílusba ami nekem nem jön be annyira.
A harc eddig okés, kinézetre se vészes, bár azért látszik, hogy itt-ott nincs annyira kidolgozva, a ray-tracing-el jók a fények, az animációk közepesek.
Ha nagyon össze kell hasonlítani más gacha-val akkor a harcrendszer egy lebutított Wuwa, ami egyáltalán nem rossz, de nem is kiemelkedő.
A karakterek kinézete meg a stílus miatt szerintem nem fogom sokáig játszani, van talán 1 max 2 karakter ami úgy tetszik. Majd este folytatom, aztán meglátjuk, remélem tud kellemes csalódást okozni.
-
PaulMP
tag
-
NvidiaRTX
őstag
A videók alapján nem az én játékom, pont ez a grafika az ami a WuWa-ban sem jött be és itt még mellé társul az olcsónak kinéző karakter animáció is. (meg a Cyberpunk 1.0 szintű gagyi AI)
Ez mellett megnézel egy Endfield-et vagy Infinity Nikki-t és az is látja a grafikai/animációs minőség különbséget aki nem is ért hozzá.
Open World az egyik kedvenc kategóriám, de van egy szint ami alá nem megyek.
Megvárom inkább az Ananta-t meg a Silver Palace-t.
Ennyi az előzetes véleményem, most kipróbálom a játékot.
-
Cassi
őstag
Aki nem kapta volna meg: Redeem code - NTEHAVEFUN (csak egy hétig él)
-
Cassi
őstag
Nem rossz egyáltalán! ID=218213477371
Hatalmas a város, a karakterek grafikája nincs annyira kidolgozva, mint máshol, de a környezet változatosabb.
-
consono
nagyúr
Én reggel elkezdtem a játékot, de csak a főcímig jutottam el, mert meló van. Elsőre tetszik, pár hónapig biztosan tolni fogom, úgy is leálltam minden gachával, amit eddig toltam

-
PaulMP
tag
Az ilyeneken mindig nevetek, hogy mindenki normálisan néz ki de a karakterünknek állat farka meg füle van.

Azért remélem a végleges verzióra jobbak lettek az animációk, meg az assetek minősége. A videóban az autókon kívül minden nagyon leegyszerűsített geometriájú.
-
kilua
őstag
-
kilua
őstag
Az NTE nekem is sok design szempontból cinkes, de meglátjuk milyen lesz a gameplay. Kipróbálom én is.
Mongil Star Dive-ot tegnap vittem végig (minden fő és side quest kész) és nekem ennyi elég is volt belőle, tegnap ment az uninstall. Számomra nincs ebben több, de amíg végigtoltam üdítő volt.
-
Renok
senior tag
Én is tuti meglesem az NTE-t meg majd a másik GTA klón Ananta-t is. Meg is csináltam ezeket a bónusz izéket kezdéshez.
Trailerek meg gameplay alapján mondjuk nem hiszem, hogy sokáig fogom tolni az NTE-t. A grafika, animációk átlagosak, a sztori meg a karakterek a videók alapján meg elég cikisek, meg túl sok a "cukiság", tipikus "slice of life" anime az egész, nekem nem igazán jön be, de egy esélyt persze adok neki.

Az NTE nekem is sok design szempontból cinkes, de meglátjuk milyen lesz a gameplay. Kipróbálom én is.
Mongil Star Dive-ot tegnap vittem végig (minden fő és side quest kész) és nekem ennyi elég is volt belőle, tegnap ment az uninstall. Számomra nincs ebben több, de amíg végigtoltam üdítő volt.
-
Cassi
őstag
Már lehet telepíteni, 52 giga.
-
kilua
őstag
Nekem meg a honkai star rail jött be, a többit kipróbálom és törlöm, néha genshin. Ez az első nem mihoyo ami komolyabban érdekel.
-
PaulMP
tag
Én is max 1-2 ővel tudok/akarok foglalkozni, de max 1-re adok ki pénzt ami nálam a Wuwa jelenleg. Nagyon betalált nálam a harc meg a grafika/animációk stb. De nyitott vagyok mindenre, ezért is próbálom ki az összes nagyobb új megjelenést, meg hát mindig érdemes első naptól játszani ezeket.
Ha van valami jó singleplayer játék az előnyt élvez azért, de teljes áron ritkán veszek játékot. -
Daelion
őstag
Én most 5-tel próbálok egyensúlyozni, és még ehhez jön az NTE, nem tudom, mi lesz. Évek óta letettem a fizetős játékokról, mert nem marad rájuk kapacitásom (a Pragmatát majd talán valamikor). A MONGIL-t én is kipróbáltam, és tényleg jópofa, egyelőre marad, a többiből meg egymást érik az új kiadások, az Endfield-ből most jött új verzió, a NIKKE-ben anniversary jön, a Chaos Zero-ban féléves anniversary stb. És nem bírom otthagyni egyiket sem.
Áh nálam max 2 amit még tudok aktívan játszani és esetleg egy casual 3.-ik.
Wuwa meg Nikke az amit 1. nap óta játszom és nem vagyok hajlandó egyiket sem otthagyni mert imádom őket és érdekel a sztorija is.
Casual poén szinten meg telón megy a Lost Sword amikor pihenek.
Az a baj, hogy nekem még lenne igényem nem gacha singleplayer játékokra is de így alig van időm azokra.
Pragmata demó is tetszett de ja én most egy ideig nem veszek játékot mert a Steam tavaszi akció keretében is vettem 2-t és még nem jutottam oda hogy játsszak velük.. -
Cassi
őstag
Annyira régen én sem játszom ezeket, kb 3.5-4 éve kezdtem úgy ahogy aktívabban játszani 1 gachát és azóta már 2 megy kb napi szinten.
Wuwára én 5$-t költök havonta mert a havi gem passt veszem tehát évente kb 1 átlagos AAA játék árát költöm el viszont ezt a játékot én sokkal többre értékelem mint a legtöbb AAA játékot amit manapság kapunk..Másikban meg nem nagyon költök max évente 1 skint veszek mert botrányosan drága innen magyarból.
#7 PaulMP
Én most pár napja a Mongil Star Dive -ot próbálgattam és ugyan egész poén meg a harcrendszer sem rossz de itt mar tényleg fullba tolják a kretént.
Én most 5-tel próbálok egyensúlyozni, és még ehhez jön az NTE, nem tudom, mi lesz. Évek óta letettem a fizetős játékokról, mert nem marad rájuk kapacitásom (a Pragmatát majd talán valamikor). A MONGIL-t én is kipróbáltam, és tényleg jópofa, egyelőre marad, a többiből meg egymást érik az új kiadások, az Endfield-ből most jött új verzió, a NIKKE-ben anniversary jön, a Chaos Zero-ban féléves anniversary stb. És nem bírom otthagyni egyiket sem.
-
Daelion
őstag
Annyira régen én sem játszom ezeket, kb 3.5-4 éve kezdtem úgy ahogy aktívabban játszani 1 gachát és azóta már 2 megy kb napi szinten.
Wuwára én 5$-t költök havonta mert a havi gem passt veszem tehát évente kb 1 átlagos AAA játék árát költöm el viszont ezt a játékot én sokkal többre értékelem mint a legtöbb AAA játékot amit manapság kapunk..Másikban meg nem nagyon költök max évente 1 skint veszek mert botrányosan drága innen magyarból.
#7 PaulMP
Én most pár napja a Mongil Star Dive -ot próbálgattam és ugyan egész poén meg a harcrendszer sem rossz de itt mar tényleg fullba tolják a kretént.
-
Komplikato
veterán
Nekem az Ananta féle "high Tech zsaruk vs High tech bűnözők" téma jobban bejön, mint ez a "GhostBudters + SPC elhárító osztag".
Amire kíváncsi leszek, az a Lord of Mysteries játék, hogy az mennyire lesz Gatcha, mennyire nem. Egy jó kis SteamPunk + Mágia világ és abban való nyomozgatás. -
TESCO-Zsömle
titán
Nekem ez már Nagyon-Távol-Keleti.

-
PaulMP
tag
Én is tuti meglesem az NTE-t meg majd a másik GTA klón Ananta-t is. Meg is csináltam ezeket a bónusz izéket kezdéshez.
Trailerek meg gameplay alapján mondjuk nem hiszem, hogy sokáig fogom tolni az NTE-t. A grafika, animációk átlagosak, a sztori meg a karakterek a videók alapján meg elég cikisek, meg túl sok a "cukiság", tipikus "slice of life" anime az egész, nekem nem igazán jön be, de egy esélyt persze adok neki.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Meglepően jól el lehet amúgy szórakozni ezekkel a játékokkal mert már sokkal igényesebbek mint a régiek. ~5-10 éve valaki azt mondta volna, hogy ilyen jól fogok szórakozni egy ilyen ingyenes gacha játékkal meg akár egy estés filmet/animét is kiváltanak az átvezetők a sztoriban hát lehet kiröhögtem volna.
Szerintem inkább már csak a stigma van rajtuk, hogy ingyenes gacha akkor biztos csak a minimumot hozza meg cashgrab. 'Wuwa amúgy is játszható egész jól ingyenesen is a sztorihoz meg egyenesen nincs is szükség a gacha részére'Meg hát ja mivel ingyenes ezért simán lehet próbálgatni, nem veszít sokat az ember ha mégsem jön be.
Még nincs tapasztalatom gacha cuccokkal hosszú távon, de amúgy sem áll tőlem messze hogy valamiért fizessek ha tényleg bejön és van is értelme. (meg vettem nagyon drága cucokat/skineket/stb. már eddig is máshol, szóval nem dől össze a világ
) -
Daelion
őstag
Meglepően jól el lehet amúgy szórakozni ezekkel a játékokkal mert már sokkal igényesebbek mint a régiek. ~5-10 éve valaki azt mondta volna, hogy ilyen jól fogok szórakozni egy ilyen ingyenes gacha játékkal meg akár egy estés filmet/animét is kiváltanak az átvezetők a sztoriban hát lehet kiröhögtem volna.
Szerintem inkább már csak a stigma van rajtuk, hogy ingyenes gacha akkor biztos csak a minimumot hozza meg cashgrab. 'Wuwa amúgy is játszható egész jól ingyenesen is a sztorihoz meg egyenesen nincs is szükség a gacha részére'Meg hát ja mivel ingyenes ezért simán lehet próbálgatni, nem veszít sokat az ember ha mégsem jön be.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amennyire észrevettem van is egész nagy igény a konzol verziókra.
1. nap óta játszom Wuwát PC-n és már akkor is mindig kommentelgették, hogy mikor jön már konzolra aztán ugye 2025 év elején jött PS 5-re most meg majd Xbox-ra.Azért a performance-al lehetnek gondok ha addigra nem csinálnak vele valamit.
Játék későbbi régiói elég komolyan CPU/memória limitesek.
Konkrétan a jelenlegi zóna fővárosában a 14600K-m nem tud fix 60 FPS-t tartani de még a 7800/9800X3D is FPS droppos ott amennyire kibeszéltük a topikjában. 'Én ez miatt rávágtam a Nvidia x2 FG-t és így stabilabb mert egy ilyen játékba engem nem zavar a FG'NTE/Ananta-t majd lehet kipróbálom meg majd valamikor a Silver Palace-t ha majd megjelenik. Bár kétlem, hogy akármelyikkel is játszani fogok rendesen mert Wuwát nem hagyom ott az biztos és nekem meg 2 gacha napi szinten bőven elég.
GTA 6 engem hidegen hagy kb még az 5. részt sem vittem végig.
Én majd próbálgatok, mert Destiny-nek valszeg vége, most Marathonra vagyok rácuppanva nagyon, néha COD/BF, de ha bejönne Wuwa akkor tolnám azt másodiknak.
-
Daelion
őstag
Amennyire észrevettem van is egész nagy igény a konzol verziókra.
1. nap óta játszom Wuwát PC-n és már akkor is mindig kommentelgették, hogy mikor jön már konzolra aztán ugye 2025 év elején jött PS 5-re most meg majd Xbox-ra.Azért a performance-al lehetnek gondok ha addigra nem csinálnak vele valamit.
Játék későbbi régiói elég komolyan CPU/memória limitesek.
Konkrétan a jelenlegi zóna fővárosában a 14600K-m nem tud fix 60 FPS-t tartani de még a 7800/9800X3D is FPS droppos ott amennyire kibeszéltük a topikjában. 'Én ez miatt rávágtam a Nvidia x2 FG-t és így stabilabb mert egy ilyen játékba engem nem zavar a FG'NTE/Ananta-t majd lehet kipróbálom meg majd valamikor a Silver Palace-t ha majd megjelenik. Bár kétlem, hogy akármelyikkel is játszani fogok rendesen mert Wuwát nem hagyom ott az biztos és nekem meg 2 gacha napi szinten bőven elég.
GTA 6 engem hidegen hagy kb még az 5. részt sem vittem végig.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elég érdekes minden más kiadó kerüli a GTA 6ot kínai kiadók meg most ez és ősszel ananta.
Jó, mondjuk ez anime és PC/mobil is, de ha az fontos lenne akkor nem állt volna le szinte minden nyugati kiadó a mobilra való portolással. Egy nagyobb kínai anime gatcha játékról (AE) mondjuk nemrég kiszivárgott hogy a bevétel kb 30%a jött mobilról, 70% PC/PS5 klíensről tehát valamit mégis tudnak amit a warzone/apex/battlefield kiadója nem.
ÉN mondjuk annak örülök hogy konzolokon is egyre több az ilyen játék, főleg ott ahol én játszom
(Xbox. Jön ide a Wuthering is végre) Ezt is kipróbálnám amúgy, meg Ananta-t is. -
kilua
őstag
Elég érdekes minden más kiadó kerüli a GTA 6ot kínai kiadók meg most ez és ősszel ananta.
Jó, mondjuk ez anime és PC/mobil is, de ha az fontos lenne akkor nem állt volna le szinte minden nyugati kiadó a mobilra való portolással. Egy nagyobb kínai anime gatcha játékról (AE) mondjuk nemrég kiszivárgott hogy a bevétel kb 30%a jött mobilról, 70% PC/PS5 klíensről tehát valamit mégis tudnak amit a warzone/apex/battlefield kiadója nem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Ahogy ígérték, úgy lett: itt az első Noctua vízhűtés
- Bécs oda-vissza meglehet a Tesla robotaxival
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei Y5 2019 / 2/16GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

De amúgy is kismiska vagyok hozzád képest, napi 1-2 órával lassan halad az ember