- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
válasz
smithsys #51439 üzenetére
annyiból nem felesleges, hogy csökkentheti a zajt azzal, hogy nem adja át a rezgést a bútornak alatta és az nem fog hangszóróként viselkedni. én TPU-ból nyomtattam tappancsokat a nyomtatóm alá (nem Bambu), azóta a bútor alatta nem erősíti fel a hangot, sokkal csendesebb lett a művelet.
-
pchris
tag
válasz
LouiS22 #51444 üzenetére
Jó tudni ezeket, mert a következő nyomtatóm (második a meglévő mellett, ha ezzel az eggyel már nem győzném a megrendeléseket) pont egy A1 mini lesz. Méretben pont megfelelő arra amire nekem kell. Plusz a bedről lelökős módszerrel meg is próbálnám automatizálni a nyomtatást. Ahhoz meg kell a kamera, hogy rá tudják nézni távolról.
-
LouiS22
veterán
válasz
pchris #51443 üzenetére
Kamera és világítás van az A1 miniben is - tény, hogy nem túl acélos a kamera, de arra tökéletes, hogy ránézz, mi újság van. A gyári világítást pedig egy utólagos moddal lehet majdnem tökéletessé tenni (a biqu zsenialitás megoldása egy, a gyári lámpa elé tett fényérzékelő, így a gyári "kapcsolóval" lehet a moddolt világítást vezérelni, tápot pedig a gyári portról kap). Nyomtató meg adott
, azzal fasza keretet lehet nyomtatni a szalagnak, a felfogatás pedig gyári csavarhelyre tekerhető.
-
pchris
tag
válasz
SaPeter #51434 üzenetére
Nekem sima 5M van, és nálam igásló üzemmódban teszi a dolgát sokszor 0-24-ben. Már túl van 1500 nyomtatási órán és nincs vele gondom, nem szívok vele. Csak Jayo petg megy rajta. Igaz abból vagy 8 színt használok, még a sunlu lilát, mert nincs lila Jayo. Egyszer profiloztam hónapokkal ezelőtt az orca-ban, azóta csak a bed hőmérséklettel játszottam, mert vettem egy cryogrip lapot. Ez utóbbit ajánlani tudom, bâr nekem a gyárival sem voltak tapadási gondjaim.
A gyári firmware -t érdemes elfelejteni. [Ezt] tedd fel helyette. A leírás sokat segít a telepítésben, és van discord, ahol a fejlesztő is napi szinten jelen van és lelkesen segít ha kell. Amúgy szemben a régebbi klippel móddal ez rendszeresen javgatva, a mainsail és a fluidd frissítve van. Klippel verzió ugyan egy régebbi, és a gyenge vas (kevés ram) miatt nem is lesz frissebb.
Szerintem egy próbát megérhet mielőtt kukázod a gépet. Az A1 mini nagyon jó nyomtató, de azért az 5m pro nagyobb, core xy, és zárt. Plusz kamera meg világítás is van. -
-
LouiS22
veterán
Megoldja magának (a vibrálás kompenzálást). Viccen kívül: láttam olyan borzasztó videót is, ahol fel volt kötve a plafonról lógó hevederre, ide-oda himbálózott és köszönte, a nyomtatás ment.
Ha magadat akarod nyugatatni, akkor nyomtatsz TPU-ból "rezgéscsillapítókat". Ettől még ugyanúgy fog "táncolni" (cserébe viszont egyből kipróbálod a TPU nyomtatást, meg az ezzel járó várakozást is
).
Sokkal fontosabb lépés a hotendet tartó álátét csavarjainak megszorítása, nálam például az egyik nem volt teljesen meghúzva és ez pont annyi táncikát okozott, hogy látszódott a nyomtatásban. Én is véletlenül találtam rá egy videóra, amiben javasolták. -
Sir81
senior tag
Sziasztok!
Bambu Lab A1-hez milyen rezgéscsillapítást javasoltok?
-
SaPeter
kezdő
válasz
ParadoxH #51223 üzenetére
Üdv! Milyen kupunok vannak A1 mini-hez?
Épp most akarok venni egyet, mert gondjaim vannak az 5M pro-val.
Beállítok egy filamentet (optimalizálom), kifogy és lecserélem egy 2 hónappal később vásároltra és újra szálaz vagy újra rosszul tapad. stb. (előszárítom, és szárítóból nyomtatok)Érdemes még megvenni? Még mindig menetes alkatrészeket nyomtatnék vele.
Elég pontos? Épp azért vettem 5M PRO-t hogy a tálcát ne rángassa, de kicsit küzdök ORCA-ban a beállításokkal. Wifi-n vezérelhető A1 mini? Monitorozható?
Bambu-tól venném a matt fekete PETG-t is, hogy ne legyen gond a nyomtatással.
Rugalmas 95A is kéne hozzá ha van Bambu. Magyarországon venném meg.Köszi.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Emunem #51431 üzenetére
Köszi!
Pont jó méretben, épp csak érzem az elejét az orrommal. Majd kap belül egy adag üveggyantát aztán ragasztok bele némi bélést, úgy pont jó lesz!
Epoxy szépen befogta, mindenesetre pákával este még összevartam picit belül. Azóta beton stabil, most szárad a ragasztó a korona részével.
Azt nem tudom eldönteni mivel alapozzam majd, kéne valami fillert mert el kéne tüntessem az éleket/nyomtatási mintát. Itt gondolkoztam fagittben mert olcsó és szépen köt műanyagon aztán könnyen csiszolható.
De mivel nem akarom magam szívatni ezért a festési segéd mintázatot meg kéne hagynom. Valami akril filleren agyalon így, van ellen valami kifogása bárkinek?
-
Micsurin
nagyúr
Köt az epoxy tegnap óta!
Délután leveszem a kampókat a belső éleket pákával összeolvasztom, aztán kapja a korona részt!
-
Reggie0
félisten
válasz
szabieable #51428 üzenetére
Nem vetek el semmilyen opciot sem, ha megy linux alatt. De a bambulabbal pont az a bajom, hogy valami emulacio kene ala.
Amugy nekem nincs bajom a prusaslicerrel, bar erdemben nem FDMeztem, az ender 3-at nem neveznem annak
Resinhez is azt hasznaltam, de az kicsit mas, ott utana uvtoolsal meg at kellett parameterezni az idoziteseket, meg a formatumot konvertalni sl1-rol a csicskaboxos enkriptaltra.
-
szabieable
aktív tag
válasz
Reggie0 #51426 üzenetére
Inkább orcazz.
Pár hónapja adtam el az egyik gépet ahol a vevő ragaszkodott a prusaslicerhez. Rég szívtam ennyit slicerrel, annyira fapadnak érződik. Lehet csak én vagyok túlságosan gcode náci, de egyetlen acceleration gcode sem kerül bele. Az meg, hogy még mindig layer heigthból kell számolni a line widthet... Évekkel ezelőtt kezdőként még tetszett a prusa de valahogy eljárt felette az idő vagy csak én kerültem közelebb a gépi kód szinthez és zavar a sok limitáció benne -
Reggie0
félisten
Na ugy nez ki, hogy ender3/ender 5 plus(na meg resinesek) utan nekem is befigyel a bambu p1s combo.
Normal prusaslicerbe mar vissza van portolva a bambulab es/vagy a profiljai? -
Ti mit csináltok a kiürült, üres filament tekercsekkl? Gurigatni jó a nappaliba fel, alá, de már kicsit unom
-
Micsurin
nagyúr
Hasznos cuccok ezek na! Erősebb lett a nyomtatott könyöklőgombom az Audiba mint a gyári volt!
Picit vastagítottam a fülek rugó kivagásán meg + 100% infill és brutál erős. Lapjára nyomtam a fülekkel, így remélhetőleg bírja is majd!
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok, de lenne egy olyan kérdésem/kérésem van e itt valaki akinek van MSI B150M Bazooka-hoz I/O Shield 3d model-e ?
Vagy tud e valaki segíteni elkészíteni egyet? -
kzkz
őstag
válasz
Reggie0 #51407 üzenetére
Star Wars-os öltözékek hivatalos adatbázisa, nem valami mérnöki szabvány, amire te gondolsz
https://www.501st.com/resources.php -
Micsurin
nagyúr
válasz
Chimpy #51404 üzenetére
Mert a PLA kocsiban durván megfolyt...csináltam belőle könyöklő zárnyelvet az A4-be és ~1 hétig se bírta. Na most ha ezt véletlen bent felejtem a kocsiban jövésmenéskor (pl bécsi ComiCon) egy picit a szívemre venném a dolgot!
Utómunka meg nincs annyival több a PETG-vel sem, mivel 501st approve-ra megyek így is úgyis marha sok utómunka kell. Nem oszt vagy szoroz!
-
Chimpy
tag
Köszi mindenkinek, akkor kicsit "megnyugodtam", hogy előbb-utóbb lesz belőle valami.
Micsurin: Miért petg-ből nyomtattad a sisakot? Én eddig 3 db-ot csináltam pla-ból, de azokkal sem volt gondom. Mondjuk lehet, hogy petg-ből könnyebb lenne az utólagos csiszolás?
-
Micsurin
nagyúr
Alakul!
[kép] [kép] [kép] [kép]
A Sunlut már csak 230 és 80 fokon nyomtam, kezdőréteg +5 fokot kapott. Kifejezetten szép lett a hátulja!
És megoldottam a csapágy kérdését is, kapott egy tekerős adaptert a spulni tartótengely így nem tud ugrálni a tekercs. ( [kép] [kép] [kép] ) Illetve esztergáltam 0,7mm-es távtartókat aluból a csapágyak elé! Valamint nagyon rövid volt a filament szenzor tengelye ezért kapott egy 47mm-es hosszabb darabot -> nem vezeti oldalra a tekercsen a szálat hanem marad középen. Jó lesz ez!!(PTFE cső még beszerzés alatt de az is jön!)
Chimpy ...csak Feuchtból az export parcellről....
-
Mexbacsi
tag
Szintén semmi, írtam is nekik, de választ még nem kaptam. Várunk.
-
Chimpy
tag
A Sunlu akciójában leadott rendelésnél valakinek jött már üzenete a csomag helyzetéről? 5 napja leadtam a rendelést, de eddig még semmi infó róla.
-
Emunem
őstag
válasz
szabieable #51396 üzenetére
Vagy hibás lesz a nyomat…
-
-
ParadoxH
aktív tag
Itt a Sunlu AMS heater-je. Kb tartották az ígéretüket, kétszámjegyű az ára átszámítva
Azt figyelembe véve, hogy Az anycubic kész, aktív szárítót ad a nyomtatóihoz, ez nem egy nagy eresztés ilyen árban. Biztos, hogy van akinek ez szükséglet és megéri, de a többségünk nem ebbe a kategóriába tartozik. Én inkább kigyűjtöm a ams ht re a kupont minthogy ennyit kidobjak egy szárítóra.
Akinek esetleg kell egy 10 dolláros kupon amit ebből le tud faragni kb 48 óráig az írjon rám. Emailhez van kötve, tehát én kell megrendeljem, de megoldjuk ha úgy van.
-
Sketch001
junior tag
válasz
Pulsar #51389 üzenetére
A bambu studiobol gondolom bambu nyomtató. Akkor viszont az a 12/8 mm3/s az nagyon elvi határ, ha megnézed a sima bambu pla 21 környéke pl, petg passz se valszeg megint magasabb. Az általános profilok nagyon vissza vannak fogva mert bármi lehet felkialtassal, de a legtöbb nem hf filament simán megy bambu értékkel. Vagy fölötte... Ezért érdemes kalibrálni ezt is ha számít a sebesség
Emunem:
Japp visszahuzza azt amit letekert feszesre. De itt az egész laza volt, így a le és visszatekerés is csak rontott a helyzeten sajnos. A filanora másnapra küldte a fuvart, hozta az újat vitte a régit, teljesen korrekt módon, szavam se lehetett.
Viszont ezért mondtam hogy az ilyen laza tekercseleskor az ams csak rontani tud a helyzeten, nem javít. Külső tartobol esélyesebb általában hogy nem akad össze. Sajnos bármelyik gyartoval elofordul, bambu, esun, protopasta, etc tele van hasonló képekkel a net. -
Emunem
őstag
válasz
Sketch001 #51378 üzenetére
akkor csak visszahúzza feszesre.
Ilyen viszont nekem nem volt sosem, hogy ennyire laza legyen.
Az egész tekercs laza, vagy csak a tekercs fele? (Hibás csévélés...
)
Akkor az a tuti, ha magad újra tekered, mint katyilkadr is írja.
vagy írsz a gyártónak, hogy hibás terméket kaptál, kérsz kedvezményt. -
Imy
veterán
Valaki rendelt mostanában anycubic storeból? Eddig kb 1 hét alatt ideért a filament, a mai rendelésnél pedig 08-20-30 közé teszi.
-
Najó, valamit nem értek.
Van ez a modell, gondoltam ebben nincsenek akkor részletek, megpróbálom 0,8-as nozzle-el kinyomtatni. És itt jön a meglepi, átállítva a Bambu stúdióban 0,8as nozzle-re, és újra szeletelve majd 1 órával többet ír mint a 0,4-essel. Mit bénázok el? -
Sir81
senior tag
Sziasztok! Ennek mi lehet az oka? A piramis belső fala lett ilyen gyűrött, a külső sima. Ez egy sunlu pla+ átlátszó fila. Kezdő hőmérséklet 240 fokos utána 230. [link]
-
katyilkadr
tag
Ha félő, hogy valami "gubanc" lesz a tekercs filával, ez a megoldás:
Amit magam tekercseltem át az a biztos.
-
Sketch001
junior tag
válasz
Emunem #51377 üzenetére
Gyárilag lazára volt csévélve. Filanora azonnal küldte az újat és cserélte, abban nem volt hiba.
A lazára csavart spoolnál egyszerűen ahogy az ams meghuzza a laza szálak közé fut a felső és megszorul. De durván, 6-7 réteg mélyre futott egyből...
Mivel végig laza volt így amsbol nem lehetett használni, ami kevésbé fájt mert nem kellett színt váltani menet közben. Kitettem a szárítóba és onnan tökéletesen ment az egész ott nem rántja annyira meg amikor behuzza...
-
Emunem
őstag
válasz
Sketch001 #51376 üzenetére
Nem OFF tartalom.
Amúgy most mit látunk, beakadt a fila, vagy laza (??). Amúgy nagyon poros a filament, vigyázz, nehogy dugulás legyen a vége.
Látom rajta, amikor különböző mennyiségű fila van rajta, figyeld meg, hogy nyugalmi helyzet elött hallatszik is, meg látszik is, hogy visszafeszíti a tekercset. Majd csinálok videót.
Senki nem ült a gépe elött egy nyomtatás végéig?Az már más kérdés, hogy egyes gyártó mennyire feszesen tekeri fel a filát, neadj isten van benne csomó, sajnos olyankor is próbálja húzni a gép, erre jó az autómatikus filaelvágók. De az is lehet, hogy túl magas hömérsékleten való szárításkor összetapad a fila, és emiatt áll be. Lazaságot nálam sosem csinált, csak a külső tartón, de azt megoldottam igen elegánsan egy csipeszel, hogy mindig legyen benne egy kis ellenállás.
-
vzso
aktív tag
válasz
Micsurin #51361 üzenetére
Gyűrődés és alászorulás ellen
Lerövidítheted a kart a spulni méretéhez igazítva, illetve tágíthatod a befogórészt az orsó méretéhez igazítva. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Reggie0 #51368 üzenetére
Konkrétan eddig ma 1x aláfutott, most meg lefutott oldalra...
--
Na tettem a csapágyak alá két csőbelső tömítést, így már elég szorosak de még mindig szépen gördülnek. Illetve kap a spulni egy feszítőt:
Így nem fog tudni ugrálni hanem kénytelen a tengelyt forgatni, kíváncsi leszek! -
Reggie0
félisten
válasz
Micsurin #51367 üzenetére
Teny, de nem kene szamitson. Devildesign jo filamet, megis csunyan van csevelve, de meg sosem volt vele gondom ezzel a megoldassal. Szerintem az igazi problema az, ha van a filamentben csavaroiranyu feszultseg, mert akkor nem pusztan kilazul, hanem erobol keresztbe is mennek a szalak.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi szépen!
Tiszta sor mindkettő, ezt valahogy kibackelem akkor aztán kap csövet meg alátétet is!
Egyébként ettől független tartom, hogy nem szépen van csévélve gyárilag...
-
Reggie0
félisten
válasz
Micsurin #51364 üzenetére
Arra, hogy dobrol rogton egy PTFE csobe vezesd be a filamentet es ne kozvetlen az erzekelobe.
Ennek az az elonye, hogy a PTFE csohoz kepest fogja (virtualisan)huzni a szalat, igy, ha osszekuszalodik a dobon a filament es megszorulna, akkor elkezdi a csovet betolni a dobon levo szalak koze, amivel megszunteti a szorulast. -
Sketch001
junior tag
-
doc
nagyúr
válasz
Micsurin #51357 üzenetére
Na de milyen problemat okoz? elakad? azt szerintem nem tud.
Ez akkor gond, amikor pl. az A1 Mini felmegy jo magasra, aztan vissza az asztalhoz, amivel pont annyi filamentet tol vissza, hogy a teli tekercsrol le tud ugrani, aztan persze elakadDe ezt csinalja mindennel, a gyonyoruen tekercselt Jayoval, a gyari Bambuval, magasabb perem kene vagy mi, szoval az elso 1-2 nyomtatasnal arra a par masodpercre a nyomtatas kezdetenel figyelni kell.
-
Micsurin
nagyúr
Nem húz be ennyit, konkrétan 5-6 szál visszalazult és volt ahol maga alá szaladt a spulnin.
Most befűztem alulról, így valamelyest előfeszül és kevésbé lazul vissza.
De szerintem valahogy eltolom ezt a 4 tekercset és enbloc elfelejtem a márkát mindenből… ez a kínainál is kínaibb bakker! -
Micsurin
nagyúr
A másik Alzas Sunlu tekercs is full laza gyárilag…, konkrétan oldalról megnyomva a tekercset tudom mozgatni rajta a szálazást…
[kép] [kép] [kép]
-
Levágtam róla vagy 20m-t saccra, 10p-re rá ismét kezd lazulni:
Na azt hiszem ezt a csodát én fejben tiltólistára is teszem… Elegoo és a Creality tekercsekkel érdekes nem volt ilyen gondom… -
Micsurin
nagyúr
Hát ez a Sunlu PETG nem meggyőző a Creality után, picit durvább felületet ad és nem volt rendesen csévélve. Már a tekercsen is látszott a lazaság és kuszaság a dobozból kivéve de ez nagyon durva… pedig direkt figyelek, hogy felteszem a tengelyre és utána vágok. Aztán el se engedem a szálat nehogy lazuljon…. Nem tudom eldönteni engedjem lefutni és majd megoldja magának, vagy állítsam meg a printet refuellel és vágjam vissza a spulnit!?
Reggelre ellenben összehozta ezt:
-
kavalkád
senior tag
válasz
rodman73 #51348 üzenetére
https://www.amazon.co.uk/FURLOU-Waterproof-Protector-Exterior-Accessories/dp/B0D2HNMGPS/ref=dp_prsubs_d_sccl_1/259-8492277-6952601?pd_rd_w=biVJH&content-id=amzn1.sym.e7892366-ce82-411e-8fd0-5c7313d37779&pf_rd_p=e7892366-ce82-411e-8fd0-5c7313d37779&pf_rd_r=GFFV33HR0N66353X76CW&pd_rd_wg=UJk9j&pd_rd_r=148311d0-cdfc-4d73-8bfa-c44f764e1e22&pd_rd_i=B0D2HNMGPS&th=1
-
rodman73
aktív tag
Egyik ismerösömnek szüksége lenne 4 db Abarth felni kupakra. Keresgettem, de egyelőre nem találtam sehol. Valaki nem tud esetleg ehhez hasonlót? Nem baj, ha nem ingyenes.
-
Micsurin
nagyúr
Neeee....
Én az 1mm-es falakat felülírtam és 2mm-re tettem, létezik az, hogy a Prusa Slicer ezt nem befele tolta hanem kifelé? Ezért minden falnál azt az 1mm-t összeadva toltam átmérőben ~2 centit?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Pulsar #51344 üzenetére
...csúnya pofon de jah van ilyen!
Az alján a support tree akkor a túl magas hők miatt gyógyult rá ennyire ugye?
Lemértem a teszt karimát az az érdekes, hogy az alapján jónak kéne lennie... nem értem hol ment el a matek.
A koronát direkt kinyomtam PLA-ból:
És annak a mérete jó volt, scalet nem bántottam... a faceplate ellenben gigantikus lett.Egyszer a PrusaSlicer feldobta, hogy a modelt javítani kell. Létezik, hogy belenyúlt?
-
Micsurin
nagyúr
Hibátlan, nagyon szép lett... de mehet újra.
Hogy a rohadás vinné el, nagy lett. Bebambultam és nem állítottam a scalet, fel se tűnt eddig...Értem már miért mondtátok a hőfokot, a support treek az elején alig akartak levállni. Elég csúnyán ott is maradt egy részük, elég lesz ezt kisebb hővel...
Ezt leszámítva ha a méret jó lenne egy szavam se lehetne, ellenben a kis SV06+ szerintem brilliáns játszós ennyi pénzért.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Valamint szerintem elég lesz akár a 10-15% közti infill is, ez a 20 overkill volt végül...
-
ParadoxH
aktív tag
Sunlu születésnapi akciók vannak. 43 lej egy tekercs fila (3300ft).
-
vzso
aktív tag
Ha valakit érdekel S1 Combo, refurbished: 379€ ért. És még ingyen posta is,
.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Emunem #51333 üzenetére
Igazából nem a filament fáj, hülyén hangzik de pont letojom azt a ~5-7k-t amiért itthon mérnek egy tekercset. Bennem az mocorog, hogy hátha elkészülök az idei Vieccre!!!
Főleg mert voltak rumourok, hogy Galactic Armory idén lehet jelen lesz.
Én most olyan eretnek gondolatokon agyalok, hogy ha ez ennyire be fog jönni veszek később még valamit... esetleg egy picit komolyabbat. Ami kisebb de részletesebb dolgokkal is megküzd... van egy Star Wars Armada kezdő szettünk. Kb Warhammer csak SW témában, ahhoz hihetetlen komoly cuccokat lehetne kinyomni két géppel! ~2 hetente új tyleset-ben játszhatnánk asszonnyal!
-
Emunem
őstag
válasz
Micsurin #51332 üzenetére
én is ilyen voltam az elején, da eztán rájössz, hogy ide-oda egy hibás nyomat, sebaj, megcsinálom másképp a következő alkalommal már immunis leszel a hibákra, tanulást fogod látni benne. (Nem fáj annyira az elpocsékolt anyag
)
èn képes voltam, összeszerelés után a 3D gép elött ülni, és a Benchy-t 0-tól, az utolsó másodpercéig végig nézni....
Együtt érzek veled, és minden friss tulajjal. -
Micsurin
nagyúr
Köszi srácok!
Remélhetőleg kijön belőle, a sisak hátsó felénél meg már okosabb leszek!Emunem Inkább türelmetlen vagyok és izgatott milyen a végeredmény? Egy másfél éve gyűjtöm a lelkesedést, hogy neki ugorjak az itthoni nyomtatásnak és mindig igazából a cosplay páncél mozgatott. Olyan vagyok mint egy ötéves karácsonykor!
-
vzso
aktív tag
válasz
Micsurin #51325 üzenetére
Ez a gyártó által ajánlott profilbeállítások:
Bár ez egy zártterű nyomtató, szinte ugyan a beállítás egy nyitottnál (Ender-3 V3 Plus) is:, csak a ventilátor beállítás eltérő,
:
Én 65°C -os asztallal nyomtattam a CR-PETG -t nyitott, Ender 3-assal is PEI lappal (nem sima/smooth -al). -
Micsurin
nagyúr
válasz
Pulsar #51326 üzenetére
Hmmm vegyem lentebb vagy már várjuk ki?
(65% elvileg holnap kora estére kész)Sunlu-ért köszi
pont ma vettem két tekercs fehér PETG-t… azt akkor lentebb próbanyomom majd.
edit.: Érdekes mert a PrusaSlicer a generic PETG-re magasabb hőt ír mint az általa ismert márkákra. Legközelebb bármit ajánl, lentebb kezdem!
Remélem azért kijön sikeresen a gépből a tárgy… -
Micsurin
nagyúr
Pulsar Nem CF, sima Crealitys PETG csak valamiért beleteszik a gyártó nevét most nézem
+kavalkád
Köszi!Megnèzem majd lentebb akkor, hmmm hideget kapott volna vagy huzatot?
Vajon fix kuka vagy túlélhető a dolog? Érzésre ha itt a kis segéd ágak szépen csatlakoznak akkor talán nem vészes a dolog. -
Micsurin
nagyúr
Tegnap óta van pár felvállás a supportoknàl alul, de már csatlakoznak a modellhez szóval talán nem gáz.
Melegebb asztal kellett volna? (90-re van az asztal melegítve és 240-re a fej a CR PETG-hez)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Petikeje #51320 üzenetére
Woow szuper köszi!
Lehet dobok egy 500-ast, bár szerintem jó időre elvagyok a 06+-al!
Nem akarom elkiabálni de a sisak vastag része kész és nagyon szép eddig!
A supportoktól picit félek most, hogy elágaznak hogy tartsanak is majd a visor mentén fentebb mennyire maradnak stabilak... de próba cseresznye. -
Sir81
senior tag
Sziasztok! A kérdésem a következő: a sunlu oldaláról szoktam rendelni, de eddig csak a német oldalukról rendeltem probléma nélkül. A nemzetköziről még nem, igaz ott azt írja hogy az is Németországból küldi a cuccost. Akkor mivel helyileg az európai unióban van nem kell itt sem plusz költséggel számolnom? Köszi!
-
azbest
félisten
válasz
ParadoxH #51311 üzenetére
nem muszáj sötét témát használni, valamiért nekem is átváltott arra az oldal átállásakor. Kerestem egy ideig, mire megtaláltam, hogy nem csak cookie törléssel, hanem az oldal alján lévő sötét témás kapcsolóval is vissza lehet váltani
Bár a font lehet máson is múlik, mert utólag váltogatva szürke betűkkel ír nekem sötetén.
-
Micsurin
nagyúr
[link] innen rendelhetem a tápot ha upgrade a terv? Nézegettem a belsejét a gyári tápomnak neten és nem győzött meg. Sokat menne a gép magában (kamerán rálátok) és gondoltam egy Mean Well jó ötlet lehetne.
-
ParadoxH
aktív tag
De geci ronda ez az új ph felület. A fontot igazán áttehették volna világosra
a szerkesztőben.
-
ParadoxH
aktív tag
Ha valaki esetleg hasznát venné, itt egy 60 ercsis Anycubic S1 kuponkód. Ha beváltjátok írjátok le, hogy más már ne próbálkozzon
-
-
Joshi
titán
válasz
csoki46 #51301 üzenetére
3DJake-en nekem a Bambu P1S Combo 273k-t mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest