- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanya87
tag
Na adunk neki egy esélyt
-
válasz
Napoleon12 #50984 üzenetére
Az új Ender 5 Max jónak tűnik. Az 400x400x400-as méretű.
Árban viszont 300K körül van, szóval több, mint duplája annak, amit rászánnál. Ennél olcsóbban csak kisebb gépeket fogsz kapni vagy olyat, amivel fixen szívni fogsz.
-
rsanya87
tag
válasz
kokokka #50983 üzenetére
A színcserélőbe nem törnek el a filamentek? Mármint ha tartósan bennevannak, és mondjuk 2hétig nem nyomtatok? Valahol olvastam ilyen “hibáról” is, mondjuk általánosan a színcserélőkre vonatkozóan. Meg az a rengeteg hosszú ptfe nincs hatással a nyomtatásra? Gondolom a szincserélő is tolja, plusz az extruder is huzza befelé, szal annyira nem lehet probléma ez
-
kavalkád
senior tag
válasz
Elegoo Neptune 3 Plus-t vettem használtan, 320x320x400-at tud, nem bántam meg. lassú, néha molyolni kell vele, de ha minden kalibrálás jó akkor nyomtat és nincs vele baj.
Van az újabb nagyobb testvére a Neptune 4 Max (420x420x480), amiket olvasok róla van amiben visszalépés a 3-as képest (kihagyták a végállás mikrokapcsolókat), cserébe gyorsabb, tud input-shapinget, meg mittudoménmégmit.hardveraprón pont találtam egy eladót, ha használttal is beéred.
-
Vesa
veterán
válasz
Szerintem 40cm-es asztallal semmit nem kapsz ennyiért. Bambulab A1-et szokták javasolni AMS-el, de az se jön ki ennyiből és a bed mérete 256x256. Bambunál még a nagyon profi X1C nyomtató is ekkora méretű. Van nagyobb asztalos gépük, de az már többezer euró. Vagy a pár hsz.-el korábban tárgyalt Kobra 3, abból van MAX verzió, nagyobb asztallal.
Mindenképpen jobban jársz egy olyan nyomtatóval, ami szépen és pontosan nyomtat, plusz nem kell szerelgetni, hanem out of box. A kisebb munkaterület nem gond, csak fel kell darabolni a modellt, aztán összerakni.
-
Napoleon12
csendes tag
Sziasztok! Kérlek szépen segítsetek kicsit, mert venni szeretnék egy 3D nyomtatót, de fogalmatlan vagyok melyiket válasszam.
Amire használni szeretném: Fusion 360 programban tervezek egy mechanikus csigás/fogaskerekes szerkezetet, amit később le szeretnék gyártani, mélykihúzás és homokba öntés eljárásokkal bronzból és egyéb fémekből.
Ahhoz hogy ez a költséges eljárás elindulhasson szükségem van egy prototípusra, hogy az elgondolásom egyáltalán működik vagy sem. Ha működik, később szeretném a homoköntvényeimhez is felhasználni a 3d nyomtatványokat. Van egy alkatrész ami nagyobb akár 40 cm magas is lehet, de ha muszáj, akkor szétvágom tervezésnél és darabonként nyomtatom ki.
Kérdéseim: Milyen nyomtatót vegyek? Azt halottam hogy pl kicsi munkákhoz öntésekhez műgyantás a legjobb de azzal nem lehet nagyobb darabokat nyomtatni. Ha maradunk a műanyagosnál melyiket válasszam? 40 cm munkaterületben van jó minőségű nyomtató viszonylag olcsón, vagy jobban járok kisebb munkaterülettel de okosabb eszközzel? Első körben 100-150 ezer forintos beruházásra gondoltam. Megoldható lenne vagy túl sokat várok el?
Köszönöm. -
kokokka
addikt
válasz
rsanya87 #50982 üzenetére
Semmi ilyen problémám nincs, mindent gyári beállítással használok. Nem szoktam kalibrálni soha, nincs rá szükség, sőt! Eleinte megcsináltam új filamentnél, csináltam flow-ra, sebességre. Ha a kapott eredmények alapján állítottam be a nyomtatót, mindig sokkal szarabb lett az eredmény, mint amilyennek lennie kellett volna. Ezért már nem kalibrálok semmire, egyszerűen beteszem az új filamentet, aztán nyomtatok. Ha valami nem stimmel, azt látom, és az alapján korrigálok egy kicsit, de erre szinte soha nincs szükség. Átvert a a flow kalibrálás, igy manuálisan beállítok egy jól működő értéket (tól ig határon belül) és jó. Átvert a sebesség teszt, (bizony, jóval nagyobb is kihozható belőle, mint amit az eredmény mutatott), így azt sem veszem figyelembe. Kobra-kon van aktív Flow kalibrálás, de még sosem kapcsoltam be egyiken sem. Egyébként az élek, sarkok hibátlanok, de sosem kalibráltam PA-t se.
-
rsanya87
tag
válasz
kokokka #50976 üzenetére
Kobra 3 kérdés megint…
Mennyire “méretpontosak” a nyomatok? Az élek sarkok milyenek (PA kalibráció)? Azt olvastam, hogy a bambunak van valami aktív “nyomásfigyelője” ami menetközben a sebesség függvényében állítja a flow rate-et.
A jelenlegi szaromon is klipperesítés után most a PA-val sz.pok. Nem tudom rendesen belőni, pedig már próbáltam a külső weboldalon generált gcode-al, meg az orca beépítettjével, de ha beadom a kapott értélet a comfigba, akkor a nyomat teteje lukacsos lesz éspervagy nem érnek össze a falak rendesen.. Ha kikapcsolom a PA-t akkor jó a felső réteg, de cserébe a sarkokon anyagtöbblet lesz (kidudorodnak a sarkok). -
ParadoxH
aktív tag
-
Reggie0
félisten
Biztos kell, mert gyartasz is, nem csak kereskedsz. Most ev elejen elegge atszabtak a teaor-t, de regebben ugy tudom az ajandektargy keszites volt a megfelelo tevekenyseg, mert ahhoz nem kellett vegzettseg, a tobbihez pedig muanyagipari technikusi/egyetemi kell es ezekkel szivatjak az EV-ket, a cegeket nem.
-
doc
nagyúr
Ha szeretném értékesíteni a nyomtatott cuccokat, akkor mi a teendő? E.V. “internetes csomagküldő kiskereskedelem” tevékenységi körrel már van, kell meg valami tevékenységi kor, külön engedély, stb?
-
kokokka
addikt
Első réteg teszt megvolt. Hibátlan, egy apró kivétellel, ez a képen látszik. Nem ragasztóztam, de a tapadása példás. Lehűlés után egyben lejött, szép minőségű.
Előtte volt egy szintezés biztos ami biztos alapon, de mivel ez már beüzemeléskor is meg volt, valószínűleg nem lett volna fontos. 45 perc alatt készült el 0.2-vel, Anycubic PLA filamenttel (nem High Speed), gyári profillal. Az ACE is hibátlanul működik, ezzel már három darabra nőtt a gyűjtemény. Kell egy monitor alatti tároló, szerintem ez lesz az első nagyobb projekt.
-
Sdi
addikt
Az ára jó, majd kiderül milyen.
-
MrChris
nagyúr
Hátha valaki tud segíteni, Thinkercad Codeblocks-ban a Változóknál ha bepipálom a változót akkor a 3d nézetben megjelenik a változó az aktuális paraméterrel. Viszont az exportált Alak a Thinkercad szerkesztőben már nem tartalmazza a paraméterezhető változót. Már órák óta keresek erről infót, de nem találok. Hogyan lehet megoldani?
-
kokokka
addikt
válasz
ParadoxH #50969 üzenetére
Köszi! Rendben, természetesen osztom majd. Hogy mikor az kérdéses, mert sajna közbe jöttek dolgok, pedig tervem szerint a hétvégén szét nyomtattam volna magam a tesztelés miatt
Egy kis kaki tartót éshozza egy kivetőt nyomtattam vele (sajnos nem sok hely maradt mellette) az elsőre nem lett jó, de az az én hibám: elfelejtettem brimet tenni, pedig látszott, hogy kellett volna. Így aztán a dobozt kinyomtatta, de a kidobó miatt spagetti lett az ebéd.
-
kokokka
addikt
válasz
Flashback #50967 üzenetére
Utálom, hogy ezerrel több utómunka van egy egy nagyobb tárggyal, ha több darabban tudom csak kinyomtatni. Így jóval egyszerűbb az élet
Nyomtattam már több nagyobb dolgot (Alien Leve 5, Terminátor) de cumi volt össze illeszteni, hézagolni, véglegesíteni. Ezzel tudok kisebbeket is nyomtatni, de a másik kettővel ekkorát egyben nem. Van benne tartalék, maradjunk annyiban
-
kokokka
addikt
Megjött a szörny
Tudtam, hogy nagy lesz, de ez valami brutális. Hatalmas hely kell neki, de hát ezt is tudtam. Nem sok időm volt rá, de a teszt hajó hibátlan, nagyon szép lett a maga 20 percével. Az ágy szintezés tökéletesnek tűnik, de idővel több minden kiderül majd. Ha olyan lesz, mint a Kobra 3 akkor jó vétel volt.
-
vzso
aktív tag
válasz
passatgt #50963 üzenetére
De bizony, az nagyon eltömődésnek néz ki. De lehet hogy már karc is a belsejiben, ezért is mondtam hogy ha nem megy tisztítás után akkor csere szavatos. Én is így jártam, ment egy ideig bedugul, kinyomok egy kicsit, megint eldugul. Fúvóka csere, u.a. Másik gép, egy idő után u.a. történik. Hát az anyag volt, három nyomtatót is eldugított, de annyira hogy új fúvóka kellet.
-
vzso
aktív tag
válasz
passatgt #50961 üzenetére
1. Valószínű el van dugulva a fúvóka. Egy tisztítás ráférné ilyenkor, de ha utána sem megy rendesen akkor csere, de az anyagot is mert lehet az a ludas (koszos és eltömíti a fúvókat).
2. Elvileg jó lehet. Rendesen be kell majd állítani a motor fordulatszámát/sebességét. -
passatgt
aktív tag
Sziasztok! 2 problémám van egy Tarantula PRO nyomtatóval:
1. kb 2 réteg nyomtatás tök jól megy, viszont utána nem akar jönni a filament, az extruder kattog és nem tudja tolni előre az anyagot, akkor sem, ha kézzel próbálok rásegíteni és tolni. Próbáltam megemelni a nozzle hőmérsékletet, de nem jelentett változást.
2. a fenti miatt több helyen apróbb repedések lettek a gyári extruderen. E helyett milyen olcsóbb megoldást javasolnátok? Pl egy ilyen jó lehet?Köszi
-
kavalkád
senior tag
-
-
ParadoxH
aktív tag
válasz
MrChris #50955 üzenetére
Néha páran belefutnak szintezési, bed, hardveres és clogging hibákba is. Pl. a másik csoportban bigrob írt olyan problémáról amit komplett Y tengely cserével lehetett megoldani - nem túl gyakori, de nem is egyedi eset. Nincs tökéletes nyomtató. Az X1C és a H2D se az. Viszont a meghibásodási arányokra érdemes figyelni. Az hogy kinek milyen egyéni tapasztalatai vannak nem feltétlenül releváns.
Ha kicsit komolyabb mintákat akarsz látni, érdemes felkeresni a kiszemelt nyomtatóknak a fb csoportjait. Megnézni, hogy ott hány felhasználó aktív, milyen gyakoriak a hibajelentésekből érkező posztok, ezeknek nagyjából hányada user error és hányada hw-es probléma. Ha ezt figyelembe veszed akkor az jön ki a végén, hogy jelenleg az A1 számszerűsítve a leghülyebiztosabb nyomtató. Tényszerűen bárki le tudja ellenőrizni, hogy pl a Kobra 3-nál (annak ellenére, hogy kevesebb nyomtató van a piacon) aránylag több hw-es hibáról számolnak be ha viszonylagosan levonon a user error posztokat.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Van valakinek Budapesten eladó Sunlu ezüst PETG filament?
Holnap már nyomtatni szeretnék vele.
Korábban innen vettem, de most nincs készleten, sőt hogy nézem, az értelmes színűekből egyik sincs már. -
ParadoxH
aktív tag
válasz
rsanya87 #50947 üzenetére
Nagyjából a filamentszivárgást visszaszorították, de nem teljesen. Ma is látni a fb csoportokban 1-2 naponta, hogy valakinél előjön. Kár érte, mert ha ez a hiba nincs a kezdetektől fogva akkor a bambu nagyon komoly kihívót kap. Persze ez nem mindenkinél jön elő mára, de akiknél előjön azt ez nem vigasztalja.
A kotyogás, a szíjszakadások és a z tengely problémák az olcsóbb alkatrészeknek a nyűgje szerintem. Mindegyik orvosolható.
Nyomtatási minőségben a K3 megközelíti az A1-et, de tartósságban vallásosnak kell lenni, hogy azt gondolja valaki, hogy pl egy lineáris rúd legalább annyira tartós tud lenni mint egy lineáris sín, stb. Ha logikusan belegondolsz belátható, hogy az hogy valami féláron kínálnak annak ára van. Ettől függetlenül az A1-nek is vannak hibái. -
doc
nagyúr
válasz
rsanya87 #50947 üzenetére
"mindkettőnk külön fiókjához a saját bankkártya volt csatolva, ha az asszony számláján nem volt pénz levonni az előfizetéseit, akkor az enyémet terhelte meg" - na latod, hat CSALADI, tudja ez hogy ami a tied, az az asszonye
Nekem van MacBook, azzal szenzacios, pl. telefonon copy, a gepen paste, vagy a telefonon megnyitott weboldalt egy kattintassal a gepen nyitom meg, ha telefonon hivnak, felveszem a gepen, a telefonnan keszitett fotot gepen ket kattintassal barhova berakom, stb. En imadom
Es hogy ON is legyen kicsit: Bambunal siman van hogy telefonon bongeszgetve talalok egy tok jo modellt MakerWorldon, par "kattintas" es mar indul is a nyomtaton, akkor is ha en kozben szaz kilometerekre vagyok, mire hazaerek elkeszul
-
rsanya87
tag
válasz
kokokka #50944 üzenetére
Igen azt olvastam, hogy a kezdeti széria fej összeszerelése nem volt az igazi, mert orrán száján folyt a fila
A fémgörgők kotyogása is megszűnt a tálca alatt?
@doc
De van, 2 tablet, 1 óra, meg az asszony is almásDe ott vesztettem el a hitem, mikor nem tudtunk normális családi fiókot csinálni, mert hiába mindkettőnk külön fiókjához a saját bankkártya volt csatolva, ha az asszony számláján nem volt pénz levonni az előfizetéseit, akkor az enyémet terhelte meg az apple
meg ilyen hasonló finomságok
A végén meg kellett szüntetni a családi csoportot is, mert összeakadt minden is.
-
kokokka
addikt
válasz
rsanya87 #50942 üzenetére
Akkor Kobra 3-at vegyél. A V2 parasztvakitás, semmi extra nincs venne. A nozzle már most is hibátlan, mindkettőt 10+ hónapja használom. Az ökoszisztéma (ha már ilyen szavakkal dobálózunk) itt is hibátlan, bárhonnan bármit nyomtathatsz. De ez is csak egy fícsőr, mert valójában úgyis otthon, a nyomtató mellől nyomtasz szinte mindig. Ne higyj azoknak, akik csak szidják, mert nem Bambu, de sosem hasznaltak még ilyet. Nekem most jön a harmadik, igaz az egy Kobra 3 Max. Ennyire jó és megbízható, legalább is nekem/nálam.
-
doc
nagyúr
válasz
rsanya87 #50942 üzenetére
"semmi hu de extra nincs benne az android után számomra" - gondolom akkor nincs semmilyen mas Apple eszkozod, ugye?
Baromi kenyelmes a Bambu okoszisztemaja, barmikor barhonnan barmit kinyomtatsz. Nekem megvan az A1 Mini par honapja, nagyon szeretem, bar teny hogy a 18x18x18 centi azert tud kicsi lenni
Szoval ha eselyes hogy nagyobb kell, akkor inkabb az A1 szerintem.
Eddig csak a hotenddel/nozzle-lal volt problema (clogging, meg a hotend elgorbult, ott nem tudom mi lehetett a hatterben, valoszinuleg nem jol raktam vissza egy tisztogatas utan es laza maradt), de az nem nagy cucc, konnyen javithato/cserelheto. -
rsanya87
tag
válasz
ParadoxH #50941 üzenetére
Hát az ökoszisztéma része abszolut nem izgat a Bambunak. Kb mint az iphone vs android. Első iphoneomat nyúzom, de semmi hu de extra nincs benne az android után számomra
A hardveres minőség ami nagyon vonz. A kobra 3 meg a mérete miatt (ahogy mondod egy A1 klón), mert biztos elég lesz mindenre, nameg róla is elég jókat mondanak mostanában.
@kokokka csak azért mert azt szokták, nemkell bambut ajánlani
Racionális, és a pénztárcámnak barátibb döntést akarom meghozni. Nem csak a vásárlással, hanem a későbbiekben is (filament, alkatrész, stb). Nem mindegy ha egy tekercs fila fele kuka, mert elbaszcsizza a nyomatot a gép
-
ParadoxH
aktív tag
válasz
rsanya87 #50939 üzenetére
Ezt te kell eldöntsd, hogy milyen szempontokat tartasz fontosnak. A Kobra 3 lényegében egy A1 klón - viszonylag olcsóbb alkatrészekből összerakva. Ettől függetlenül megfelelően működik. A bambu anyaghasználata masszívabb, az ökoszisztémája amit a nyomtatóval kínálnak a szakmai konzenzus szerint jobb. Az A1 és a mini már több ideje van a piacon. Aki mindkettőt próbálta, hajlamosabb a bambut ajánlani kezdőknek. Én is ezek közé tartozok.
Arra figyelj hogy ha a Kobra mellett döntesz akkor várd meg a Kobra 3 V2-t, ami tartalmazza pár bosszantó hardveres hiba/hiányosság javítását:
- jobb szintezés
- pár mm-el megnövelt nyomtatási térfogat
- jobb nozzle tömítés
- beépített kamera, etc. -
rsanya87
tag
Sziasztok!
Hatalmas dilemmában vagyok!
Bambu A1mini vs Anycubic Kobra 3!
A nyomtatásaim nagyrésze szerintem beleférne a 180x180x180 építőtérbe, de nem biztos h minden.. Eme két nyomtató közt töprengek, a 3DJake-en most a Bambu mini 90k, a kobra3 105.. A bambu üfsz-ről nagyon sok jót olvastam, az anycubik-ról semmit nem tudok
Jelenleg egy Geeetech A10-et hajtok (lassan csapágyasra), amire elkezdtem felmokolni a klippert, és upgradelni a nyomtatót.. Csakhát idő lesz míg tényleg rendben lesz, és addig is kéne valami ami szépen nyomtat és az se baj ha gyorsan. Jelenlegi állapotában az A10 se nem gyors (amugy sem az), se nem szépen nyomtat!
Szóval szeretnék véleményeket a 2 nyomtatóval kapcsolatban.
Legszívesebben mindkettőt megvenném, de annyi pénzem nincsszerk: Egyikhez sem vennék színcserélőt. Esetleg később ha majd szükség lesz rá. Jelenleg most nincs.
-
Flashback
addikt
KOBRA S1 gyäri PLA profil
150/300 mm/s -
Emunem
őstag
válasz
milszab #50929 üzenetére
Orsó: Kábeltartó, kötéltartó
karton doboz: Ajándékot / árut ebbe csomagolom bele.
Alátámasztás: Tervben van (ha szemmel látható mennyiség összejön, mert nem minden support jön le szépen) oviba, esetleg asszonynak, vagy egyéb kreatív embereknek adni, diorámához, fotózási kellék (nem is gondoltam volna)
Filament: nem marad sose, valami kicsi vackot kinyomtatok, ami pont annyi mennyiségű anyagot kér. Rosszabb esetben az AMS/Bambu kikakilja… -
vzso
aktív tag
Nekem nagyon bevált. Jó a minőség, eddig egy rolnival volt gondom, illetve nagy a választék és az árak is rendben vannak. Németektől jön, ingyen postával, szóval hamar ideér,
.
Az alapbeállításokkal szoktam használni, gond nélkül ment a Creality, Qidi, vagy akar Generic anyagbeállításokkal. Max a hőfokot állítottam be ha nagyon szálazott, de ezt is ritkán kellet. -
milszab
senior tag
Megmaradt filament/alátámasztás hulladékkal meg az üres dobokkal ti mit csináltok? Kuka? Nem lenne rosz valahogy újra hasznosítani, ha nem mást a filamentet....
-
doc
nagyúr
Van valakinek gazdaságos beszerzési forrása fehér “Marble” PLA-ra?
-
ptesza
senior tag
válasz
MrChris #50921 üzenetére
A PET-G nem rossz anyag de elég rideg tud lenni, főleg ha gagyi gyártótól veszed. Az ABS és az ASA hajlamos a vetemedésre már nyomtatás közben. A PLA-t sem engedném el 100% kitöltéssel. Vagy jöhetnek a mérnöki anyagok, nylon, polikarbonát stb. Van aki vállal olyanokat is itt.
-
MrChris
nagyúr
válasz
TomMusic #50918 üzenetére
Na ilyenre gondoltam. Vennék nyomtatót és keresgélem mire is van szükségem, pl ABS-re, vagy olyan amihez több kell nekem, mint pl a Bambu Lab A1.
Reggie0: 5 és 6mm közöttiek ezek a fúrószárak, amit fúrnak az kemény gyertyán, ami a probléma hogy változó szögben (0-15°) kell fúrni és a gyakorlat az, hogy a ferde felületen kicsit hajlamos megcsúszni a fúró, hiába az oszlopos fúrógép. A fúrószárak központossága is elég esetleges. A képen egy kb kivételes eset van, mert rövidített szárú a fúrószár, a gyakoribb a 70-80mm hossz. A sablon is pontosabb, ha fixen van rajta a fúrási pont, az anyagon nincs pontozás, de minél pontosabb fúrásra lenne szükség. A másik ok, hogy egy megfelelő sablonnal, beállítva akár kézi fúróval is el lehessen boldogulni.
csadi0011: Igen csak ezek tizedes lépésekben lennének cserélhetőek, azokat esztergálnám hozzá. Csapágy csak az extra.
-
csadi0011
őstag
Szerintem állítható fúrósablont akar csinálni, ahol a fúrómegvezetés fix ponton van és az agyagütköztetés, ami állítható. Peremes fúrópersely szerintem elég, nem kell csapágyazás.
-
MrChris
nagyúr
Köszi a válaszokat, rosszul fogalmaztam. A fúró nem ér valójában a műanyaghoz. Egy speciális csapágyazott fúróvezetőt betétekkel és anyagbefogót tervezek és fontos lenne, hogy erős, tartós, merev legyen. Itt egy kép hasonlóról, de az enyém másmilyen lenne. A legnagyobb erőhatás ami éri az a képen látható zongora kalapácsfej megszorítása. Szeretném ha évekig lehetne használni, ne kezdjen szétesni, vetemedni, töredezni a műanyag.
-
MrChris
nagyúr
Nincs tapasztalatom ezért kérdezném, hogy pl fúrószár vezető sablont, vagy más tartós és erős használatra tervezett eszközöket milyen anyagból érdemes nyomtatni? Esetleg ha termékként akarnám értékesíteni?
-
NF-
tag
Paraméterezhető szellőző takaró: https://makerworld.com/en/models/1379578
Köszi mindenkinek aki letölti! -
Sziasztok!
Mennyit érhet vajon egy teljesen gyári, keveset használt Creality Ender 5 Plus?
Sajnos nekem hatalmas, nem férek tőle így muszáj vagyok eladni. -
szjoci
őstag
Sziasztok!
Eger környékén van valaki, aki tpu-ból tudna egy tömítést nyomtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest