- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- LG LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaulMP
tag
Azt a kva milyen jók az Cyberpunk-os karakterek animációi.

Lucilla viszont az eddigiek alapján annyira nem bejövős, bár a 2. formja azért menő.
-
PaulMP
tag
Én tök bírom ezeket az ilyen anime style videókat amiket csinálnak.
Ezt már Nikkevel kapcsolatban is említettem de én tök szívesen néznék egy Wuwa animét ebben a stílusban.

Bár az is igaz, hogy amióta ezt a 2 játékot játszom én már nem is nézek semmilyen animét mert ezek pótolják kb mert bőven vannak olyan jók szerintem.
''1 Dragon Ball fan mangát követek heti szinten 1 részt de azon kívül semmi, majd ha esetleg folytatják a rendes animét Super után akkor azt nézem majd..'Jaja Kuro nagyon tudja, hogy kell ilyen animált videókat gyártani, 2D meg 3D-st is. Az Aemeath-es is nagyon jó volt.
Anno sok anime-t néztem én is, de mára már szinte teljesen leszoktam róluk, nekem is bőven elégek az anime játékok.
-
PaulMP
tag
Haverom akkor valami anomália lehet..

Mindig ezt csinálja, nem játszik aktívan hanem inkább több hónapos kihagyásokkal de utána egyből kiszed mindent amit akar. 'ja és nem is költ semmit a játékra ugye..'
Közben amúgy már Mornye-t is kiszedte egyből Hiyuki után csak abból a pullból ami régebbről maradt nála meg amit a belépéskor kapott eventből.
Nekem Hiyuki+Mornye-re ráment több mint 1 hónapnyi eventek+5$ pass meg napi szinten játszásból származó Astrite/pull amit félretettem és le is nullázott a végére.Most nem sajnálom tőle csak azért egy szinten engem zavar, hogy én meg itt játszom aktívan day 1 óta majdnem minden eventet megcsinálok meg end game szinten is játszom és alig birok összekaparni 2 update közt elég pullt 1 kari+fegyverre és közben skippelek is karikat.
Ezt a részét mindig is utálni fogom a legtöbb gacha játéknak mármint, hogy mennyire nem fair ha simán csak nincs szerencséd..Valakinek meg egy 10 pull-ban dob 3 karit, ez sajna ilyen. Nem hiszem, hogy bármi rejtett gacha mechanika lenne a játékban.
Én az átlagnál azért szerencsésebb vagyok, havi 15$-it fizetek fixen, és eddig olyan nem volt, hogy valamit ne tudtam volna kiszedni ebből. Most is van még 400 pull és Denia garantált.
-
Daelion
őstag
Én tök bírom ezeket az ilyen anime style videókat amiket csinálnak.
Ezt már Nikkevel kapcsolatban is említettem de én tök szívesen néznék egy Wuwa animét ebben a stílusban.

Bár az is igaz, hogy amióta ezt a 2 játékot játszom én már nem is nézek semmilyen animét mert ezek pótolják kb mert bőven vannak olyan jók szerintem.
''1 Dragon Ball fan mangát követek heti szinten 1 részt de azon kívül semmi, majd ha esetleg folytatják a rendes animét Super után akkor azt nézem majd..' -
Daelion
őstag
Haverom akkor valami anomália lehet..

Mindig ezt csinálja, nem játszik aktívan hanem inkább több hónapos kihagyásokkal de utána egyből kiszed mindent amit akar. 'ja és nem is költ semmit a játékra ugye..'
Közben amúgy már Mornye-t is kiszedte egyből Hiyuki után csak abból a pullból ami régebbről maradt nála meg amit a belépéskor kapott eventből.
Nekem Hiyuki+Mornye-re ráment több mint 1 hónapnyi eventek+5$ pass meg napi szinten játszásból származó Astrite/pull amit félretettem és le is nullázott a végére.Most nem sajnálom tőle csak azért egy szinten engem zavar, hogy én meg itt játszom aktívan day 1 óta majdnem minden eventet megcsinálok meg end game szinten is játszom és alig birok összekaparni 2 update közt elég pullt 1 kari+fegyverre és közben skippelek is karikat.
Ezt a részét mindig is utálni fogom a legtöbb gacha játéknak mármint, hogy mennyire nem fair ha simán csak nincs szerencséd.. -
PaulMP
tag
Kezdem tényleg elhinni ezt az elméletet miszerint ha valaki elég sokáig abbahagyja a játékot és visszajön akkor jobb pullokat kap.
Már mástól is hallottam ezt az elképzelést azt most a gachás haveromat visszarángattam Hiyuki-val és kb év eleje/Lahai Roi kezdete óta be sem lépett.
Na konkrétan 1 pullból meglett neki Hiyuki..
'Nekem meg ment rá vagy 130..'Áhh, full random. Nem volt kihagyásom, és nekem is van, hogy pár pullból jön a kari, de van, hogy elmegy max pity-ig.
-
Daelion
őstag
Kezdem tényleg elhinni ezt az elméletet miszerint ha valaki elég sokáig abbahagyja a játékot és visszajön akkor jobb pullokat kap.
Már mástól is hallottam ezt az elképzelést azt most a gachás haveromat visszarángattam Hiyuki-val és kb év eleje/Lahai Roi kezdete óta be sem lépett.
Na konkrétan 1 pullból meglett neki Hiyuki..
'Nekem meg ment rá vagy 130..' -
Daelion
őstag
Kötelezőnek érzik minden patchben itt is, meg a mihoyos játékokban is, hogy folyamatosan legyenek ilyen mini gamek. I guess mindenki időnként talál 1-1 olyat ami neki bejön, de nekem ezek aránya eddig elég gyenge. Nekem pl. pont a tower defense tetszett - mondva úgy, hogy különben 20 éve nem játszottam olyasfajta játékkal. Miközben pár éve vallásosan nyomkodtam telefonon zenés ritmusjátékot, itt meg az pont nem jött be.
Nem tudom ezt a cubie derby most mit tud. Tegnap beléptem, majd kiírta, hogy 20 percet kell várni mire történik majd valami, aztán azzal a lendülettel hagytam is abba örökre. Hasonlóan ezzel a flipperes marhasággal - eljutottam oda, hogy nem érdekel az extra roll kavics, annál többet ér az időm, hogy olyan minijátékokkal "játsszak" ami nem szórakoztat.
Nem lenne ezekkel gond ha tényleg csak opcionálisak lennének max valami kozmetikai/achi rewardokkal.
Ha minden olyan mini gamet kihagynék ami nem tetszik akkor nagyon sok extra alapanyag meg pulltól maradnék ki amit nagyrészt F2P játékosként nem engedhetek meg szal valahogy ráveszem magam és megcsinálom őket legalább a limited time event rewardok miatt.. 'Van egy határ persze aminél én is többre tartom az időmet és leszarom..' -
nonsen5e
veterán
Én ezeket a zenés rythm mini gameket/eventeket nem bírom mert alapjáraton nem szeretem az olyan játékokat sem erre most Wuwa meg Nikke-ben is az volt/van mint event hát mondom hagyjanak már békén ezekkel.
'kényszerből azért megcsináltam..'
Másik ilyen az a tower defense mini game amit viszont a mai napig nem voltam hajlandó megcsinálni..
Utálom a tower defense játékokat...
Cube derby meg ja én is sokszor lemaradok róla, elég szarul van kitalálva.Kötelezőnek érzik minden patchben itt is, meg a mihoyos játékokban is, hogy folyamatosan legyenek ilyen mini gamek. I guess mindenki időnként talál 1-1 olyat ami neki bejön, de nekem ezek aránya eddig elég gyenge. Nekem pl. pont a tower defense tetszett - mondva úgy, hogy különben 20 éve nem játszottam olyasfajta játékkal. Miközben pár éve vallásosan nyomkodtam telefonon zenés ritmusjátékot, itt meg az pont nem jött be.
Nem tudom ezt a cubie derby most mit tud. Tegnap beléptem, majd kiírta, hogy 20 percet kell várni mire történik majd valami, aztán azzal a lendülettel hagytam is abba örökre. Hasonlóan ezzel a flipperes marhasággal - eljutottam oda, hogy nem érdekel az extra roll kavics, annál többet ér az időm, hogy olyan minijátékokkal "játsszak" ami nem szórakoztat.
-
Daelion
őstag
Én ezeket a zenés rythm mini gameket/eventeket nem bírom mert alapjáraton nem szeretem az olyan játékokat sem erre most Wuwa meg Nikke-ben is az volt/van mint event hát mondom hagyjanak már békén ezekkel.
Másik ilyen az a tower defense mini game amit viszont a mai napig nem voltam hajlandó megcsinálni..
Utálom a tower defense játékokat...
Cube derby meg ja én is sokszor lemaradok róla, elég szarul van kitalálva. -
Renok
senior tag
-
PaulMP
tag
Amúgy nem tudom mikor volt utoljára kari aminek ennyire tetszett a játékmenete mint Hiyuki.
Talán lehet tényleg azért mert 2 régi kedvenc karim keverékének érződik és úgymond otthon érzem magam.
Este játszottam vele pár endgame helyen és amikor megvan a full kombója/rota rendesen kirázott tőle a hideg. 'Vagy csak mert Glacio
'
Személyisége annyira nem jön be de mint játszható karakter viszont benne van a top 3 kedvencbe az biztos.Jaja nekem is egyik kedvenc lett játékmenetre.
-
PaulMP
tag
Áh igen a Cube Derby, tavaly is ez volt az az event ami miatt majdnem azt mondtam, hogy kapja be a Kuro és abbahagyom a játékot, ez idén sincs másképp... hazaérek, még nem kezdődött el a verseny, de már nem lehet "fogadni" mekkora faszság ez...
-
Daelion
őstag
Amúgy nem tudom mikor volt utoljára kari aminek ennyire tetszett a játékmenete mint Hiyuki.
Talán lehet tényleg azért mert 2 régi kedvenc karim keverékének érződik és úgymond otthon érzem magam.
Este játszottam vele pár endgame helyen és amikor megvan a full kombója/rota rendesen kirázott tőle a hideg. 'Vagy csak mert Glacio
'
Személyisége annyira nem jön be de mint játszható karakter viszont benne van a top 3 kedvencbe az biztos. -
Daelion
őstag
Igen azt néztem, hogy előzőleg crit cap felett voltál ha számoljuk a szet bónuszt tehát abból nem volt baj faragni.

Nekem most valahogy 98%+ Crit van a szettel de ja majd próbálok kicsit jobb 1-es echot csinálni mert kéne legalább +1 roll ER%.
Többi stat meg elég lesz nekem mert amúgy már most is elég jól működik. -
PaulMP
tag
Na végre volt időm befejezni a 3.3 sztorit azt tegnap este el tudtam kezdeni dolgozni Hiyuki echo szetjén is.
Egyelőre ennyi lett de sokkal többet nem is fogok kihozni belőle mert nagyon szanaszét rollozott és macera lenne.
4-es echon pl minden megvan ami kell csak a crit dmg roll nem szal az inkább marad úgy.
1-es echon tudok valamennyit majd reszelni hátha dob +1 ER% rollt esetleg egy extra Liberation % roll-al vagy valami. 'Per pill 2 darab Liberation rollom van'
Annyira nem fogom min-maxolni mint Aemeath szetjét mert azt elég volt 1x megcsinálni.
Nekem amúgy tetszett a 3.3 sztori pláne a vége bár én alapjáraton imádom a robotos filmeket/játékokat.
Aemeath-meg húzhat vissza a suliba.
Na hát ez most az új, feláldoztam egy CR%-ot, de +18% CD% és egy kicsivel több attack is úgy, hogy megvan a +70% glacio damage. Ugye 75% CR kell a 100%- hoz Hiyuki-nak, set bónusz ad 25%-ot, így most van 66.7% + 25% = 91,7% ami nem rossz:

-
Daelion
őstag
Én inkább kerülök minden spoiler gyanús mondatot, pont ezért mert nem lehet tudni ki hol tart. Inkább általánosságban szoktam beszélni a dolgokról, hogy tetszett vagy nem stb. De igen nagyon jó lenne egy spolier tag... elégé alap szokott lenni forumokon.
Rebecca 100% hogy ingyenes, a fegyvere meg szinte biztos, hogy nem. De mindent is húzni fogok.
Garantált ugye Denia nekem, így kis szerencsével nagyon kevés pull-ból meglesz, és akkor fog maradni ~350 pull kb a patch végére, aminek bőven elégnek kell lennie Lucy-re meg a fegyókra, meg akár Lucilla-ra is, ha úgy alakul, hogy kell. De azért megvárom mit fog tudni az 5 csillagos YangYang meg a másik új kari, mielőtt nagyon elköltenék mindent.Az a baj, hogy én pl szeretek a játék sztoriról meg egyebekről beszélni de így nem lehet itt..
Én most kifingtam pull ügyileg de az anniversary eventekből/map exploration,stb mindent rakok félre 3.4-ig aztán csak elég lesz valamire.
Hiyuki gameplay amúgy nagyon bejön pláne most, hogy már játszható szinten van lvl 90-en. 'Skilleket majd a jövő heti resettel tudom maxolni'
Harcrendszere kicsit a régi main karimra emlékeztet MMO-ból amit játszottam ami persze nem rossz dolog.
-
PaulMP
tag
Bocsi, de igazából nem akkora spoiler mert nagyon hamar fel fogják vezetni amire magad is rájössz és inkább a tényleges események/elbeszélés ami spoiler lenne.

Amúgy miért nincs spolier tag ezen a fórumon? Elég alap funkciónak kéne lennie manapság.. 'ha lett volna akkor oda rakom biztos ami biztos alapon'
Amúgy is elég érzékeny téma, hogy mikor számít valami spoiler-nek mert teszem azt ha valaki ma kezdi el a játékot neki minden spoiler lenne amit ide írunk.
Én azon tudok inkább kiakadni amikor még 1 nap sem telik el és már nyomassák fel YT-re meg mindenhova a 100% spoiler videókat úgy, hogy benne van a rohadt videó címbe meg a thumbnail képbe a spoiler... Na attól nálam is kinyílik a bicska és amíg nem fejeztem be saját magam fel sem tudok ezek miatt lépni oda mert egyből a pofámba tolja őket ha akarom ha nem..
'Jelenlegi Nikke sztori spoilert pár óra után a pofámba tolták így aminek nagyon tudtam örülni mert ugye este fejeződött be az update és én csak másnap tudtam elkezdeni meló után és az mellesleg 1 teljesen váratlan dolog volt..'Engem ez fog majd most érdekelni: Rebecca az ingyenes kari lesz elvileg és Lucy-nak lesz bannere vagy valami hasonló.
Én imádtam Cyberpunk 2077-et meg Edgerunnerst is tehát én ezt semmilyen szinten sem szeretném kihagyni.Denia szinte biztos, hogy nálam is skip lesz így első körben de Lucilla lehet érdekelni fog attól függően, hogy milyen csapatba lesz jó meg mennyi pullom lesz rá. 'Az a baj, hogy Chisa rerun is lesz és ő meg már lehet kéne mert egyre több csapatomba lenne helye csak ugye elsőnek amikor volt buktam rajta a 50/50-et..'
Én inkább kerülök minden spoiler gyanús mondatot, pont ezért mert nem lehet tudni ki hol tart. Inkább általánosságban szoktam beszélni a dolgokról, hogy tetszett vagy nem stb. De igen nagyon jó lenne egy spolier tag... elégé alap szokott lenni forumokon.
Rebecca 100% hogy ingyenes, a fegyvere meg szinte biztos, hogy nem. De mindent is húzni fogok.
Garantált ugye Denia nekem, így kis szerencsével nagyon kevés pull-ból meglesz, és akkor fog maradni ~350 pull kb a patch végére, aminek bőven elégnek kell lennie Lucy-re meg a fegyókra, meg akár Lucilla-ra is, ha úgy alakul, hogy kell. De azért megvárom mit fog tudni az 5 csillagos YangYang meg a másik új kari, mielőtt nagyon elköltenék mindent. -
Daelion
őstag
Bocsi, de igazából nem akkora spoiler mert nagyon hamar fel fogják vezetni amire magad is rájössz és inkább a tényleges események/elbeszélés ami spoiler lenne.

Amúgy miért nincs spolier tag ezen a fórumon? Elég alap funkciónak kéne lennie manapság.. 'ha lett volna akkor oda rakom biztos ami biztos alapon'
Amúgy is elég érzékeny téma, hogy mikor számít valami spoiler-nek mert teszem azt ha valaki ma kezdi el a játékot neki minden spoiler lenne amit ide írunk.
Én azon tudok inkább kiakadni amikor még 1 nap sem telik el és már nyomassák fel YT-re meg mindenhova a 100% spoiler videókat úgy, hogy benne van a rohadt videó címbe meg a thumbnail képbe a spoiler... Na attól nálam is kinyílik a bicska és amíg nem fejeztem be saját magam fel sem tudok ezek miatt lépni oda mert egyből a pofámba tolja őket ha akarom ha nem..
'Jelenlegi Nikke sztori spoilert pár óra után a pofámba tolták így aminek nagyon tudtam örülni mert ugye este fejeződött be az update és én csak másnap tudtam elkezdeni meló után és az mellesleg 1 teljesen váratlan dolog volt..'Engem ez fog majd most érdekelni: Rebecca az ingyenes kari lesz elvileg és Lucy-nak lesz bannere vagy valami hasonló.
Én imádtam Cyberpunk 2077-et meg Edgerunnerst is tehát én ezt semmilyen szinten sem szeretném kihagyni.Denia szinte biztos, hogy nálam is skip lesz így első körben de Lucilla lehet érdekelni fog attól függően, hogy milyen csapatba lesz jó meg mennyi pullom lesz rá. 'Az a baj, hogy Chisa rerun is lesz és ő meg már lehet kéne mert egyre több csapatomba lenne helye csak ugye elsőnek amikor volt buktam rajta a 50/50-et..'
-
PaulMP
tag
-
Renok
senior tag
Lucilla nekem muszáj lesz, kell a néni.
Luke nekem nincs meg. Na majd megnézem, hogy Denia mennyire lesz jó.
-
PaulMP
tag
Aemeath + Denia + Lupa/Chisa lesz a fusion burst csapat, meg Luke--nak is a BiS-e.
Nekem bejön a kari, és le akarom cserélni Lynae-t, egyenlőre kell a Hiyuki csapatba, és nem biztos, hogy akarom húzni Lucilla-t. -
Renok
senior tag
Ja... Denia-hoz van vagy 300 echo-m, a megfelelő stattal, elkezdeni majd a buildet, de az, hogy ezt a nulláról kell farmolni igazi kínszenvedés.
Egyesével farmolni az echo-kat nincs kedvem szóval, megcsinálom a napi 4x tacet field-et, a heti echo bezúzós dolgot, meg a 3x nightmare nest-et és ennyi. Ebből jó ha napi 1-2 megfelelő echo esik. A main stat módosítót már nem akarom elpazarolni rá.
-
nonsen5e
veterán
Na végre volt időm befejezni a 3.3 sztorit azt tegnap este el tudtam kezdeni dolgozni Hiyuki echo szetjén is.
Egyelőre ennyi lett de sokkal többet nem is fogok kihozni belőle mert nagyon szanaszét rollozott és macera lenne.
4-es echon pl minden megvan ami kell csak a crit dmg roll nem szal az inkább marad úgy.
1-es echon tudok valamennyit majd reszelni hátha dob +1 ER% rollt esetleg egy extra Liberation % roll-al vagy valami. 'Per pill 2 darab Liberation rollom van'
Annyira nem fogom min-maxolni mint Aemeath szetjét mert azt elég volt 1x megcsinálni.
Nekem amúgy tetszett a 3.3 sztori pláne a vége bár én alapjáraton imádom a robotos filmeket/játékokat.
Lesssgoooo, akkor kezdem is a sztorit.
-
PaulMP
tag
Ja... Denia-hoz van vagy 300 echo-m, a megfelelő stattal, elkezdeni majd a buildet, de az, hogy ezt a nulláról kell farmolni igazi kínszenvedés.
Egyesével farmolni az echo-kat nincs kedvem szóval, megcsinálom a napi 4x tacet field-et, a heti echo bezúzós dolgot, meg a 3x nightmare nest-et és ennyi. Ebből jó ha napi 1-2 megfelelő echo esik. A main stat módosítót már nem akarom elpazarolni rá.
-
Renok
senior tag
Hiába raktad off-ba, spoilert ne tolj kérlek szépen, én még pl., sehol sem járok az új sztoriban.
Király statok amúgy, majd én is nekiállok lassan, de nagyon kevés echo esik ehhez a szetthez.
-
Daelion
őstag
-
Daelion
őstag
Hát egyenlőre így állok.
Igazából csak egy CD% hiányzik cserébe van 3x ATK% (27.4%) és 4x Lib damage% (32.9%).
Ha a csatolt echo helyett sikerül egy CD% és CR% os-at rollolni, de ATK% és Lib damage% nélkül mondjuk, akkor kevesebbet sebezne hiába van ott az extra CD%, szóval lehet megelégszem ezzel.

Én még el sem kezdtem dolgozni rajta.
'Így jár aki 2 gachát is játszik aktívan és egyszerre van nagy update..'
Ránézésre jó az meg hát ja lehet papíron jobban nézne ki a több CD% de ha meg mást veszítesz miatta akkor igazából mind 1 is. 'Én is jártam már így nem egy karival és inkább hagytam..' -
PaulMP
tag
Hát egyenlőre így állok.
Igazából csak egy CD% hiányzik cserébe van 3x ATK% (27.4%) és 4x Lib damage% (32.9%).
Ha a csatolt echo helyett sikerül egy CD% és CR% os-at rollolni, de ATK% és Lib damage% nélkül mondjuk, akkor kevesebbet sebezne hiába van ott az extra CD%, szóval lehet megelégszem ezzel.

-
Renok
senior tag
-
PaulMP
tag
Csak nem akar összejönni az az egy Echo Hiyuki-nak.

Komolyan az utolsó echo-ra többet költöttem 2x már mint a maradék 4-re összesen és még mindig nem jött ami kell.
-
Daelion
őstag
Ja igen abbol az Echos kajából talán elhasználtam pár darabot még régebben de abból is csak annyi van amit valahonnan kaptunk rewardnak és meg van is belőle.
-
Renok
senior tag
-
nonsen5e
veterán
Amúgy csak engem nem tud kb semennyire sem érdekelni a játékban főzés meg akármi ami azzal kapcsolatos?
Konkrétan csak akkor csinálok 1 darab random kaját ha kell daily-hez gyors.
Használni sem szoktam ezeket az idő limites buffokat soha bár ezeket más játékokban sem szerettem valamiért. 'PvP játékban amikor még játszottam olyat konkrétan úgy éreztem, hogy csalás azokat használni mert az nem a karakter valós statja
'Engem sem. Pár hete fedeztem fel eleve, hogy lehet 1-200 gachakavicsot szerezni ha felhúzza a főzés és a crafting skilljét is az ember. Akkor ki is húztam őket, annyiban is maradt az egész azóta is.
-
PaulMP
tag
Amúgy csak engem nem tud kb semennyire sem érdekelni a játékban főzés meg akármi ami azzal kapcsolatos?
Használni sem szoktam ezeket az idő limites buffokat soha bár ezeket más játékokban sem szerettem valamiért. 'PvP játékban amikor még játszottam olyat konkrétan úgy éreztem, hogy csalás azokat használni mert az nem a karakter valós statja
'Echo boss-okhoz szoktam buff-okat használni, ha nagyon idegesítenek, meg echo farmoláshoz az 50% echo drop rate bonusz kaját, de kb ennyi.
-
Daelion
őstag
' -
Daelion
őstag
Szerencsére néha a rosszban is van valami jó.
Én is úgy voltam vele, hogy csak eltolom a maradék 40-50 pullom Mornye-re azt legrosszabb esetben lesz egy garantáltam a kövi karira ami érdekel de aztán csak beadta.
Nem igazán tudok mit kezdeni ezzel Lunite-al amit a $5-os passból kapok mellékesen azt már annyi összegyűlt, hogy mondom megkapja a kabátkáját bar igazából nem tetszik annyira.
Lehetne amúgy több skin a játékban mert kb csak olyan kariknak van akikkel vagy nem játszok vagy nincs is meg vagy nem tetszik.. Egyedül Carlotta nyári fürdőruhája van meg ezen kívül de ott is váltogatni szoktam az meg az alap közt.
Pedig ha nem lennének drágák akkor lehet vennék párat ha lenne elég opció legalább minden karira 1/2.
Tudom, hogy bele lehet modolni skineket de én olyat nem csinálok max offline játékokban.. -
Renok
senior tag
-
PaulMP
tag
Én is elnyomtam még egy 10-est "poénból" és adott még egy 5 csillagost, igaz buktam az 50/50-et de így most garantált Denia.
-
Daelion
őstag
Vettem egy reroll izét. Az egyik 21% crt damage-es echo-nál akartam használni mert múltkor bejött
. Hát most nem... Ne vegyetek boltból 30 coral-ért reroll-t, nem éri meg, egy kis tanuló pénz volt ez most. 
Amúgy Hiyuki move-setje meg animációi elképesztő jók, nagyon komplex. Lynae volt eddig nálam a csúcstartó, de Hiyuki átvette a vezetést.

Megnéztem amúgy mi a különbég ha Chisa-nál marad a saját echo szettje. Hát kb semmi, ilyen ~3%-al sebez kevesebbet a csapat ha nem rejuv szett van Chisa-n, ami kb akkor számít ha speedrun-olsz, szóval nekem marad a régi.
Azt amúgy én is néztem, hogy Hiyuki animáció nagyon szépek és fluidak.
-
PaulMP
tag
Vettem egy reroll izét. Az egyik 21% crt damage-es echo-nál akartam használni mert múltkor bejött
. Hát most nem... Ne vegyetek boltból 30 coral-ért reroll-t, nem éri meg, egy kis tanuló pénz volt ez most. 
Amúgy Hiyuki move-setje meg animációi elképesztő jók, nagyon komplex. Lynae volt eddig nálam a csúcstartó, de Hiyuki átvette a vezetést.

Megnéztem amúgy mi a különbég ha Chisa-nál marad a saját echo szettje. Hát kb semmi, ilyen ~3%-al sebez kevesebbet a csapat ha nem rejuv szett van Chisa-n, ami kb akkor számít ha speedrun-olsz, szóval nekem marad a régi.
-
Daelion
őstag
Na igen az miatt rendszeresen szoktam panaszkodást látni, hogy ne rakják már új régiók/bossok mögé a lvl materialt mert nem bírják szintezni a kari akik nem tartanak ott..
Pedig nekem egyik külföldi gachás haverom lehet visszajön csak Hiyuki miatt mert neki fehér haj+vörös szem fetishe van és direkt mutattam neki a karit tegnap.
Asszem Lynae óta nem játszott a játékkal de az még nincs olyan vészesen lemaradva. -
PaulMP
tag
-
PaulMP
tag
Agyam eldobom ettől az Echo rendszertől komolyan..
Akarnám összerakni Mornye-t és ugye nem kell neki sok csak sima Energy Regen mint main sub stat roll erre itt szenvedtek mert 1-et sem akar adni egyiken se.
Persze közben tolja a fullos Crit/Crit DMG/ATT % rollokat amiket meg DPS karikon nem akar soha adni.
Hagyom is a fenébe jó lesz ez így.. Még el sem kezdtem dolgozni Hiyukin és képzelem ott mennyi material meg echo fog majd kelleni..
Én majd ma valamikor elkezdem Hiyuki Echo set-jét. Legalább a lvl90 megvan nekünk gyorsan, azok akik hátrébb vannak a sztoriban azt se tudják megcsinálni.
Denia Echo-kból van vagy 300 ami jó is xD azt farmoltam eddig. -
Daelion
őstag
Agyam eldobom ettől az Echo rendszertől komolyan..
Akarnám összerakni Mornye-t és ugye nem kell neki sok csak sima Energy Regen mint main sub stat roll erre itt szenvedtek mert 1-et sem akar adni egyiken se.
Persze közben tolja a fullos Crit/Crit DMG/ATT % rollokat amiket meg DPS karikon nem akar soha adni.
Hagyom is a fenébe jó lesz ez így.. Még el sem kezdtem dolgozni Hiyukin és képzelem ott mennyi material meg echo fog majd kelleni..
-
Renok
senior tag
És tényleg.
El is felejtettem,hogy a Fusion Burst is bele van írva a szet bónuszba..
Sztorit én még nem kezdtem el de ha nem olyan hosszú akkor én annak most kivételesen örülök mert azt sem tudom hol áll a fejem annyi mindent kéne most játszani hirtelen.. 'Annyira jól tudják ezeket időzíteni
..'Igen, minden most van egyszerre.
-
Daelion
őstag
És tényleg.
El is felejtettem,hogy a Fusion Burst is bele van írva a szet bónuszba..
Sztorit én még nem kezdtem el de ha nem olyan hosszú akkor én annak most kivételesen örülök mert azt sem tudom hol áll a fejem annyi mindent kéne most játszani hirtelen.. 'Annyira jól tudják ezeket időzíteni
..' -
PaulMP
tag
Végig toltam a sima fő küldit, meglepően rövid és sajnos közel sem annyira jó mint a 3.1 volt. Persze vannak benne jó momentumok, de nagyon gyorsan lezavarják az egészet és érzelmileg nincs benne semmi, nem úgy mint a 3.1-ben. Nekem elég nagy csalódás volt, de lehet túl sokat vártam, túlzottan fel volt hype-olva.
-
PaulMP
tag
Sajnos már a játék kezdete óta rajtam van az átka..
'Vele buktam az első 50/50-et Yinlin banneren..'
Denia design tetszik de ha tényleg Aemeath Fusion Burst buildhez lesz akkor sokra nem megyek vele mert nekem Tune Break-re van összerakva és én még 1 olyan statos echo szetet össze nem rakok mint ami most van rajta.
Szerencsére ahogy néztem nekem Mornye echo szetje ugyan az ami Aemeath-hez meg Hiyuki Tune Break team-hez kell szal elég lesz 1x összerakni.Az viszont tényleg nagyon jó lenne ha úgy lennének a kollab karik, hogy eventből legalább 1-1 darab belőlük aztán aki akar többet az tolhat rájuk pullt. 'Nem játszottam PGR-t'
Aemeath fusion burst-höz nem kell másik echo set neki.

-
PaulMP
tag
Chisa Rejuv. szetthez nekem is nulla kedvem van, főleg hogy a saját szettje nagyon fullos.
Pár hete amúgy megtörtént, ami megjelenés óta 1x sem: kifogytam teljesen a tunerekből - mindezt úgy, hogy minden waveplate-emet tacet fieldekre költöm.
Arany Echo XP cuccból volt még akkor vagy 1600 db, de a tuner kifújt teljesen.Azt hogy? Nekem mindig van 10-15k belőle
-
Daelion
őstag
Sajnálom, akkor rajtad is ott van a oroszlán fiú átok.
Nekem megvan Chisa, de Rejuv szettet kéne neki farmolni, Hiyuki-hoz az kell... de biztos nem fogok, semmi kedvem hozzá, főleg, hogy maxos Chisa saját szettje...
Én Deniat is akarom, jelenleg maradt úgy 300 pull, meg amit majd a 3.3 ad, szóval nem lesz gond, de azért remélem a collab-hoz speckó pull mateiral lesz. PGR-ben aszem úgy volt, hogy a colab event alatt lehetett speciális pull materialt szerezni, annyit, hogy garantáltan megkapd a karikat.
Sajnos már a játék kezdete óta rajtam van az átka..
'Vele buktam az első 50/50-et Yinlin banneren..'
Denia design tetszik de ha tényleg Aemeath Fusion Burst buildhez lesz akkor sokra nem megyek vele mert nekem Tune Break-re van összerakva és én még 1 olyan statos echo szetet össze nem rakok mint ami most van rajta.
Szerencsére ahogy néztem nekem Mornye echo szetje ugyan az ami Aemeath-hez meg Hiyuki Tune Break team-hez kell szal elég lesz 1x összerakni.Az viszont tényleg nagyon jó lenne ha úgy lennének a kollab karik, hogy eventből legalább 1-1 darab belőlük aztán aki akar többet az tolhat rájuk pullt. 'Nem játszottam PGR-t'
-
Renok
senior tag
Sajnálom, akkor rajtad is ott van a oroszlán fiú átok.
Nekem megvan Chisa, de Rejuv szettet kéne neki farmolni, Hiyuki-hoz az kell... de biztos nem fogok, semmi kedvem hozzá, főleg, hogy maxos Chisa saját szettje...
Én Deniat is akarom, jelenleg maradt úgy 300 pull, meg amit majd a 3.3 ad, szóval nem lesz gond, de azért remélem a collab-hoz speckó pull mateiral lesz. PGR-ben aszem úgy volt, hogy a colab event alatt lehetett speciális pull materialt szerezni, annyit, hogy garantáltan megkapd a karikat.
Chisa Rejuv. szetthez nekem is nulla kedvem van, főleg hogy a saját szettje nagyon fullos.
Pár hete amúgy megtörtént, ami megjelenés óta 1x sem: kifogytam teljesen a tunerekből - mindezt úgy, hogy minden waveplate-emet tacet fieldekre költöm.
Arany Echo XP cuccból volt még akkor vagy 1600 db, de a tuner kifújt teljesen. -
PaulMP
tag
Grat!
Én sajnos buktam 50/50-et Lingyang-al szokás szerint 'szerintem hamarosan már maxos lesz..' kb 60 pull után. Utána megint valahogy 60+ pull kellett mire beadta szal valahogy 130 pullba fájt Hiyuki.
Fegyvere 40 pull volt.Maradt valamennyi pullom, eh mondom elviszem 50/50-ig Mornye-t mert előzőleg nem volt rá keret és hát elférne Aemeath teamb-be mert Shorekeeper-t nem tudom ideálisan használni ott. De mondom mind 1 legrosszabb esetben lesz 1 garantált pullom a következőre ha bukom.
Vele viszont nyertem a 50/50-et valahogy 60 pull körül, fegyvere nem kell mert van R5 Discordom ami elvileg a második legjobb fegyvere supportra és nekem csak arra lesz.
Hiyuki-val a Tune Break team-et fogom összerakni Lynae+Mornye-vel. 'Nincs Chisa'Most aztán elintéztem magamnak a melót, rakhatok össze 2 karit meg 2 fegyvert is húzhatok fel és ugye nem ártana az eventeket+sztorit is csinálni.

Maradt talán 300 Astrite szal anni/eventekből rakhatok el mindent. 'Denia nem fog kelleni'
Tegnap este Nikkeben is szépen elnyomtam ~260 pullt új Anniversary karira mert 4 darabot is kiszedtem belőle de szerencsére ott ez nem vág földhöz
'Sajnálom, akkor rajtad is ott van a oroszlán fiú átok.
-
Daelion
őstag
Gratula!

Nekem 70-ig elmenet a kari banner úgy hogy nem dobta, aztán a következő 10-esben jött az 5 csillagos kari, csak hát nem Hiyuki... mondom k*rva jó...
A nagy elkeseredés középette tovább nyomtam, aztán jött még egy 5 csilalgos animáció ami már Hiyuki volt.
Szóval nekem is egy 10-es pullon belül ott volt mind a kettő csak fordítva
. Sajnos nem garantált így a kövi, de azért örülök.A fegyó 63-ból esett ki.
Grat!
Én sajnos buktam 50/50-et Lingyang-al szokás szerint 'szerintem hamarosan már maxos lesz..' kb 60 pull után. Utána megint valahogy 60+ pull kellett mire beadta szal valahogy 130 pullba fájt Hiyuki.
Fegyvere 40 pull volt.Maradt valamennyi pullom, eh mondom elviszem 50/50-ig Mornye-t mert előzőleg nem volt rá keret és hát elférne Aemeath teamb-be mert Shorekeeper-t nem tudom ideálisan használni ott. De mondom mind 1 legrosszabb esetben lesz 1 garantált pullom a következőre ha bukom.
Vele viszont nyertem a 50/50-et valahogy 60 pull körül, fegyvere nem kell mert van R5 Discordom ami elvileg a második legjobb fegyvere supportra és nekem csak arra lesz.
Hiyuki-val a Tune Break team-et fogom összerakni Lynae+Mornye-vel. 'Nincs Chisa'Most aztán elintéztem magamnak a melót, rakhatok össze 2 karit meg 2 fegyvert is húzhatok fel és ugye nem ártana az eventeket+sztorit is csinálni.

Maradt talán 300 Astrite szal anni/eventekből rakhatok el mindent. 'Denia nem fog kelleni'
Tegnap este Nikkeben is szépen elnyomtam ~260 pullt új Anniversary karira mert 4 darabot is kiszedtem belőle de szerencsére ott ez nem vág földhöz
' -
Renok
senior tag
Gratula!

Nekem 70-ig elmenet a kari banner úgy hogy nem dobta, aztán a következő 10-esben jött az 5 csillagos kari, csak hát nem Hiyuki... mondom k*rva jó...
A nagy elkeseredés középette tovább nyomtam, aztán jött még egy 5 csilalgos animáció ami már Hiyuki volt.
Gratu Neked is!
Kemények ezek a 10 pullon belüli dupla 5* karik! -
PaulMP
tag
Gratula!

-
Renok
senior tag
Hiyuki 50/50-et megnyertem, bár max pity-ig el kellett mennem!
Na mondom utána húzok még 1 10-est, ha már ilyen nehezen adta magát:

Ebben a legjobb, hogy előbb esett Hiyuki, és utána Calcharo, tehát a kövi 5* garantált.

Ezután a fegyver is max pity-n adta magát.

-
PaulMP
tag
Szerintem marha jó ez a kép.
A web event-nél amúgy megvan a 100%. Aki még nem login-olt be az ha belép kap most 50 astrite-ot.
-
PaulMP
tag
-
nonsen5e
veterán
Elvoltam világ másik felén, aztán nem követtem a híreket...És még a szokásos helyi Animate-be bemenni is elfelejtettem.
Ez lesz az új karakter? Gimme.Pedig még szüntetet is terveztem tartani a játékkal, de oh fluff, akkor a daily login azért meg fog maradni úgy látom. Tudja a kuro, hogy mit csinál.
-
Daelion
őstag
Áh nálam az a korán téma nagyon nem akarja magát.
Utoljára asszem Yinlin volt aki 20 pullból jött még a játék kezdetén. Mármint 10 pullból adta SSR-t de buktam is aztán a következő 10-es pull adta megint SSR-t és akkor meg már garantált volt ugye.
Azóta szinte mindig soft pity környékén vagy utána szoktam kapni tehát én már mindent az alapján tervezek biztos ami biztos alapon.
Amit viszont még 1x sem kaptam ha jól emlékszem az a dupla SSR 1 10-es pullból.
-
PaulMP
tag
Jaja az nekem is tetszik.
Viszont lehet be fogom próbálni Hiyuki-t mert Carlotta óta nem volt Glacio DPS kari azt azért elférne egy kis változatosság.
50-50-ig lehet elviszem aztán hátha beadja őt is mert most előző 2 karival nyertem szerencsére.
'Fene tudja meddig tart ki a szerencse..'Én is remélem hogy meglesz megint az 50/50, nekem is 2x volt most meg egymás után. Olyan 400 pullom lesz a patch kezdetén, annak elégnek kell lennie mind két karira meg a fegyverükre. De jó lenne azért ha mind a kettő korán jönne.
-
Daelion
őstag
Jaja az nekem is tetszik.
Viszont lehet be fogom próbálni Hiyuki-t mert Carlotta óta nem volt Glacio DPS kari azt azért elférne egy kis változatosság.
50-50-ig lehet elviszem aztán hátha beadja őt is mert most előző 2 karival nyertem szerencsére.
'Fene tudja meddig tart ki a szerencse..' -
PaulMP
tag
Azért elég barón néz ki Denia "tacet mark"-ja
:
-
PaulMP
tag
Van egy érzésem, hogy idén ennyi az anniversary, de ja ne nekem legyen igazam

-
Daelion
őstag
-
Renok
senior tag
Köszi!
Ezek az anniversary eventek nagyon gyengék szerintem is (erősen 1. éves anniv. érzésem van), de remélem Daelion-nak lesz igaza.
-
Daelion
őstag
Hivatalos Wuwa anni az május 22 és addig lesz elvileg a 3.3 esetleg 3.4.
Gondolom ezek ilyen felvezető dolgok mint ahogy másik gachában is amit jászom most lesz április végén half anni és már most kapjuk a hype dolgokat meg rewardot.
-
PaulMP
tag
Kódok:
EVERSHINE
2NDANNIVERSARY
FACEALEPH1
Érdekes hogy ez az anniversary és nem a 3.4, főleg, hogy semmi komoly anniversary event nincs, rerun se, érdekes... -
Daelion
őstag
Ez a Sigrika melléksztoris hely tényleg jól tele lett rakva RT-vel.
Kicsit most lemaradtam a dolgokkal de most lesz pár nap szünetem azt behozom majd.
Ja meg megjött 1 csomagom megint és bedobtam 1 Wuwa témás cuccot is mert hát majd nem mi.
Nyáron nekem szokásom párszor lelépni strandolni akár egyedül is azt eddig csak egy ilyen kicsi sport törülközőm volt ami alig volt elég arra hogy megszárítsam magam.
Azt nézelődtem egy kicsit és találtam egy ilyet:
Elég vékony de jó puha anyagból van és méretre is szerintem jó lesz meg ez nem olyan kirívó, hogy kivágjanak miatta a strandról/élményfürdőből.
Augusta+Iuno csapat amúgy is az egyik kedvencem tehát ez pont jó.
'Volt még pár féle más karis de maradt inkább ez' -
Daelion
őstag
Hát Chisa sajnos nincs.
Na akkor majd megvárom míg letesztelik őket. Az a baj, hogy nem nagyon merem elszórni az összes pullom mert a Cyberpunk collab az engem érdekel és nem fogok örülni ha pont akkora leszek üres.
-
PaulMP
tag
Én meg nem döntöttem el, hogy mi lesz mert jelenleg elég kényelmesen érzem magam a jelenlegi csapataimmal és már most is van pár amivel alig játszom.
Majd megnézem a trial runba őket meg, hogy milyen csapatba lehet őket beépíteni azt akkor eldöntöm.
Egyiket lehet ki tudnám szedni a fegyverrel együtt ha arról van szó de akkor megint nem fog semmim maradni.Mind a kettőnek Chisa ez egyik BiS csapattársa, Denia meg Aemeath BiS-e lesz még pluszban, egyenlőre ennyit tudni.
-
Daelion
őstag
Én meg nem döntöttem el, hogy mi lesz mert jelenleg elég kényelmesen érzem magam a jelenlegi csapataimmal és már most is van pár amivel alig játszom.
Majd megnézem a trial runba őket meg, hogy milyen csapatba lehet őket beépíteni azt akkor eldöntöm.
Egyiket lehet ki tudnám szedni a fegyverrel együtt ha arról van szó de akkor megint nem fog semmim maradni. -
PaulMP
tag
Kint vannak a gameplay/animáció videók a karakterekről ha valaki nem tudna várni és kíváncsi. Én azt hiszem mind a kettőt húzom, fegyóval együtt, lesz rá 450 pullom.

-
Daelion
őstag
Azt nyugodt szívvel hagyom meg annak akit érdekel vagy nem hagyja nyugodni ha ottmarad valami.
'Nekem néha még a kijelzett dolgokat is soknak érződik megcsinálni és általában utoljára hagyom..' -
PaulMP
tag
Nem tudok Genshinhez hasonlítani mert én jó ha 2 hétig játszottam vele a megjelenése után valamennyivel.
Viszont így kívülállóként meg teszem azt singleplayer/MMO játékokhoz hasonlítva nekem semmi bajom sincs Wuwa sztori írásával vagy menetével.
Én szemembe ez Rover sztorija meg a világé amibe benne van és fontos meg kevésbé fontos karakterek/szereplők jönnek mennek ami szerintem teljesen normális. Ember életében is nagyjából így van ez.
Nekem bőven elég az amikor bizonyos eventekben össze lehet futni velük egy kicsit de a fő sztoriban nekem nem gond, hogy idő után a háttérbe szorulnak vagy el is tűnnek. 'Kb mentek tovább a saját dolgukra és annyi'Exploring témával meg nekem is jobban tetszik ez, hogy látom a mapon listázva hogy mit kell csinálni nem úgy mint 1.0-ba ahol a többségét hagytam is a fenébe pont az miatt mert nekem arra nincs időm hogy annyit buheráljak le föl a mapon.
'Persze értem, hogy aki csak ezt az 1 játékot játssza annak ez így lehet karcsú.'#704 Renok
Standard pullt én már csak fegyverre szoktam eltolni ha esetleg nem kell a signature fegyver egy karinak vagy nem lett meg és elég a sima SSR amit onnan lehet kiszedni.Tele vannak az az újabb mappok is nem jelzett ládákkal. Nyilván nincs annyi mint régen, amíg semmi se volt jelezve, de kb 300-500 astrite (mapponként) el van rejtve így. Szóval aki akar az tud keresgélni.

-
Renok
senior tag
Nem tudok Genshinhez hasonlítani mert én jó ha 2 hétig játszottam vele a megjelenése után valamennyivel.
Viszont így kívülállóként meg teszem azt singleplayer/MMO játékokhoz hasonlítva nekem semmi bajom sincs Wuwa sztori írásával vagy menetével.
Én szemembe ez Rover sztorija meg a világé amibe benne van és fontos meg kevésbé fontos karakterek/szereplők jönnek mennek ami szerintem teljesen normális. Ember életében is nagyjából így van ez.
Nekem bőven elég az amikor bizonyos eventekben össze lehet futni velük egy kicsit de a fő sztoriban nekem nem gond, hogy idő után a háttérbe szorulnak vagy el is tűnnek. 'Kb mentek tovább a saját dolgukra és annyi'Exploring témával meg nekem is jobban tetszik ez, hogy látom a mapon listázva hogy mit kell csinálni nem úgy mint 1.0-ba ahol a többségét hagytam is a fenébe pont az miatt mert nekem arra nincs időm hogy annyit buheráljak le föl a mapon.
'Persze értem, hogy aki csak ezt az 1 játékot játssza annak ez így lehet karcsú.'#704 Renok
Standard pullt én már csak fegyverre szoktam eltolni ha esetleg nem kell a signature fegyver egy karinak vagy nem lett meg és elég a sima SSR amit onnan lehet kiszedni.Dettó!
A sztoris leírással is egyetértek.
-
Daelion
őstag
Standard pullt én már csak fegyverre szoktam eltolni ha esetleg nem kell a signature fegyver egy karinak vagy nem lett meg és elég a sima SSR amit onnan lehet kiszedni. -
nonsen5e
veterán
Nekem pont a checklistes felfedezés tetszik jobban, előtte 1.0-ban el voltam veszve ebben a tekintetben.
WuWa-ban azért vannak eventek, ahol sokan ott vannak, meg 1-1 nagyobb sztori végén, de elhiszem, ha ezt a Genshin jobban tolja, nem tudom, már nem voltam ott ekkor.
Amit még a Genshin jobban csinál szerintem is: hiányolom, hogy minden 20. kari szintért standard pullt adjon a WuWa, ez Genshin-ben jó dolog volt, engem ösztönzött gyengébb karik felhúzására is.
Az mondjuk már más kérdés, hogy WuWa-ban meg exploring után járnak a standard pullok, és most is 130 db ilyenen ülök éppen, tehát szükségem nincs rá, de azért hiányzik a dolog.
Bele is írom minden egyes survey-be, hátha egyszer belerakják.#701 hadam98
Szívesen!
PaulMP tökéletesen leírta. Hónapokig nem fogsz vele unatkozni valszeg.Amit még a Genshin jobban csinál szerintem is: hiányolom, hogy minden 20. kari szintért standard pullt adjon a WuWa
Na igen, ezt túl sok ideig kerestem, hogy hova dugták - mert biztos voltam benne, hogy van, tekintettel arra, hogy a teljes UI és az azzal járó összes funkció, beidegződés és reflex 1:1 copy pastelve lett.. így elkezdeni is nagyon könnyű volt, mert eszembe jutott, hogy áh kéne fejleszteni, akkor biztos ott a heti boss, a napi action progress bár a rollért, az upgrade material a domainekből, meg a naponta respawnoló virágok - és mindegyik kivétel nélkül ott volt ahol számítottam rá.
---
Nekem most amúgy épp kis szünetre megy a játék, többre meg épp nincs elég időm érdemben játszani - a napi roll grindbe meg hamar beleuntam, a sztorival különben is kivárok, a világ meg úgyis megvár.
PaulMP: Na arra majd kíváncsi vagyok. Én ugye megálltam 3.1 elején, amikor megkaptam a jeges zónát aztán a folytatással kivárok.
-
PaulMP
tag
Azért, hogy legyen valami is, amit a Genshin viszont jobban csinál(t) (Fontaine vége óta nem játszottam vele) és innen meg határozottan hiányzik:
- Wuwában jelenleg nagyon nagyon szembetűnően úgy mozog előre a történet, hogy 1-1 kivétellel (Cartethyia pl) minden karakter egy one-hit wonder a saját patchének a sztorijában, majd esetleg egy-két 3 másodperces bevágást kivéve eltűnik örökre a süllyesztőbe. A Genshin ezt szerintem tök jól csinálja, hogy a patchenkénti nagyobb hangvételű sztori eventek folyamatosan szerepeltetnek régebbi karaktereket, illetve egy csomó eventet szándékosan korábbi régiókba raknak.
- Nekem a felfedezés jobban tetszett a (korai?) Genshinben, meg amúgy az 1.0-s Wuwában is, mielőtt itt bevezették azt, Rinascitában, hogy a zóna 100%-ozása kvázi egy checklist lett a mapon, hogy van ott az az elérhető 5-6 féle activity, mindegyikből van itt meg ott 4-5 helyszín, csináld meg őket, aztán ggwp zóna kész.
- A többi ponttal különben többnyire egyetértek.A story-n erősen próbálnak változtatni. A 3.2-ben is visszajött minden új karakter, illetve most jelentették be a kollaborációt Liu Cixin-al (3 test probléma írója). Szerintem komoly előre lepésre számíthatunk a sztoriban, meg a történetmesélésben.
-
Renok
senior tag
Azért, hogy legyen valami is, amit a Genshin viszont jobban csinál(t) (Fontaine vége óta nem játszottam vele) és innen meg határozottan hiányzik:
- Wuwában jelenleg nagyon nagyon szembetűnően úgy mozog előre a történet, hogy 1-1 kivétellel (Cartethyia pl) minden karakter egy one-hit wonder a saját patchének a sztorijában, majd esetleg egy-két 3 másodperces bevágást kivéve eltűnik örökre a süllyesztőbe. A Genshin ezt szerintem tök jól csinálja, hogy a patchenkénti nagyobb hangvételű sztori eventek folyamatosan szerepeltetnek régebbi karaktereket, illetve egy csomó eventet szándékosan korábbi régiókba raknak.
- Nekem a felfedezés jobban tetszett a (korai?) Genshinben, meg amúgy az 1.0-s Wuwában is, mielőtt itt bevezették azt, Rinascitában, hogy a zóna 100%-ozása kvázi egy checklist lett a mapon, hogy van ott az az elérhető 5-6 féle activity, mindegyikből van itt meg ott 4-5 helyszín, csináld meg őket, aztán ggwp zóna kész.
- A többi ponttal különben többnyire egyetértek.Nekem pont a checklistes felfedezés tetszik jobban, előtte 1.0-ban el voltam veszve ebben a tekintetben.
WuWa-ban azért vannak eventek, ahol sokan ott vannak, meg 1-1 nagyobb sztori végén, de elhiszem, ha ezt a Genshin jobban tolja, nem tudom, már nem voltam ott ekkor.
Amit még a Genshin jobban csinál szerintem is: hiányolom, hogy minden 20. kari szintért standard pullt adjon a WuWa, ez Genshin-ben jó dolog volt, engem ösztönzött gyengébb karik felhúzására is.
Az mondjuk már más kérdés, hogy WuWa-ban meg exploring után járnak a standard pullok, és most is 130 db ilyenen ülök éppen, tehát szükségem nincs rá, de azért hiányzik a dolog.
Bele is írom minden egyes survey-be, hátha egyszer belerakják.#701 hadam98
Szívesen!
PaulMP tökéletesen leírta. Hónapokig nem fogsz vele unatkozni valszeg. -
nonsen5e
veterán
Gyarkolatilag mindenben (évekig toltam a Genshin-t, Natlan előtt léptem le, WuWa-t day 1 óta tolom MINDEN nap).
A teljesség igénye nélkül:
- Weapon banner-en 80 pity után 100%-ban a banner fegyó esik
- A futás nem kerül staminába
- A falon futás igen, de a Genshin-en falon szenvedés után ez a falon futás és parkour kegyetlen nagy élmény
- A sztori sokkal jobb, még az 1.0 sztori is
- QoL nincs karakterhez kötve: 2.0-ban megkapta MINDENKI a repülést, 3.0-ban MINDENKI megkapta a fejleszthető motort
- Nincs naphoz kötve, hogy mikor mit farmolhatsz mint a genshin-ben
- Grafika sokkal szebb
- Karaktermodellek nem nagyfejű bohócnak néznek ki, hanem dögös anime csajoknak (kivéve a kistestű midget vackokat, abból sajnos itt is van pár db), menő csávóknak
- Harcrendszer sokkal jobb, van rendes dodge, parry rendszer, intro és outro rendszer, plusz most behoztak egy break rendszert is
- A 3.0-ás F2P fegyverek nagyon erősek lettek, és van 1-2 1.0-ás fegyó is, ami még mindig elég jó
- Powercreep nem olyan aljas, mint a genshinben, és sokkal több régi karakter használható még mindig
- A mapokon sokkal jobbak a puzzle-ök, mint genshin-ben (nyilván ez ízlés kérdése, de engem a genshin puzzle-ök sokszor felhúztak)
- A map exploring itt sokkal, de tényleg sokkal jobb
- Van skip gomb minden sztori elemen, de itt max a side questeknél szoktam használni én is
- A fejlesztők figyelnek a visszajelzésekre (bár nyilván ők sem 1 szeretetszolgálat)
- Szebb, igényesebb animációk (mozgás, futás, ultimate képesség), mint a Genshinben
- Minden patchre jut vmi tényleg jó QoL update
- Még a filler patchek is jók
- Eventek többnyire nagyon jók, még a nem combat eventek is
- Karakter max. fejlesztéshez szükséges open world nyövények begyűjtése maximum 2 nap alatt megvan, nagyon rövid idő alatt, egy kupacban van sok növény, nem tart heteking, mint a genshinben
- Echo-k (gear szettek gyakorlatilag) korlátlanul farmolhatóak az open worldben, de nem szükséges így eljárniJa, és nincs Paimon!
Most így elsőre ennyi jutott eszembe, szerettel várunk, 1 hónap múlva jön a 2. WuWa évforduló, tuti jó lesz.
#698 PaulMP
Köszi!
Nem rossz, a kardos csaj eddig nem tetszett, de ez a dupla ulti kemény lesz!Azért, hogy legyen valami is, amit a Genshin viszont jobban csinál(t) (Fontaine vége óta nem játszottam vele) és innen meg határozottan hiányzik:
- A többi ponttal különben többnyire egyetértek. -
PaulMP
tag
2024 Május 22 volt a megjelenés dátuma. Azóta, 4-6 hetenként, jön kisebb/nagyobb patch.
Van 4 régió amiből 3 nagyon nagy. Ha minden tartalmat beleszámítunk, akkor a sztori szerintem ilyen 70 óra körülnél járhat, minden más meg még erre 200-300 óra. És ez csak az hogy behozd a lemaradást. Van pár dolog amit már nem lehet megcsinálni, de nem sok. Szóval van benne bőven tartalom.
-
hadam98
senior tag
Gyarkolatilag mindenben (évekig toltam a Genshin-t, Natlan előtt léptem le, WuWa-t day 1 óta tolom MINDEN nap).
A teljesség igénye nélkül:
- Weapon banner-en 80 pity után 100%-ban a banner fegyó esik
- A futás nem kerül staminába
- A falon futás igen, de a Genshin-en falon szenvedés után ez a falon futás és parkour kegyetlen nagy élmény
- A sztori sokkal jobb, még az 1.0 sztori is
- QoL nincs karakterhez kötve: 2.0-ban megkapta MINDENKI a repülést, 3.0-ban MINDENKI megkapta a fejleszthető motort
- Nincs naphoz kötve, hogy mikor mit farmolhatsz mint a genshin-ben
- Grafika sokkal szebb
- Karaktermodellek nem nagyfejű bohócnak néznek ki, hanem dögös anime csajoknak (kivéve a kistestű midget vackokat, abból sajnos itt is van pár db), menő csávóknak
- Harcrendszer sokkal jobb, van rendes dodge, parry rendszer, intro és outro rendszer, plusz most behoztak egy break rendszert is
- A 3.0-ás F2P fegyverek nagyon erősek lettek, és van 1-2 1.0-ás fegyó is, ami még mindig elég jó
- Powercreep nem olyan aljas, mint a genshinben, és sokkal több régi karakter használható még mindig
- A mapokon sokkal jobbak a puzzle-ök, mint genshin-ben (nyilván ez ízlés kérdése, de engem a genshin puzzle-ök sokszor felhúztak)
- A map exploring itt sokkal, de tényleg sokkal jobb
- Van skip gomb minden sztori elemen, de itt max a side questeknél szoktam használni én is
- A fejlesztők figyelnek a visszajelzésekre (bár nyilván ők sem 1 szeretetszolgálat)
- Szebb, igényesebb animációk (mozgás, futás, ultimate képesség), mint a Genshinben
- Minden patchre jut vmi tényleg jó QoL update
- Még a filler patchek is jók
- Eventek többnyire nagyon jók, még a nem combat eventek is
- Karakter max. fejlesztéshez szükséges open world nyövények begyűjtése maximum 2 nap alatt megvan, nagyon rövid idő alatt, egy kupacban van sok növény, nem tart heteking, mint a genshinben
- Echo-k (gear szettek gyakorlatilag) korlátlanul farmolhatóak az open worldben, de nem szükséges így eljárniJa, és nincs Paimon!
Most így elsőre ennyi jutott eszembe, szerettel várunk, 1 hónap múlva jön a 2. WuWa évforduló, tuti jó lesz.
#698 PaulMP
Köszi!
Nem rossz, a kardos csaj eddig nem tetszett, de ez a dupla ulti kemény lesz!Jön Xbox-ra, nagyon kíváncsi leszek biztos kipróbálom.
És egyébként mennyi tartalom van benne?
Köszönöm, hogy így kifejtetted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

''1 Dragon Ball fan mangát követek heti szinten 1 részt de azon kívül semmi, majd ha esetleg folytatják a rendes animét Super után akkor azt nézem majd..'

'
Lehetne amúgy több skin a játékban mert kb csak olyan kariknak van akikkel vagy nem játszok vagy nincs is meg vagy nem tetszik.. Egyedül Carlotta nyári fürdőruhája van meg ezen kívül de ott is váltogatni szoktam az meg az alap közt.