Hirdetés
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MC HOBO
üzenetére
Úgy érzem, hogy én a PH!-hoz illően viselkedtem, de nem fogom hagyni, hogy pocskondiázzanak, pláne nem, ha mindezt jogtalanul teszik.
Elnézést kérek mindenkitől, hogy offoltam a topicot, és köszönöm hogy kiálltak mellettem.
Részemről a témát lezártam. Kérlek, hogy törölj a Ligából, mert én játszani jöttem volna, de elment az egésztől a kedvem
.
A Többiekkel szívesen gurulok bármikor, de egy bizonyos "úriemberrel" a történtek után nem vagyok hajlandó.
Jó néhányan ismernek régebbről, a Gridből és tudják, hogy nem vagyok az a direkt kilökős, mások szórakozását elrontó típus. Igyekszem mindig a fair play szabályai szerint gurulni, nem is nagyon volt még problémája senkinek velem. Ha mégis történt valami baleset mindig sikerült megbeszélni és nem volt harag belőle, mert normális stílusban történt a társalgás. Úgy érzem, hogy én most is így indítottam a beszélgetést, az más kérdés, hogy süket fülekre talált.Köszönöm a megértést.

Új hozzászólás Aktív témák

- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kés topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.