Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Ezt láttam, de irreálisan drágának tartom
-
Én nem nagyon találtam olyat ami 3-at egyszerre tölt max sebességgel. Gondolom mobil+óra+fülesre gondolsz. Én ilyet vettem végül [link]
Nekem előtte a samsung 3in1 töltő volt amit anno watch4hez adtak de egyrészt sose volt jó a fold7 nagy kamerája miatt másrészt watch 7re váltottam amit meg nem támogatott. Ennél magsafes tokom van és jól tölti mellette meg ott van az óra eredeti töltője egy 3d nyomtatott tartón ami egy kis állvány a belsejében meg benne van a felesleg kábel. A fülest ritkán töltöm vezetéknélkül de ha rá teszem a mobil helyére akkor tölti.Alapvetően én a plusz usb miatt is választottam mert ha néha kell akkor a céges laptopnak is elég tölteni.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani olyan 3-as töltőállványt, ami kihasználja a telefon vezeték nélküli töltési sebességét? Vagy magyarul: amilyik a leggyorsabban feltölti :-)
-
Leonardo91
őstag
Megjött a márciusi update
-
blueye
veterán
Ezen a váltáson se kell már gondolokodnom:
[samsung-galaxy-z-trifold-gyartas-leallitas] -
MrBazsi
senior tag
-
válasz
MrBazsi
üzenetére
Látom egyszerre érkeztek meg akkor a tokjaink.
Én pont ezt a kék thinborne-t rendeltem és nekem is nagyon tetszik egyelőre vékony de stabilan rajta van a telón 1 órája tettem fel.
Ha tudtam volna hogy rendelsz egy kéket akkor inkább tőled vettem volna meg és még spóroltam is volna.
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok. Megjött a Thinborne tok a telóhoz, nagyon tetszik, extra vékony, nagyon minőségi cucc, szerintem még a Pitakánal is jobb, bátran ajanlom mindenkinek. Kettőt rendeltem, azthittem mindkettő fekete, de az egyik kékes, így az eladó ha valakit érdekel irjon rám vagy nézze meg az aprón.

Más. Pcre csatlakozaskor alapból csak tölt a teló, mindig rá kell menni az usb beállításra hogy fájlok átvitele, és mindig kér ujjlenyomatot vagy arcot a folytatáshoz. Eddigi samung telóimnál nem volt ilyen, van valami beállítás erre h egyből lássam a tárhelyet? -
nagyito88
aktív tag
Szegény fószer jó szendvedést levág minden kisérletezésével
https://prohardver.hu/tema/samsung_galaxy_z_fold7_ezt_vartuk_de/hsz_1295-1295.html -
WiZARD
veterán
Szilícium karbon akku a Trifoldba.
Biztos megoldható a Fold7be is
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
most frissítettem, nekem február 1 lett 75Mb
beállítások szoftver adatai -
mgTerminator
veterán
-
Kasya
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Turnip gen8
Sajnos a beállítások jatekonkent valtozhatnak. Erdemes a fenti reddit subon keresni, vagy "gamehub+jatek" rakeresni YouTube-on. -
MrBazsi
senior tag
Srácok a google play rendszerfrissítés másnak is 2025 július 1? nem is tűnt fel eddig
-
-Maci-
addikt
-
WiZARD
veterán
válasz
daniiel09
üzenetére
ha jót akarsz, akkor a kijelzőre nem üveg, hanem gyári fólia!
-
-Maci-
addikt
válasz
daniiel09
üzenetére
Szia.
Hát erre a kérdésre most lehet, hogy nem fognak záporozni a hozzászólások.
Ugyanis jó ideje már ezen témáznak a kedves fórum társak
Kicsit vallás kérdése ez. Olvass vissza, ha a gondolod.
Én nem mentem mélyen a témába, csak amit szükségesnek éreztem:
-Spigen üveg a külső képernyőre.
-Spigen üveg a kamerákra
-Ringke hátlap tok átlátszó.
-Illeve valamelyik kína tokkal kaptam egy keretet a külső képernyő köré.
Ez a bevált recept nálam már egy jó ideje.
Illetve van még otthon egy szintén Spigen zsanér védő fólia is, csak azt még lusta voltam fel tenni.
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. A mai, napon, megerkezett a promóciós ajándékom a Samsungtol...
Nem gondoltam volna, hogy egy szabad felhasználású bank kártyát kapok tőlük......erdemes tehqt az új s széria előtt 1-2 hónappal telefont venni! Figyeljetek majd oda....
Kaptam már tőlük earbuds t, Adidas vásárlási utalványt, stb. De pénzt még nem -
daniiel09
tag
Sziasztok! Mai nappal én is fold7 tulajdonos lettem végre, iphoneról váltottam. Segítséget kérnék pár dologban.
-Gyári átlátszó sima tokkal használja valaki? Elég az rá? Illetve mennyire kell rá vigyázni? Elejére üvegfólia ajánlott? Mennyire bírja a nyitogatást így a hónapok alatt, mennyire kell vele óvatosan bánni? Van külön dolog amire érdemes figyelni? (nyílván nem csukok közé semmit)
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Kasya
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Fold7 a YT video is?
A legujabb Turnip drivert hasznalod?
Illetve az se mindegy, hogy moddolt verzios e a GameHub (pl. Antutu).
Eleg pepecselos tud lenni. Itt sok infot talalni. -
mgTerminator
veterán
Valami izgalmasabb téma a toknál:
Gamehubot próbálta már valaki? Miért csak 10-12FPS-el mennek a játékok? Youtubeon másnak ugyan azzal a procival, beállítással 40fps itt 12fps.
-
WiZARD
veterán
válasz
MrBazsi
üzenetére
Pitakával az a bajom, hogy van benne mágnes, ettől vastag, és nincs előlap, ettől felemás.
Latercase-t nézegetem, csak a $79 +vám+áfa már túl van azon hogy kipróbáljam és ha nem tetszik akkor kuka.
Nillkin nem vékony, amúgy nem rossz. A zsanérvédő nekem kikoptatta a zsanért...
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Lajmund
üzenetére
mások vagyunk én kifejezetten olyat kerestem ami nem zsanérvédős, és minél vékonyabb, Pitaka ugye előre nincs, így maradt a thinborne, elvileg egy minőség, meglátjuk. meg a másik h egy ilyen szép telót bumfordi vastag tokba rakni, hát nem tudom... nekem már ez a nillkin is ami van hozzá nagyon vastag, dehát sok sok év pitaka után minden tok vastag.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Hasznája valaki a Samsung Notest?
Hogy a fénébe lehet elforgatni benne a rajzlapot?
(Ha elfordítom a tabletet, vele fordul és marad álló) -
Lajmund
őstag
válasz
MrBazsi
üzenetére
Elhiszem, hogy jobb minőségű a Pitaka, de az sajnos csak félmegoldást kínál. Nekem a Spigen nem ér hozzá, hanem saját magán támaszkodik. Plusz a mágnesesek se szimpatikusak, mert gyűjtik a fémreszeléket olyanoknak is, akik semmi ilyesmi környezetben nem mászkálnak. Szóval szerintem a Spigen a legjobb, ha zsanérvédelem fontos. Nekem inkább a fogás miatt tetszik, kinyitva meg összecsukva is jobb fogni. Egy kézzel tudom kinyitva kényelmesen a zsanér miatt, összecsukva meg stabilan tudod fogni szintén a recézett zsanér miatt. Kényelmes és élőben szép minőségű és érzetre is. És ez tényleg véd is valamit ha elejted. Habár ahogy néztem egy indiai faszit aki tesztelte a telot elég jól bírja csupaszon is a betonra esést. Nézegetni tapogatni recskázni rá jobb csupaszon de használni nekem praktikusabb a spigennel.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Lajmund
üzenetére
Szerintem a tactical a pitakához kepest gagyi. Nem tudom szebben mondani. Zsanérvédős tok esetén nem féltek h szétkarcolja a zsanert nyitogatáskor? Páromnak a gyári tok honor magic v3nal már latszik a nyitogatás nyoma a zsanéron pont a mágneses tok miatt. Én levágtam a nillkin tokról amivel a telót vettem, a zsanérvédőt jó ez így amíg megjön a thinborne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Autós kamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro MAX 256GB, fehér titán, 85% akksi, TÖKÉLETES ÁLLAPOT
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy a V26 b5-el már jobb a helyzet de nem tökéletes. Még mindig inkább a Legion Go-n játszom ha van rá lehetőség de azért jo lenne néha a telón is ha úgy alakul