- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Az igazán szomorú, mert most, hogy ennyire vékony lett nem tudom mit fognak tudni újítani. Kamerát nyilván van hova fejleszteni, de külső téren nem tudom ezen kívül mi ami hiányzik. Pixel is meglépte ezért reméltem tőlük is.
-
Lajmund
őstag
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Biztos lesz beszámítás csak kérdés mennyire fogja megérni. De árában bármikor el tudod adni. Nekem a fold 5 is elment 200-ért törött hátlappal. Igaz kicsi volt de be volt repedve az üveg. Amugy a Benks kombo engem is csábított de egyik szín se jött be úgy igazán. Meg 5 tokot kaptam ehez a telohoz meg spigen üveget kamera védőt 80 ezer ft értékben hogy már nem akartam bővíteni a kollekciót.
-
Lajmund
őstag
Semmivel se vastagabb a spigen tok emiatt és a tactical karbon tok sem. Fold 5-nél vastagabb volt ugyanez a spigen MagSafe nélkül. Amúgy ez a telefon annyira vékony hogy huzamosabb ideig a spigen slim pro tokkal aminek recés a zsanér védője a legkényelmesebb. Se natúr se karbon tokba nem kényelmes sokáig fogni. De az igaz jobban néz ki karcsúbban. Ezért néha cserélgetem. De mindig a spigennél kötök ki huzamosabb ideig.
-
Freezee
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Érdekes, sokaknak meg pont a magsafe nem kell. Én direkt anélküli Pitaka tokot kértem, és remélem nem lesz benne a Fold 8ban. Mondjuk ha igen, legalább nem kell pénzt költenem megint

-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Én is csak azért hordom azzal, mert mindenhol sokkal kényelmesebb.
Ha most benne lesz az S26 szériában akkor szerintem várható a Fold8-ba is. -
motown5l
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Igyekszem nem, el ejteni. Vettem hozzá azért még egy zsebet
[kép] -
motown5l
senior tag
Sziasztok.. Nekem is megjott a Benks Armor pro...
Kicsit be fürödtem vele, mert nem olvastam el végig,hogy mi, lesz a dobozba...
Mikor a videókat néztem róla, mindig csak, azt említettek, hogy a Comboba van az üveg fólia..
Direkt azért nem rendeltem a combot, mert van rajta már nekem üveg.
De ha nem a combot rendeljük, akkor előlap, sincs hozzá. Csak, a hátlap...
Egyébként tetszik, nagyon, de félek hogy, nem fog eléggé védeni, ha netán elejtem a készüléket.... -
consono
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Illenék...
-
Halihó!
Újra-újra vissza tértem a Foldosok táborába..
Túlságosan jók sikerült ez a 7-es szeria, hogy el tudjam engedni.
Sosem használok tokot viszont most kaptam hozzá egy elvileg eredeti Pitaka tokot is.
A kérdésem az lenne, hogyha a matricát ami a tokon belül van nem szedem le róla eléggé fogni fogja a Qi 2.0 töltők vagy tartókon? -
consono
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem a kikapcsolt képernyővel ébren levés szúrja a szememet, de majd a többiek is beleszólnak. Valamilyen alkalmazásod nem hagyja elaludni a telefont.
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Az tuti nem normális. Nekem 20 óra alatt merült 40%-ot.
Nennyi az uptime-ja? -
MrBazsi
senior tag
Sziasztok.
Gondolkodom a Fold7en, S25öt váltana, két dolog érdekelne igazán, üzemidő, és a hangszóró minősége, aki esetleg s25hoz tud viszonytani tapasztalattal, megköszönöm ha megosztja
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Azon gondolkodom, hogy vajon melyikünk a szerencsésebb....
-
mgTerminator
veterán
válasz
consono
üzenetére
Ma újabb teszt következik, beállítottam hogy csak 4G legyen alvó módban.
100%-ra nem töltöm lefekvés előtt mert nem fog valós értéket mutatni, sokáig marad 100%-on. Viszont melóban lehet feltöltöm, aztán hagyom utána merülni.Utána majd kipróbálom a szenzor off-ot de ne már hogy ilyennel kelljen bohóckodni anno nem kellett és óránként 1%-ot merült csak.
Gyuri: nekem fordítva van
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Asszony van, horkolás nincs
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
consono
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Szerintem onnan töltött a Tesla

A viccet félretéve egy próbát megér szerintem egy 100%-ra feltöltés és lemerítés is, de power save módban ennyit merülni, főleg hogy repülő módban is volt...
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ha ezt nem látnám simán rávágnám hogy 85% körül van az akku.
-
mgTerminator
veterán
Majd figyeli neki az asszony ha van

Közben itt vannak a screenshotok:
Végül csak 90%-ig töltöttem fel lefekvés előtt ami látszik is a képen. Ígyis 15%-ot merült. Anno nem kapcsolgattam szenzort meg repülő módot és akkor merült ennyit kb, vagy néha kevesebbet.
Valakinek valami ötlet még?
-
WiZARD
veterán
Mostanában nekem is elég gyorsan merül.
Reggel 85%-ról indulok, este 10-11 körül már van hogy 10-15%-on vagyok. 1.5 óra bekapcsolt kijelzővel, emailezés, neten böngészés, facebook, insta. -
válasz
gyuri81
üzenetére
Másik telón van bekapcsolva amit ritkán használok.
Pozitív hatása a 2-3 hetes üzemidő, miközben elérhető maradok.
Fotos infó, a Device Care általában 6.5 napig mér, utána nem érti mi van, elkezdi a last charge-ot csökkenteni 100-ról lefelé.
Ezt írja 9 nap után:
Lemerült véletlen a cucc és fullra töltés után kapcsoltam be.
Régebben írtam erről logoutra: [link]
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
-
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
"Sensors off" esetleg?
-
consono
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Szervíz. Nem normális, hogy ennyit merül.
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Öreg SIM kártya? Nekem 3-4% max egy éjszaka alatt.
Az is lehet hogy 2 adó között vagy és ugrál a közötük. -
mgTerminator
veterán
Nem tudjátok hogy éjszaka alvó módban energiatakarék módban miért merül 30%-ot 8 óra alatt?
Ha 30%-on teszem le, mire kelek már ki van kapcsolva. Az akku menüben nem ír appot. -
bizi990
senior tag
köszi
-
blueye
veterán
válasz
bizi990
üzenetére
Ezt szokták ajánlani, én vettem ezzel Fold4-et, olyan volt mint a gyári.
-
bizi990
senior tag
Igaz Flip7, de itt nagyobb az élet.
Belső, hajlítós képernyőn lehet cserélni fóliát?
Szürkeimportos cég megszívatott, azt se tudom gyári van-e rajta, tuti nem mert egyik szervizes körben mással kaptuk vissza. Fólia nem ér ki teljesen a szélére.
"Bármilyen" fólia jó rá, otthon fel lehet tenni? És persze legfontosabb, le lehet venni? -
motown5l
senior tag
Első cserém, akkor volt, mikor megjott az új telefon Be se kapcsoltam. még Rá akartam tenni a tokot, ami olyan volt, hogy volt benne védő üveg.. rá akartam húzni az elolapra, és össze karcolta a kijelzot. Írtam nekik, hogy mi történt. Másnap jött a DHL egy, új telefonnal. Sofornle fényképezte, be csomagolta, és helyette ide adta az új készüléket... GB be van ez.
A, mostani keszulekemhez kaptam egy 300 fontos bank kártyát ajándékba.. Az előzőhöz, egy 200 fontos Adidas vásárlási utalványt és egy , earbudst..
Itt azért mashigy van. De hozzá teszem azt is, hogy 14 éve náluk vagyok -
WiZARD
veterán
válasz
Beantech
üzenetére

Nem hittem benne, de megrendeltem telefon mellé, mert ez volt a legegyszerűbb, gondoltam azért hátha ér valamit. Leesett az állam, és azóta is hiányolom mindenről, amin nincs.
Ez az üveg előlapos tok meg olyan hogy nem is tapad rá az üveg a gyári kijelzőre. Meglepően jól működik, de szerintem így még jobban tükröződik mint alapból. De így a kívülre tett fólia se segít. Lehet hogy alá is kéne tenni, meg rá is

-
Lajmund
őstag
Komoly a különbség. Igaz, a külsőt ritkán használom, és Spigen üveggel vettem, így nem veszek most rá, főleg, hogy van még egy tartalék is. Jó lenne, ha a belsőre is lenne ilyen gyári megoldás, azt azonnal cseréltetném. Fold5-re tettem másikat, valami hidrogélt, és már az is sokkal jobb volt, mint a gyári tükröződés szempontjából. Erre lett a 7 ami újra csillogó villogó.
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
motown5l mindig azt írja hogy kérdés nélkül javítják az övét, ezért írtam be a GB-t, ezek szerint ott sem egységes.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem, amire nem találtam választ.
A gyári launcherrel meg lehet azt csinálni, hogy az egyes alkalmazások fölött megjelenjen egy (vagy több) kiválasztott futó app kis buborékban. Akkor csak erre kéne bökni, hogy az adott appra lépjen át. -
motown5l
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Biztosítás nem kötöttem a telora 😅.
Eddig még ingyen javítottak,a telefonjaimat .z fold 4 et is...
Volt hogy el,ejtettem .összetört a hátlap ..
később a zsaner beszart .el,kukdtem,szervizbe ..vissza hívtak,hogy fizessek 70 fontot ,mert csak,akkor javítják .a hátlap miatt mivel törött azt is cserélni kel..ki fizettem .és szinte egy új,telot kaptam...Nem,szaroztak,még eddig velem ..
gondolkodtam a biztosításon ,de elég soknak találtam ..
majd 2 hét múlva jön,meg a tok.mert Amerikából,kelett rendelni ...
De ma jött addig egy flippers ...
Azt fogom használni,hozzá addig..fóliát is rendeltem hozzá ..
[kép]
igaz telefonom még nincs hozzá -
gilfoyle
őstag
Jól néz ki, be is vállanék egyet, csak az arany keret ne lenne a kamerák körül...
A Torras Ostand Q3 Spin tokról esetleg személyes tapasztalat?
-
WiZARD
veterán
Megtaláltam a majdnem tökéletes tokot számomra.
A zsanérvédőről lemondtam, mert ami volt az saját maga koptatta, és kevés tokon van.
Instán folyamatosan jött szembe egy hirdetés, amiben tetszett a tok. Persze Aliexpressen töredék áron meg lehet kapni.
[link]
A kéket vettem, egész vállalhatóan megy a telefon kékjéhez. Persze egyértelműen más, de nem annyira feltűnő.
A hátlap nagyon jól illeszkedik és nagyon vékony. Vékonyabb mint az aramid tokok. Persze atomtámadástól nem véd, de nekem ennyi elég.
A felirat sajnos gagyi a hátán, de túlélem.Amivel bajom van az az előlap.
Beépített üveg van benne. Ami elmozdulás-illeszkedés szempontból jó, minősége se gáz.
Viszont brutál tükröződik, pont úgy mint a sima kijelző. Fél éve van fent a gyári tükröződés gátlós fólia, és nagyon megszoktam. Kb eddig bírta, most jött el a csere ideje, de anélkül mintha éveket léptem volna vissza.
Kb azon agyalok hogy egy új fóliát levágok kisebbre és azt rakom a kijelzővédő üvegre
Akkor a tok is maradhat, és a kijelző is szép lesz. -
motown5l
senior tag
sziasztok...valaki használ,BENKS Montage ArmorPro Case-t?Karbon bevonatos ...Ha igen,esetleg.valaki írna róla hogy.kina tepasztalat ?
rendeltem egyet magamnak a telora -
Lajmund
őstag
válasz
motown5l
üzenetére
Nem lesznek elvileg elég jól megcsinàlt telefon. Nagy ugrás lesz a 4 után minden tekintetben.
Nekem fekete van fekete spigen tokban és fekete lencsevédőkkel. Nagyon jól néz ki. Kék az szerintem csak csupaszon szexi. Ha bármit teszel rá el fog ütni a színe miatt. De kinek mi ez tényleg egyéni ízlés. Bárhogy döntesz a telefon igencsak rendbe van. Mindenkinek foldot.
-
motown5l
senior tag
sziasztok .mai napon le szeretném cserélni a z fold 4 telefont.
ezzel a Szeriaval voltak bajok nekem ..Zsaner wi- fi modul,is be döglött kétszer volt szervizbe mostani 7 el vannak ilyen,problémák ?és melyik,szint ajanlotok? -
blueye
veterán
A mostani frissítés után sokkal hamarabb merül a telefon, ugyanazokkal az appokkal és felhasználási szokásokkal, nálatok?
-
Lajmund
őstag
válasz
Lajmund
üzenetére
Ki moderálja itt ilyen szigoruan a topikot? Törlödött egy elsö osztályu játék ajánlás kedv csináló ami ezzel a teloval fullos élmény de nem irom le urja. Alien isolation.
Bárki is csinálja szerintem nagyon elfért volna az a pár sor ebbe a napi pár kommentes topikban. Hagyd abba!
-
gilfoyle
őstag
Van új frissítés, AZA1, 548MB
-
consono
nagyúr
Én is kerestem egy időben, de megszoktam a gyárit ... A fejlesztői eszközökben elvileg lehet ilyent csinálni, de:
- nekem a céges MDM nem hagyja látni a céges dolgaimat ha be van kapcsolva a dev Mode
- minden restart után újra be kell állítaniEz még augusztusban volt, nem néztem azóta volt e változás...
-
soko70
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek lehet olyan beállítást találni, hogy a belső és a külső képernyő nagyítás külön állítható lenne? Ha a külsőt nagyítóm a belső is nagy lesz, sőt nagyon.
ha esetleg van valakinek ebben tapasztalata -
Lajmund
őstag
A telefonnal kaptam tactical karbon tokot, Spigen Slim Magsafe Pro – vagy mi az X, zsanérvédős Nillkin kameravédős és zsanérvédős, meg még két kínait. Spigent használom, a többit árulom aprón. Szerintem ez a leginkább bevált. Kényelmes fogni benne a telefont és kinyitni, csukni. Összecsukva is jó fogása van, kimondottan tetszik a zsanérnál a recézés. Természetesen nem ér bele és nincs mágnes, ami gyűjtené a fémreszeléket. Ez nem kopik, mint a karbon tokok. Majd ha megunom és nem megy el, lehet, hogy a taktikai tokot is elkezdem használni, mert a vékonysága tetszik, de a fogása nem olyan jó. Pitaka nálam érthetetlen, hogy valakinek tetszik az az elcseszett félmegoldás. A szemem bántaná mindig, plusz semmit nem véd, szóval annyi erővel kb. nem is kellene rá semmi. Cserébe drága. Plusz a spigent szèt nyitva a zsanérvédő miatt kényelmesen lehet fogni egy kézzel is biztonságosan. Ha esik a teló ez véd is valamit. Persze biztosítás stb jó kis plusz pénz de ha azt nem is nézzük a felesleges baszakodás nem hiányzik. Fekete telo fekete spigen lencsevédőkkel és fekete spigen tokkal nagyon jól néz ki igazi minőségi cucc az egész így egyben.
-
andrisms
aktív tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Ha van biztosítás, akkor mindegy.
Egy zsanérvédős tok általában vastagabb is, mint egy aramid/karbon, plusz a szélességet is növeli, szóval épp a telefon lényegét/vékonyságát veszti el.Nekem is Pitakában van, nyilván csak a fél telefont (se) védi és még annál is kevesebbet mint a 16 pronál, de legalább szép lesz, kiegészítve a hátlap védelemmel.

Ha akarnak ígyisúgyis belekötnek, ezt azért pofátlanságnak vélem egy ilyen drága telefonnál
-
Leonardo91
őstag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Nekem is van Pitakám hozzá, szép meg minden de lóf@szt se véd...
Úgyhogy ezt használom az esetek 90%-ban. -
Lajmund
őstag
Azzal lehet valamit csinálni hogy a telefon ne optimalizálja a képet? Konkrétan a tiszta éles képből egy homályosat csinál ami rondább. Jelenet optimalizácio a legkissebbre kapcsolva. Nagyon bosszantó hogy így elcseszi a képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 17 PRO
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eddig nem gondolkoztam rajta de ezek a képek elég meggyőzőek lehet én is rendelek párat.

ha esetleg van valakinek ebben tapasztalata