Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Steady74
üzenetére
Elképzelem, ahogy felborítod kormányostul az asztalt

Köszönöm a meccseket. Elnézést, ha valaki akadályoztam, vagy egyéb bénázásom miatt zavartam
. Egyébként sokkal rosszabbra számítottam. Azt hittem, hogy 5-6 másodperc lesz minimum a legjobb körök között, de 2-3-mal voltam csak lemaradva, ha jól láttam a jobbak mögött. Szóval a középmezőny végére talán beleférek 
Csak még kicsit bátortalan vagyok a rajtolásnál. Inkább elengedek mindenkit, csak nehogy valami galibát okozzak

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thinkpad T15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB magyar vbill új akku gar
- Sörpad bérlés rendezvényekre egyszerűen és megbízhatóan
- Jégkár javítás & horpadás javítás fényezés nélkül (PDR)
- Xiaomi Redmi 13 kártyafüggetlen leárazás!!! AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy A53 5G független újszerű állapotban leárazás!!! AkciÓÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Egyébként sokkal rosszabbra számítottam. Azt hittem, hogy 5-6 másodperc lesz minimum a legjobb körök között, de 2-3-mal voltam csak lemaradva, ha jól láttam a jobbak mögött. Szóval a középmezőny végére talán beleférek