Hirdetés
- Júliusi hardverzarándoklat
- A Panther Lake a Blackwellel kel frigyre a System76 legújabb, linuxos noteszében
- Minden földi jóval ellátott OLED monitorpárral bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- Újragondolja grafikus vezérlőpultját a Qualcomm
- A ChatGPT-t és Claude-ot is ki kell szolgálja az Android 2027-től
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyomtató topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
74962 - 74901
74962 - 74901 74900 - 74801 74800 - 74701 74700 - 74601 74600 - 74501 74500 - 74401 74400 - 74301 74300 - 74201 74200 - 74101 74100 - 74001 74000 - 73901 73900 - 73801 73800 - 73701 73700 - 73601 73600 - 73501 73500 - 73401 73400 - 73301 73300 - 73201 73200 - 73101 73100 - 73001 73000 - 72901 72900 - 72801 72800 - 72701 72700 - 72601 72600 - 72501 72500 - 72401 72400 - 72301 72300 - 72201 72200 - 72101 72100 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonjoe
őstag
üdv,
2007-es Swift-hez keresek gyári tanksapkát.
Ilyen kéne csak a kövi genhez, de az istennek nem találok

Utángyártottból tele a net, de itt is van gyári , igaz nem újak:
[link] -
jeni
félisten
üdv,

Márkaszerviz?
-
Motion_Blur
félisten
üdv,

-
dj79
senior tag
ugyanez volt esetembe a kettes priussal
Auris csoportban egyébként egy nagyságrenddel jobb volt a helyzet. -
tomi5244
őstag
van ám ennél rosszabb is, hibrid toyotás csoportok pl... ott is napi szinten lehetett katasztrófa-túristáskodni.
Amúgy az új swiftes csoportban is van bőven szakértő, megkaptam, hogy nem tudok vezetni, mert nálam három decivel több az átlagfogyasztás, ami elképzelhetetlen
(nyilván soha az életben nem mentem a jóemberrel konvojban)Én egy nap alatt adtam el az Aurisomat az első vevőjelöltnek, igaz alkudott kicsit, de ez be volt kalkulálva az irányárba. Abba az árba amit a csoportban fikáztak és kiröhögtek, hogy majd biztos hetekig a nyakamon lesz az autó.
-
szabonagyur
félisten
van ám ennél rosszabb is, hibrid toyotás csoportok pl... ott is napi szinten lehetett katasztrófa-túristáskodni.
Amúgy az új swiftes csoportban is van bőven szakértő, megkaptam, hogy nem tudok vezetni, mert nálam három decivel több az átlagfogyasztás, ami elképzelhetetlen
(nyilván soha az életben nem mentem a jóemberrel konvojban)Igen Scross/Vitara témában is van ilyen.
100-as, kannában tárolt benzint öntött az autóba és neki mindig 4,7 LOOOOL a fogyasztása százon, de a 100-al 5,2 és hát ez nem lehet igaz és hiába tankolt már többször azóta bele normált nem megy vissza a fogyi és tuti a 100-as tönkretette az autót

-
dj79
senior tag
Néha benézek az egyik Scross csoportba, hát azért még vannak bajok

2019-es Scross 6,3-ért, meg 2023-as téli gumi árulva úgy, hogy jó az még pár évig, akár 4 évszakosnak is

A következő 2-3 évre elég is volt belőle

(nyilván soha az életben nem mentem a jóemberrel konvojban) -
szabonagyur
félisten
Néha benézek az egyik Scross csoportba, hát azért még vannak bajok

2019-es Scross 6,3-ért, meg 2023-as téli gumi árulva úgy, hogy jó az még pár évig, akár 4 évszakosnak is

A következő 2-3 évre elég is volt belőle

-
szabonagyur
félisten
-
Rogiii
aktív tag
Na akkor van konkrét dátum is, Wireless CP is mehetett volna mellé...
Az FL után a CarPlay is vezeték nélküli, legalábbis nekem működik.
-
Chereiose
addikt
Azt az alapszabályt (számomra már az) betartjátok, hogy csak indítás után mikor megszólal a "zene", akkor dugjátok rá a telefont? Én is szenvedtem ezzel sokat, itt olvastam korábban és azóta az esetek 99%-ában működik a dolog.
Amennyiben nem hallgatsz zenét, akkor várj indítás után fél percet.
Igen, de nekem az említett daciaban már semmi nem segített, teljesen halott.
Szerintem nem ezen múlik, ha problémája van akkor úgy sem lesz jó. -
szabonagyur
félisten
2024-es FL után kapta meg a GL+ is a wireless AA-t a nagyobb kijelzővel.
megvolt a második tankolás, 5.85L. normál használat, vegyesen város, hétvégén hosszabb táv. Motorfék használata egész jól megymár , akku álltalában 3-as töltöttségen áll.
Na akkor van konkrét dátum is, Wireless CP is mehetett volna mellé...
-
hodostamas
addikt
2024-es FL után kapta meg a GL+ is a wireless AA-t a nagyobb kijelzővel.
megvolt a második tankolás, 5.85L. normál használat, vegyesen város, hétvégén hosszabb táv. Motorfék használata egész jól megymár , akku álltalában 3-as töltöttségen áll.
-
szabonagyur
félisten
-
eami
veterán
-
Gyöször
senior tag
Ez nem úgy van, hogy "évek óta megy wireless" mert csak az új autókban. Az én 2017esemnek akárhány év eltelhet, nem fog menni wireless, csak kínai kütyüvel.
Deth-nek meg swiftje van, bosch slda fejjel.
-
eami
veterán
Regen csak GLX tudta, legalabbis 2022-ben tuti. A GL+-ban a csak 7” kijelzo ehhez buta volt.
AA meg jo fe ha CP kell…
lehetséges... nekem most 2025 GLX van és annak kapcsán mondták, előtte 2019 GL+ volt.
-
szabonagyur
félisten
-
blakey
titán
-
eami
veterán
amúgy az megvan (nekem nem volt, úgy mondták szervizben), hogy évek óta megy vezeték nélkül az android auto is? nem kell hozzá stick.
-
szabonagyur
félisten
Na en meg beulok, feldugom a telot, inditok es mindig jo. Szokoevente egyszer nem, akkor meg az SLDA kezdokepernyojen kozepen a csillagot megnyomom, kivalasztom a telefont es akkor eszreveszi es megy siman.
Szoval majdnem biztosra veszem, hogy az SLDA hisztis kicsit szoftveresen.
Neked meg elozo gen Scross ugye? Ott a fejegyseg is teljesen mas, kollegamnak is az volt, gond nelkul.
-
dethroner
veterán
Azt az alapszabályt (számomra már az) betartjátok, hogy csak indítás után mikor megszólal a "zene", akkor dugjátok rá a telefont? Én is szenvedtem ezzel sokat, itt olvastam korábban és azóta az esetek 99%-ában működik a dolog.
Én most menet közben dugdostam-húzgáltam-dugdostam és bőszen káromkodva szidtam az összes kínában gyártott németjapán prémium márkát.
-
szabonagyur
félisten
Irtam fentebb, random.
-
Audience
aktív tag
Sziasztok!
3. éves Scross szervízen volt valaki mostanában? Július végén viszem szervízbe a kocsit. 40 ezer km van most az autómban, 150 ezer körüli árat mondtak, mert gyertyát is cserélnek ilyenkor. Ennyit tudnak ezek mai gyertyák, ill. az ár szerintetek rendben van?
Köszönöm ha valaki megosztja a tapasztalatait.Atbaxas, nekem 10.000km nél cserélték mert szerintük a kora is számít. A lofaxt számít!
-
tennis
tag
Sziasztok!
3. éves Scross szervízen volt valaki mostanában? Július végén viszem szervízbe a kocsit. 40 ezer km van most az autómban, 150 ezer körüli árat mondtak, mert gyertyát is cserélnek ilyenkor. Ennyit tudnak ezek mai gyertyák, ill. az ár szerintetek rendben van?
Köszönöm ha valaki megosztja a tapasztalatait. -
burgatshow
veterán
Na en meg beulok, feldugom a telot, inditok es mindig jo. Szokoevente egyszer nem, akkor meg az SLDA kezdokepernyojen kozepen a csillagot megnyomom, kivalasztom a telefont es akkor eszreveszi es megy siman.
Szoval majdnem biztosra veszem, hogy az SLDA hisztis kicsit szoftveresen.
-
Nirvatti
tag
-
Chereiose
addikt
i13-mal próbáltam először Scrosst, azóta nem jó

Nekem i12-vel hibátlan volt minden, barátnőm i13-val is, aztán mindkettőnknek 17 pro max lett, nálam totál káosz, neki működött általában. De ezt olvastam már redditen, sokan szenvednek a 17-es szériával és úgy tűnik nincs megoldás.
-
blakey
titán
iPhone-okat használtam egy ilyen vezeték nélküli eszközzel, 10-ből 9x csatlakozott automatikusan és stabilan tartotta a kapcsolatot. Az 1 nem kapcsolódás esetén félig kihúztam az USB-ből majd vissza és működött. Leginkább a nagy melegben nem csatlakozott automatikusan, ha benne maradt az eszköz és felforrósodott az utastér. Az SLDA és a kütyü is a legfrissebb szoftverrel rendelkezett. Nekem pozitív tapasztalatom volt vele. Az új egységhez már nincs szükség ilyen USB-s eszközre, egyelőre itt is stabil a kapcsolat.
-
szabonagyur
félisten
-
Chereiose
addikt
Én próbáltam egy időben több iPhone telóval, meg Samsunggal is, sokféle kábellel.
Néha volt amikor tök jól ment, aztán egyszer csak annyi.
De az, hogy mentem valahova majd megálltam mondjuk 1-30 percre és újra indúltam volna akkor szinte sosem csatlakozott.
Vagy ha túl hamar dugtam rá a telót, azt sem szerette.
De off autónál is volt olyanom, hogy valamiért napokig nem ment a dolog.
Rejtély ez, de érdekes mert régebbi iphone szériával sose volt gondom egy autónál se, de ezekkel az újabb telefonokkal és szoftverekkel meg igen, jó az irány..
-
szabonagyur
félisten
Én már arra is gondoltam, hogy nem adnak elég áramot a telefonnak, főleg egy nagyobb akksisnak, vagy nem tudom. A legutóbbi elérhető szoftvert tettem fel még télen az S-Crossra, azóta lekopogom, de működött mindig, de nem használom túl sűrűn, lehet megbolondulna egy idő után. Pl. a Daciaban meg sosem tért már magához, ott wirelles stickel oldottam meg, nem szeretem annyira mert laggosabb, de legalább azzal működik mostanában. De ott valami más gáz lehet, mert androidos telefon se csatlakozott már rá nekem, előtte 3 évig jó volt mindennel.
Én próbáltam egy időben több iPhone telóval, meg Samsunggal is, sokféle kábellel.
Néha volt amikor tök jól ment, aztán egyszer csak annyi.
De az, hogy mentem valahova majd megálltam mondjuk 1-30 percre és újra indúltam volna akkor szinte sosem csatlakozott.
Vagy ha túl hamar dugtam rá a telót, azt sem szerette.
De off autónál is volt olyanom, hogy valamiért napokig nem ment a dolog.
-
Chereiose
addikt
2022-es Scrossban nekem random mentek, volt amikor hónapokig gond nélkül, aztán egy megállás-elindulás után semmi.
80%-ra mondanám, hogy az USB szar.
Én már arra is gondoltam, hogy nem adnak elég áramot a telefonnak, főleg egy nagyobb akksisnak, vagy nem tudom. A legutóbbi elérhető szoftvert tettem fel még télen az S-Crossra, azóta lekopogom, de működött mindig, de nem használom túl sűrűn, lehet megbolondulna egy idő után. Pl. a Daciaban meg sosem tért már magához, ott wirelles stickel oldottam meg, nem szeretem annyira mert laggosabb, de legalább azzal működik mostanában. De ott valami más gáz lehet, mert androidos telefon se csatlakozott már rá nekem, előtte 3 évig jó volt mindennel.
-
szabonagyur
félisten
2022-es Scrossban nekem random mentek, volt amikor hónapokig gond nélkül, aztán egy megállás-elindulás után semmi.
80%-ra mondanám, hogy az USB szar.
-
Chereiose
addikt
Nekem ugyanezt csinálja iphone 17 pro max egy dacia springben, 2022-es S-crossban működik kábellel mostanában mindig, de ki tudja meddig...Nem egy stabilak ezek valamiért.
-
Gyöször
senior tag
Nem merek csak szamszungot venni. Legyek burzsuj vagy akármi, ezzel működik, vállalom. Hátha a stick jókedvre deríti ezeket a cuccokat. Próbacseresznye. Mennyi most egy mercédesz emblémás kütyü?
-
dethroner
veterán
-
Vigneau
félisten
Nekem szintén egy Moto G72-m van, napi szinten használom a Bosch-sal. Ezek szerint vagy nekem van szerencsém, vagy Te vagy - sajnos - pechesebb.
-
dethroner
veterán
-
Gyöször
senior tag
Ez most milyen telefon?
-
szabonagyur
félisten
Tegyel egy probat, de meglepne ha tulzottan segitene a stick.
-
dethroner
veterán
A vezeteknelkuli stick onmagaban nem csinal AA-t, az csak a vezeteknelkuliseget adja meg.
Ha a fejegyseg instabil, maradni fog.
Nekem pl masik fej volt az Scrossban, kabelen nem ment mindig a kapcsolat, vezeteknelkulin egy fokkal jobb, de siman van, hogy ott sem megy.
Elotte mondjuk 10bol 5 alkalommal ment a kapcsolat, most ez 10bol olyan 6-6,5 koruli.
Most jelenleg kb soha nem megy, nincs csatlakoztatott telefon, ezt mondja. 6.5 év alatt 4 telefonnal volt próbálva, 1 volt ami néha, ritkán ment, de az is az esetek felében útközben, újraindulások alkalmával már nem ment. Usb port jó mert onnan szól a zene.
-
Gyöször
senior tag
A vezeteknelkuli stick onmagaban nem csinal AA-t, az csak a vezeteknelkuliseget adja meg.
Nekem pl masik fej volt az Scrossban, kabelen nem ment mindig a kapcsolat, vezeteknelkulin egy fokkal jobb, de siman van, hogy ott sem megy.
Elotte mondjuk 10bol 5 alkalommal ment a kapcsolat, most ez 10bol olyan 6-6,5 koruli.
Szerintem megér egy próbát ez is.
-
szabonagyur
félisten
-
Vigneau
félisten
-
dethroner
veterán
-
Gyöször
senior tag
Megkérdeztem az MI-t.

Az átlátszó keret célja a szélvédőcsere utáni nyommentes átragasztás biztosítása vagy a sérült matrica egyben tartása. [1]A regisztrációs matrica a rendszámtábla szerves tartozéka, így leszedésekor könnyen elszakad vagy elveszíti biztonsági tulajdonságait (ún. roncsolódó matrica). A fólia vagy keret segítségével a matrica roncsolódás nélkül áthelyezhető és egyben marad. [1, 2]Gyakori okok, amiért ezt a megoldást alkalmazzák: Szélvédőcsere vagy kavicsfelverődés: A hivatalos matrica nem távolítható el sérülésmentesen. A szervizek, mint amilyen a Carglass, a fóliás technikát alkalmazzák az eredeti matrica megmentésére. [1] Repedezés megelőzése: A napfény és a hőmérséklet-ingadozás miatt a régi matrica elöregszik és a szélei felpöndörödnek. A keret rögzíti, megakadályozza a leválást. [1, 2] Hatósági előírások: A matrica épsége és olvashatósága szigorú követelmény. Ha a matrica darabokra hullik, a Kormányablaknál új forgalmi engedélyt és új rendszámot kell igényelni, ami jelentős költséggel és ügyintézéssel jár. [1, 2, 4] A matrica cseréjének hivatalos meneteiről és a szükséges okmányokról részletesen tájékozódhat az Alkatrészek.hu összefoglalójában vagy az Insura.hu útmutatójában.
Azaz jól sejtem, hogy szándékosság is van benne.Én egészen addig nem is tudtam, hogy van ilyen matrica a kocsin, míg kb 7 éves korában csináltattam egy bringaszállító rendszámot és kérték a számsort erről a matricáról. Persze, hogy nem ezzel a kocsival mentem az okmányirodába....
-
blakey
titán
Az nem lényeg, netes kép, de sok olyat látok, ahol szépen, hibátlanul fent van és ott az átlátszó keret. Azért érdekel, mert nem tudom, hogy csak a felrakáshoz van segédeszköznek, esetleg előfordul, hogy így kerül legyártásra vagy a hanyag felrakás eredménye. Feltételezni én is tudok, az a része nem nagyon érdekel. De akkor te sem tudod biztosan. Majd megkérdezem a kereskedésben, hogy miért van így. Egyébként ma is, ahogy sétáltam, minden 7-ik autón így volt fent a matrica, és nem újraragasztott (ami ugye nem is lehet), hanem szépen, szakszerűnek tűnő felhelyezett matrica volt. amúgy ebben a videóban is egy ilyen "keretes" matricát vesznek le, szóval nem vagyok egyedül, plusz sokan észre sem veszik vagy nem foglalkoznak vele.
Megkérdeztem az MI-t.

Az átlátszó keret célja a szélvédőcsere utáni nyommentes átragasztás biztosítása vagy a sérült matrica egyben tartása. [1]A regisztrációs matrica a rendszámtábla szerves tartozéka, így leszedésekor könnyen elszakad vagy elveszíti biztonsági tulajdonságait (ún. roncsolódó matrica). A fólia vagy keret segítségével a matrica roncsolódás nélkül áthelyezhető és egyben marad. [1, 2]Gyakori okok, amiért ezt a megoldást alkalmazzák: Szélvédőcsere vagy kavicsfelverődés: A hivatalos matrica nem távolítható el sérülésmentesen. A szervizek, mint amilyen a Carglass, a fóliás technikát alkalmazzák az eredeti matrica megmentésére. [1] Repedezés megelőzése: A napfény és a hőmérséklet-ingadozás miatt a régi matrica elöregszik és a szélei felpöndörödnek. A keret rögzíti, megakadályozza a leválást. [1, 2] Hatósági előírások: A matrica épsége és olvashatósága szigorú követelmény. Ha a matrica darabokra hullik, a Kormányablaknál új forgalmi engedélyt és új rendszámot kell igényelni, ami jelentős költséggel és ügyintézéssel jár. [1, 2, 4] A matrica cseréjének hivatalos meneteiről és a szükséges okmányokról részletesen tájékozódhat az Alkatrészek.hu összefoglalójában vagy az Insura.hu útmutatójában.
Azaz jól sejtem, hogy szándékosság is van benne. -
blakey
titán
Az nem lényeg, netes kép, de sok olyat látok, ahol szépen, hibátlanul fent van és ott az átlátszó keret. Azért érdekel, mert nem tudom, hogy csak a felrakáshoz van segédeszköznek, esetleg előfordul, hogy így kerül legyártásra vagy a hanyag felrakás eredménye. Feltételezni én is tudok, az a része nem nagyon érdekel. De akkor te sem tudod biztosan. Majd megkérdezem a kereskedésben, hogy miért van így. Egyébként ma is, ahogy sétáltam, minden 7-ik autón így volt fent a matrica, és nem újraragasztott (ami ugye nem is lehet), hanem szépen, szakszerűnek tűnő felhelyezett matrica volt. amúgy ebben a videóban is egy ilyen "keretes" matricát vesznek le, szóval nem vagyok egyedül, plusz sokan észre sem veszik vagy nem foglalkoznak vele.
-
racerx
őstag
Ez az XN-8- as hótziher hogy ujra van ragasztva (most hogy ránagyítotam).
-
racerx
őstag
Akkor passz. Ez teljesen úgy néz ki, mint amikor az ilyen biztonsági megoldással ellátott matricákat leveszik, majd visszaragasztják.
-
blakey
titán
Amúgy korábbi autóimnál volt több szélvédőcserém is, mindig csak maga a matrica került felragasztásra, úh. ezért nem értem a dolgot.
-
blakey
titán
Az nem lehet, mert vadiúj autón is úgy van feltéve, enyémen is úgy került fel, ezért kérdezem. Nem 1 új autón láttam így feltéve. Hivatalosan matricát nem lehet levenni és újraragasztani, mondjuk az a 2-3 Ft nem tétel, ha cserélni kell.
-
racerx
őstag
Nem tudom, hogy hol kérdezzem meg, de gondolom itt is megkérdezhetem, szóval a regisztrációs matrica eddig mindegyik autómon így volt fent:
Tehát csak a matrica látszik, nincs átlátszó "kerete".
Az új autóra meg úgy került fel, hogy van egy átlátszó kerete, ilyen:
Utcán sétálva, kb. minden 6-ik autón így van, ezért arra lennék kíváncsi, hogy két féle matrica létezik, vagy ilyenkor hanyag módon lett feltéve? Annyira nem zavar és csak 1 héttel később vettem észre, hogy nálam így van, de érdekel a dolog. Nem nyúltam hozzá, mert nem szeretném ha sérülne.Aminek "kerete" van -itt sz utolsó, az nem keret, hanem már levették, és másodszor, harmadszor stb. val felragasztva. Pl szélvédőcsere.
-
blakey
titán
Nem tudom, hogy hol kérdezzem meg, de gondolom itt is megkérdezhetem, szóval a regisztrációs matrica eddig mindegyik autómon így volt fent:
Tehát csak a matrica látszik, nincs átlátszó "kerete".
Az új autóra meg úgy került fel, hogy van egy átlátszó kerete, ilyen:
Utcán sétálva, kb. minden 6-ik autón így van, ezért arra lennék kíváncsi, hogy két féle matrica létezik, vagy ilyenkor hanyag módon lett feltéve? Annyira nem zavar és csak 1 héttel később vettem észre, hogy nálam így van, de érdekel a dolog. Nem nyúltam hozzá, mert nem szeretném ha sérülne. -
movax
őstag
Üdv. Egy hosszabb, kb. 3 kilométeres fékezős, ereszkedős útszakasz után sípoló hang jött a bal hátsó kerék felől, megálltam és a felni forró volt, és csak ez a kerék. Szagot nem éreztem. Muszáj volt továbbindulnom, de vártam kicsit, ezután csak jobbra kanyarodásnál jött a hang, egyenesben nem. Lasabban mentem pár kilométert , majd megálltam kb. 20 percre. Sajnos szombat este volt, minden szerviz zárva. Miután kicsit lehűlt a kerék, közben az eső is eleredt, gond nélkül hazavezettem kb. 150 kilométert, többé nem jött a hang. Tudom, hogy ilyenkor a csapágy vagy fék lehet a gond. Fékkopás? Kézifék véletlen szorulása? A kéziféket néhányszor behúztam és kiengedtem indulás előtt. Viszem szakihoz pár nap múlva, csak gondoltam, addig is megkérdezem itt. 2018-as 1.6-os Vitara, rendesen karbantartva.
Hadd zárjam le ezt a témát (hátsó kerék melegedés, sípoló hang): hátsó fékekkel volt gond, fékpofákat újra cserélték, kitisztították a környéküket, a féktárcsákat simára egyengették esztergán. Most minden rendben.
-
Vigneau
félisten
-
dethroner
veterán
-
Vigneau
félisten
-
dethroner
veterán
Hali!
Hová lettek a frissítő fájlok a Bosch fejegység oldaláról? -
blakey
titán
Remélem senkit nem zavar, ha itt teszem közzé, akinek Bosch SLDA-ja van és szeretne vezeték nélküli AA/Carplay-t, és/vagy gyári navigációt, a keressen meg privátban és megbeszéljük a részleteket.
-
kenguru99
senior tag
4 óra töltés nem sok minden még, hagyd rajta egy napig.
Plusz mindenképpen ajánlott a generátor bevizsgálása. Könnyen lehet, hogy ott(is) a hiba és nem(csak) az akkuban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
74962 - 74901
74962 - 74901 74900 - 74801 74800 - 74701 74700 - 74601 74600 - 74501 74500 - 74401 74400 - 74301 74300 - 74201 74200 - 74101 74100 - 74001 74000 - 73901 73900 - 73801 73800 - 73701 73700 - 73601 73600 - 73501 73500 - 73401 73400 - 73301 73300 - 73201 73200 - 73101 73100 - 73001 73000 - 72901 72900 - 72801 72800 - 72701 72700 - 72601 72600 - 72501 72500 - 72401 72400 - 72301 72300 - 72201 72200 - 72101 72100 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Eladó Asus Tuf Gaming AMD RX7900XTX 24GB/ 12 hó forgalmazói jótállás
- Motorola G23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Meta Oculus GO 64 GB 3 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd I i5-5G I 8GB I 180SSD I 14" QHD Touch I Cam I W10 I Garancia!

Köszönöm