- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g-one
csendes tag
válasz
zsotesz81 #7066 üzenetére
öö...én a ps3-on időmérőn mentem 1:15:0xx időt lágyon..a TT-t még nem próbáltam,de azt az 1-1 11-11-es beállitás kicsit vicces :-)..ugye nem gondolja senki komolyan most,hogy kijavították azt a bugot, az az irreális beállítás működik?
a hasmagasság még nem is probléma,de a rugókat,főleg hátul feszesebbre kell rakni mindig,hogy jobb legyen a kigyorsítás és a végsebesség.
a balance,amivel a kanyardőlést állítod,elől mindig kisebb hátul jóval nagyobb...pl 3-8,4-10.de ha tévedek kövezzetek meg :-D
-
Steady74
addikt
válasz
zsotesz81 #4200 üzenetére
Szerintem azokat is hagyják a pics@ba, inkább egy csomó olyan elemre koncentráljanak, ami közelebb viszi a játékot a valósághoz: szimulációs tényezők (benzin, gumi), büntetések osztogatása, autó beállítások, stb, illetve olyan triviális dolgok, mint a hálózati funkciók illetve az az ezer apróság, ami miatt majdnem kidobják az emberek a játékot (exe hiba és társai)
-
Feribacsi555
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest