- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
g-one
csendes tag
válasz
zsotesz81 #7066 üzenetére
öö...én a ps3-on időmérőn mentem 1:15:0xx időt lágyon..a TT-t még nem próbáltam,de azt az 1-1 11-11-es beállitás kicsit vicces :-)..ugye nem gondolja senki komolyan most,hogy kijavították azt a bugot, az az irreális beállítás működik?
a hasmagasság még nem is probléma,de a rugókat,főleg hátul feszesebbre kell rakni mindig,hogy jobb legyen a kigyorsítás és a végsebesség.
a balance,amivel a kanyardőlést állítod,elől mindig kisebb hátul jóval nagyobb...pl 3-8,4-10.de ha tévedek kövezzetek meg :-D
-
Steady74
addikt
válasz
zsotesz81 #4200 üzenetére
Szerintem azokat is hagyják a pics@ba, inkább egy csomó olyan elemre koncentráljanak, ami közelebb viszi a játékot a valósághoz: szimulációs tényezők (benzin, gumi), büntetések osztogatása, autó beállítások, stb, illetve olyan triviális dolgok, mint a hálózati funkciók illetve az az ezer apróság, ami miatt majdnem kidobják az emberek a játékot (exe hiba és társai)
-
Feribacsi555
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest