- AMD FX
- Apple asztali gépek
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Kikapcsolom a tévét a kikapcs gombbal, kilép, és még a netet is elveszi a tévétől, de ha mindenből kilépek, és a gépemen nézem, mik vannak belépve, akoir is csak egy jelenik meg, és akkor arról még nem beszéltünk, hogy a másik két, vagy esetleg három eszközzel nézhetnék más csatit, mert hogy csak a tv2-es csatiknál van a 2felhasználós limit, a sweet egyszerre 4 készüléket engedélyez, ilyen meg szerintem sose fordult elő. Tegnap este végig néztük, semmi baja se volt...
-
4Grider
félisten
Ha más használná, és ő is nézné, akkor látnék másik eszközt a bejelentkezett eszközök között, de nem látok.
Tegnap mindent, asszony telefonját, autó fejegységet is kilőttem a listából, pedig utóbbi 3 hete volt használva utoljára erre a célra, és a TV úgyis akadt, hogy egyedül csak az az eszköz volt a listában, este is küszködött, kiléptem, elindítottam a telefonon, ott is küszködött, utána azt is bezártam, vissza a TV-re, a telefonom pedig az éjjeliszekrényen volt letéve, az app bezárva, más nem használta, és nem volt jó.
Ma ugyanígy áll minden, és mégis működik reggel 8:10 óta.
TV esetén ki szoktál lépni az appból, vagy a tv oprendszerére bízod, hogy mikor zárja a kapcsolatot? Nálam Samsungon két példányban is tudott futni ugyanaz az app, ha távirányítós tv lekapcsolást követően egy-két órán belül megint el lett indítva az app.
-
Rick4
félisten
Ha más használná, és ő is nézné, akkor látnék másik eszközt a bejelentkezett eszközök között, de nem látok.
Tegnap mindent, asszony telefonját, autó fejegységet is kilőttem a listából, pedig utóbbi 3 hete volt használva utoljára erre a célra, és a TV úgyis akadt, hogy egyedül csak az az eszköz volt a listában, este is küszködött, kiléptem, elindítottam a telefonon, ott is küszködött, utána azt is bezártam, vissza a TV-re, a telefonom pedig az éjjeliszekrényen volt letéve, az app bezárva, más nem használta, és nem volt jó.
Ma ugyanígy áll minden, és mégis működik reggel 8:10 óta.
-
yanna
addikt
Nagyon szépen köszönöm, az általad javasolt lépéseket "buta csenedes tag módjára" megtettem mielőtt írtam volna. Gondoltam esetleg valaki ezen felül is segítene. Sajnálom ha valakit a hozzászólásommal terheltem. :-(
Gondolom nekem szántad a hsz-t.
1. Egy friss infóra utaltam...
2. Keressek rá a releváns bejegyzésekre én...?
3. Lehet majd valaki ír más lehetőségeket is.
4. A legjobb jóindulattal írtam, de bocsánatot kérek... -
mlacko1111
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni. Most tesztelgetnénk a Sweet.tv-t. Ezidáig a tervezett 2-3 készüléken One internet hálózaton jók a család tapasztalatai. Azt szeretném megkérdezni, hogy 6-12 hónap előfizetéssel estleg milyen oldalon/hogyan lehetne kedvezőbbé tenni egy "M" csomag előfizetést? A segítséget/tanácsot nagyon szépen köszönöm mindenkitől. További szép estét kívánok! :-)
Nagyon szépen köszönöm, az általad javasolt lépéseket "buta csenedes tag módjára" megtettem mielőtt írtam volna. Gondoltam esetleg valaki ezen felül is segítene. Sajnálom ha valakit a hozzászólásommal terheltem. :-(
-
yanna
addikt
Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni. Most tesztelgetnénk a Sweet.tv-t. Ezidáig a tervezett 2-3 készüléken One internet hálózaton jók a család tapasztalatai. Azt szeretném megkérdezni, hogy 6-12 hónap előfizetéssel estleg milyen oldalon/hogyan lehetne kedvezőbbé tenni egy "M" csomag előfizetést? A segítséget/tanácsot nagyon szépen köszönöm mindenkitől. További szép estét kívánok! :-)
Pl. 20 hsz -al ezelőttig vissza olvasol, vagy kereső hsználata kulcsszavakkal.
-
mlacko1111
csendes tag
-
patex1983
őstag
-
Rick4
félisten
Most nálam is ment, sőt, egész délután probléma nélkül ment, előtte 3 hétig szintén. Itthon semmi se változott, szóval ez csak a sweet hülyesége lehet.
-
4Grider
félisten
Nálam megy két külön eszközön ugyanabban az időben ez a sorozatcsatorna.
Hogy nálad mi okozza a problémát, az jó kérdés. Kezdetnek változtass egy jelszót az előfizetéseden... -
Rick4
félisten
Nade ha csak egyetlen eszkön vagyok bejelentkezve, tehát a többit konkrétan eltávolítom, nem csak hogy nincsenek használatban, akkor miért írja ki állandóan? 1.5 hónason keresztül nem volt gondja, ma délelőtt igen, azóta nem.
-
4Grider
félisten
-
Dave1984
őstag
Hisense TV-n eddig jó volt, ma nem jó, miután kimentem a konyhába reggelizni, beléptem telefonon, ott is csinálta, de akkor a TV már ki volt kapcsolva. Egymás után percekkel történt, szóval nem azonos hiba lesz, semmihez sem lett nyúlva, 2G/1G optika, minden más oké. Most leültem az asztali géphez, itt megy.

Ééés tessék, ment 3 percet talán...

Nem értem ezt a részt...
Peak tvn Samsung telefonon nincs semmi hiba. Sőt olyan hibaüzenet amit kaptál, még nem is láttam 😀
Szerintem vedd fel az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot. -
Rick4
félisten
Hisense TV-n eddig jó volt, ma nem jó, miután kimentem a konyhába reggelizni, beléptem telefonon, ott is csinálta, de akkor a TV már ki volt kapcsolva. Egymás után percekkel történt, szóval nem azonos hiba lesz, semmihez sem lett nyúlva, 2G/1G optika, minden más oké. Most leültem az asztali géphez, itt megy.

Ééés tessék, ment 3 percet talán...

Nem értem ezt a részt...
-
Dave1984
őstag
Nálam jó. 4 eszközön vagyok bejelentkezve.
-
totron
addikt
Sziasztok! Ma regisztráltam mert meguntam, hogy a canal plus nem hd-ben adja a sport1-2-t. A sweeten az FA kupa döntőt még tudtam nézni, sokadig odakapcsolás után működött (csak desktop használom), de azóta semmit nem hajlandó behozni. Operát használok, de edge-el is próbálkozom. Chrome-ot nem vagyok hajlandó telepíteni. Böngésző gond lehet? Ha igen, akkor melyik böngészővel működik normálisan. Jó lenne ha működne, olcsóbb és több a csatorna is mint canal-on
Chrome-ot nem vagyok hajlandó telepíteni.
Már megtetted. -
Rick4
félisten
Ma reggel néznék pár csatornát, de az összes tv2 származású csatornánál túl sok eszközt jelez, SuperTV2, mozi+, FEM3, stb, miközben az az egy tv készülék van bejelentkezve. Mi az isten történik már megint?
Az elmúlt egy hónapban egész jól elvolt enélkül a hülyeségnél nélkül... -
whiskeys
őstag
Sziasztok! Ma regisztráltam mert meguntam, hogy a canal plus nem hd-ben adja a sport1-2-t. A sweeten az FA kupa döntőt még tudtam nézni, sokadig odakapcsolás után működött (csak desktop használom), de azóta semmit nem hajlandó behozni. Operát használok, de edge-el is próbálkozom. Chrome-ot nem vagyok hajlandó telepíteni. Böngésző gond lehet? Ha igen, akkor melyik böngészővel működik normálisan. Jó lenne ha működne, olcsóbb és több a csatorna is mint canal-on
Firefox?
-
patex1983
őstag
-
g0dl
addikt
Nekem is One a netem (DIGI) , és hibátlanul megy.
-
SalvadorLynx
aktív tag
Közben részben megoldottam. One-os netünk is van tv-vel, az jön lan ban. De a one egy szutyok ezért van 5g Yettel az jön wifi-n. Yettel-el működik, lan-on nem. A canal plus-nak nem volt vele baja. A canal plus felülete és úgy az egész sokkal profibb. A sweet felülete és logója olyan mintha egy ótvar kalóz tv lenne, de árban és kínálatban jobb. Arra meg majd valahogy rájövök, hogy kábelen hogyan tudok adást csiholni, nem vagyok a wifi feltétlen híve
-
yanna
addikt
Nálam FF -on abszolút hibátlan.
-
SalvadorLynx
aktív tag
-
g0dl
addikt
-
Rick4
félisten
Sziasztok!
Valaki próbált már valamelyikről venni 2 éves előfizetést, vouchert? Esetleg 2+2év és tényleg kiírja, hogy lejár az előfizetése 2030. május? Mi van ha addig eltünik, a sweet.hu, kivonulnak Mo-ról stb.., vagy csak próbáljak 1 évet "L" csomagost 30 ropiért...https://tvelofizetes.hu/
vagy
https://allegro.hu/termek/sweet-tv-elopagat-hu-l-packet-24-mas-magyarul-1c71600a-68e6-44a6-b0f4-3ace1e3b455a?offerId=18345526224Felvettem velük a kapcsoltatot, ezeket írták a kérdéseimre:
1. válasz
Üdvözlöm, Gábor!
Igen, természetesen lehetséges. A megvásárolt előfizetési promókódokat akár azonnal is aktiválhatja, nem szükséges várni vele. Így a szolgáltatást összesen 4 évre előre biztosíthatja magának.
Az elmúlt években a csatornakínálat több mint 40 csatornával bővült, és folyamatosan érkeznek új csatornák is.
Természetesen a teljes előfizetési idő alatt rendelkezésére állunk támogatással és segítséggel, hogy maximálisan elégedett legyen a szolgáltatással.
Üdvözlettel2. (mai levél tőlük)
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük megkeresését és teljesen megértjük az aggodalmait.
Szeretnénk megerősíteni, hogy a TVElofizetes.hu hivatalos SWEET.TV partner és viszonteladó.
A SWEET.TV hivatalos oldalán való partner-megjelenítés jelenleg egyeztetés és technikai feldolgozás alatt áll, ezért még nem szerepelünk a listában, azonban ez folyamatban van.
Szolgáltatásaink teljes mértékben hivatalosak és legálisak.
A SWEET.TV előfizetéseket nemcsak Magyarországon értékesítjük, hanem Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban is, ahol jelenleg az egyik legnagyobb SWEET.TV partnernek számítunk az EU-ban.
Az Ön biztonsága érdekében:
14 napos garanciát biztosítunk minden vásárlásra,értékesítünk olyan ismert platformokon is, mint az Allegro és az Aukroezeken a portálokon további vásárlóvédelmi garancia működik,a kifizetést sok esetben csak akkor kapjuk meg, amikor a vásárló visszaigazolja, hogy minden rendben működik,több száz ellenőrzött értékeléssel rendelkezünk nemcsak webáruházunkban, hanem az Allegro és Aukro platformokon is.
Ellenőrzött vásárlói vélemények itt is megtalálhatók:
TVElofizetes.hu
Amennyiben további megerősítést szeretne, javasoljuk, hogy írjon közvetlenül a SWEET.TV ügyfélszolgálati chatjére is, ahol szintén megerősítik hivatalos partneri státuszunkat.
Köszönjük bizalmát!
TVElofizetes.hu csapataazért 50 ropi az 50 ropi...
A havi 1200 forintos előfizummal túl sokat nem bukhatok, ha becsuknak, 100 csatit kivesznek akkor sem.

-
4Grider
félisten
Sziasztok!
Valaki próbált már valamelyikről venni 2 éves előfizetést, vouchert? Esetleg 2+2év és tényleg kiírja, hogy lejár az előfizetése 2030. május? Mi van ha addig eltünik, a sweet.hu, kivonulnak Mo-ról stb.., vagy csak próbáljak 1 évet "L" csomagost 30 ropiért...https://tvelofizetes.hu/
vagy
https://allegro.hu/termek/sweet-tv-elopagat-hu-l-packet-24-mas-magyarul-1c71600a-68e6-44a6-b0f4-3ace1e3b455a?offerId=18345526224Felvettem velük a kapcsoltatot, ezeket írták a kérdéseimre:
1. válasz
Üdvözlöm, Gábor!
Igen, természetesen lehetséges. A megvásárolt előfizetési promókódokat akár azonnal is aktiválhatja, nem szükséges várni vele. Így a szolgáltatást összesen 4 évre előre biztosíthatja magának.
Az elmúlt években a csatornakínálat több mint 40 csatornával bővült, és folyamatosan érkeznek új csatornák is.
Természetesen a teljes előfizetési idő alatt rendelkezésére állunk támogatással és segítséggel, hogy maximálisan elégedett legyen a szolgáltatással.
Tisztelt Ügyfelünk!
Szeretnénk megerősíteni, hogy a TVElofizetes.hu hivatalos SWEET.TV partner és viszonteladó.
A SWEET.TV hivatalos oldalán való partner-megjelenítés jelenleg egyeztetés és technikai feldolgozás alatt áll, ezért még nem szerepelünk a listában, azonban ez folyamatban van.
A SWEET.TV előfizetéseket nemcsak Magyarországon értékesítjük, hanem Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban is, ahol jelenleg az egyik legnagyobb SWEET.TV partnernek számítunk az EU-ban.
14 napos garanciát biztosítunk minden vásárlásra,értékesítünk olyan ismert platformokon is, mint az Allegro és az Aukroezeken a portálokon további vásárlóvédelmi garancia működik,a kifizetést sok esetben csak akkor kapjuk meg, amikor a vásárló visszaigazolja, hogy minden rendben működik,több száz ellenőrzött értékeléssel rendelkezünk nemcsak webáruházunkban, hanem az Allegro és Aukro platformokon is.
TVElofizetes.hu
Amennyiben további megerősítést szeretne, javasoljuk, hogy írjon közvetlenül a SWEET.TV ügyfélszolgálati chatjére is, ahol szintén megerősítik hivatalos partneri státuszunkat.
Köszönjük bizalmát!
Egy évre jónak számít a 30e Ft-os előfizetés. De nyilván van/volt jobb ajánlat is. Itt senki nem fogja neked leírni, hogy ez a cég fix 24 hónap után is ebben a formában működni fog, mivel idén januárban is veszítettünk pár (azóta is máshol jól működő) adót, de nyertünk egy csomó olyan adón visszanézhetőséget, ami máshol nincs.
-
bogiboy
csendes tag
Sziasztok!
vagy
1. válasz
Üdvözlöm, Gábor!
Tisztelt Ügyfelünk!
TVElofizetes.hu
Köszönjük bizalmát!
-
veroi
csendes tag
SWEET0207 1 hónap ingyenes hozzáférés
Általános promóciós kód.sweet49 1 hónap ingyenes hozzáférés
népszerű kód.KINOBOX 30 napos ingyenes tesztidőszak
Filmes partnerkód.SMARTWORLD
Általános okostévés kód.ROLG25 3 hónap ingyenes "L" csomag
LG TV promóciós kód (eredetileg a 2023-2025-ös LG TV szériákhoz osztották).
VXVJTM4343 1 hónap ingyenes hozzáférésSzuper.. Köszönöm
-
boborján2
őstag
-
SteveL
aktív tag
-
boborján2
őstag
Van egy ajánlat (QR kódos) a Sweet TV google tv-s applikációjában (https://sweet.tv/hu/promo_inext/double_offer), amit nem igazán értek. Ingyen Androidos Boxot és 27%-os kedvezményt ígérnek, de a matek nekem nem jön ki. Konkrétan havi 75 Ft-ot engednek el az alapdíjból (4825 Ft a 4900 Ft helyett). Ez mi a ...?
Ha hozzáadod a box árát ,akkor kijön az áthúzott 77000ft.
Magyarul kapsz egy ingyen gagyi boxot, az éves előfizetés mellé.
-
SteveL
aktív tag
Van egy ajánlat (QR kódos) a Sweet TV google tv-s applikációjában (https://sweet.tv/hu/promo_inext/double_offer), amit nem igazán értek. Ingyen Androidos Boxot és 27%-os kedvezményt ígérnek, de a matek nekem nem jön ki. Konkrétan havi 75 Ft-ot engednek el az alapdíjból (4825 Ft a 4900 Ft helyett). Ez mi a ...?
-
Kerto
tag
-
whiskeys
őstag
-
whiskeys
őstag
Újabb válasz a Sweet TV ügyfélszolgatátótól. Indítsam újra a routert mert valószínű a késleltetés miatt van a hiba. Megtettem, semmit nem változott. Más streaming platformok pl youtube, netflix-el semmi probléma nincs. Vissza kell mondanom a szolgáltatást mert a folyamatos akadásokkal nézhetetlen.
Nem fogják megcsinálni sajnos nekem is gond van vele. Egyedi eset nem tömeges....
-
trec12
addikt
Újabb válasz a Sweet TV ügyfélszolgatátótól. Indítsam újra a routert mert valószínű a késleltetés miatt van a hiba. Megtettem, semmit nem változott. Más streaming platformok pl youtube, netflix-el semmi probléma nincs. Vissza kell mondanom a szolgáltatást mert a folyamatos akadásokkal nézhetetlen.
Tegnap egy új helyre állítottam be egy előfizetést Samu tévére. Hibátlanul ment ott is. Órákig. Pedig One-os otthoni mobilnet.
-
Lauda
titán
A probléma nálad lesz.
-
Rick4
félisten
November óta nézem, teljesen hibátlan. Olasz, szlovén autópályán, menet közben is az.
-
Kerto
tag
Egy samsung qe 100 qn 80fuxxh tv az alany, Tizen rendszerrel. Alkalmazáson keresztül.
OPC 100/20 kábelnet. Stabil a net és a hálózat is.
Sweet tv ügyfélszolgálatával felvettem a kapcsolatot, kérték a tv típúsát, az azonosítót, és egy speedtestet. Elküldtem nekik, azt írták áramtalanítsam az eszközöket és egy gyorsítótár/adattörlést. Ez megtörtént, és ugyanúgy fennál a hiba.
Ahogy Yanna kolléga is írta, nálam is 3-4 hete jelentkezik a probléma. Lassan egy éve vagyok előfizető, és eddig nem volt ilyen.Újabb válasz a Sweet TV ügyfélszolgatátótól. Indítsam újra a routert mert valószínű a késleltetés miatt van a hiba. Megtettem, semmit nem változott. Más streaming platformok pl youtube, netflix-el semmi probléma nincs. Vissza kell mondanom a szolgáltatást mert a folyamatos akadásokkal nézhetetlen.
-
whiskeys
őstag
-
Lauda
titán
-
trec12
addikt
-
razorka777
veterán
-
Lauda
titán
-
trec12
addikt
Nálatok sem megy a sweet chrome/edge böngészőkben?
-
RoyalAirForc
senior tag
-
Kerto
tag
Egy samsung qe 100 qn 80fuxxh tv az alany, Tizen rendszerrel. Alkalmazáson keresztül.
OPC 100/20 kábelnet. Stabil a net és a hálózat is.
Sweet tv ügyfélszolgálatával felvettem a kapcsolatot, kérték a tv típúsát, az azonosítót, és egy speedtestet. Elküldtem nekik, azt írták áramtalanítsam az eszközöket és egy gyorsítótár/adattörlést. Ez megtörtént, és ugyanúgy fennál a hiba.
Ahogy Yanna kolléga is írta, nálam is 3-4 hete jelentkezik a probléma. Lassan egy éve vagyok előfizető, és eddig nem volt ilyen. -
whiskeys
őstag
Nekem is fennáll pedig az okos yettel és sweettv egymásra utalnak a hibával, de egy forumtars segített így jó böngészőn is.
takacska #4980
Chrome-ban a HTTP3(QUIC)-et a chrome://flags Experimental QUIC protocol disabledre állítása tiltja. Ezután a chrome is szakadozás nélkül játszotta le. Edge-t nem tudom, de gondolom valami hasonló beállítás lehet.
-
yanna
addikt
Nálam is szar már 3-4 hete. Hozzátartozik, hogy a tv-n borzasztó a késleltetés, kb. 300 ms a legjobb érték, de az akadások előtt is ennyi volt, és mégis tökéletesen működött.
-
Lauda
titán
-
4Grider
félisten
Itt nincs gond sem yettel mobilneten, sem telekom optikán. Milyen eszközökön fut nálad a sweet? Itt chromecast, Samsung natív kliens, és laptopon böngészőben megy.
-
Kerto
tag
Sziasztok! Nálam még mindig fennál az akadozás. Hálózattal minden rendben, kábelnet.
Nagyon idegesítő. Másnál is ilyen? -
Lauda
titán
-
totron
addikt
Az eredetiség elég foghíjasra sikerült. Jogdíjak okán való eltürkizítettségek, kivételek végleges eltűnések, előzetes kommunikáció nélkül, ahogy kell.
-
Lauda
titán
2. A SWEET.TV szolgáltatás (a továbbiakban - "Szolgáltatás") egy előfizetéses szolgáltatás, amely lehetővé teszi a televíziós (és rádiós) műsorszolgáltató eredeti televíziós (és rádiós) adásainak internetkapcsolaton keresztül történő vételét;
-
Membrán
tag
Parabola előfizetés lehetséges egy évre? Szlovák vagy cseh kóddal működik? 100 euró nem vészes.
-
norrberth
addikt
VXVJTM4343 1 hónap ingyenes hozzáférésEzekből már csak 1 jó.
-
kisuttoro
kezdő
VXVJTM4343 1 hónap ingyenes hozzáférés -
Santi22
senior tag
már régóta van sweet előfizetésem promó kódokkal, de elfogytam márciusra.
nem emléxek rá, hogy melyik kódból variáltam át és hogy mire, csak meglepődtem, amikor 3 hónapra hosszabbított.
Nem a TCL-es kód volt az biztos.Ha új fiókkal regisztrálok, akkor kér telefonszámot, bankkártyát, ezért ezt a rész elvetettem és maradtam a meglévőnél.
Szerintem amire gondolsz az a SWETXX kód az XX helyén számokkal pl. 39, 40, 41 stb. Talán ezt a számot variáltad. Illetve a SWEET0207 volt itt, amit utoljára láttam, amiben már 4 számjegyet is variálhatsz összevissza, esetleg ezzel volt sikered, bár ebből nem láttam még több félét, ellenben SWEET39-től 50-ig kb láttam mindet és nekem is működött belőle több is még tavaly.
-
totron
addikt
nem emléxek rá, hogy melyik kódból variáltam át és hogy mire, csak meglepődtem, amikor 3 hónapra hosszabbított.
Nem a TCL-es kód volt az biztos.Ha új fiókkal regisztrálok, akkor kér telefonszámot, bankkártyát, ezért ezt a rész elvetettem és maradtam a meglévőnél.
Kóddal is kér már bankkártyát.
-
FNZ
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- World of Warships
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Alaplap
- 27% - ASUS ROG MAXIMUS Z890 HERO Alaplap
- Nitro ANV16-41 15.6" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe SSD magyar vbill gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Plus 128 GB Black 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Biztos benéztek a fórumba...