- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Asztrofotózás
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Tud valaki esetleg sweet hez iptvsimple-be epg-t? Előre is köszönöm.
Nálam valamiért csak az az addon müxik jelenleg ami még nem tud epg-t generálniCsak pár napig kellene egy nyaralóba, nincs időm a hibákat keresgélni sajna
-
hematoma1
senior tag
Nálunk is T-és parabola volt,jó volt a kép és a hang is.Februárba megszünt akkor vettünk sweet tv-ét. 4-5 ezerrel olcsóbb, és én nem nagyon veszem észre hogy annyival rosszabb lenne a kép.Hülyítik az embereket a Gigabites internettel.
-
trec12
addikt
válasz
HUNited #3478 üzenetére
Éppen most csináltam egy olyant, hogy direkt nem néztem pár napig a Digit (DVB-C) csak a sweet-et. Aztán vissza a Digire. Az Digi képe szebb. Ha spórolni akarsz vagy tudsz a sweet jó választás főleg ha feljebb említett 1200-as előfizetéssel használod. A képminősége vállalható még nagyobb tévén is de szerintem nincsen a Telekom főleg nem a Tarr szintjén ez utóbbi valószínű full bitrátás.
-
HUNited
őstag
Sziasztok, ez mennyivel jobb vagy rosszabb minőségben, mint a Telekom Tv szolgáltatása? Az is IP TV ha jól tudom. Esélyesen hamarosan költözöm és csak a Tarr meg a Telekom érhető el, drágán kevés csatornával (Most Digi-s vagyok ami tudom hogy One, de ott se mindegy melyik az eredeti szolgáltató).
Köszi: Sanyi.
-
Bl.Gyo.
őstag
Hali.
Van olyan mód hogy csak tvzni lehessen de ha fiókba akar valaki lépni kódot kérjen? Gyerek is használja, és nem lenne jó ha az előfizetésben, profilomban állítgatna dolgokat, előfizetést stb. -
zelikocc
senior tag
válasz
4Grider #3471 üzenetére
Igen, én is most így jártam, mert be volt fagyasztva a sweet-es virtuális revolut kártya. A weboldalon és az appban mindenáron 3900 Ft-ért akarta velem a fizetést csinálni. Negyed óra volt mire rájöttem, hogy ha az emailben megyek a fizetés linkre, akkor ott már a szokásos 1200-as ajánlatot kínálta.
Mondjuk az kicsit rossz volt, hogy azonnal letiltotta a csatornák nézését és nehéz volt újra próbáltatni vele a fizetést. Máshol is szoktam így járni, mert állandóan fagyasztva vannak a kártyáim és máshol automatikusan újrapróbálkozik és nem állítja meg azonnal a szolgáltatást. -
Bl.Gyo.
őstag
Egyetlen egyszer próbáltam, mail címem is jó... 🤔
-
hematoma1
senior tag
Külföldön tudom nézni a sweet tv-ét?
-
hematoma1
senior tag
sziasztok. Az mitő van Pl. a TLC-én kezdődik egy műsor és előtte 10-15másodperc van egy ismertető az nálam angolul megy. Ez ilyen vagy csak nálam?
-
stefi68
addikt
Ezeket a kódokat honnan lehet "beszerezni"?
Tudom, innende aki itt közzé teszi, az is megtudja valahonnan...
-
sali24
csendes tag
EURONICS kódot próbáljátok meg
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
L csomag - 1200-ért
https://sweet.tv/tariffs?offer_id=2590 -
pkaresz
őstag
Pont ezért nem kell.
-
Corleone33
senior tag
válasz
pkaresz #3435 üzenetére
Azt az RTL Klub-al meg a TV2-vel érdemes megbeszélned, hogy miért ennyire skótok OTA vetítéseket illetően, ez ugyanis abszolúte nem Sweet TV sara (ha visszaolvasol egy kicsit a topicban, ez már többször is lett tárgyalva)
szerintem a 2 csatorna ilyen téren is a saját on-demand szolgáltatásaikra akarják átterelni a nézőket
-
pkaresz
őstag
válasz
Corleone33 #3432 üzenetére
Persze, mindenkinek az igénye pénztárcája a mérvadó, na de nem nézhetem, mert nem elérhető!? Sz.V.Sz. Amugy internet nélkül is megy? Nem. Egy évig használtam, tudom mik a hátrányai.
-
Jubejo
csendes tag
válasz
https://tarr.hu/lakossagi/tv/onlinetv
4990 - 135 csatorna -
trec12
addikt
válasz
Arról nem is beszélve, hogy döntően sokkal olcsóbban is elérhető mint 5e Ft.
-
Corleone33
senior tag
válasz
pkaresz #3431 üzenetére
Hát nézd, nem célom ízlésről vitatkozni, nekünk otthon 97% ban gond nélkül röccenésmentesen megy a szolgáltatás (illetve párom szüleinél is dettó Sweet TV van előfizetve mivel olcsóbban jött ki egy Telekomhoz képest és persze nem kell hozzà se set-top-box, se hasonló)
Nem tökéletes, de mutass kérlek olyan szolgáltatót, amelyik közel 130 tv csatornát ad hűségnyilatkozat nélkül(!) 5000ft-ért, amit mellesleg bárhol bármikor használhatsz szinte bármelyik okoseszközön... Arról nem is beszélve hogy emellé nem kell kötelezően telefont/internetet/egyéb plusszolgáltatást is rendelni.
Egyedüli kritikám/hiányom max az, hogy lehetne több filmes és egy fokkal kevesebb külföldi zenés/ házibuli Attilával jellegű csatorna a csomagban, de tisztában vagyok vele, hogy ez nem ennyire egyszerű azért gyakorlatban.
-
pkaresz
őstag
Az ilyen szolgáltatás: Kuka.
-
kiss_g93
csendes tag
Ha beregisztráltam az 1200 Ft-os L csomagot következő hónapban újra bekell vagy automatán vonja majd le az 1200 Ft-ot?
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Történt valami a TV2-s csatornák jogaival pozitív értelemben?
PL. Halálos iram bármelyik része ment eddig a mozi+-on, az ki volt takarva, most meg nézhető.
De most épp az összes csatornán menő műsor rendesen megy. Reméljük így marad. -
Bence01
tag
Új kódok:
-
patex1983
őstag
válasz
szaboi6512 #3418 üzenetére
Ja, mostmár megy itt is.
Köszi, hogy reflektáltál.
Itt először a weboldal engedett be, de ott sem ment a tv adás, aztán a boxon cache törlés, ez nem segített, majd adat és cache törlés, újra bejelentkezés, ami harmadjára sikerült, de adás még ekkor sem volt. Ezt követően a weboldalon frissítve már volt tv adás, majd a boxon is elindult..... -
patex1983
őstag
Nálatok megy a Sweet?
Itt totál lehalt az androidos app, de a weboldalon sem enged bejelentkezni....
Az előbb még néztük és egyszer csak elsötétült, azóta se kép se hang (szó szerint.....). -
Corleone33
senior tag
Őszintén remélem hogy az új adók közül lesz más is mint ezek a borzasztó AI -al magyarul lefordított csatornák tömkelege, persze nem kevés reklàmmal ...
mondjuk azon szakadtam a röhögéstől, amikor a sweet tv adót megszakította egy filmtékás "ajánló" és elkezdte bejátszani a Transformersz animációs film előzetesét lengyel /cseh nyelven
-
Kiskutya
veterán
Amennyit én tévézek szerintem észre se fogom venni. Van Skyshowtime, max, netflix, Prime és Disney előfizetésem. Még tesztelem de ha tényleg lemondáskor felkínálja 3100ft-ba az l-es csomagot akkor az nem tűnik rossz választásnak. Most 7000ft a Telekom úgy hogy csak 1 tv-n tudom nézni. Most tök jól jött mert voltak vendégek így a másik szobában is tudták használni.
-
totron
addikt
Egy ideális világban. A mezítlábas szolgáltatás szépségei meg szépen kibuknak még ha sporadikusan is. Az orránál tovább látó, felnőtt szintű következtetési képességgel-szándékkal és kommunikációs kultúrával bíró munkaerő nyilván nem itt fog kikötni. Van, aki ezt felmentésre, önnyugatásra használja, mondván "ott is csak emberek dolgoznak". Hát éppen ez az...
#3406artad, ez azt nem vigasztalja akinek nem. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Akinek 2019 és 2025 közötti LG smart TV-je van azoknak egy promóció a Sweet TV-re:
LG 'Streaming' Hetek -
-
boborján2
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest