- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Kicsit lemaradtam az utóbbi 2 napban csak elvétve tudtam netezni. Láttam, hogy vannak új setupok, ezek valószínűleg holnap kerülnek fel az oldalra.
Ha minden jól megy, hétfőtől mehetnak a LIGA- és CSAPAT-válogató futamok.Ezért lassan elkezdhenénk kitalálni, hogy melyik estéken tudunk a legtöbben összejönni, hogy megtartsuk ezeket.
Egy javaslat a qualifikáló futamokra: tegyük az ütközést lehetetlenné, ne kelljen azért újra játszani, hogy eldőljön az erősorrend. Ez most úgyis arról szól, hogy ki milyen gyors a pályán. Ha pl. a rajt utáni első kanyarban löknek ki valakit egy jó pozícióból, - ami, lássuk be, eléggé esélyes - az biztosan nem fog tetszeni az illetőnek. Nem szeretném, ha ebből később vita lenne. Menjünk tiszta futamot, COLLISION OFF és meglátjuk. Hibázni attól még simán lehet, de nem lökünk ki másokat.
Vélemények?

Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest