Hirdetés
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Kicsit lemaradtam az utóbbi 2 napban csak elvétve tudtam netezni. Láttam, hogy vannak új setupok, ezek valószínűleg holnap kerülnek fel az oldalra.
Ha minden jól megy, hétfőtől mehetnak a LIGA- és CSAPAT-válogató futamok.Ezért lassan elkezdhenénk kitalálni, hogy melyik estéken tudunk a legtöbben összejönni, hogy megtartsuk ezeket.
Egy javaslat a qualifikáló futamokra: tegyük az ütközést lehetetlenné, ne kelljen azért újra játszani, hogy eldőljön az erősorrend. Ez most úgyis arról szól, hogy ki milyen gyors a pályán. Ha pl. a rajt utáni első kanyarban löknek ki valakit egy jó pozícióból, - ami, lássuk be, eléggé esélyes - az biztosan nem fog tetszeni az illetőnek. Nem szeretném, ha ebből később vita lenne. Menjünk tiszta futamot, COLLISION OFF és meglátjuk. Hibázni attól még simán lehet, de nem lökünk ki másokat.
Vélemények?

Új hozzászólás Aktív témák

- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest