- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Syrius XIX #8297 üzenetére
Én már többször is néztem, de karrierben egyszerűen nem állítható, akármennyi fejlesztés is van meg.
A savegame dolog pedig nem az, hogy nincs meg a mentés, hanem mikor indítom a játékot az intro után a loading-nál egyszerűen befagy az egész, aztán jön a "F1 2011 hibát észlelt és leállt" vagy ilyesmi szöveg. Amit úgy tudok ugye javítani, hogy a savegame mappában átnevezek két fájlt (erről már biztos volt szó itt is többször). Így viszont egy olyan állapot áll vissza, hogy újra le kell futnom azt a futamot, amit fagyás előtt futottam le. Ez meg engem kicsit zavar, mert ugye 50%-os távnál elég esélytelen, hogy ugyanaz az eredmény jöjjön ki újra a futamon, mint a fagyás előtt. (pl. elsőre mondjuk kiesik valaki a futamon, akit így pontversenyben megelőzök, míg helyreállítás utáni újra lejátszott futamon meg már nem és így más lesz a pontverseny állása is, ami meg elég zavaró számomra, mert nem túl életszerű így).
Amit még észrevettem, hogy így 50%-os versenyes karriert nyomva egy évadon belül 2x jön elő mindig ez a savegame hiba. Egyszer fixen Monaco után, másodjára pedig véletlenszerűen a Hungaroring és New Delhi között valamelyik futam után.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Syrius XIX #8269 üzenetére
Azért nem nem egészen igaz, lásd a #8264-et. Nem nagy probléma, de válasz még nem volt.
-
Tommee
aktív tag
válasz
Syrius XIX #8269 üzenetére
Szerintem már a legtöbben kiismerték a programban rejlő lehetőségeket...a másik fele pedig nem szeretné ezt...mindenki az uj patch-re vár,melynek a neve F1 2012
Mondom ezt ugy h most is bajnokságban megyek, de ugye nem Live-on keresztül, s nem hibáktól mentesen... -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Syrius XIX #8261 üzenetére
Szerintem is, de inkább látszik 200 000-nek, mint 2 000-nek...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX #8260 üzenetére
Kissé kapkodós és sok benne a segítség, de elmegy. Kicsit finomabban kell terelni a gépet. Gyakorolj, így tovább!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Syrius XIX #5463 üzenetére
Látszik, hogy nem ismersz, különben nem kérdeztél volna ekkora sületlenséget...
Egyáltalán nem is számítottam az élbolyra, még a B Ligában sem.. Én eddig is a sereghajtók közé soroltam magam, így nem lenne értelme azért visszalépni, mert nem vagyok esélyes a dobogóra...
Amit írtam, az csak a jéghegy csúcsa (ha érdekel olvasd vissza a fórumot)...
-
Steady74
addikt
válasz
Syrius XIX #5309 üzenetére
és bent van? csak azért kérdezem, mert ugye sokan alkohollal oldják meg, hogy nem a lemezt használják. Ebben az esetben lehet vmi gáz sztem.
-
makkai
aktív tag
válasz
Syrius XIX #5222 üzenetére
Szia! Neked milyen graf beállítással megy 90 fps-el?
Nekem, kimaxolva 1280x1024-es felbontáson a beépített bench-el jó ha 35-40 fps-em van, az aláírásban szereplő konfiggal, SLI nélkül, mert a játék nem csípi és még kevesebb az fps, SLI-ben. -
AMD_ok
őstag
válasz
Syrius XIX #5149 üzenetére
2 patch volt/van. Én megvettem megjelenéskor, kb 1 hónapra rá jött ki az első patch. Tegnap a 2., és nekem a fájlverzióm 1.2.0.0, igy neked csak a 2.-ra van szükséged nagy valószínűség szerint,mivel a kép alapján 1.1-es a tied, tehát már az első patch fel van telepítve
-
ftomi74
tag
válasz
Syrius XIX #5155 üzenetére
Gondolom telepítés után automatikusan letöltötte a patch-et, most is magától kéne jeleznie, de biztos vmi bibije van.
-
pepusos
senior tag
válasz
Syrius XIX #5155 üzenetére
+mondom őszintén én akkor vettem + de +gondolatlanság lenne a részemről +felelő hozzáértés nélkül +mondani a frankót + épp bosszankodom a +annyi lusta emberen akinek +erőltető kiírni hogy MEG!
hermanyi: nem induló gépek topicjában hátha tudnak valami okosat... [link]
-
ftomi74
tag
válasz
Syrius XIX #5149 üzenetére
Beraktál egy képet, hogy 2 patch van. Tényleg annyi van
1.2-nél tart a game.
-
hermanyi
addikt
válasz
Syrius XIX #5005 üzenetére
Megnyugtatlak nekem sem
megvannak már azok akik szállítják .
De érdemes.
Csak főként meglepő, de ezért tiszteletet érdemelsz ,hogy ezt a videót bevállalod.
Szerintem emberek nagy része (engem is beleértve) biztos nem tettem volna ki . -
polonic
félisten
válasz
Syrius XIX #5000 üzenetére
"Meg azt hittem, hogy valami sokfős multiról lesz egy videó. Erre látom, hogy csak ketten vagytok.
Ez miben érinti a topiklakókat?"Azt írod, hogy csak Steve1975-nek szólt. Na őt pl egyszer sem lehetett látni ebben a topikban. . .
A zene meg egyáltalán nem illik ilyen F1-es videóhoz. És egyébként meg lehalkítottam.
-
hermanyi
addikt
válasz
Syrius XIX #5003 üzenetére
Látom a dőlt betűs részt nem olvastad
A jó közösség megvan itt is hisz fele GRID-es
Csak Meglepő olyan vidit nézni olyan topityba ahol ált a WR időket linkelik . -
Motion_Blur
félisten
válasz
Syrius XIX #4985 üzenetére
atyavilág
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Van még mit gyakorolni!
Ez így tényleg csak egy emlék maradjon!!! -
hermanyi
addikt
válasz
Vagy a zene volt halk vagy a videó nem passzolt
De ne sértődj meg ezt kitenni a közösbe -
Xirtam
veterán
válasz
Nem is gurultunk együtt. . . milyen közös emlékről beszélsz?
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
...hát, mit is mondhatnék...
-
polonic
félisten
válasz
Ne haragudj. De mi ez a förtelmes HC alatta?
Meg azt hittem, hogy valami sokfős multiról lesz egy videó. Erre látom, hogy csak ketten vagytok.
Ez miben érinti a topiklakókat? -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Syrius XIX #4743 üzenetére
Nehogy ki tedd az egészet
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Syrius XIX #4456 üzenetére
De igen, vannak itt olyanok, az biztos... De nem csak ők vannak, többen vagyunk olyanok, akik nem "veteránok" és nem árt, ha az ilyesmi előre le van tisztázva. Vagy szerinted vissza kellene keresgetni azokban a fórumokban mindenkinek?
Ha van konkrét konfigod ligához, tedd közzé, PLS!
Jim74: Engedélyeztelek...!
Motion: THX!!!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Én MC HOBO ítélőképességében teljesen megbízom, és mivel ő az egyik kezdeményezője a Ligának és hasznos tagja a topiknak, legyen ő a szervezőbizottság elnöke!
Ettől persze még lehet szavazásokat kiírni és véleményeket ütköztetni.
-
válasz
Na azért a GRID-ben sw volt egyszerű egyezségre jutni...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Syrius XIX #4353 üzenetére
Time Trial opció. Gumi és üzemanyag szimuláció nélkül tanulhatod be a pályákat és próbálgathatod a beállításokat mindig azonos feltételek mellett.
-
válasz
Syrius XIX #4334 üzenetére
Steady után én az alábbiakat tenném hozzá:
- szárazz pályán kezd a gyakorlást (én vízben a mai napig képtelen vagyok menni
)
- EZEN az oldalon lévő beállításokat lődd be
- nyomass sok TT-t minden pályán
- azt a zöld sz*rt kapcsold ki, mert szerintem csak túlságosan óvatossá teszi az embert, azaz túl korán kezdesz tőle fékezni a kanyar előtt. Inkább a táblákra hagyatkozz.Hozzáteszem, hogy én tök béna, sz*r vagyok az egészhez, de az előbb Vityától "csak" 1,5 mp-re volt az FL-em SPA-ban (THX for GRID)
. Én már ennek is örülök. Mondjuk gyakorlatilag az volt az egyetlen kör, amit össze tudtam rakni rendesen
-
Steady74
addikt
válasz
Syrius XIX #4334 üzenetére
Bator probalkozas hallod vizes palyara slick gumival kimenni. De igeretes volt, jol tartottad az iveket. Gyakorlas, jo gumitaktika es jo beallitas kerdese az egesz, de jo lesz ez hidd el!
Nagy grat meg egyszer
remelem oszefuthatunk nurin vagy spa-ban hamarosan.
-
GuruZone
őstag
válasz
Syrius XIX #4329 üzenetére
megjött Zyl
-
válasz
Syrius XIX #4329 üzenetére
live.xbox.com --> Belépés --> Saját fiók --> Profil módosítás --> Becenév módosítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest