Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
(#8270) Tommee: Nem értem én ezt a dolgot! Milyen akadás, garázs lefagyás stb., stb.! Én eddig semmi ilyesmivel nem találkoztam!
(#8271) Mr.Mercury: Még nem is próbáltam!
(#8274) Adam333: Eddig még sehol nem akadt! VGA Gainward GS GTX 2GB DDR5 RAM.
(#8279) hermanyi: LoL! Bekapcsolt VSYNC-kel?
Az szép!
Nekem csak fix 60 fps, de kikapcsolt VSYNC-kel 150 és 320 fps között mozog.
(#8291) Mr.Mercury: Nekem még (eddig) a savegame-mel sem volt problémám! Legalábbis olyan nem fordult elő, h indításnál ne lett volna meg az eddigi mentés! De ha nem erről van szó, akkor sry!
-
Syrius XIX
addikt
Tök jó, h ez is behalt teljesen.
Szuper, h mindenki tud mindent és senkinek semmi problémája!Király!
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Feribacsi555 #5901 üzenetére
Még ha nem is tudok jönni (mert kevés vagyok hozzátok és nem akarok zavarni), de én is benne vagyok. ennyin igazán ne múljon!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
MC HOBO #5476 üzenetére
MC Hobo!
Tényleg nem ismerlek. Nemtunk még együtt, de azzal vitatkoznék ki lenne a sereghajtó 2-őnk közül!
se gyakorlatom, se tapasztalatom, a beállításokról + inkább ne is beszéljünk!
Így látatlanba is le merem fogadni, h mögötted lennék min. 5 mp.-vel körönként!
Nem szabad feladni, főleg úgy, h X tapasztalatod már van! szerintem neked 1/10-ed annyira sme lesz nehéz, mint nekem!
Azért nem keresem a társaságotokat, mert én tényleg nem tudok normálisan végigmenni és nem akarok senkinek sem az idegein zongorázni feleslegesen. Gondolom ti sem azért ültök a gép elé, h csak nézzétek, hogy mennek a többiek, miután beleszálok valaki(k)be!
Hajrá, csak ügyesen!
- Aki viszont ismer engem (vannak itt 1 páran!) az tudja, h nem volt sose favorit autóm és mindig mentünk minden pályán, ha én voltam a szeró (GRID)!
Ebből kifolyólag nálam sose volt mire gyúrni, mert ritkán fordult elő (legtöbb* akkor, ha a szerón lévők kérték), hogy egymás után 2* ugyanazzal a tipussal mentünk volna!
-
Syrius XIX
addikt
Feltettem az 1.2-s patch-et és nem indul el!
Azt írja, helyezzem be az eredeti lemeztEnnyi?
-
Syrius XIX
addikt
válasz
--Lorant-- #5164 üzenetére
Akkor nekem szerencsém van, h eddig nem igazán sikerült foglalkozni vele, csak megvan és feltettem. Nekem így nincs mit újra tanulni!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
ftomi74 #5153 üzenetére
Ok, thx a választ!
eddig értem is. Csak az exe tulajdonságaimnál ott van, h fájlverzió: 1.1! 2 hete szombaton vettem +! Aki szeptemberben vette +, annak ott 1.0 van?
Na ezért kérdeztem, mert így ez olyan mintha már az 1.1-s verzió lenne!
Ha igen, akkor nem kell az 1.1-s patch!
Ha nem akkor + miért nem az van a fájlverziónál, h: 1.0?Eseetleg valaki aki +vette a Game-t Szeptemberben a +jelenéskor, tudna mondani valamit?
Thx!
-
Syrius XIX
addikt
Istenem!
Ti most komolyan azokat a köröket futjátok "liga szervezés" címszóval, amiket már 1. 000 éve lefutottunk, letisztítottunk és kitaláltuk, GRID-ben is, rFactor-ban is, hogy mi a tuti?
tényleg senki nincsitt, aki letenné az alapokat?
Ezt akkor sem hiszem L, ha többen állítjátok, hogy: "nincs"!
-
Syrius XIX
addikt
gondoltam nem lehet belőle baj, ha ezt a HSZ-t ide is kiteszem, mivel Dzsavert többen is ismeritek (GRID-ből, vagy rFactor-ból)
Dzsaver ezt légyszíves NE(!!!) olvasd el! THX!!!
Tisztelt F1 társadalom!
Erre a HSZ-re abszolút semmiféle felhatalmazásom nincs, de úgy érzem tennem kell valamit!
Bizonyára észrevettétek, h nagyra becsült társunk Dzsavermadár mostanában nagyon ritkán van!
Ennek sajnos az az oka, h összecsaptak felette a hullámok és a napi betevő falatért kűzd!
Ezért én arra gondoltam, segítsünk neki kimászni a gödörből! Én úgy gondolom egyikőnket sem fogja földhöz vágni 1 Hamburger menü, vagy Pizza ára (vagy mit tudom én minek az ára)! Személy szerint jobban örülnék neki, ha napi szinten "láthatnám" közöttünk és a videói is hiányoznak!
Tudom, mennyire lehetetlen úgy kikapcsolódni, ha az ember körül nincsenek rendben a dolgok (sajnos saját tapasztalat)!
Ennek érdekében én felajánlom a 7. napi zsebpénzemet neki (kézbesítőként dolgozom a postán és a 7. napi nyugdíjasoktól kapott zsebpénzemre gondolok. Azt nem tudom, mennyi az annyi, mert az majd csak az adott napon fog kiderülni)!
Szerintem +érdemli, mert az az idő amit köztünk töltött sokak számára hasznos volt és pozitív tapasztalatokkal gazdagodtunk mindnyájan!
THX a megértéseteket és remélem mindenki átgondolja, mi az az összeg, ami nem kenyérre kell neki és nem fáj, ha 1 nemes cél érdekében +válik tőle!
-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok mindenki!
Tegnap +vettem én is!
Nemsokára kész az első körökről készűlt videó!
Remélem nem lesz baj, ha kirakom ide (is)!?
Valaki +tudná mondani, h a LIVE-ban kapott nevet hogy lehet +változtatni, mert elég nagy baromság amit ad + +jegyezhetetlen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Jogász topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest