Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotesz81
senior tag
Sziasztok
Nekem az F1 2011-gyel lenne gondom, elég érdekes, szóval a probléma az online játékkal van. Régebben ment rendesen, de elköltöztem, most egy tplink wr941nd routerem van, és valamiért az online játéknál baromira laggol, sőt gyakorlatilag nem megy. Kb. 1-2 fps. Haverral tegnap nyomtunk volna coop-ot de miután belépek a megkezdett session-ünkbe és küldöm neki az invite-ot, már ott elkezd akadni, van hogy megkapom az excecutable működése leállt hibát. Windowsom kb. 2 hetes, configom az aláírásban, routeren a portokat beállítottam a port forwardingnál, kell még esetleg valamit ott állítani? A tűzfalam az bitdefender, de ha kikapcsolom akkor is ugyanez van. Valami ötlet, hogy mi lehet? Offline módban nincs semmi gond.
-
zsotesz81
senior tag
Hali
Következő a gondom, nemrég újratelepítettem a win7-et és a játékot is. Az a gond, hogy mikor bejelentkezek feldob valami update-et, ami viszont ezzel a hibával elszáll. Ha meg a "no" -ra nyomok akkor meg nem enged fel live-ra. Tud valaki erre megoldást? Korábban működött, tűzfalnál (Bitdefender 2012) beraktam kivételnek a gfwl.exe-t meg a gfwlclient.exe-t is. De nem hiszem, hogy ez a gond mert ha kikapcsolom a tűzfalat akkor is ugyanígy eldobja az update-et. Ötlet?
-
zsotesz81
senior tag
Van enne a szar live-nak valami support e-mail címe, ahova lehet panaszlevelet írni?
-
zsotesz81
senior tag
Haverommal elkezdtünk egy co-op seasont. Következő történt, lejátszottuk a török nagydíjat, és a biztonság kedvéért kimásoltam a mentést egy másik meghajtóra mert jártunk már úgy hogy odalett, szerencsére akkor még csak az első futamon voltunk túl. Majd jött a spanyol gp. Időmérőn Q3-ból kb. 1 perc volt hátra, mikor engem kidobott a live (ekkor én első voltam ő meg hatodik). Volt valami autosave. Én szoktam küldeni havernak a meghívót tehát úgymond mindig én vagyok a host. Namost mikor visszaléptünk, jött a verseny. Ő a megszerzett 6. helyéről indult, engem meg hátravágott a 24. pozícióba. Visszamásoltam a biztonsági mentést, mikor betöltöttem a co-op sessiont láttam, hogy azt írja, hogy practice1 jön, erre haver meg benyögte, hogy nála meg race-t ír. És érdekes módon megint a versenytől lehetett folytatni. Akkor most ez hogy van? Nem a host mentése kéne hogy számítson?
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Motion_Blur #7047 üzenetére
Hogy a francba mentek Ti 1:13-1:14-es köröket? Azzal a beállítással amit írtál 1:17:9xx-et tudtam menni. Ezt is már erőlködve. Mondjuk én gamepaddal játszok (Logitech F510) meg a fékezési segítségen kívül minden assist on. Youtube-on néztem videot, ott 1:14:5xx körül ment a gyerek, de azokkal a kanyarsebességekkel meg féktávokkal úgy el szállok mint a győzelmi zászló.
-
zsotesz81
senior tag
Van az az achievment, hogy egy hosszú versenyhétvégén minden session-ben a leggyorsabbnak kell lenni. Namost én a Hungaroringen a 3 szabadedzésen első voltam, az időmérő mindhárom részében szintén az első voltam és a verseny leggyorsabb köre is az enyém volt. A gond az, hogy a verseny végén mégsem kaptam meg az acsit. Mi kell még ehhez?
Vagy két acsit nem lehet egyszerre szerezni? Megcsináltam azt is, hogy boxutca áthajtásos büntetés után kell megnyerni a versenyt, ezt meg is adta. Meg volt egy executable hibám a versenyen, úgyhogy újra kellett kezdenem, de csak a versenytől. -
zsotesz81
senior tag
válasz
Feribacsi555 #4082 üzenetére
Akkor majd erőszakos leszek és addig próbálom míg be nem enged
-
zsotesz81
senior tag
Sziasztok
2 hete van meg a játék a mulitval kapcsolatban volna kérdésem. Szóval van egy magyar live reg-em, ezt használom, aznap mikor megvettem a játékot nyomtam pár kör multit, azóta viszont talán egyszer tudtam még bejelentkezni. Azt írja, hogy vagy network probléma vagy nem támogatott a szolgáltatás az országomban. Hogy van ez most? Egyébként tegnap frissítettem a games for windows live-ot, de ezzel sem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest