Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Tanévzáróra igyekeznek a hardverek
- Meghozta a Windows 11 programgyorsítóját a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VHS, Betamax, Bakelit lemez, Compact casette és társai hívei IDE!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-03-17 19:32 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
Lajmund
őstag
A legtöbb óra átgördül és visszaáll 00 percre. Unalmas. Nem vagyunk hajlandóak elfogadni, hogy az óra ott ér véget, amikor a 67-es szám OLYAN közel van. Amikor az óra eléri az óra tetejét, belépünk a 6-7-es váltásba. A visszaállítás helyett a percek folyamatosan emelkednek. Látni fogod, ahogy az idő átmegy (például) 9:59, 9:60, 9:61, 9:62... egészen a legendás 9:67-ig. Csak ezután veszi át a valóság az irányítást, és 10:08-kor visszatér a normál időmérés kerékvágásába.
LOL
-
norti
addikt
A legtöbb óra átgördül és visszaáll 00 percre. Unalmas. Nem vagyunk hajlandóak elfogadni, hogy az óra ott ér véget, amikor a 67-es szám OLYAN közel van. Amikor az óra eléri az óra tetejét, belépünk a 6-7-es váltásba. A visszaállítás helyett a percek folyamatosan emelkednek. Látni fogod, ahogy az idő átmegy (például) 9:59, 9:60, 9:61, 9:62... egészen a legendás 9:67-ig. Csak ezután veszi át a valóság az irányítást, és 10:08-kor visszatér a normál időmérés kerékvágásába.
...
-
r0by
addikt
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
$atirka
őstag
-
colonia
senior tag
-
$atirka
őstag
-
$atirka
őstag
Múltkor ugyanezt kerestem itt, de nem tudtam meg többet.
Igen, ez az ultra analog nevű számlap, amit csak az ultra órák kaptak meg, mint alapértelmezett számlap, ha jól tudom.
Valószínű sideload/adb módszerrel telepíthető, de annyira nem volt fontos és elengedtem.
Pedig tetszetős
-
hcs57
addikt
-
norti
addikt
-
hcs57
addikt
Ezt az óralapot hol találom?
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
Lajmund
őstag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
sheep
addikt
-
colonia
senior tag
-
kanyi51
senior tag
A lányom meg van örülve érte, egyszer látott egy lapot de az spec nem tetszett neki. sajnos
-
$atirka
őstag
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok. Valaki esetleg tudna olyan számlapot ahol a lépéseket nem a szokásos ikon jelzi hanem egy nöi tüsarku cipö ? kösz ha van előre is.
-
colonia
senior tag
-
splatform
csendes tag
Bocs, jószándékból kérdeztem rá és mivel ez a fórum erre hivatott, úgy gondolom nem vétettem sokat, ha itt fel mertem tenni ezt a kérdést.
Nem tudom, milyen módon kerülnek ki ingyenesre az adott óralapok, ezért bátorkodtam újfent infót gyűjteni a fórum köveitől, hátha lesz olyan, aki értékes útbaigazítást adhatna.
-
$atirka
őstag
-
Barthezz2
nagyúr
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
Decske
senior tag
API target. Olyan funkciót használ ami régebbi wearosben nincs meg. Nekem olyan számlap hiányzik amit nem készítettek el az új WearOS-re.
-
$atirka
őstag
-
Barthezz2
nagyúr
-
gippazoid
Topikgazda
-
r0by
addikt
-
splatform
csendes tag
-
colonia
senior tag
-
bordi10
senior tag
-
$atirka
őstag
-
bordi10
senior tag
-
$atirka
őstag
Tudja valaki, hogy az eredeti ultra analog watchface-t hogyan tudom feldobni a w8 classicomra?
-
colonia
senior tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Weather Digital Watch Face
Kuponkód:YNDQ67PBWH4YMJ1B4PYX7ZW -
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
-
$atirka
őstag
-
colonia
senior tag
-
colonia
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Alienware 16 Aurora QHD+ 120Hz Core7 240H 5.2Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Új kijelzős! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11875H 32GB 512GB RTX A3000 FHD 1 év gar 500NIT
- 27% - Samsung 980 PRO 1TB M.2 SSD PCIe 4.0 NVMe
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest