- Gaming notebook topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
Gzula[HUN] #29071 üzenetére
1. Igen amit írsz anyaghasználat, a hűtőgéles Misodiko-n az nekem sem szimpatikus.
2. A WC-ben van 1 full műbőr, amilyen a mostani is, 1 hybrid, és 1 full szivacs, így itt is csak 1 jöhet szóba...
3 Igen BW, nagy betűvel legalábbis az van odaírvaNincs olyan WC amiben nincs hűtőgél ,és vegyes anyagból van. A szivacs a rossz hangzás miatt , a műbőr pedig a szellőzés hiánya miatt esik ki...
A SOULWIT teljesen megfelelne ránézésre, csak hát azt írja, hogy nem annyira akarja kiszállítani Mo-ra...
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Zizi123 #29069 üzenetére
Típusfüggő. Pl. ha a mostanihoz szeretnél egy gyári jellegűt, simán beválasztanék egy alsó kategóriásat is akár. Elég jó minőségű bőr/műbőr párnák vannak alin. Gyakorlatilag minden műbőrös párna hozta az elvárt minőséget. AKG K550mk3-ra, Sony MDR-1A-ra, 1am2-re gyárihoz elég közeli minőségű párnát találtam, de pl. Cloud Alpha-ra is (a black protein).
Ha textil párna a kérdés, akkor már nem egyértelmű a helyzet, mert nem mindegy, hogy a belső fele milyen. Belső részén is van-e műbőr, ha van, lyuggatott-e, ha igen, kicsi vagy nagy lyuk. Pl. Onedio Monitor 80-asat akármivel próbáltam, csak gyárival szólt jól.Aztán van szitu, amikor egyszerűen nem tudsz mást csinálni, csak méret alapján rendelni Aliról. Így jártam. az Oneodio A30-assal, oda csak 95X75mm-es párnát így tudtam rendelni gyári jellegűt.
A te estedetben én is vakargatnám a fejem, mert ugye kellene valami szellősebb, de ne is menjen el nagyon a hang. Gyárinál, ha vastagabb, akkor kényelmesebb, de akkor még jobban elegy a hang, lehet jobb lenne egy vékonyabb. Cooling gél vicces tud lenni, nyáron tényleg jó, de ami nekem van itthon Fidelio X2HR-hez, az csúszkál a fülemen. Olyan furcsa műszálas anyag van a cooling gélen, amit én semmihez nem tudok hasonlítani. Tényleg hűt, (pár mp. után már nem, de ha leveszed, pár mp. után megint hűsít), de olyan furcsa. És igazgatnom kell, hogy a helyén legyen.
1. Ránézésre a Misodiko is ilyen, ráadásul szerintem picit vastagabb is lenne, mint ami (legalábbis nekem) ideális. Szóval ezt én kihagynám.
2. WC - Videókat megtekintve (youtube) itt talán más a szitu, ráadásul a közepén se lyuggatott a bőr/műbőr, így talán a legközelebb áll a szerkezete a gyári műbőröshöz, legalábbis kevésbé tér el, mint a többi.
3. Leírásban nekem nem egyértelmű, de ez a BW lenne? Nekem annó egy BW Round pránám volt, illetve még meg is van. A gyűrű alatti részen rekord idő alatt málott le a műbőr. A többi része utána évekig jó volt, de az alsó, varrás alatti része csúnya volt. Előnye a hátránya, hogy egy adaptert is adnak hozzá, szóval nem plug-and-play, de a keretre akármilyen másik párnát is felhúzhatsz, utána "szabvány" fejpárnával is lehet próbálkozni. Nekem a lyuggatott belső sem szimpi (aztán lehet, hogy tök jó).Nem tudom. A fentiek alapján ÉN inkább egy olyan WC párnát keresnék, amiben nincs a cooling gél. Ha van klíma, akkor fölös, egyébéként akár zavaró is tud lenni. Esetleg körbe néznék máshol. Pl. amazon.de-e találtam olyat (alsó sor), ami látszólag megfelelne a ezeknek feltételeknek, és még vicces színkombináciban is vannak. Csak semmit nem tudok a SOULWIT párnákról. De ezek az ÉN szempontjaim, nem ezek alapján kell dönteni. Meg lehet is agyalok a megfelelő párnáról, elméletben tök jó lenne, aztán felrakva a fejesre egy nagy x@r lesz a hangja.
-
Nálam a HS50 Pro Carbon fülpárnája kezd mállani lefele. Letépkedtem szépen a felváló részeket, ahogy kell. Alatta valami sima szivacs van. Egyre jobb a hangja így
, megjöttek a rendes magasak is, a cintányér sokadik felharmonikusa már nem alumíniumos, hanem ahogy kell, rendesen rezes.
-
Zizi123
senior tag
válasz
Gzula[HUN] #29068 üzenetére
Ha ilyen ütemben haladok a döntéssel soká lesz még
De ha szerinted nagyon jók a az Aliexpressesek, akkor nagyon szívesen meghallgatom az ajánlásodat, mert én sem vagyok a pénzem ellensége. A nevesebbek közül bármelyiket veszem 10eFt+ lesz, így ha van max feléért (tehát jelentősen olcsóbb) az Ali-n, akkor annyit megér kockáztatni. Köszönöm. -
Zizi123
senior tag
válasz
Gzula[HUN] #29066 üzenetére
Igen, valószínűleg ez történhetett, mert az új fülpárna teljesen szivacs / plüss, és azért mentek el a hangok benne. Nyilván azt is tudom, hogy Equalizer-el valószínűleg tudnám kompenzálni, de közben ugye nyugdíjaztam a HyperX-et, és lett helyette a SteelSeries, így most kevésbé volt fontos, hogy keressek helyette másik párnákat.
Viszont most a Nova-ra kellene valami mivel sokat FPS-ezek, így az egyik említett márka Stealth párnáját néztem ki, de a HyperX miatt nem mertem megvenni, hogy nehogy tényleg csak FPS-re legyen kihegyezve, és minden másban használhatatlanul rossz legyen.
A Misodiko-nál külön ki is hangsúlyozzák, hogy nagyon elmennek a hangok a vastagság miatt.
Ami valóban 1 köztes jobb megoldás lehet amit te is mondtál, hogy:
"az oldala bőr/műbőr, de a középső része textil/plüss."
Ezzel már valamennyire szűkítettük a lehetőségeket:
- misodiko Upgraded Earpads Replacement for SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Headphones (Cooling Gel)
- Arctis Nova Pro Wireless Earpads - WC FreeZe Cooling Gel
- Hybrid Earpads for Steelseries Arctis Nova Pro Wireless Headphones - Memory Foam with Velour & PU LeatherEbből az utolső annyira nem szimpatikus
Tehát marad a 2.
Mondjuk a WC-t lehet itthon kapni a Misodiko-r sajnos nem...
Na majd látom... -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Zizi123 #29065 üzenetére
Márkától/ártól függetlenül arra célszerű figyelni arra, hogy drasztikus változtatás ne legyen. Egy alapban bőr/műbőr párnás fejesre tökmindegy milyen textil párnát raksz, hasonló reakcíó lesz, mint a mit korábban tapasztaltál, elmegy a basszus, sok magas lesz.
Ha szeretnéd, hogy azért szellősebb legyen a mostani fejes, célszerű inkább olyat nézni (akár az általad kinézett márkákból is), aminek legalább az oldala bőr/műbőr, de a középső része textil/plüss. Picit ezekkel is kevesebb lesz a mély, és a közép hangok hátrébb szorulnak, de nem lesz drasztikus a változás, vagy annyival szellősebbnek/kényelmesebbnek érzed, ami ezt kárpótolja. Hátránya ugyanaz, mint a sima bőr/műbőr fejesnek, azok kevésbé tartósak, mint a full textil/plüss párnák.
Esetleg egy nyitott fejhallgató, vagy a mostani mellé egy másik, egy nyitott fejes nem opció? Főleg este elég sokat hozzá tudna adna a komfort érzéshez. (Wireless gamer nyitott fejes ügyében viszont nem én leszek a kompetens.)
-
Zizi123
senior tag
válasz
F.B.I. #29063 üzenetére
Misodiko. Köszönöm a tippet, akkor erre is ránézek, mert a Arctis Nova Pro Wireless-emen le szeretném cserélni a gyárit (mert nekem is napi 12-16-20 órát a fülemen van a füles, és fáj benne a fülem, valószínűleg a zártsága vagy szellőzés hiánya miatt), de már így sem tudtam dönteni, hogy az említett nevesebb gyártók melyik termékét vegyem meg...Akkor most még kiegészült ezzel a gyártóval, és persze az összes Alissal.
Sajnos én nem tehetem meg, hogy mindegyikből rendelek 1-et (még az Alisakból sem), hogy saját fülemmel hallgathassam meg, hogy melyik jó, és melyik nem. -
Zizi123
senior tag
válasz
Gzula[HUN] #29062 üzenetére
Értem.
Akkor csak a nevesebb gyártók, akik csak szinte csak ezzel foglalkoznak azok nem tudnak maradéktalanul / feltétlenül jót gyártani (igen ezen termékek mindegyikére van negatív vélemény is), ellenben az Aliexpress-es termékekkel, ahol mindenki nagyon királyat készít, csak az a rohadt kapitalista hanyatló nyugat annyira sznob, hogy inkább veszi a drágább és silányabb cuccot.Egyébként én is tapasztalatból írtam, hogy amit vettem 1 sz@r, én is a fülemre hallgattam... Örülök, hogy csak 2500Ft volt, nem 12.000. Az sem kizárt, hogy pár hónap vagy pár év múlva ha cserélem a gyáripárnát valami nevesebbre (valószínűleg a felsoroltak + a Misodiko közül választva ), akkor arról fogok írni, hogy pont ugyanolyan sz@r, mint az Aliexpress-es 2500Ft-os.
Hagyjuk is. -
F.B.I.
veterán
válasz
Gzula[HUN] #29060 üzenetére
+1 Misodiko van nekem is itthon lassan 2 éve a Nova7X -en, hűtő zselés, semmi baja, pedig sokszor 10-12 órát fejen van.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Zizi123 #29061 üzenetére
Van saját fülem, azzal szoktam "tájékozódni". EZ egy - mint ahogy a dátumon is látszik - egy több, mint 2 éves kép. Azóta - megnéztem - 13 pár fülpárnát rendeltem. Ezekben nincs benne, ami új fejes volt nálam, és rápróbáltam egy másikra a gyári párnáját... Lehet kicsit analóg módszer, és többet kellene olvasnom róluk...
-
Zizi123
senior tag
válasz
Gzula[HUN] #29060 üzenetére
Elkérem a linket, mert többen vettük egyszerre haverok, 1 csomagban rendeltük, és nem én voltam az ügyintéző.
"egy 10-20ezer Ft-os párnára meg ritka, hogy panaszkodni fognak, mert már éppen elég ciki, hogy ugyanazt veszi 13ezerért márkanév alatt, mint amit legrosszabb esetben is megkapod aliról Misodiko,"
Akkor mi nem 1 helyekről tájékozódunk, mert ha felmész pl a Reddit-re, akkor márpedig a drága cuccokról (és most nem csak fülpárnákról beszélek) is igen kritikus véleményeket lehet olvasni. Minél drágább a cucc, annál nagyobb elvárásai vannak az embernek, és annál nagyobb a csalódottsága, ha a sok pénzéért nem azt kapja amit várt...Sokan nem szokták szégyelni, ha át lettek verve, és nem szokták magukba fojtani ezen véleményüket a sz@r termékről. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Zizi123 #29059 üzenetére
Azért belinkelhetnéd, milyen párnát, és honnan NE rendeljünk aliexpressról. Előre is köszi (minden irónia nélkül). Tanulhatunk belőle.
Attól, hogy márkás, nem biztos, hogy jobb. Sőt. Arról nem beszélve, hogy tökmindegy milyen veszel, ha nem ugyanolyan, mint gyári jelleg, változni fog a hang. És egy 10-20ezer Ft-os párnára meg ritka, hogy panaszkodni fognak, mert már éppen elég ciki, hogy ugyanazt veszi 13ezerért márkanév alatt, mint amit legrosszabb esetben is megkapod aliról Misodiko, vagy egyéb NEM no name kínai gyártótól töredék áron (Brainwavz is az). Azt meg végképp nem fogjuk hallani, hogy rosszabb, mint a 3 $-os gyárija.
Mondjuk én nem bánom, hogy ez a hobbi is tele van sznobokkal. Ha nem lennének, nem lehetne 10ezerért hozzájutni egy amúgy 200€ körüli fejhallgatóhoz.
-
Zizi123
senior tag
válasz
Gzula[HUN] #29054 üzenetére
Igen, általánosítottam, mivel 1-et rendeltem, és az rossz volt, tehát az Ali-n lehet szemetet találni, így azon állításom, hogy "Nagyon oda kell figyelni, hogy milyet veszel" igencsak helytálló.
A márkásaknál sokkal kisebb az esélye, hogy rosszat vegyél, mert van róla review, vannak vásárlói visszajelzések, míg az Aliexpress-esnél 2000Ft-ért ha rossz, akkor sem írja meg a csalódott vásárló, mert úgy van vele, hogy ennyiért ez járt, és vesz másikat, nem fikázza le, és teszi ki magát a kommentelők célpontjának, hogy 'mit vártál ennyiért???"
Az Aliexpress visszajelzések nagy része (hány csillagos) azt takarja, hogy azt kapta-e amit rendelt, időben adták-e fel, hogy volt becsomagolva, tehát a minőség szempontjából nem releváns információkat osztályoznak."Amúgy próbáltad a felsorolt márkájú párnákat mind?"
Természetesen nem, de rajtam kívül nagyon sokan, ennyi pénzért (30-40$) márpedig megírják ha nincsennek megelégedve valamivel, és ezeknek a gyártóknak a termékei 4+ csillagosak, így bár nem garancia, hogy a kedves érdeklődőnek is meg fog felelni, de sokkal kisebb a kockázat, hogy rosszat vegyen.
Nem mellesleg az összes ajánlott gyártónak a termékéről lehet tesztet találni ahol leírják, hogy milyen változás történt a gyári párna cseréje után (kényelem, hangzás, izoláció, anyaghasználat), míg ilyen az Ali-s cuccokról nincs...Egyébként pedig akinek van pénze majomra, legyen pénze banánra is,
Ha meg 3 évente le kell cserélnem a fülpárnát a 100eFt + -os fülesemen 1 másik minőségi / márkás darabra , akkor mi van??? -
válasz
tomee007007 #29056 üzenetére
Én köszönöm a tippet!
-
-Rolika-
senior tag
Köszi srácok az ötleteket.
Látom azóta jött mégegy pozitív tapasztalat a Wicked-re. Szerintem meg is rendelem onnan. -
Eltelt egy pár nap amióta megjött a Wicked párna a G50-hez szóval egy kis tapasztalat már lett vele.
A felhelyezése plug&play volt nem meglepő módon. Tapintásra is nagyon jó és össze hasonlítva az eredetivel sokkal jobb minőségűnek tűnik. Kényelmes, nem melegedett benne a fülem eddig. Maga a fülest még szokom, mert a Blackshark az jóval passzentosabb volt, mint ez, de ahhoz a párnának nem sok köze van.
Hang minőségben javulást vagy romlást nem igazán tapasztalok viszont az fix, hogy kevesebb hang szűrődik be és kevesebb hang jut ki. A cél nekem ez volt, hogy ne zavarjak másokat amikor játszom, mert az eredetivel kb minden is ki hallatszott. Ajánlom mindenkinek aki ilyesmi gonddal küzd vagy csak éppen ki akarja próbálni, mert nagyon jó! -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Zizi123 #29053 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy mit rendeltél, mert általánosítasz egy rossz tapasztalat szerint. Amúgy próbáltad a felsorolt márkájú párnákat mind? Mert nekem volt/van Brainwavz párnám, és spec az ment szét az összes közül a leghamarabb, pedig én már alsó hangon 25pár párna rendelésén túl vagyok, kb. 2 pár volt mellé lövés.
Esetleg érdemes lett volna feljönni ide, és kérni tanácsot, mit érdemes Hyperx-re (melyikre is) rendelni.
Ha minőségi párnát szeretnél, akkor a Dekonit ne felejts ki. Gyárit meg nem minden esetben tudsz rendelni. Sőt. -
Zizi123
senior tag
válasz
-Rolika- #29050 üzenetére
Nagyon oda kell figyelni, hogy milyet veszel, mert nagyon el tudja cseszni a hangot.
Én most vettem a HyperX-emre az Aliexpress-ről, és olyan szinten elment belőle a méy hang, és a közép, hogy a magasaktól hallgathatatlan lett. Fülbántóan magas lett hangja, 1 napig bírtam, és visszacseréltem a szakadt, szétfoszlott gyárira.Ha jót akarsz venni, akkor:
Brainwavz, Wicked Cushions, Geekria, CentralSound, vagy gyárit veszel, és nem Aliexpress-eset -
4nick8
őstag
-
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Talán ez a topik a legmegfelelőbb a kérdésemnek. Cserélt már valaki Arctis Nova Pro-n fülpárnát? Ma vettem észre, hogy elkezdett szétmálni és kellene valami olyan ami kibír annyit, mint a gyári(lassan 3 éves). -
F.B.I.
veterán
válasz
tomee007007 #29041 üzenetére
A wicked mennyiért postáz kis hazánkba?
-
Sonja
nagyúr
Szerdán (Május 21.) megjött a SteelSeries Arctis Nova 5 fejhallgató. Őszintén? Kellemesen csalódtam!
Rosszabbra számítottam (egy gamer fejestől
), de eddig nagyon rendben van, és nekem a kényelme is. A mikrofonja nem érdekelt, mert csak fejhallgatónak szánom, de azért kipróbáltam. Ahhoz képest (hogy milyen kis "izé"
) nagyon is jól lehet engem (is) hallani, még ha nem is húzom ki a fejkagylóból. Meglepő volt.
Részemről ajánlott, remélem hosszabb távon is így gondolom majd. -
válasz
tomee007007 #29045 üzenetére
Elvileg ma fel is adták (még tegnap megrendeltem). Ha megjön írok róla milyen az eredetihez képest!
-
válasz
tomee007007 #29043 üzenetére
Áh értem. Akkor a drágább és Astro nevű az az előző modell?
Megrendelem az általad linkeltet az elvileg jövőhéten meg is jön.
Akkor ezzel a fajta párnával sokkal halkabb lesz a kiszűrődő zaj és kevesebb fog bejönni is? -
tomee007007
addikt
Az A50 nevében az A jelenti az Astro-t, ami Neked van az is Astro, csak nincs külön előtte az Astro szó, mint a Gen4-nél... na ezt jól megaszondtam'
De valóban zavaró az elnevezés...Nincs tapsztalatom sajnos egyikkel sem, ránézésre én a gyári helyett a wicked-et rendelném, de sokan rendeltek már itt a fórumban Aliról 3-4000 forintos árkategóriában más fejesekre, és pozitívak voltak a tapasztalatok. Csak arra figyelj, hogy a párna minél jobban egyezzen gyári méretekkel.
-
válasz
tomee007007 #29041 üzenetére
Köszi a választ.
Ez lenne az eredeti?
Melyik a legajánlottabb ezek közül az eredeti az alis vagy amit küldtél?
Valamint nekem a Logi A50 van nem az Astro A50. Ezek között van bármi különbség? -
tomee007007
addikt
-
Sziasztok!
Megjött az A50 és ki is próbáltam gyorsba, kicsit össze vetve a Blackshark V2(2023)-al vegyesek az érzéseim. Egyértelműen hangosabb az A50 és a hangzása is jobban tetszik, de kialakításra a BSV2 szerintem jobb, viszont kényelmes az A50 is. Az furcsa nagyon, hogy a Razer esetén szinte alig jön ki hang viszont a Logitechnél kb minden ki hallatszik aztán ez egy kicsit zavaró feleségemnek érthető módon. Csak a dokkolón keresztül csatlakoztattam és letöltöttem egy profilt rá (Yupisound HD 8K RTX) aztán így hallgattam.
Egyelőre még barátkozunk, de tetszik.
A kérdésem csak az, hogy a párnák kialakítása miatt jön ki ennyi hang belőle vagy ez minek köszönhető? -
tomee007007
addikt
Az elmúlt hónapokban többször felmerült itt a fórumban, hogy a Steelseries-től Arctis Nova 5 vagy, Nova 7 legyen a kiválasztott. Nekem is megjött egy szép fehér Nova 5X a meglévő 7-es mellé, és úgy alakult, hogy az 5 bejáratása után a nap jó részét el tudtam tölteni a kettő összehasonlításával, így ezt megosztanám Veletek segítve a jövőbeni választást:
Steelseries Arctis Nova 5 vs. Nova 7
Hang:
Nálam ez a legfontosabb kritérium egy fejhallgatónál. Mindkettő a Nova-kra jellemző, alapvetően meleg karakterrel rendelkezik. Az viszont egyértelmű, hogy a Nova 5 érezhetően semlegesebb hangprofillal operál, mint a Nova 7, ahol erősebb V-karakter dominál. Ezzel együtt a 7 dinamikusabb hangélményt biztosít, az 5 visszafogottabb minden tartományban, ez főleg a basszusnál szembetűnő. Részletesség tekintetében a középtartományban kiegyensúlyozottabb a verseny, bár a 7 itt is kiemelkedik, de a szubbasszus, közép-magas, és magas tartományokban szignifikánsan részletesebb, és jobban elkülöníthető hangzást ad le. Harcban, ahol egyszerre sok az akció és a hanghatás az 5 drivere egyszer-kétszer meg tudott bicsaklani, amíg a 7 bár nem könnyen, de le tudta kezelni. A térérzet, hangszínpad nyagyjából egy 20-25%-al nagyobb a 7 esetében, de ezen a téren az 5-nek sem kell szégyenkeznie. Amiben viszont az 5 visszavág, az a pozícionálás, ebben előnye van a 7-el szemben, jobban behatárolható, melyik irányból jönnek a hangok (itt meg kell jegyeznem, hogy a tesztelés alapvetően PC-n, több játékstílussal történt azonos Sonar EQ beállítások mellett, XBOX-on nem tudtam ezt elvégezni, mivel a 7-esem PC/PS kompatibilis, viszont az 5 pozícionálási előnye pl Nintendo Switch-en dongle-el használva már nem volt meg). Ugyan azon hangerő mellett az 5 érezhetően halkabb is.Összeszerelési minőség, anyaghasználat, kényelem:
Ezen nincs mit beszélni; minőségi az 5, de a 7 legalább egy kategóriával feljebb van ezen a téren is, egyértelmű a 7 előnye. Ez visszaköszön a kényelemben is. A masszivabb pánt, és az összetettebb csukló valamivel jobb kényelmet is biztosít. Passzív zajszűrésben mindkettő a sor végén kullog, az 5 talán valamivel jobban szigetel, de ezt az is okozhatja, hogy azon még frissek a párnák.Funkciók, mikrofon, akkumulátor:
PC-n a Sonar mindkettőhöz adott, a 7-hez több beállítási lehetőséggel. Az 5-öz viszont van egy stabil mobilapp, amin - bármin is játszol - tudod menet közben állítani az EQ-t, ami nálam óriási selling point. Itt viszont meg kell állni egy pillanatra, mivel egészen elképesztő módon - az Arctis Buds-hoz hasonlóan - itt sem lehet saját EQ-t beállítani a mobilappon, csak amit külön PC-n az 5-höz beállítasz. Óriási kapufa. Jelenleg 242 db játékspecifikus EQ van a mobilappon, illetve bármennyi saját...de csak az, amit előtte a PC-s Sonarban elmentettél az 5-re....érthetetlen. Egyébként látható, hogy a mobilappra van kihegyezve az 5, több benne a testreszabhatóság mint a Sonar szoftverben. Az 5 is egyszerre tud csatlakozni a dongle-höz és BT-hoz, de hanglejátszás egyszerre csak az egyikről megy, a szimultán lejátszás csak a 7 privilégiuma. Mikrofon érezhetően jobb az 5-ben, az aksiidő pedig közel duplája a 7-hez képest. Mindkettőből van PC/PS, PS/PC, és PC/PS/XBOX változat ez utóbbi tehát mindennel IS múködik, csak arra vigyázzatok, hogy ennek 2x akkor a dongle-je mint a másik két változatnak,.Sokszor nehéz döntés, tekintettel, hogy az akciók keretében kb 10 ezer forint szokott (40-45ezer vs 50-55ezer) lenni a kettő között a differencia, de;
- ha fontos a jobb hangminőség, kell a szimultán BT+2,4 Ghz-es kapcsolat, és egy masszívabb fejes, akkor a Nova 7-et válaszd,
- ha pedig fontosabb a mikrofon, a nagyobb aksiidő, és a mobilappos EQ, akkor az 5-öt javaslom. -
Petreszku
senior tag
válasz
tomee007007 #29036 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Egy ideje én is szemezgetek a Logitech A50X-vel. Kimondottan játékra venném (PS5), játék és közben beszélgetés a cimbivel. A kérdésem annyi lenne, hogy hogyan tudom össze "dugni" a géppel? Valaki tudna egy pontos leírást adni erről?
Jelenleg egy Corsair Hs70 PRO WIRELESS-et használok.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
4nick8
őstag
válasz
tomee007007 #29030 üzenetére
Focal Elear-om volt. Az isteni volt. AT-t én se érzem.
-
válasz
tomee007007 #29032 üzenetére
Ezt jó hallani. Akkor az X nekem teljesen felesleges és a simával is megkapom ugyan azt.
Igen vissza veszi őket, volt már füles elállásom korábban és a kedvenc üzletem, nagyon rugalmasak és gyorsak is szerintem.
Meg is rendeltem a sima A50et.Köszi, remélem egy pár évig kitart majd, mint a Blackshark!
Ha netán meg kijön az új BS akkor meg egy próba kört teszek vele... -
tomee007007
addikt
Semmi, ugyan az a mikrofon, driver, aksi, az egész fejes.
Egyedül a dokkoló más: a sima A50-en a táp mellett van 3 USB-C a PC-nek, XBOX-nak, PS/Nintendonak. Tehát ez a három eszköz ugyan úgy hozzácsatlakoztatható a sima A50-hez, de csak PC-n lesz 24 bites hangod. Valamint konzolon (de talán csak PS-en ) nem lesz chatmixed, de akkor az neked nem releváns
Az A50X-en ugyan ez a 3 usb-c van, plusz 3 db HDMI 2.1 (1 kimenet, 1 Xbox, és 1 PS/Nintendo), ezeken már megy a 24 bites hang konzolon.
Ennyi a különbség.
Az Alza ráadásul ha jól emlkészem még a fejeseket is visszaveszi pl. a MediaMarkt-tal ellentétben, ha mégsem jönne be (de azért nem vagyok benne 100%-ig biztos).
És igen, szerintem összességében jobb választás, mint a Nova Pro. -
válasz
tomee007007 #29029 üzenetére
Nem használom konzolhoz csak PC-n játszom, ha van is konzol az a TV-n vagy a házimozin megy.
Semmi hátránya nincs az Gen5 GA50-nek az X-hez képest azon kívül?
Mert Alzán most valóban 100k a sima G A50 és típus szám alapján a Gen 5.
Ebben az esetben jobb választás lehet, mint a Nova?
Amint mondtam csak PC-n használom és ott is főleg FPS játékoknál (PUBG, CS, LOL), AAA esetén inkább hangszórókat használok film nézésre pedig szintén TV vagy házimozi. -
tomee007007
addikt
válasz
4nick8 #29028 üzenetére
Az nem semmi időtáv, akkor tényleg mindent végigpróbáltál a Steelseries-től
Igen, itt már minden egyéni preferencia, szubjektív hallás kérdése. És szerintem ebben a szegmensben már nem is azt nézi feltétlenül az ember hogy mi mennyire részletes, stb, sokszor nem lehet már érezhető különbséget tenni, hanem magának az adott driver--nek mennyire jön be a hangprofilja, karaktere.
Jó példa erre, nemrég összejöttünk egy barátommal fejeseket tesztelgetni zenével. Ő többek között hozta a kedvenc Audio-Technica-ját, én egy Focalt. Cseréltünk, ő 2 perc után ledobta a Focalt, hogy neki már ettől megfájdult a feje, én hasonló képpen tettem az A-T-vel, nekem olyan volt mint a narancssárga hama fejes régen a walkman-.hezKinek mi jön be.
Egyébként amióta ajánlottad az Acezone-t, azóta szemezek vele, tegnap már majdnem megrendeltem, a wireless nagyon jó áron van most az iponnál, megint végigbújtam a teszteket, aztán mégsem, megint elbizonytalanodtam, egyébként sem játszok csak max 20%-ban fps-t, arra meg ott a TB Stelath Pro-m..... de majd egyszer talán már ráveszem magam -
tomee007007
addikt
Először is, azt kell eldönteni az Astro estében, hogy kell-e az X változat, ami kb. 50 ezerrel drágább mint a sima A50 Gen5. Amennyiben csak PC-n játszól, elég a sima A50 Gen5. (ami jelenleg 100ezer körül van akciósan, az pedig már olcsóbb valamivel, mint a Nova Pro), mivel az is tudja a 24-bit-es hangot PC-n. Ha viszont játszol Xbox, PS, Nintendo, stb kozolon is, akkor már elkellhet az X változat, mivel csak az tud konzolon 24 bites hangot (HDMI-in), és tesztelgettem sokat a saját A50X-emet konzolon 16 vs. 24 biten, igen is sokat számít a teljes hangképben.
Ha a hangzást nézzük, akkor azt mondanám, hogy az A50X egyesíti a Nova Pro és a Maxwell minden előnyét egyben, aminek az az eredménye hogy létrejön a leginkább immerzívebb, magával ragadóbb hangzás amit fejesben hallottam. Ennél tényleg úgy érzi az ember mintha benne lenne a játékban, nekem az A50X az egyetlen, ami ilyen mély élményt ad. Hangprofilban a kettő között van, inkább enyhe V karakternek mondanám, egyesíti a Maxwell részletességét a Nova Pro dinamikájával. Erős, tagolt a basszus, részletes a közép tartomány, és tiszták a magas, középmagas frekvenciák.
Mikrofonban szerintem kategóriaelső, a TB Stealth Air mellett a legkénylmesebb, stabil bár kissé fapados a mobilapp. Aksiidó olyan 18-23 óra, van szimultán BT+2,4 Ghz. Két hátrányát tudom megemlíteni; a kényelmes fülpárnák "ára", hogy gyenge az izoláció, majdnem minden zajt beenged, valamint nem "hordozható" olyan értelemben hogy a BT csak a dokkoló közelében működik.Összességében, ha az említett két hátrány nem zavar, szerintem megéri a felárat a Nova Pro-hoz képest, bár ha nem kell a konzolos kapcsolat, akkor a sima A50 most pont olcsóbb, csak figyelni kell, hogy ne a Gen4-et rendeld, hanem a Gen5-öt, mert egyébként majdnem egyforma, és sok honlapon nincs feltüntetve, hogy melyik generációs.
Nova Pro-ból jó kérdés, mikor jelenik meg új, figyelem az eseményeket, híreket, de ezek ritkán szivárognak ki. Steelseries, Razer, stb egyik napról a másikra bejelent, és rendelhetővé is tesz új terméket, a Turtle Beach szokta max 1-2 hónappal előbb bejelenteni mint ahogy megjelenik. De ahogy az elmúlt éveket nézem, a gyártók azért 4-5 évig simán futtatnak egy szériát, és még utána is, csak nyilván jön az új modell. Nem hinném, hogy idén jelenik meg új Nova Pro.
-
4nick8
őstag
válasz
tomee007007 #29023 üzenetére
25 éve árulunk Steelseries-t. Minden fülesem volt. A Siberiatól az Arctis-on át az Arctis Novàig. Hang minőségben köszönő viszonyban sincs a Maxwell-el. Két előnye van. Picit kényelmesebb. Persze rögtön a felhasznált anyagok kárára. És a dupla aksi. De mivel a Maxwell-t szinte lehetetlen lemeriteni így ez se nyom sokat a latban. Ha 3d térleképzést keresnék akkor még az Acezone felé tapogatóznék.
De persze a hallás szubjektív. -
tomee007007
addikt
válasz
smallmer #29025 üzenetére
Nagyon szívesen bármikor!
A Scape-ről annyit tudok, hogy talán valamikor a tavalyi Computexen mutatták be, de mást nem nagyon. Szép letisztult, a zsanért látom finoman lemásolták a TB 700 Gen3-ról
És elvileg "top-tier audio" a honlap szerint, bár semmi specifikáció, hát meglátjuk, szerintem ez azért nem bíztató összességében, de ki tudja, lehet még belőle bestbuy/rejtett gyöngyszem.
Ha nem sos a vásárlás, meg lehet várni, hátha. -
válasz
tomee007007 #29024 üzenetére
Köszi az összefoglalót!
Mivel főleg játék (90%-ban) a használat ezért a Nova lesz a befutó, de most a Logitech is eléggé megtetszett, de megér 30-al többet, mint a Nova?
Az egyetlen kérdésem a Novával kapcsolatban, hogy annak nem tervezik mostanában újabb verzióját kiadni? Mivel idén lesz három éves, mert ha pár hónapon belül kijön egy újabb ami jóval jobb és kb ugyan ennyi lesz megmarom magam.. -
smallmer
őstag
Én nagyon köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget, kiemelve tomee007007 fórumtársat, mert tényleg nagyon segítőkész.
Azt hiszem maradok a Steelseriesnél egyelőre, viszont még nem fogom megvenni, majd csak júliusban, mert rátaláltam még egy gyöngyeszemre a Fractal Design kínálatában:
https://www.fractal-design.com/products/headsets/scape/Megvárom, hogy milyen lesz, mert egyszerűen jó ránézni erre a fejhallgatóra. Nagyon kényelmesnek tűnik. Aztán ha nem lesz jobb mint a Nova, akkor megveszem azt
Mit gondoltok?
-
tomee007007
addikt
Alapvetően akkor Neked is szól az előző összefoglalóm
Zenében persze egyértelműen a Maxwell a befutó, de filmnél, játéknál már inkább ízlés kérdése. Ha a nagyon részletes, semlegesebb, kiegyensúlyozott hangprofilt és nyugodtabb játékokat szereted, akkor szerintem a Maxwell a jó választás, ha kicsit a "bulisabb", dinamikus, V-sebb hangzást kedveled, akkor a Nova Pro.
De ha nem számít a hangizoláció, és a mobilitás (hordozható dongle), akkor Astro A50X. -
tomee007007
addikt
válasz
4nick8 #29021 üzenetére
Azért ezt így nem jelenteném ki a saját tapasztalatom alapján, pedig lassan egy éve használom a kettőt párhuzamosan PC-n és XBOX-on. Mások az erősségek, más a hangprofil, innen pedig mindenkinek saját szája (füle) szerinti ízlés kérdése már ezen a szinten.
A Maxwell általánosságban részletesebb hangképet tud produkálni, mint a Nova Pro, semlegesebb a hangprofil. A Nova kicsit dinakusabb, valamivel átütőbb basszussal főleg a szubbasszus tartományban, és hidegebbek a magas frekvenciák, nekem ez az, ami néha kicsit hiányzik a Maxwellből, sokszor fátyolosnak érzem a treble-t, de ez nyilván az én ízlésem, és ettől lesz természetes hangzása a Maxwell-nek. A Novának még annyit írnék a számlájára, hogy a hangprofilját sokkal jobban saját ízléshez lehet igazítani a Sonarban, a Maxwellnél az EQ állítása nincs olyan nagy hatással a hangzására. Térérzetben/hangszínpadban szerintem nincs szignifikáns különbség, a pozícionálás viszont érdekes, mert általánosságban, ha csak a virtuális 7.1/5.1-es teret nézzük, abban egyértelműen jobb a Nova Pro, sokkal pontosabban behatárolható honnan jön az ellenfél, és valósághűbb a hátsó téralkotás. Viszont ha már azt nézzük, hogy az alulról, és felülről érkező hangoknál melyik végez jobb munkát, abban egyértelműen a Maxwell a jobb, még ha ebben nem is éri el az A50X teljesítményét. De az egész "melyik szól jobban" kérdés erősen szubjektív.Összeszerelési minőségben a Maxwell az egyértelmű befutó, mikrofon egyiknek sem az erőssége szerintem, de talán a Maxwellnek adnám a pontot. A Nova kényelmesebb, több a beállítási lehetőség, van szimultán BT+2,4 Ghz-es kapcsolat, aminek a hiánya a Maxwellnél nekem fájó pont. A Maxwell mellett szól, hogy hordozhatóbb, mivel ott csak egy dongle van és nem egy vaskos DAC, van egy nagyon jó és stabil mobilapp, amiről menet közben változtatható az EQ és minden más, valamint az eszeveszetten jó üzemidő.
Mindent összevetve szerintem azért nem egyértelmű a választás
-
tomee007007
addikt
válasz
smallmer #29019 üzenetére
Pontosan így fogod tudni használni, ahogy leírtad
Még egy megjegyzés a Novához; az ANC-je a zajkoltáshoz használ bizonyos fehér zajt, tehát, ha csendes környezetben úgy használod, hogy kvázi nagyon minimális hangerőn hallgatsz valamit, hallható bizonyos sistergés, mint például egyes fejeseknél, amikor be van kapcsolva a sidetone. Ezt egyébként van aki hallja, van aki egyáltalán nem, én is hallom az enyémen, de ahogy ugye játszol rajta normál hangerőn már semmit sem hallani. De inkább szólok, mert van aki nem szereti az ilyet.
-
smallmer
őstag
válasz
tomee007007 #29018 üzenetére
Ha a Nova Pro lesz a befutó, akkor egy kábel megy a PS5-be, egy Kábel a PC-be.
A többi eszközzel meg bluetooth-on használom. Többek között a TV-vel is.
Ez így jó lehet? -
tomee007007
addikt
válasz
smallmer #29017 üzenetére
Ég és föld a kettő kényelem szempontjából. A régi Arctis nekem is nyomja kicsit a fejem, főleg az első 50 órában volt ez, azóta azért tágult, csökkent a szorító erő. De még igy sem annyira kényelmes mint a Nova Pro. Játékhoz én is használok szemüveget, és nincs gond a Nova Proval.
Ha a hangzást nézzük, a Nova jóval dinamikusabb, sokkal játékosabb hangzást nyújt. Részletessegben kb +30%-ot ad minden tartományban, jobban személyre szabható a Sonarban az EQ, pozícionálhatóságban sokkal-sokkal jobb. Élesebbek, ropogósak a magas hangok, tisztább a középső tartomány, és jóval több a basszus. Egyedül talán a hangtér kisebb kb 10-20%-al. De minden másban jobb és többet nyújt. Egy hátránya van még, a Nova Dac-ján nincs már optika, így közvetlenül nem tudod a TV-re csatlakoztatni.
A felsorolt játékokhoz tökéletesen passzol a Nova Pro hangprofilja. -
smallmer
őstag
válasz
tomee007007 #29016 üzenetére
Nagyon gyors vagy
köszönöm a válaszokat!
A kedvenc játékaimat tudom leírni és abból már látszik, hogy milyen stílust szeretek.
1. God of War
2. Ghost Of Tsushima
3. Assassin's Creed Szériák
4. Witcher 3
5. Diablo, Torchlight, Last epochEz néhány csak. FPS-t nem nagyon szeretem.
A sima vezeték nélküli fejhallgatóknál mindig van valami buktató. Már régen egy Apple Airpods Max lenne a fejemen, ha nem lenne annyira silány a hálós anyaga a headbanden (nem tudom, hogy magyarul mi a neve).
Szóval akkor maradjunk a Gamer Vonalon.
Imádom a Razer termékeket. Kezdtem beleélni magam a Razer Kraken V4 Pro-ba, de akkor azt hiszem lebeszélem magam.
Egyébként régebben használtam egy SteelSeries Arctis Pro Wireless fejhallgatót és azzal az volt a bajom csak, hogy szorította a fülemet. Szemüveges vagyok és ahogy a fülemet rányomja a szemüveg szárára az egy idő után nagyon tud fájni (amúgy nem vagyok kényes, de ha lehet akkor kényelmes legyen)
Ez az Arctis Nova Pro ilyen tekintetben jobb lehet?
-
tomee007007
addikt
válasz
smallmer #29014 üzenetére
A legelső kérdéskör, mármint hogy gamer, vagy sima vezeték nélküli fejes - olvasva a felhasználási igényeidet, a rövid válaszom, hogy gamer. Tesztelgettem én is itthon a gamer fejeseket a zenére használatos fejeseimmel (Focal Bathys, Sennheiser Momentum4, B&O Portal, stb..), de ezeket játékra csak akkor használnám, ha muszáj; egyszerűen játékra vannak hangolva a driverek. Persze részletességben tudnak nagyot mutatni egyes szituációban, de a bluetooth kapcsolat windowson, PS5-ön, vagy TV-n nem tud versenyezni a gamer fejesek gyakran 24 bites rátájával, 20-30 ms-os "késésével" és térhatásával, térképzésével.
Amiket írtál alapvetően jó fejesek;
Óriási Razer fan vagyok, de a fejeseik egyszerűen nem veszik fel a versenyt a kategória társaikkal, igaz ez a Kraken V4 Pro-ra és a Barracuda Pro-ra is. A kettőben ugyanaz az 50mm-es biocellulóz-titánium driverek vannak, kicsit másként hangolva; a Kraken inkább játékra, rezgéses haptikával, a Barracuda pedig úgynevezett "lifestyle" fejes, amolyan mindenes, valamivel semlegesebb hangzással. De ezekről lebeszélnélek, ha fele ennyibe kerülnének, akkor azt mondanám nagyon jó, de a kb 190 valamint, 100 ezres árak semmiképpen sem tükrözik a hangzásbeli teljesítményüket. Ha ragaszkodsz a Razer-hez, akkor a Kaira Pro for Playstation-t javaslom; dinamikusabb a hangzása, bár kb 20%-al kevésbé részletes mint a másik kettő, van haptika, de 60-70ezer körül megvehető itthon. És még ami mellette szól, hogy nincs THX-re hangolva, ami szerintem a leggyengébb az összes térhatást leképező platform közül, Dolby Atmos-sal, Tempest 3D-vel viszont kiválóan együtt dolgozik.A Sony Inzone H9-et nem próbáltam, nincs is meg, de sehol sem olvastam róla jókat.
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless nálam az egyik nagy kedvenc, ha nem fontos a hordozhatóság; ugye ugyanolyan vezeték nélküli DAC-ja van mint a Kraken V4 Pro-nak. Nagyon részletes hangzást ad kiemelten a szubbasszus és közép-magas, magas tartományban, és van egy nagyon jó, egyedi, "ropogós" hangkaraktere. BT-on sem csökken nagyot a hangbéli teljesítménye. Kényelmes, jó az aksiidő a két aksi miatt. Van ugye ANC, ami nincs annyira jó mint a Barracuda Pro-é, de minden másban állva hagyja a Razereket.Ha nem lenne fontos az ANC, akkor egyértelműen az Astro A50X-et javasolnám, szerintem annak van a leginkább immerzív hangzása az összes fejes közül, illetve kényelemben és csatlakoztathatóságban sincs nagyon ellenfele. Viszont nemhogy ANC nincs, de nagyon rossz a passzív izolációja is. Ellenben van egy nagyon jó mobilapp, amiről menet közben tudod állítani az EQ-t.
Amiket még javaslok, hogy nézz meg;
- Audeze Maxwell; a leginkább részletgazdag hangzás, inkább semleges hangprofil, kevésbé jó pozícionálás, nagyon jó térérzet. ANC nincs, de kiváló a passzív zajszigetelése, kb annyira izolál mint a Nova Pro bekapcsolt ANC-vel. Az összes gamer fejes közül ez a legjobb zenére.Mobilapp van.
- Turtle Beach Stealth Pro: kiváló hangzás és térérzet, szerintem itt a legjobb a pozícionálás, nagyon durva ANC, két aksi. Jó zenére is, van mobilapp, de a kezelőgombok elég suták, illetve viszonylag nagy a szorítóerő, nem mindenkinek kényelmes.
- JBL Qunatum 910P: felső kategóriában nem itt a legprecízebb és részletesebb a hangzás, de az egyik leginkább szórakoztató V-karakter, eszeveszett basszussal, jó térérzettel és pozícionálással. Az ANC itt is lehengerlő, vetekszik a TB-ével. Van mobilapp, kényelmes, viszont elég nyegle maga az egész (engem a Sony wh-1000xm5-re emlékeztet), az anyaghasználat sem feltétlenül éri el a felső kategóriát. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Egyelőre tapogatózom a sötétben, hogy gamer fejhallgatót vegyek vagy valami sima vezeték nélküli fejhallgatót, de bízom benne, hogy át tudtok "lökni" valamelyik irányba.
Szóval kitöltöttem az összefoglalót:
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Alapvetően több dologra. Több eszközzel használnám. Kifejtve:
- Playstation 5 Pro-val szeretném használni játékhoz
- PC-hez szeretném használni játékhoz, filmezéshez
- Telefonnal szeretném használni, többnyire telefonhívások lebonyolításához
- Néha - néha hallgatnék zenét is vele
- TV-vel szeretném használni filmezéshez
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?Max 240.000 Ft
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?Vezeték nélküli
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Inkább fül köré illeszkedőben gondolkodom, mert szemüveges vagyok és szerintem a fülre ülő nem lenne kényelmes.
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mindenképpen mikrofonos(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Örülnék ha lenne benne zajszűrő, mert van olyan este, hogy mellettem TV-t néznek én meg játszom.Alapvetően elsősorban elkezdtem körülnézni a nem gamer fejhallgatók palettáján, de ott is majdnem mindegyik fejhallgatónak van valamilyen gyengesége, ezért gondoltam rá, hogy ebben a topicban is rákérdezek, hátha itt megtalálom a számomra leginkább megfelelőt.
Amúgy ezek a fejhallgatók nagyon tetszenek. Sorrendben az első tetszik a legjobban és az utolsó legkevésbé:
1. Razer Kraken V4 Pro Wireless
2. Razer Barracuda Pro
3. Sony Inzone H9
4. SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless
5. Astro A50 XMit gondoltok mi lehet számomra jó?
-
tomee007007
addikt
válasz
Diniboy #29012 üzenetére
Szia!
Az Xbox Wireless alapvetően nagyon meleg hangprofillal rendelkezik, és a driver annyira nem fejlett, hogy ezt tagoltan adja le, ezért elnyomja a közép és magas frekvenciákat, amiben egyébként sem túl részéletes a fejes. Dolby Atmosban lehet mókolni vele, est előkeresem az én EQ-mat és küldöm, de addig is a basszus tartományt vedd lejebb a közép és magas frekvenciákat pedig magasabbra, minden más "boost" módot kapcsolj ki. -
BenGrimm
friss újonc
Sziasztok!
Barátnőmnek keresek fejhallgatót. Jelenleg pontgyűjtő akció keretében 14.500 forintért lehet megvenni a JBL Quantum 200-ast (JBL QUANTUM 200 19 990 Ft-ért - Gamer fejhallgató | Alza.hu). Ennek apropóján merült fel a kérdés, hogy hasonló árban van-e esetleg jobb minőségű füles, ezért is teszem fel a kérdést, mert nem vagyok jártas ebben a témában.
Részletesebben:(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
40% zene, 40% podcast/youtube, 20% játék(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20.000 forint a lélektani határ.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes.(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Fül köré illeszkedő.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.(6) Milyen hangzást vársz?
Minimum sztereo, de lehet jobb is.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Elsősorban jack, de az USB sem kizáró ok.8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált.Előre is köszönöm a segítséget és a válaszokat!
-
tomee007007
addikt
válasz
LLKobe #29009 üzenetére
Szuper, köszönöm az infókat, a leírásokban semmilyen specifikációt nem ad meg a Microsoft, de ez alapján akkor van benne valamiféle l-l mód és mondjuk 16 bit-es adatátvitel. Láttam hogy a második generációs dongle jóval kisebb, de pár hónapja sehol sem láttam boltba, csak az első verziót, de akkor most ismét rárepülök
Írok mindenképp -
LLKobe
veterán
válasz
tomee007007 #29008 üzenetére
Igen, alacsony késleltetésű, pont ez a lényege. Plusz még elvisz vagy 5 xbox kontrollert is mellette ha kell. A minőség össze sem mérhető a bluetooth-al, sokkal jobb, mintha egy másik füles lenne. A BT-nak ugye vannak komoly limitációi...
Köszi, ha lehet ma / holnap írj ha úgy van, mert mielőbb lőnöm kell egy másikat...
-
tomee007007
addikt
-
LLKobe
veterán
válasz
tomee007007 #29006 üzenetére
Igen, a gyári Microsoft van, abból is az újabb verzió.
Ha az az Xbox wireless nem kell és patent állapotban van írj egy privit, érdekelhet. -
tomee007007
addikt
-
4nick8
őstag
válasz
allnickused #29004 üzenetére
szerintem a bazmegezés a személyeskedés. A duolingo csak egy jóindulatú ajánlás.
-
4nick8
őstag
válasz
allnickused #29001 üzenetére
Szerintem töltsd le a Duolingo-t és kezdj angolozni. Ingyenes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged