Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Köszöntünk az 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók Topikjában!
A topik gamer - jellemzően virtuális térhangzású - vezetékes és vezetéknélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedroxine
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Szia köszi a választ!
A ROG Delta II-vel szemeztem de az most bőven túllóg a kereten sajnos. Hol lehetne amúgy olcsón hozzájutni akár csak bontott dobozos verzióhoz?

Most nézegettem a topikon TB Atlas Airt is ajánlottátok párszor. Az amúgy egész tetszetősnek tűnik (már csak azért is mert van hozzá rendes kábel így ha valamiért a wireless nem jó még be tudom dugni - és a superlux is félig nyitott szóval annyira sok zaj amúgy sem jut ki főleg hogy nem játszom full hangerőn). Emellett a hyperX sem tűnik rossznak.
A mikrofon terén tudok némi kompromisszumot kötni, nem feltétlenül kell levehető/retractable ha az amúgy jó vásár. És lehet a műbőr ellenességet is el tudom engedni a párnákon ha amúgy lehet hozzá venni tarcsiba és nem csak pár évig.
Illetve nem ragaszkodom semmilyen hangsémához mert nem tudom mi az amit a jelenlegi fejesem tud/szeretek.
Ez nemtudom mennyire bővít vagy szűkít az esetleges listán.
Igazából már ott tartok hogy declutter-elni kellene az asztalt szóval lehet tényleg jó lenne 1 wireless megoldás.
Ha esetleg van más specifikáció ami mentén tudunk bővíteni egy esetleges ajánlati listán a keret bővítésén kívül akkor kérlek add tudtomra.

-
ericdrawen74
senior tag
válasz
deathcrow42
üzenetére
Amúgy simán lehetne vele, láttam már embereket bitang fejhallgatóval a pesti utcán...

-
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Van Bluetooth, mobillal is használható. Dongle az elsődleges kapcsolata.
Mondjuk maga a füles abszolút nem arravaló, hogy utcán lófrálj vele, szal azt azért ne... csak otthon, négy fal közt ajánlott
-
Gzula[HUN]
addikt
Bocs srácok, de lusta vagyok utána nézni. Kérdés:
Audeze Maxwell csak a hozzá adott USB C-s dongle-val csatlakoztatható, vagy anélkül is tud párosodni? -
Rathrol
senior tag
Elfelejtettem említeni hogy konzolon lesz használva csak. Pc-n egy komoly DAC/AMP lánccal tényleg kijön a különbség, de Xbox-on ATMOS/DTS szoftver keveri le sztereóra hangot, a rendszer eleve limitáltabb. Ilyen környezetben egy 20k-s headset teljesen racionális választás.
-
F.B.I.
veterán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Én sem de ismerek olyan szülőket például, akik 10K - t is sajnálnak erre....akkor mit várjunk a játékosoktól. De sokaknak ez még mindig, csak egy hobbi, nem akarnak őrületesen precíz, tiszta hangzást, csak az asszony tudjon aludni.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
Rathrol
üzenetére
Az, hogy kinek mi jön be, szubjektív. Én a tiszta meleg hangzást kedvelem. Ezt a hangzást találtam meg az Audeze Maxwell-lel, játékban a HIFIMAN Arya Organic-al zenében. Használtam JBL 910, Steelseries Arctis nova pro, Asus Theta 7.1. Nem szeretem a Dolby Access-t a DTS-t, szerintem azok torzítják a tiszta hangot. Ha egy füles saját szoftverével nem tudja az 5.1, 7.1, akkor nem is érdemes vele foglalkozni. De ez egyéni vélemény. 50e alatt nem is vennék fejhallgatót játékra.
-
Rathrol
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Szívesen várom olyan véleményét/ajánlását, aki már több fejhallgatót is tesztelt, mint Te 😊
Eddig a következőket próbáltam:
– JBL Quantum 300
– Haylou S40 ANC
– és egy kb. 100 000 Ft-os SteelSeries Arctis Nova Pro X -
L4D1K
őstag
Közben át is vettem.
Az első benyomások még vegyesek.
Fogásra és tapintásra tök ok, tetszenek az apró kidolgozások. Számomra meglepően könnyű. Jól illeszkedik. Viszont még az én (sztem átlag kerek) fejemem is picit talán nagy - legkisebbre állítva a pántot pont jó (csajomnak szintén ok).
Párosítás egyszerű. Szoftver + frissítés nyögvenyelős de utána működik ahogy kell.
A hang beállításokkal még variálok. A gyári virtual surround számomra kinyirja az össze közöp hangot, de tök jó channel szeparációt ad. A dolby headphones nekem egyelőre közelebb áll az ízlesemhez de lehet mindent kifogok kapcsolni.
Én 63e forintért tudtam megvenni (kibontott darab de nem használt). Ennyiért sztem korrekt minőség. Az eredeti árát semmiképp sem éri meg.
Írok majd ha jobban belemásztam eq-ba és tudtam végre játszani is.
-
duckload
aktív tag
Sziasztok. Max 50K -ért szeretnék vezetékmentes fejhallgatót venni ajándékba. Pc és ps5 mellé lenne használva. Mikrofon nem lenne baj ha egy okés szintet ütne. Hangzásban nem tudom ebben az ár kategóriában mennyit lehet elvárni. Azért amennyire lehet szóljon jól.
Igazából mindenféle játékkal játszik az illető. Nincs nagyon specifikus. Néha zene is de az kevesebb.
Lehet zárt és nyitott is. Viszont jó nagy feje van az illetőnek szóval a kényelem fontos.
Eddig egy hyperx cloud stonger core-t használt de tönkrement.
Előre is köszönöm.
-
simmate17
csendes tag
Nos, hozzám is megérkezett a TB 700.
A párosítással és az alapbeállításokkal meggyűlt a bajom, illetve a frissítésekkel, de ezt letekintve igazán megérdemli az ajánlást.
Masszív egy darab és ezek a hangok amiket kiad, valami iszonyat.
Elkezdem vele a szokásos játékokat, megkeresem a jó beállításokat a discord-youtube-game hangok között és úgy érzem hű társam lesz, ha rájövök a folytonos pittyogás okára
Köszönöm nektek!
-
Rathrol
senior tag
A Havit H2002E Pro-t kipróbálva az a benyomásom, hogy pusztán a nyers hangerő és a megszólalás ereje alapján, Xbox konzolon próbálva még a 100 ezer forint körüli fejhallgatókkal is felveszi a versenyt. Elég durva, hogy nagyjából 20 ezer forintos árkategóriában a 60 mm-es hangsugárzók ilyen erőteljes és telt hangzást tudnak produkálni.

-
EmThor
addikt
Sziasztok,
SteelSeries Arctis Nova 7P Product Bundle x Destiny 2: The Final Shape Edition
Szeretném megkérdezni, hogy ezt a Playstation- höz készített változatot tudom használni PC-n gond nélkül az usb vevővel? A sidetone tekerő nem gond, nem tervezem a mikrofont használni.
Köszönöm szépen!
-
F.B.I.
veterán
Nem bírtam ki, rendeltem én is egy budget ATK N9 ULTRA - t, 18K - t csak megér. Majd tesztelem én is.
-
-
Bobo_07
csendes tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Uhh, nagyon szépen köszi ezt a részletes leírást! Kedvet is adtál a füleshez.
Adunk is egy probát neki. -
Kobe
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
f*ck it, rendeltem egy maxwell 2-t
speckók alapján pont az amit keresek és gusztusosabb a kitharanál. Magnetic planar, zárt, vezetéknélküli -
Kobe
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
igazzából mindegy, nincs ellenvetésem egyikkel sem, volt már ilyen is olyan is
-
daave77
csendes tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Okés, rájuk lesek majd, ha megérkezik.
-
Garsza
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Értem köszönöm az összegzést.
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Bal oldalt a csúszkák fülre rámész, majd jobb alul tudsz majd új EQ-t létrehozni
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
Garsza
üzenetére
Teljesen más karakter a két fejes:
A Delta II hangtere óriási, légies, könnyed, ez jellemzi az egész hangképet; a hangprofil természetes, nem túl erős, de morajló basszussal, nagyon részletes középfrekvenciákkal, és semleges magas hangokkal. A térben jól el tudja helyezni az alulról és felülről jövő hangokat is, de például a hátsó traktus pozícionálásában az egyik leggyengébb a mai mezőnyben.
A JBL ezzel szemben egy erős V-karakter, dinamikus hangzású, az egyik legerősebb basszussal, hidegebb, fémesebb magashangokkal, és szerintem a jelenlegi mezőnyben az egyik legjobb téralkotással, és pozícionálással.
A Delta a kinomult, audiofilebb hangzású, a JBL a "bulizós", dinamikus.
A maga árkategóriában mindekettő jó választás, kérdés, kinek melyik hangprofil áll közelebb a szívéhez (füléhez)
-
Kobe
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
alapvetően mindenféle, ami kooperativ, erősen komppetititv jellegűt annyira nem. Nem feltétel a légy faxának berregését is hallani 3Dben, de normális mikrofon discord és teamspeak miatt feltétel
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
Bobo_07
üzenetére
Nagyon nehéz erre pontos választ adni, maxium a frekvenciagörbékből tudok kiindulni, tekintve, hogy a HD 569 még nem járt nálam.
A frekvenciagörbéket elnézve, nagyon hasonló a két profil, de vannak eltérések:
A szub, és középbasszus tartomány majdnem ugyan olyan, Air-nek kicsit kiegyenlítettebb 80-100Hz-nél. 300Hz-nél a HD-nak van egy beesése, de az Atlas-nak is van egy élessebb negatív peek 655Hz-nél, ez ad neki egy nagyon enyhe V-karaktert, dinamizmust, viszont a teljes középfrekvencia kiegyenleítettebb az Air-nél, itt akár még több részletet is adhat. Aztán 1KHz-nél elválik a dolog, a HD-nál jó pár dB-el lejjebb mennek a magas csúcsok, tehát egy természetesebb közép-magas, magas frekvencia kezelése van, mint az Air-nek, és láthatóan jobban szeparált, de melegebb hangprofilt ad. Az Air ebben a tartományban is kiegyensúlyozottabb, de hidegebb karakterű.50e környékén az Air-en kívül nem ajánlanék mást HD569 mellé, ami felveheti vele a versenyt hangminőségben....
Térhatásban, pozícionálásban egészen biztosan verni fogja, sokkal szellősebb hangteret kapsz az Air félig nyitott kialakítása miatt, és dinamuksabb hangképet a hangolás okán. -
szarnyasdino
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
És ezeket merre találom? Vagy nekem kell újat létrehozni?
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Kezdésnek ezt a kettőt próbáld ki

-
bbmt
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Erről jut eszembe, Audeze tulajok. Játékban Atmosra ki milyen EQ-t használ?
-
Garsza
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Egyébként a Delta 2 vs Quantum 910 közül melyik a jobb?
-
tomee007007
Topikgazda
Készülődhetünk a Quantum 950 Xbox változatára....
Bár itthon még a sima sem nagyon kapható

-
Bobo_07
csendes tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Szerintetek az Atlas Air jó választás lenne egy Sennheiser HD569 mellé?
Gondolkozok egy vezeték nélküli fülesen, mert néha jol jönne a vezeték nélküliség a home officehoz. Bár nem tudom hogy körülbelül 50e ft környékén lehetséges-e hasonló hangminőségű vezeték nélküli fülest találni.
Beépitett mikrofon targyatalan, hogy milyen minőségű mert van asztali. Javarészt single player játékokkal játszok. Ugye a Sennheiser az zárt, komtrasztba nem tudom hogy milyen lehetne egy nyitott füles. -
szarnyasdino
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszönöm

-
tomee007007
Topikgazda
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Szuper, holnap küldök egy immerzebb, multigaming EQ-t
-
L4D1K
őstag
Érkezik a ROG II Delta.
Kíváncsi leszek milyen lesz így játszani a sztereó hangfalak után. -
Kobe
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Kb 50K korul jo lenne maradni, plusz minusz lehet kicsivel de nem tobb mint mondjuk a logi volt anno
-
szarnyasdino
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Feltettem a frissitést ultimate lassú volt.
Super Human Hearing alapból offon van. Sokfélével játszom. Autós, rts, rgp , stratégia, fps. Kb minden kategoriával -
Kobe
veterán
van egy Logi G Pro X Wireless fülesem, pár éves de kezd kissé elhasználódni
van mostnaában valami bestbuy, hasonló minőség ami újabb ? kizárólag game, discord -
daave77
csendes tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Meggyőztél, plusz érvényesíteni tudtam a 10%-os kupont is, így be is rendeltem gyors. Köszönöm a segítséget!
ha megérkezik, majd írok beszámolót róla
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
daave77
üzenetére
Ebben az esetben az Atlas Air lesz a legjobb ár-érték arányban, hivatalos eu-shopban most modpakkal jó áron van, 150€. Ha szerencséd van, akkor erre élni fog az üdvözlő -10%-os kupon, amit első regisztráció után küld a TB. Azzal akkor már csak 135€, és ennél kevés jobb ár-érték arányú fejest tudok mondani.
A Fractal, és a Dell kb 15%-al tud részletesebb hangzást, mint az Atlas, illetve a zárt kialakítás miatt azokban nyilván több a basszus (itt szögezzük le, az Atlasban is van mély, meglepően sok), teltebb a hangzásuk, de az Atlas légies, óriás hangterét nem érik utól, ahogy a pozícionálás pontosságát sem, mindemellett ropogós, tiszta hangzású az Air, és nincs nála jelenleg kényelmesebb gamer fejes.
Ha pedig 135€-ért be tudod hozni kuponozva, akkor mindenképp az Atlas Air-t javaslom
-
daave77
csendes tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a részletes választ!
Igen, nyitott fejes is szóba jöhet, egyedül szoktam lenni a szobában általában. Azok között vannak még ajánlottak?Első körben a Fractal és a Dell fejese a vonzóbb, illetve ránézek az Atlas Airre is.
A V-karaktert is kedvelem, nem csak a semleges hangzást, így az általad ajánlottak is jók lehetnek.
Mostanában kevesebbet szoktam fejhallgatóval játszani, zenét hallgatni, van olyan, hogy csak heti 2-3x 1 óra, szóval a Fractal is valószínűleg elég sokáig bírná, mondjuk az AT is már kb. 8 éve bírja, igaz, a második fülpárna szettel
-
Rathrol
senior tag
Havit H2002E Pro erről a fejhallgató volt már szó? 60mm hangsugárzóval elég pöpec az árához képest!
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
righunter
üzenetére
Amennyiben a nagyon immerzív térhatást, melegebb hangprofilt részesíted előnyben, és szereted a mélyről jövő, velős basszust, nagy dinamikát, akkor szeretni fogod

A50X-nek ugye hátránya, hogy kvázi a dokkolóhoz van "kötve", még a BT is csak annak hatósugarában működik, 15-20 óra az aksiidő, és bár nagyon kényelmes, a puha plüss párnák nem sok hangot izolálnak se ki, se befelé. Tehát ezekkel jó ha számolsz, egyébként a mai mezőnyben szerintem az egyik legjobb hangzású fejes, az egyik legjobb mikrofonnal.
Milyen játékokkal játszol általában? -
tomee007007
Topikgazda
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Első körben futtass le minden frissítést.
A Superhuman Hearing-et kapcsold ki.
Végül jöhet pár specifikus EQ...milyen játékokkal játszol általában? -
Most tervezek új headset-et venni, főleg játékhoz, discord, PC és PS5 közötti váltással. A G A50 X-en gondolkoztam pont az utóbbi miatt. Vélemények?
-
-
Madn!ght
addikt
válasz
Garsza
üzenetére
Te is az alaplapi hangot használod? Most lecsekkoltam a zenével is, igen, kicsit visszhang effektes.
Próbáltam állítgatni, de azt írja a Dolby Accessnél, hogy még 1 napom van a próbaidőszakból.
Elvileg a rog alaplaphoz mint excluzív szoftver alap kellene lennie. Tudtok ebben segíteni?
-
Garsza
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Én is Atmossal használom csak próbálgatom a Quantum engine -t is. Mert feljebb koléga írta ő azzal használja. Bár úgy hogy a hangbeáálításokban kivettem a pipát erről a két részről Enginnel is megjött a testesség. Más lett a hangzás. Igazából még tesztelgetés útján vagyok hogy megtaláljam a számomra legjobban tetsző hángzást.
-
szarnyasdino
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Feltettem. Miket kell állítani és hol?
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Alapvetően a szoftver adja a hangmotort, amihez kell a driver is, illetve első csatlakozáskor konfigurálja a teljes fejest, nem csoda hogy nem szól sehogy.
Tedd fel a Swarm II-t, telpíts mindent, frissítéseket, aztán segítek az EQ-t beállítani, de ezek nélkül egyik komolyabb gamer fejes sem igazán lesz hasznalható. -
szarnyasdino
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Ismétlem semmit nem tettem fel hozzá. Szóval nem tudom mi az a swarm 2
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Rakj be ide kérlek pár printscreen-t a SWARM II beállításaidról, használt EQ-ról, nézzük meg, hol lehet a hiba, nem így kellene ennek szólni....
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
daave77
üzenetére
Szia!
Jó hír, ami jó PC-hez, az 95%-ban működni fog PS5-ön is

Játékban akkor mindenevő vagy, tehát valami univerzálisabb hangzású fejes kell...
A TV-s megoldás mindig kérdéses, hogy jön majd ki az adott TV az adott fejessel BT-on, mennyi lesz a késés.A jelenlegi AT-d elég semleges hangzású fejes, szép részletekkel a közepes frekvenciákon, ahogy látom a frekvencia görbéjét....viszont ha ehhez vagy szokva, nagyon nehéz lesz olyan gamer fejest választani, ami tetszeni is fog, de ezzel az emberek nagy része így van, aki hozzád hasonlóan monitor vagy hi-fi fejes vonalról jön.
Éppen ezért javaslom, hogy alza-n vásárolj, ahol ha nem tetszik, a hangzás, visszaveszik a fejest.
Elsőre amit talán mernék ajánlani ebben az árkategóriában, az a Fractal Scape; nagyon részletes, egyedi, ropogós hangzása van, jól EQ-zva kellemes V-karakter adható neki, amit szépen hoz le minden basszustartományban, zenére szerintem a második legjobb gamer fejes, és az alzán most nincs rossz áron, bár máshol volt már 65 ezer körül is. Hátránya, hogy manuálisan kell váltogatni a BT és a dongle között, nem minden játékkal szól kiválóan, nagyobb fejre erős lesz a szorító erő az elején, valamint napi használat mellett leválhat a fejpánt szövete, erre sajnos itt a topikban is volt példa, bár az én példányom még rendben van.
A mostani AT-hoz hasonló, semlegesebb, "monitor fejes" szerűbb hangzása talán még az Asus Rog Delta II-nek van, ennél nem igazán van kényelmesebb és nagyobb hangtérrel rendelkező zárt fejes, viszont középbasszusban nem túl erős, és jelenleg 90 ezer körül van, zenére pedig szerintem nem a legjobb választás.
Hasonló árban van a Dell Alienware Pro is, erről itt írtam bővebben, ő is V-karakter, de tartósabb, mint a Fractal.Esetleg nyitott fejes szóba jöhet? Mert ha igen, akkor TB Atlas Air lehet a jó választás.
Első körben ezeket nézd meg, itt a topikban is írtunk róluk többször, addig még gondolkozom én is

-
Garsza
veterán
Csináltam hangfelvételt BF6 alatt JBL saját térhangzásával és Atmossal. Annyi történt hogy az eggyik hangfelvétel a gyári térhangzás winben kikapcsolva. A másik Atmos JBL -ben kikapcsolva.
Szerintem Atmos sokkal jobb hang.
Felvételt telóval csináltam úgy hogy a fejes közé raktam.
[link]
Ha nem is teljesen de valamennyire visszaadja. -
Madn!ght
addikt
válasz
Garsza
üzenetére
Zenèt illetően eleg háklis vagyok, de bevallom, ez az első nem sztereó fejhallgatóm. Most igazából szinte csak játékra van használva a PC, ott számomra teljesen élvezetes hangélményt ad a fejhallgató az említett beállításokkal. Esetleg nézd meg a hangkártyád hangkeverő részét, hátha ott aktív maradt valamilyen opció, amit a visszhangot adja.
A szobaméretet és a fejméretet egyszer állítottam be, illetve egy darabig a fejkövetés is aktív volt, most azt se használom.
Az atmos és a hangkártya által adott extra opciókat még meg fogom nézni, talán azokat külön kell telepíteni. Egyszer nekifutottam, de a windows storeból letöltéskor fizetni kellett volna érte, pedig elvileg az alaplap prémium jellege alapból biztosítaná. -
Garsza
veterán
válasz
Madn!ght
üzenetére
És a Quantum Spatial (ha jól tudom az a JBL saját térhangzása) nem olyan a hang mintha Hangszórókból jönne? Nincs nagyon enyhe vízhang? A Szobaméretet és fejméretet állítottad? Én Atmossal használom nekem a saját térhangzásával furán szólt. Mintha hangfalas 7.1 volna a szobában.
-
simmate17
csendes tag
Sziasztok!
Fizz-ről mennyire megbízható a rendelés? TB 700 Gen 3 most 66500-ért egészen csábító.
https://www.fizz.hu/p/gamepadok-es-gaming-fejhallgatok/turtle-beach-stealth-700-gen-3-pc-bluetooth-fejhallgato-headset-anc-fekete/D19HYTOZ0?utm_source=arukereso&utm_medium=cpc&aku=7677f97d5d8db5b6bb9a1ac7aab47e2a
-
Madn!ght
addikt
válasz
Garsza
üzenetére
Egy hete telepítettem friss rendszert (W11), az alaplapom integrált csodáját használom (SupremeFX) a legfrissebb driverrel.
Semmit nem állítottam a hangbeállításokon. A dongle szerintem megjegyezte a korábbi rendszer alatt bekonfigolt beállításokat, legalább is az EQ-n az látszik. (Megjegyzem, az ezelőtti alaplapom mellé egy X-FI Titaniumot használtam, azt elég széleskörűen lehetett a Daniel-K driverrel állítgatni. Ott sima sztereó mód és custom EQ volt a korábbi Sennheiser Amperior fejesemhez beállítva, na azzal borzalmasan szólt, ugyanazt tapasztaltam, mint amit leírtál.)
Most alapértelmezett eszközként a fejhallgató eszköze van beállítva. Nincs a Dolby Atmos se letöltve (még).
A Quantumengine-ben a Quantum Spatial, rögzített, Zajkioltás: ANC, és custom EQ van: [kép]
Battlefieldben pedig az említett "Night" hangkép és 7.1.
-
atee
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nyilván ahány ember annyi igény, de nekem ilyen gondjaim nincsnek vele.
Tetszik a dizájn és kényelmes is.
Azt azért erősen szkeptikusan olvasom, hogy egy 10 ezres füles is így szólna.
De ha tudsz ilyet ilyen paraméterekkel akkor ne titkold el! -
solyom76
senior tag
Csak csak beszereztem..
Mint az új,minden tartozékával,dobozában..
Centurion 7.1..
Valakinek van/ volt ilyen?
-
Madn!ght
addikt
válasz
Garsza
üzenetére
Hali!
Nekem is JBL 910-em van. Az első beállításkor ugyanezt tapasztaltam. Aztán a hangkártyában átállítottam sztereóról 7.1-re, beállítottam az Eq-t és rendben lett. (Este megnézem neked a beállításokat).
A Bf-ben több opciót is próbáltam, a lépéshangok szempontjából talán a “night” mód a használhatóbb. Am ott is a 7.1 beállítás a jó.
A mikrofon hang kifejezetten jó, discordot használunk, többen is kérdezték milyen mikrofont használok. -
F.B.I.
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Visszaküldöd vagy eladod pici bukóval és ATK N9 Ultra 20K - ért.
-
L4D1K
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Hali en nem lattam meg / probaltam ilyen fejhallgatot, szoval vakon elhiszem ha aztmondod kopogos muanyag az egesz.
A merete ezek szerint nagy neked
ez proba nelkul lutri. Nekem sem jott be regen megannyi fejes merete.A gomb helye gondolom okkal van ott ahol - megis csak gamer fejes / ulve jatszol. Esetleg nem tudod tiltani oket?
Appot mindenkepp tedd fel - mielott vegso velemenyt alkotsz a hangjarol.
Ha meg megsem jon be akkor siman visszkuldod 2 heten belul.
Koszi hogy megosztottad a tapasztalatod
-
szarnyasdino
tag
Nos kis szösszenet tőlem (ez csak az én saját személyes véleményem és tapasztalatom)
Tavaly decemberben megvásásroltam életem legdrágább fejesét: Turtle Beach 700 Gen3
Azt gondoltam ára miatt majd sose akarok 10-15 ezres fejhallgatot venni. Ezek voltak eddig a legdrágábbak.
A fejhallgató kialakítása az én szemszögemből nézbe gagyi és bazári. Rengeteg fejesem volt már,de nem hittem volna soha hogy egy ilyen drága ennyire gagyi legyen. Itt gyakolatilag nem is fogja a "fejem" jobban előrehajolok azt leeseik a fejemről.
A gombok kialakítása szintén übergagyi. Ha hátonfekve akarok filmezni ágyből akkor ha a fejem mozgatom a párnám elállítodig a hangerő mert szar helyen van a gombja.
Hangzásilag pedig dekával nem szól jobban mint a 10-15 ezresek amik itthon vannak.
Akkor van vele egy olyan is hogy ha nem szól semmi akkor "kikapcsol" magától... Ezt nem tudom lehet-e valahol állítani (appot nem tettem fel vagy ilyesmi)
Egyetlen pozitivum hogy mivel wifis tudom hallgatni a másik szobában is ahova a bluetooth már nem jut el,de ezt csak kivácsiságból néztem.
Kidobott pénz volt sajnos. -
nepszter1
addikt
Offf
-
daave77
csendes tag
Sziasztok!
Vezetéknélküli fejhallgatót keresnék.
2. Milyen platform(ok)on játszol?
PC, a jövőben talán PS5 is lesz, de ez még erősen kérdéses.
3. Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális keretösszeg?
50-70.000,- Ft, esetleg kicsit mehet feljebb is, ha megéri.3. Milyen stílusú játékokkal játszol? Zenére mennyire használnád, zenei teljesítménye mennyire fontos?
Leginkább Rocket League, single player játékok, meg néha azért multis FPS is (Apex Legends, COD). Az idő legnagyobb részében játékra használnám, néha zenét is hallgatnék róla, illetve egy TCL 55C7K tévém van, esetleg néha-néha ezzel hallgatnám azt is. Mondjuk 75% játék-15%zene-10% tv4. Mi a preferált hangkarakter, amit szeretsz, vagy elvárnál?
Jelenleg egy Audio-Technica A550Z-m van, ennek semlegesebb a hangszíne, szóval lehet ilyen is, de a V-t is szeretem, ha nem túlozzák el.
5. Mik a mikrofonnal szemben támasztott elvárásaid?
Elfogadható minőség, esetleg felhajtható legyen, ne legyen mindig a számnál
6. Milyen egyéb funkciókat, jellemzőket vársz el?
Nincs ilyesmi szerintem.Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Az Audeze jó. És drága. Cserélbe szép, tiszta hangja van az irányokat és távolságokat nagyon jól adja.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
Nem színez. Gyakorlatilag egy hifi fejhallgató mikrofonnal. Akinek más hangszín kell, az vesz mást. Én sem fogok rácuppanni, de ez a fejes azt fogja (nagyjából) visszaadni, amit megalkottak.
Ha már hifi fejes, azok között "kakukktojásként" meg az Audeeze Maxwell teljesített. Elég jól. Most már én is kíváncsi vagyok rá.
-
nepszter1
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
a Arctis Nova 3X is jó választás lenne?
-
nepszter1
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
ATK N9 Ultra tudnál egy linket adni honnan érdemes megvenni?
-
nepszter1
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Szia!
Max 30k
Főleg FPS kellene COD ilyesmik
Nincs kedvelt hangzás
Mikrofon legyen használhatóNincsen semmi extra PS 5 kellene
-
EmThor
addikt
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Ezt néztem én is, de a dobozban levő hangzást jelző papír szerint, ha jobban megnézitek, nincs benne mély.
-
Gzula[HUN]
addikt
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Keresnék valami belépő szintű fejhallgatót ami vezeték nélküli PS5 re ki mit ajánlana? -
Rathrol
senior tag
Haylou S40 vagy ATK N9 Ultra játék felhasználásra leginkább.
-
Illye
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
tomee007007
Topikgazda
Szia!
Ahogy a Kraken TE-t nézem, elég egyedi a frekvencia görbéje: középbasszus és középfrekvenciák eleje fentebb, minden más lehúzva: elég szubbasszus-szegény, de szép részletesnek tűnik a teljes középfrekvencia, és elég melegnek a felső, magas traktusok.
Pont ilyen hangzást ma már nem nagyon találni, de van pár természetesebb hangzású fejes.. fentebb #31422 írtam a kollégának, a HyperX és az Epos jó választás lehet számodra is.
Vagy nézzünk valami dinamikusabbat, ahol több a basszus, és kicsit hidegebbek a magas hangok?
De ha olcsón akarsz jót, akkor nálam most az ATK N9 Ultra a favorit, aliról 20ezer körül beszerezhető, tesztemet itt találod. Ami ennél jobb az már 50-60 ezerről indul. -
tomee007007
Topikgazda
válasz
diegho
üzenetére
Szerintem igen, ha csak a hangzást nézzük...de a 600-at le szokták erősen árazni: itthon 30-ra, TB eu shopban 89€-ra (-10% kupon).
600 jobb hangminőséget ad le, a Nova 3X viszont kényelmesebb és jobb a mikrofonja.#31411 Illye: ez nehéz kérdés, de inkább közelítsük meg az akciós árakkal. Fent írtam ugye a 600-at....a 700 eu shopban 150€ szokott lenni, ha mázli van akkor lejön még belőle -10% elsőreges kuponnal. Itthon 60-70 ezer. Tehát nézzük azt hogy mondjuk átlag 30 ezer a 600, a 700 pedig 60 ezer. A 700 azért erősebb mindenben; anyagminőség, összeszerelés, kényelem, két dongle jár hozzá, mikrofon.
A hangzás pedig érezhetően komolyabb, szignifikánsan felsőbb kategóriás, nem egy szinten vannak, azért azok a 60mm-es driverek a 700-ban nagyon brutálisak tudnak lenni. Ha megengedheted magadnak a felárat, a 700-at javaslom megvételre. -
tomee007007
Topikgazda
válasz
Zedroxine
üzenetére
Szia!
Én vezeték nélküliben tudok tanácsot adni

Menjünk sorba a preferenciáid alapján, olyan sajnos nem lesz, ami minden szempontból tökéletes lesz
Ami szerintem a legnagyobb esélyes, az a HyperX Cloud III S.
Univerzális hangzású, tényleg minden játékstílushoz passzol, nagyon kényelmes, jól szigeteli a hangot ki és befelé is, bika az aksiidő, parádés az anyaghasználat és összeszerelési minőség. Árban most pont 50 ezer körül van, de ha türelmes vagy, 45 körül sem ritka, hogy be lehet zsákolni.
Hátránya, hogy tipikus HyperX bőrpárnákkal jön, amik enyhén melegítenek, és napi használat mellett 1-2 év alatt várhatóan cserések lesznek, de pótalkatrész van hozzá temérdek. Illetve a HyperX-nél most pont szoftverátállás van: a régebbivel inkább természtesebb hangszíne van, az új, béta fázisúval szerintem élvezetesebb, enyhén dinamikusabb, de ott még van mit toldozni-foldozni.Viszont ebben az árban nagyon jó még a EPOS-Sennheiser H3 Pro Hybrid, ez most több helyen van 50 ezer alatt, pedig jellemzően 70-100 ezer között mozog az ára.
Az egyik leginkább természetes hangzású fejes, nagyon részletes, de basszusban visszafogottabb, mint a HyperX, de ha kell szubbaszusban szépen, tagoltan oda tud mordulni. Párna viszont nagyon jól izolál, külső rész bőr, füllel érintkező viszont velúr, ami alapvetően nem fog annyira fülleszteni, és van egy viszonylag jó aktív zajszűrése is.Ha fentebb keresgélünk nagyon jó lenne a Steelseries Nova 7 Gen2, de ott nagy a hangszivárgás. Melegebb hangprofilban nagyon jó a Turtle Beach Stealth 700 Gen3, eu shopban 150€ szokott lenni akcióban, és az egyik legjobb passzív zajszűrése van.
Tökéletes lenne az Asus Rog Delta II a kényelme, órás hangtere, természetes, audiofiles hangzása, valamint a szuper bőr és tartalék szövet párnái miatt, de az most 80 ezer fölött van
Pár hete még 70ért be lehetett zsákolni...Ezeket nézd meg szerintem első körben, sokszor írtunk róluk itt a topikban is, aztán ha van még kérdésed, beszéljük át
-
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy 5 éves vezetékes Razer Kraken Tournament Edition Gaming fejhallgatót használok.
Ezt szeretném lecserélni vezeték nélkülire, amiben a segítségeteket kérném.
- PC-n játszom Call of duty-val (COD), illetve dolgozom, meetingelek. Így jó volna, ha engem is jól hallanának, és én is jól hallanám a másik felet is. Ezen a Razer Krakenen tetszik a térhangzás, amit az FPS játék miatt mindenképpen megtartanék, hogy halljam, hogy pontosan honnan jönnek és lőnek.
- USB-A dongle az lenne a tökéletes számomra. A fejhallgatót USB-C-n keresztül lehessen tölteni.
- nagyjából 30-40k-t gondoltam elkölteni rá, a lélektani határ az 49 999 Ft. Ha van úristeneztveddmeg ~20k körül is, akkor nekem az is tökéletes!
- zenehallgatás elvétve, inkább ritkán egyszer-egyszer előfordul, de egyáltalán nem jellemző.
- preferált hangkarakter? fogalmam sincs... ehhez a fent említett Razerhez vagyok szokva.
- fel-le hajtható vagy fejhallgató házból ki-be tolható mikrofon nekem tökéletes. nem írnám be, hogy van elvárt funkció, mert az már lehet, hogy a szükségesnél jobban leszűkíti a lehetőségeket. mondjuk, ha fel-le hajtható, és az automatikusan némít, akkor az OP
, de nem elvárás.
- nem kell, hogy hordozható legyen, nem (feltétlenül) kell mobilos alkalmazás, nem kell egyidejű dupla csatlakozás, nem fontos szempont a hangizoláció, RGB világítás meg aztán pláne nem kell.Mit tudtok ajánlani?
Köszönöm szépen a segítséget!
-
Garsza
veterán
A lassulás megszűnt de a hangzás az gyalázat. Olyan mindha minden vízhangozna vagy valami hasonló. És minden hang mintha a fejemben szólna. Próbáltam a saját softwerében kapcsolni térhangzást és win beállításokban is. De nem változott. Bf6 -val próbáltam.
-
Garsza
veterán
Beüzemeltem a JBL quantum 910 -t. És ha a szoftwerében bekapcsolom a térhangzást akkor yotube videó brutálisan belassul mint egy lassított felvétel.
Ezt mi okozhatja? -
atee
őstag
-
conexke
tag
mar nem elerhetö a rozsaszin a termékek között -
Garsza
veterán
Nekem ma megjött.
-
diegho
nagyúr
Még 1+1 kérdésem lenne.
1. Turtle beach stealth 600 megér plusz pénzt az Arctis nova 3x-hez képest? TB honlapon 40k alatt megvan.
+1. Vezeték nélküli fejest kérdeztem mindig, de mivel asztali gépen lenne használva, hasonló áron van sokkal jobb vezetékes? -
Rathrol
senior tag
Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Gaming Headset, rózsaszín 27 990 Ft-ért - Gamer fejhallgató | Alza.hu
Ez miért ilyen olcsó? Tudom, hogy nem a legmenőbb a színvilága, főleg a fiúknál
, de gyanúsan olcsó, és elvileg nem használt, mert rendelésre megy. -
Zedroxine
tag
Sziasztok!
Egy Superlux HD 668B-t szeretnék cserélni valami kényelmesebbre.
Ennek a fül és fejpárnái (utóbbi ráadásul nyomot is hagy a fejemen már) már bekeményedtek, nem kényelmes.
Többnyire este gémelek amikor a gyerek alszik, így olyat keresnék ami kifelé jól tompítja a hangokat.1. Milyen legyen a csatlakoztatás módja; vezetékes, vagy vezetéknélküli?
Szinte mindegy, ha vezetékes akkor legyen hosszú a kábel vagy lehessen toldani.
A wireless megoldásokkal csak a delay/connectivity a bajom talán meggyőzhető vagyok ha nem megy a hangminőség oltári kárára
2. Milyen platform(ok)on játszol?
PC only
3. Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális keretösszeg?
~ 50k-ban maximalizálnám az összeget, nyilván egy jó vételért hajlandó vagyok egy picit többet áldozni (+15-20k plafon)
3. Milyen stílusú játékokkal játszol? Zenére mennyire használnád, zenei teljesítménye mennyire fontos?
Mostanában ráfüggtem a Warframe-re.
Többnyire story game-ek. Nincs kompetitív FPS/TPS. Így a lokalizálás nem létszükség.
Zenére nem használom mert este játszom max a játék zenéje amit hallok.
Nem ezzel fogok zenét hallgatni.
4. Mi a preferált hangkarakter, amit szeretsz, vagy elvárnál?
Itt vagyok nagyon vakon, Régen volt egy SpeedLink Medusa NX 5.1-em annak imádtam a basszusát, de tervezési hiba miatt folyamatosan megtört a kábele (3x jártam meg ezt az utat amiután kukáztam a márkát).
Most a 668B-nek ismerem a hangsémáját de hogy az konrkétan milyen nem tudom.
Inkább természetesség a lényeg és némi oumph ha van pl robbanás.
5. Mik a mikrofonnal szemben támasztott elvárásaid?
Semmi, ha van örülök neki, inkább jó lenne ha levehető vagy retractable lenne. Mert nem használom a mikrofonomat már évek óta. De nyilván ha van akkor jó ha nem egy dobozhangú valami.
Extra:
- fülpárna ha lehet akkor plüss vagy könnyebben tisztítható nem szétmállós műbőr legyen, ha cserélhető és van is hozzá jó minőségű replacement (ami nem műbőr/bőr) az nagy +
- ölelje körbe fullra a fülemet utálom a fülre illeszkedő fejhallgatókat -
TwentyFour
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Koszi, egy ideje szemezek vele, most megrendeltem. 135€ lett vegul kuponnal. Egy Logitech G935-ot cserel le, kivancsian varom milyen lesz.
-
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszi!
Beyer MMX 330 -ról van infód esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Razer Blade 14 Mercury 3070Ti-Ryzen 9-6900HX-14"-1440p-165Hz-QHD-16GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez proba nelkul lutri. Nekem sem jott be regen megannyi fejes merete.
mar nem elerhetö a rozsaszin a termékek között