- OLED TV topic
- VR topik
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2026: szedd szét, javítsd, fejleszd!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Computex 2026: nehéz volt visszahozni a Ryzen 7 5800X3D-t
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikthor
nagyúr
-
OroszN
kezdő
Ha pécs környékén jársz, egy vylyan macskáért odaadom a fehér vagy a fekete tokot (amelyiket akarod).
Fostam kintről rendelni ennyiért de a gshopperről úgy küldik a global verziót szingapúrból, hogy tok is van benne és töltő is. Mivel a gyári dobozban angol csatlakozós töltő van, és kibontani nem akarják, hát tettek mellé egy eu csatlakozós töltőt is.
Van mindkét színből mindkét verzió, és a kupon is él.
a 12G/512GB kuponnal $1,529.00 ra jön ki és ebben benne a szállítás és vám+áfa is.
kupon: gshopper150
link: https://8hb.com/MyDIfG
Sajnos nem járok felétek.( Köszönöm szépen(
-
OroszN
kezdő
-
vmack
tag
Ha pécs környékén jársz, egy vylyan macskáért odaadom a fehér vagy a fekete tokot (amelyiket akarod).
Fostam kintről rendelni ennyiért de a gshopperről úgy küldik a global verziót szingapúrból, hogy tok is van benne és töltő is. Mivel a gyári dobozban angol csatlakozós töltő van, és kibontani nem akarják, hát tettek mellé egy eu csatlakozós töltőt is.
a 12G/512GB kuponnal $1,529.00 ra jön ki és ebben benne a szállítás és vám+áfa is.
-
leslien
nagyúr
-
OroszN
kezdő
-
Vikthor
nagyúr
-
OroszN
kezdő
-
Vikthor
nagyúr
Én simán a farmerzsebemben elöl jobboldalt hordom. Az tökéletes, vagy akár még a kamera grippel is jó az, bár akkor vastagabb lesz vele és inkább kiránduláskor vagy nyaraláskor hordom úgy. -
OroszN
kezdő
05.17.óta van meg a telefon. Azóta képtelenek egy tokot behozni. Ha tudom, akkor már Kínából is megérkezett volna. A lakásból sem merem kivinni. ( Az, hogy töltő nincs , tudjuk. De, hogy az Oppo egy szilikon tokot sem képes beletenni a dobozba, nettó szemétség.)

-
Vikthor
nagyúr
Én is így vagyok vele, még mindig nem fogtam fel mire képes ez a telefon, én a nappalimból fotelből és ablakon keresztül lőttem vele ezt:
-
ForRedGlory
félisten
10x zoom.
-
vmack
tag
ez a kamera védő üveg hulladék, fillért nem ér:
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=606579906724301&parent_order_sn=PO-090-11752268055673134&_oak_order_sn=090-11752184169593134&_oak_goods_num=1&sku_id=99000472604480&_x_sessn_id=tzt704i35a&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1780591237557_e0nfaymumg&refer_page_sn=10045ez viszont nagyon bejött:
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=606034395507416&parent_order_sn=PO-090-11752194257273134&_oak_order_sn=090-11752136585593134&_oak_goods_num=1&sku_id=104159802078489&_x_sessn_id=jnt94568nu&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1780591123199_zk5ig2j2wk&refer_page_sn=10045 -
vmack
tag
Megjöttek a temus tokok és kamera védő üvegek. Mindegyik teljesen oksés. A zöld lett nálam a befutó mert az véd is de mégis a lehető legvékonyabb. igaz e mellé kell a kamerára a védő üveg de pont ezért rendeltem azt is. A többi tok azért nem szimpatikus mert mivel a kamera és a tok között van egy minimális rés, így oda por is be tud jutni így tuti romlik a kép minősége.
https://photos.app.goo.gl/KK7zyaRiq1phcFLW9

-
Pimpa
aktív tag
Igen, látszott, pont ez volt a bajom. De közben találtam egy beállítást, hogy értesítések elrejtése a felvételen és ez megoldotta.
A kijelző fényesebb, nagyobb napfényben is jobban látható, ez azért jó dolog. Erős napfényben sokszor úgy kell használni a Xiaomit, hogy alig látom a képernyőt. De persze volt hasonló ugrás a 11 és a 15 Ultra között is. -
hdavid1
aktív tag
Van most nálam is egy ilyen csodamasina, hasonlítgatom össze a Xiaomi 15 Ultra-mal.
Úgy veszem észre, hogy az Oppo adja vissza jobban azt, amit valójában látok, a Xiaomi néha nagyon túlélesíti a képeket és a színek is hidegek, fakók sokszor.
Gcam-mal már közelít a két telefon egymáshoz, de még mindig az Oppo a jobb. Meg ugye kinek van kedve mindig 2 fotót csinálni egy témáról, tudja a gyári szoftver is azt amit kell.Xiaomi
[link]
Xiaomi gcam
[link]
Oppo
[link]A nagylátószög valamivel nagyobb teret fog be az Oppo-n, hiába írják mindkettőre, hogy 14 mm-es, mégis van különbség.
Ez a 26 Mpixeles fotó lehetősége tényleg hoz elő új részleteket, nem csak parasztvakítás.
Ez egy nagyon messze lévő plakát a főkamerával fotózva:Oppo 12.5Mpixel

Oppo 26 Mpixel

A panorámafotó kisebb felbontású az Oppon, de nagyobb szöget fotóz le.
A két zoom objektív között nagy az ugrás, de ahogy nézem a szenzorzoom a 3*-s kamerán is jó, hála ennek a 200Mpixeles fényerős szenzornak.A videót meg egyelőre jobbnak látom a Xiaomi-n, de találtam egy magasabb bitrátás lehetőséget, majd nézem még.
Apróságok amiket észrevettem és zavarnak: a képek és videók neve egy ömlesztett számsorozat. Miért nem lehetett meghagyni a Google-s csoportosítást az év, hónap, nap, stb elválasztva alulhúzás jellel?
A panorámafotó neve is IMG, míg a Xiaomin rendesen PANO. Ez is zavaró nekem.
Képernyőfelvétel közben látszik a rögzítőszoftver is, ezt meg miért? Pont nem ez a lényeg, hanem amit rögzítek, a Xiaomin ez teljesen jól meg van oldva.Egyébként az egész szoftver majdnem ugyanaz mint a Xiaomi, nem hiába, mindenki másol mindenkit

Végüls összességében jobb az Oppo, de nem 300 ezerrel, mint ami a mostani állapot lenne egy cserénél.
Ha visszajátszod, akkor is látszódik a rögzítőszoftver? Nem csak felvétel közben?
-
Pimpa
aktív tag
-
OroszN
kezdő
Van most nálam is egy ilyen csodamasina, hasonlítgatom össze a Xiaomi 15 Ultra-mal.
Úgy veszem észre, hogy az Oppo adja vissza jobban azt, amit valójában látok, a Xiaomi néha nagyon túlélesíti a képeket és a színek is hidegek, fakók sokszor.
Gcam-mal már közelít a két telefon egymáshoz, de még mindig az Oppo a jobb. Meg ugye kinek van kedve mindig 2 fotót csinálni egy témáról, tudja a gyári szoftver is azt amit kell.Xiaomi
[link]
Xiaomi gcam
[link]
Oppo
[link]A nagylátószög valamivel nagyobb teret fog be az Oppo-n, hiába írják mindkettőre, hogy 14 mm-es, mégis van különbség.
Ez a 26 Mpixeles fotó lehetősége tényleg hoz elő új részleteket, nem csak parasztvakítás.

Oppo 26 Mpixel

A két zoom objektív között nagy az ugrás, de ahogy nézem a szenzorzoom a 3*-s kamerán is jó, hála ennek a 200Mpixeles fényerős szenzornak.A videót meg egyelőre jobbnak látom a Xiaomi-n, de találtam egy magasabb bitrátás lehetőséget, majd nézem még.
Apróságok amiket észrevettem és zavarnak: a képek és videók neve egy ömlesztett számsorozat. Miért nem lehetett meghagyni a Google-s csoportosítást az év, hónap, nap, stb elválasztva alulhúzás jellel?
Képernyőfelvétel közben látszik a rögzítőszoftver is, ezt meg miért? Pont nem ez a lényeg, hanem amit rögzítek, a Xiaomin ez teljesen jól meg van oldva.Egyébként az egész szoftver majdnem ugyanaz mint a Xiaomi, nem hiába, mindenki másol mindenkit

Végüls összességében jobb az Oppo, de nem 300 ezerrel, mint ami a mostani állapot lenne egy cserénél.
Lista árak: Xiaomi 17 Ultra: 499.990 Oppo Find X9 Ultra: 599.990 ( 100 ezer a különbség. Volt 17 Ultrám is.
Az Oppo 9 Ultra jobb telefon majd minden szempontból) -
Pimpa
aktív tag
[link]
Xiaomi gcam
[link]
Oppo

Oppo 26 Mpixel

-
vmack
tag
Másnál ez frissül rendesen? Amióta megvan már többször próbáltam és sosem sikerül. (a Gemini szerint nem veszítek semmit ha nem frissül
) "A HeyTap Mobile Services a gyári Oppo appokhoz (pl. Oppo Cloud, Theme Store) szükséges.Ha nem használsz gyári Oppo fiókot, nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod ezt a frissítést, a telefonod alapvető funkciói és a Google-alkalmazások enélkül is tökéletesen fognak működni." 
-
leslien
nagyúr
-
ForRedGlory
félisten
-
OroszN
kezdő
https://www.gsmarena.com/a_photo_story_watching_the_ucl_final_and_exploring_budapest_with_the_oppo_find_x9_ultra-news-73067.php
-
leslien
nagyúr
MA nem fog tesztet csinálni X9 Ultrából?
-
stuka20
senior tag
Ebben a videóban (amúgy szimpatikus csatorna), kínai verziót mutat és hogy elérhető az e-sim. Vajon ez egyenlő azzal, hogy működik is?

-
leslien
nagyúr
A Vivo x300 Ultrákat miért dobálják "fillérekért" az aprón?
nekem tetszet,csak sajnos a 35mm nem tudtam megbarátkozni..
-
ForRedGlory
félisten
A Vivo x300 Ultrákat miért dobálják "fillérekért" az aprón?
-
vmack
tag
A google dialer nem hajlandó rögzíteni a hívást. Hiába trükköztem a régió állításával és az izraeli sim sem segített.
Viszont az odialer-el működik a natív hívásrögzítés. egy kis trükk kell a telepítéshez, mert a play áruházban korlátozva van az elérhetősége, de az apkmirorrról egy régebbit leszedve tökéletesen működik:
https://www.apkmirror.com/apk/coloros/odialer/odialer-15-0-5-release/
-
leslien
nagyúr
Hősök tere...
-
vmack
tag
Köszi! Hongkongi verzió. Előrendeléses akció volt. Pont egy hónappal ezelőtt rendeltem meg. Akkor 100 dollárral olcsóbb volt, de épp akkor esett vissza kicsit a forint, így a mostani akció ára forintban kb 20 000el olcsóbban is jön ki.
-
leslien
nagyúr
Ma megjött a gshopper es rendelésem. Nem csak, hogy adnak hozzá töltőt, de rögtön kettőt is adtak (meg egy tokot is)
Ti hogyan költöznétek át egy oneplus11-ből? (jó lenne ha a legtöbb app vinné magával a beállításait is)

a 12G/512GB kuponnal $1,529.00 ra jön ki és ebben benne a szállítás és vám+áfa is.kupon: gshopper150
link: https://8hb.com/MyDIfGgratulálok hozzá.. én mindig újként állítom be..
Hongkongi verza vagy Szingapúri?
elvileg van rá garancia itthon és nem ahonnan vetted.. -
vmack
tag
Ma megjött a gshopper es rendelésem. Nem csak, hogy adnak hozzá töltőt, de rögtön kettőt is adtak (meg egy tokot is)
Ti hogyan költöznétek át egy oneplus11-ből? (jó lenne ha a legtöbb app vinné magával a beállításait is)

a 12G/512GB kuponnal $1,529.00 ra jön ki és ebben benne a szállítás és vám+áfa is.kupon: gshopper150
link: https://8hb.com/MyDIfGSamsungnál anno volt egy kiskapu, hogy ha az első beállítás EU-n kívüli sim-el történt akkor a hangrögzítés aktív lett. Itt is működhet ez? Valahol még megvan az az Izraeli dominó sim amit ezért vettem. Ha érdemes akkor előkeresem. (nekem nagy segítség a hívásrögzítés rendszeresen abból jegyzeteltem ki a munkámhoz a fontos adatokat, sajnos az onepluson nem működik egy jó ideje)
-
vmack
tag

link: https://8hb.com/MyDIfG -
ForRedGlory
félisten
-
leslien
nagyúr
Gondolom megnézik, hogy nincs-e belekarcolva egy fákkyou alza felirat.
gyári fólia alatt minden látszana sztem.. biztos vmi sügér van ott is aki ellenőriz..
-
ForRedGlory
félisten
-
leslien
nagyúr
-
ForRedGlory
félisten
-
leslien
nagyúr
Find X9 Ultra narancs 1409 eur.. Párkány boxban is átvehető .. itthon minden él : garancia .elállás.. itthon ugyanez [link] -
Vikthor
nagyúr
-
hdavid1
aktív tag
Sziasztok,
Beruháztam én is egy X9 Ultra mobilra így az X8 után pár hónappal. Segítsetek kérlek abban hogy ez a Quick glance magyarul mi és hol van a menüben mert ki akarom kapcsolni. Itt ülök rajta 2 órája már...
Ez az Earth Explorer kit meg zseniális. Egy állítható zoomot el tudtam volna fogadni még de gondolom majd az X10 Ultra. 🤣
állítsd át angolra a menüt, keress rá a beállításokban, kapcsold ki, majd állítsd vissza magyarra.

-
joey04
titán
Itt is pont így van.
köszi!

-
ForRedGlory
félisten
-
Vikthor
nagyúr
Sziasztok,
Beruháztam én is egy X9 Ultra mobilra így az X8 után pár hónappal. Segítsetek kérlek abban hogy ez a Quick glance magyarul mi és hol van a menüben mert ki akarom kapcsolni. Itt ülök rajta 2 órája már...
Ez az Earth Explorer kit meg zseniális. Egy állítható zoomot el tudtam volna fogadni még de gondolom majd az X10 Ultra. 🤣
-
joey04
titán
-
hdavid1
aktív tag
Olyan teszt is érdekes lenne, ha valaki a szoftverfrissítések előtt és után lefotózná ugyanazt a témát ugyanakkor, így kiderülne hogy javul-e a frissítésekkel a kamera
-
Sgr_A
addikt
A felhő tárhely meg még valami a téma áruházban
Azt írta ebben a régióban nem használható, ha alzás lett volna még mindig az lenne, de még lehet visszaváltok.
Még megvárom hogy sikerül az ios 27 aztán döntök -
vmack
tag
Mi nem ment a Szingapúrinval? Elvileg global verziónak kell lennie. (én is azt rendeltem így most megijesztettél kicsit)
-
Sgr_A
addikt
-
vmack
tag
a gshopperen 471 000 re jön ki az ultra, így szerintem a pro-ért sok a 420. egyedül az a hátránya ha onnan rendelsz hogy kell hozzá türelem. én 04.30 án rendeltem onnan 05.15 én adták fel tegnap ért be az országba és ma lett vámkezelve. Viszont ha ráérsz akkor jó deal. (főleg ha a linkemmel veszi valaki mert akkor én is kapok jutifalatot
)más: temun egész normálisnak tűnő tokok vannak igen olcsón. rendeltem 2 félét, mad kiderül melyik a jobb.

-
stuka20
senior tag
-
Dantor
csendes tag
hi,
namostakkor megéri 420 huf a pro-ért, vagy sem? -
leslien
nagyúr
-
stuka20
senior tag
Van itt olyan, aki x9 pro-ról váltott ultrára?
Videó tesztekben én azt látom, hogy a pro többször jobb, mint az ultra. (kamera) -
ForRedGlory
félisten
-
leslien
nagyúr
Na, átvettem. Teljesen jól védi a kamerát, a peremén ráadásul rá is hajlik.
Egy dolog zavar: a készülék jobb oldalát rohadtul nem védi az alsó és felső 2cm kivételével.
-
ForRedGlory
félisten
Na, átvettem. Teljesen jól védi a kamerát, a peremén ráadásul rá is hajlik.
Egy dolog zavar: a készülék jobb oldalát rohadtul nem védi az alsó és felső 2cm kivételével.
-
leslien
nagyúr
Miért? X8 Ultrát is Wondamobile-tól vettem és ugye semmi plusz költség nem ment rá...
mondjuk,h pl. olcsóbb lesz?!
-
koxminator
senior tag
-
ForRedGlory
félisten
-
leslien
nagyúr
Uh, megjött a tok.

Igazi meglepetés, mert 05.27-re ígérték és még csak értesítés sem jött, hogy úton van.
jól néz ki,de sajnos nem védi a kamerát....
-
ForRedGlory
félisten
Uh, megjött a tok.

Igazi meglepetés, mert 05.27-re ígérték és még csak értesítés sem jött, hogy úton van.
-
leslien
nagyúr
Van aki itt Wondamobile-ról vette?
várd meg inkább ,h legyen készlet a TS n .. ha jól tudom jövő hét elején a Vivo x300 Ultra Global lesz elérhető.. utána jön a Oppo - ból is a Global...
-
koxminator
senior tag
Van aki itt Wondamobile-ról vette?
-
Elit3Zotya
addikt
Oppo nem viccel a kamerafrissítéssekkel, minden hónapban javítanak rajta valamit.
-
leslien
nagyúr
sajnos egy ismert bug még mindig jelen van... Médiaválasztó..( media picker )
pl ha filmet töltesz le nem tudja lejátszani a gyári videó player, és tekeri a hardvert melegedés lesz tőle..
következő nagyobb frissítésben javítják elvileg... -
leslien
nagyúr
egyelőre nincs probléma.... ez az a frissítés amit vártunk..
-
leslien
nagyúr
már rajta vagyok..
-
ForRedGlory
félisten
Jött új frissítés. Lezli? Tedd fel és ha jó, felteszem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#131: úgy könnyű.

-
bcl
senior tag
Hát, hogy méhnek néztem. Igazság szerint nem is vizslattam, lefotóztam és töltöttem fel. Hiszen mi más lenne egy virágon?

Szakmai ártalom - biológus volnék...

Bár részben a szakma totál más területével foglalkozok, plusz harmincengynehány éve végeztem
-
ForRedGlory
félisten
-
bcl
senior tag
Baszki.
Na... mámeg mivan??
Nem a légyre csorgott a nyálam...
-
ForRedGlory
félisten
-
bcl
senior tag
Zümi. Nehezített pályán, mert fújt a szél és neki sem volt kedve egy helyben várni a képet.

Itt az eget akartam, csak pont jött a repülő. Még a kamerát sem tudtam oldalra fordítani.
(Az első képen az légy
- de a lényegen nem változtat
)
Csorog a nyálam...
-
vmack
tag
Lassan itt az enyém is. Már péntek óta úton a
Ha valakit érdekel, akkor a gshopperen még mindig kuponozható a golobal verzió (most épp csak a Canyon Orange rendelhető de abból mindkét verzió)

-
ForRedGlory
félisten
-
leslien
nagyúr
Gondolkodom egy x9 ultrán...Alapvetőlen vivo x300 ultrát vártam de olyan ára van amit sose adnék ki telefonra.
Hozzá teszem kínából tudom olcsóbb de én maradok az hazai garinál.
Itthon nem vártam az oppot aztán bumm jött az alza, igaz a narancs hátlap annyira nem jön be de a másik tundra az nagyon és a héten elvileg már lesz alzánál is.
Xiaomi 15 ultráról váltanék, nem rossz telefon de az aksijával nem vagyok elégedett igaz nekem folyamatos BT és ha nem Home officeolok akkor folyamatos 5g is megy így 1 napot kibír de ha elfelejtem tölteni másnap már keresem a vész töltési megoldásokat...
A plusz 1600 mAH már elég lehetne hogy 2. nap este töltsem és ne út közben találjam magam 15%-al.
Illetve a frissítésekben csalódtam hiába ultra december és március közt még csak biztonsági updatet se kaptam, nagyon nyögve nyelősen jönnek.
Valamint ez már csak apróság de a jobbról balról lehúzogatós menüktől kiégek sokszor sietős lenne és rosszat húzok le, az color os-ben tudom van classic menü szerencsére(sőt talán csak a xiaomi nem tartotta meg
).
Volt aki Xiaomiról váltott? Van amiben rosszabb(A hangszórót kivéve mert azt mindenűt írják)?
Mind Space-t probáltátok? Magyar nyelven használható(Ha jól tudom Gemini, Perplexity, Chat gpt van alatta azok elvileg megoldják a magyart)?már raktáron... [link]
-
Helltak
őstag
Gondolkodom egy x9 ultrán...Alapvetőlen vivo x300 ultrát vártam de olyan ára van amit sose adnék ki telefonra.
Itthon nem vártam az oppot aztán bumm jött az alza, igaz a narancs hátlap annyira nem jön be de a másik tundra az nagyon és a héten elvileg már lesz alzánál is.
Xiaomi 15 ultráról váltanék, nem rossz telefon de az aksijával nem vagyok elégedett igaz nekem folyamatos BT és ha nem Home officeolok akkor folyamatos 5g is megy így 1 napot kibír de ha elfelejtem tölteni másnap már keresem a vész töltési megoldásokat...
A plusz 1600 mAH már elég lehetne hogy 2. nap este töltsem és ne út közben találjam magam 15%-al.
Illetve a frissítésekben csalódtam hiába ultra december és március közt még csak biztonsági updatet se kaptam, nagyon nyögve nyelősen jönnek.
Valamint ez már csak apróság de a jobbról balról lehúzogatós menüktől kiégek sokszor sietős lenne és rosszat húzok le, az color os-ben tudom van classic menü szerencsére(sőt talán csak a xiaomi nem tartotta meg
).
Volt aki Xiaomiról váltott? Van amiben rosszabb(A hangszórót kivéve mert azt mindenűt írják)?
Mind Space-t probáltátok? Magyar nyelven használható(Ha jól tudom Gemini, Perplexity, Chat gpt van alatta azok elvileg megoldják a magyart)?17 Ultráról váltottam, tavaly volt 15 Ultrám is.
Üzemidőben olyan 25-30%-al biztosan jobb, kevésbé melegszik, rendszer sokkal jobb, fotóban változó, mindkettő nagyon erős. Videóban Oppo jobb kicsit.
Hangszórók tényleg gyengébbek basszusban kicsit a Xiaomi-nál.Mint telefon, ahogyan írták is már, nem igen lehet mindent egybe vetve jobbat találni.
Oké, megkérik az árát.
Nálam volt a narancssárga, sajnos nem olyan sötét, mint a képeken, átlátszó szilikon tokban kissé rózsaszínes volt.. -
Throst
tag
).
Mind Space-t probáltátok? Magyar nyelven használható(Ha jól tudom Gemini, Perplexity, Chat gpt van alatta azok elvileg megoldják a magyart)? -
Pimpa
aktív tag
Pár kép tőlem is automata módban mindenféle tematika nélkül. Van köztük mindenféle zoom is, de nem sorrendben van, lusta voltam sorrendezni.
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
(Nekem az első baromira tetszik. Itt a "telibevert" napot fotóztam, de rendkívül jó lett a dinamikatartománya.)
látom te is újpesti vagy
engem ebben az új Oppoban a 26 MPixeles képek lehetősége fogott meg, hogy végre túl tudnék lépni a 12.5Mpixeles - szerintem már nagyon rég idejétmúlt - felbontástól.
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Pár éve elkövettem azt a hibát, hogy vettem egy 1T-s telefont, és azóta baromi nehéz összehúzni magam
(S23U, most S24U)
(Tényleg: ezt sincs szívem letörölni, az is jó, ha itt van... videók a gyerekről, persze, elsősorban
Bár a múltkor mostani telefonom is rinyált, hogy tele van...
)Ha jól látom, az X9 Ultra csak 512-esként érhető el Mo-n? És ráadásul csak az Alzánál, szóval a "hol a legolcsóbb" kérdés kb értelmetlen - feltéve, hogy rendes garit szeretnék.
Az 1T-s modell ezek szerint csak Kínából szerezhető be? Viszont AA-t sokat használom, eSIM-em van, meg egy WearOS-es órám. Ha jól értem, ezek nem biztos, hogy mennek a kínai modelleken?
Nagyon csábít a tudása...

-
leslien
nagyúr
Nem fogok nagy szavakkal dobálózni, de alaphangon ez az Oppo Find 9X Ultra most a legkompromisszmmentesebb, kvázi legjobb telefon, ami létezik. Ebben egészen biztos vagyok. Szóval ezt csak halkan és szerényen jegyzem meg. Mese nincs.
erről beszéltem...
-
ForRedGlory
félisten
Nem fogok nagy szavakkal dobálózni, de alaphangon ez az Oppo Find 9X Ultra most a legkompromisszmmentesebb, kvázi legjobb telefon, ami létezik. Ebben egészen biztos vagyok. Szóval ezt csak halkan és szerényen jegyzem meg. Mese nincs.
-
joey04
titán
Mit kellene itt látni? Bepárásodik a kamera?
be, de elvileg ez sem konstrukciós hiba, hanem benne marad valamennyi és neked kell "kicsalogatni". ezért oldotta meg nekem is xiaominál, hogy órákon keresztül ment a Bencs Márk, kiszedett sim tálcával. utána már nem volt gond. Más kérdés, hogy "szerencsére" a xiaomi nem nagyon törődik a thermal dolgokkal és engedte felforrósítani.
-
joey04
titán
-
leslien
nagyúr
volt rá példa ,ahogy a Xiaomi 17U is...
-
ForRedGlory
félisten
-
joey04
titán
-
leslien
nagyúr
-
joey04
titán
-
leslien
nagyúr
Leslien, Te X8 Ultráról váltottál. Hogy érzed eddigi tapasztalatok alapján, megérte?
simán..
-
koxminator
senior tag
Leslien, Te X8 Ultráról váltottál. Hogy érzed eddigi tapasztalatok alapján, megérte?
-
leslien
nagyúr
Mára eladtam a Xiaomit. Az új gazdájánál van.
jó döntés volt...
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Pár kép tőlem is automata módban mindenféle tematika nélkül. Van köztük mindenféle zoom is, de nem sorrendben van, lusta voltam sorrendezni.
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
(Nekem az első baromira tetszik. Itt a "telibevert" napot fotóztam, de rendkívül jó lett a dinamikatartománya.)
-
Pimpa
aktív tag
Mindenféle cicoma nélkül, alapbeállítással koromsötétben. A közeli fa kép nem annyira releváns, mert fújt a szél és nyilván bemozdult.
Oppo Find 9X Ultra vs Xiaomi 17 Ultra
[link] vs [link]
[link] vs [link]
[link] vs [link]
[link] vs [link]
[link] vs [link]
[link] vs [link]
[link] vs [link]Röviden: nem olyan rossz az a Xiaomi.
hello,
csinálnál nappal is összehasonlító fotókat minden kamerával? köszi
-
hdavid1
aktív tag
6x zoom fotókat is próbálgathatnátok, szívesen hallgatnék véleményeket róla így elsőkézből
-
ForRedGlory
félisten
-
leslien
nagyúr
Tokod van már rá?
Gondolkodtam az Alzás aramidban, de az még 1 hét mire talán megjelenik náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED TV topic
- VR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Balu77: MS365 home family (6usr) kalandok, miért nem ér semmit az 5 csillagos értékelés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512/12GB független
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Duel 2 512GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB natúr titán színben, 88%-os aksi, + Quadlock tok + kijelzővédő
- Eladó iPhone 16 fekete, szép állapotban
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- 27% - ASUS RTX 4060 Dual EVO OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange Szép állapot 100% akkumulátor (167 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

).