Új hozzászólás Aktív témák
-
karilla88
tag
Danikám és azt elmondanád hogy melyik gombra tegyem a váltót?
mert ha beállítom a helyére akkor melyik gombokkal változtassak a mixen és melyik gombbal kérjek gumit?
szaros kormányomon 4 gomb van összesen meg a 2 váltógomb
és a maradék 4 gombbal nem tudom megoldani amióta a kers és a drs bejött
az meg kicsit mókás lenne mindig lenyúlkálni a billentyűzethez
a kipörgésgátlóval kapcsolatban igazad van, tényleg meg kéne már tanulnom nélküle játszani de csak multizok és ott nincs idő gyakorolni és játszani szeretnék nem szenvedni
és ha én szerót csinálok akkor ott áll. minden engedve van és mindenki belátása szerint használ segítségetakinek ez nem tetszik az szól mint múltkor Rolly aztán kikapcsolom a segítségeket és akkor játszunk úgy csak akkor egy csomóan mindjárt nincsenek versenybe és ügyebár nem az a cél
ja és inkább korrekt módon játszunk minthogy kiforgassuk egymást vagy kiütögessük a féktávon -
Steady74
addikt
Húú, de sokan. Ha nem töröltem le, lehet felteszek egy múltheti Silvertone-i versenyt, Az első három kanyarban, kb 8X jöttek nekem, 2X forgattak ki... De ugyanazzal a német gyökérrel mentem végig úgy a Nürburgring célegyenesben, hogy teljes hosszban totál balra kellett kormányozzak, mert az a k@csög meg neki akart szorítani a falnak. Aztán elgurult a gyógyszerem és beleszálltam ezerrel a sikán előtt. Megköszönte, hogy bunkó voltam, de lesz@rom
-
Steady74
addikt
Jövőre jön a GRID2 elvileg, annak lesz vagy 2-3 év kifutása szerintem, de tuti nem lesz olyan mint az előző, hogy a virágbolti is jó multizni... mondjuk meg is látszott a közösségen, tele volt tajp@rasztokkal, nehéz volt jó szerókat találni, ahol nem volt csíter, vagy szándékos törő...
-
AMD_ok
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged