Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
karilla88
tag
Danikám és azt elmondanád hogy melyik gombra tegyem a váltót?
mert ha beállítom a helyére akkor melyik gombokkal változtassak a mixen és melyik gombbal kérjek gumit?
szaros kormányomon 4 gomb van összesen meg a 2 váltógomb
és a maradék 4 gombbal nem tudom megoldani amióta a kers és a drs bejött
az meg kicsit mókás lenne mindig lenyúlkálni a billentyűzethez
a kipörgésgátlóval kapcsolatban igazad van, tényleg meg kéne már tanulnom nélküle játszani de csak multizok és ott nincs idő gyakorolni és játszani szeretnék nem szenvedni
és ha én szerót csinálok akkor ott áll. minden engedve van és mindenki belátása szerint használ segítséget
akinek ez nem tetszik az szól mint múltkor Rolly aztán kikapcsolom a segítségeket és akkor játszunk úgy csak akkor egy csomóan mindjárt nincsenek versenybe és ügyebár nem az a cél 
ja és inkább korrekt módon játszunk minthogy kiforgassuk egymást vagy kiütögessük a féktávon
-
Steady74
addikt
Húú, de sokan. Ha nem töröltem le, lehet felteszek egy múltheti Silvertone-i versenyt, Az első három kanyarban, kb 8X jöttek nekem, 2X forgattak ki... De ugyanazzal a német gyökérrel mentem végig úgy a Nürburgring célegyenesben, hogy teljes hosszban totál balra kellett kormányozzak, mert az a k@csög meg neki akart szorítani a falnak. Aztán elgurult a gyógyszerem és beleszálltam ezerrel a sikán előtt. Megköszönte, hogy bunkó voltam, de lesz@rom

-
Steady74
addikt
Jövőre jön a GRID2 elvileg, annak lesz vagy 2-3 év kifutása szerintem, de tuti nem lesz olyan mint az előző, hogy a virágbolti is jó multizni... mondjuk meg is látszott a közösségen, tele volt tajp@rasztokkal, nehéz volt jó szerókat találni, ahol nem volt csíter, vagy szándékos törő...
-
AMD_ok
őstag
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Mindig onnan rendelek. 27,10 AUD és free shipping. De lehet, hogy várok még 1-2 hetet és akkor lejjebb megy az ára. Talán még a forint is erősödik.