- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZo72
tag
Van optimalizalas funkció,mivel mindent atalitottam automatikus kezelésre így csak azt ajánlja fel amik épp meg vannak nyitva a háttérben,plusz automatikus fényerő...ma az tettem hogy4g legyen ne 5g,lehet az is meríti hogy mindig keresi a stabil 5g-t vagy nemtom. Én allitgattam valamit még az elején az alkalmazás inditasnal,hogy megkapjak időben minden emailt,de már bánom
Tudom nem sokat segít, inkább csak egy újabb referencia.
Épp most olvastam egy tesztben:Átlagos napi használat mellett – üzenetküldés, e-mailezés, böngészés, fotózás, navigáció, streaming és háttérben való szinkronizálás – a Magic8 Pro gond nélkül hoz két teljes napot egyetlen feltöltéssel. Könnyebb felhasználás mellett ez akár tovább is nyújtható, de még különösen intenzív igénybevételnél is magabiztosan végigcsinál egy hosszú napot úgy, hogy marad tartalék a végére. Ami igazán feltűnő, az a fogyasztás egyenletessége. Nincsenek hirtelen százalék zuhanások, megmagyarázhatatlan háttérmerülések.
A Honor mesterséges intelligenciával támogatott energiagazdálkodása szinte észrevétlenül működik – és pontosan ez benne a jó. A rendszer nem kényszerít kompromisszumokra teljesítmény és üzemidő között, hanem idővel megtanulja a felhasználói szokásokat, és ehhez igazítja a működését. A gyakran használt alkalmazások készen állnak, a kevésbé fontos háttérfolyamatok pedig diszkréten háttérbe szorulnak. A telefon így gyors marad, anélkül hogy pazarló lenne.
Egy átlagos nap végén – reggel 7-től este 11-ig – gyakran még 50–60 százalék marad benne.
-
Zsirmooo
kezdő
lehet valamelyik rendszerszolgáltatás. Meg lehet próbálni a hálózati beállítások visszaállítását, vagy végső soron gyári resetet. Ha az sem segít akkor visszavinném
szerk.: úgy látom nálam szerepel az akku menüben az új rendszer telepítése utáni optimalizálás gomb. Nálad ilyen nincs? Ha van, azt meg lehet próbálni
Van optimalizalas funkció,mivel mindent atalitottam automatikus kezelésre így csak azt ajánlja fel amik épp meg vannak nyitva a háttérben,plusz automatikus fényerő...ma az tettem hogy4g legyen ne 5g,lehet az is meríti hogy mindig keresi a stabil 5g-t vagy nemtom. Én allitgattam valamit még az elején az alkalmazás inditasnal,hogy megkapjak időben minden emailt,de már bánom
-
spect80
őstag
Valami most sem jó. Reggel 9kor elindultam, használtam,de nem olyan sokat,11:30kor töltőre kellett tenni mert 56 százalékon volt,reggel 9kor 83al vittem el. Minden alkalmazást visszatértem automatikus kezelesre,viberhez írt 13%ot háttérben, meg a WhatsApp 10, a többi 10 százalék alatt volt. Mi lehet vele?
lehet valamelyik rendszerszolgáltatás. Meg lehet próbálni a hálózati beállítások visszaállítását, vagy végső soron gyári resetet. Ha az sem segít akkor visszavinném
szerk.: úgy látom nálam szerepel az akku menüben az új rendszer telepítése utáni optimalizálás gomb. Nálad ilyen nincs? Ha van, azt meg lehet próbálni
-
spect80
őstag
Érdekes tesztet hajtottam végre a mai napon.
Tegnap érkezett meg a 100w Honor gyorstöltő és volt itthon még a Mate 40 Pro-ból hátramaradt 66w gyorstöltő és stopperel lemértem őket.
3 napja a 66w-os töltőt, ma meg a 100w töltő sebességét és meglepő eredményt kaptam. Mind a 2 alkalommal 10%-ról indítottam a töltést!66w:
10.perc: 45%
20.perc: 60%
30.perc: 80%
40.perc: 93%
45.perc: kész lett a 100%-os töltés100w:
10.perc: 30%
20.perc:50%
30.perc: 70%
40.perc: 90%
49.perc: kész lett a 100%-os töltésEbből a következtetésem, hogy a 100w töltő sokkal kiegyensúlyozottabb a töltésben és nincs hirtelen kiugró eredmény, ami az akkumulátorra jótékony lehet, viszont ha gyors töltés kell kevés idő alatt hirtelen akkor valamiért az alsó 2/3 tartományban a 66w jobberedményt produkál, ott 60%-ig jobban felpörögnek az események.
egy töltés nem ad reprezentatív eredményt, főleg ha az intelligens töltés be van kapcsolva.
számít mi fut a háttérben, akár 2-3 fokos környezeti hőmérséklet eltérés esetén is visszavehet a sebességből.A kezdetek óta olyan kábellel töltöm ami jelzi a töltési teljesítményt. Van amikor eléri a 100%-ot, de még vagy 10 percig tölti 10w-tal és onnantól fokozatosan egyre kisebb teljesítménnyel. Van amikor eléri a 100%-ot és lekapcsol 3 perc után -
Zsirmooo
kezdő
Valami most sem jó. Reggel 9kor elindultam, használtam,de nem olyan sokat,11:30kor töltőre kellett tenni mert 56 százalékon volt,reggel 9kor 83al vittem el. Minden alkalmazást visszatértem automatikus kezelesre,viberhez írt 13%ot háttérben, meg a WhatsApp 10, a többi 10 százalék alatt volt. Mi lehet vele?
-
rdt89
veterán
-
mQWeXgsf
aktív tag
A gyári USB-A kábel csak 66W-ot visz át.
-
mQWeXgsf
aktív tag
Nekem Type C-s kimenetű a töltőfejem (HN-200500EP2) + a telóhoz adott kábelt használom.
-
pècsimunkás
addikt
Valami nem stimmel nálad.
Nekem is kb olyan gyorsan tölt, mint az előtted szólóè.
Ès így van beállítva:
-
Zsirmooo
kezdő
-
rdt89
veterán
Az volt az első amit bekapcsoltam ahogy rádugtam. Pedig ez a Honor gyári töltője a hozzá járó kábellel. Viszont nem a Type-C csatlakozású töltőfej hanem a sima usb és a hozzájáró 6A kábel. Lehet a másik töltőfejben és a telefonhoz adott kábelben ennyi plusz lehet?
-
mQWeXgsf
aktív tag
Tegnap érkezett meg a 100w Honor gyorstöltő és volt itthon még a Mate 40 Pro-ból hátramaradt 66w gyorstöltő és stopperel lemértem őket.
3 napja a 66w-os töltőt, ma meg a 100w töltő sebességét és meglepő eredményt kaptam. Mind a 2 alkalommal 10%-ról indítottam a töltést!66w:
49.perc: kész lett a 100%-os töltésEbből a következtetésem, hogy a 100w töltő sokkal kiegyensúlyozottabb a töltésben és nincs hirtelen kiugró eredmény, ami az akkumulátorra jótékony lehet, viszont ha gyors töltés kell kevés idő alatt hirtelen akkor valamiért az alsó 2/3 tartományban a 66w jobberedményt produkál, ott 60%-ig jobban felpörögnek az események.
Érdekes, nálam a 100W-os Honor SuperCharge töltő (töltési sebesség gyorsítása opció bekapcsolva):
5%- ról 100%-ra: 39 perc
-
rdt89
veterán
-
Zsirmooo
kezdő
Mikor tervezed lecserèlni a telefont?
Dícsérted a Nothing- ot.
Az van tervben?
Vagy Pixel? Ha jól emlékszem az is tervben volt.Ha kijön a pixel 11 széria,utána várok még kb. 3 hónapot és ha jó a teló,akkor cserélem. Egyébként kezdem megszeretni ezt,de szerintem menni fog a háztól,vagy valakinek odaadom.
-
pècsimunkás
addikt
-
spect80
őstag
Bekerült a bypass töltés bekapcsolt képernyőnél
-
*RLaci*
addikt
Nálam szintén sima két nap, átlag felhasználás mellett.
-
rdt89
veterán
Nekem 2 nap meg van 7-9 óra kijelző idővel mobilnettel 6270mah akkumulatorral.
-
spect80
őstag
az durva, ott valami nagyon merít. Akksi statisztikában látszik valami?
Nekem reggel 6-tól netezés kávézás közben, munkába menet és hazafele zenehallgatás youtuberól (1,5 óra) 1-2 teams meeting, folyamatos huawei health kapcsolat az órával, nap közben signal, google chat alkalmanként, legalább 1 óra telefonálás, dual simmel, nettel. A wifi nap közben nem megy, ki is van kapcsolva. Otthon kajánál még netezés, youtube videók és így este 7-8 körül kb 50-55%. az óra, az akkutöltöttségjelző és a időkép van akku kivétellistán, minden kilövésre állítva. Minden értesítés megjön. Global verzió 7100mah, de szerintem ennyivel több nincs a névleges +830mah-ban. -
Zsirmooo
kezdő
En valamiket allitgattam az alkalmazas kezelésnel,most mindent automatikusra tettem, meglátjuk így milyen. Reggel kilenckor kezdtem használni,youtube, Bluetooth kocsiba, némi WhatsApp a munka miatt,aztán olyan délután öt körül 37 százalék,kicsit keveslem. 6270 mah verzio
-
busman
veterán
-
Zsirmooo
kezdő
Minden üzenet megjön mindig: e- mail, WhatsApp, Messenger, Viber.
Messenger nèha szarakodik, de ez volt más telefonnal is így.Köszönöm a választ.
-
pècsimunkás
addikt
-
Zsirmooo
kezdő
Nem állítottam semmit, automatikusan kezeli az alkalmazásokat.
Ahogy követem a fórumot, másoknak is jó az üzemidő.
Whatsapp vibe üzeneteket megkapod azonnal automatikus kezelesnel?
-
pècsimunkás
addikt
-
Zsirmooo
kezdő
Kb 2 nap az üzemidő nálam.
Előző telefonjaimat pont ugyanígy használtam, azok 1 napot bírtak általában
SoT- ot nem figyelem, nem foglalkozom vele.
Vidót, YouTube - ot nèzek akkor több a SoT, ha utazom, autózom, akkor meg kevesebb, de ugyebár akkor is merül valamennyit.Szóval: nagyjából 2 nap, ès teljesen elégedett vagyok vele!
Nemtudom, de nálam akkor a háttérbe fut valami. Az alkalmazásoknal te hogy állítottad be? Mindent automatikusan kezeli, vagy valamit állítottál?
-
pècsimunkás
addikt
A Fb- on láttam- talán Honor 600 reklámnál-, hogy pár kèpből lehet vidót kèszíteni.
Ezt a funkcót hol találom?
A Honor AI- t nèztem, ott nincs ilyen funkció.Megtaláltam amit kerestem.
-
pècsimunkás
addikt
Kb 2 nap az üzemidő nálam.
Előző telefonjaimat pont ugyanígy használtam, azok 1 napot bírtak általában
SoT- ot nem figyelem, nem foglalkozom vele.
Vidót, YouTube - ot nèzek akkor több a SoT, ha utazom, autózom, akkor meg kevesebb, de ugyebár akkor is merül valamennyit.Szóval: nagyjából 2 nap, ès teljesen elégedett vagyok vele!
-
Zsirmooo
kezdő
Kinek hogy bírja az akksi? Mennyi szokott lenni a képernyőido?
-
laci laci
addikt
-
Tutu7030
veterán
A Fb- on láttam- talán Honor 600 reklámnál-, hogy pár kèpből lehet vidót kèszíteni.
A Honor AI- t nèztem, ott nincs ilyen funkció..
-
Jack Oneill
veterán
-
rdt89
veterán
A kamera mellett van és bárhonnan érzékel.
Brutális, legtöbb gyártó veszi ki a készülékből, itt meg fejlesztik is
-
pècsimunkás
addikt
A Honor AI- t nèztem, ott nincs ilyen funkció. -
mQWeXgsf
aktív tag
Megjött a legújabb frissítés, 2 perce települt és eddig minden ok. (10.0.0.179.)

(Google Play rendszerfrissítés 2026 május 1.)
-
Jack Oneill
veterán
-
rdt89
veterán
A telefonban az infra valami hihetetlen. Nem is látszik hol van a készüléken de a tv-nek háttal állva 3 méterrel is működik, úgy, hogy magam előtt van a telefon és én rajtam keresztül megy a jel.
-
ViZo72
tag
Nekem az az érzésem a képeket nézegetve, hogy ma már minden erősebb középkategóriás, pláne felső kategóriás telefon nappal egészen jó képeket csinál átlagfelhasználói szemmel nézve. (Egy kis túlszínezés azért előfordul.)
Csak amikor mellé tesznek 1-1jobbat, főleg kevesebb fénynél vagy zoomolva készült képekkel, természetesebb színekkel, akkor derül ki, hogy lehet ezt jobban is csinálni.
És persze onnantól olyat szeretne az ember. :-)
(Vannak néha fontos képek az életben, amit nincs mód megismételni, jó lenne ha azok jók lennének, lehetőleg mindenféle előkészület meg tudás nélkül.)Számomra meglepő olvasni, hogy mennyien váltanak Samsungról másik (kínai) vonalra.
Csalódást azoktól olvasok, akik kihasználták a Samsung jónak mondott rendszerét és ugyanazt nem találták meg másik vonalon.A videós képességekkel viszont kevésbé vagyok elégedett.
Sokszor látszik a telefonok "digitális erőlködése" a stabilizálással, fókuszkereséssel, küzdenek a bevilágító fényekkel, stb. (Honornál és Xiaominál is láttam ilyet.)A fotós topikban vannak szerintem jó Samsungos képek is, inkább az szokott további szempont lenni, hogy annyi pénzért vannak kínaiak, amik még többet nyújtanak (nagyobb akku, nagyopbb tárhely, stb...).
Viszont nekünk korábbi Huawei tulajoknak a Honor ami elsőre eszünkbe jut utódként, mivel a Huawei-el többnyire elégedettek voltunk.
-
gerbaudcorp
csendes tag
-
Tutu7030
veterán
Simán lehet. Nekem se működik az X sima "megynomásra" de 2-3 mp-ig ha rajta tartom az ujjam, kilép. Lehet véletlen érintés ellen van benne. Viszonat amit imádok, hogy a pinch-zoom működik, ami Carplay-en nem ment.
Kipróbáltam, az x-en felejthetem az ujjam az út végéig, akkor sem törli a beállított útvonalat. Viszont hangutasítással le tudom állítani a navigációt.
-
sfefe
addikt
Nagyon sokáig Samsung volt nálam a fő vonal, de mostanra elengedtem. Főleg a kialakult PWM érzékenységem miatt. Bátran ajánlom akár a Magic 8 Pro-t, akár a 600 Pro-t. Persze ilyen sok év Samuzás után nyitottnak kell lenni az új Os-re, de a magic egy teljesen jó rendszer, jól használható.
S25U-nál inkább mérettől tartok...
Páromnak 22U van elég jó képeket csinál...( Nappal biztos )
X17U-t is néztem de az is nagy meg a naptár bejegyzése is más kissé ami nem tetszik..honornál hasonló mint samunál... És kisebb is mint az U -
*RLaci*
addikt
Nagyon sokáig Samsung volt nálam a fő vonal, de mostanra elengedtem. Főleg a kialakult PWM érzékenységem miatt. Bátran ajánlom akár a Magic 8 Pro-t, akár a 600 Pro-t. Persze ilyen sok év Samuzás után nyitottnak kell lenni az új Os-re, de a magic egy teljesen jó rendszer, jól használható.
-
sfefe
addikt
-
*RLaci*
addikt
-
sfefe
addikt
RLaci-val értek egyet.
Sok tesztet olvasva, videót, fotós topikot nézegetve az általa említettek (Oppo, Vívo, Xiaomi) Ultra verziói igencsak jó fotósok főleg ha tudja valaki mit csinál. (És persze jó drágák is.)Igaz, valamennyire ízlés dolga a képek kinézete, de - bár a Honor vonal a szimpatikusabb számomra - fotós téren a Xiaomi 14 Ultra képei tudnak jobbak lenni a Magic 8 Pro képeinél.
És szerintem ez főleg szoftveres kérdés, a Honor kicsit túltolja feldolgozást és nem feltétlen jó irányba.És egy s25U-hoz képest?
-
ViZo72
tag
RLaci-val értek egyet.
Sok tesztet olvasva, videót, fotós topikot nézegetve az általa említettek (Oppo, Vívo, Xiaomi) Ultra verziói igencsak jó fotósok főleg ha tudja valaki mit csinál. (És persze jó drágák is.)Igaz, valamennyire ízlés dolga a képek kinézete, de - bár a Honor vonal a szimpatikusabb számomra - fotós téren a Xiaomi 14 Ultra képei tudnak jobbak lenni a Magic 8 Pro képeinél.
És szerintem ez főleg szoftveres kérdés, a Honor kicsit túltolja feldolgozást és nem feltétlen jó irányba. -
*RLaci*
addikt
-
*RLaci*
addikt
-
ViZo72
tag
Kérdésem a következő.
Manapság lehet-e probléma a frissítésekkel, szolgáltatótól vett telefonnál? Van itt ilyen tapasztalat? Belenyúlnak még a ROM-ba a szolgáltatók?
(Jövőbeni vásárlás miatt kérdezem, legutóbb 5éve vettem telefont, nem tudom most mi a szolgáltatói szokás.)
Persze a Honor 8 Pro még nem olyan öreg, de hátha van valami tapasztalat, vannak akik gyakrabban cserélgetik a telefont.Másik topikból idézve:
A Telekom most szívatta 2-3 hónapig a Xiaomi 15 T pro usereket a nem megérkező frissítésekkel (és nemcsak itthon, Németországban is ugyanez volt a helyzet).
Emellett Nekem is van olyan emlékem régebbi, szolgáltatós telefonról, hogy egyrészt kicserélték az indítási logót (Huawei helyett Vodafone lett) telepítettek rá valami saját alkalmazást, de rémlik az is, hogy a legutolsó gyártói frissítés már nem is jött meg a szolgáltatós készülékekre, külön kellett rá vadászni.
-
Kovaratis
senior tag
-
ViZo72
tag
Persze, pláne, hogy kerek 3 kilóért jutottam egy bontatlan darabhoz. A kamerán kívül ráadásul semmiben sem érzem gyengébbnek mint az általam említett, használt, két modell. Hangzásban, méret miatti használhatóságban meg egyértelműen jobb náluk. Hozzáteszem a kamera sem ég és föld különbség, azok kurva jók, ez meg szimplán jó, abszolút használható. Tegnap pl egy koncerten fotóztam, videóztam vele, abszolút elégedett vagyok a produktummal.
Mi lett a 600 Pro-val? Vagy ez csak próbaidőszak a Magic 8-al?
-
*RLaci*
addikt
Persze, pláne, hogy kerek 3 kilóért jutottam egy bontatlan darabhoz. A kamerán kívül ráadásul semmiben sem érzem gyengébbnek mint az általam említett, használt, két modell. Hangzásban, méret miatti használhatóságban meg egyértelműen jobb náluk. Hozzáteszem a kamera sem ég és föld különbség, azok kurva jók, ez meg szimplán jó, abszolút használható. Tegnap pl egy koncerten fotóztam, videóztam vele, abszolút elégedett vagyok a produktummal.
-
busman
veterán
Lehet, csak azért ne felejtsük el,hogy kb egy százassal olcsóbb mindegyiknél.
-
*RLaci*
addikt
Nem rossz de az Oppo, Vívo, Xiaomi szentháromsághoz nem ér fel. Azok a csúcsok, ez eggyel alattuk van, de összességében egy jól sikerült telefonnak érzem, így egy hét használat után. X9U-t, 17U-t használtam.
-
gerbaudcorp
csendes tag
Simán lehet. Nekem se működik az X sima "megynomásra" de 2-3 mp-ig ha rajta tartom az ujjam, kilép. Lehet véletlen érintés ellen van benne. Viszonat amit imádok, hogy a pinch-zoom működik, ami Carplay-en nem ment.
-
Tutu7030
veterán
IPhone 16 Proról váltottam, meg előtte 17 évig csak ájfonom volt. Összességében meggyőző a telefon, de nagyon nagy szemléletváltás kell(ett) részemről a mindennapi használathoz.
Amit szeretek benne: kamera. Nem hasonlítható a két telefon. Ugyan a kikapcsolt AI elégé belenyúl a képekbe és nekem meg van erre szemem, de még így is lenyűgöz rendszeresen. A hangszórók valóban döbbenetesek. A kijelző isteni, igaz az iPhone PWM-je se zavart (csak az XS-é, meg a 12-esé) de ezen még annyira sem, tényleg elképesztő jó. Napfényben nekem előfordult, hogy halványnak tűnt, de meleg volt a teló, lehűlt és tökéletesen olvasható lett. A rezgése is jó, haptikusan is, ami iPhoneról váltva nekem fontos volt. Az arcfelismerő nem olyan hatékonyságú mint az ájfonon, de fel lehet venni több arcot így kb 98%os hatásfokkal működik. Kombináltam az ujjlenyomattal, így 99.9%
Tetszik hogy az értesítési sávot lehet letisztult módban használni (szerintem ezt nekünk, iPhoneról érkezőknek találták ki), a launcher meg tényleg nagyon iOSes, bizonyos dolgokban sokkal testreszabhatóbb, máshol meg nincs meg az a mélység. A kinézet pl. jobban alakítható, de ami nekem nagyon hiányzik, hogy a zárképernyőn az ikonokat jobban testre lehessen szabni. iOSen meg tudtam csinálni, hogy a jobb oldali a Ne zavarjanakot kapcsolja (Shortcuts-Parancsok app segítségével), itt csak alapvető, általam nem használt dolgokat tudonék rá kitenni, így maradt a kamera, amit meg az AI gomb is indít... Szóval itt nincs beépítve Parancsok szerű app, és a macrodroid fizetős verziója kellett, hogy azokat a parancsaimat meg tudjam itt is csinálni amit iPhoneon ingyen és sokkal gyorsabban meg tudtam.
Ami zavar: a Digitális Jólét app elvileg tud alvás módot indítani, de vagy hülye vagyok hozzá, vagy konkrétan kilövi az OS, mert soha nem indul el időzítve. A Ne zavarjanakot azért nem szeretem, mert vizuálisan (nekem legalábbis) nem egyértelmű, hogy aktív. Az alvásban meg fekete-fehér lesz a kijelző, ami egyértelművé teszi.
Ami még zavar, az az Android Auto egy-két furcsasága: Carplayen ha egy utazás közben megálltam tankolni és leállitottam a kocsit, indítás után felajánlotta a navi hogy folytatja a ott ahol abbahagyta. Itt minha mindent elfelejtene (lehet Waze probléma). Sajnos a Toyotám nem csatlakozik vezeték nélkül, csak Carplayhez, ehhez kellett egy kis usb-s kütyü. Most csatlakozik, de minden nap kilövi az OS az android Autot, igy minden reggel be kell lépnem a Beállítások/További kapcsolatok/Android Auto menüpontba, hogy működjön biztosan.
Az akksi nekem valahol csalódás: 7100-as Global telóm van, 2 napot bír. Az iPhone 16 Pro-m 3800-as akksiról 2 napot bír. Nem igazán értem, egyelőre betudom annak, hogy nagyon zöldfülű androidos vagyok még, de az hiányzik, hogy iOS-es semmit nem kellett matatnom, hogy a két nap meglegyen, itt meg egyelőre vért izzadhatnék (nem teszem) akkor sem lenne benne több dupla akkuval.
Ha bárki vette a fáradságot és végigolvasta, kérem legyen megértő velem és tanítson, ne oktasson, minden tanácsot szívesen veszek
Ez Waze hülyeség lesz, mert nálam is van (m5 pro), hogy feldobja ilyen esetben a navigáció folytatását, van hogy nem. Sőt, egy jó ideje a megkezdett navigálást ki sem tudom lőni az "x"-et nyomva, nem reagál rá a waze. Viszont új célt/köztes pontot be tudok állítani.
-
gerbaudcorp
csendes tag
Sziasztok, gondolkozok a telefon vételén, ma megnéztem a mediamarkt-ban, a kijelzője eszméletlen jónak tűnt, előtte egy s26ultrát nézegettem, ami számomra egy fontos dolog lenne: mik a tapasztalatok a telefonnal nyáris időben?
Ha például van kint 30 fok, tűző napsütés, mennyire melegszik?
Lekorlátozza ilyenkor a fényerőt olyan szintre, hogy semmit ne láss rajta kb? (iphone életérzés
)Illetve van itt olyan, aki esetleg iPhone-ról váltott? Mik a tapasztalatok, benyomások?
IPhone 16 Proról váltottam, meg előtte 17 évig csak ájfonom volt. Összességében meggyőző a telefon, de nagyon nagy szemléletváltás kell(ett) részemről a mindennapi használathoz.
Amit szeretek benne: kamera. Nem hasonlítható a két telefon. Ugyan a kikapcsolt AI elégé belenyúl a képekbe és nekem meg van erre szemem, de még így is lenyűgöz rendszeresen. A hangszórók valóban döbbenetesek. A kijelző isteni, igaz az iPhone PWM-je se zavart (csak az XS-é, meg a 12-esé) de ezen még annyira sem, tényleg elképesztő jó. Napfényben nekem előfordult, hogy halványnak tűnt, de meleg volt a teló, lehűlt és tökéletesen olvasható lett. A rezgése is jó, haptikusan is, ami iPhoneról váltva nekem fontos volt. Az arcfelismerő nem olyan hatékonyságú mint az ájfonon, de fel lehet venni több arcot így kb 98%os hatásfokkal működik. Kombináltam az ujjlenyomattal, így 99.9%
Tetszik hogy az értesítési sávot lehet letisztult módban használni (szerintem ezt nekünk, iPhoneról érkezőknek találták ki), a launcher meg tényleg nagyon iOSes, bizonyos dolgokban sokkal testreszabhatóbb, máshol meg nincs meg az a mélység. A kinézet pl. jobban alakítható, de ami nekem nagyon hiányzik, hogy a zárképernyőn az ikonokat jobban testre lehessen szabni. iOSen meg tudtam csinálni, hogy a jobb oldali a Ne zavarjanakot kapcsolja (Shortcuts-Parancsok app segítségével), itt csak alapvető, általam nem használt dolgokat tudonék rá kitenni, így maradt a kamera, amit meg az AI gomb is indít... Szóval itt nincs beépítve Parancsok szerű app, és a macrodroid fizetős verziója kellett, hogy azokat a parancsaimat meg tudjam itt is csinálni amit iPhoneon ingyen és sokkal gyorsabban meg tudtam.
Ami zavar: a Digitális Jólét app elvileg tud alvás módot indítani, de vagy hülye vagyok hozzá, vagy konkrétan kilövi az OS, mert soha nem indul el időzítve. A Ne zavarjanakot azért nem szeretem, mert vizuálisan (nekem legalábbis) nem egyértelmű, hogy aktív. Az alvásban meg fekete-fehér lesz a kijelző, ami egyértelművé teszi.
Ami még zavar, az az Android Auto egy-két furcsasága: Carplayen ha egy utazás közben megálltam tankolni és leállitottam a kocsit, indítás után felajánlotta a navi hogy folytatja a ott ahol abbahagyta. Itt minha mindent elfelejtene (lehet Waze probléma). Sajnos a Toyotám nem csatlakozik vezeték nélkül, csak Carplayhez, ehhez kellett egy kis usb-s kütyü. Most csatlakozik, de minden nap kilövi az OS az android Autot, igy minden reggel be kell lépnem a Beállítások/További kapcsolatok/Android Auto menüpontba, hogy működjön biztosan.
Az akksi nekem valahol csalódás: 7100-as Global telóm van, 2 napot bír. Az iPhone 16 Pro-m 3800-as akksiról 2 napot bír. Nem igazán értem, egyelőre betudom annak, hogy nagyon zöldfülű androidos vagyok még, de az hiányzik, hogy iOS-es semmit nem kellett matatnom, hogy a két nap meglegyen, itt meg egyelőre vért izzadhatnék (nem teszem) akkor sem lenne benne több dupla akkuval.
Ha bárki vette a fáradságot és végigolvasta, kérem legyen megértő velem és tanítson, ne oktasson, minden tanácsot szívesen veszek
-
OroszN
kezdő
-
Bferibörs
addikt
-
rdt89
veterán
Mondjuk úgy, hogy a közelében van, de egy szinten az Ultra-kkal nem tud lenni.
De a 10x-es digitális zoom szinta optikai szintű annyira jó. A kép stabilizálás viszont szerintem mindegyikkel egy szinten van. 70x-es zoomig kézben nevetve kitartható. -
OroszN
kezdő
Szia, nekem pár napja maradt kint online rádió közben a napon képernyővel felfelé 1.5 órára, nagyon felmelegedett, a kijelző fényereje minimalista volt, de nem kapcsolt ki. Elvonultam vele az árnyékba és 1-2 perc alatt teljesen visszatért minden gond nélkül, szerintem ennél erősebb teszt telefonra nem nagyon van

Összességében nagyon egyben van a telefon, minden téren nagyon elgéedett vagyok vele.
Akkumulátor 2 nap intenzívebb használat mellett is.
Kijelző PWM-e nagyon jó az arra érzékenyeknek, mint nekem.
A kamerák szerintem a top ligába játszanak, a videó is nagyon jó de a dobogóra szerintem nem fér fel.
A hangszórók viszont minden készüléket leiskoláznak, iszonyat jó.
Az infra megléte és az AI gomb szerintem nagyon jó készülékké teszi, főleg, hogy zoom közben nem kell a kijelzőt tapicskolni.Én nem bántam meg, ez a telefon nem egy téren a legjobb, hanem minden téren ott van a top ligában, még ha nem is a legjobb benne, de összességében jelenleg a legjobbnak mondanám.
A kamera felveszi a versenyt az Oppo vagy a Vívo legutolsó Ultráival?
-
rdt89
veterán
Sziasztok, gondolkozok a telefon vételén, ma megnéztem a mediamarkt-ban, a kijelzője eszméletlen jónak tűnt, előtte egy s26ultrát nézegettem, ami számomra egy fontos dolog lenne: mik a tapasztalatok a telefonnal nyáris időben?
Lekorlátozza ilyenkor a fényerőt olyan szintre, hogy semmit ne láss rajta kb? (iphone életérzés
)Illetve van itt olyan, aki esetleg iPhone-ról váltott? Mik a tapasztalatok, benyomások?
Szia, nekem pár napja maradt kint online rádió közben a napon képernyővel felfelé 1.5 órára, nagyon felmelegedett, a kijelző fényereje minimalista volt, de nem kapcsolt ki. Elvonultam vele az árnyékba és 1-2 perc alatt teljesen visszatért minden gond nélkül, szerintem ennél erősebb teszt telefonra nem nagyon van

Összességében nagyon egyben van a telefon, minden téren nagyon elgéedett vagyok vele.
Akkumulátor 2 nap intenzívebb használat mellett is.
Kijelző PWM-e nagyon jó az arra érzékenyeknek, mint nekem.
A kamerák szerintem a top ligába játszanak, a videó is nagyon jó de a dobogóra szerintem nem fér fel.
A hangszórók viszont minden készüléket leiskoláznak, iszonyat jó.
Az infra megléte és az AI gomb szerintem nagyon jó készülékké teszi, főleg, hogy zoom közben nem kell a kijelzőt tapicskolni.Én nem bántam meg, ez a telefon nem egy téren a legjobb, hanem minden téren ott van a top ligában, még ha nem is a legjobb benne, de összességében jelenleg a legjobbnak mondanám.
-
g4mer
senior tag
-
Smeló
tag
Nyár még nagyon nem volt ezzel a telefonnal...
-
busman
veterán
Több mint 150k a difi...Ultra nem ér annyit szerintem.
-
g4mer
senior tag
-
Jack Oneill
veterán
-
mQWeXgsf
aktív tag
Ha jól értem próbáltad kikapcsolva is?
Jól.
-
OroszN
kezdő
Köszönöm. Az remek.( Egy Alzás felbontott, 3 év garis van berendelve, 340- ért)
-
OroszN
kezdő
Milyen gyakran érkezik frissítés a telefonra?
-
sfefe
addikt
Én meg állandóan gyorstöltöm és a kocsiban is csöcsön lóg 100%-on is ..és a Samun is 5 év múlva cseréltettem akkut pedig ez kis teló ( S10e ) kis akkucal és simán bírta 5 évig... Én nem hiszek ebben...de nem is érdekel amúgy...
-
Jack Oneill
veterán
A gyorstöltést én is hanyagolom ( valahol erről is olvastam) nem egészséges. Elhittem
A gógyim hogy én mindig nagyobb ram+rom telefonokat veszek ez a betegségem.Van szervizes a családban, szerinte sem jó a gyors töltés. Akkor ajánlott használni, ha sietsz valahova. Egyébként a lassú töltés az ajánlott. Én is 60hz-en használom, mert engem rettentő zavart a 120. Annyira gyors volt minden, hogy szabályosan zavart. És az akksi is sokkal jobban merült akkor. Ezért még lehet kövezni, de nem tetszett.
A RAM boost meg szintén lehet vitatéma, de továbbra is azt gondolom, ha van elég RAM, akkor feleslegesen ne legyen egy lassito tenyezo hozzá csatolva a gyors ramhoz. Azt kell megérteni, hogy esetleg hiába nincs használatban, attól még lassithat, írták is sokan, hogy voltak akadasok, docogesek, amíg be volt kapcsolva. Ráadásul az írás a területre véletlenszerűen történik, tehát a lassú terület is aktív. -
laszlomijin
tag
-
mQWeXgsf
aktív tag
Hát fogalmam sincs
Teszteld így is úgy is aztán meglátod.
Vagy ha valakinek van erről tapasztalata......Ha be van kapcsolva, akkor nálam a Facebook, böngésző (samsung internet) stb., sokkal gyakrabban újratölti az utolsó tartalmat.
-
laszlomijin
tag
Nagyon nem zavar hogy be vagy ki, van 512 gb, egy erős proci mindent bír. De más telefonokon sem vettem észre változást. Amúgy meg én a telefonokat úgy használom, 60 hrz, a feleleges appokat törlöm vagy tiltom, nincs gugli fotók, nincs AI, nem töltök gyorstöltővel csak nagyon ritkán az is 25 vagy 45 wattos, és álltalában 2 napot elmennek a telefonok pedig van hogy ha dolgozok akkor megy rendesen.
A gyorstöltést én is hanyagolom ( valahol erről is olvastam) nem egészséges. Elhittem
A gógyim hogy én mindig nagyobb ram+rom telefonokat veszek ez a betegségem. -
vlesi69
őstag
Én meg mindig kikapcsolom

Játszani nem nagyon szoktam annál inkább munka .....email rengeteg meg fotó és hívás.
Nem tudom milyen mert nem figyeltem viszont amint feljebb is írtam több helyen írják hogy na ....... csak akkor meg azt nem értem hogy amelyik készülékben több ramot pakoltak oda miért tették be a virtuális ram opciót? Ha azt javasolják kapcsoljuk ki
Nagyon nem zavar hogy be vagy ki, van 512 gb, egy erős proci mindent bír. De más telefonokon sem vettem észre változást. Amúgy meg én a telefonokat úgy használom, 60 hrz, a feleleges appokat törlöm vagy tiltom, nincs gugli fotók, nincs AI, nem töltök gyorstöltővel csak nagyon ritkán az is 25 vagy 45 wattos, és álltalában 2 napot elmennek a telefonok pedig van hogy ha dolgozok akkor megy rendesen.
-
laszlomijin
tag
Én meg mindig kikapcsolom

Játszani nem nagyon szoktam annál inkább munka .....email rengeteg meg fotó és hívás.
Nem tudom milyen mert nem figyeltem viszont amint feljebb is írtam több helyen írják hogy na ....... csak akkor meg azt nem értem hogy amelyik készülékben több ramot pakoltak oda miért tették be a virtuális ram opciót? Ha azt javasolják kapcsoljuk ki
-
vlesi69
őstag
Hát fogalmam sincs
Vagy ha valakinek van erről tapasztalata......Én mindegyik telefonon be szoktam kapcsolni a ram boostot, nem vettem észre semmi különbséget, bár nem játszok rajtuk, ezt talán az mondhatja meg aki jobban gyötri a telefont.
-
Zsirmooo
kezdő
Nálam 600-on a beállítások, névjegy legalul, RAM.
Ma.megjott ra a 179 végu frissítés de még nem töltöttem le,majd wifin akarom otthon. Hátha megjavul a Google play frissítés is utána,vagy lehet ez se megy fel teljesen aztán baxhatom
-
Zsirmooo
kezdő
-
Jack Oneill
veterán
Vannak tények amik mellette szólnak.
De amúgy most jobban beleástam magam és több helyen felbukkan ilyen olyan írás a plusz ram használat negatív hatásával kapcsolatban.Szerintem ha van elegendő fizikai ram, minimum 8gb, akkor felesleges egy sokkal lassabb (idővel amortizalodo) tárhelybol leválasztani helyet. Lassabb is, a folyamatos irastol amortizalodik idővel (tudom, nem számottevő, de mégis ott van az esély), ráadásul hiába az lenne a funkciója, hogy ha megtelik, akkor lesz csak használatban, ez a kiegészítő tárhely beleolvad a RAM területbe, és állandó írás alatt lehet, lassítja a rendszert. Még a Honor oldalán is a kikapcsolását javasolták a rendszer gyorsulása érdekében, konkrétan a Honor turbo leírásában.
Nem azt mondom, hogy rossz funkció, de ha van elég RAM, akkor inkább ne használja az ember, most már én is azt mondom.
Ha meg mégis valami anomália lenne(bármi akadás, lagg, app újra töltés), akkor vissza kell kapcsolni és kész. -
laszlomijin
tag
Én most kikapcsoltam. Lehet, placebo, de gyorsabb minden. Elvégre a fizikai ram merfoldekkel gyorsabb kell legyen. Na meglátjuk, egyelőre a 8GB rambol 2 GB van használatban.
Vannak tények amik mellette szólnak.
De amúgy most jobban beleástam magam és több helyen felbukkan ilyen olyan írás a plusz ram használat negatív hatásával kapcsolatban. -
Jack Oneill
veterán
-
jegenye77
addikt
Én most kikapcsoltam. Lehet, placebo, de gyorsabb minden. Elvégre a fizikai ram merfoldekkel gyorsabb kell legyen. Na meglátjuk, egyelőre a 8GB rambol 2 GB van használatban.
Hol tudom ezt kikapcsolni?
-
mQWeXgsf
aktív tag
Nekem is 172-es végű (10.0.0.172) a szoftver verzióm, a google play rendszerfrissítésem 2025 november 1., frissíteni nem sikerült, szóval ez általános hiba lehet. Viszont eddig semmi problémám sincs emiatt....
-
Jack Oneill
veterán
[link]
Itt olvastam róla.
The Truth About RAM Expansion on Android — What They're Not Telling You | ReviByte Opinions https://share.google/Z5w6GYSj5DxBAiWF0Én most kikapcsoltam. Lehet, placebo, de gyorsabb minden. Elvégre a fizikai ram merfoldekkel gyorsabb kell legyen. Na meglátjuk, egyelőre a 8GB rambol 2 GB van használatban.
-
rolandg
tag
Csak egy gondolat: nincs ráheggesztve egy másik rom a telefonra? Mert abból lehetnek ilyen helyzetek simán.
-
laszlomijin
tag
Azért kerdezem, mert 2 dolog, ami negatívumként szóba jöhet. Akksi és tárhely elhasznalodas, de nem tudom, hogy a megérzésemnek van-e valóság alapja.
[link]
Itt olvastam róla.
The Truth About RAM Expansion on Android — What They're Not Telling You | ReviByte Opinions https://share.google/Z5w6GYSj5DxBAiWF0 -
Jack Oneill
veterán
Hát fogalmam sincs
Vagy ha valakinek van erről tapasztalata......Azért kerdezem, mert 2 dolog, ami negatívumként szóba jöhet. Akksi és tárhely elhasznalodas, de nem tudom, hogy a megérzésemnek van-e valóság alapja.
-
laszlomijin
tag
Honor 600-on, ami 8 GB rammal rendelkezik, maradhat bekapcsolva a ram turbo? Nekem eddig nem volt vele bajom.
Hát fogalmam sincs
Vagy ha valakinek van erről tapasztalata...... -
Jack Oneill
veterán
Az akkumulátorról nem tudok véleményt írni nincs mihez hasonlítani.
12 ram elég és igazad van hogy a több nem egy hátrány.
Viszont valahol olvastam hogy az a virtuális ram tuning nem biztos hogy mindig jó.
Azoknál a készülékeknél, amelyek csak 4-6 GB RAM-mal rendelkeznek, a virtuális memória javíthatja a több alkalmazás egyidejű futtatását. Ha azonban a telefonban már eleve 8 GB-nál több, különösen 12 GB vagy annál több RAM található, a funkció akár ronthatja is a teljesítményt. Ilyenkor az alkalmazások lassabban indulhatnak, időnként lefagyhatnak vagy váratlanul bezáródhatnak, emellett a készülék gyorsabban merítheti az akkumulátort és jobban melegedhet.Honor 600-on, ami 8 GB rammal rendelkezik, maradhat bekapcsolva a ram turbo? Nekem eddig nem volt vele bajom.
-
Zsirmooo
kezdő
Nem tudom mi lehet nálad.
Simán felment.
A 72 megast 15szor próbáltam, utána meguntam. A 82 megast tegnap ajánlotta fel,azt csak hatszor próbáltam, mindig február. Foverzio ha arra megyek hogy probaverzio keresés, arra se ad semmit. Angol Vodafone,EU rom
-
laszlomijin
tag
-
laszlomijin
tag
-
sfefe
addikt
Viszont valahol olvastam hogy az a virtuális ram tuning nem biztos hogy mindig jó.
Azoknál a készülékeknél, amelyek csak 4-6 GB RAM-mal rendelkeznek, a virtuális memória javíthatja a több alkalmazás egyidejű futtatását. Ha azonban a telefonban már eleve 8 GB-nál több, különösen 12 GB vagy annál több RAM található, a funkció akár ronthatja is a teljesítményt. Ilyenkor az alkalmazások lassabban indulhatnak, időnként lefagyhatnak vagy váratlanul bezáródhatnak, emellett a készülék gyorsabban merítheti az akkumulátort és jobban melegedhet.Ja ezt tudom, a virtuálist ki kell kapcsolni ha mehet...Samunál ugye ajánlott a rám plusz-t kikapcsolni..
Nem tudom itt is lehet e -
laszlomijin
tag
Azoknál a készülékeknél, amelyek csak 4-6 GB RAM-mal rendelkeznek, a virtuális memória javíthatja a több alkalmazás egyidejű futtatását. Ha azonban a telefonban már eleve 8 GB-nál több, különösen 12 GB vagy annál több RAM található, a funkció akár ronthatja is a teljesítményt. Ilyenkor az alkalmazások lassabban indulhatnak, időnként lefagyhatnak vagy váratlanul bezáródhatnak, emellett a készülék gyorsabban merítheti az akkumulátort és jobban melegedhet. -
sfefe
addikt
Bár gördülékeny a rendszer később jól jöhet az a plusz GB.
Amiket olvastam akku problémája senkinek nem volt jó lehet a 6270 is.
Sok márkát kenterbe vág..... szerintem!
Akinek EU változat van az többet tudna nyilatkozni.
Én nem bántam meg a Samuról jövetelt pedig nagy kétségeim voltak a készülék felé.Azt olvasom, hogy jó az akku csak mennyivel jobb a 7100 megéri inkább azt venni vagy mindegy?
12gb gondolom elég még egy darabig de a több mindig jobb
-
Zsirmooo
kezdő
Magic 8 pro. Hétvégén a 71 megas frissítés nem volt jó , újraindult , ugyanúgy február maradt. Tegnap jött egy 82 megas, ugyanazt csinálja. Eu verzio,nekem a foverzio még mindig 172 végül,és nem mutat új frissítést
-
spect80
őstag
-
Smeló
tag
Közben a globál változatra jött egy rendszerfrissítés, majd a google frissítése is azt követően jó lett, mindkettő most május 1.verziónál tart.
-
laszlomijin
tag
Samurol jöttem én is, csak Honor 600 topikban vagyok, de ide is felnézek 😆
Nem bántam meg a váltást.Akkor nem vagyok egyedül
A főnöknek ( asszony
) most vettem 600 pro t.
Szerintem avval sem lesz gond.
Mármint a telóval
-
Jack Oneill
veterán
Én nem bántam meg a Samuról jövetelt pedig nagy kétségeim voltak a készülék felé.Samurol jöttem én is, csak Honor 600 topikban vagyok, de ide is felnézek 😆
Nem bántam meg a váltást. -
laszlomijin
tag
Én nem bántam meg a Samuról jövetelt pedig nagy kétségeim voltak a készülék felé. -
sfefe
addikt
-
sfefe
addikt
Nekem globál van 16/1tb.
Akkumulátor nekem 2 nap két kártyával állandó mobilnet és telefonálás is többségben van.
A belpiacos nem tudom miben lehet hátrányosabb helyzetű........
Ami sokaknál számít az a garancia.
Nálam az sem szokott
16gb számít valamit? Vagy majd később fog talán?
Meg a 6270 van 7100 mennyi különbséget ad vajon?
Hááát igen a gari is
-
laszlomijin
tag
Nekem globál van 16/1tb.
Akkumulátor nekem 2 nap két kártyával állandó mobilnet és telefonálás is többségben van.
A belpiacos nem tudom miben lehet hátrányosabb helyzetű........
Ami sokaknál számít az a garancia.
Nálam az sem szokott
-
Kovaratis
senior tag
-
sfefe
addikt
-
Kovaratis
senior tag
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom rajta rendeljek e egy Global verziót a nagyobb akku miatt..
Milyen hátrányom vagy lenne hátrányom ha globalt vennék?
Gari?
Frissítés?
( Meg ha jól látom abból van 16gb verzios... hosszabb távra jobb nem? ) -
laszlomijin
tag
Úgy jön ide, hogy ő korábban a play rendszerfrissítés hibáról írt, amiről igazoló dokumentum van. Te erre válaszoltál neki egy tok más témában. Valószínű, nem erre akartal akkor korabban válaszolni.
Köszi
-
laszlomijin
tag
ez hogy jön ide?
Én az általad küldött linkből idéztem, nem a google szolgáltatásokra, hanem a honor frissítési gyakoriságára reflektálva, de itt van magyarul is: [link]"Ezenkívül előfordulhat, hogy egyes szolgáltatók csak a kéthavi vagy negyedéves biztonsági frissítéseket támogatják a havi biztonsági frissítésekre jogosult fent említett modellekhez."
Ez nem Honor sajátosság. Tavaly májusban one-tól vásárolt xiaomi 15-öm egy frissítést kapott júniusban, a következőt szeptemberben, miközben másoké közötte havonta.
Akkor elnézésed..... félreértés van.
Én úgy értettem hogy csak a honornál lép fel a Google play hiba.
Arra reagálva csatoltam be.
-
spect80
őstag
Úgy jön ide, hogy ő korábban a play rendszerfrissítés hibáról írt, amiről igazoló dokumentum van. Te erre válaszoltál neki egy tok más témában. Valószínű, nem erre akartal akkor korabban válaszolni.
nem neki válaszoltam hanem Smelónak a Honor frissítési gyakoriságára, és ő hozta be erre a szálra a google frissítés témát. De mindegy, no offense csak nem értettem.
-
Jack Oneill
veterán
ez hogy jön ide?
Én az általad küldött linkből idéztem, nem a google szolgáltatásokra, hanem a honor frissítési gyakoriságára reflektálva, de itt van magyarul is: [link]"Ezenkívül előfordulhat, hogy egyes szolgáltatók csak a kéthavi vagy negyedéves biztonsági frissítéseket támogatják a havi biztonsági frissítésekre jogosult fent említett modellekhez."
Ez nem Honor sajátosság. Tavaly májusban one-tól vásárolt xiaomi 15-öm egy frissítést kapott júniusban, a következőt szeptemberben, miközben másoké közötte havonta.
-
spect80
őstag
A 2026. áprilisi rendszerszintű stabilitási hibaA Google 2026 áprilisában kiadott egy nagyméretű karbantartó javítást kifejezetten az Android 16-ot futtató telefonokhoz. Az ezt megelőző hónapokban a rendszer alapvető háttérfolyamatai (mint a banki alkalmazások és a gyári biztonsági mentések menüpontjai) összeomlottak, ami miatt a telefonok képtelenek voltak befejezni a háttérben futó havi ellenőrzéseket, és a frissítési menü egyszerűen lefagyott.
The latest Pixel update tackles Android 16's early stability woes | Android Central https://share.google/MYAHTTbmpv7irxy08
ez hogy jön ide?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Haladó fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sz_tibor: Fekete, kerülendő cégek
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16GB / 1TB SSD (Szép állapot, Akku: 97%, 174 ciklus)
- TP-Link EAP110 Outdoor AP
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

)

A gógyim hogy én mindig nagyobb ram+rom telefonokat veszek ez a betegségem.