Hirdetés
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- OLED TV topic
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs
üzenetére
A Honor oldalán ezt írják,nálam meg nem is látja a 6 Ghz- et.

Ui:
Hoppá,ha váltok wifik között,látja,csak ez is eldobja mint a vivo.WLAN
WLAN protokollok: 802.11 a/b/g/n/ac/ax/be, 2x2 MIMO
WLAN frekvencia: 2,4GHz és 5GHz és 6GHz
Támogatott: WLAN hotspot és WLAN Direct
*A Wi-Fi 7 funkció használatához megfelelő Wi-Fi 7 router szükséges. -
bajtokarpi
őstag
F.tibooo, klaya86, Bferibörs köszi a válaszotokat. Én is hasonló képen gondolkodom, mint ti, de azért az a közel 100k nem kevés pénz. Nyílván ha baj van, akkor meg nem 100k-t bukik a vevő hanem többet.
Amúgy mennyire vagytok összességében megelégedve a készülékkel? -
tabletta
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A környezetvédelem miatt nem adunk töltőt a telefon mellé, de ha gyorsan akarjuk tölteni, akkor meg kell venni az adott gyártóét, mert a másikkal nem megy a gyorstöltés. Nem k@kilunk a kútba, hanem mellé és utána belelökjük.
-
pècsimunkás
addikt
Rendeltem egy ilyen töltőt a munkahelyemre: [link]
Tegnap csak 22 euró volt, mikor rendeltem.
Előbb kipróbáltam, tudja a 100wattot.Így utólag, kellett volna 2 gyári töltőfej, egy mágneses töltőpad, ès egy autós töltő is, mikor rendeltem a telefont. Mind 50%-os akcióban meglehetett volna.
Akkor nem gondoltam rá, csak 1 fejét rendeltem.A cègnèl van egy Xiaomi töltőm, de az kb 2 óra alatt tölti fel a telefont.
Nem mintha nem lenne időm tölteni, de hozzá szoktam a Realme-nèl -sőt, már az OnePlus 3- nál a gyorstöltèshez.
Amik tènyleg gyorsan töltöttek, nem csak rákuk volt írva, hogy "gyorstöltès"
-
Bferibörs
addikt
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Vásároltam,csak akkor tedd ha nem számít a gari,sok panaszt olvastam róluk.
Persze rengeteg cuccot adnak el. -
klaya86
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Az összes ilyen GSM lutri. Áfa csaló üzletek. Addig nyílván semmi probléma , míg a telefonnal nem lesz valami baj. Ha igen, akkor vagy leráznak, vagy leszarják, esetleg javítják sufni körülmények között,ki tudja milyen alkatrészekkel és milyen végeredménnyel. Ez nem csak b-tel, bármelyik ugyanez lesz.
-
F.tibooo
aktív tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Nekem van tapasztalat. Nem jó sajnos. OnePlus 12- őt rendeltem kb. 1 éve. Vmi olyan régiósat küldtek, amiben nem volt töltő.( 2024- es modellként járt még hozzá) Jeleztem, normálisan, elhajtottak....Soha többé semmilyen GSM. Zavarosban halásznak. Van itt fent egy MM- ban vásarolt példany, jó áron.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Bferibörs
üzenetére
Nekem Outlook, Gmail, Viber, WhatsApp, Messenger, SMS ( asszem ennyi) üzenet megjön mindig.
Tehát, nem csak feloldás után.
Ma direkt erre voltam kíváncsi.
Èveken át rezgőn volt a telefonom, mióta órám van, kb mindig "ne zavarjanak" módban van, mert az órám úgyis jelez.
Szóval, ma rezgőn volt a telefonom, de amik jöttek pár üzenet, azoknál rezgett az óra is, telefon is. -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Nagyon szimpatikus készülék lett. B-tel-től vásárolt valaki forgalmazói garanciával esetleg? Mennyire megbízható ebben a formában ez a cég? Van esetleg tapasztalat?Köszönöm
-
tabletta
tag
Van egy freemail fiókom, vásárlásokhoz, ide-oda regisztrációkhoz. Ezzel szokott a gond lenni, hogy néha megjön a mail, de nem csipog, csak akkor ha feloldom a képernyőt.
Lehet, hogy kliens, vagy telefon beállítás, de nem találom.
Viszont, a Motorolák már akkor jeleznek, amikor még csak írják a levelet.
-
Bferibörs
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Picivel kisebb,talán könnyebb is.
Sok különbség nincs köztük. Már írtam korábban,hogy kamerában egyik,másik jobb,de összességében egál kb.
Fogás ,tartás szempontjából kb.egyforma,a súlypont miatt.
6 ezer valahányas akksi van benne. -
South Velen
addikt
-
klaya86
őstag
válasz
tabletta
üzenetére
Nálam ez pl már kizáró ok. Elég sok email stb értesítés jön egy nap, amire elég fontos sokszor, hogy gyorsan reagáljak. Ezért is kérdeztem konkrétan az értesítéseket. Egyébként hihetetlen, hogy még mindig itt tartunk, hogy baszakodni kell ezekkel. Ha jön valami,azt jelezze már a telefon, azért van...
-
tabletta
tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
A kérdést úgy kellett volna feltenned, hogy a mobilemarket.hu-n vásárolt-e már valaki, mert így félreérthető.
A vpn nem enged az oldalra, azt mondja, hogy malware.Franciaországból rendeltem globált, kizárólag a nagyobb akku miatt. Mondjuk, az a -80 ezres is jól esett. +10€ és akár másnap itt van. Rafkós gyerekek, mert ajánlgatták a töltőt meg a tokot hozzá, holott az benne van a dobozba. Egyébként minden flottul és gyorsan ment. Phonedroid.fr
Azért imádkozok, hogy ne legyen garanciális gond, mert akkor valószínűleg küldhetem vissza hozzájuk. -
Bferibörs
addikt
válasz
mediumgecso
üzenetére
Szerintem olvass vissza úgy 10 bejegyzést
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok,
Valaki vásárolt már itt 8 pro-t?
https://mobilemarket.hu/termek/honor-magic8-pro-5g-dual-sim-512gb-12gb-ram-kek-szinu/Ha igen, mik a tapasztalatok? Akksi minden variáns esetében 7100-7200mAh?
Külföldi webshopból honnan érdemes global-t venni?
Köszönöm a választ.
-
tabletta
tag
Ugyanaz, mint amit előttem írtak. Januárban volt itt négy telefon, ez maradt. Az értesítés gond itt is megvan. Megjön, de némelyik csak akkor csipog, ha feloldom a kijelzőt. Nem ver a víz miatta, akár még jó is lehet, hogy nem jelez állandóan. Néha ránézek ígyis-úgyis, annyira fontos dolgok meg nem történnek itt, hogy azonnal kelljen reagálni.
Igen, az akksi kezelésnél jobban akarja tudni, hogy én mit szeretnék, de asszem mostanra tisztázódtak az erőviszonyok. Az arc felismerés megunhatatlan, akku, két nap röhögve. -
spect80
őstag
Nem rossz. globalt használok. Kamerája láthatóan jobb mint az op15é, részletek és utómunka tekintetében de néha hajlamos túl világosítani 1-2 képet. Fizetés, gps jól megy AA-t nem használok. Amit viszont mai napig nehezen viselek (régi honorokban is volt és xiaomikban is) az az akkumulátorkezelés, h egyesével kell az appokat kivétel listára tenni. Több app értesítése meg sem jött (youtube, kréta) de az üzenetküldőké mindig időben ott van. Az is lehet valami menüben kell valamit kapcsolni. Ez a másik véglet, samsungnál az bosszantott, hogy konkrétan belefulladtam az app értesítésekbe, annyi volt.
Egyébként akksi üzemidő nagyon jó, töltés gyors, jó hangosak a hangszórói, sw szinten hibátlan, face id kényelmes, gyorsan megszokható. Relatíve gyakran cserélgetem a telefonjaimat, de ennél érzem kb két év óta először hogy hosszabb ideig fog maradni -
klaya86
őstag
Sziasztok. Aki már egy ideje használja, főleg azoktól kérdeznék. Tapasztaltatok e bármi hibát: nfc fizetés, banki appok, emailek, értesítések, GPS, Android autó? Vagy ezeken kívül bármit, ami fontosabb probléma? Üzemidővel mennyibe vagytok megelégedve?
-
Bferibörs
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Feketét,a más színű olcsóbb volt olyan 10-15 ezerrel.De nekem a fekete jön be.
Fekete kb.380,más 360 valamennyi talán -
Tigo
tag
Sziasztok
Aki használt Pixel 10 pro XL-t és Magic8 pro-t, melyik jobb kamerában? Főleg az előveszem és fotózok, pl. mozgó gyerek stb.
Köszi
-
Bferibörs
addikt
Végül megvettem,viszketett a tenyerem. Hasonlítgatom a vivo x300 prhóhoz.
Számomra a hangja jobb. Fotóban,van amiben a vivo,van amiben a honor jobb számomra. Persze még az elején tartok.
A wifi érdekes, a vivo felcsatoakozik 6 Ghz- re,de hamar el is dobja, a honor nem csatlakozik fel. Elvileg tudja a honor is.
Hirtelen ennyi. -
mhydas99
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Volt mar rola szo, hogy az EU szabalyzas miatt nem gyartanak le kulon kisebb akksis telefonokat a gyartok, hanem szoftveresen tiltanak le bizonyos kapacitast, hogy olcsobban szallithassak be EU-ba a keszulekeket es persze "biztonsagosabban" is. Hogy ezt az EU hogyan hagyhatja, azt nem tudom, de lenyeg hogy ezert van. Viszont annyi legalabb jo benne hogy az akksiban boven van tartalek, igy alig fog degradalodni, felesleges a 80 szazalekig valo toltessel bajlodni...
-
Bferibörs
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Érdekes 🤔
-
pècsimunkás
addikt
Lefuttatam egy Antutut, ès volt egy kis èrdekessèg:
Az Antutu azt mèrte amit bekarikáztam, vagy az adatbázisból elő vette a kínai verzió adatait?
-
A tv is és a telefon is ugyanazon a wifi hálózaton vannak? (pl. lehet, hogy tévéd kábelesen kapja a netet)
Ahogy nézem a tévédben nincs chromecast támogatás (amivel egyszerű lenne a tv-telefon közötti kábelmentes képátvitel), csak a Samsung saját connect megoldása van benne ami Samsung eszközök között működik.
Az ai a smart view használatát javasolja.
-
busman
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Itt mar probsltam,de nem találja meg a Tv-t. S24IU ment eddig rendesen.49Q70.
-
busman
veterán
Képernyő tükrözést hol tudom előcsalogatni?
-
Aryon87
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Affelől nincs kétségem

-
Aryon87
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Jó hamar megadta magát a fólia. Pedig szívósnak kéne lennie....
-
pècsimunkás
addikt
Ok, minden világos
.Közben töröltem a kameravèdő fólia rendelèst, mert èszrevettem, hogy meg van sèrülve a gyári kijelzővédő fólia egy ponton.
Fogalmam sincs, hogy mi lehetett-ès nagyon remèlemhogy a fólián van pici lyuk, a kijelző èrintetlen.
Szóval gyorsan rendeltem egy ilyen pakkot: [link]
Kedden itt is lesz, majd fel is rakom mindjárt. -
Aryon87
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Igen ilyenem van, azért linkeltem a M8Pro-nak valót

Pont a bumszli sarkak a lénye, az véd egy komolyabb eséstől, főleg hogy a kijelző fölé is emelkedik picit, így akárhogy esik a sarkára kijelzővel lefele, védi azt is. Természetesen ezt nem 100%-ban értendő, nekem eddig minden esést kivédett. Tavaly esett egy nagyot a 14Ultra, kijelzővel lefele, kb infarktust is kaptam, mert murvás kavicsos betonon landolt. Alig mertem felvenni..
Jaja, tudom hogy van az a változat is amit most linkeltél, de az szerintem nem véd úgy. Nekem ez a forma bevált nagyon. Lassan 8 éve csak ilyesmit rendelek az aktuális telefonra.Zotya, linkeltem is pár hsz-el lejjebb ehhez a Honorhoz valót. Purához is lesz hamarosan sztem.
-
pècsimunkás
addikt
Szerintem neked ilyen tokod van: [link] . Alis link is kb ilyen. Nem?
Nekem volt ilyen a Realme Gt2 pro - hoz. Vèdte a kamerát, azèrt is vettem meg.
Viszont nekem nem tetszett a sarkokon azok a kis bumszlik. Meg hamar sárgult is.Azèrt is vettem most ehhez a telefonhoz olyan átlátszó tokot, amilyen a fenti linken van, mert jobban tetszik.
Meg műanyag, ès nem sárgul meg.Van számodra is: [link] Ès nem kell farigcsálnod.
-
Elit3Zotya
addikt
Ja igen én is ezeket használom kb minden ultrán, a legjobb védelem, ez alá tutira nem megy be a por.
Most viszont a 80 ultrára nem kaptam csak átlátszós üveget ami telibe takarja a szigetet és kamerákat is, de így is jobb mint a semmi.
Magic 8 pro-ra is tuti olyant vennék, mint ami neked van.
Bocsi az off-ért.
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
A tok az új
a régi már szarul festett. Na a a kameravédőről már elmondható ez 
Tok alatt kicsit koszos, csak lusta voltam letakarítani -
Aryon87
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Azt láttam, ez már csak egy kiegészítő javaslat volt

-
Aryon87
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Hm nem is vészes.
Én se vakuzok, de van mikor kell, és akkor bizony tud bosszúságot okozni. Azóta kerülöm a kamerafóliát. -
Aryon87
félisten
Kb így képzeld el a te telefonodra. Jól látni, hogy nálam mennyire védi a kamerakört a kopástól, ha az nem lenne, akkor az üvegtárcsa(?) eléggé rondán nézne ki a karcoktól. (Nem mintha ez szebb látvány lenne
)
Ja és ott az esés nyoma is jól látható a bal oldali peremen
A tok is kényelmes fogású, hátránya a sárgulásTöbbiektől bocsi az off márkás telefonért, bemutatás volt a cél

-
-
Aryon87
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ehm, általában ez így szokott lenni.

Ha nem volt drága az a fólia, akkor ne töröld. Lehet neked nem fog bejönni amit javasoltam.
Szerkesztettem az előzőt, nézd meg azt is -
Aryon87
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ne fóliát vegyél. Ront a minőségen is, és ha vakuzol, telibeveri az egészet annak fénye.
Ezt javaslom helyette, ilyen típust használok évek óta a telefonokon. A lencsék védtelenek ugyan, de a többi rész védett. Egy próbát megér ennyiért. Nekem bevált. (igaz nekem most Xiaomi 14Ultra van, de esett már le kamerára, mivel dögnehéz az a rész, semmi baja szerencsére.)
Toknak meg ezt a típust használom minden telefonnál, a kamera résznél lévő szilikont viszont kivágom, mert szintén zavart okoz vakuzáskor: [link]
Fillérb.szó dolgok, de bőven megszolgálnak. -
pècsimunkás
addikt
Rendeltem kameravèdő fóliát, ha esetleg bele raknám olyan tokba a telefont, amiből kilátszik a kamera sziget, azèrt legyen vèdve a nagy felület.
Várható, hogy romlik valamennyit a fènykèpek minősège?
Eddig nem fóliáztam kamerát sohasem, ezèrt kèrdezem. -
busman
veterán
Sziasztok. Ikon méretet lehet még valahol állítani? Menüben megvan, de nekem még igy is kicsi.
Vagy Launcher csere?
Eddig tetszik nagyon,akku két napos lesz szerintem. -
Dimond G
senior tag
Magic 8 Pro-n a messengerben a reakciók között eltűnt az az avatár ami mind a két kezével mutatja a "like"-ot.Nektek megvan még?Friss a Messenger app!
Mind a két kezed elől van és úgy mutatod a
-ot! -
spect80
őstag
anno hasonló okok (+faceid) miatt mentem magic5 pro-ra S23u-ról. egyedül a samsung sw-e good lock-kal ami sokkal jobban bejön, főleg mióta az android egyre zártabb és kevesebb beállítási lehetőség van benne.
Az m8p-n a túltolt AI pedig már kifejeztetten bosszantó. tegnap délután elkezdett a kapszula körül felugrálni valami deepfake ellenörző (ami ráadásul ki van kapcsolva), amire ráböktem és állandóan azt írta ki hogy sikertelen ellenőrzés és nem lehetett eltávolítani. Csak egy reboottal tudtam eltüntetni. Az ilyenektől sajnálom a drága akkuidőt
-
busman
veterán
Eddig pozitív csalódás. Akksi elég gyenge volt az ultràban, fotózásban meg kifejezetten pocsék.. méretre is baromi nagy volt nekem.
Kameraszoftver,sokkal jobban kezelhető itt, biztos még reszelnek rajta. Volt több Huawei telefonom,mindet imadtam,most kicsit visszajött az érzés. -
Zsirmooo
csendes újonc
Szia. Próbáltam ma uvegfoliiat tenni rá, kisegítő keretest vettem, az ujjlenyomat olvasónal el volt veknyitva a fólia,de nem ismerte fel az ujjam,nem ragad rá normális,leszedi a tok,pedig szépen ratettem. Szerintem nagyon nehéz rátenni. Utána egy hidrogél foliat tettem rá,ez f@sza,csak ugye nem üveg. De működik az ujjlenyomatolvaso vele. Most ilyen papós bőr tokban van,míg nem találok valami értelmes üveget rá. Annyira nincs ívelt mint az s23 ultra vagy a magic7 pro
-
Tetka
újonc
Szia! Elmondanád a tapasztalataid az S24 ultrával kapcsolatban? Miért váltasz egy csúcs készülékről, és miért pont erre a Honorra esett a választásod a Samsung után? Azért érdekel, mert én sokáig gondolkodtam S23-ról váltani Magic8 pro-ra, de végül tesztek alapján amit láttam az esti ultraszéles kamera képekből, valamint videózás közben zoomolásnál, és a kamerák közötti váltásnál, eltántorodtam. Jelenleg várom a 26-os szériát, abból is az ultrára szeretnék váltani.
-
klaya86
őstag
válasz
tabletta
üzenetére
Szerintem ezek egész egész jó képek.
Kicsit más. A kijelző íveltségével kapcsolatban kérdeznék. Ki milyen védelemet használ rá? Most s25u-m van és a full sík képernyőre nagyon frankó az üvegfólia. Előtte s23u -m volt,ami bár ívelt,de uv ragasztós üvegfóliával használtan, igazából probléma nélkül,de tény hogy sokkal szarabb rá találni jót és szépen felrakni. Na most ez a honor elvileg ha jól látom minden irányban ívelt. Ez milyen mértékű élőben? ( Valahol megnéztem majd kiállítva) Van erre üvegfólia vagy az íveltség miatt ez off?
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Ti, hogy használjátok a töltést?
Intelligens?
Vagy egyèni?
Időben jelenthet valamit, ha ígyis- úgyis 100- ig töltöm? -
busman
veterán
Szevasztok. Csatlakoztam.

S24 ultráról jövök, remélem felüdülés lesz. -
Zsirmooo
csendes újonc
Persze,mindent megnéztem,valahol olvastam egy angol fórumon,hogy valakinek túl éles a kép, hát,nekem úgy tűnik az. Még a teszteket is megcsináltam rajta, mondjuk szerintem az csak parasztvakitas,de azzal sem lett jobb, ez van. Nézek valami mást majd a nyáron,addig még használom a nothingot
-
-
tabletta
tag
-
Zsirmooo
csendes újonc
Bárhogy állítgattam, zavar a kijelzoje ,van poco f3 ám, z fold4, nothing 2a,ezekben mindben gyengébb kijelzo van és egyiknél se tapasztaltam ezt. Hírek olvasása közben majd kimered a szemem. Barátnőm is nézte, szerinte is van benne valami amit mondok, lehet már túl hightech a szememhez, vagy nemtudom, így végül neki adom a faternak. Pedig jó telo, de ez van
-
spect80
őstag
szombaton rendeltem, ma jött meg. dobozban tok, és 100w-os UK töltő is volt. akksi 7100mah.
előre telepített appok egyik se kínai, csak standardek (facebook, booking, linkedin stb) szinte mindegyik eltávolítható. kértyát fizetéshez beállitottam, netbank appok mennek, bootloader zárt, nem mókolt kínaira húzott rom. egyelőre csak ráköltöztem, kamera és egyéb teszt még nem volt. aksi kicsit gyengébbnek tűnik mint az op15é. bár fél napból még nem vonok le messzemenő következtetést. -
tabletta
tag
Kicsit kitisztult az idő, akit még érdekel, annak csináltam pár turista fotót éjszakai módban.
Birtokomban van az információ, hogy a Vivo, Oppo, Samsung és a viág összes többi telefonja jobb képeket készít, ezt már nem kell még egyszer ide leírni. Itt most ennek a telefonnak (Honor Magic 8 Pro) a fotós képességeit próbálom megmutatni alap beállításokkal. Debilbarát magyarázkodás off.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Windows 11
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)