Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Simán elmegy a te konfigodon is, ezeket a képeket én csináltam frapsal. Az én vasamon vigan elmegy, igaz szerintem, ha versenyen indulnék valahol, mondjuk rajtam kivül még 21 ellenféllel, akkor visszakellene fognom nekem is a grafikai szépitéseket. Azért megkéri a magáét szépen!
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Lehetséges úgy nehezebb lenne. Csak nem Baumgartner Zsoltra gondolsz, mert ki ült F1-es kocsiba rajta kivül, aki még élesbe is ment?
-
JONAS77
aktív tag
Nem akarom itt reklámozni a project C.A.R.S. szimulátort, de tagja lettem, és összehasonlitásnak mondom, ég és föld. 4napja tesztelgetem a pC.-t, és elég volt arra, hogy visszeülve az F1 2011-be, gond nélkül a pályán maradjak, bármilyen ivet veszek.
Ez a C.A.R.S.-ba nem eléggé lehet megcsinálni, sőt sok korigálás után úgy eldobja a farát a kocsi, hogy csak utazók maradunk!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igaz, hogy még csak pre-alfa az egész, de mind fizika, pályák, autók baromi szépre sikeredtek:Kár, hogy a codi nem ezt az utat követi.
-
JONAS77
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Amikor kijött a 2010-es, ugyanez a helyzet volt. Na majd a 2011-es már jobb lesz, végül is igen, valamivel. Abban egyetértek, hogy kelenne egy tuti alap, amihez kiegészítőket lehetne venni. CM megkapta a licencet, és nem él vele, pedig, ha egy szintűt csinálnának, mint az iRacing, vagy a C.A.R.S., szerintem tarolna mindent, főleg minket rajongókat.
Én is az a gamer vagyok, aki nem ökörködni akar a pályán, hanem kihívás lenne az egész
játék. Gondolok itt az elérhető időkre, ami véleményem szerint nem sikerült a reálishoz állítani. Egyesek olyan űridőkkel foglalják el a ranglistákat, az adott pályán, hogy azt még a jelenlegi VB bajnok, Vettel gyerek sem tudná teljesíteni a szekerével. Na itt van az, hogy ez csak szórakozásnak szánt F1! Egy vasárnapi futam előtt-végén leül az ember, és ő is megmutatja, hogy tud vezetni!?
Pedig a valóságban nem tudnám én sem megfutni bármelyik pályán a jelenlegi rekordomat. Először is a G erő miatt, azt szokni kell, ami a F1-es játékokban sosem szerepel, mint tényező. Miért nem lehet valahogy belerakni olyan jelleggel, mint egy vérbeli repülő szimulátorban van, hogy ott az ember ha egy kicsit nagyobb erőhatásnak van kitéve, akkor elsötétül a kép. De ezt persze földre kellene kivitelezni. És lehetne fokozni! -
JONAS77
aktív tag
Talán a nyílt
forráskód? -
JONAS77
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Nem akarom reklámozni az rF2-t, de az lessz az igazi szimulátor! Sajnos, hogy a codemasters már kétszer eljátszotta a lapokat. Nem hiszem el mitől jobb, vagy mit tud jobban az rFactor fejlesztő és tervező csapata a codemastersnél!
Ebben az évben terveznek még folytatást? Még nincs semmi hír a 2012-es évadról? -
JONAS77
aktív tag
válasz
polonic
üzenetére
Kezdtem már azt hinni, hogy ez a legjobb F1-es játék!?
Tudok ezekről a kijövő játékokról én is, de ehhez csak annyit, hogy ezért nem fogja elveszíteni a táborát az F1 2012. Lehetséges, hogy most belead apait anyait a codemaster! Abból merítek, hogy lessz miből venni alapot, és élményt stb...
Egyébként én nem vagyok híve a fizetgetős online játékoknak, hogy most ilyen kieg. jött ki, most ilyen, aztán a végére ott tartunk, hogy fölösleges pénzkidobás.
Utálom az olyan felfogású társaságokat, akiknek az üzletpolitikájuk ezen alapul!Várjuk ki a végét!
-
JONAS77
aktív tag
Dobhatnánk egy futamot srácok, nekem most nagyon bejön a török pálya!
-
JONAS77
aktív tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Nekem eredeti, és mégis szopat minden este, mikor leülök a gép elé. Tegnap már újraraktam, hátha a grafikuscsere után ez majd segít, egy ideig jó is volt, míg directx 9-en hagytam és full beállításokkal, aztán mondom, ha így megy és nem fagy le akkor, felrakom directx11-re, még le is mentette, csak amikor mentem volna egy grand prixet, betöltéskor már lefagyott., csak azt nem értem, ha keretben hagyom a játékot, akkor nem fagy le!!!!

driver 280.33-as, GTX560 + X3360 + 6GB Ram 1066Mhz!
Más játék gond nélkül megy!!!
Szerinted, ha save filet kitörölném az segítene? De ez kicsit nevetséges, hogy kiadnak egy játékot, amit sokan, velem eggyütt megvesznek és neked kell szaroznod, hogy menjen, de mégse megy, ahogy kéne.
PATCH,PATCH, PATCH! Csak segítene ezeken a gondokon!
Ha DX11-ben játszod, nem kell letölteni valami kiegészítőt rá, mert a 2010-re is volt valami ilyen?
-
JONAS77
aktív tag
Írta valaki, hogy a javító patch már a microsoftnál van tesztelésen, tud valaki erről pontosabbat mondani? Mikor lesz elérhető, és mit fog javítani, mert én már k.....a várom!
Nekem csak ablakban indul el a játék, ez nem is gond, csak már unom, ha kilépnék a játékból, vagy kilépek egy sima TT-ről kifagy, egér megjelenik és ctrl+alt+del kell leállitanom a játékot. És ez így megy körbe körbe
Ilyen kezelhetetlen játékot még nem láttam, egy év nem volt elég, hogy rendesen leteszteljék, miért nem adták ki jövőre! Addigra már rájöttek volna az ilyen idegesítő balf@szságra is. Bocs a kifejezésért, de ez kijött belőlem, rFactor2-es szerintem verni fogja minden szempontból ezt a gagyit. Itt mindenki megvan elégedve ezzel az F1-gyel?Maga a játék textúrái stb. kidolgozott, és minden elismerésem, de ne lenne ez az idegesítő fagyás benne.
Remélem a patch orvosolja mindezt, ha nem dobom a kukába!!!!!
-
JONAS77
aktív tag
Tegnap megjött a videókártyám, egy GTX 560Ti, 2GB rammal. A játékot full beállításokkal játszottam, minden rendben megy, de ha kiakarok lépni a játékból, lefagy. DirectX 11-es,
driver nem a legújabb, azt hiszem 275 körüli verzió, az előző kártyámmal ( GTX260) nem volt ilyen gond, sőt még a driver is régebbi volt, 266-os.
Tud valaki segíteni? Lehetséges, hogy a driver a gond, vagy a directx balhézik?!Köszi....
-
JONAS77
aktív tag
Ha este felteszem a gamet, én is elérhető leszek GfWL-en.
nevem: AtomicJonbert08 -
JONAS77
aktív tag
Mámma megjön az enyém játék is!
Viccet félretéve, GTX 260 kártyától mit várhatok, 4 magos proci 2,83GHz, 6GB ram!
2010-es verzióban Av FPS 38, Min FPS 33 volt!
-
JONAS77
aktív tag
Jó ez a játék, mindíg lesz rajta javítanivaló, egy-két videót megnéztem és beigazolódik, hogy nem reális a sebesség. Spában DRS+KERS használatával könnyedén ellehet érni 330-as tempót!
Nekem a motor hang sem az igaziMiért nem írják a fizikát physx-re, kipróbálnám!
-
JONAS77
aktív tag
JAIME ALGUERSUARI
Ő 319-et ment!
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak 325-tel ment, nem?
Ez pedig reális - 203mérföld=325Km/hegy link, hogy megbizonyosodj: http://www.formula1.com/video/onboard/
nézd meg!
-
JONAS77
aktív tag
Steamen elérhető lessz a játék?
Új hozzászólás Aktív témák

- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig a valóságban nem tudnám én sem megfutni bármelyik pályán a jelenlegi rekordomat. Először is a G erő miatt, azt szokni kell, ami a F1-es játékokban sosem szerepel, mint tényező. Miért nem lehet valahogy belerakni olyan jelleggel, mint egy vérbeli repülő szimulátorban van, hogy ott az ember ha egy kicsit nagyobb erőhatásnak van kitéve, akkor elsötétül a kép. De ezt persze földre kellene kivitelezni. És lehetne fokozni!