- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz tordaitibi #42851 üzenetére
A visszatartott csomagok telepítése: [link]
Vagyis apt-vel is megoldható lett volna, csak tudni kell a mikéntjétFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
nagyúr
válasz tordaitibi #42851 üzenetére
Azért az apt frontend csomagkezelőkből is készülnek időnként újabbak, amik jobban managelik a csomagokat, de egyébként az apt is korszerűbb lett, mint az apt-get.
Érdemes megnézni, milyen tulajdonságai vannak a nala csomagkezelőnek!
Nala apt Frontend for Linux
Nala is a Neat Alternative to Apt on UbuntuAmúgy meg minek is kell bármilyen tipusú programból többféle? Sőt! Minek kell ennyi OS? Van a Windows osztjónapot! De abból is elég lenne a 0.1-es verzió, na jó legyen a 3.1-es!
Amúgy meg Tibikomám, inkább pillants rá léci erre a kérdésemre, Te nagy elektrovarázsló hírében állsz, hátha... Nam akarom jobban amortizálni a nemrég beszerzett notimat! Sajna ugyanez nem mondható el a törpenyusziról...egy percre hagytam rejtés nélkül a noti vezetékét, már le is csapott rá!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
tordaitibi
veterán
válasz ubyegon2 #42853 üzenetére
Ilyet ne ott hanem a Hobbielektronika topikba kéretik, nem tartom valószínűnek hogy a leptopos guruk akik szoftveresen okék, ilyesfajta "hardveres" kérdésbe is pengék
A kijövőt rágta meg, a töltpőcsatlakozó vezetékét?
Ahol megrágcsálta, kivágsz 5-6 centit, megcsupaszolod a vezetéket. Sniccerrel óvatosan mert a rutintalan kéz simán elvágja a vezetéket meg magát az ujjakat is.
Találsz vagy egy eret+ árnyékolást, vagy 2 eret, vékonyat és vastagot +árnyékolást, vagy más színű 2 eret vagy eltérő színű 3 eret. Ez utóbbiak a centerpines csatiknál vannak, a vékonyon beszélget a lapos meg az adaptere.Szépen mindegyiket magcsupaszolod, összesodorsz mindent a párjával. Ha van forrasztópákád, lecinezed őket, ha nincs se lesz gond. Ha nem tudsz forrasztani, a sodrások legalább 1 centi hosszúak legyenek és szorosra csavard kézzel.
És vagy szigetelőszalagozod mindet, vagy előtte zsugorcsövezed és öngyújtóval rámelegíted. Ez utóbbi némileg esztétikusabb végeredményt ad.Elég ronda de tökéletesen működő lesz a végeredmény.
Ha bármit elrontasz se hal meg senki, lévén az adapterek belül zárlat és túlterhelés védettek, és 19 volt még senkit nem ütött agyon.
Ha direkt készakarva megcseréled a +- vezetékeket akkor a lapos 98-99% valószínűséggel elhalálozik de ennyire nem lehetsz vaksi[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tordaitibi #42854 üzenetére
Hobbielektronika...no ez nem jutott eszembe, szerencsére egy nyuszis fórumtárs írta azért a notebookos topikba.
Szerencsére már azt harapta el, ami bemegy a gépbe, semmi rágcsálás, egy határozott harapás és mindhárom belső vezeték kampeca!
Köszi, elég jól leírtad, miként kéne megoldanom! Tény, hogy akárhány ilyet próbáltam eddig, mindig belevágtam a vezetékbe...Holnap felkészülök a műveletre, előkeresek mindent, aztán kiderül mi sikeredik. Tutira van valami forrasztószerkezetem is, bár soha nem használtam, meg egy Swissarmy multiszerszám is, azon talán van valami blankoló... Ennek a zsugorcsőnek viszont utána kell néznem, tuti nincs itthon, mivel azt se tudom mi a fene az! De a kábeleket nem tudom rosszul összetekerni, erre gondolt a gyártó.
Köszi a helpet neked is, remélem nem lesz túl rövid a kábel a többszöri próbálkozás miatt!
Ja és bocs az offért mindenkitől!mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
csixy
addikt
válasz tordaitibi #42854 üzenetére
A zsugorcsövezés - cinezés kombóhoz elég hosszú darabot kell az egyik oldalon kibontani, hogy a zsugorcsövet annyira félre lehessen húzni, hogy a zsugorcső nehogy összepunnyadjon már idő előtt a cinezés folyamatának hőenergiájától. meeeer akkó nagy a méreg és gutaütés helyett remélhetőleg csak basszázás következik be.
[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
nagyúr
válasz tordaitibi #42856 üzenetére
Ha tapétáznod kell, abban is tud segíteni, olyan technikával leszedi a tapétát, hogy csak pislogok, hogyan tud egy sima falfelületre ragacsolt tapétát lerágni?
-
nagyúr
...a zsugorcső nehogy összepunnyadjon már idő előtt a cinezés folyamatának hőenergiájától. meeeer akkó...
Atyaég...ha tudnátok mennyire távol áll tőlem az ilyesmi! Lehet neki se merek kezdeni így! Amúgy cinem sincs szerintem, csak egy szürke táskában egy fura forrasztóketyere. Az a baj, hogy nincsenek már ezek a régi jó barkácsboltok, ahol a szaki még tudta is, mire való az a sok bizbasz, amit a boltjában árul... Van Ubi meg Praktiker osztjónapot.mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
csixy
addikt
válasz ubyegon2 #42859 üzenetére
Én még A Daniellánál kaptam békebeli egyszerű rézdróthurkos reduktoros cinezőt. Ugyanaz mint annó a két kis csavarkájával, csak ennek az elején már led lámpácska pislog nem izzó. Amikor megláttam, ott helyben lezsibbadtam a gyönyörűségtől és egyből megvettem. [link]
[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
nagyúr
Valami ilyesmi van nekem is valahol, de nekem inkább másféle pisztolyokkal volt dolgom meló során. Az ilyen furmányos mesterkedésekhez sose értettem...
Mit gondoltok, miért katona lett belőlem? Hát mert nem értettem semmihez!
Anno megszereltem képcsöves óriási TV-nket, mert se kép se hang nem volt. Utána bekapcs, minden bejön szépen, kb 5 perc múlva nagy durranás, tök sötét lett az egész lakásban és a TV szépen lángolni kezdett! No azóta inkább nem nyúlok elektromos dolgokhoz... kicsit most is parázok ezzel a töltővel!
-
tordaitibi
veterán
válasz ubyegon2 #42861 üzenetére
A JóIstenke lássa lelkem, nem szívatásként, semmi szándék nincs de ilyen pillanatokat vártam azóta amióta 5-6 éve le lettem oltva Linux ügyben. Mint tökláma.
Nemcsak itt! Máshol is, kb. 4 fórumon.
Ez amit leírtam nekem becsukott szemmel alvás közben megy. Másnak meg mások az erősségei.
Ezért kell tanulni és nyitni minden irányba.
Ne félj a mutatványtól, légy férfi Sniccer meg szigszalag csak akad otthon.
Készen van már? Már működik is a laptop? Aha... mintha látnám, Laptoplátó Tibi topik, jó lesz ez, ügyi vagy. -
nagyúr
válasz tordaitibi #42862 üzenetére
5-6 éve le lettem oltva Linux ügyben
De max jobbító szándékkal!
Ezért kell tanulni és nyitni minden irányba.
Azért én úgy vagyok ezzel, hogy vannak szakterületek, amik túl veszélyesek ahhoz, hogy én megpróbáljak bennük jeleskedni! Az nem okoz fizikai veszélyhelyzetet, hogy mennyit balfackodsz a Linuxszal, de az én villamossági ügyeskedésem más tészta!
Készen van már? Már működik is a laptop? Aha... mintha látnám, Laptoplátó Tibi topik, jó lesz ez, ügyi vagy.
Örülök neki, hogy végre Te lehetsz a másik oldalon! De nincs kész semmi, mert nem kapkodom el. Holnap frissen csak, amúgyis mindent elő kell halásznom, mert mindent minig megtalálok, de pont akkor, mikor az a valami qrvára nem kell! Ami miatt óvatosabb vagyok, az az is még, hogy éppen azért vettem ezt a nagyszerű Dell Latitude notit, mert a HP Elitebookom töltésének érintkezése kezdett nagyon rossz lenni. Azon csak külsérelmi harapások voltak, szóval ezt nem tudom a nyuszira kenni!
Minő szerencse, hogy 67W-os a telóm töltője, így nem is hajt a tatár sem. Max kényelmetlen, mert nem hosszú, mint a Dell töltőkábel. (szigszalagot egyelőre csak pirosat találtam, pedig direkt van fekete is)
[ Szerkesztve ]
-
I02S3F
addikt
Felraktam azt a nyamvadt 24.04.1-et és az egyik appom (bijiben) elchras-elt. A fene megeszi! Mondom belenyugszok, hogy sok minden snap-ként fut, mert szeretem az Ubuntu színvilágát, meg kinézetét. Erre crash. Hogy nyúvadjon meg! Felmerült bennem, hogy felteszem az előző LTS-t, még supportált. Szeretem az Ubuntu-t!
-
-
mtomi95
senior tag
Fu ez a nap!
Mi lehet annak az oka, hogy Windowson mindegy melyik böngészővel melyik driverrel használom a gépet a Disney és a HBO max villog, elmegy a kép, pattog a hang pixel hibás lesz minden amit csak el tudtok képzelni…
Azt hiszem anno ezért váltottam Linuxra, mert random villant egyet a TV használat közben.
Ma azért került vissza a Win, mert lecseréltem a gépet. A kártya és a táp maradt a régi és gondoltam, hogy teszteljem mit bír a cucc a játékokhoz fordultam.
A gáz, hogy minden működik. A “gépigényesebb” játékok szépen futnak (Just Cause3, 7Daystodie) a Youtube is megy minden további nélkül, de ezek a streaming szolgáltatások nem…
Mi a fene fut a Linuxos rendszerben ami a Windowsosban nem, hogy ott működik normálisan?
Próbáltam minden félét egyszerűen nem akar összejönni a dolog.
GTX 1050Ti
LG TV 1360x768Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
-
válasz mtomi95 #42867 üzenetére
Hogyan van összekötve a Tv-vel? Más eszközzel nem csinálja? Csak a TV-n villog, vagy a monitoron is? Vagy a TV a monitor?
A logban nem panaszkodik közben semmire?
Másik böngészővel is próbáltad? A HW gyorsítás be van kapcsolva?[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
mtomi95
senior tag
HDMI kábellel van összekötve. Próbáltam azt is, hogy másik kabellel, de ugyanaz a hiba.
Más eszközt nem tudok rá kötni most és nincs rajta csak a TV.
Próbáltam Chrome és FF-al. A hardveres gyorsítást ki és bekapcsolni az összes Windows gaming hülyeséget kikapcsolni, de semmi.
Hol tudom megnézni mit logol?
Verziószámra ugyanaz a driver van fent mint ami Ubuntun is, de semmit nem segít.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
-
mtomi95
senior tag
Igen a TV natív felbontásán megy a rendszer és nem állítható a frissítése. 60Hz
Azt meg valahogy megnézem, hogy tudnám a TV-n “monitorozni” min fut éppen. Nem okos TV így lehet nincs erre mód.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
-
mtomi95
senior tag
Az egész kép! Konkrétan olyan mintha épp kipurcanna a kártya. Most hogy mondod igen konkrétan ez lehet a háttérben! Az összes streaming lejátszó buggol. Lehet, hogy azt hiszi fel akarom venni valamivel?
Mert a YT, VLC meg mindegy egyéb oké.
Lehet az a baja, hogy az összes Winfos védelmet kilőttem? Smartscreen, defender. Meg kontárkodtam ezek kikapcsolasa miatt a gpeditbe és szolgáltatásokba. Elképzelhető hogy winen ezek valamelyikével próbálja védeni a tartalmat a gyártó?Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
tordaitibi
veterán
Fáradjanak át az urak a W10 topikba, nemcsak azért mert erősen off hanem ott esélyesebb a kérdésre választ kapni
-
válasz tordaitibi #42876 üzenetére
Bocsi! Én értettem félre, azthittem ubuntun villog.
-
Egy frissen telepített 24.10-zel mit kell varázsolni, hogy RDP-vel tudjak rá kapcsolódni?
A Beállítások, Rendszer, Távoli belejelentkezés bekapcsolva, gépnév rendben, felhasználónév/jelszó beállítva
Amikor Mac-ről próbálok rá kapcsolódni, ezt kapom:
Hiába változatom meg a nevet/jelszót, ugyanezt kapom.
Helyi hálón, mini pc. Ugyanezen gépen win10-re hiba nélkül kapcsolódok.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
RDP? Az nem a Windows sajátja? Úgy tudom Linux-on VNC megosztás van alapból. Viszont a Wayland nincs barátságban vele. Nem tudom hol tart most a fejlesztés.
Plusz macOS alatt elég buta a beépített VNC, nem ismeri a linux user/pass-al történő bejelentkezést. Lehet elég lenne egy okosabb pl.RealVNC kliens telepítése. Esetleg a Linuxban turkálni, hogy hol van a konfig fájl. RaspberryPi OS alatt szerencsére ki van vezetve GUI-ra: [link]Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Ubuntu natívan támogatja az MS RDP-t, a Mac-re meg van Microsoft alkalmazás.
A vnc (vagy más "asztal távirányítás") nekem nem jó, mert egy olyan mini pc-re akarok csatlakozni, amire nincs kötve semmi (se monitor, se bili, se egér), vagyis a fizikai gépre nincs bejelentkezés.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ubuntu alá van az XnView-nek valami alternatívája? A feladata az lenne, hogy valami egyszerű, gyors módon - tehát csoportosan - képeket tudjak méretezni és konvertálni?
Win alatt valahogy így néz ki:
-
-
nagyúr
válasz V.Stryker #42886 üzenetére
Igazán nincs mit! Sejtettem, hogy még nincs ebben gyakorlatod, amúgy ezt linkeltem volna:
XnView Classic Alternatives for Linux
Elég sok program crossplatform, de tényleg az a legjobb még az elején, ha rákérdezel.
A linkelt oldal egész jó, így is tudsz csoportosítani, csak szűrni kell Linuxra:
Jól áttekinthető, látod a platformokat, etc..
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz V.Stryker #42888 üzenetére
15 Ways to Tweak Nemo File Manager in Linux to Get More Out of it
Linux Mint fájlkezelőjét érdemes felrakni Ubuntura is, sok plugin van hozzá, de alapból is jobb kétablakos filemanager, mint a default Ubuntus.
Alternative File Managers to Ubuntu 24.04's Default Nautilus
[ Szerkesztve ]
-
válasz ubyegon2 #42891 üzenetére
Fogalmam nincs, évtizedek óta megfelel az egy vagy több külön ablak. ~20éve, mióta Mac-re váltottam át/leszoktam a 2paneles fájlkezelőkről.
Most meg se tudom nézni, most Mint van a laptopomon, de nehogy eláruldk!Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
mtomi95
senior tag
Vissza raktam az Ubit itt nincs olyan hiba a streaming szolgáltatásokkal cserébe random újra indul a gép.
Felakartam tenni egy Manjaro-t az már a telepítéskor újra indul bármelyik driver opcióval próbálom szóval tiszta jó…Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
-
mtomi95
senior tag
Lefuttattam rajta 1 pass-t jó volt.
Táp az rendben. Nem az első konfig amit végig visz.
Ez az újraindulás nem volt Windowson.
Naplózásban ami egy ilyen leállás után van mit kell nézzek (ide másoljak)?Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
válasz mtomi95 #42896 üzenetére
1 pass az semmi. Persze ez nem feltétlen memóriahiba, lehet táp, vga, alapap, bármi.
Ha két ennyire eltérő distrón(más kernel, más driver verzió) is újraindul, az nem valószínű, hogy SW hiba.Az aktuális boot naplója:
journalctl -b
Az előző boot naplója:
journalctl -b -1Elég hosszú, és zanzás, szóval ne ide, hanem vmi szövegmegosztóra. Alaplap BIOS-a alapon van, vagy tuningoltad? Milyen proci van a gépedben? Nem lehet hogy csak az Intel betegsége jött elő nálad is?
-
mtomi95
senior tag
Most a 4 modulból ami benne van kicseréltem a legnonamebb ramot egy markásabbra hátha.
Mostmar akkor megvárom a log infoval a következő rebootot!
Alapon van a bios. i7 4470K van benne! Nem hallottam erről az intel betegségről mi ez?Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
ldave
félisten
Egy frissítés (24.10, Linux 6.11.0-9-generic) után a második monitort nem látja a laptopom.
xrandr --listmonitors:
Monitors: 1
0: +eDP-1 2048/340x1152/190+0+0 eDP-1
ubuntu-drivers devices:== /sys/devices/pci0000:00/0000:00:01.0/0000:01:00.0 ==
modalias : pci:v000010DEd00002560sv00001028sd00000B56bc03sc00i00
vendor : NVIDIA Corporation
model : GA106M [GeForce RTX 3060 Mobile / Max-Q]
driver : nvidia-driver-535-server - distro non-free
driver : nvidia-driver-535-server-open - distro non-free
driver : nvidia-driver-560-open - distro non-free recommended
driver : nvidia-driver-560 - distro non-free
driver : xserver-xorg-video-nouveau - distro free builtinHa megnyitom az Additional Drivers menüt, akkor percekig gondolkozik, majd ezt mutatja:
Valami tipp a továbbiakra? Próbáljam kikapcsolni az Nvidia drivert?
A Slime draws near! Command?
-
I02S3F
addikt
A nyamvadt inkscape snap nem tudodd a /home alá meneteni. Szórakozok is én ezzel van is nekem időm, munkaidőben, munkafeladatra. Bootolok egy 10-et és azzal megcsinálom pillanatok alatt.
-
I02S3F
addikt
válasz I02S3F #42904 üzenetére
Na! Mondom felrakom a Fedorát, hogy azon nincs snap, nincs gond. Igen ám, csak a Fedorát annyira nem ismerem. Ráadásul töröltem a /efi partíciót, csak így engedte telepíteni magát. Na ezzel meg ment a levesbe a windows 10-em.
A 10-et helyreállítottam. Sajna munkahelyre szükséges a 10, hiába a Linux-ot szeretm
-
tordaitibi
veterán
válasz I02S3F #42906 üzenetére
Siman helyrehozhato a Win ha ilyen efi torles elofordul.
Ilyenkor favago modszerrel a mutatvany elott menteni kell az efinek a Winre vonatkozo tartamat majd visszamasolni az uj efire.
Fedorat nem ismerem, eddig minden linux telepito elfogadta ha masodik efi particiot csinaltam es ezt megmutattam a telepitonek.1x volt ebbol kalamajka, az igaz akkor nagyobb mennyisegu efi particio volt epp a gepben es a linux telepitonek meghaladta a kepessegeit Amugy jarhato ut.
-
I02S3F
addikt
válasz tordaitibi #42907 üzenetére
Hibás vagyok, mert egyre kevésbé akarok maceráskodni! Annyit várok el a rendszertől, hogy hiba nélkül működjön! Az Ubuntu-t ismerem a legjobban. Meg tök sok help van hozzá, csak #42904-ben leírt nyamvadt snap! A fene akarja buherálni a rendszert!
-
kpityu2
őstag
válasz I02S3F #42908 üzenetére
Sajnos már nem nagyon érdemes megkockáztatni a másik partícióra telepítést a bootloaderek kavarása miatt. Én mindig úgy csinálom, hogy külön vinyóra teszem úgy, hogy a másik ki van húzva. Amikor megvan a telepítés, utána megoldom hogy az induló loader meghívja a másikat. Általában a bootsorrendben beállítom indulásnak a Linuxot, az úgyis megkeresi a Windowst és beteszi a listába. Ezután már csak a grub mappában kell kókányolni, hogy kényelmes legyen a bootlista. Hiába EFI meg akármit is indíthat, ha minden oprendszer össze-vissza barmolja a saját izlése szerint.
Ha a snapot el akarod kerülni, akkor figyelj, hogy a tárolókból telepítsél ne a Szoftverek, Discover meg hasonló szoftveráruházakkal, mert ott össze van kutyulva minden. Vagy a szoftver honlapján keress egy rendes telepítőcsomagot.Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
amdni
aktív tag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni az alábbiakkal kapcsolatban:
Távolról használnám a gépem (PC) Ubuntu és Windows operációs rendszerét is (Virtalbox egyéb okból nem jöhet szóba).
Ha pl. az Ubuntu fut, a Grub Customizer program segítségével át tudom állítani, hogy újraindítás után ne a Linux hanem a Windows induljon el.
Eddig ok, viszont fordítva egyenlőre még nem megy, nem találtam működő megoldást.
Windowsra nincs Grub Customizer, hogyan tudnám módosítani a boot sorrendet?Köszönöm előre is!
-
kpityu2
őstag
Windows alatt az EasyBCD-vel tudod legkönnyebben buherálni a bootot. Viszont linux alatt nagyon nem ajánlott a Grub Customizer, teljesen elkutyulja a grub beállításait. korábban én is használtam. Linux alól a
sudo grub2-set-default x
parancs kiadásával tudod beállítani az alapértelmezett bootot, ahol x a bootolandó bejegyzés sorszáma. (A mai linuxok a grub2-őt használják). Legegyszerűbb ha csinálsz egy v. két shell scriptet és kiteszed az ikonjait az asztalra. Windows alól meg azt hiszem a Grub2Win progival tudod a linux grubot módosítani.Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest