- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
JONAS77 #7893 üzenetére
Nem azért mondom, de ha minden assist ki van kapcsolva a 2011-es játékban, akkor pont olyan a fizika mint egy valódi f1-es autónak.
És ezt olyantól hallottam, aki már ült és vezetett f1-es autót (talán még ezt a fórumot is olvassa).
Egyedül a G erőket nem érzed, de ez nem a játék hibája. -
Steady74
addikt
válasz
JONAS77 #7790 üzenetére
minden év szeptemberében jön ki a gamma, eddig azt hiszem 23-a volt a "nevezetes" nap. Szerintem az itteni társaság jó része meg fogja nézni a rF-t, én is, de ha a szórakozásról, könnyed játékról van szó, lehet marad az F1.
Amit várok nagyon az a GRID2 lesz, jó kis túraautós versenyekkel!
-
fess
őstag
válasz
JONAS77 #1626 üzenetére
sztem mindenképp próbálj ki egy driver frissítést, dx frissítést,gfwl frissítést,aztán ha úgy is lesz gond,akkor kell gondolkozni mi a probléma.
pcguru1: örülök,hogy jobb lett,azért nézz szét a topikba,vannak az enyémtől sokkal jobb setupok is,sztem jók azok a force india-hoz is.
itt van kuala lumpur száraz:
front/rear:4/4
balance:50/50 pressure:high
front/rear:8/11
front/rear: 1/1 ; front stif/rear stif:8/8
gearbox: egyes 141-ig,többi négyzet alatta
camber front/rear: 3,10/összes többi csuszka ez alattMás tollával nem akarok ékeskedni,nézz szét Trihorn setupjai között,shanghai-ban az övét használtam,nagyon jó
Este beszállnék én is egy kis multiba,majd vegyetek már fel,a nevem: fessHUN
-
polonic
félisten
Erre válaszoltam legelőször. Igen, van. Már régóta, már pre-load is van.
És ott az indoklás, hogy miért nem látod te.
A gfwl-es dolgot is leírtam, hogy ennek ellenére miért működik nálad.
Szerintem mindent normálisan és érthetően leírtam. Ebből meg lehetne érteni, hogy mi a helyzet.
-
-
polonic
félisten
Meg is van a magyarázat.
Azokból az országokból, amelyekben nem támogatott a GfWL, onnan nem is lehet olyan játékokat venni. Ez nem tudom, hogy mindegyiknél így van-e vagy csak Codies játékoknál.
Vegyél dobozost vagy kérj meg valakit, aki gfwl támogatott régióban van, hogy vegye meg neked a te adataiddal bejelentkezve a steamen. Bár ez nem 100 %, hogy működik. Vagy az is jó lehet, ha elajándékozza neked steamen.
-
Motion_Blur
félisten
Minden pályára az 1-es hátsó szárny az ideális az F1 2010-ben.
Spa-ban még esőben is fullon lehet venni az orúzst, reméljük ezeket most javították. Meg persze az sem teljesen életszerű hogy a Les Combes előtt 380km/h-s csúcssebességet lehet elérni... ha jól láttam itt 340 körül ment a Lotussal, ami még mindig sok sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest