Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
JONAS77
üzenetére
Nem azért mondom, de ha minden assist ki van kapcsolva a 2011-es játékban, akkor pont olyan a fizika mint egy valódi f1-es autónak.

És ezt olyantól hallottam, aki már ült és vezetett f1-es autót (talán még ezt a fórumot is olvassa).

Egyedül a G erőket nem érzed, de ez nem a játék hibája. -
Steady74
addikt
válasz
JONAS77
üzenetére
minden év szeptemberében jön ki a gamma, eddig azt hiszem 23-a volt a "nevezetes" nap. Szerintem az itteni társaság jó része meg fogja nézni a rF-t, én is, de ha a szórakozásról, könnyed játékról van szó, lehet marad az F1.
Amit várok nagyon az a GRID2 lesz, jó kis túraautós versenyekkel!
-
fess
őstag
válasz
JONAS77
üzenetére
sztem mindenképp próbálj ki egy driver frissítést, dx frissítést,gfwl frissítést,aztán ha úgy is lesz gond,akkor kell gondolkozni mi a probléma.
pcguru1: örülök,hogy jobb lett,azért nézz szét a topikba,vannak az enyémtől sokkal jobb setupok is,sztem jók azok a force india-hoz is.
itt van kuala lumpur száraz:
front/rear:4/4
balance:50/50 pressure:high
front/rear:8/11
front/rear: 1/1 ; front stif/rear stif:8/8
gearbox: egyes 141-ig,többi négyzet alatta
camber front/rear: 3,10/összes többi csuszka ez alattMás tollával nem akarok ékeskedni,nézz szét Trihorn setupjai között,shanghai-ban az övét használtam,nagyon jó
Este beszállnék én is egy kis multiba,majd vegyetek már fel,a nevem: fessHUN
-
polonic
félisten
Erre válaszoltam legelőször. Igen, van. Már régóta, már pre-load is van.
És ott az indoklás, hogy miért nem látod te.
A gfwl-es dolgot is leírtam, hogy ennek ellenére miért működik nálad.
Szerintem mindent normálisan és érthetően leírtam. Ebből meg lehetne érteni, hogy mi a helyzet.
-
-
polonic
félisten
Meg is van a magyarázat.
Azokból az országokból, amelyekben nem támogatott a GfWL, onnan nem is lehet olyan játékokat venni. Ez nem tudom, hogy mindegyiknél így van-e vagy csak Codies játékoknál.
Vegyél dobozost vagy kérj meg valakit, aki gfwl támogatott régióban van, hogy vegye meg neked a te adataiddal bejelentkezve a steamen. Bár ez nem 100 %, hogy működik. Vagy az is jó lehet, ha elajándékozza neked steamen.
-
Motion_Blur
félisten
Minden pályára az 1-es hátsó szárny az ideális az F1 2010-ben.
Spa-ban még esőben is fullon lehet venni az orúzst, reméljük ezeket most javították. Meg persze az sem teljesen életszerű hogy a Les Combes előtt 380km/h-s csúcssebességet lehet elérni... ha jól láttam itt 340 körül ment a Lotussal, ami még mindig sok sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák

- Villanyszerelés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 7510,15.6",FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M2000M 4GB VGA,WIN11
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest