Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz
polonic #5592 üzenetére
Tudom, hogy a mezei F1-et nem lehet aktiválni, pont azért írtam oda, hogy Steames key kell nekem.. Van pár olyan játék amit lehet aktiválni Steamen, és én pont ilyen kupon kódra gondoltam, mint amit te is írtál. Azokat mindet lehet aktiválni, függetlenül attól, hogy only Steames játék vagy sem.
-
Neoteric
addikt
-
Neoteric
addikt
Jó áron nincsen valamelyikőtöknek eladó Steam-en beregisztrálható F1 2010 Key-e?
-
Neoteric
addikt
Látom páratok screenshotjából, hogy szép tiszta kék az ég, meg valahogy szebb maga az egész kép, élethűbb..
Hogy tudnám ezt elérni én is? Kicsit sárgás alapból és ez nekem nem bejövős. -
Neoteric
addikt
Ez Xbox controllernél melyik gomb?
puttputt: max respect, én időmérőn csak 10. helyet tudtam elcsípni montecarloban, aztán volt +1.2sec webberhez képest (az lett az első). Racedayen aztán feltudtam tornázni magam a 6ik helyre. Boxban mákom volt, mert csak egyedül mentem ki abban a körben és egyből elengedett a nyalókás faszi.
-
Neoteric
addikt
Nekem tegnap olyan volt, hogy karrierben mentem Melbourneben a Virginnél.
3iknak értem be, de egyik körben Hülkenberget hátulról eltrafáltam és kiírta, hogy kaptam 10 seces büntetést. Erre az eredményjelzőtáblán ott ficegtem első helyen, kiírta még mellé h +10 sec, alattam a többieknek meg rendre +1 lap. Megkaptam a 25pontot is..
Ez vmi bug vagy én néztem be valamit nagyon? -
Neoteric
addikt
válasz
BalaNce87 #1081 üzenetére
Lehet én csinálok valamit rosszul de tegnap pl direkt arra játszottam, hogy mennyire tudom leamortizálni az autót és nekem is csak az első szárnyak estek le az autóról.
Se keréktörés, se orrkúptörés se semmi, pedig minden hosszú egyenes végén padlógázzal rongyoltam a falba.. Külön lehet állítani valahol a törés szintjét v mi? Dirt2be minden verseny előtt megkérdezte asszem. -
Neoteric
addikt
válasz
mephi666 #934 üzenetére
Hát én egy ilyent vettem először, de megbántam mert elég kényelmetlen nekem a használata, de lehet ez csak egyén függő dolog.. meg a gombok is elég nehezen nyomódnak. Nekem sokkal jobban kézreáll az xboxos verzió. Meg hát nincs azaz érzésed, hogy szétesik a kezedben, szerintem jól össze van rakva.
Nekem megérte a felárat. -
Neoteric
addikt
válasz
mephi666 #930 üzenetére
Én X-Box controllerrel tolom és csak ajánlani tudom, a létező egyik legkényelmesebb gamepad. Plusz nem kell neki semmi driver meg progik, rádugod és megy. Sőt az ilyen Games For Windows címkével ellátott játékoknál még am enü is átvált X-Boxosra, szal nem az lesz pl h Enter a belépés ESC meg ki, hanem A belép, B vissza, stb.
Lehet kormánnyal még élethűbb lenne, de én kényelmesen fotelből szoktam tolni az ilyen játékokat, és arra sztem eza legjobb megoldás. Nemmellesleg a komolyabb kormányok, mint ahogy te is mondtad nem olcsók. -
Neoteric
addikt
De PC-n sztem jobb a grafika, legalábbis amiket néztem screenshotokat, összehasonlítva PCt boxot meg ps-t, ott PC überelt mindent.
Én azt szoktam mikor van pár szabad órám, hogy kicuccolom gépet nagy tv elé a nappaliba, aztán xbox controllert rádugom és fotelből élvezkedem. Ezt a hagyományt sztem folytatom F1-el is.
Engem meggyőzött a játék, bár csak egy félórát játszottam a virginnél, de sztem fasza. X-Box kontrollerrel tolom, első 2-3 körben gyakran látogattam a bukóteret, de aztán rááll az ember keze, szokás kérdése szerintem az egész. Mondjuk még a manuális váltást nem mertem kipróbálni, egyelőre örültem, hogy a pályán tudtam maradni. Szerintem híven követem a PC játékok vásárlásával kapcsolatos elvemet és megyek a boltba 24ikén..
-
Neoteric
addikt
Én is filóztam most a napokban, hogy talán be kéne ruháznom konzolra, mondjuk egy X-BOX 360 Slim 250GB-ra, de aztán rájöttem, hogy PC-t ha rákötöm nagytvre + rádugom xbox controllert akkor ugyan ott vagyok, sőt még előrébb, mert PC tényleg kiadja a 1920x1080-at, meg van élsimítás is. Aztán ha FPS-t játszok, akkor meg ott az egér+bill, ami egyértelműen jobb mint a kontroller.
Egyedül azt bánom, hogy DJ Hero nincsen PC-re, azt kipróbálnám pedig. -
Neoteric
addikt
Tetszik a játék nagyon, viszont nem értem, hogy a visszajátszásnál mért csak a saját autód húzza az esőfüggönyt, mikor élő játékba az összes többi autó is húzza?
De hát ez legyen a legnagyobb baj vele..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpársportok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest