Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
Levették a Voyager játékot Steam áruházból?
-
eshe
tag
Sajnos úgy látom, hogy a mai lebutított társadalomban egyszerűen nincs erre idő és igény. Összehasonlítva, hogy a kilencvenes években és most hány film készül egy év alatt, valami döbbenetes a különbség. A streamelő platformok pedig még rádobtak egy lapáttal. A hatalmas dömping miatt pedig egyre kevesebb az eredeti ötlet.Ezért úgy versenyeznek egymással, ahogy tudnak: minél több akcióval, minél kevesebb üresjárat legyen a filmben .Ami üresjáratnak számít, például a szereplők jellemrajza Végül nem marad más, csak egy végtelen akcióhalmaz ,amit nagyon jól láthatunk a mostanában készült filmek többségében. Hogy mennyit változtak a dolgok ezt most tapasztaltam meg, amikor meg akartuk nézni a tizennyolc éves lányommal a *Sándor Mátyás* című sorozatot. A mai korosztály számára ezek már nézhetetlenek. Ugyanez vonatkozik a *szegény gazdagokra* vagy *a fekete gyémántokra*. A gondolkodtató filmekről pedig nem is beszélve. A filmeket le kell butítani egy átlag amerikai gondolkodási szintjére, mert különben nem lehet őket eladni. Hogy ebből mi a kiút, azt nem látom.
Nekem az utolsó jó Star Trek film a *Kapcsolat felvétel* volt.
Ami ezután készült.még a Picardos verziók is nézhetetlenek. -
Dinomano
őstag
"Társadalompszichológiailag" (van ilyen fogalom?) igazad van. Én '79-es vagyok, a '80-as években szocializálódtam teljesen. Szerintem az alap lelki habitusom pozitív, még akkor is, ha x*r dolog történik velem.
Ami legjobban zavar egy rakat mostani sorozat és film esetén: Nem tudnak karaktereket írni. Régen egy jobb sorozatban/filmben vagy játékban olyan karakterek voltak, akikről több oldalnyi jellemrajzot lehetett volna írni. Most meg valami ilyesmi jellemrajzok vannak:
"Tetoválása van, morcos és néger", "kövérebb, vicces és dadog"
(Valamint a külsőségek, amitől hányok. Tiktok-nemzedéknek extremitásig fokozva a látvány. Új Trek-ek, Section 31) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na igen, az Enterprise szinkronja az önmagában ok megtanulni angolul, de legalább is felirattal nézni...
*friss hírek szerint mára lebontották mind az Athena, mind az SNW Enterprise hídjait. És ismét felmerült az ST: United, az idősebb Scott Bakulával, mint a Föderáció első elnökével.
-
eshe
tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Nem tudom,én nem érzem hogy tul sok lenne az üresjárat.Annyira szerteágazó a történet,és a csak hajón játszódó trekekhez képest jóval több szereplőt mozgatnak.Meg a politikai áskálódások külön színt hoznak a történetekbe.Talán itt nem annyira szembetűnő az a trekes mém,ha valami új szereplő jelenik meg,az valószínű hogy nem éri meg az epizód végét élve.
Na meg itt a főbb szereplők színészi qvalitása és a szinkron minősége is fényévekre van pl. az enterprisetől,az azutániakról nem is beszélve. Lehet hogy itt még az is szempont volt,nem csak a kvóta besorolás
Egyébként én is úgy nézem,hogy az érdektelen részeket kihagyom.
Szerintem az SNW sikerének az is titka,hogy a gyengécske forgatókönyv ellenére viszonylag elfogadható és szerethető szereplőket sikerült összeszedni.Ennek az ellenpéldája a discovery,ahol a forgatókönyvben több volt mint amit ezzel a full unszimpatikus szereplőgárdával és rendezővel kihoztak belőle.Majd ha a kurman, k.kennedy féle kontraszelektált barmokat kiszórják és helyettük J. Nolan,L Joy szerű producerek lesznek,akkor várhatjuk a megujulást.Addig pedig gyász és szenvedés
.
Ennyit még hozzátennék ,hogy az itt jelenlévők többsége biztos hogy az ezredforduló előtt született.Az még a remény évszázada volt,ami a trekkekben is jól látható pozitív kisugárzást adott az akkor született dolgok többségének.A mostani kor pedig egy erősen negatív,reménytelenül rettegő szemlélettel bír,ami jól tettenérhető a most készült alkotásokban is.Mivel mi nem ebben szocializálódtunk,ezért is viseljük ilyen rosszul ,ellentétben a mostani generációval,akik ehhez vannak szoktatva.
-
-
Gowtuvix nem létezik, nem bánthat:

-
Dinomano
őstag
Nem rossz a DS9, de nekem beletört a bicskám az újranézésbe. Annyi a filler epizód, hogy a 3. évad közepén feladtam. Folytatnom kellene. Lehet, majd úgy csinálom, hogy kihagyom a töltelékrészeket. A nagy "ellenlábas", a Babylon 5 (még a gyengeségei mellett is) jobban tetszett/tetszik.
-
eshe
tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Én is támogatom hogy a vulkániak ne legyenek egysikú,egydimenziós karakterek.Azonban az nagyon durva lett hogy szinte igazi köcsögöket csináltak az addigi jófiúkból.Szerintem a közönség nyomására finomitottak a későbbiekben,és a vulkános részekben látszik hogy történetet gyártanak ennek a megindoklásához.
Külön csavar a történetben hogy az eddigi trekkekben sokszor jellemző "a nagy fehér szellemi felsőbbrendű majd megmutatja hogy kell ezt csinálni" mentalitást megtapasztalhatjuk a másik irányból is.Az meg hogy láthatjuk hogy hogy keletkeznek a későbbiekben természetesnek vett dolgok,külön öröm a számomra.Nekem egyébként jelenleg a személyes kedvencem a DS9,ami szerintem kicsit méltánytalanul háttérbe van szoritva a Voyager és a TNG mögött.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valaki lefordította ezt a mémet...

DickHard kapitány.
-
Dinomano
őstag
Enterprise lezárás az NAGYON-NAGYON rossz lett, ennél még az is jobb, ha cliffhanger-el hagyták volna félbe a sorozatot. (Ennél még a SGU hibernálós "felfüggesztése"/lezárása is jobb volt.)
Nekem a súrlódások a vulkániakkal kifejezetten tetszettek (titkolóznak, fejlettebbek, gyám szerepkörben vannak). Valahol még indokolt is a dolog. Ami miatt szeretem a sorozatot: Földhözragadtabb technika (Csákja, félnek a transzporter-től, kisebb terek. Ráadásul itt még figyeltek arra, hogy régebbinek érződik a technika, nem úgy van, mint a SNW-nél, hogy nem tudod összehozni a TOS-al kinézet terén.) + természetesebben viselkednek, még nem "Star Trek"-esen.Ez az Academy szerintem is más vonalon halad, de a tökömnek kell egy átskin-elt Wednesday/Monster High középiskolás sorozat. Főleg az a gáz, hogy erőltetik a béna humort is. Ennyi erővel (hogy tippeket adjak Kúrman-nek:) jöhet a főzős Trek műsor, vagy egy ál-reality, esetleg bollywood-movie.
-
eshe
tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Ezzel csak annyi a probléma,hogy bár az ötlet jó ,de azoknak akiknek ezt a sorozatot szánták semmit nem mond ez a történet.Ugyanez az omegával is,aki nem látta a voyagert semmit nem ért az egészből.Ennek a sorozatnak az előképe inkább a Harry Potter mint az ST.Pont annyit varázsolnak benne szinte,a felállás is hasonló ,a szereplők motivációja,az állandó lelkizés, a varázspálca hiányzik csak.Ugye akkor még nem volt a kötelező lmbtq,ennyi a különbség.Már alig várom az új HP sorozatot,hogy ki lesz a meleg: Hermióne,Ron,vagy maga Harry
.
Aki meg régi trekker annak meg az a véleménye az egészről ,ami itt a hozászólásokból is látható.
Szerintem az Enterprise is egy jó sorozat lenne,csak elkövettek benne néhány jelentős hibát:pl. a főgépész karaktere a magyar szinkronnal együtt valami borzalmasan irritáló.A kapitány sem valami szimpatikus karakter a vízilabda mániájával.A vulkániak karaktere teljesen ellentétes az előző sorozatokban róluk alkotott képpel,a sorozat első évadában pedig sok az érdektelen rész.Később azért a föld elleni támadás és az elkövetők felkutatása nagyon ütős lett.Ezután a szintén kötelező nácizástól kezdődően elfogyott az ötlet.A sorozat lezárásáról pedig sokáig azt hittem hogy ez mindennek az alja,de aztán megérkezett a discovery
-
Dinomano
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Eh, biztos sikerült volna elrontani ezt az ötletet is. Nem menti az Academy-t az sem, hogy a vége felé volt talán 1-2 nézhetőbb (de még x.r) rész.
Tegnap megnéztük nagyobbik leányzóval az Enterprise első részét (Broken Bow), még mindig jó az a sorozat. Utoljára huszon éve láttam, mikor kijött a széria. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Robert Picardo (a doki) nyilatkozta most, hogy az Academy törlése miatt már nem fog sor kerülni egy epizódra, ami az ő ötlete lett volna, amiben találkozik azzal az OSH másolattal, amit a Voyagerről loptak el egy rajtaütésnél és hosszú ideig ott maradt egy bolygón mint sebész prof, míg nem honvágya okán kért egy kis hajót és elindult haza.
Azt mondja úgy csinálták volna meg, hogy a másolat, az eredeti, fiatal énje lett volna, gondolom valamilyen de-aging eljárással. Academytől független, ez speciel érdekes lehetett volna.
-
-
Dinomano
őstag
Nekem úgy tűnt, hogy nincsenek ötletek. Még 10 részre való sem. Kár, mert a legénységet bírom, Pike-ot is. Lehet, frissíteni kellene a kreatív stábot, vagy keresni sci-fi írókat! Összes új Trek közül még ez az egyik jobb, de érezhető, hogy nem tudnak mit kezdeni a legénységgel.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
O'Brian szoló a végén kemény
-
-
ehh, isteneeeem. Sajnos sok résznél a Prometheus meg a Covenant jut eszembe: jájj, dicsak, élientojás, mi lehet ebben?
Itt is badzki, 0 agya van sokszor a szereplőknek. 6 felszólítás, h lépjen el a konzoltól, fegyóval a kézben... Egy gondola leabálása egy halucináló embernek 3 perc. Megszállják a hajót fegyveresek... hol vannak a belső pajzsok,hol a transzporter?
if tag <> csillagflotta
event transport space
endifennyi.
Mondjuk ez így életszerűbb, az AInek -a programozók kihalása után- eznem jutna eszébe...
Utálom az ilyen átgondolatlan, szarul írt sztorikat. 2. évad, 6. rész, itt már 3 pörgetős volt...
-
-
válasz
Dinomano
üzenetére
Meg az összevissza cikázó fénycsíkokról sem szóltak neki, hogy az csak a starwars hülyesége volt. Trekbe igen is lassabb, tengeralattjáró csata szerű jeleneteket szeretnénk
Nagyobb csatákból meg olyat, mint a DS9/B5. Ahol stratégiai értelme is van a dolgoknak, nem csak pittyputty essünk egymásnak színes csíkokkal oszt majd lesz valami. -
Dinomano
őstag
Strange New Worlds még nézhető, bár ott is van egy-két gyengébb szál, mint mikor Chapel nővér bepasizik, mert "csak", azért hogy lehessen bonyolítani a szerelmi szálat Spock-al.
Szárnyas fejvadász óta tudjuk, hogy androidokkal lehet csak kolonizálni!
Eugenikus háborúk: Ne várj túl sokat a Kurtzman stábtól; ők (a látottak szerint) csak annyit tudtak/tudnak a Trekről, hogy palacsintasütő űrhajók vannak, meg pizsamába öltözött elfek.
-
válasz
Dinomano
üzenetére
És nem is kell mélyre ásni: Eugenikus háborúk. Gyakorlatilag szűz terület (voltak utalások, adatok, de semmi olyan, amit ne lehetne egybegyúrni), mindent is elbír, rengeteg témát lehet rá építeni. A téma aktuális, ahogy egyre inkább téma a mars és a hold "meghódítása". Az ember ebben a formában alkalmatlan bármi tartós űrbeli dologra, így valószínűleg a genetikához kell fordulni, ha nem hullákat akarunk bevetni kolonizálásra.
Elkezdtem a strange new worlds-t nézni, tetszik a többsége, a második éved felénél tartok, eddig 2-3 "áttekerős" rész volt csak.
-
Dinomano
őstag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Tulajdonképpen az egész burn történetszálat le lehetne kezelni annyival, hogy valaki a 2300-as évek végén kijön a holofedélzetről, és lezárja a szociológiai jövőkutatás projektet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Petíció indult az Academy megmentésére.
30k aláírás eddig. https://www.change.org/p/renew-star-trek-starfleet-academy-for-a-third-season -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ilyen, amikor jóra használják az AI-t.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nem hallottál még a skót Klingonokrol?
-
Vesa
veterán
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Ez komoly? Mondjuk már nem lepődöm meg ezen sem.
-
Dinomano
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nekem a 6. rész környékén tűnt fel, hogy szoknyában van.
Eh, a sorozat annyira xar, hogy nem oszt, nem szoroz, hogy szoknya vagy nadrág van rajt! -
[HUN]NIMROD
senior tag
És amikor azt hiszed hogy a klingont már nem lehetne jobban megalázni, észreveszed hogy szoknyát adtak rá...
-
Vesa
veterán
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Mondjuk erre a kurmanra csak rá kell nézni és látszik, hogy rettentő beteg. Normál esetben egy bányában lenne a helye, vagy ott sem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem bírom ki, hogy a kritikus ivó videóját ne linkeljem be.
Ő egyébként nagy ST fan. -
Shocking:
"EXCLUSIVE: “Star Trek: Starfleet Academy” will end with its upcoming second season.The show failed to find a significant audience, not ranking on Nielsen’s Top 10 streaming viewership charts at any point during its 10-episode first season."
-
Én egy darabig követtem ezt a csávót de már 60-szor jósolta meg, hogy vége a woke Star Trek-nek, meg hogy földbe állt stb. Ilyen szempontból jobban szeretem a részeg csávó videóit mert azok legalább viccesek.
Amíg Kurtzman nem távozik addig teljesen felesleges arról beszélni, hogy mi lesz. A legjobb amit tehetünk, hogy nem beszélünk a New Trek-ről, nem adunk nekik negatív reklámot se.
-
Dinomano
őstag
A Trek fan filmeseknek mikor osztanak díjat? A Trek Renegades-t most néztem meg, leesett az állam a minőségen! Meresztettem a szemeim, hogy még Edward Furlong is bent volt...

(El)Kurman-t nyárson kellene sütögetni vagy bedobni egy klingon küzdőtérre. (Most nem a szoknyás klingonokra gondoltam...
) -
Vesa
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Ebben nekem az a rész volt durva, hogy ez a nyomorult kurman 60-100M dollárt vágott zsebre tkp. azért, hogy tönkrevágott egy 60éve kiváló és igényes franchise-t. És a tetejébe még pont neki sikerült átvennie ezt a Hall of Fame Award díjat, amit a Trek a 60-adik évfordulóra kapott. Ha vallásos lennék most azt mondanám, maxra járatja magát az ördög.
Nem elég, hogy hazavágta az egészet, még hülyére is kereste magát rajta, és a tetejébe még azt a díjat is Ő vette át, amit tulajdonképpen az elődei kiváló munkájáért adtak. Borzalom. -
Vesa
veterán
-
Dinomano
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Azt mondjuk nem értettem én sem, és hatalmas dramaturgiai csavar volt, hogy kiderült hogy a Klingon szoknyásnak már van "barátja". Amúgy meg megúszós baromság, hogy a csaj, aki férjhez akart menni a gyerekhez, egy vállrándítással ejti a "project"-et.
Szerintem az ENT egy frankó sorozat volt, én bírtam. Kifejezetten tetszett, hogy előzmény, és "csáklyájuk" volt vonósugár helyett + tojtak a transzporter-től.
Én guilty pleasure-nek néztem az évad vége felé a Starfleet Academy-t. Utána pedig jöttem ide fikázódni.
Végül is, csoportkohéziót növelő dolog, ha együtt fikázzuk itt ezt a x@rt. (Valahol, meg rohadt szomorú és egyszerre felemelő, hogy minimál pénzen rajongók sokkal jobbat csinálnak ennél a x*rnál.)
Amúgy a design-al kapcsolatban: Sajnos nekem is ledobós az élmény. Őszintén: Így néz ki egy iskola? Csillog-villog minden, ol mértékben, hogy túltöltődik vizuálisan az ember agya. (Ami valahol tudatos, a tik-tok generációt csak túltolt vizualitással tudják megfogni.) -
Nekem elég volt róla a képeket látni, és többet nem is kérek belőle, mert csak katasztrofaturizmus lenne.
Picard S2 olyan retek volt, hogy azóta se néztem meg a harmadikat. Nem akarok megint csalódni.
Lower Decks elég magasra tette a lécet amúgy.
Emellett a Strand New Worlds és a Prodigy is tetszett, de a Lower Decks abszolút viszi nálam 2000 utáni érában a prímet. -
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Igen az alsó kettőn látszik, hogy a kevesebb néha több. Szerintem a dizájn a kényszeres modernség áldozata lett, jelezni kell a nézőnek, hogy ez egy ultramodern hajó és a távoli jövőben vagyunk + a mai tiktok generációt lehet jobban megfogja látványilag nekem viszont zavaró.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Az a baj, hogy annyira nem hagyott bennem mély nyomokat a Picard sorozat, hogy alig emlékszem a hajóra. Viszont most guglizgatva azt mondom a NewTrek közül a Discovery hídja állt a legközelebb talán a klasszikus hídhoz, mondjuk a Voyager-éhez de nem tudom mozgóképen milyen effekteket alkalmaznak ami miatt olyan borzasztóan csillogó, fényes,mű hatást generál, az is lehet, hogy csak egy szőnyeg kellene...
Nézve a Strange New Worlds hidat tényleg tele van b.szva fényekkel, még a korlát is olyan mintha led csík lenne benne. Minek? Oké ,hogy ízlés de na...
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért vicces látni egyébként, hogy anno a Discovery miatt is ment a diskurzus, hogy mennyire nem jó és most azért jó páran nézik mégis ezt is.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Na, hát semmi meglepő, bolond lyukból bolond szél fúj. Az egész egy bziparádé. Én a 7. résznél tartok, hát nagyon magasra tette a lécet az unalom és a nyálasság tekintetében. Nagyon féltem hogy a cicaklingonfiú a cuki rózsaszín tincsével és a csillámhányó között nehogy elcsattanjon egy csók, és kiderüljön hogy az sem a lányokat szereti, erre a végén a semmiből jött a harmadik és kézenfogva távoztak mint a kiscsoportosok. Biztos megint én nem figyeltem oda, de mintha ennek sem lett volna semmi előzménye..? Amúgy mindegy is, ezeket már úgyis csak valami megmagyarázhatatlan mazochizmus miatt követem fél szemmel. Ja és csak hogy világos legyen, a "barátomnál" nézek mindent aki a sorozatokra specializálódott, pénzt nem adok érte
-
Dinomano
őstag
Megúszós, bénán kitalált fantasy-klisé szerű szarokat tett az (el)Kurman és stábja a Trek-be sajnos. A "programozható anyag" is egy megúszós x*r. Warp slug és egyéb baromságok szerepeltetése több kérdést vet fel, ha utánagondol az ember; kezdve a konfettit hányó hüjegyerekkel. Eh...
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Néztem valami gagyi fantasy-t nem rég. Ott volt a főgonosz, a világ túlsó felén "spawnolt". Délelőtt a kávé után elindult a hős, hogy jól levágja. Estére otthon is volt.
Ott elnézi az ember, mert nah... de a Sci-fi azért -főleg a Trek- legyen már kicsit kötöttebb, figyeljenek a részletekre, mert a rajongók kiszúrják a bénázást. Örülök az összefoglalóitoknak, mert így nem fáj, h nincs rá időm.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A hírek szerint most zajlanak a tárgyalások Kurtzman és a cég között, hogy hogyan tovább... Kurtzman oldaláról jöttek csak hírek eddig szóval a saját távozásáról nyilván nem beszélt, viszont szeretne Academy 3. évadot, szeretne Year one néven Strange New Worlds spin-off sorozatot ééééééés még egy "munkahelyi komédiát" is. Ez utóbbi az igazi wtf.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Academy S01E10:
Tulajdonképpen ha elengedjük a távolságok kérdését, az időt amíg eljut egy csillaghajó A-ból B-be, a hajók berepülési irányát sem vesszük figyelembe, meg elengedjük, hogy a doktor csak úgy a semmiből rájött az omega stabilizálás mikéntjére, akkor a sorozat szintjéhez mérten egész jó évadzárót csináltak. Pont jó lenne, ha ennek itt vége szakadna és nem csinálnának több ilyet. -
Akadémia évadzáró... hát ezt fizikai fájdalom volt nézni, kénytelen voltam tekergetni benne mert borzalmas volt ez az erőltetett műdráma, egyáltalán nem éreztem, hogy itt egy jól felépített konfliktus van amin aztán drámáztak egyes karakterek egymással. A gyomrom fordul fel ettől a szartól. Ilyen pocsék írást nem tudom, hogy láttam-e valaha.
De még tetézni akarják a bajt. Exclusive Update On The ‘Star Trek: Year One’ Series Pitch And Status Of The ‘Strange New Worlds’ Sets [link]
Miért kell még egy kibaszott előzménysorozat? Nincs már elég? Valaki esetleg tudja hol lakik Kurtzman?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Chris Pine otthagyta az egész ST világot. Miután nem sikerült a Paramounttal megértetnie mi a probléma a modern trekben, az Academy-t látva ő nem kíván a továbbiakban részt venni semmilyen ST filmben vagy sorozatban.
-
Dinomano
őstag
A Star Trek - First Frontier minőségén le vagyok döbbenve. A színészi játék teljesen jó volt, az effektek zöme is rendben volt. Semmi olyan érzésem sem volt, hogy egy free, fan-made cuccot tekintek meg, és elnézőnek kell lennem a minőség miatt!
-
Dinomano
őstag
-
Bad Pritt
félisten
Ezen hangosan felnevettem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na meg itt a főbb szereplők színészi qvalitása és a szinkron minősége is fényévekre van pl. az enterprisetől,az azutániakról nem is beszélve. Lehet hogy itt még az is szempont volt,nem csak a kvóta besorolás
Egyébként én is úgy nézem,hogy az érdektelen részeket kihagyom.
.

Nagyobb csatákból meg olyat, mint a DS9/B5. Ahol stratégiai értelme is van a dolgoknak, nem csak pittyputty essünk egymásnak színes csíkokkal oszt majd lesz valami.
30k aláírás eddig.