Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
.LnB
titán
Milyen korrekt végeredmény lett.
Én a Clair Obscur: Expedition 33-at feladtam az első Renoir bossfight után. Egész egyszerűen ezt a ritmusjátékszerűségét, már-már QTE alapú harcát nem bírtam. A körökre osztott harcrendszerrel semmi bajom, de amikor ennyire ritmusra kell egy álló harcban dodge-olgatni, az nekem nem tetszett. Ettől függetlenül simán odaadnám neki én is a Goty-t. A másik, amit simán el tudnék fogadni, az a Kingdom Come: Deliverance II. Az a játék valahogy alapból közel áll a kelet-európai szívünkhöz. A látványvilág, az a játéktér, nagyon ismerős nekünk. De én a harcrendszere miatt azt is kihagytam. Csak kipróbáltam. De nem zárkózom el tőle, hogy egyszer végigjátsszam.
A legtöbbet, -és ezt szánalmas is leírnom- ezek közül az Assassin's Creed Shadows-szal játszottam. 20 órát. És ott van az a pont, amikor eléggé unalmassá, önismétlődővé válik a játék. És nem igazán mutat újat. A sztori és a tálalás közepes, a grafika szép, a lopakodós szekvencia bejön. Kellemes nosztalgiával tölt el, mert nekem a Tenchu első két részét juttatja eszembe. Csak egy idő után az is unalmas már. Most félretettem, és nem tudom, hogy be fogom e fejezni.
A kellemesebb meglepetés volt idén számomra a Dispatch. A napokban fejeztem be. Egymás után kétszer végigjátszottam. Kellemes kis játék. Ami inkább interaktív sorozat. Azt viszont eléggé sajnálom, hogy a döntéseink közel sem számítanak annyira, mint gondolnánk. Direkt azért játszottam újra, hogy lássak egy másik sztorit. Ami nincs benne, csak másik befejezés. Ami szerintem a Telltale-től eléggé kevés. De egyszer mindenképp ajánlom mindenkinek. (Elég gáz, hogy nincs teszt róla a Gamepod-on)
Ami meg valószínűleg az év játéka lett volna számomra, ha játszhattam volna vele (PC-n), az a Death Stranding 2. Várom, remélem tényleg megjelenik, és akkor bele is csapok amint lehet. DS2 hiányában én is a Clair Obscur-re szavaztam amúgy.
ui.: Absolum egyébként még tervben van nálam.
-
wolfman
veterán
Na ez az a játék, amihez nekem ninxs képességem, mert annyi kis szar funkció van benne, lehetőségek tárháza, aztán egy idő után millió fele kell figyelni. Ha kevesen vagytok, iszonyat lassan fejlődtök vagy kihaltok a sok véletlen negatív történés miatt, ha sokan, a sok negatív karakter tulajdonságok mellett nagyon résen kell lenni, nehogy valami faszságot csináljanak egymással meg a bázissal a karaktereid.

Viszont haverom nagyon szereti a Rimworldöt, én meg nézni őt, hogy játsza, mert keni vágja a témát.
-
wolfman
veterán
Úgy látom, hogy eddig egyetlen ember mondta a magyar készítésű Mandragora-t. Elkezdtem, nagyon tetszik, bár az első igazi vámpírnál el is akadtam, mert b.zi nehéz lett, még úgy is hogy kitanulhatók a mozdulatai az ellennek, csak istenes reflexek kellenek.

Zene, történet, rpg elemek is baromi jók benne, egyedül talán 2 dolgot tudok negatívumnak felhozni, az egyik a karakterek kinézete, vagyis az öltözeteké, nekem a rajz stílusa elég festménykélt vagy hogy mondjam, lehetne részletesebb. A másik, hogy valamiféle patrónust lehet betenni magunk mellé (az beállítások menüben), aminek eddig semmi funkcióját nem találtam és talán nincs is, pedig tudnék belegonsolni lehetőségeket, de funkciótlan. Szten ezt nem fejezték be a készítők vagy nem tudom.
Egy szó, mint száz, sztem említendő lehetne több embernél! -
válasz
Citrone39
üzenetére
Az említettek közül a Dragon Age: Origins-szel és a Witcher 3-mal játszottam - mindkettőben jóval kevesebb volt a cinema, mint az Exp 33-ban. Jó rég volt, de az rémlik, hogy a Dragon Age-ben tetszett, ahogy a játékmenetbe beépítették a sztorit, a Witcher 3-ban kissé sokalltam a dumát helyenként, de még elment.
-
-
Citrone39
tag
Ezek szerint a Witcher, az SW: KOTOR , a Mass Effect, vagy a Dragon Age sem volt játék 2000-2010 között. Azokban is ugyan ilyen arányban találkozhattál cutscenel. Nem szükségszerű részei, csak látni kell, hogy ez is egy régóta létező módja annak, hogy hogyan adj elő egy játék történetét.
-
-
hunluki
senior tag
Nálam nem friss az év játéka, csupán 2025 volt az év amikor rátaláltam a rimworld-re és megette az éves játékra szánt időm 95%-át
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Blazkowicz
üzenetére
Plusz 1 szavazat a pályán kívül induló Split Fiction-re.
na igen
-
Citrone39
tag
Nem interaktív film az E33. Néha van egy 5 perces beszélgetés benne, utána mehetsz tovább gyilkolni, vagy keresgélni a pályán. Aztán max megint félbeszakítanak 2 percre. Aki ennyit nem bír ki, az csak szimplán nem szereti a történetvezérelt játékokat, amik már a 2000-res években is voltak.
-
válasz
Kergeboci
üzenetére
Ízlés előtt sztem érdemes lenne definíciókat rendbe tenni. Ezek az interaktív film megközelítésű játékok szerintem totál nem egy kategória a klasszikus értelemben vett videojátékokkal, tök nem kellene együtt kezelni őket pl. egy ilyen GOTY szavazásnál sem. De ez messzire vezet.
Nekem is sok játék van, amit nem fejezek be, de ez azért van, mert túl sok a középszerű game, és nehéz őket előre kiszűrni. Az igazán jókat többször is végigjátszom a mai napig.
Amiket említesz, abból a Life is strange ismerős, azt is kb. 30-40 percig bírtam. -
válasz
Kergeboci
üzenetére
Még rosszabb...
Igazából csak a kardozással van bajom, meg a varázslással meg a sárkányokkal.
Emiatt valószínűleg sok story rich játéktól elesek, de én nem tudok azonosulni a középkori miliővel.
Megvettem anno a Witcher3-at....nem megy, bármit csinálok, nem megy, többször nekiálltam, hogy majd most.
Ellentétben a CP2077-el (ha már ugyanaz a csapat), 620 óra eddig.
Megvettem régen szintén a HZD-t, azóta sem értem a végére, nem akarok bőrbugyogós, mammutkabátos karaktereket látni.
-
Chalez
őstag
válasz
noPublicFG
üzenetére
Nekem volt egy kollégám, aki ha filmet nézett, általában a beszélgetéseket "átpörgette", ha volt valami akció, akkor azt nézte. Így kivégzett filmeket néha fele annyi idő alatt is. Szóval így is lehet... Minek beszélgetés, sztory, stb, durr bele headshot
Történetesen a Clair Obscur életem egyik top játéka egyébként
-
-
Inkább csak ízlés kérdése

Engem a játékmenet izgat már évek óta egyre kevésbé. Általában nem is bírom befejezni a játékok zömét. Van azért kivétel, de ott mind hangulat/történet/környezett adta érzet vitt tovább (Death Stranding, KDC 1 és 2, The Alters, MGS részek, Witcher 3, Life is Strange, stb..) -
válasz
Kergeboci
üzenetére
Nekem biztosan nem, mert nem jutok el odáig. Ez ilyen endurance challenge, hogy aki kibírja az elején a töménytelen cutscene-t, az játszhat? Akkor én megbuktam

Gyönyörű szép amúgy a Clair Obscur, nem csak technikailag, hanem művészileg is, jó a zene, érdekes a sztori / világ, de én egyszerűen képtelen vagyok élvezni ezt a start / stop játékmenetet.
Több nagyköltségvetésű játékkal is próbálkoztam az elmúlt héten, mindegyiknél ebbe futottam bele, bár az Exp 33 volt a legextrémebb. Mindegy, legalább nem kell 1M-ért hardvert venni
-
Es a maradek 40 ora mar nem szamit. Amugy akkor Konami barmije sem jatek.
Azzal en is egyertek, hogy a jatekmenet a (szamomra) az osszes eleme kozul a kevesbe erdekes, de meg a korites nelkul is sokaig valtozatos es erdekes. A koritessel egyutt meg megadja azt a jatekot, amit ennyien es ennyire imadtunk.
A Mass Effekt szeria sem onmaga a jatekmenet miatt irta be magat a jatek tortenelembe.
-
Fordissz
csendes tag
Az Indiana Jones and the Great Circle tavaly mindenről lemaradt az év végi megjelenés miatt, gondoltam hogy nem gondolnak rá majd a díjátadókon....
-
ennyi évtized után először - a listáról egyik játékkal sem játszottam.
-
Clair Obscur: Expedition 33. Nem csak az év, de az évtized egyik legjobbja. Játékmenet tekintetében so-so, de az, hogy rávett, hogy én is élvezzek egy jrpg-t, még ha a végére kicsit sokaltam, azért nagy szó.
De maga a látvány világ, a hangulat, a színészek, karakterek és a köztük zajló párbeszédek, a történet, maga az egész környezet, ahol és ahogy játszódik, az egyszerűen lenyűgöző. Imádom, hogy ilyen élményekkel gazdagodhattam.Emellett én szeretném megemlíteni a Dispatch-et is. Szintén nem a játékmenet miatt, hanem a stílusa és főleg a remek humorú szövegkönyv és szinkron hangok miatt. Ez valami hihetetlenül jó élmény volt.
Ami pedig játék-játék és minden más tekintetben is kiemelkedett a mezőnyben:
Kingdom Come: Deliverance II
The AltersElőbbit szerintem ecsetelnem sem kell, utóbbit viszont alig hallom vissza. Nekem az év meglepetése volt. Még a fórumot sem találom amin értekeztünk róla (talán a leállás megette?). Mindenesetre klasszik régi scifi hangulatot keresőknek, akiket nem zavar az összelegozott számtalan játékmenet kicsit suta (de amúgy tök jól működő) mivoltja, és él-hal az ilyen hangulatért, annak bátran ajánlom.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Igen az.
-
oriic
HÁZIGAZDA
És megvan a végleges Top10-es lista!

-
zsolesz967
aktív tag
Nálam a Callisto Protocol.Most jutottem el odáig,hogy játszak vele,bár már megjelenéskor megvettem az alap kiadást.Eddig 3-szor vittem végig, 3 nehézségi fokozaton.Most behúztam a Dlc-t és a Riot mode-ot hozzá..
-
Blazkowicz
tag
Plusz 1 szavazat a pályán kívül induló Split Fiction-re. Nem kis meglepetés volt számomra, hogy ez a GOTY.
-
Nem volt nálam év játéka. Régi játékkal játszom, nagyon gyenge volt a felhozatal.
-
-
RpPRO
őstag
Stalker 2 miért nincs itt?
-
Részemről egyértelműen az ARC Raiders. Remélem a közeljövőben is tolják majd az újdonságokat illetve figyelnek a játékosok véleményére.
-
-
Fitzgerald
veterán
Split Fiction hiányzik az opciók közül, de számomra a Kingdom Come: Deliverance 2 az év játéka.
-
Tutti Georg
csendes tag
Nekem egyik sem én csak COD ozok. WWII ennyi.
-
Hihetetlen jó volt
-
Ferke[HUN]
tag
Kingdom Come: Deliverance ll - Szinte az egész évemet elvitte. Én imádtam az elejétől a végéig.
-
Farkassacred
őstag
Wuchang kiesett. Ment a voks az Expedition 33-ra.
-
Piszmaty76
aktív tag
Engem az idén játszott játékok közül eddig a Where Wind Meet szippantott be a legjobban. Mondjuk közel is
áll a stílusa az ízlésemhez, már jó ideje lecseréltem az animéket CG donghua cuccokra...
-
Bareszotron
tag
Red dead redemption telefonon
-
Kolbi_30
őstag
Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
Az asszony xy testreszei -
nevemfel
senior tag
Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
World of Warcraft Classic
-
PTM
senior tag
Érdemes lenne ABC rendben listázni ezeket a játékokat. Én csak kettővel játszottam érdemben (mindkettő platina):
- Clair Obscur: Expedition 33
- The First Berserker: KhazanHa a GoTY kapcsán az a kérdés, hogy melyik a jobb játék, akkor egyértelműen az Expedition. Ha az, hogy melyiket élveztem jobban, akkor egyértelműen a Khazan. (Az Expedition végére egyszerűen elfáradtam, a Khazanban viszont többször inasba raktam az utolsó bosst is, majd indítottam az NG+ módot.)
Amit még megvettem az idén:
- Days Gone Remastered
- Hollow Knight: SilksongAmi kíváságlistás:
- AI Limit
- Ball x Pit
- Dispatch
- Doom: The Dark Ages
- Hell Is Us
- Kingdom Come: Deliverance II
- Laika: Aged Through Blood
- Monster Hunter Wilds -
parandroid
félisten
válasz
deathcrow42
üzenetére
Bizony. Azért ehhez az is kellett, hogy a lista gyakorlatilag összes többi résztvevője elképesztően meh szint legyen. Amire még felvontam a szemöldököm, az az Anno 117, de az életben nem lesz idpm stratégiában ilyen szinten elmélyülni, illetv az új Kingdom Come Deliverance, de az is rétegjáték, és megintcsak nekem időhiány miatt kiesik sajnos.
p
-
cinemazealot
addikt
Még nem toltuk végig asszonnyal, de a nem magányos játékosok táborát gyarapítva én is a Split Fictiont kérem felvenni a listába.

-
Xaels
félisten
A The Alters és a Mandragora amiket nagyon szerettem idén. Ezeken felül az Arc Raiders-be megy bele sok óra és early access címekbe.
-
Gothmog
senior tag
Az Exp33-ra szavaztam, igaz, más idei megjelenővel szerintem nem is játszottam.
Magához a játékhoz annyit jegyeznék meg, hogy a mindenhonnan ömlő hype miatt kicsit negatív érzéssel, de mellette persze sok kíváncsisággal, illetve a harcrendszerében a körökre osztottságot a főleg souls(like) játékokból ismert dodge/parry mechanikával párosító jellege miatt - amely számomra igen jól hangzott - komoly várakozással is láttam neki.
Az eleje tetszett: a látvány, a hangok, a zene, az első harcok egyaránt erős (és egyben egynmást erősítő) hangulatot sugároztak. A játéktér ellenben beszűkültnek, a játékmenet pedig elágazás (és érdemi döntések) nélküli vasúti sínnek hatott. Ám ahogy haladtam előre, lassan kinyílt a világ. A pályák továbbra is elég egyszerűek maradtak, de az újabb és újabb beépülő mechanikák miatt a világtérkép felfedezése, a korábban megközelíthetetlen helyekre eljutás, plusz az általánosságban összetettebbé/komplexebbé váló ellenfelek nemcsak arról gondoskodtak, hogy ne váljon unalmassá/monotonná a játék, de egyenesen növelték az élményfaktort az idő előrehaladtával.
Noha valódi választási lehetőség csak egy-egy akadt a játékban, s a többi része megmaradt railroad-nak (ahol a kisebb választásaink maximum flavour jelleget kölcsönöznek), ám ez végül nem zavart, mert a történeten nem csorbított. (A játék története nekem összességében tetszett, bár kiemelkedőnek túlzás lenne nevezni. Úgy mondanám, hogy hozott egy tisztességes kötelező minimumot, ami azt jelenti, hogy élvezetes, olykor kifejezetten érdekes volt, de azért nem fogok könnyes szemekkel visszaemlékezni rá, akár még csak egy év távlatából sem.) Mondjuk Esquie és a Gestralok nagy arcok voltak - rájuk biztosan szívesen fogok visszaemlékezni. (És szerintem egy-két éven belül tutira előveszem majd még egy újabb végigjátszásra.)Azért, ha a sok kicsi dolgot összeadom a játékban (pozitívumokat és negatívumokat egyaránt), akkor összességében az egyik legkellemesebb (legváratlanabbul kellemes) játékélményem volt az utóbbi évekből.
-
Bitlisz
aktív tag
Split/Fiction mindenképp.
De ajánlom a Cleared Hot-ot is
-
prolad
addikt
Kcd2 egyértelműen, nem csak az éves szinten, hanem az évtized eddigi címei között is simán top 10. Bár nekem az első rész is év játéka 2018-ban még egy RDR2 vagy GoW mellett is.
Ezzel az E33-mal kellene tenni egy próbát, de amit láttam belőle egy generic turn-based fantasy RPG, tudom, hogy azokat mindig falják az emberek de nem az én világom. -
BoB
veterán
Europa Universalis V
-
Lenry
félisten
tegnap fejeztem be a Clair Obscurt és azt kell, hogy mondjam, hogy lehet, hogy számomra túlhypeolták vagy nekem voltak túlzók az elvárásaim, de annyira nem vágott hanyatt.
ne értsen senki félre, teljesen jó játék volt, élveztem, jó sztori, jó zenék, stb, de én nem látom benne a kiemelkedőt
(hacsak az nem, hogy rá tudott venni, hogy játsszak egy körökre osztott játékkal
) -
Little Nightmares III
-
Low Noise
senior tag
Nekem a Mindseye az év játéka, nem vicc, imadtam, persze az eleje pont elnagyolt grafika terén pont mikor az első benyomásokat adja a játék, a sztoryja átvezetői nagyon jók. Kívancsi is lennék a folytatásra, hogy mi van a "másik oldalt" nem akarok spoilerezni, sok lehetőség lenne benne akár egy teljesen másik helyszínen.
-
wolfman
veterán
Mint megjegyeztem, nem a BL4 reputációja a szomorú számomra, hanem magára a francise-ra nézve, hogy itt tart. Mondjuk sztem az 1-2-n kívül szar minden amit ezzel kapcsolatban gyártottak, de az a két rész nagyon fasza volt.
-
janeszgol
félisten
Nekem a Clair. De remek játék a Kingdome Come 2, a Commandos Origins is. Utóbbi méltatlanul kevés szót kapott, pedig hozta a régi játékok hangulatát okos fejlesztésekkel.
-
-
wolfman
veterán
A Borderlands 4 jelenlegi helyezése 0 szavazattal kicsit szomorú, mert jobb sorsra lenne érdemes (mármint echte a francise).
-
Chalez
őstag
Ha nem jelent volna meg az Arc Raiders, akkor egyértelműen az E33. Így, hogy megjelent, gyakorlatilag egy paraszthajszállal.... de az E33

Szóval E33, de az Arc Raiders nagyon szorongatta! Idén említésre méltóan nem is játszottam mással, csak ezekkel.
Az a helyzet, hogy 50 éves vagyok, és all time minden idők top 10 játékába belefér nálam az E33. -
Lokids
addikt
Split Fiction. De sajnos nincs a listán.
Úgyhogy E33. -
Spancho
senior tag
Én már kiöregedtem ,ezek közül csak a Dying Light és a Battlefield 6-tal játszottam ,amik nem voltak rosszak.
Diablo meg wow az mindig jó
Az ARC Raiders-t még kipróbálnám ,mert a Division 1-ben jó volt a Dark Zone. -
'AM I A JOKE TO YOU?'
-
Egyértelműen Exp 33 nálam, kb. Olyan egyértelmű, mint anno a Witcher 3 goty.
-
TeeBee73
veterán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
+1.
-
szilchi
őstag
Cronos: The new Dawn
-
Gorgonka
aktív tag
A Clair Obscur azért tetszik olyan sokunknak, hogy év játékának nevezzük, mert nagyon ötletes már eleve az alap történet is és végre valami egyedi, ahol nem találod ki a játék felénél az összes csavart előre. A látványvilág és zene szerintem baromi jó, epic az egész.
Az egyetlen dolog, amit szerintem picit túlzásba vittek, az a harcok mennyisége. A legvégén már sok mindent kikerültem, amit lehetett.
A körökre osztott harcrendszert is sikerült feldobni és valóban remekül működik is a dodge/parry rendszer. -
Bad Pritt
félisten
Egészen december elejéig biztos voltam benne, hogy a Death Stranding 2 lesz az év játéka nálam, le is szavaztam rá mindenhol... aztán két hete megvettem a Hades 2-t és nem kérdés, hogy mint játék ennél jobbat idén nem tapasztaltam.
-
GodGamer5
addikt
A Split/Fiction nincs a listán, pedig bőven megérdemli.
Nem ájultam el ebben az évben a játékoktól és bár a Silent Hill F felemás lett, de még így is nálam az év játéka.
A Metal Gear is ott van a szeren, a Kingdom Come 2-ről nem is beszélve. A Clair Obscure sztorija átlagon felüli, de a játék nem jött be és elég vontatott lett. -
cami][us
őstag
Garfield Kart 2, nem is kérdés...
-
Kingdom Come: Deliverance II minden szempontból.
2 hónapig éltem benne, és még így is csak a végigjátszás van meg 130 óra után, maradt benne több tucatnyi mellékküldetés.A 33-at a napokban kezdtem el, de nem az én játékom lesz, még 2 órát sem játszottam vele, de már legalább 4 olyan dolog van ami rohadtul idegesít benne.
-
Arc Raiders, nem is kérdés...
-
Reaper
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Akkor lehet én tudom rosszul, ez a checkpoint rendszer, ahol feltöltődsz, de újra spawnolnak az ellenek az nem SL? Mindegy sok ilyen játék van, de akkor a stílus neveket keverem, nem értek hozzá
AKCD harcrendszere pont azért poén, mert nem vagy mindenkit leverő istencsászár, csak egy kovács gyereke egy poros kis putriból, ennek megfelelő harci tudással és bár a végére nem sok komoly ellenfél lesz, de leginkább azért, mert rájössz a harcrendszerre és te leszel skillesebb, nem pontok alapján nő az erőd. De tény, hogy réteg játék, nekem öröm volt ez az újdonság, meg a történet is tényleg jó szerintem.
-
Farkassacred
őstag
Ex. 33 és a soulslike? Nem igazán van egymáshoz közük, sajnos..
Ki fogom én is próbálni valamikor ezt a KCD2, de a harcrendszere katasztrofálisnak tűnik számomra. De úgy eleve ezt a szinulációt is szoknom kell majd..
Elég rétegjáték talán azért nem nyerhetett most.
Az ex. 33 meg mit nem adnék tényleg ha soulslike lenne.
-
Reaper
őstag
Nálam az idénre a KCD2, egyszerűen egyedi volt az egész, jól felépített világ, jó fordulatok.
Csak azért nem a Silksong, mert a HK-t is csak nemrég fejeztem be
Viszont nem trollkodásként, de ezt az E33 sikert én nagyon nem értem. Én is játszok vele, Act 2 közepe felé vagyok, nem rossz játék de nem egy annyira húha, mint volt annó mondjuk a BG3. Oké a soulslike mechanika eleve bosszant engem, pont ezért nem értettem az Elden Ring óriási sikerét sem. Szépnek tényeg szépek, a történet sem rossz, de nem is kimagasló. Akkor mit tud ez, amit más nem? Tényleg érdekel.
-
GypsFulvus2
őstag
A The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered nincs a listán, pedig van ott más remaster is. Én mással idén nem is játszottam, szóval számomra biztosan ez az év játéka.
-
George85
tag
Nincs a listán, nekem a YuGiOh! Master Duel minden évben!
-
Sanchez638
addikt
Vót ilyen az évben?
-
Lord Myn
senior tag
Nálam is az Expedition 33 lett a befutó. De azért sajnálom, hogy olyan címekre nem lehetett szavazni, amik 2025-ben jelentek meg először PC-re (pl. FF7 Rebirth vagy TLoU Part II.), mert nem játszottam idén sok játékkal, de ezekbe vagy 100 óra belement.
-
l.skywalker
titán
Nehezek mindig ezek a szavazások, mert átlag egy ilyen listán jó, ha 1 db játékkal játszottam. Így kétféleképpen tudnék szavazni:
1. Az Expedition 33-al játszottam, csodálatos volt, az lenne a GOTY
2. A Kingdom Come-ért rajongok, de nem játszottam végig, érzelmi alapon meg őket választanám
-
kmzs
csendes tag
Nagyon hiányzik innen a Metroid Prime 4: Beyond !
-
S e t h
nagyúr
A Wuchang hiánya engem is meglepett, viszont a szavazatomat némi töprengés után a Stalker kapta volna meg a PS5 kiadás miatt, de azt sem találtam a listán.
-
Farkassacred
őstag
Wuchang-ot nem látom a listán, meglepett.

Azt még nem tudom, hogy megállítanak e a bossok a végén, de a hangulata miatt nálam ő a favorit idén mindenképp. A pályák túl jól sikerültek, felejthetetlenre. A kisebb ellenfelek mondjuk lehetnének erősebbek, a bossok meg gyengébbek/lassabbak, de sebaj.
Kíváncsi leszek az Ex 33 végére, élvezem azt a játékot is, de a Wuchang nekem eddig többet adott. -
Xaels
félisten
Így a listát nézve kicsit szomorú is lettem. Idén kevés "új" játékkal játszottam és ott is sikerült belenyúlni, majd pótolom előbb utóbb.
-
Látom még csak bruttó 20-an szavaztunk, de azt hittem így is toronymagasan a Kingdom Come: Deliverance II fog vezetni, hát pont nem

(Amúgy BF6-ra szavaztam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)