- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Van itt most olyan, aki nemrég kezdte az egészet és nagyon amatőr? Mint én. Gurulnék 1-2-őt online, de tényleg csak pályaismerkedés gyanánt hús-vér emberrel.
Hogy mi értelme ennek, ne kérdezzétek, dec. óta megvan a játék, aztán nem is játszottam vele azóta, ma regeltem online és kicsit kipróbálnám a fílingjét a dolognak, ha értitek. -
nfsu17
veterán
válasz
Motion_Blur #2889 üzenetére
Szerintem jó.
Én 1:12:653-at mentem egyszer. -
nfsu17
veterán
Nekem pont fordítva megy.
Az elején állandóan pörögtem a pályán, minden kanyarban. Aztán ráéreztem nagyjából, milyen finombeállításokkal nem farol ki a kocsi, így nekem minden off, csak az abs on (újabban on, korábban ez is off volt), mert én nagyon sokszor állóra fékeztem a kocsit. Főleg Monaco-ban. ABS-el több mint 1s-ot javítottam az időmön Monaco-ban az abs-el. -
nfsu17
veterán
Köszönöm mindenkinek az áldozatkész segítséget!
Regeltem az xbox-ra a tegnap létrehozott, UK-os gmail-os címemmel. Kért gamertag nevet, minden kitöltöttem. Done. Beléptem játékba, live id beír, majd most mást közöl mint tegnap, úgyhogy van előrelépés. Most azt közölte, hogy az ID alá még nincs regisztrálva a játék kódja. Ez nekem csak jót jelent, mert akkor tegnap nem csesztem el semmit. Szépen beadta a kódot (mint tegnap), de most nem mertem beregelni, kiléptem inkább.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha elfogadom (I submit), akkor onnan nincs több buktató? Vége? Örülhetek? Vagy azután közli, hogy Mo-ról no-no? UK van regelve, de azért ellenőrizném mégegyszer (Xbox-ra is UK-t írtam). Bocs a sok paráért, semmit nem aludtam éjjel, gyomorgörcsöm van, stb. -
nfsu17
veterán
válasz
"Infinity" #2136 üzenetére
Most akkor hagyjam a gmail-t és ne azzal regeljek xbox-ra? Csináljak egy hotmail-t, ahogy a videón van? Magyarul kezdjem előről és amit eddig csináltam, az nem oszt nem szoroz?
-
nfsu17
veterán
válasz
"Infinity" #2132 üzenetére
De már szerintem regisztrálta a .com-ra a játék telepítő kódját, most ha csinálok .co.uk-t és arra is kéri a kódot, akkor meg közli, hogy már vki használja a kódom, nem?
Ez lenne a baja, hogy a mailszolgáltató internet címe nem egyezik a "lakhelyemmel"?Xbox live acc. nekem kell pc-re? Mert olyat nem csináltam, mivel nincs xbox-om.
-
nfsu17
veterán
válasz
"Infinity" #2130 üzenetére
gmail.com
Akkor ennyi volt. -
nfsu17
veterán
Elcsesztem valamit és nem tudom mit.
Itt regisztráltam egy fiókot, név, jelszó minden megadva. Országnak Anglia, irányítószám is angol, az egyik linken találtam, szül. év stb...OK. Megjött a megerősítő email az email címemre...Ok. Elfogadta.Belépek játékba, HOME gomb, live bejön. Van már egy offline profilom ott (dirt2) ezért abból kiléptem. Bejelentkezés másik accountba. Beírtam a frissen regelt felh. nevem, jelszavam. enter. Valamit gondolkodott, majd ha minden igaz kérte a játék kódját, amit be se kellett írnom, mert már magától beírta. Leokéztam. Semmi hibaüzenet. Közölte, van frissebb Live, telepítsem, különben nem tudok belépni. Katt a letöltésre...közölte lépjek ki a játékból. Nagy nehezen kiléptem. Ott várt az asztalon a telepítő. Telepítettem. Felment. Játékba vissza. Megint beírom a nevem, jelszó, de már kódot nem kér, hanem közli, hogy ez a gamertag...nem jó...nem tudom pontosan mit írt. Kérdezte újat létre akarok-e hozni...mondom nem. Erre autosave disabled és nem enged fel netre.
Ezután kiderítettem, hogy routerben eddig az upnp disabled volt..már enabled...így sem megy fel. windows-ban is elindítva az upnp.
Nem hiszem el, hogy 2 oldal leírás és egy diploma segítségével képes voltam kidobni 8k-t a kukába potom 1 óra alatt.Nektek jó játékot, én most pihentetem magam, mert ráment a fél idegrendszerem.
-
nfsu17
veterán
válasz
Rototti #2113 üzenetére
Köszi.
Közben végignyálaztam minden hsz-t és amit linkelsz oldalt, először azt hittem, hogy az nem nekem kell, mert én PC-s vagyok, nem xbox, de olvastam, hogy anélkül nem megy.
Találtam egy ilyet is, megnézem ezt is, itt kép is van.
Hú, remélem menni fog, tök para vagyok, sose csináltam ilyet. -
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Megvettem a játékot.
Eladó gyorsan elhadart valamit, hogy külföldi címet(?)/e-mailt(?) regisztráljak, mert nálunk nem támogatott a Live!
Írja ezt a kis kézikönyv is, hogy előtte tájékozódjak, hogy az otthonomom támogatott-e a cucc. Én akkor ezt izibe most meg is tenném.Tudnátok segíteni, mit, hogyan kell csinálni, regelni, stb? Még nem csináltam ilyet.
az "amúgy" megszerzett cuccot simán uninstalláljam és mehet a helyére a legal, vagy ezen a gépen már ne próbálkozzak, hanem szűz gépen? na az most nem lenne szerencsésKorábban beszéltétek ezt már, hogy így el lehet bukni a kulcsot, na most ezt nem szeretném.
Köszönöm.
-
nfsu17
veterán
válasz
Rolly Dy07 #1950 üzenetére
Igyekszem. Még csak 5 kört mentem, most kezdek ráérezni. -
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Time trial-ozni nem szoktatok? Próbáljátok a saját időtöket megdönteni. Én ezt újabban jobban élvezem, mint a versenyeket, mert ott rettentő béna vagyok és 10 kört nem bírok végigülni. De ha végig is ülném, az utolsó körben úgyis lenne valami gixer, szóval én tök ideg vagyok versenyen, meg ilyen ratyi csapatokkal nem is szeretek menni. Time trial-ban meg annyit megyek, amennyihez kedvem van.
1:14:577
Most ennyit tudok Monacoban, szárazon, mclaren-nel, minden segítség off, csak automata váltó, meg Momo kormány.
Ez jónak számít?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest