- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Neoteric #5594 üzenetére
Vannak olyan játékok, amik dobozosak, steamen aktiválsz, ott lesz a játék listában.
Az f1 nem ilyen, a dirt2 sem olyan. Azt is csak azért lehetett megcsinálni, mert videókártya mellé csomagolták a dirt2-t. Ilyen kuponokat nem lehet kapni (csak úgy, ha valakinek nem kell és hasznot akar húzni belőle). Steames F1 key nincsen. Mert nem adták semmi mellé, mint a dirt2-t. -
polonic
félisten
válasz
Neoteric #5588 üzenetére
Igen, kapható. De ez nem azt jelenti, hogy ott tudod aktiválni.
Csak azokat lehet, amik a steam védelmét használják. Van is egy lista a steam oldalán valahol, hogy melyek ezek a játékok.
Maximum úgy lehetne steamen aktiválni, mint a dirt 2-t, amit ajándékba adtak egyes videókártyák mellé kuponként. De ez is egyedi dolog. Mert a dobozost egyáltalán nem lehet steamre beaktiválni. F1-ből meg nem készült ilyen kuponos dolog, én nem tudok róla. -
Zoo123
senior tag
válasz
Neoteric #4083 üzenetére
És ott a pont, utólag végiggondolva csak így lehetett!
Bár én úgy emlékszem hogy Short Race Weekend-et választottam (mindig azt szoktam), de csak így történhetett, ez rá a logikus magyarázat:
Szabadedzés megnyer, akkor garázs menüben a -amikor ül az autóban és lehet setupolni a kocsit akkor jobbra fönn a falon lévő menü- "Qualificationt" választottam, azt is megnyertem majd race, de nem mutatta hogy lenne Q1, Q2, Q3, na mindegy.Azért 17.-ik helyről 8.-ra behoztam a Lotust, a kerékcsere alatt előztek le 10-en, de hát ilyen a showbiznis.
drevin_71:
Töltsd le a patchet 23 MegaByte és telepítsed offline, úgy se jó -
mephi666
nagyúr
válasz
Neoteric #936 üzenetére
+#937: nézegettem ezt a speedlink-et és formára/fő gombok elhelyezkedésére ugyanolyan, mint a normál xbox360 controller és ezért gondolkoztam el... meg a 3.5ezres felárért... a grandiasom egy (szó szerint) 1000ft-os gamepad és ez is egy idő után már kényelmetlen, mellesleg az irányító gomb jobb-irányba már kezd is kicsit recsegni... (érződik, hogy olcsó cucc)
nincs konkrét tapasztalatotok erről a speedlinkről? nem akarok kockáztatni és szvsz a ms controller lesz...(de ha minőségben ez is megfelelő lenne, akkor az olcsóbbat választanám)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Neoteric #932 üzenetére
akkor szerintem ez lesz a megoldás
már csak annyi lenne a kérdésem, hogy milyen márkájú legyen: létezik pl ez a speedlink kontroller 4600 körül meg a ms xbox360 controllerek olyan 8ezer környékén... megérik a felárat?
kormányokat nézegettem és 30 alatt nem nagyon láttam olyat, ami már tényleg komoly... meg annak hely is kellene... mi is úgy szoktunk játszani, hogy egyikünk a gép előtt ül, másikunk meg fotelban... csak hát az olcsó grandias f1-re nem ideális (trackmania/fifa/stb elment azért, de ez itt már tényleg nagyon kevés)
#933: köszönöm, olvasgatni fogok mindjárt, de egyelőre az xbox controller tűnik az ideálisnak... a kormány szerintem csak a következő lépés lesz
-
Enton
addikt
válasz
Neoteric #223 üzenetére
CSak nézd meg hány autt takar ki a te "vízfüggönyöd", most ha mint a videóban 2. vagy hátrébb vagy akkor nem látszik a te autód.
Ha az általad kitakart autók is huznának vízfüggönyt akkor az ő mögöttük lévő nem látszódna.
SZóval ha mindenki huzná a vizfüggönyt akkor a visszajátszásban 1 auto lenne látható az első. Ha nem te vagy az akkor meg szívás?A videót meg tényleg benéztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged