Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dantenero72 aktív tag válasz  Motion_Blur

üzenetére Motion_Blur

üzenetéreEzek semmit se adtak hozza a DX11-hez eddig is ugyanilyen volt ha ini fajlbol forceoltad a DX11 szánalmas rusnya lusta banda 
 ui.: és ugy vagyok felhaborodva hogy még csak nem is eredetim van xD(hála az égnek, mert akkor nyomdafestéket nem türő szavakat hasznalnék..)
- 

Dantenero72 aktív tag Most a patch az DX11-et is tartalmazta?! Csak mert tovabbra is egy kalap xar bugos a DX11-es grafika pl.: nézzétek meg a vezető karját meg a kesztyűjét... 
- 

Dantenero72 aktív tag Azert tényleg vicc hogy ott az OFFICAL F1 2010 title de minden kocsi kormanya ugyanolyan! Szánalmas, rfactor f1-es modjában ezeket letudtak modellezni pedig csak valaki összedobta a sufniban azt a modot... 
- 

Dantenero72 aktív tag Nekem érdekes 4magos proci GTX470 minden max DX9 és 30-50fps atlag olyan 35fps lehet... 
- 

Dantenero72 aktív tag Kurva jo ez a jatek xD Még szerencse hogy postás verzió különben már darabokban lenne a tok+cd.... Malaysia verseny : 8.helyről indulok okés tartom is 4.körben behivnak kerékcserére PRIME gumira,ezek utan megy a verseny 7.körben elkezd esni az eső és 8.körben mar semmi tapadás nincs a gumimnak de az ellenfelek mind PRIME-ot hasznalnak és 200-al veszik a kanyarokat jó mondom az AI ugyis mindig csal... Ujraindit beallit 7.körben WET gumi csere nah megvolt megyek és semmi!! Ugyanugy csuszkal nulla tapadással a gumi full vizes palyan mig az AI még mindig PRIME-al megy el melletem 300-al GRAT CM tudod ki veszi ezt meg    
- 

Dantenero72 aktív tag válasz  "Infinity"

üzenetére "Infinity"

üzenetéreAkkor piros ha PIT-et kértél ha fehér akkor semmi,ez csak azt mutatja hogy van-e sérülés a kocsidon(a masik ilyen az meg a hőmérsékleteket mutatja:kék:hideg zöld:megfelelő piros:túl meleg) 
- 

Dantenero72 aktív tag Egy kis grafikai mod : [link] szerintem így élethűbb bár szerintem csak leszedte a post process effekteket meg allitgatot a fényeken.. 
- 

Dantenero72 aktív tag válasz  polonic

üzenetére polonic

üzenetérePont az elöbb akartam beirni hogy F1-es autokban elektronikus kuplung van és csak ék meg gáz pedaljuk van. Furcsaltam a jatekban azt hogy ABS nelkul fékezés közben is kanyarodik a kocsi,jó tövig nyomott fékkel azert leblokkolnak a kerekek de ha megnéztek 1-2 Mark Webber-es videót ott is latható hogy fékezés közben kanyarodik szal szerintem ami a jatekban van az viszonylag reális  De mondom kapcsoljatok ki minden segitséget beleértve az ideális ivet,valtsatok manual váltásra és a "legbelső" kamerabol toljatok mivel a pilotak se latjak felülről a kocsijuk orrát ami megkönnyitené a kanyarok bevételét meg nem mennének egymás seggébe,mivel teljesen egysikban ülsz szinte csak azt a kis kiallo "antennát" vagy mit latsz a kocsi orrát max érzed hogy milyen hosszú stb.. De mondom kapcsoljatok ki minden segitséget beleértve az ideális ivet,valtsatok manual váltásra és a "legbelső" kamerabol toljatok mivel a pilotak se latjak felülről a kocsijuk orrát ami megkönnyitené a kanyarok bevételét meg nem mennének egymás seggébe,mivel teljesen egysikban ülsz szinte csak azt a kis kiallo "antennát" vagy mit latsz a kocsi orrát max érzed hogy milyen hosszú stb..
- 

Dantenero72 aktív tag válasz  uszkart

üzenetére uszkart

üzenetéreHát nem tudom eddig csak rfactor f1 mod-al ajtszottam ami szimulator ,ott semmi segitség nem volt se nyilak se semmi igaz szarabbul is ment,F1 2010-ben csak a manualis valtas lenne probléma emrt kurva gyorsan felkell valtani 3-4be meg aztan fékezésnél sose érzem most ahny sebességet valtsak vissza -.-" 
- 

Dantenero72 aktív tag 
- 

Dantenero72 aktív tag válasz  "Infinity"

üzenetére "Infinity"

üzenetéreHát az lehet mert Lotussal max sebeség valami 270-80km/h o.O 
- 

Dantenero72 aktív tag válasz  SpongyaBob

üzenetére SpongyaBob

üzenetéreEzt inkabb a codemasterstől kérdezzétek orumjuk tele van Fermis meg 5850+ VGA problémakkal miközben egy 9800gt-n dx9 maxon elfut 60fps-el -.-" 
- 

Dantenero72 aktív tag válasz  eddie17

üzenetére eddie17

üzenetéreÉn is minden off-al jatszok ,bár a kanyarban bevan kapcsolva az idealis iv meg automata a valtas mert mindig elbaszom azt hogy mikor lefékezek mennyit valtsak vissza ... Eddigi 3 versenyen első 6-ban bennt voltam... Heavy rain-es idő kikészit annyira finoman kell kigyorsitani hogy beállt a bokám -.-" 
- 

Dantenero72 aktív tag Most kezdhetem ujra a jatekot a save data corrupt miatt de nem fogom mert fog a faxom vele szopni ha megint corrputnak találja a savet... 
- 

Dantenero72 aktív tag Nah de fasza corrput save file igy baszhatom a több órás versenyeimet,elmehet a pibe a codemasters xarik az egészre,összes platformon fenn áll ez a probléma a pc-s optimalizalasrol nemis beszélve meg hogy baxnak sajat forumjukat olvasgatni emrt eddig semmi reakciot nem kaptak azok kik vagy 100posztot irtak arrol hogy milyen szarul fut a jatek... 
- 

Dantenero72 aktív tag válasz  Rolly Dy07

üzenetére Rolly Dy07

üzenetéreVáltoztas azon hogy belső nézetből tolod  Szerintem ugy sokkal élvezhetőbb meg kicsit nehezebb Szerintem ugy sokkal élvezhetőbb meg kicsit nehezebb 
 ui.: Látom DX11-ben tolod szerintem még hanyagold mert bugos a textura...
- 

Dantenero72 aktív tag Van valami mod arra hogy a csunya verzioval multizzak ?(lehetőleg pm-ben ha lehet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ) )
- 

Dantenero72 aktív tag Adatlapomnal leírt gépen elég csunyán fut a jatek, 1680x1050 minden max 8xAA ,menüben 99%GPU load-al van 160fps-em de amint elinditok egy versenyt GPU load leesik 50%-ra és a jatek fut olyan 30-45fps-el(jó nem szaggat de ez szánalmas). DX9-ben fut mivel a DX11 még nincs beleintegrálva a jatekba allitolag majd patchel lesz elérhető a DX11.. Jah és a procimat is olyan 50% körül hasznalja.... Szal ne gyertek azzal hogy a procim visszafogja, majd ha 80%on hasznalja és akkor is ilyen szarul fog futni nah majd akkor elhiszem...  
 ui.: Codemasters forumjai is tele vannak hasonlo problémákkal Fermi meg HD5xxx tulajdonosokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De mondom kapcsoljatok ki minden segitséget beleértve az ideális ivet,valtsatok manual váltásra és a "legbelső" kamerabol toljatok mivel a pilotak se latjak felülről a kocsijuk orrát ami megkönnyitené a kanyarok bevételét meg nem mennének egymás seggébe,mivel teljesen egysikban ülsz szinte csak azt a kis kiallo "antennát" vagy mit latsz a kocsi orrát max érzed hogy milyen hosszú stb..
 De mondom kapcsoljatok ki minden segitséget beleértve az ideális ivet,valtsatok manual váltásra és a "legbelső" kamerabol toljatok mivel a pilotak se latjak felülről a kocsijuk orrát ami megkönnyitené a kanyarok bevételét meg nem mennének egymás seggébe,mivel teljesen egysikban ülsz szinte csak azt a kis kiallo "antennát" vagy mit latsz a kocsi orrát max érzed hogy milyen hosszú stb.. 

Szerintem ugy sokkal élvezhetőbb meg kicsit nehezebb
 Szerintem ugy sokkal élvezhetőbb meg kicsit nehezebb  
							![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) )
)