- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Epson nyomtatók
- Dell notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3715 üzenetére
Ezek semmit se adtak hozza a DX11-hez eddig is ugyanilyen volt ha ini fajlbol forceoltad a DX11 szánalmas rusnya lusta banda
ui.: és ugy vagyok felhaborodva hogy még csak nem is eredetim van xD(hála az égnek, mert akkor nyomdafestéket nem türő szavakat hasznalnék..) -
Dantenero72
aktív tag
Most a patch az DX11-et is tartalmazta?! Csak mert tovabbra is egy kalap xar bugos a DX11-es grafika pl.: nézzétek meg a vezető karját meg a kesztyűjét...
-
Dantenero72
aktív tag
Azert tényleg vicc hogy ott az OFFICAL F1 2010 title de minden kocsi kormanya ugyanolyan! Szánalmas, rfactor f1-es modjában ezeket letudtak modellezni pedig csak valaki összedobta a sufniban azt a modot...
-
Dantenero72
aktív tag
Nekem érdekes 4magos proci GTX470 minden max DX9 és 30-50fps atlag olyan 35fps lehet...
-
Dantenero72
aktív tag
Kurva jo ez a jatek xD Még szerencse hogy postás verzió különben már darabokban lenne a tok+cd.... Malaysia verseny : 8.helyről indulok okés tartom is 4.körben behivnak kerékcserére PRIME gumira,ezek utan megy a verseny 7.körben elkezd esni az eső és 8.körben mar semmi tapadás nincs a gumimnak de az ellenfelek mind PRIME-ot hasznalnak és 200-al veszik a kanyarokat jó mondom az AI ugyis mindig csal... Ujraindit beallit 7.körben WET gumi csere nah megvolt megyek és semmi!! Ugyanugy csuszkal nulla tapadással a gumi full vizes palyan mig az AI még mindig PRIME-al megy el melletem 300-al GRAT CM tudod ki veszi ezt meg
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
"Infinity" #2333 üzenetére
Akkor piros ha PIT-et kértél ha fehér akkor semmi,ez csak azt mutatja hogy van-e sérülés a kocsidon(a masik ilyen az meg a hőmérsékleteket mutatja:kék:hideg zöld:megfelelő piros:túl meleg)
-
Dantenero72
aktív tag
Egy kis grafikai mod : [link] szerintem így élethűbb bár szerintem csak leszedte a post process effekteket meg allitgatot a fényeken..
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
polonic #1992 üzenetére
Pont az elöbb akartam beirni hogy F1-es autokban elektronikus kuplung van és csak ék meg gáz pedaljuk van. Furcsaltam a jatekban azt hogy ABS nelkul fékezés közben is kanyarodik a kocsi,jó tövig nyomott fékkel azert leblokkolnak a kerekek de ha megnéztek 1-2 Mark Webber-es videót ott is latható hogy fékezés közben kanyarodik szal szerintem ami a jatekban van az viszonylag reális
De mondom kapcsoljatok ki minden segitséget beleértve az ideális ivet,valtsatok manual váltásra és a "legbelső" kamerabol toljatok mivel a pilotak se latjak felülről a kocsijuk orrát ami megkönnyitené a kanyarok bevételét meg nem mennének egymás seggébe,mivel teljesen egysikban ülsz szinte csak azt a kis kiallo "antennát" vagy mit latsz a kocsi orrát max érzed hogy milyen hosszú stb..
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
uszkart #1980 üzenetére
Hát nem tudom eddig csak rfactor f1 mod-al ajtszottam ami szimulator ,ott semmi segitség nem volt se nyilak se semmi igaz szarabbul is ment,F1 2010-ben csak a manualis valtas lenne probléma emrt kurva gyorsan felkell valtani 3-4be meg aztan fékezésnél sose érzem most ahny sebességet valtsak vissza -.-"
-
Dantenero72
aktív tag
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
"Infinity" #1882 üzenetére
Hát az lehet mert Lotussal max sebeség valami 270-80km/h o.O
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
SpongyaBob #1883 üzenetére
Ezt inkabb a codemasterstől kérdezzétek orumjuk tele van Fermis meg 5850+ VGA problémakkal miközben egy 9800gt-n dx9 maxon elfut 60fps-el -.-"
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
eddie17 #1827 üzenetére
Én is minden off-al jatszok ,bár a kanyarban bevan kapcsolva az idealis iv meg automata a valtas mert mindig elbaszom azt hogy mikor lefékezek mennyit valtsak vissza ... Eddigi 3 versenyen első 6-ban bennt voltam... Heavy rain-es idő kikészit annyira finoman kell kigyorsitani hogy beállt a bokám -.-"
-
Dantenero72
aktív tag
Most kezdhetem ujra a jatekot a save data corrupt miatt de nem fogom mert fog a faxom vele szopni ha megint corrputnak találja a savet...
-
Dantenero72
aktív tag
Nah de fasza corrput save file igy baszhatom a több órás versenyeimet,elmehet a pibe a codemasters xarik az egészre,összes platformon fenn áll ez a probléma a pc-s optimalizalasrol nemis beszélve meg hogy baxnak sajat forumjukat olvasgatni emrt eddig semmi reakciot nem kaptak azok kik vagy 100posztot irtak arrol hogy milyen szarul fut a jatek...
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #1596 üzenetére
Változtas azon hogy belső nézetből tolod
Szerintem ugy sokkal élvezhetőbb meg kicsit nehezebb
ui.: Látom DX11-ben tolod szerintem még hanyagold mert bugos a textura... -
Dantenero72
aktív tag
Van valami mod arra hogy a csunya verzioval multizzak ?(lehetőleg pm-ben ha lehet
)
-
Dantenero72
aktív tag
Adatlapomnal leírt gépen elég csunyán fut a jatek, 1680x1050 minden max 8xAA ,menüben 99%GPU load-al van 160fps-em de amint elinditok egy versenyt GPU load leesik 50%-ra és a jatek fut olyan 30-45fps-el(jó nem szaggat de ez szánalmas). DX9-ben fut mivel a DX11 még nincs beleintegrálva a jatekba allitolag majd patchel lesz elérhető a DX11.. Jah és a procimat is olyan 50% körül hasznalja.... Szal ne gyertek azzal hogy a procim visszafogja, majd ha 80%on hasznalja és akkor is ilyen szarul fog futni nah majd akkor elhiszem...
ui.: Codemasters forumjai is tele vannak hasonlo problémákkal Fermi meg HD5xxx tulajdonosokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest