- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
ha menetirányt nem fordítod csak megfordulsz akkor tolatsz
de próbálj meg úgy felállni a rajtrácsra ,hogy tükörből látod az indító lámpákatUnbaised-Ben
monakohoz képest nem kanyargós az ausztrál pálya
és hidd el nem mindig a 300 az élvezet ,én mentem tolatva kipróbáltam és nekem tetszett pedig volt ahol csak 30 at tudtam menni -
Steady74
addikt
Az alábbi linken menj végig minden lépésen! Én elsőre kihagytam az Xbox-os részt, de kell! Mert hiába állítod be a Live-on az adatokat, a http://www.xbox.com/en-US/live/joinlive.htm linket kell leellenőrizni, hogy OK-e minden. Nekem ide nem hozta át a Live-ban megadott címet, és be sem engedett, hiába volt meg a jelszó.
Sok sikert.
-
"Infinity"
aktív tag
Teljesen biztos, hogy a gmail-el van baja, mivel windows ID csak Hotmail-es e-mail cím lehet. A windows live bejelentkezésnél kell a .com-ot .co.uk-ra átírni és akkor enged be a live-ba. Én GTA4-nél szúrtam el, ott is volt a játékhoz kód, de nem volt baja azzal ,hogy egy másik címmel újra beléptem.
szerk: Xbox live accot kell csinálnod , ami windows live-hoz tartozik. Magyarul megkreálod az xbox-live accountod ami meg fog egyezni a windows live accoount-al.
-
"Infinity"
aktív tag
Hát akkor pihenj egy kicsit, nyugodjál meg és csinálj egy másik mail címet, ami hotmail-es, majd a regelésnél ne .com-ot írj, hanem .co.uk-t és akkor működni fog. Én is elsőre megszívtam ezzel, de összességében megéri mivel nem egy játék kéri a windows live account-ot és a jövőben egyre több ilyen lesz.
-
"Infinity"
aktív tag
Hogyan regisztrálj xbox live-ra Magyarországról. Ebben a videóban szépen el vagy magyarázva és mutogatva, hogy mit és hogyan kell csinálni.
-
Rototti
senior tag
Itt az útmutató: LIVE ÚTMUTATÓ
Arra a gépre is mehet, amin tört volt, de előtte uninstall kell, a mentést sem árt törölni. Uninstall közben megkérdi, de lehet nem is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged