- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Asztrofotózás
- Léghűtés topik
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
banyek, ez qrva jó
ezek közül mivel játszottam többet?
'88-as gp circuit (accolade): '90-es években sokat nyomtam, amíg sz@r gépem volt... rendesen zümmögött a speaker tőle... ferrari, mclaren, williams... ennyit lehetett választani, de nagyon jó játék volt)ezek után volt ugrás:
'92-'96 f1gp 1-2 (microprose): ezekhez már komolyabb gép kellett és a grafikában is hatalmas ugrás volt... haverommal rengeteget küldtük (de volt még egy indicar játék is, amit nagyon szerettünk)'97 powerf1, f1 racing simulation: csak belekóstoltunk, de az f1gp2 ment még mindig... azt nehéz volt felülmúlni...
2000 gp3: annyira nem győzött meg minket, mint a 2. rész... szebb volt, de mintha nem lett volna normális 3d-támogatása...
2001 f1 racing championship (ubisoft): ez kárpótolt minket a gp3 miatt és az f1 2010 előtt ez volt az utolsó f1-es játék, amivel többet játszottam...
hálózatban is gyűrtük egymást rendesen...
#4432: nekem az kimaradt sajnos
-
polonic
félisten
-
mephi666
nagyúr
hát na, én mondjuk egy jól konfigurálható osd-nek jobban örültem volna... pl. alulra szépen kirakni időnként az előtted/mögötted levők kör/szektor-idejét meg a sajátodat, az eltéréseket... (esetleg gyorsgombbal váltani a különböző konfigolható kiírások között) verseny közben meg időnként a boxkiállásokat, ahogy a tv-s közvetítésben is szokott lenni: szépen hasábokba rendezve a sorrend, mellettük meg a stop-ok száma... esetleg csapattárs/rivális kiemelése... komolyan rengeteg ötletem lenne, szerintem sokkal jobb osd-t összedobtam volna, mint a cm-csapat
-
[CS]Blade2
addikt
Én ilyen kb értékre gondoltam, hogy a héten, vagy november, esetleg december
Most vagyok a 2. szezonom 2. hétvégéjén, de így inkább jegelem, amíg kijön a javítás, nem merek expert szinten 100%-os versenyhétvégét futni, még a végén megszívat egy 40-50 kör után a box-ban, vagy egy kisebb koccanásért, esetleg pályaelhagyásért még a végén kitilt 28 szerzonról.Hard-on meg túl könnyű.
-
szab.tam
nagyúr
a lefelé max kompatibilis módban futás logikus(-nak is tűnhet), de szerintem itt nem így van. szerintem a dirt2, f1 nem tud dx10-ben futni. tehát itt nem a logikus következtetés érdekel, hanem a konkrétum.
pont ezért kérdezek egy hozzáértőt. de megkérdezem abu-t, ő bizos tudja...a konfigban való átírás lehetősége, esetlegesen ebből adódó dx11 bug, majdani patch stb. dolgokat tudom....
-
Balázzs
senior tag
-
DigitXT
félisten
Próbálj ráguglizni a keyboard hack-re.
Nem hiszem, hogy ezen múlna: szerintem a játék ezzel akar "segíteni"
a billentyűzettel való irányításhoz. Szvsz olyan lehet, mint az Xbox 360
kontrollernél a default beállítás, ahol a bal oldali analóg karra (kormány)
úgy reagál, hogy beáll ugyan a "kijelölt szögbe", de csak egy bizonyos
sebességgel "odatekerve" éri el... Tehát ezzel frankón kizárja a hirtelen
kormánymozdulatokat, ami persze elrontja az egész vezetési élményt,
már amennyire egy kontrollernél volt.A jobb oldali karon (magamnak
definiálva az irányítást), már jól reagál a "kormánymozdulatokra": olyan
gyorsan tekeri az adott szögbe, ahogy odatoltam a kart, így már frankó. -
Zoo123
senior tag
A legnagyobb poén hogy nekem Win7 64 bit és Win XP alatt is tökéletesen fut, de havernál Win XP alatt nem!
Win7-et most ezért nem szívesen dobna fel a gépére.
Amit javasoltam neki: a Játék újratelepítése, directx frissítése, esetleg régebbi videodriver telepítése, hátha.
Ha ez sem segít akkor jön a Win újratelepítés.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más:Nekem E6750@ 3,4GHz, 4GB ram, HD 5850, Win7 64 bit/ Win XP alatt is 1920x1080 minden maxon 40 fps-el fut, a rajtnál beesik 40 alá is, de időmérőn eléri az 50-55 fps-t is.
Mindenkinek ilyen gyalázatosan fut, vagy csak ATI kártyákon
A legdurvább az hogy 800x600 ultralow felbontáson sincs 60+ fps, milyen gép kell már ennek -
Pompi
nagyúr
"Akkor lassan el kell gondolkoznom a 4 magosításon."
Pont emiatt a játék miatt próbálgatom a Q-s procit, eddig egy E8200 ketyegett benne 3.5GHz-re húzva, és valamit hozott a plusz két mag, igaz nem annyit, mint számítottam.
Volt itt régebben linkelve egy ehhez kapcsolódó teszt még a játék megjelenése előtt ha jól emlékszem, nem tudja valaki mi volt az, mert nem találom?
polonic: sokallod vagy kevesled az fps-eket nálam?
Mondjuk nagyon sokat nem változnak a számok, a low-med-high beállítások hatására, de majd visszarakom high-ba megnézem úgy is, nem mintha a mostani látvánnyal sok bajom lenne.
-
nfsu17
veterán
Nekem pont fordítva megy.
Az elején állandóan pörögtem a pályán, minden kanyarban. Aztán ráéreztem nagyjából, milyen finombeállításokkal nem farol ki a kocsi, így nekem minden off, csak az abs on (újabban on, korábban ez is off volt), mert én nagyon sokszor állóra fékeztem a kocsit. Főleg Monaco-ban. ABS-el több mint 1s-ot javítottam az időmön Monaco-ban az abs-el. -
heihachi
addikt
Én most negyedszerre kezdtem elölről ugyanazt a nagydíjat, mert a kerékcserét mindig elkúrták nekem.
Először később akartam kijönni a lágy gumival (mert ugye muszáj azzal rajtolnom, mert a Q3-ba azzal mentem), de már sárga volt mind a 4 gumi a kör elején is, így egy körrel az ajánlott után, de egy körrel az álltalam tervezett előtt bementem, rittig bejött valaki mögöttem, és 20 mp-et álltam.
Utána eggyel az ajánlott előtt akartam kimenni, akkor ketten jöttek utánam, megint vártam huszon akárhány másodpercet.
Aztán megpróbáltam még egyszer 2 körrel később kimenni és addig kímélni a lágy gumikat, de akkor két autó elengedését kellett megvárnom a depóban.
Negyedszerre kimentem a második kör végén, és rohadjanak meg utánam jött valaki (volt sárga zászló, gondolom letört valamije).
Úgyhogy ez kurvára el van baszva, az egyetlen értelmes módszer, ha nem jutsz be a Q3-ba, és tök más gumival indulsz, mint a többiek, akkor van esély elkerülni, hogy legyen akárki a depóban.
Rohadtul felidegesített. -
heihachi
addikt
Én ilyet még nem tapasztaltam, de kipróbálom.
Minden esetre, ha nem jön senki a boxban, akkor azonnal kiengedett eddig mindig, ahogy kész a kerékcsere. De ha valaki akár csak a legelején is jár a boxutcának és elém fog beállni, akkor azt megvárja és elengedi, akármit is csinálok, ezen a fék nem segít, meg a gáz sem. -
Davzone
senior tag
Majdnem így van
Long weekendnél 3 szabadedzés van és másfél órásak, shortba 1 db és 1 órás.
longba a kvalifikácio megegyezik az igazival q1-q2-q3 : 20-15-10 percesek,persze csak ha továbbjutszmig a shortba 1db van ami 20perces.
verseny mind2ben egyezik a távot inditás előtt lehet csak állitani. -
Rolly Dy07
senior tag
Elvileg mindegy melyik autóval mégy. De az a tapasztalatom, hogy nekem nem minden autó jön be. Máshogy viselkedik mindegyik. Nem tudom megmondani pontosan miben, de van amelyik nekem könnyebben vezethető. Ja meg a tudat, hogy nem top autóval mégy, amit el kell viselni. Volt ahol a Force Indiával nem tudtam úgy menni, mint mercivel. De lehet tényleg csak beképzeltem, vagy elbénáztam.
-
Enton
addikt
Lágy gumival:
Semmi extra beállítás quick car setupban a dry 2 plusz a gumik amiken variáltam.
Próbálj meg GP módban menni velük versenyt hogy lásd ők milyen íveken és sebességgel mennek, még ha végére is tesz be pár ujrakezdés után fogod látni mi is a hibád és hogy hol is vagy lassu hozzájuk képest. -
Enton
addikt
Most nézem annyira nem is maradtam el az idei verseny idejétől:
24 mp difi az én időm és a webberé közt. Habár én szarul is mentem meg Virgin-el.
Ha jól számologatok itt fejben ezt simán le lehet vinni egy RBR-el vagy Ferrari-val, olyan 1:30:00.000 környékére is.
Lehetne már két hét mulva, de soká lesz még meg az a nyüves kormány. :S -
-
Ez hol is van? Mert addig rendben, hogy kanyarlevágást büntetni kell, de idegesítően büntet minden kis semmiségért is.
A másik, lehet csak én vagyok oly hülye, hogy most jöttem rá, de a szezon indítás elején, ahol a "riporter" kérdez nevet meg mindent, a legutolsó kérdésre én kapásból rányomtam, hogy "tökös pilóta vagyok", azaz a legutolsó válaszlehetőségre, aztán nem is jutok 15-16. helynél előrébb
Most kezdtem újat, most a 2. válaszlehetőségre nyomtam, így meg lazán elverek mindenkit..(a segítségeket utólag ugyan úgy kilőttem) Na mindegy, erre is rájöttem azért na
-
Đusty
addikt
köszi az infot
azért akarnék egyel fel- és leváltani mert úgy könyebb nem kell mind a 20 újjamat kontrolálni meg kényelmetlenül nyúlkálni össze vissza.
Az F1-et 94-ben kezdtem a F1GP szerintem első értelmes szimuval, nagyon népszerű volt.Bill. kiosztása. gáz: A fék: Y, balra:, jobbra: : váltás: space
azóta is ezt használom mindenhol még a mafiában is az autózásnál
Tök egyértelmű ha nyomod a gázt felfelé kell váltania ha nem lefelé, nem tudom miért nem lehet ezt a dolgot a microproson kívül egyszerűen leprogramozni.
Lehet, hogy szabadalom védi -
Enton
addikt
Igen:
A Traction controls medium eléggé segít a kipörgésben.
Automata váltóval együtt pedig már szinte csak akkor csúszol meg ha keresztben állsz a pályán vagy kilógsz a pályáról.Ugy érzem amíg nem lesz meg a kormányom addig a traction controls marad medium-on.
Talán így lesz esélyem nyerni is. Na megyek meg próbálkozok egy 3as seasonal. Talán ennyi bemelegítés elég volt rá. -
Def26
félisten
A legelején amikor kérdezget a riporter csaj be tudod lőni, hogy milyen versenyző vagy. De valahol a menüben biztos tudsz a nehézségi szintből engedni.
Nekem az is percekig tartott amíg megtaláltam, hogy hol kell a grafikai beállításokat állítani. GTX core i5 minden maxon 1920x1080 elsimítás max. olyan 50 fps körül megy akkor amikor vagy 15 autó a képernyőn van.
Azt is tudom, hogy ezt a játékot nem lehet bill. -ről játszani... -
Steady74
addikt
sokan a grafika miatt az esős versenyekkel kezdenek, de nekem valamiért ez nem tűnik jó metodikának - a saját elképzelésem szerint.
Először száraz pályán akarok megtanulni menni kikapcsolt (ill ha jól emléxem hard) assistokkal, és ha jól megy, majd akkor jöhet a sokkal nehezebb esős versenyzés. Du már nálam lesz az boltos verzió!
Pepi
-
SzlobiG
félisten
Igen valóban szebb is lett a grafika láthatóan meg az MSAA is működik normálisan, de tényleg bugos nem véletlen van letiltva eszméletlen mód beszaggat ahol nem lenne indokolt egyedül mentem a pályán ilyen 100fps átlag és 40-re lemegy, majd vissza 100 végig ezt csinálja, szal meg kell várni a patchet.
-
Pala
veterán
Nálam másfél óra játék után is töltögetett ezerrel.
1-1.5 perc kb., mire bejön a pálya.
Amúgy meg - bár nem néz ki rosszul, de - rondább, mint a Grid/Dirt2; utóbbinál picit nagyobb a gépigénye, de nem vészesen. Adataimnél lévő gépen 1680x1050-ben, full maxon DX9-ben 37-40fps körül szaladgált.
Fizikáról, irányításról nem írok, azt majd eldöntik a szakik, hogy mi mennyire állja meg a helyét.
-
Viktor77
titán
Nem kell töröltetnie.
Skacok, leírom újra a mi állásfoglalásunkat.
Egy szó nem eshet arról, hogy honnan lehet beszerezni. Viszont minket nem érdekel, kinek honnan van meg. Igen, tisztában vagyunk vele, hogy warez, mert ezesetben tudjuk mikor jelenik meg a játék. Viszont ezt nem tudhatjuk minden játék esetében, így inkább jóhiszeműen járunk el.
Valahol Race leírta ezt az állásfoglalást, majd megpróbálom megkeresni.
Szóval, beszerzési hely semmilyen formában. Tapasztalatok, élménybeszámolók (már persze ha nem spoileres) viszont jöhetnek.
-
Steady74
addikt
kezd savanyú lenni a szám íze:
- az autón lévő elemek úgy törnek, mintha üvegből lennének
- repülnek a kerekek össze vissza, holott elvileg le vannak láncolva, nem repülhetnének, csak extrém esetben
- 1:17-nél olyan, mintha egy fura star wars játékban lennékAzt hiszem kb az első 20 online versenyünk rövid összefoglalóját előre megcsinálták
-
polonic
félisten
Szerinted, ha tudom, hogy a Magyarországon árult dobozos dirt 2-höz is volt kód, akkor itt kérdezgettem volna? Nem tudtam, mert nekem steames van. Akkor levonom azt a következtetést, hogy lesz az f1 2010-hez is.
Valaki egy fórumba írta ezt be régebben, sajnos nem emlékszem, hol, mikor, milyen játékkal kapcsolatban. Ha emlékeznék, megkeresném.
Emiatt voltak kétségeim. Köszönöm a felvilágosítást! -
Enton
addikt
Egy törés videó 50 ütközéssel:
-
-
Rototti
senior tag
Wow, ez már inkább hasonlít egy f1-es játékra. Végre valaki normálisan vezet...
Azért az első kör végén féktávon két autót megfogni...Kíváncsi lennék a nehézségi fokra.
Az esős futam brutál. Bajba lesznek azok akik automata váltóval mennek, mert nem tudják felpakolgatni a sebességeket esőben. Lehet nekem is meg kéne majd tanulni váltani!
A graf is odab@sz, de az biztos, hogy azt az esős futamot így nem fogja vinni a gépem, vagy ha igen, kettőt is veszek az F1 2010-ből!!
-
Rolly Dy07
senior tag
Mondjuk az ára annyira nem vészes, és amilyen F1 fan vagyok, még lehet, hogy azt a 8 gurigát rászánnám, ha tényleg minden rendesen működik majd a virág boltiban is.
Csak azt nem értem, hogy ha nem lesz Mo-on Live, akkor külföldiként kell az eredetivel is felmenni? És akkor lesz jó csak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robot fűnyírók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged