- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
"Infinity" #2374 üzenetére
Szerencse, hogy mindenkinek az tűnt fel, ami nekem, nekünk...
Amúgy tényleg furcsa, hogy a Lotus egyenesben lenyomja a Mercedest vagy esetenként beérem 300m-ről Webbert.
Ilyet nehézségi módtól függetlenül sem lenne szabad...
Bár lehet, hogy a jó eredmények és a fejlesztések miatt van.Davidsonért meg sosem rajongtam... Kíváncsi vagyok, mikor tudott olyan "echte"-ül vezetni mint ahogy a büntetőrendszer megkívánja..., egy-egy kiszorított helyzetben, pl. Monacoban vagy Kuala Lumpur egyik elhagyatott betonsikánjában.
Valószínűleg soha, mivel már az elején kinyomták. Már bocsánat.
Katayamát és Sato-t kellett volna felkérni tanácsadónak!
(Szerintem nem csak "flashback", "flashbang" is lenne.)
mephi: Az is valóban érdekes pl., mikor büntetést kapsz, mert hátulról beléd megy valaki vagy mert az AI nem enged el fékhatáron kívül.
Ezért jobb multiban játszani.(Csak ott nincs karrier-mód ugyebár.
)
-
kpal
nagyúr
válasz
Van mint javitani sajnos.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
"Vizsgálják a PIT hibákat: pl: egyesek nem állnak ki kerékcserére 20% vagy annál nagyobb versenytávnál."
Már értem miért kell nekem olyan emberkékkel küzdenem a verseny végén, akik a Q1-ből nem jutnak tovább, de megnyeri a versenyt...Hihetetlen idegesítő számomra ez is...
Ja, akkor az AI részéről a gumi kopásról sem számolhatunk be... sőt, meg sem bünteti ha nem használ két féle keveréket...értem én, de ez azért vicces... ugyanez a helyzet mindennel, csak a játékost figyeli a rendszer, mikor szabálytalankodik, azt AI le van szarva... -
Enton
addikt
válasz
Hát erről még valaki videót is linkelt itt is:
"Valakik jelezték, hogy az AI miután kicsúszott a pályára visszateleportált az asztfaltra (car reset) , ezt cáfolják, de vizsgálják a hibát."
A youtube is tele van ilyen videókkal. Csak keresni kell.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Hogy sokat vár a nyalókás emberke és nem enged ki.Valamint vizsgálják és javítani fogják az üzemanyag szimulációt és a defektek esetét.
ez a lényeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged