- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Milyen alaplapot vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
banyek, ez qrva jó
ezek közül mivel játszottam többet?
'88-as gp circuit (accolade): '90-es években sokat nyomtam, amíg sz@r gépem volt... rendesen zümmögött a speaker tőle... ferrari, mclaren, williams... ennyit lehetett választani, de nagyon jó játék volt)ezek után volt ugrás:
'92-'96 f1gp 1-2 (microprose): ezekhez már komolyabb gép kellett és a grafikában is hatalmas ugrás volt... haverommal rengeteget küldtük (de volt még egy indicar játék is, amit nagyon szerettünk)'97 powerf1, f1 racing simulation: csak belekóstoltunk, de az f1gp2 ment még mindig... azt nehéz volt felülmúlni...
2000 gp3: annyira nem győzött meg minket, mint a 2. rész... szebb volt, de mintha nem lett volna normális 3d-támogatása...
2001 f1 racing championship (ubisoft): ez kárpótolt minket a gp3 miatt és az f1 2010 előtt ez volt az utolsó f1-es játék, amivel többet játszottam...
hálózatban is gyűrtük egymást rendesen...
#4432: nekem az kimaradt sajnos
-
mephi666
nagyúr
igen, az f1-es példánál (és ennél a játéknál) maradva, ami szerintem ütne és már előbb is írtam:
megcsinálni visszamenőleg is szezonokat és folyamatosan az újakat... plusz a hozzá tartozó sofőrprofilokat/autókat, stb-t...szerintem a játék kinézetével nincs baj, évekig meg fogja állni a helyét
kis optimalizálás még ráfér azért... de ezeket leszámítva szerintem lehetne rá építeni dlc-kkel... éves szinten jöhetne mondjuk 1 nagy dlc az új szezonnal és 2-3 kisebb, amivel kapcsolatban lehetne végezni felmérést, hogy mit szeretne igazán a nép... szerintem mókás lenne mondjuk egy '98-as szezont letudni... a játék nagy része kész, innentől már csak legózás lenne egy új szezon elkészítése: profilok elkészítése piti munka, kocsik fizikájának beállítása apró szöszölés, a modellek elkészítése kicsivel több, de megoldható... ott lenne több meló, ahol eltérések voltak a pályákkal kapcsolatban, de szerintem ez sem tartana sokáig... és egy ilyen max 10-15$-os áron forgalmazott dlc-ért még én is adnék szerintem pénzt... visszahozhatná könnyen a befektetett összeget
-
mephi666
nagyúr
válasz
Barthezz2 #4102 üzenetére
ez olyan, mint amit már fps-re kitaláltam: fegyverek/lőszer pénzért
kemény lenne...
...itt teljes töréssel szerintem csak a gazdagok játszanának, ha ki kellene fizetni a kocsit/gumikat, amik azért tudnak kopni rendesen
plusz bírságokat is be lehetne vezetni: letolsz valakit a pályáról, kiírja a játék, hogy "az eset kivizsgálása a verseny után meg fog történni" és jön pár nap múlva a cm-től az 50.000usd-s büntetőcsekk
mekkora lenne már tényleg...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Barthezz2 #4099 üzenetére
ki lehetne sorsolni pár fejlövést az ilyen észbajnokok között
undorító, hogy minden cég ennyire a lehúzásra megy már... pedig "csak" jó játékot kellene csinálni és nem aranyáron adni, aztán kapásból dőlnének megfele az eladási rekordok és ömlene a pénz
pont reggel gondolkoztam munkába jövet, hogy egyre kevesebbet adnak a játékok és egyszerűsödnek a 2 agysejttel rendelkező hülyegyerekek miatt
főleg fps-ekkel játszok, de ott is már a totál lineáris pályák a jellemzőek és ilyenkor is gyakran iránytűs segítség van pluszba... (nehogy eltévedjen már a hülyegyerek az egyenes folyosón) mellesleg 99%-ban 1-szer végigjátszós játékokkal van tele a piac, mert annyira kevés tartalommal rendelkeznek így is, hogy semmi újat nem ad következő nekifutásra
egy f1-es játéknál mondjuk adott amit írtál: fix pályák, fix autók, aztán lehet küzdeni ész nélkül a saját és mások eredménye ellen... évekig el lehet vele lenni, ha jól meg van csinálva... dlc-ket max úgy tudok elképzelni, ha az évek során szériába kerülő új pályákat is kiadnák hozzá... esetleg a régieket is visszamenőleg... persze a régi autókkal együtt... így lehetne nyomni mondjuk a régi német pályán is a régi kocsikkal több kört... én ebben látok fantáziát, de az, hogy szétbontsák a játékot, szerintem egy oltári baromság
hogy működne ez? választhatsz pár sz@r kocsit és, ha ferrarit/redbullt akarsz, vedd meg? esetleg az alapjátékban csak az első 6 pályán mehetsz és vedd meg a többit külön?
mégis hogy gondolták ezt?
-
mephi666
nagyúr
banyek, tegnap gondoltam adok az érzésnek: minden segítség kikapcs, automata váltó maradt csak (szerintem ma azt is kiszedem) és hajrá monza! tt-ban persze gyakorlásképp... a játék élvezeti faktorán rengeteget dobott, főleg, ha sikerült kanyart beszedni
durva így bekapcsolt segítségek után... kicsit már untuk, hogy a 2. szezont úgy megcsináltuk a ferrari-val, hogy csak egy monte carlo-i (talán) 7. hely csúnyította az összképet, mindenhol máshol megvolt a 25 pont... szerintem kicsit megszokjuk és totál újrakezdjük majd az egész carriert... kicsit fura így játszani, mert hülye hibám volt, hogy mindenhol főleg a felrajzolt ívet figyeltem... akaratlanul is...
-
mephi666
nagyúr
tedd be a guglifordítóba
elkeserítő, milyen kevés érdemi változás történt, de legalább jót fogsz röhögni az ilyeneken:
"Korrigált olyan kérdés, ahol kilyukadt gumik fogják végrehajtani az egész későbbi ülések egy verseny hétvégén"
-
mephi666
nagyúr
hát na, én mondjuk egy jól konfigurálható osd-nek jobban örültem volna... pl. alulra szépen kirakni időnként az előtted/mögötted levők kör/szektor-idejét meg a sajátodat, az eltéréseket... (esetleg gyorsgombbal váltani a különböző konfigolható kiírások között) verseny közben meg időnként a boxkiállásokat, ahogy a tv-s közvetítésben is szokott lenni: szépen hasábokba rendezve a sorrend, mellettük meg a stop-ok száma... esetleg csapattárs/rivális kiemelése... komolyan rengeteg ötletem lenne, szerintem sokkal jobb osd-t összedobtam volna, mint a cm-csapat
-
mephi666
nagyúr
na, tegnapi eredmények:
valenciát leküldtem pp-ból... majd fél percet vertem a 2. helyezettre (hamilton) is... aztán barátnőm megküzdött esőben silverstone-nal... ő is pp-ból hozta az első helyet... aztán jött hockenheim: időmérőt esőben nyomtam és lazán jött az első rajtkocka... aztán a futam már szárazon ment és simán jött ez is
ma jön a hungaroring... kíváncsi vagyok, hogy az új gamepad-del hogy fog menni, de szerintem szeretni fogom...
ui: jah, a ferrari már ajánlott is szerződéshosszabbítást
maradtam is náluk évi 13M-ért... nem tudom, hogy 1-2 embernek miért nem ajánlott a saját istálló hosszabbítást, amikor hozták a vb-címet
...én már a szezon felénél megkaptam az ajánlatot
-
mephi666
nagyúr
válasz
romero28 #3589 üzenetére
szerintem az optimalizálás nem sikerült valami fényesen, ha egy 30megás folt ilyen teljesítménynövekedést hoz... ebből szerintem az látszódik, hogy a kód teli lehet még mindig bogarakkal, amiknek az irtása még közel sem ért véget és talán 1-2 hét múlva sli-vel még jobban fog menni
-
mephi666
nagyúr
válasz
puttputt #3584 üzenetére
ezt hiányoltam kicsit én is... azt hittem, hogy szezon végén legalább azért lesz valami... (ha már versenyek után nincs semmi extra, kivéve az ökölrázás meg az interjú holly samos-al) barátnőm a safety car-t meg a felvezető/levezető kört hiányolta még... ezek ellenére azért hetek óta nyúzzuk a játékot... szerintem kitart még egy darabig, egyelőre a carrier móddal, aztán majd a time trial party-kkal...
-
mephi666
nagyúr
válasz
puttputt #3582 üzenetére
látom 1 ponttal azért a csapattárs is keményen hozzájárult a csapat eredményéhez
hol buktál pontokat? monte carlo & szenyópúr?
ui: kedvencem, amikor időmérőn, vagy szabadedzésen azonnal kivonulok a pályára "ismerkedni" (pl. monte carloban, ahol sikerül egy 1.30-1.35 körüli időt futni, aminél még bruno senna is azonnal 3-4 másodperccel jobbat menne), kicsúszok 5-ször és az irgalmatlanul béna kör végén dicsérnek rádión agyba-főbe, hogy "fantastic job" meg "pole position"
sírva szoktunk ezen röhögni néha... azért a programozók odafigyelhettek volna, hogy ilyenkor az eredmény legyen már viszonyítva az átlagos köridőkhöz és ennek függvényében jöjjön a dicséret...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Sanya595 #3578 üzenetére
én valenciában néztem reggel
meg is lepődtem, hogy még hamilton is úgy félretakarodott, ahogy kell... tudja, hogy hol a helye
...viszont hiányolom, hogy csomó dolgot nem tudtak kitenni a képernyőre: szívesen látnám, ha a boxkiállások is ott lennének a nevek mellett
mértem benchmarkot is: 1280-ban fullon az adatlapomon levő konfiggal, minimum 31, átlag 38fps... szerintem tökéletesen játszható
valenciára visszatérve: ahhoz képest, hogy asszony kedvenc pályája, mentem rajta egy 1.45.02-t, amikor a többiek 1.47 alá nem voltak képesek menni
...nem szeretem ezt a pályát... (gondolom rámvertek pár másodpercet, mert csomó helyen érzem, hogy van még idő bőven)
jah, monaco-t is leküldtem tegnap: rühellem... de azért egy 8. hely összejött... (itt 1.21 alá nem tudok menni, mert béna vagyok még nagyon... a tiszta kör itt egyelőre csak álom...)
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
puttputt #3508 üzenetére
nekem is bejött
amikor beszereztük a játékot, először tt-ban próbáltuk egymás ellen és utáltam... múlt héten viszont félve álltam neki az új gamepad-del, de nagyon feküdt... meg is szerettem valamennyire... sajnos a toro rosso-val nem bírtam vettel-t lenyomni, de a második helynek is örültem... ma szerintem végigszenvedem monaco-t (betlire jó leszek maximum), aztán üdülök törökországban egyet
...nagyon szeretem azt a pályát... jó széles és öröm rajta száguldani monte carlo keskeny utcái után... pontokkal végülis jól állok: 5 első hely után befér egy 0-zás bőven...
-
mephi666
nagyúr
na, hétvégén nem sokat voltunk otthon, de letudtunk pár futamot megint: általában pole pozícióból rajtoltunk és első helyre futottunk be... catalunya asszonynak ment, én shanghai-ban emberkedtem... catalunya-ban majdnem kib@szott velünk a játék, mert szívatott minket azzal a rohadt boxkiállással: 15másodpercig bent tartotta, aztán webber mögé jött vissza, akinek adott előtte pár másodpercet... a futam végére azért simán behozta ezt, de előtte maradt még kovalainen, aki megnyerte a futamot (0 kiállással)
inkább újrakezdte és simán megnyerte... annyira nem fekszik még neki a dual action, mint nekem, de gyorsan megszokja
most monte carlo-val küzdök, de nagyon betyár... néztem tegnap "fedélzeti" felvételt a pályáról, de a játékban sokkal szűkebbnek tűnik, mint a valóságban... 1 kis hiba is elég, aztán csak úgy szállnak elfelé a másodpercek... nincs bukótér sem sehol, ahova 1-1 elrontott kanyar után kicsit ki lehetne engedni a kocsit és minimális sebességvesztéssel vissza lehetne kászálódni a pályára... utálom... klausztrofóbiás leszek tőle
2 gyűlölt pályám: singapore, monte carlo... a többivel azért jól elvagyok...
jah, mi a ferrari-hoz akartunk menni már 2. szezonra, az első szezonban alonso-t jelöltük meg fő riválisnak és az utolsó futamok környékén már jött is az ajánlat
...jól jártunk, azért jobb ez a gép, mint a toro rosso
-
mephi666
nagyúr
válasz
manutdzoli #3373 üzenetére
nem tudom, hogy ez segít-e? másnak is volt ilyen problémája már...
egyik srác kommentje szerintem a lényeg:
"When you start the game, do you start it by pressing the button on the PS3, or using a controller? The wheel has to be the #1 input, so Ive heard. I always start mine using the "button" on the PS3 and I've had no problems."lényegében: ha indítod a játékot, akkor a ps3 gombjával, vagy a controller-ről indítod? a kormánynak úgy hallottam, hogy a #1-es a bemenete... én a sajátomat mindig a ps3-on levő gombbal indítom és nem volt még problémám
...nincs ps3-am, de ezt vettem ki a kommentből
próbáld meg, remélem sikerül...
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
ALONSO11 #3329 üzenetére
hát igen, a billentyű a 3. kategória: ha nyomásérzékenyek lennének a gombjai, szerintem még jobban át lehetne vele szelni az s-kanyarokat, mint analóg karral
a másik gamepad-em gyengéje pedig pont ez: borzalmasan rossz vele hirtelen irányt változtatni... az meg, hogy nem is nyomásérzékeny: még jobban rontja a helyzetet... billentyűvel kétoldali finom pöcögtetéssel át lehet azért menni az ilyen kanyarokon, de a gyenge gamepad-del vagy nagyon lelassítasz, hogy kényelmesen beszedd, vagy pedig rizikózol, hogy megdobhat a kerékvető... ott van mondjuk a catalunya-i pálya 14-15-ös kanyarkombinációja... ott szívtunk büszkén a régi vezérlővel
abban meg megint egyetértek, hogy éles visszafordítókat megint csak szörnyű analóg kar nélkül beszedni hatalmas sebességvesztés nélkül... ezzel próbálgattam és szépen be lehet szedni úgy érzéssel, hogy nem lassulsz le annyira és a kerékvetőt is el lehet kerülni, amin kicsúszhatnál (főleg vízen)
ui: mindent összeszedve nem bántam meg ezt a cuccot...
a játékélményen rengeteget dobott
-
mephi666
nagyúr
na, bevásároltam: logi dual action lett... abu dhabi azért nem egyszerű, de érezhetően javult körről körre a teljesítményem... kicsit fura volt először, hogy nem "toszogatni" kell a kormányt, hanem érzéssel csinálni, de hosszú távon sokat fognak szerintem javulni az eredményeim... főleg az s-kanyaroknál és a gyors íveknél érzem a különbséget... gyors íveknél eddig nem sikerült soha normálisan tartani az ideálist, de már megy... s-kanyarokból meg nagyon rossz volt kijönni, de ez is sokkal jobb így...
a ferrarival lenyomjuk a 2. szezont, hogy jobban szokjuk a gamepad-et meg a pályákat, utána minden segítséget kikapcsolunk és úgy nyomjuk tovább... addig talán meglesz a rutinunk is valamennyire
-
mephi666
nagyúr
na, azon filózok, hogy logitech dual action vagy chillstream kellene a box controller helyett... a dual action-t dicsérik sokan, milyen véleménnyel vagytok róla? (csak 3.5-4ezerrel olcsóbbak, mint az xbox controller és ugyanúgy megvan a 2 analóg kar... a dual action még talán jobban kézre állna) megy ez a cucc xbox360 controllerként más játékokban is rendesen? nagyon hasonló a felépítése...
-
mephi666
nagyúr
tegnap ráfeszültünk a játékra rendesen carrier módban:
hungaroring - szárazon 3. lettem, több kanyar is van, amit nem érzek annyira
spa - szárazon első lettem, elég sima futam volt
monza - időmérőn 1.5-2 másodpercet vertem a jónépre, de leszakadt versenyre az ég és asszony csinálta meg, mert én iszonyúan díboltam véletlenül mindig...azért 4. helyre behozta
singapore - betliztem egyet és 14. hely jött csak össze (volt egy 10másodperces büntetésem is), rühellem ezt a pályát
suzuka - időmérő esőben, verseny szárazon... asszony szépen megnyerte
korea - időmérőn szakadt, verseny viszont szárazon ment... a gyors íveket nem nagyon érzem benne és így csak 2. lettem
sao paulo - időmérőn 4. voltam, de a versenyt szépen hoztam... jó kis gyors pálya, egyedül a célegyenes utáni balkanyar íve nem fekszik...a poén meg, hogy a ferrari szerződést ajánlott, amit el is fogadtunk
netről néztünk beállításokat, amiket belőttünk és igen sokat számítanak... habár itt-ott voltak bennük hülyeségek, amiken módosítottam, de jók voltunk...
kezdjük szokni a pályákat: monte carlo és singapore, ami nagyon nem megy...
ja, pontversenyben webber valami 350pont körül van, mi 260-al kullogunk mögötte... vettel meg 210 körül áll... abu dhabi előtt már megvan a végeredmény... köv. szezont lenyomjuk a ferrarival, aztán talán meglesz már a pénz az xbox360 controller-re... kikapcsolt segítségekkel lesz majd igazán izgalmas... most még csak tanulunk... de lehet, hogy nyelek egyet és kicsit lehúzom ma magam hitelkártyáról és megveszem a kontrollert... a mostani nagyon nyomja a bal hüvelykujjamat és fáj már rendesen...
-
mephi666
nagyúr
válasz
"Infinity" #3205 üzenetére
jó az a toro rosso
asszonnyal azzal megyünk... (de webber nem szokta azért hagyni magát a redbull-al)
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsole84 #3169 üzenetére
jah igen, mert nem a program files-ban van, hanem mondjuk nálam: "documents and settings\all users\application data\application data\codemasters\formulaone\datacache\stb" helyen... total commander-ben állítsd be, hogy mutassa a rejtett fájlokat/mappákat és keress rá a "replay.pbf"-re
-
mephi666
nagyúr
válasz
polonic #3165 üzenetére
az a lényeg, hogy folyamatosan matat benne a játék... (idő után meg is telik, akkor szerintem elkezd belőle takarítani is és elkezd szaggatni) pár kör után jött nálam (is) elő mindig a lassulás/lagolás... mióta írásvédettre tettem, nem nyúl bele és normálisan megy minden
nekem speciel sokat jelentett, mert az idegesítő rángatózás megszűnt és 100%ig élvezhető így a játék... pár kommenttel előbb írtam a műveletet, ami nekem bevált...
#3167: írták valahol hivatalos fórumon is, hogy nem mindenkinél jön elő... de akinél előjön, annál segít(het) a replay-fájl buherálása...
-
mephi666
nagyúr
válasz
ALONSO11 #3159 üzenetére
én úgy csináltam, ahogy írtam és megszűnt a szaggatás: pár klikk és kész
1: fájl törlése
2: 0 méretű fájl létrehozása ugyanoda, ugyanazzal a névvel
3: írásvédett attribútum beállításanem kellett uninstallt se nyomni, előtte viszont a mklink-es verzióval próbálkoztam, de az nem jött össze...
így ezek után 0 maradt a fájl és megszűnt a lagolás...
most néztem a koreai pálya promóciós videóját... érdekes ez
vannak benne cifra pontok... esőben szépen le lehet szállni a kerékvetőkről...
-
mephi666
nagyúr
jó, mert végülis nem ugyanolyan az ízlésünk pályákat tekintve: ő monzát és isztambult annyira nem kedveli, viszont catalunyát megint ő csinálta (azt a pályát én nem csípem), monte carlo-val meg megerőszakoltam magam
nagyjából felváltva játszunk... de mondjuk a flatout-ot is együtt játszottuk végig... meg pár fps-t is... kevés nőnek van ilyen jó ízlése...
(ja, a focit is szereti)
#3150: büntetésekkel kb a 20. hely körül
bekapcsolt segítségekkel, törések nélkül megyünk (így szórakoztató 1-1 kemény nap után, meg olcsó controllerrel nem is nagyon lehetne szerintem máshogy... majd, ha veszek xbox360 controllert, akkor nehezítünk... addig is szokjuk a pályákat)
#3151: töröld le, hozz létre mondjuk egy 0 méretű, megegyező nevű fájlt és adj neki írásvédett attribútumot
(gazdaságos megoldás, nekem bevált)
-
mephi666
nagyúr
válasz
ALONSO11 #3142 üzenetére
alapfrekin megy, beállítás meg: 1280x1024, high-on... fsaa nélkül... most nem emlékszem, hogy ezt itt lehet-e állítani, de alapból mindenhol ki szoktam kapcsolni, minden mást meg maxra teszek és, ha jól megy a játék, akkor úgy marad
elég jól megy: folyamatos a játék win7 64bit alatt... replay-ek kiiktatása előtt viszont megvolt a lag rendesen... nem mondom: időnként ránt egy picit (főleg, ha sok ai van egyszerre a közelben), de ez nem befolyásol különösebben semmit... kicsit szétszakad a mezőny és már stabilan jól megy
(tegnapelőtt letudtam isztambult 3. helyezettként, tegnap meg asszony montreal-t pole pozícióból elsőnek
) valenciát viszont egyelőre nem szeretjük...
ui: 20%-osakat csinálunk, de long race weekend-del... mi is arra használjuk az első évet, hogy szokjuk a pályákat... 10éven keresztül nem játszottam f1-es játékkal és sokat felejtettem... (követni sem követtem évekig a futamokat)
monte carlo-t viszont nem nagyon csípem egyelőre: klausztrofóbiám lesz tőle... az szerintem a profiknak és a mazochistáknak való
-
mephi666
nagyúr
válasz
ALONSO11 #3112 üzenetére
jó vétel volt a proci... én is ugyanolyannal nyomom
(adatlap) szerintem kellemesen játszható sebességgel megy 1280-ban high-on... replay file-t én is írásvédetté tettem... sőt nyertem 2giga helyet, mert ugyanazzal a fájlnévvel létrehoztam egy 0 méretű írásvédett fájlt a helyére és minden király
tegnapi boxos-csalós eset: isztambulban felcsöveltem magam a 7. rajtpozícióig... jól elkaptam a rajtot, pár kör után a második helyen voltam: előttem webber (távolodott szép lassan), mögöttem massa... massa előtt mentem ki a boxba (pár másodperc előnyöm volt) és kifelé már elém került a rohadék
pár kör alatt simán lenyomtam, kijöttek a többiek is sorban a boxba és meglepődve néztem, hogy webber-alonso-én a sorrend... valahogy "beteleportált" közénk, mást nem tudok elképzelni...
-
mephi666
nagyúr
na, tegnap hogy jártam: 20%-os távon nyomtam force indiával a maláj pályát... mármint az időmérőt... sikerült felkapaszkodni a 7. rajthelyig és volt még 30-40másodperc, amikor menni akartam egy utolsó gyors kört, hogy javítsak... (1:40 alá mentem kicsivel a genius grandias-szal, persze segítségekkel, mert anélkül halál) a pályának majdnem felénél voltam egy gyors/egyenes szakasz közepén, amikor lejárt az idő és előttem volt egy balfék AI... szélárnyékban mentem, hogy adott pillanatban belső íven elmehessek mellette... az a rohadék meg abban a pillanatban, ahogy lejárt az idő, rásatuzott és rendesen belementem hátulról... nem számítottam, hogy ott az egyenes közepén majd ráfékez... persze kaptam 5 rajthely büntetést
érthetetlenek ezek a büntetések... volt már, hogy alaptalanul kaptam feltartásért büntetést, de most szerintem engem tartottak fel és megint én lettem bebüntetve
az ilyen hülyeségeket "megfoltozhatnák" azért...
-
mephi666
nagyúr
na, tegnap nyomattuk barátnőmmel a játékot... egyre élvezetesebb még a gagyi controllerrel is úgy, hogy azért minden segítség be van kapcsolva
kezdek félni tőle, mert pár kör alatt láthatóan fel tud fejlődni
sao paulo-ban pl simán levert, mert azzal a rihadék force indiával folyamatosan kicsúsztam és normális köröm sem volt 5 próbából... (egyszerűen irányíthatatlan volt itt-ott a gép) viszont abu dhabi-ban (<-rühellem ezt a pályát) és monzában (egyik kedvencünk) én voltam a király
2 dolog zavar minket:
- nem lehet kikapcsolni az "invalid lap"-ot a beállításokban és itt-ott apróságokért is durván bebüntet...
- time attack party módban idegesítő a sok töltés... pl. 2 személynél és fejenként 5 próbálkozási lehetőségnél ez 10 töltés... holott be van már egyszer töltve a pálya és csak a kocsikat kell "cserélgetni", nem hiszem el, hogy nem tudták jól megoldani, mert race-nél több, mint 20 kocsi van a pályán és ott is ugyanennyit tölt... na, mindegy... töltés alatt legalább lehet beszélgetni, lehet, hogy arra gondoltak a fejlesztők, hogy a "szociális kapcsolatok se romoljanak a játék miatt"de ezeket azért lenyeljük és bízunk 1-1 patch-ben, amivel ezeket talán megoldják
ma is szerintem küldeni fogjuk ezerrel és várom a fizut meg az xbox360 controllert...
ui: jah, szerintetek van arra esély, hogy a "fun" kedvéért megcsinálják plusz tartalomnak a 2002 előtti hockenheim-i pályát? az valami brutál volt régen és szvsz. kár volt ennyit faragni rajta... szívesen mennék ott is pár kört
-
mephi666
nagyúr
válasz
heihachi #941 üzenetére
értem... a kormány ellen még ami szól: a hely... 1szobás lakásban lakunk (kb bő 20m2 a szoba, bent asztal, szekrény, franciaágy...), a gép pedig egy (nem túl masszív) lapraszerelt olcsó asztalon van... erre macerás lenne felszerelni a kormányt is... más lenne a helyzet egy nagyobb (pl. 2.5szobás) lakásban, ahova barkácsolhatnék neki valamit és kényelmesen elférne...
a kézügyességem jó... (férfi létemre 15éve gyöngyöt is fűztem, mert anyukám tanítónő volt és gyakran ilyen szakkörön töltöttem a délutánok egy részét...) meg gondolom lehet jól érzékenységet állítani az analóg karokon és megszokható lesz... meg azért csak kényelmes elfeküdni a fotelben és úgy játszani
-
mephi666
nagyúr
válasz
Neoteric #936 üzenetére
+#937: nézegettem ezt a speedlink-et és formára/fő gombok elhelyezkedésére ugyanolyan, mint a normál xbox360 controller és ezért gondolkoztam el... meg a 3.5ezres felárért... a grandiasom egy (szó szerint) 1000ft-os gamepad és ez is egy idő után már kényelmetlen, mellesleg az irányító gomb jobb-irányba már kezd is kicsit recsegni... (érződik, hogy olcsó cucc)
nincs konkrét tapasztalatotok erről a speedlinkről? nem akarok kockáztatni és szvsz a ms controller lesz...(de ha minőségben ez is megfelelő lenne, akkor az olcsóbbat választanám)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Neoteric #932 üzenetére
akkor szerintem ez lesz a megoldás
már csak annyi lenne a kérdésem, hogy milyen márkájú legyen: létezik pl ez a speedlink kontroller 4600 körül meg a ms xbox360 controllerek olyan 8ezer környékén... megérik a felárat?
kormányokat nézegettem és 30 alatt nem nagyon láttam olyat, ami már tényleg komoly... meg annak hely is kellene... mi is úgy szoktunk játszani, hogy egyikünk a gép előtt ül, másikunk meg fotelban... csak hát az olcsó grandias f1-re nem ideális (trackmania/fifa/stb elment azért, de ez itt már tényleg nagyon kevés)
#933: köszönöm, olvasgatni fogok mindjárt, de egyelőre az xbox controller tűnik az ideálisnak... a kormány szerintem csak a következő lépés lesz
-
mephi666
nagyúr
na, a következő "problémánk" van:
asszonnyal rákaptunk a játékra, tetszik is nagyon, (leszámítva az időnkénti durva büntetéseket és az idióta dirt2-s menüt) egyelőre viszont csak billentyűvel és olcsó gamepad-del tudjuk nyomni... szerintem lehúz sokat az élvezeti faktorból, hogy nem tudjuk emiatt "érzéssel" szedni a kanyarokat, fékezni, gázt adni... segítségek egyértelműen be vannak kapcsolva, mert anélkül így totál halál lenne...
mit tudnátok tanácsolni? néztem a kormányokat, de 10-15ezres árkategóriában csak ilyen gyerekjátékok vannak
mellékesen ez az ár is kicsit húzós lenne már... elég lenne azért egy ilyen kormány, vagy esetleg használtan egy komolyabb? ahogy látom, ti vagytok ebben a profik... mikkel vannak tapasztalataitok? mit tudnátok ajánlani? a másik alternatívát egy xbox controllerben látom, mert az még elfogadható árban lenne és "univerzális" cucc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Diablo IV
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest