Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
A F1 játékok az elsőtől a mostani F1 2010-ig:
-
Enton
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #4181 üzenetére
Ez nagyon klassz videó lett a hangok a legjobbak benne.
-
Enton
addikt
Stemaen 33% leárazás a hétvégén az F1 2010-re:
-
Enton
addikt
A C:/users/xy/appdata/Local/Microsoft/GFWLive/
Mappa kell még a mentések mellé ugye hogy megmaradjon minden ugy ahogy volt, egy winreinstall után??? -
Enton
addikt
Itt már kint is van:
-
Enton
addikt
-
Enton
addikt
válasz
manutdzoli #3373 üzenetére
Jó helyen jársz!
Nincs külön konzolos topik. Ha van akkor jól eldugva.
PS3 reset-et próbáltad miután feltelepíteted?
Kihúzni és újrarádugni a kormányt? -
Enton
addikt
válasz
[CS]Blade2 #3323 üzenetére
(#3324) Rolly Dy07:
Próbáljátok ki GP-ben, én is ott toltam 100%-os versenyt és nem durrant el a kerék minden boxkiállásnál.
-
Enton
addikt
válasz
[CS]Blade2 #3313 üzenetére
A javítás megérkezéséről fogsz értesülni 1-2 órán belül ha kiadták.
Ha ennél gyorsabb értesítést szeretnél ajánlott a Twitter-en vagy a Forumon követni őket.
A kiadással nem várhattak volna tovább.
Vagy most kiadják, vagy csak következő szezon elején.
De már állt ugy a játék hogy hozzon bevételt, így kiadták. -
Enton
addikt
válasz
"Infinity" #3218 üzenetére
Egy kis gyakorlás és simán gyorsabb leszel 1-2 mp-el.
-
Enton
addikt
válasz
szab.tam #3126 üzenetére
Szerintem teljesen egyértelmű:
Xp alatt DX9 mindenképpen, szinte kártyafügettlen , kisebbel nem megy nagyobbal nem foglalkozik.
Vista/Win7: DX11
Videókártyának megfelelő rétegben futatva.
Ha Dx9-es a kártya Dx9-ben,
Ha Dx10-es a kártya Dx10-ben,
Ha Dx10.1-es a kártya Dx10.1-ben,
Ha Dx11-es a kártya Dx11-ben.
Innenstől már csak a Hardversettings.xml-ben lehet játszani az adott Dx level-el.
Menüből mindig a legjobbat kapod alapból, amit a kártya tud.Az F1-nél viszont a Patch-ig le van gyárilag korlátozva a futási szint Dx9-re, hogy a bug-os Dx11-el ne legyenek bajok.
De attól még benne van és használható, csak vacak sok gépen. -
-
Enton
addikt
válasz
"Infinity" #2923 üzenetére
Én még a összesen 4 pályán játszottam.
De van aki meg unja nem semmi. De szép lassan azért én is haladok vele.(#2924) Balázzs:
Az egereknél van valami frissítési ráta amit lehet hackelni, nem tudom a billnek van-e ilyen de szinte biztos. Próbálj ráguglizni a keyboard hack-re.
-
Enton
addikt
válasz
csucsbicep #2915 üzenetére
Egy kormány vagy egy gamepad sokat tudna segíteni rajta.
-
Enton
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2867 üzenetére
A TC részt én sem igazán értem, nem az igazi ott a játék, mintha inkább ilyen kis műanyagkockával mennél. teljesen más mint a carrier meg a Gp.
(#2868) ProEvoFan:
Pedig minden videónál ott a no assist felirat. Mondjuk ha egy rendes élő felvételt csinálna ahol látszik az időmérő majd akkor elhiszem.
-
Enton
addikt
válasz
SpongyaBob #2800 üzenetére
Elméletileg ezen beállítások melett csak a force feebback ami különbözővé teszi a két kormányt vezetésileg.
Hát hogy ez gyakorlatban, hogy mutatkozik meg, azt nem tudom.
Délután lesz időm akkor én is kipróbálom, mivel másabb, mint a mostani meállításokkal. -
Enton
addikt
Egy G25 beállításai egy tapasztalt játékostól:
G25, Control Panel beallitas:
- 900 fok
- Combined: OFF
- Centering: OFF / 0%
- FFB Strength: 120%
- Spring: 0%
- Damper: 0%F1 2010 bealliasok:
- Minden Deadzone: 0%
- Kormany Saturation: 30% (a 900 fok miatt ez az 1/1).
- Linearity: 50% (itt ez a teljesen linearis)
- Pedal Saturations: 100% (ilyenkor hasznalja ki a pedalok teljes utjat).- FFB: ON
- Enviroment: 50% (ezek a kamu effektek, utkozbeni razas, razoko, fu stb.)
- FB Strength: 100% (ez a szamolt felfuggesztes ereje)
- Wheel WeightL: 0% (ez a kamu allando kormany kozeprehuzas, meg allohelyzetben is) -
Enton
addikt
Az abs-nek az a lényege, hogy nem hadgyja a kereket álóra fékezni.
Ha ezt kikapcsolod az a fontos, hogy ne satuzd a féket, hanem szépen pöcköld, amennyit érzed a kanyarban, hogy még múszály.
A TC meg kipörgérsátló, ez csak a kigyorsításokban akadályoz meg, ha ez off vagy medium, akkor simán érezéssel kell a gázt adagolni.
Igazából így baromi egyszerűen hangzik, kis gyakorlás, és belejössz ebbe is.
Vagy nem, ha nem akarod! -
Enton
addikt
Jó hétvégének nézek elébe.
Projektor beüzemelve, holnap jön a G25, vasárnap meg 1 az 1ben együtt nyomom majd a suzukai nagydíjat, az élővel..
Palikék a tv-ben, én meg a projektoron nyomom.
Kiványcsi leszek hogy jól összejön-e! -
Enton
addikt
Carrier alatt minden verseny előtt van mód változtatni a nehézségeket és a segítségeket.
(#2597) Rubbi:
Egyetértek veled. Total respect a bill-el játszóknak. Habár én nem is nagyon tudom irányítani headcam-en kivül mással.
De a bill-el headkamben tiszta dili, rángatja a kormányt és semmit nem látsz az útból, főleg ha a gyári a kamerabeállítás. Az nagyon alacsonyan van. Még jó, hogy meg lehet kokányolni. -
-
Enton
addikt
válasz
"Infinity" #2374 üzenetére
Hát erről még valaki videót is linkelt itt is:
"Valakik jelezték, hogy az AI miután kicsúszott a pályára visszateleportált az asztfaltra (car reset) , ezt cáfolják, de vizsgálják a hibát."
A youtube is tele van ilyen videókkal. Csak keresni kell.
-
Enton
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2195 üzenetére
Én is hasonló beállítással vagyok mint Ben, csak én még az automataát meghagytam mert ezen a gamepadon lehetetlen olyan jól váltani, mint Dirt2, Grid, meg a többi játékban.
Az Abs meg szinte nem i skéne ebbe a játékba, legalábbis nem sokszor sikerül állóra fékeznem a kereket, erre panaszkodtam is már.
A TC nagyobb előnnyel jár, ez így igaz. -
Enton
addikt
válasz
manutdzoli #2104 üzenetére
Akkor arra csak az van hogy 2 körös difivel menj ki kerékcserére mint be van állítva, vagy mint mondja a rádióban.
Én még sosem voltam abban a körben amiben mondták. -
Enton
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2097 üzenetére
Ha meglesz a kormány, kis gyakorlás, és én is benne lennék, habár a gumisimulációt felejtsük el, mert az valami felháborító.
-
Enton
addikt
válasz
manutdzoli #2091 üzenetére
Ha nagyon gyors akarsz lenni nyomd a féket a miután beálltál a szerelők közé.
Ha nem nyomod akkor szoktak 10-20mp elcseszni rád. HA nyomod a féket 6~8 mp is elég nekeik a kerékcserére. -
Enton
addikt
-
-
Enton
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1950 üzenetére
Multiban mennyit számít, hogy ki melyik istáló autojával megy?
Vagy szépen ki vannak egyenlítve az esélyek és majdnem egyformán mennek a gépek is? -
-
Enton
addikt
A short az amit te írsz P, Q, RACE. A long az a P1, P2, Q1, Q2, Q3, RACE.
A practice-nél ha rámlész az infora ahol kiírja a helyezéseket és a sektor időket, ott lehet F2-vel időt gyorsítani.
A P 1:30:00, a Q 15:00, ha minden igaz.
Valószínű az volt hogy az elején mentél egy jó időt, aztán rámentél a quit to paddockra akkor viszont oda minden eredményed, ha nem mentél tovább róla.
Ha befejezed akkor a P2 vagy Q jött volna utána. De így kezdhetted a P-t előröl.Remélem azért valamennyire érthető. A mult héten ezt láttam volna válasznak nekem valahol én elsírom magam, mik ezek a rövidítések stb...
Jóidejen nem követem a F1 eseményeit. -
Enton
addikt
Lágy gumival:
Semmi extra beállítás quick car setupban a dry 2 plusz a gumik amiken variáltam.
Próbálj meg GP módban menni velük versenyt hogy lásd ők milyen íveken és sebességgel mennek, még ha végére is tesz be pár ujrakezdés után fogod látni mi is a hibád és hogy hol is vagy lassu hozzájuk képest. -
Enton
addikt
Most nézem annyira nem is maradtam el az idei verseny idejétől:
24 mp difi az én időm és a webberé közt. Habár én szarul is mentem meg Virgin-el.
Ha jól számologatok itt fejben ezt simán le lehet vinni egy RBR-el vagy Ferrari-val, olyan 1:30:00.000 környékére is.
Lehetne már két hét mulva, de soká lesz még meg az a nyüves kormány. :S -
Enton
addikt
Azért így vezetve mégis más ez a teljes táv mint TV-s közvetítésben:
Hungaroring 70 kör GP-ben.
Amit hányolok:
- senki nem sérüll csúszik ki hacsak nem mi okozunk valamit.
- a zászlós csík nagyon fent van a képernyő tetején, néha lassítanom kellet milyen zászlót is lengetnek.
- nincs a boxutcában senki, a boxutcának a tulsó oldalán nem lógnak a csapatok infós táblái (tudom hogy van teamradio, de akkor is)
- nincs kockászászló a finish-nél -
Enton
addikt
válasz
Dantenero72 #1714 üzenetére
Remélem nem lesz annyira elterjedt itt is mint a Dirt 2-ben.
Ez GFWL megöli a mentéseket. -
Enton
addikt
70 körös verseny, kapok egy 10mp-s boxutca ajándékot.
Hogy tudom azt alőrébbhozni mint a verseny vége?
2x is kimentem a boxba mindkét alkalommal fogták magukat és lecseréltek mindent.
A mérnök a rádióban azt mondta majd a futam végén, nincs rá mód hogy én azt hamarabb akarom megcsinálni? -
Enton
addikt
válasz
Karajev7 #1631 üzenetére
Hát ez nagyon LOL!
Én még eddig nem láttam ilyet, habár titeket elnézve én mondhatni alig nyultam a játékhoz mióta feltelepült.(#1636) Rolly Dy07:
Alapértelmezettként a F12-essel lehet visszalőni magad adott időbe.
De van rá külön gomb is valami instant replay, na ezt már nem vágom mi alapból, ezt elállítottam rögtön.
Az F12-őt és a többi replay gombot el nem tudod állítani. Max a kormányhoz lehet alapból hozzárendelve valamihez.
G27-nél meg ez van is. -
Enton
addikt
válasz
pcguru1 #1408 üzenetére
Nekem a Practice alatt szokott olyan lennei, habár az érezhetően a benzin elfogyás.
Lehet nálad is az.(#1414) Godlike:
Én még csak azon a pályán játszok, de eddig nem sikerült 1.25.560 alá mennem.
A második szektorban a sikán megfog nagyon, nem lehet jól gáztadagolni a gamepaddal.
Szerintem egy 1.24.230 simán le lehet vinni. -
Enton
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1227 üzenetére
Miért akarod te állítgatni carrierben?
Ott alapértelmezetten Dynamic!Egy klassz kis video:
-
Enton
addikt
válasz
heihachi #919 üzenetére
Azzal nincs baj, hogy "megtaposom" a féket és megy egyenesen előre a kocsi mert nincs semmi segítség bekapcsolva. CSak én Headcam-ban nyomom, és még egyszer sem láttam az első kereket állóra fékezi al előbb említettnél. Ez kicsit zavar, nem felettébb hiba, inkább figyelmetlenség, ha tényleg nincs benne, menet közben.
(#920) Zoliwrc:
A G27-ttel sem engedi a H váltót használni ugye?
Habár ahogy néztem a configfáljlokat abban mndenhol uinnassigned volt a 1,2,3,4,5,6,R fokozat.
De majd ha meglesz a G25 megokosítom és csumán udaverek a H váltónak F1 verdával.(#922) heihachi:
Akkor lehet én vagyok a vak, de eddig még nem vettem észre. Pedig kanyaroknál direkt figyelem a kanyart közben a kereket is és nem szokott álóra fékeződni akárhogy fékezek.
-
Enton
addikt
válasz
#75912448 #917 üzenetére
Anélkül nekem még nem sikerült menni értelmes kör gamepaddal.
TC off és halál, nem lehet rendesen gázt adagolni, vagyis lehetne, csak marha nehét 5mm ezt beiktatni.Sikerült már valakinek első kereket állóra fékezni belső nézetből?
Nekem most az előbb de kb 60-al ha mehettem plusz már kanyarból kifele.
Pályán rendes körülmények között még egyszer sem sikerült látványosan hogy ésszre is vegyen belső nézetből állóra fékezni az első kereket.
Hiába van arra állítva a fékerő, még akkor sem. -
Enton
addikt
Jólvan az. Én pl még csak a Virgin auót nyuzom, de 16:9-es arányt átraktam rögtön 16:10-re kicsit szélesebb.
Plussz a camerát(headcam) is meghackeltem hogy picit fentebb legyen plusz a 44 fokos fov-ot átlőttem 51-re, így már tükrön túl is látni.
Visszont így a tükör képe még torzabb lett pedig eddig sem volt valami szerencsés minőségű.
Sajnos ezel a tükörrel már a Grid óta nem tudnak mit kezdeni, hogy valami épkéz lább legyen.
Ha nem lenne tükör a gépeken minimum egy GB(1024MB)-al tuti kevesebbet foglalna a game.
Holott így sem egy helyigényes ez az F1.
De nincs is benne 50 féle verda 50 belső nézet meg verdánként 6-7 külső.
Szimpla 12 auto 24 skin.(#911) mclaren-d:
Van egy tippem:
Nyerd meg!
MOst jobbat úgy sem tudsz csinálni, miattad nem fogják átirni a programot. -
Enton
addikt
válasz
Barthezz2 #707 üzenetére
Mielőtt indítod a verseny/időmérőt/stb. Annak az elején kérdezi meg hogy milyen nehézségű legyen a játék és ott nem a kiválasztasz egy szintet a 4 közül, hanem nyomsz egy entert rá és akkor részletesen bejön a menü ahol a driving assist meg simulation mod meg még egy valami van:
Az a kis kocka nyíllal mutatja hogy van további menu alatta.
Time trialnál csak a játék közben az options-ban lehet állítgatni.
De carrierben ugyanígy mielőtt megkezded a gyakorlást vagy időmérőt vagy futaot azelőtt tudod így/itt variálni a beállításokat. -
Enton
addikt
válasz
SpongyaBob #693 üzenetére
A sima versenynél a qualification is ilyen, ugy gondolja levágtad a kanyart akkor kör érvénytelen.
Lehet enyhíteni ezeken ha nem a megadott nehézségi szintek közül választol, hanem nyomsz egy entert a nehhézségi szintre, akkor bejön egy ujabb menü ahol részletesen ott van minden, ezen belül a szabályzatszimulálást kel visszafogottá tenni és mehet a kanyarlevágás. -
Enton
addikt
Az nem lehetetlen mert igazából én még ilyennel sehol nam találkoztam.
Erre csak egy egyszerű ellenpélda mi van ha elváltotad magad?
Honnan tudja a gép hogy most te egyet vissza akarsz váltani pedig nyomod a gázt.
Mindegy is ez már csak szőrszálhasogatás.
Erre legjobban a nagy rallys pöcök váltó hasonlít,
jobb oldalon van magátol eltolva a vezető lefele vált magafelé húzva felfele. -
Enton
addikt
A multi host beállítás függő lesz. VAgy megengedi a szabad állítgatást( ezek lesznek a ranked serverek), vagy pedig egyesével szépe be lehet állítgatni hogy mi lesz a kötött, forced head cam forced manual shift stb stb és ezeket kombinálva.
Amúgy miért akarsz egy és ugyanazon gombbal fel és le is váltani ez nekem nem tiszta.
Mert még hogy a left és right controlt egynek veszi ha beveszi az egy dolog. De itt most az sincs mert mondtad hogy nem engedi.(#674) ADAM1337:
Mondtam én hogy jó móka ez. Heavy vagy sima esős menet? vagy csak simán felhős?
Én eddig olny Heavy rain-ben nyomtam. Az a bika kinézetre is meg nehézségre is. -
Enton
addikt
Igen:
A Traction controls medium eléggé segít a kipörgésben.
Automata váltóval együtt pedig már szinte csak akkor csúszol meg ha keresztben állsz a pályán vagy kilógsz a pályáról.Ugy érzem amíg nem lesz meg a kormányom addig a traction controls marad medium-on.
Talán így lesz esélyem nyerni is. Na megyek meg próbálkozok egy 3as seasonal. Talán ennyi bemelegítés elég volt rá. -
Enton
addikt
válasz
BalaNce87 #639 üzenetére
Nálam is csúszik rendesen, kigyorsításnál padlózod és még vagy már rossz sebesség ég máris szembe jön veled mindenki.
Mindjárt megnézem hogy az automata váltó és a traction controls medium-on megoldja-e ezen, problémát.
De van egy sanda gyanum, hogy csak traction controls ON-on lesz az igaz csuszkálásmentes a game. -
Enton
addikt
Nagyon szokni kell a játékot még, poénból bekapcsoltam ezt az autómatapilótát, hát ugy röhejesen egyszerű az egész, viszont sokan biztos fogják ezért szeretni.
Főleg a nem éppen Hardcore F1 rajongók.
Viszont nem tudom, melyik autó a legjobb most mert most egy 3 körös versenyre leváltottam a virgin-t egy Hamilton-ra.
De vele is csak 9. tudtam lenni.
Hogy lehet elsőnek lenni???
Vagy a carrier rész az sokkal egyszerűbb lenne?
Van egy olyan sejtésem, hogy ebben a játékban én nem sokat leszek elől, és dobozós helyezésem sem lesz ebben az évben.
Nade sebaj, majd jövőre. -
Enton
addikt
válasz
Steady74 #581 üzenetére
Én amundó vagyok ha esőben jól megy, habár amig nincs kormányom addig csak bohóckodom igazából, akkor szárazon is jól kell hogy menjen.
Na mind1, októberben jön a g25 azzal már királyságos lesz.
Addig meg elszórakozni jól van a rumblebad 2 is. Habár ezek a gyári beállítások valami szörnyűek. A gázt meg a féket gombra rakták. :S
Ezt is hackkelni kell mint a Grid-ben.Kérdés akinek van g25-je az nézze már meg ha még nem tette lehet használni a H váltót is hozzá, vagy csak a szekvenciális műxik?
Tudom, hogy nem életszerű de én tuti kipróbálom úgy is, majd ha meglesz a kormány.
Mekkora buli már H váltóval F1 gépet vezetni.Most, hogy belenéztem az Actionmap-be és megnyitottam a G25-öt azt kell látnom, sajna nem lehet a H váltót használni váltásra, max sekvenciális módban.
-
Enton
addikt
Alapból a nehézségi szintek szabályozzák a drivind aid-set is amiben benne van a ideális nyomvonal.
4 nehézségi szint az első 2-ben benne van hard és extreme módban már nincs benne a nyomvonal.
De játék közben bármikor átszabhatod costum-re a nehézségi szintet.
Viszont arra vigyázzatok, hogy gyakorlásnál és carrierben is más a beállítás, mindkettőt külön kell variálni!!!
A kormány/gamepad/joystick beállításokat persze nem csak a segítség opciókat.(#568) ADAM1337:
Egy win7/vista Sp1 alap hogy kell hozzá. A vidókártyád meg támogatja, így alapértelmezetten dx11-ben kellene fusson.
(#570) SzlobiG:
Most akkor ez le van még tiltva? De ez hülyeség, akkor inkább a patch-el tették volna bele.
Nem pedig ilyen buherálva előhívhatóan.
-
Enton
addikt
válasz
Dark KillerX #543 üzenetére
Akkor ott valami driverből van szabályozva? Vagy véletlenül nem Ati?
-
Enton
addikt
Nálam sem olyan vészes a töltési idő, tényleg mint kb a Dirt2.
Ehhez képest gyorsvonat: Xbox360 verzió
Az írányítás meg pont olyan lett mint amilyenre vártam, habár most még csak Rumblepad 2-őm, van októberben jön a g25.
Na azzal biztos jobb lesz ennél is. Nem szimulátor!
Pont az a kategória amivel sokan fognak játszani, mert ez az irányítás még inkább a szórakoztatóbb rész fele visszi el.
Sok órát fogok még vele eltölteni az biztos.
Most megyek be kell magolnom a pályákat, szépen egyesével.A legnagyobb pozitívum, hogy lehet teljes versenytávokat is autókázni!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- fűnyíró traktor
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest