- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Alagút utáni sikán előtt be kell engedni az 50m-es tábla mögé a féktávot jócskán, a kanyar csúcspontja nagyon eltolódik, 2. fokozatig kell visszaváltani, a belső kerékvetőt elhagyva rögtön leváltani a harmadikat de ne padlózd le teljesen mert kipörög a kerék és a kijárati kerékvetőt került el (kifele kell "öblögetni az ívet" - by Palik). Az ezt követő balos-t egy visszaváltás és egy kis gázelvétel előzi meg, majd a kijárati íven már hatodik teligáz. Ez elég bevállalós mert van egy hupli a belső íven, és ha teligázon át akarsz rongyolni egyből berántja az autót.
Holnap még akarok faragni 11.5-6-ra mert annyi még benne van, az esős időt pedig 1:15 közepére.
remélem tudtam segíteni
setupod milyen?
-
Rolly Dy07
senior tag
Ennek örülök, hogy ez is működik a gémben.
Nekem nem volt még ilyen, de most akarok 100%-os Monaco-t menni. Nem hiszem el, hogy nem figyelmeztetnek rádión vegyél visszább. De ettől függetlenül néha azért lehet spórolósan menni. Javaslom, hogy az elején spórolj! Menj óvatosabban, úgyis meg vagy púpozva, még a gumikat is kíméled, majd megnyomod ha ürül a tank!
De a legjobb spórolás, ha nem forgatod koppig a motort állandóan, ha fast-ben van. Elég csak az utolsó vonásig, majd váltasz. Vagy versenyre állítsd át, akár menet közben is standard gázprogramra!Az utolsó 10-15 kört megtehetted volna a legkisebb "throttle map" beállítással, volt már annyi előnyöd!Persze nem tudhattad. Néha ésszel, mint erővel.
-
Motion_Blur
félisten
Sakhir - Bahrain (Dry)
Aerodynamics
Front Wing Angle: 3
Rear Wing Angle: 1Braking
Balance: F 48% - R 52%
Pressure: High
Brake Size: SmallBalance
Ballast Distribution: F 80% - R 20%
Front Anti-roll Bar: 2
Rear Anti-roll Bar: 7Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 5
Rear Spring Stiffness: 6Gearbox
Gear 1: 124 kph / 77 mph
Gear 2: 152 kph / 94 mph
Gear 3: 182 kph / 113 mph
Gear 4: 213 kph / 132 mph
Gear 5: 246 kph / 153 mph
Gear 6: 280 kph / 174 mph
Gear 7: 318 kph / 198 mphEngine
Throttle map: Fast
Fuel: N/AAlignment
Camber front: -1.20
Camber rear: -3.00
Toe front: 0.09
Toe rear: 0.35Ez a setup már linkelve lett ide is nem olyan rég, de így szerintem jobban visszakereshető azért másoltam be.
"van a pályán kb 4 kanyar,amit hasonló technikával veszel be. Ez a motorfék miatt van?"
jaja, ha 2-ban hagyom egyszerűen túlcsúszik és nagyon leesik a fordulat is, mindenképpen tedd vissza 1-be sokkal fordulékonyabb lesz az autó
"Ja, és mivel veszed fel ezeket a vidiket? Fraps, vagy valami más?"
Igen, Frpas-el és Sony Vegas-al vagdalkozom
-
Motion_Blur
félisten
-
Rototti
senior tag
Ha jól emlékszem egyszer amikor véletlenül bekerültem egy gumi/benya szim offos szeróra, akkor 49.7 körül mentem időmérőn, de volt egy elvetemült, aki 49.3-at ment. Szal ez bőven futható, mert csak pár kört mentem és alig tudtam hozzászokni a szim offhoz, így valszeg nem is használtam ki teljesen.
De ha nem jól emlékszem, akkor dobáljatok meg paradicsommal. -
Motion_Blur
félisten
Huhh, az elég erősnek tűnik én 51.0-ra emlékszem de majd ránézek
Aut váltóval kipróbáltam ringet, de alig tudtam értékelhető kört menni mert szinte minden féktávon besokalltam + olyan helyeken leváltja a következő fokozatot ahol én még nem tenném, stb.. szal aki kormánnyal nyomja és képes nem használni a váltót...
Rudi: köszi
-
Zoo123
senior tag
Köszi, de mivel nem futtattam le a benchmarkot, ezért nem tudom nekem menyi lenne, most meg már fel nem rakom a patch-et.
De azért köszi!
A fene se akar új konfigot venni csak azért mert a ku..a fejlesztők nem optimalizálnak...
Ez a játék 60-70 %-on használja a procit és 66%-on a VGA-t, és 30-40 fps-el fut, no comment! -
F1 topicban is azt mondják amit te. Hát én nem így tudtam, és szerintem közvetítés alatt is elmondták azt amit én is gondoltam. Tudom, hogy hülyeségeket beszélnek folyton, de ez nem tűnt annak, tekintve szerintem is így lenne logikusabb.
Dehát mindegy, akkor ezek szerint neked van igazad. Sorry
-
"Annak érdekében, hogy tovább növeljük a taktikázás lehetőségét, azoknak az autóknak, amelyek az időmérőn a Q3-ban szerepelnek, ugyanazokkal a fajta gumikkal kell majd megkezdeniük a versenyt, amellyel kvalifikálták magukat a rajtrácsra"- olvasható az FIA által kiadott hivatalos közleményben.
Forrás: [link]
Gumit meg szvsz azért cserélgetnek, hogy ne 2-3 körös gumival próbáljon meg javítani a végére, hanem egy friss szettel. Nem egyszer volt már olyan, hogy nem maradt friss gumi, ezért valaki végig ugyan azzal körözött Q3-ban, meg cserélgették ők tavaly is..
-
-
manutdzoli
senior tag
-
hermanyi
addikt
invalid lapal megvagy a 6 os kanyarban túl mentem a rázókövön felengedtem egész a fal mellé igaz te is de neked a bal hátsód még érintette az aszfaltot (ot még mögötted voltam egy autónyival)nekem meg elvette a körömet érte de előtted értem be sztem 2 tizedel
amire még rá kell érezek az a hihetetlen féktávod az 5-6-7 es kanyar kombinációban mert ott sztem 3- tizedet simán rám versz az 5 ös kanyar előtti hosszú egyenesben eléd érek (váltót átpakoltam kicsit) de a kanyar kombinációban úgy beesel elém ,hogy csak pislogok
de megleszel a hetet erre áldozom -
werszomjas
addikt
-
szab.tam
nagyúr
"eddig SOHA semmilyen játékot nem játszottam manual váltóval,csak automatával"
hiba...
látom, neked is g25-öd van. szokjál rá a manuálisra. nem a H-ra gondolok, az csak ritkán, feeling miatt jó, hanem a pillangófülesre. mert ha valakinek olyan kormámya van, hogy kis pöckök vannak hátul, még azt mondom, ok. de nekünk ott vannak a nagy lapátok....
élvezetesebb, gyorsabb, és aránylag könnyű megtanulni. az elején még figyelni kell a kijelzőn a fokozatokat, hgoy ne vált túl, de utána már vakon fog menni. mondjuk bő 2 mp- alatt 7-ből 2-be leváltani, és eltalálni nem könnyű, de tanulható....én még egyre rászoktam. már rég óta bal lábbal fékezek minden autós játékban, hacsak nem kell kuplungolni. csomó idő áttenni a jobb lábat ide-oda és kénylemesebb, praktikusabb. (dirt2-ben pedig 1-2 autónál könnyebb bevenni a kanyart, ha egyszerre játszol a kettővel, pl. marokkó, pickup...)
-
hermanyi
addikt
manuál váltó nagy előnye szerintem ,hogy rövidebb féktávot tudsz venni mert sűrűbben dobálod vissza a fokozatot mint az automata , én néha ebbe a hibába esek ,hogy túl gyorsan váltok vissza féktávon és a motorfék forgat meg vagyis indítja el az autó hátulját és akkor van a korrigálás ami rengeteg időt vesz el
szerk :
azért it elfogadnád most a neved még* 1
* Sebastian Vettel
* Red Bull Racing
* 1:35.585
* 19* 2
* Mark Webber
* Red Bull Racing
* 1:35.659
* 21* 3
* Fernando Alonso
* Ferrari
* 1:35.766
* 23*4
*AMD_ok
* prohardver
*1:35.842
* ?* 5
* Lewis Hamilton
* McLaren-Mercedes
* 1:36.062
* 20 -
Motion_Blur
félisten
Meglett a 35-ös idő, de párszor csúnyán körbeautóztam az ívet
-
Motion_Blur
félisten
Én nem próbáltam még segítségekkel, de pl. rFactorban úgy lehet a legjobb időt összehozni, ha minden assist offon van. Hidd el, át lehet rakni a kerékvetőkön így, főleg a sikánokon. Nálam az ívbelső kerékvetők szoktak problémát okozni, de csak a lassú visszafordítóknál. Hülyén írták meg, hogy egyből megforog az autó, ha szűken akarsz elfordulni... többi kerékvető szerintem vehető így. Tényleg nagyon jó a gyerek, vagy hatalmas fake az egész..
-
Motion_Blur
félisten
A két nagy fék az szép.. ott lehet szarni rendesen, hogy el kezd-e fordulni a vas. Pakolgatni kell vissza villámgyorsan, hogy megálljon az autó 340-ről. Első kanyar nálam a legneccesebb, az 4-ből 3x fű
ebben a játékban - szemben az rfactorral - inkább az jellemző, hogy érdemesebb a féktávokra koncentrálni, a kigyorsításra nem kell feltétlenül tökéletes íven érkezni, mert az autó nem igazán akar keresztbe állni..
Ferrari Virtual Academy-t nem próbáltad? Szerintem érdemes lenne tolnod ott is!
-
polonic
félisten
Ezt tudom, írták itt régebben. De az meg olyan furcsa, törés nélkül játszani.
Pfuu basszus mégegyszer én nem játszom végig az 56 kört azon a hulladék kínai pályán. A patchig biztos, hogy nem játszom karriert. Mondjuk abban is kételkedem, hogy mit csinálnak ezzel a defekttel. Annyira drasztikusan megváltoztatják vajon, hogy mondjuk 10 versenyenként lesz egy defekt? -
SpongyaBob
veterán
-
polonic
félisten
A defekt nem így van. Leírtam nekem hogy történ. Úgy látszik nem olvastátok el.
Egy versenyen 2 defektem volt. Először a keménnyel, utána lággyal, aztán mégis feltettek egy keményet, ez összesen 3 garnitúra gumi.(#2465) DigitXT
Most nem mondom meg fejből, hogy melyik pályán
Az olasz pályán van, azt hiszem. Time trialban van ez. A legelső ghost letöltve, én kb 320-al lépem át a célvonalat, a ghost meg csak úgy elsuhan mellettem. A segességre tippelve kb 400-zal.
-
DigitXT
félisten
Akkor milyen töréshez kapcsolt defektről beszélünk?
Barthezz2 leírta.(Ezúton is köszönöm neki.
)
nincs más készlet, csak az 1 db lágy,és 1 db kemény
Ezt nem tudtam: akkor ez elég hülyén van megoldva,
hiszen ha törésszimuláció van, akkor jöhet a random
defekt, ha viszont gumiszimuláció nincs, akkor az új
gumi nem lehet más készletből való.Nevetséges.
Lehet, hogy a patchben ezt is javítják. (Jó lenne...)
Nem jó ez a random defekt dolog, ha ez nem lenne... -
DigitXT
félisten
A defekt van a töréshez kötve, nem értem, mi ezzel a probléma.
Kell gumit cserélni, és? Nincs más készlet olyankor, vagy mi?
Én még nem próbáltam ki, mert törés nélkül nem túl izgalmas.Szerk: ilyenbe kellene belerakni a G25-öt, aztán mehetne a menet.
Vettem egy Xbox 360 vezérlőt, hátha a hátsó analóg karokkal jobb
lesz a fékezés/gázadás, de b*szottnehéz megszokni, amúgy nem
rossz, csak hát az igazi mégiscsak kormánnyal lenne. Gondolom.
(Bár pont a G25-nek nem lehet kihasználni a tulajdonságait: se a
kuplunk, se a H-váltó, se a 900 fokos elfordulás nem kell F1-hez...) -
Rototti
senior tag
Annyi idő kell, hogy kicseréljék a motort. Az nem kétperces művelet.
A P1-ben kicserélteted, és a P2-ben már azt használod, amelyiket kiválasztottad (innentől kezdve pedig, amíg nem állítod át más motorra, addig azt a motort fogja használni a gép: a versenyben is és a kövi versenyen is).
Bármikor vissza lehet rakni a korábbi motor közül bármelyiket, gondolom csak akkor fog büntetni, ha kérsz új motort. -
DigitXT
félisten
Hát elég érdekes futam lett aztán...
Maradtunk hárman, Polonic bealudta
a rajtot, én elhúztam (miután az időmérő utolsó pillanatában sikerült Pole-t
futni), később hibáztam, erre a második kiforgatott! Box, kerékcsere... Erre
egyszercsak megjelent egy Renault a boxban, aki addig ott sem volt és jól
keresztbe állt előttünk! Vagy 20 mp-ig vesztegeltünk (automatára volt rakva
a pit nekem, semmit sem tudtam csinálni), végül eltűnt az a dög: mentünk.
A befutóra maradtam második, bár jóval gyorsabbak voltunk a "ferraris srác"
idejénél, ez a boxos feltartás kinyírta a versenyt... Én többször is pörögtem,
de szerintem Polonic is hibázott, mert nem jött a nyakamra... Befutóban én
voltam a második, erre kiírja, hogy Polonic lett az, én harmadik lettem, vmi
holtversenyben (miközben határozottan mögöttem volt). Szóval a feeling az
meglenne, de amíg ilyen bugos szar, s keresztbeálló csókák vannak, addig
a móka nem biztos, hogy garantált... Amúgy szvsz azért volt a Hungaroring,
mert sokan voltunk az elején magyarok, lehet, nekünk akart kedveskedni.Szerk: a kép FRAPS vidiből van, kínomban benyomtam az F5-öt, hogy WTF.
-
szab.tam
nagyúr
még egy kérdés a kamera mod-hoz.
az általad linkelt oldalon 2 is van:
F1 2010 TV kamera mód
F1 2010 Cockpit kamera módén cockpit-es nézetet akartam megemelni. ha azt töltöm le, és felülírom az eredetit, akkor csak azt emeli, a tv-s nézetet helybenhagyja? (ezt cseréltem ki, de nem álltam neki hasonlítgatni, de tényleg úgy tűnik elsőre, hogy emelt kicsit...)
és fordítva is igaz? tehát tv-s modot cserélem, akkor csak azt változtatja, fülke nézet marad? - és a tv-s mod mit csinál? tovább emelkedik, vagy az lefelé mozdul el?thx
-
ProEvoFan
nagyúr
Én 8 fele tudok lenni, ha beférek
polonic: felvettelek WLben, pontosabban bejelőltelek
BalaNce87: Ebben egyet értek veled- 30fps vagy 45fps szinte semmit nem jelent, én sem vettem észre javulást ha gyorsabban ment, ugyan az a sebesség érzet van mindkettőnél.
Viszont amiben nem értek veled egyet, hogy nincs optimalizálva a játék.Hiszen a sebesség érzet alig változik30+ fps felett, és az én 2éves vgamon elmegy a játék high, 4AF,2AA, 1680x1050ben esőben 32fps,napsütésben 40-45 fpsel. -
DigitXT
félisten
Tényleg jó volt, kár, hogy Unbaised kiszállt az időmérő után.*
Polonictól bocs az elején lévő koccanásért, szerencsére nem
került egyikünk versenyébe sem a dolog. Az új driverrel megy
az SLI, így nagyon hasít, csak egy a gebasz, hogy majdnem
"elszállt" a szünetmentesem, amikor az "online" betöltésénél
volt vagy 700 FPS, és "tekertek" a GTX-ek rendesen. Máskor
már jártam úgy, hogy egy ilyen sípoláshadjáratot kikapcsolás
követett, szerencsére most kibírta ezeket a szakaszokat, de
határon táncol. Az a baj, hogy nem tudom működésre bírni a
Vsyncet az EGO motoros játékoknál, ha megy az SLI. Sajna
nem megoldás, hogy letiltom az SLI-t**, mert a tapasztalatom
szerint ennek kell. Csak valahogy korlátozni kéne 60 FPS-re.
(Kevesebbet zabálnának a GTX-ek, és simán elbírná az UPS,
valamint nem lenne zavaró, amikor 80 FPS körülre beesik...)Amúgy "online mókánál" számít a csapatok szimulált erőssége?
Tehát pl. gyorsabb a Merci, mint egy Virgin? Csak mert ha igen,
s nem lehet választani, hanem random oszt be, akkor ez szívás
azoknak, akik gyengébb autót kaptak... (Ha viszont nem, akkor
végül tökmindegy, csak hülyén néz ki Virginnel második helyről
rajtolni, és végül ugyanott befutni...Bár tény, hogy online-ban
sosem lesz 24 autó, ha limitálva van a résztvevők száma 8-ban.)*: gyanítom, hogy valami hardver/szoftver probléma miatt szállt el,
pedig az időmérő megnyerése után sima lett volna a versenye.
**: DiRT2-ben simán bevált, úgysem használ ki egy kártyát sem. -
A g25 szerintem mar nem is nagyon kaphato. Ez a bor kormany a nemesacellal verhetetlen kombinacio, akkora feeling mint az allat, a fogasa, a valtofulek, a pedalok, csucs az egesz.
Az jart jol, aki lecsapott az akciora, ami a g27 megjelenesekor volt, felaron lehetett venni g25-ot, persze en elotte vettem 2 hettel
, de sz*rok bele, nekem megerte.
-
Sanya595
senior tag
-
DigitXT
félisten
Szerintem a 35 FPS körüli "hasítástól" szab.tam ugyanúgy szaladna ki
a világból, mint én...Ő is a Vsync melleti fix 60-ra hajt, úgy lenne jó...
Vsync nélkül lehet az akár 300 FPS is (mint pl. a DiRT2 csinálta most, ha
az SLI mód aktív volt), viszont a széteső kép sokkal idegesítőbb, minthogy
ennek bármi előnyét észrevedd, ha a játék motorja (amúgy) jól van megírva,
és a szimuláció minősége nem függ az FPS értéktől. Fix 60: hadd szóljon! -
szab.tam
nagyúr
és vsync nélkül nem csúszik szét a kép? hm...
én meg az alt + tab-ot nyomogattam bőszen, nem az alt + entert...
meglesem őket...
Loveless
konzolt kihagyom. egyértelműen csúnyább a képük a pc-hez képest. hiába optimalizáltabb, randább minőségben könnyű aztatatat.....
(legalábbis dirt 2, pc vs. xbox ez a helyzet. még dx9-ben is, a 11-ről meg nem is beszélve...)
konzolt (ps3), csak akkor veszek, ha gt5 nagyon jó lesz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest